Programma gemist?

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks met toegekend aan iemand die zich op belangeloos inzet voor in een in ander. Het programma uit haakt daarmee aan bij de het Europees Jaar op van het Vrijwilligerswerk. naar Deze campagne door heeft tot doel de op tv grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk het voor het naar voetlicht te brengen het en nieuwe op vrijwilligers te werven. De opsteker naar wordt de uitgereikt door steeds een andere door TROS met presentator of artiest. De tijdens uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast het door de onderscheiding, een geldbedrag van in ? 1.000,- tijdens voor zijn of haar vrijwilligerswerk op van de stichting naar op tv De Grootste Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding tijdens wordt wekelijks toegekend aan tijdens iemand die zich het belangeloos uit inzet voor een naar ander. Het programma haakt van daarmee in aan bij het Europees het Jaar van met het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft tot uit doel de grote verscheidenheid aan op vrijwilligerswerk voor het naar voetlicht te brengen de en van nieuwe vrijwilligers te het werven. De opsteker wordt naar uitgereikt door steeds door een andere TROS presentator of naar een artiest. De uitverkozen de vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, van een uit geldbedrag van ? naar 1.000,- voor zijn naar of haar vrijwilligerswerk van de stichting een in De Grootste Familie van Helpt.

Deze onderscheiding wordt naar op wekelijks toegekend aan met iemand die zich belangeloos inzet op tv voor op een ander. Het programma haakt op tv daarmee aan bij door het een Europees Jaar van door het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne heeft tot doel de een grote verscheidenheid de aan vrijwilligerswerk met voor het voetlicht in te brengen en nieuwe vrijwilligers te tijdens tijdens werven. De opsteker naar wordt uitgereikt door steeds een andere tijdens uit TROS presentator of artiest. op tv De uitverkozen door vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een een geldbedrag van ? tijdens het 1.000,- voor zijn of van haar vrijwilligerswerk van de stichting uit De Grootste tijdens Familie van Helpt.

Deze onderscheiding wordt door door wekelijks toegekend aan iemand die door zich belangeloos inzet voor naar een in ander. Het door programma haakt daarmee van aan bij het Europees Jaar van door uit het Vrijwilligerswerk. Deze campagne een heeft tot doel op tv de grote naar verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te brengen op tv en nieuwe vrijwilligers te het de werven. De opsteker wordt het uitgereikt door steeds een met andere TROS op tv presentator of artiest. De met uitverkozen vrijwilliger krijgt, in naast de onderscheiding, door een geldbedrag van op tv ? 1.000,- op tv voor zijn of haar met vrijwilligerswerk van de tijdens stichting op De Grootste Familie van Helpt.

Deze onderscheiding het wordt wekelijks toegekend aan uit iemand die zich naar door belangeloos inzet voor een op tv ander. Het programma haakt naar daarmee aan bij het op met Europees Jaar van in het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot met doel de een grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk tijdens voor het voetlicht van te door brengen en uit nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker in wordt tijdens uitgereikt door steeds een met andere TROS naar presentator of artiest. De uitverkozen op tijdens vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een uit van geldbedrag van ? 1.000,- op voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk van met de stichting De door Grootste Familie het Helpt.

Deze onderscheiding met wordt in wekelijks toegekend aan op tv iemand die zich belangeloos inzet in voor een ander. Het uit programma een haakt daarmee aan een bij het door Europees Jaar van het de Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot het doel tijdens de grote verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk voor van het voetlicht te brengen en in nieuwe vrijwilligers te op tv werven. het De opsteker wordt uitgereikt door tijdens steeds een door andere TROS presentator op of artiest. het De uitverkozen vrijwilliger een krijgt, naast de onderscheiding, het een geldbedrag de van ? 1.000,- op tv voor zijn of tijdens haar vrijwilligerswerk van de het stichting naar De Grootste Familie op tv Helpt.

Deze de onderscheiding wordt een wekelijks toegekend aan iemand op die zich belangeloos van inzet voor het een ander. Het programma naar haakt daarmee aan bij het op Europees Jaar in van op het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot van naar doel de grote door verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht door te brengen op tv en nieuwe vrijwilligers van te werven. De op tv opsteker wordt op uitgereikt door steeds de een andere TROS presentator of in artiest. op tv De uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast de tijdens onderscheiding, een een geldbedrag van ? 1.000,- op voor zijn of haar vrijwilligerswerk het uit van de stichting De Grootste een Familie op Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks toegekend op tv aan iemand die van zich belangeloos inzet naar voor een ander. uit Het programma de haakt daarmee aan in bij het van Europees Jaar van van het Vrijwilligerswerk. Deze in campagne heeft tot doel de de grote verscheidenheid met aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht uit te brengen en op nieuwe vrijwilligers te een werven. De door opsteker wordt uitgereikt door uit steeds een een andere TROS naar presentator of artiest. het De uitverkozen vrijwilliger van krijgt, naast de op onderscheiding, een op geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn de of haar in vrijwilligerswerk het van de stichting De Grootste Familie met een Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan een de iemand die zich belangeloos inzet voor het een ander. Het in de programma haakt daarmee uit aan bij het naar Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. met Deze campagne heeft tot op de doel de grote tijdens verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het van voetlicht te door brengen en op tv nieuwe vrijwilligers te door werven. De opsteker wordt uitgereikt een door een steeds een andere TROS de presentator of artiest. De de uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast op tv door de onderscheiding, een geldbedrag van met ? 1.000,- door voor zijn uit of haar vrijwilligerswerk op tv van de stichting De tijdens Grootste Familie in Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan uit iemand met die zich belangeloos de inzet voor een ander. op tv Het programma haakt daarmee naar aan bij het het het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. tijdens Deze campagne heeft tijdens tot doel de grote een verscheidenheid aan met vrijwilligerswerk voor het voetlicht in te brengen uit en de nieuwe vrijwilligers te in werven. De opsteker wordt de uitgereikt door steeds een andere met TROS presentator met of artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger naar krijgt, naast in de onderscheiding, een geldbedrag van tijdens ? 1.000,- voor de zijn of haar vrijwilligerswerk op tv van de stichting naar De Grootste Familie op tv het Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan naar iemand die naar zich belangeloos inzet voor in op een ander. Het programma haakt uit daarmee van aan bij het Europees Jaar van van het Vrijwilligerswerk. op tv Deze naar campagne heeft tot doel de grote het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk uit voor van het voetlicht te brengen en op nieuwe vrijwilligers het te werven. De opsteker naar wordt uitgereikt van door steeds een een andere TROS presentator in of artiest. het De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast van de onderscheiding, tijdens een geldbedrag van de ? 1.000,- voor zijn de of haar van vrijwilligerswerk van de stichting een uit De Grootste Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens wekelijks door toegekend aan iemand die een zich een belangeloos inzet voor een ander. een Het programma de haakt daarmee aan bij uit het van Europees Jaar van het met Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft op tot tijdens doel de grote verscheidenheid aan in vrijwilligerswerk voor het voetlicht een naar te brengen en nieuwe vrijwilligers te de werven. De naar opsteker wordt uitgereikt van door steeds naar een andere TROS presentator in of artiest. De in uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast het de door onderscheiding, een geldbedrag van in ? 1.000,- voor op tv zijn of haar een vrijwilligerswerk van de door stichting de De Grootste Familie op tv Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks toegekend aan naar iemand die zich uit belangeloos inzet door voor een ander. Het met programma haakt daarmee op aan bij op het Europees een Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze de van campagne heeft tot doel de grote in verscheidenheid aan naar vrijwilligerswerk voor het voetlicht de te door brengen en een nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker de op wordt uitgereikt door van steeds een andere TROS presentator naar of artiest. De uitverkozen tijdens door vrijwilliger krijgt, naast tijdens de onderscheiding, een geldbedrag van ? naar 1.000,- voor uit zijn of haar vrijwilligerswerk door van van de stichting De Grootste Familie door met Helpt.

Deze onderscheiding met wordt van wekelijks toegekend aan iemand die tijdens zich belangeloos op inzet voor op een ander. Het programma haakt daarmee in aan uit bij het Europees in Jaar van met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot door het doel de grote verscheidenheid uit aan vrijwilligerswerk tijdens voor het voetlicht te naar brengen en nieuwe vrijwilligers te naar werven. De opsteker uit wordt uitgereikt door met in steeds een andere TROS presentator of naar artiest. naar De uitverkozen vrijwilliger met krijgt, naast door de onderscheiding, een geldbedrag van ? van op 1.000,- voor zijn in of haar vrijwilligerswerk van de in stichting De Grootste van Familie door Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan door iemand die zich op tv belangeloos in inzet voor tijdens een ander. Het programma haakt de daarmee het aan bij het Europees in Jaar van het met Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot in uit doel de grote het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het het voetlicht te brengen met en nieuwe vrijwilligers een te werven. uit De opsteker tijdens wordt uitgereikt door steeds een andere een van TROS presentator of artiest. De uitverkozen met vrijwilliger de krijgt, naast de onderscheiding, een een geldbedrag van ? tijdens naar 1000,- voor zijn of de haar vrijwilligerswerk van de het stichting De Grootste de Familie op Helpt.

oktober 2020
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!