Programma gemist?

Deze op onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan het iemand die zich naar op tv belangeloos inzet voor een ander. de Het programma haakt daarmee op tv de aan bij het Europees naar Jaar van het naar Vrijwilligerswerk. Deze door campagne heeft tot doel de van grote verscheidenheid naar aan vrijwilligerswerk voor van het voetlicht uit te brengen en nieuwe op tv vrijwilligers te werven. in De opsteker wordt uitgereikt door een steeds een andere de tijdens TROS presentator of met artiest. De uitverkozen vrijwilliger van krijgt, naast de met onderscheiding, een geldbedrag van tijdens ? op 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk in van de op tv stichting De het Grootste Familie uit Helpt.

Deze onderscheiding naar wordt wekelijks van toegekend aan iemand die zich het belangeloos uit inzet voor een in ander. Het het programma haakt daarmee van aan bij het op Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. tijdens Deze campagne naar heeft tot doel op tv de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het op voetlicht te van brengen en nieuwe met vrijwilligers te werven. De in opsteker wordt uitgereikt naar door steeds een andere van TROS tijdens presentator of artiest. een De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een van geldbedrag in van ? van 1.000,- voor zijn of haar op vrijwilligerswerk het van de stichting van De Grootste Familie tijdens Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks het toegekend aan van iemand die zich belangeloos inzet naar voor een ander. op tv Het een programma haakt daarmee op aan bij het Europees Jaar een van het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne van heeft tot doel de grote de het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in voor het voetlicht te brengen en het nieuwe vrijwilligers tijdens te werven. de De opsteker wordt op tv uitgereikt door steeds een de andere TROS presentator een of artiest. de De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast van de onderscheiding, uit een een geldbedrag van ? op 1.000,- voor zijn of haar op vrijwilligerswerk van van de stichting De Grootste de Familie tijdens Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks toegekend met aan iemand die naar zich door belangeloos inzet voor met een ander. Het programma met haakt daarmee aan op tv bij het Europees naar Jaar van het de Vrijwilligerswerk. Deze campagne met heeft tot doel de door grote verscheidenheid aan op tv vrijwilligerswerk van voor het voetlicht te brengen en door uit nieuwe vrijwilligers te werven. met De opsteker wordt uitgereikt in door steeds uit een andere uit TROS presentator of tijdens artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, van naast tijdens de onderscheiding, een geldbedrag van ? uit 1.000,- een voor zijn een of haar vrijwilligerswerk van de een stichting De Grootste door Familie in Helpt.

Deze onderscheiding in wordt wekelijks een toegekend aan iemand die zich op tv naar belangeloos inzet voor een tijdens ander. Het programma haakt van daarmee aan bij met het Europees op Jaar van het op tv Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft van tot doel de grote het verscheidenheid door aan vrijwilligerswerk voor het van voetlicht te op brengen en nieuwe vrijwilligers te door werven. De opsteker de wordt uitgereikt het door steeds een een andere met TROS presentator of artiest. De in uitverkozen uit vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, uit een geldbedrag tijdens van ? 1.000,- uit voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk van een de stichting De Grootste op tv Familie van Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan van op tv iemand die zich belangeloos inzet op voor een ander. een Het programma haakt daarmee in aan tijdens bij het Europees door Jaar van het Vrijwilligerswerk. op tv Deze de campagne heeft tot doel de van grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk naar voor in het voetlicht te brengen en in nieuwe door vrijwilligers te werven. uit De opsteker wordt uitgereikt door tijdens van steeds een andere TROS op tv presentator of in artiest. De uitverkozen vrijwilliger door krijgt, naast de het onderscheiding, een geldbedrag de van ? 1.000,- door voor zijn of haar een vrijwilligerswerk tijdens van de stichting De Grootste Familie het in Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan op iemand de die zich belangeloos inzet uit voor tijdens een ander. Het programma haakt het daarmee aan in bij het Europees Jaar van de het van Vrijwilligerswerk. Deze uit campagne heeft tot doel de grote uit verscheidenheid aan op vrijwilligerswerk voor het het voetlicht te op tv brengen en door nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker een wordt het uitgereikt door steeds een andere met TROS presentator of tijdens artiest. De uitverkozen naar met vrijwilliger krijgt, naast de in onderscheiding, een geldbedrag van ? de 1.000,- voor zijn door of uit haar vrijwilligerswerk van de stichting op De een Grootste Familie op Helpt.

Deze onderscheiding wordt van wekelijks toegekend aan naar iemand op die zich belangeloos inzet voor door naar een ander. Het programma haakt tijdens daarmee aan tijdens bij het Europees met Jaar van op het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot op tv doel de grote van verscheidenheid aan in vrijwilligerswerk voor op tv het voetlicht te brengen en van nieuwe vrijwilligers met te werven. De met opsteker wordt uitgereikt door op tv het steeds een andere TROS presentator in of artiest. De uitverkozen met van vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een in geldbedrag een van ? 1.000,- voor de zijn of op haar vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste van Familie van Helpt.

Deze onderscheiding wordt op wekelijks met toegekend aan iemand die zich tijdens van belangeloos inzet voor een ander. tijdens Het programma haakt daarmee met de aan bij het Europees Jaar naar van het Vrijwilligerswerk. door Deze campagne heeft tot een met doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk de voor op het voetlicht op te brengen en nieuwe vrijwilligers op tv te werven. De van opsteker wordt op uitgereikt door steeds door een andere het TROS presentator of artiest. De op uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast in de door onderscheiding, een geldbedrag van in ? 1.000,- voor uit zijn of op tv haar vrijwilligerswerk van de in stichting De Grootste de Familie een Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks toegekend op aan iemand die zich uit belangeloos inzet met voor een van ander. Het programma haakt daarmee het aan bij de het Europees de Jaar van met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot tijdens doel de grote op verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk de voor het voetlicht te brengen en uit de nieuwe vrijwilligers te uit werven. De opsteker wordt uitgereikt tijdens door steeds een andere met TROS presentator de of artiest. De naar uitverkozen vrijwilliger met krijgt, naast de onderscheiding, een met geldbedrag van van ? 1.000,- voor in zijn of haar vrijwilligerswerk naar van de in stichting De Grootste Familie een naar Helpt.

Deze onderscheiding wordt in de wekelijks toegekend aan iemand uit die zich belangeloos het inzet voor door een ander. Het programma haakt daarmee in aan bij het de Europees Jaar van naar het naar Vrijwilligerswerk. Deze campagne tijdens heeft tot uit doel de grote een verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het van voetlicht naar te brengen en op nieuwe vrijwilligers te naar werven. De opsteker door wordt uitgereikt door steeds een andere van naar TROS presentator of artiest. met De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast op op tv de onderscheiding, een geldbedrag van ? een op 1.000,- voor zijn of haar door vrijwilligerswerk van op de stichting De Grootste Familie de het Helpt.

Deze onderscheiding van wordt wekelijks toegekend aan tijdens iemand die zich de belangeloos in inzet voor een ander. Het op tv programma haakt tijdens daarmee aan een bij het Europees Jaar van tijdens het in Vrijwilligerswerk. Deze campagne een heeft tot naar doel de grote verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk voor het in voetlicht te brengen met en nieuwe vrijwilligers te op in werven. De opsteker van wordt uitgereikt door de steeds een andere TROS de presentator of artiest. naar De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast uit de naar onderscheiding, een geldbedrag tijdens van ? 1.000,- voor zijn een de of haar vrijwilligerswerk van de stichting van De Grootste Familie in op tv Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks toegekend in aan iemand tijdens die zich belangeloos inzet uit voor een ander. met Het op tv programma haakt daarmee aan bij op tv het Europees door Jaar van het van Vrijwilligerswerk. Deze campagne het heeft tot doel de naar grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in tijdens voor het voetlicht te brengen en het door nieuwe vrijwilligers te werven. De met opsteker wordt op tv uitgereikt door van steeds een andere met TROS presentator of artiest. het De uitverkozen een vrijwilliger krijgt, naast op de onderscheiding, een het geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn een of tijdens haar vrijwilligerswerk van van de stichting De Grootste Familie in in Helpt.

Deze onderscheiding wordt de wekelijks een toegekend aan iemand van die zich belangeloos inzet op voor het een ander. Het programma haakt daarmee tijdens tijdens aan bij het Europees Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. Deze de campagne heeft tot de een doel de grote verscheidenheid aan naar vrijwilligerswerk op tv voor het voetlicht te brengen het en nieuwe het vrijwilligers te werven. De op opsteker wordt uitgereikt in door steeds in een andere TROS presentator of tijdens artiest. De uitverkozen in vrijwilliger de krijgt, naast uit de onderscheiding, een geldbedrag tijdens van ? van 1.000,- voor zijn of het haar vrijwilligerswerk van de stichting het De Grootste Familie uit een Helpt.

Deze op onderscheiding wordt wekelijks uit toegekend aan iemand die door zich belangeloos inzet voor een een ander. Het tijdens programma haakt daarmee op aan bij de het Europees Jaar van van het uit Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot het doel tijdens de grote verscheidenheid op tv aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht uit uit te brengen en nieuwe vrijwilligers te naar werven. De uit opsteker van wordt uitgereikt door steeds een uit andere TROS van presentator of het artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, met naast de onderscheiding, een naar geldbedrag van de ? met 1000,- voor zijn of haar naar vrijwilligerswerk van de op tv stichting de De Grootste Familie naar Helpt.

januari 2020
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!