Programma gemist?

Deze onderscheiding wordt tijdens door wekelijks toegekend aan iemand die zich het belangeloos uit inzet voor een naar ander. Het tijdens programma haakt daarmee aan bij het met Europees Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft tot tijdens doel de met grote een verscheidenheid aan vrijwilligerswerk de voor het voetlicht naar te brengen en nieuwe vrijwilligers op tv te werven. De opsteker op tv wordt uitgereikt door naar door steeds een andere TROS presentator het of artiest. met De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast van de onderscheiding, een met uit geldbedrag van ? 1.000,- uit voor zijn of haar vrijwilligerswerk tijdens van naar de stichting De Grootste Familie met door Helpt.

Deze onderscheiding uit wordt wekelijks toegekend de aan iemand die zich het belangeloos tijdens inzet voor een ander. Het door programma in haakt daarmee aan van bij het Europees een Jaar van het van Vrijwilligerswerk. Deze het campagne heeft tot doel de in grote op verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht van te brengen en door nieuwe naar vrijwilligers te uit werven. De opsteker naar wordt uitgereikt door steeds een andere het op tv TROS presentator of artiest. De uitverkozen in vrijwilliger krijgt, op tv naast de door onderscheiding, een uit geldbedrag van ? 1.000,- door voor zijn door of haar vrijwilligerswerk op tv van de stichting De Grootste op tv Familie tijdens Helpt.

Deze het onderscheiding wordt wekelijks een toegekend aan iemand die zich in van belangeloos inzet voor een ander. uit Het programma haakt op daarmee aan tijdens bij het op tv Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. de Deze campagne op tv heeft tot doel de grote het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk van uit voor het voetlicht te brengen van en de nieuwe vrijwilligers te werven. De de opsteker wordt de uitgereikt door steeds een tijdens andere TROS door presentator of artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger een krijgt, naast de onderscheiding, tijdens een geldbedrag van uit ? 1.000,- voor het zijn of met haar vrijwilligerswerk met van de stichting De op Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding het wordt het wekelijks toegekend aan tijdens iemand die zich belangeloos inzet voor met een ander. Het in programma de haakt daarmee aan bij naar het tijdens Europees Jaar van uit het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft door tot doel de grote op verscheidenheid de aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht naar met te brengen en nieuwe vrijwilligers te een door werven. De opsteker wordt door uitgereikt door steeds een het andere TROS presentator op tv of op tv artiest. De uitverkozen door vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een uit geldbedrag van een ? 1.000,- voor zijn op of in haar vrijwilligerswerk van de stichting op tv De Grootste Familie in in Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks toegekend op tv aan iemand die zich uit de belangeloos inzet voor een op ander. Het in programma haakt daarmee naar aan bij het Europees Jaar de van het van Vrijwilligerswerk. Deze de campagne heeft tot doel door de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk een voor het voetlicht op te uit brengen en nieuwe door vrijwilligers te werven. de De opsteker op tv wordt uitgereikt door steeds naar een andere op tv TROS presentator of artiest. in De uitverkozen vrijwilliger door krijgt, naast uit de onderscheiding, een geldbedrag op tv van ? op 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk de van in de stichting De Grootste Familie door op Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks toegekend met aan iemand die zich op tv belangeloos inzet tijdens voor met een ander. Het programma haakt naar daarmee tijdens aan bij het een Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. op tv Deze naar campagne heeft tot doel de grote in verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk naar voor het voetlicht te brengen in en nieuwe op tv vrijwilligers te werven. De opsteker tijdens wordt uitgereikt door door steeds uit een andere TROS presentator door of artiest. door De uitverkozen vrijwilliger krijgt, door naast het de onderscheiding, een geldbedrag van ? het door 1.000,- voor zijn of tijdens haar vrijwilligerswerk door van de stichting De Grootste van Familie op tv Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks toegekend op aan de iemand die zich belangeloos inzet voor van een ander. Het een programma de haakt daarmee het aan bij het Europees Jaar het van het Vrijwilligerswerk. Deze met campagne heeft tot van doel de grote tijdens verscheidenheid het aan vrijwilligerswerk voor tijdens het voetlicht te brengen op en van nieuwe vrijwilligers te werven. De het opsteker op tv wordt uitgereikt door steeds in een andere TROS presentator of van uit artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast door de onderscheiding, een tijdens geldbedrag van ? 1.000,- voor tijdens zijn of haar op vrijwilligerswerk naar van de stichting een De Grootste Familie uit Helpt.

Deze onderscheiding wordt uit wekelijks toegekend aan tijdens uit iemand die zich belangeloos inzet voor in een ander. naar Het programma haakt daarmee van uit aan bij het tijdens Europees Jaar van het met Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft van tot op tv doel de grote in verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op tv voor het voetlicht te in brengen en nieuwe vrijwilligers te uit werven. van De opsteker wordt van uitgereikt door steeds door een andere TROS presentator een of artiest. De uitverkozen in vrijwilliger krijgt, een naast de uit onderscheiding, een geldbedrag van ? met 1.000,- voor zijn naar of haar van vrijwilligerswerk van de stichting met in De Grootste Familie tijdens Helpt.

Deze onderscheiding tijdens wordt met wekelijks toegekend aan iemand die zich uit belangeloos inzet door voor een uit ander. Het programma naar haakt daarmee aan bij het naar Europees Jaar op van het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne op heeft tot doel de grote met verscheidenheid tijdens aan vrijwilligerswerk voor tijdens het voetlicht op te brengen en nieuwe vrijwilligers te naar werven. De opsteker op wordt uitgereikt door op steeds een uit andere door TROS presentator of op tv artiest. De uitverkozen in vrijwilliger krijgt, naast de van onderscheiding, een het geldbedrag van ? de 1.000,- voor zijn of het haar vrijwilligerswerk van uit de stichting met De Grootste Familie het Helpt.

Deze onderscheiding op wordt wekelijks toegekend de aan iemand die van zich het belangeloos inzet voor een op ander. Het programma haakt het daarmee met aan bij het Europees op Jaar van met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft van tot doel de het grote verscheidenheid een aan vrijwilligerswerk voor het op voetlicht te brengen door en nieuwe een vrijwilligers te werven. op De opsteker wordt uitgereikt door een steeds een andere in met TROS presentator of van artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, de naast de de onderscheiding, een geldbedrag van een ? 1.000,- voor zijn het of uit haar vrijwilligerswerk van de de stichting tijdens De Grootste Familie in Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks toegekend op aan iemand die het zich belangeloos inzet voor de een ander. uit Het programma van haakt daarmee aan bij tijdens het Europees Jaar tijdens van het naar Vrijwilligerswerk. Deze campagne met heeft tot doel een de grote verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk voor het voetlicht door te de brengen en nieuwe vrijwilligers door te werven. De opsteker met wordt uitgereikt door door steeds uit een andere TROS presentator op tv of artiest. De in uitverkozen vrijwilliger met krijgt, naast in de onderscheiding, een geldbedrag van ? van 1.000,- voor met zijn in of haar vrijwilligerswerk van op tv de stichting op tv De Grootste Familie op tv Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan de iemand die op zich belangeloos inzet de voor een ander. Het van programma haakt in daarmee uit aan bij het uit Europees Jaar van het het Vrijwilligerswerk. Deze campagne naar heeft tot doel de grote naar verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk de voor het voetlicht te brengen en door nieuwe vrijwilligers te op werven. De op opsteker wordt uitgereikt door op tv steeds uit een andere TROS presentator of het de artiest. De uitverkozen vrijwilliger een krijgt, naast de onderscheiding, een tijdens geldbedrag op van ? 1.000,- voor naar zijn of haar vrijwilligerswerk een van naar de stichting De Grootste op Familie de Helpt.

Deze onderscheiding een wordt wekelijks toegekend aan de iemand door die zich op tv belangeloos inzet voor een ander. Het naar programma een haakt daarmee aan met bij het van Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. op Deze campagne een heeft tot doel het de grote uit verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht op te brengen naar en nieuwe vrijwilligers te door werven. De opsteker naar wordt uitgereikt het door in steeds een andere TROS presentator met of artiest. De uitverkozen in vrijwilliger krijgt, tijdens naast de onderscheiding, een het een geldbedrag van ? 1.000,- voor in zijn of haar vrijwilligerswerk in van de stichting door De Grootste Familie een van Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks uit toegekend aan iemand die in zich de belangeloos inzet voor met een ander. Het tijdens programma haakt daarmee naar aan bij het Europees in Jaar van het op tv Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot tijdens doel tijdens de grote uit verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het in voetlicht te brengen en een een nieuwe vrijwilligers te werven. van De opsteker wordt in uitgereikt door door steeds een andere TROS een presentator of artiest. De uitverkozen uit vrijwilliger krijgt, een naast met de onderscheiding, een geldbedrag van ? het 1.000,- voor door zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk de van de stichting De Grootste Familie tijdens door Helpt.

Deze onderscheiding in wordt wekelijks toegekend op aan iemand die zich op tv belangeloos inzet het voor een op ander. Het uit programma haakt daarmee aan bij het tijdens Europees Jaar van de tijdens het Vrijwilligerswerk. Deze campagne van heeft tot doel met de grote verscheidenheid aan uit vrijwilligerswerk voor het voetlicht van te op brengen en met nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker het wordt uitgereikt op door steeds een andere uit TROS een presentator of artiest. De een uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, tijdens een geldbedrag het van ? de 1000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk een van de de stichting op tv De Grootste Familie van Helpt.

januari 2019
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord