Programma gemist?

Deze naar onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan de iemand op tv die zich belangeloos in inzet voor tijdens een ander. Het programma uit haakt daarmee aan op bij het een Europees Jaar van in het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot uit doel de de grote verscheidenheid door aan vrijwilligerswerk van voor het voetlicht te brengen en op nieuwe vrijwilligers te in werven. De door opsteker wordt uitgereikt de door steeds van een andere TROS op tv presentator of van artiest. De uitverkozen vrijwilliger met krijgt, naast uit de onderscheiding, een tijdens geldbedrag van ? 1.000,- naar voor zijn het of haar vrijwilligerswerk van de op tv stichting De tijdens Grootste Familie de Helpt.

Deze door onderscheiding wordt door wekelijks toegekend aan iemand die op zich belangeloos inzet voor op op tv een ander. Het programma het haakt daarmee het aan bij het Europees Jaar op van op het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot het doel de grote een verscheidenheid de aan vrijwilligerswerk voor door het voetlicht te brengen met en nieuwe in vrijwilligers te werven. De opsteker uit wordt uitgereikt de door naar steeds een andere TROS presentator of de artiest. een De uitverkozen vrijwilliger in krijgt, naast de tijdens onderscheiding, een geldbedrag van in ? 1.000,- voor zijn uit het of haar vrijwilligerswerk tijdens van de stichting De Grootste Familie een de Helpt.

Deze onderscheiding wordt door wekelijks toegekend aan van iemand van die zich belangeloos inzet van voor uit een ander. Het programma haakt het daarmee aan bij op het Europees Jaar van de het door Vrijwilligerswerk. Deze in campagne heeft tot doel de uit grote op tv verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht het te op brengen en nieuwe vrijwilligers te een werven. De door opsteker wordt uitgereikt door uit uit steeds een andere TROS presentator in of artiest. een De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast uit uit de onderscheiding, een geldbedrag van op tv ? 1.000,- met voor zijn of haar vrijwilligerswerk in van de stichting met De Grootste uit Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding wordt door wekelijks het toegekend aan iemand tijdens die zich belangeloos inzet de voor de een ander. Het programma haakt het daarmee aan het bij het Europees de Jaar van het de Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot van doel een de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met tijdens voor het voetlicht te brengen naar en op tv nieuwe vrijwilligers te werven. in De opsteker wordt uitgereikt het door van steeds een andere TROS door presentator of artiest. De op uitverkozen vrijwilliger krijgt, de naast de onderscheiding, een een geldbedrag van met ? 1.000,- voor op tv zijn het of haar vrijwilligerswerk met van de stichting De Grootste Familie tijdens op tv Helpt.

Deze onderscheiding wordt van wekelijks uit toegekend aan iemand die zich de op tv belangeloos inzet voor een ander. Het op tv programma door haakt daarmee een aan bij het Europees Jaar een van het Vrijwilligerswerk. Deze van campagne heeft tot in doel het de grote verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk op voor het voetlicht te brengen en uit nieuwe door vrijwilligers te werven. De het opsteker wordt naar uitgereikt door steeds met een andere TROS presentator of door artiest. De tijdens uitverkozen vrijwilliger uit krijgt, naast de onderscheiding, uit een in geldbedrag van ? op 1.000,- voor zijn of haar op tv vrijwilligerswerk van de stichting uit het De Grootste Familie op Helpt.

Deze op onderscheiding wordt naar wekelijks toegekend aan in iemand die zich belangeloos uit inzet voor een ander. de Het programma haakt door daarmee aan bij het op tv op Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne heeft naar tot op doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk uit de voor het voetlicht te brengen en een nieuwe vrijwilligers het te werven. De opsteker tijdens wordt uitgereikt door met steeds het een andere TROS presentator van of artiest. De uitverkozen door naar vrijwilliger krijgt, naast de op onderscheiding, een uit geldbedrag van ? 1.000,- uit voor zijn of haar met vrijwilligerswerk van naar de stichting De Grootste Familie een in Helpt.

Deze een onderscheiding wordt wekelijks de toegekend aan op iemand die zich belangeloos inzet voor tijdens een ander. Het het programma in haakt daarmee aan van bij het Europees de Jaar van naar het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot op tv doel de het grote verscheidenheid aan door vrijwilligerswerk voor uit het voetlicht te van brengen en nieuwe vrijwilligers door te werven. op tv De opsteker op tv wordt uitgereikt door steeds met een andere TROS presentator of van artiest. van De uitverkozen vrijwilliger tijdens krijgt, naast de onderscheiding, met een geldbedrag van op ? 1.000,- voor zijn met of haar vrijwilligerswerk met van de stichting door De Grootste Familie de de Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan tijdens iemand die zich van tijdens belangeloos inzet voor een ander. Het een programma haakt daarmee een aan van bij het Europees Jaar van uit het Vrijwilligerswerk. naar Deze campagne heeft tot tijdens doel in de grote verscheidenheid aan tijdens vrijwilligerswerk tijdens voor het voetlicht te brengen naar en nieuwe op vrijwilligers te werven. De opsteker de op wordt uitgereikt door steeds door een andere door TROS presentator of artiest. De op tv uitverkozen vrijwilliger het krijgt, naast de van onderscheiding, een geldbedrag van ? de 1.000,- met voor zijn naar of haar vrijwilligerswerk in van de stichting De Grootste Familie op naar Helpt.

Deze onderscheiding tijdens wordt wekelijks toegekend aan met iemand die op zich belangeloos inzet voor uit een tijdens ander. Het programma haakt daarmee de aan bij het met Europees Jaar van door het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne tijdens heeft tot in doel de grote verscheidenheid aan de vrijwilligerswerk voor op het voetlicht te brengen in en op tv nieuwe vrijwilligers te een werven. De opsteker wordt uitgereikt door naar uit steeds een andere TROS presentator of met een artiest. De uitverkozen uit vrijwilliger krijgt, naast de tijdens onderscheiding, een geldbedrag van van ? in 1.000,- voor zijn of haar met vrijwilligerswerk van de met stichting De een Grootste Familie van Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks toegekend door aan iemand door die zich door belangeloos inzet voor een ander. Het op tv programma haakt het daarmee aan van bij het Europees Jaar van uit het Vrijwilligerswerk. Deze van campagne heeft tot door doel op de grote met verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht tijdens te brengen in en nieuwe met vrijwilligers te werven. met De opsteker wordt uitgereikt door door naar steeds een andere naar TROS presentator of een artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, tijdens naast van de onderscheiding, een op geldbedrag van ? 1.000,- voor naar zijn of van haar vrijwilligerswerk van de stichting door De Grootste Familie van een Helpt.

Deze onderscheiding met wordt wekelijks toegekend van aan iemand in die zich in belangeloos inzet voor een ander. Het naar programma van haakt daarmee aan van bij het Europees van Jaar van het uit Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot op doel de het grote verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk voor het tijdens voetlicht te tijdens brengen en nieuwe een vrijwilligers te met werven. De opsteker wordt uitgereikt uit door steeds een tijdens andere met TROS presentator of artiest. De uitverkozen van vrijwilliger krijgt, naast tijdens het de onderscheiding, een geldbedrag van door ? 1.000,- voor zijn op of haar in vrijwilligerswerk van de uit stichting van De Grootste Familie de Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan van iemand tijdens die zich belangeloos op inzet voor een ander. Het door op programma haakt daarmee aan bij de het Europees op Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze uit campagne de heeft tot doel de door grote het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het naar voetlicht te brengen van en nieuwe op vrijwilligers te werven. De opsteker een wordt uitgereikt tijdens door steeds van een andere TROS presentator of door artiest. De een uitverkozen vrijwilliger met krijgt, naast de onderscheiding, tijdens een geldbedrag van naar ? door 1.000,- voor zijn op of haar vrijwilligerswerk naar van de stichting De Grootste Familie op tv uit Helpt.

Deze een onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan een iemand naar die zich belangeloos inzet voor in de een ander. Het van programma haakt daarmee aan bij het de Europees Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. de Deze campagne heeft tot door doel een de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk naar voor uit het voetlicht te met brengen en nieuwe met vrijwilligers te tijdens werven. De opsteker door wordt uitgereikt door steeds op een andere TROS presentator door of een artiest. De uitverkozen vrijwilliger door krijgt, naast een de onderscheiding, een geldbedrag van ? een 1.000,- voor tijdens zijn of van haar vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste Familie het naar Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens de wekelijks toegekend aan uit iemand die zich belangeloos inzet voor door een een ander. Het programma haakt daarmee op tv aan bij met het met Europees Jaar van het naar Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft tot doel de grote het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk van naar voor het voetlicht met te brengen en nieuwe vrijwilligers het te werven. een De opsteker wordt uitgereikt op door steeds een andere op TROS presentator of op artiest. De uitverkozen met vrijwilliger krijgt, naast de de de onderscheiding, een uit geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn door of haar in vrijwilligerswerk van de stichting uit De op tv Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding op wordt wekelijks toegekend aan op iemand die zich door belangeloos inzet voor het een ander. Het met tijdens programma haakt daarmee op aan bij het Europees Jaar een van het de Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft op tot met doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk naar voor het het voetlicht te brengen en van nieuwe naar vrijwilligers te op tv werven. De opsteker wordt tijdens uitgereikt door steeds een de andere een TROS presentator of van artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, de naast de onderscheiding, een met geldbedrag van ? naar 1000,- voor naar zijn uit of haar vrijwilligerswerk van de naar stichting De Grootste van Familie op Helpt.

augustus 2019
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord