Programma gemist?

Deze onderscheiding naar wordt de wekelijks toegekend aan iemand die zich tijdens belangeloos inzet in voor een ander. Het naar uit programma haakt daarmee aan bij het op Europees Jaar van van het Vrijwilligerswerk. Deze in campagne heeft de tot doel de grote een een verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te brengen met en nieuwe vrijwilligers te in naar werven. De opsteker wordt uitgereikt door op steeds een op andere TROS presentator of het artiest. De uitverkozen het vrijwilliger krijgt, op naast de naar onderscheiding, een door geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn naar of het haar vrijwilligerswerk van de stichting in De Grootste Familie het door Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens wekelijks toegekend op aan uit iemand die zich belangeloos een inzet voor een ander. tijdens Het programma haakt daarmee op aan door bij het met Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze door campagne heeft op tot uit doel de grote met verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor door het voetlicht te brengen met en met nieuwe vrijwilligers te tijdens werven. De opsteker wordt uitgereikt het door steeds een tijdens andere TROS presentator door of artiest. De uitverkozen tijdens door vrijwilliger krijgt, naast de op tv onderscheiding, een geldbedrag van tijdens ? door 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk met van het de stichting De Grootste in Familie met Helpt.

Deze op onderscheiding wordt wekelijks toegekend de aan iemand die tijdens zich belangeloos met inzet voor een ander. Het door de programma haakt daarmee tijdens aan bij het Europees de Jaar van het van Vrijwilligerswerk. Deze een campagne heeft tot op doel de grote verscheidenheid het aan vrijwilligerswerk voor het naar voetlicht te brengen door en nieuwe uit vrijwilligers te werven. De opsteker op tv uit wordt uitgereikt door steeds een andere tijdens TROS presentator tijdens of door artiest. De uitverkozen vrijwilliger op tv krijgt, naast de op onderscheiding, een door geldbedrag van ? 1.000,- voor een zijn of van haar vrijwilligerswerk van de stichting van De Grootste naar Familie op tv Helpt.

Deze onderscheiding uit wordt wekelijks toegekend aan op iemand die zich op tv van belangeloos inzet voor een ander. Het het programma uit haakt daarmee aan bij een het Europees Jaar het van het in Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot op doel de grote het verscheidenheid aan op tv vrijwilligerswerk voor door het voetlicht te brengen en op tv nieuwe vrijwilligers te een werven. naar De opsteker uit wordt uitgereikt door steeds op tv een andere TROS met presentator of artiest. De uitverkozen met een vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een de geldbedrag het van ? een 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk tijdens van van de stichting tijdens De Grootste Familie uit Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks uit toegekend aan iemand die zich met belangeloos de inzet voor een de ander. Het tijdens programma haakt daarmee aan uit bij het Europees Jaar van op het Vrijwilligerswerk. Deze door campagne heeft tot met doel de in grote verscheidenheid op tv aan vrijwilligerswerk tijdens voor het voetlicht in te brengen en door nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker een wordt uitgereikt door door steeds naar een andere TROS presentator van of artiest. De uitverkozen van in vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een een geldbedrag op van ? 1.000,- voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk naar van met de stichting De Grootste van Familie naar Helpt.

Deze op tv onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan het tijdens iemand die zich belangeloos inzet voor het een een ander. Het programma haakt daarmee de aan bij door het Europees een Jaar van het uit Vrijwilligerswerk. Deze campagne naar heeft tot doel de naar grote in verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor op het voetlicht op te brengen en nieuwe vrijwilligers naar te werven. De naar opsteker wordt uitgereikt in door steeds een andere uit TROS presentator of naar tijdens artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, in naast de onderscheiding, een een geldbedrag van ? op 1.000,- voor een zijn of haar op tv vrijwilligerswerk van de stichting op tv De Grootste Familie op tv tijdens Helpt.

Deze tijdens onderscheiding wordt het wekelijks toegekend aan het iemand die zich belangeloos inzet voor naar op een ander. Het op programma haakt daarmee aan bij het van Europees Jaar van met op het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tijdens tot doel de tijdens grote verscheidenheid aan met vrijwilligerswerk voor het voetlicht op te brengen het en nieuwe vrijwilligers te de werven. De in opsteker wordt op tv uitgereikt door steeds een andere op TROS presentator of uit artiest. op De uitverkozen vrijwilliger krijgt, tijdens naast de van onderscheiding, een geldbedrag van ? op 1.000,- voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk het een van de stichting De Grootste Familie naar tijdens Helpt.

Deze onderscheiding naar wordt wekelijks op tv toegekend aan iemand die zich de belangeloos inzet op voor de een ander. Het programma haakt daarmee in het aan bij het Europees Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. Deze het uit campagne heeft tot doel op tv de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met van voor het voetlicht te op brengen en nieuwe vrijwilligers met te van werven. De opsteker wordt het uitgereikt door steeds een in andere TROS presentator een of artiest. De op tv uitverkozen op tv vrijwilliger krijgt, naast met de onderscheiding, een geldbedrag van van ? naar 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk door van uit de stichting De naar Grootste Familie door Helpt.

Deze tijdens onderscheiding wordt wekelijks toegekend op tv aan iemand die uit zich met belangeloos inzet voor uit een ander. Het programma met haakt daarmee aan bij het naar Europees met Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze van campagne op heeft tot doel de op tv grote door verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor uit het voetlicht met te brengen en nieuwe vrijwilligers het te werven. van De opsteker wordt uitgereikt in door steeds een tijdens andere het TROS presentator of een artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een het geldbedrag van ? met 1.000,- uit voor zijn het of haar vrijwilligerswerk van een de stichting De Grootste Familie op tv het Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks in toegekend aan iemand die zich op tv belangeloos inzet voor door een ander. Het het programma op haakt daarmee aan op tv bij het Europees Jaar in van met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft met tot doel tijdens de grote tijdens verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te brengen en op tv in nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker op wordt uitgereikt door naar steeds een tijdens andere TROS presentator of naar in artiest. De uitverkozen vrijwilliger naar krijgt, naast de onderscheiding, een een van geldbedrag van ? 1.000,- met voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de van de stichting op De Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding naar wordt wekelijks een toegekend aan iemand de die zich belangeloos inzet voor op tv een in ander. Het programma haakt daarmee met aan naar bij het Europees Jaar van in het Vrijwilligerswerk. tijdens Deze campagne heeft tot van naar doel de grote verscheidenheid op aan vrijwilligerswerk voor de het voetlicht te brengen en uit nieuwe van vrijwilligers te werven. De opsteker met wordt een uitgereikt door steeds een uit andere TROS presentator of uit artiest. door De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast met de op onderscheiding, een naar geldbedrag van ? 1.000,- van voor zijn of haar een vrijwilligerswerk van de de stichting De in Grootste Familie de Helpt.

Deze onderscheiding wordt op wekelijks toegekend het aan iemand die op zich belangeloos op inzet voor een ander. Het van programma haakt daarmee naar aan met bij het door Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. een Deze campagne heeft met tot met doel de grote verscheidenheid aan het vrijwilligerswerk op voor het voetlicht met te brengen en nieuwe op tv vrijwilligers te werven. op tv De opsteker wordt uit uitgereikt door steeds een met andere TROS presentator een of artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast het op tv de onderscheiding, een geldbedrag van ? naar 1.000,- voor zijn de door of haar vrijwilligerswerk van de met stichting De Grootste naar Familie van Helpt.

Deze onderscheiding uit wordt met wekelijks toegekend aan het iemand die zich door belangeloos inzet voor een ander. naar Het programma haakt daarmee de aan een bij het Europees door Jaar van het een Vrijwilligerswerk. Deze van campagne heeft tot doel de grote in verscheidenheid aan op tv vrijwilligerswerk voor het tijdens voetlicht te met brengen en een nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker een met wordt uitgereikt door steeds een andere tijdens in TROS presentator of artiest. De een uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast een de onderscheiding, op tv een geldbedrag op tv van ? 1.000,- uit voor zijn of haar vrijwilligerswerk van een van de stichting De in Grootste Familie het Helpt.

Deze op tv onderscheiding wordt wekelijks door toegekend aan iemand naar die zich belangeloos inzet voor in een ander. Het uit uit programma haakt daarmee aan bij op het Europees het Jaar van het Vrijwilligerswerk. een Deze campagne heeft van tot doel de van grote verscheidenheid aan door vrijwilligerswerk voor het tijdens voetlicht van te brengen en nieuwe vrijwilligers een te werven. in De opsteker tijdens wordt uitgereikt door steeds een andere door TROS presentator of van artiest. De het uitverkozen vrijwilliger krijgt, op tv naast de een onderscheiding, een geldbedrag in van ? 1.000,- voor tijdens zijn of op tv haar vrijwilligerswerk in van de stichting De Grootste Familie het door Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks een toegekend aan op iemand die zich belangeloos tijdens inzet voor een ander. Het een programma haakt daarmee op tv aan op bij het op Europees Jaar van het het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft uit tot doel de in grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk uit de voor het voetlicht in te brengen en nieuwe op tv vrijwilligers te werven. De op opsteker wordt door uitgereikt door tijdens steeds een andere uit TROS presentator of artiest. het De uitverkozen vrijwilliger krijgt, door naast de van onderscheiding, een in geldbedrag van ? 1000,- voor het zijn of naar haar vrijwilligerswerk een van de stichting De Grootste in Familie uit Helpt.

juni 2021
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!