Programma gemist?

Deze van onderscheiding wordt wekelijks naar toegekend aan iemand met die zich belangeloos inzet door voor op tv een ander. Het programma met haakt daarmee aan bij het van Europees het Jaar van het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne de heeft tot doel de uit grote op verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht in te met brengen en nieuwe naar vrijwilligers te werven. de De opsteker door wordt uitgereikt door steeds een andere naar TROS presentator tijdens of artiest. uit De uitverkozen vrijwilliger krijgt, door naast op de onderscheiding, een geldbedrag van op tv ? 1.000,- voor in zijn of haar naar vrijwilligerswerk van tijdens de stichting De naar Grootste Familie de Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks het toegekend aan iemand die met zich een belangeloos inzet voor een ander. de Het op tv programma haakt daarmee aan een bij het door Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze het campagne heeft tot van doel de op grote een verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor met het voetlicht van te brengen en nieuwe vrijwilligers op tv te werven. van De opsteker met wordt uitgereikt door steeds in een andere TROS in presentator of artiest. De uitverkozen in vrijwilliger krijgt, naast een de uit onderscheiding, een geldbedrag van door ? 1.000,- in voor zijn of op tv haar vrijwilligerswerk van de stichting het De Grootste op Familie op Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks het toegekend aan iemand die een zich belangeloos inzet voor uit een de ander. Het programma haakt met daarmee aan het bij het een Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. de Deze tijdens campagne heeft tot doel de grote een verscheidenheid aan op tv vrijwilligerswerk voor het voetlicht het te brengen op tv en nieuwe vrijwilligers te met werven. op tv De opsteker wordt uitgereikt door in steeds een andere het de TROS presentator of artiest. De op tv uitverkozen vrijwilliger krijgt, op naast de naar onderscheiding, een geldbedrag van ? tijdens op tv 1.000,- voor zijn of met haar vrijwilligerswerk van tijdens de stichting De Grootste de Familie met Helpt.

Deze onderscheiding naar wordt wekelijks het toegekend aan iemand die zich in belangeloos van inzet voor een ander. Het de op tv programma haakt daarmee aan een bij het een Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. naar Deze campagne heeft tot het doel de grote een het verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor door het voetlicht op tv te brengen en nieuwe vrijwilligers te met werven. De de opsteker wordt uitgereikt door naar steeds een een andere TROS presentator tijdens of artiest. De een uitverkozen met vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een in geldbedrag van ? met op tv 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk het van op tv de stichting De Grootste op Familie van Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens wekelijks de toegekend aan iemand uit die zich de belangeloos inzet voor een ander. op tv Het programma haakt daarmee op aan van bij het Europees de Jaar van het op tv Vrijwilligerswerk. Deze in campagne heeft tot doel van de grote verscheidenheid uit aan vrijwilligerswerk voor het een voetlicht te brengen de en van nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker met van wordt uitgereikt door steeds op een andere op tv TROS presentator of door artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast tijdens door de onderscheiding, een geldbedrag van op ? 1.000,- voor door zijn op of haar vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste Familie het de Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks in toegekend aan naar iemand die zich belangeloos met inzet voor een ander. Het op in programma haakt daarmee aan bij het van Europees op Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft een tot doel de op tv grote verscheidenheid aan op vrijwilligerswerk voor uit het voetlicht tijdens te brengen en nieuwe vrijwilligers te door werven. de De opsteker wordt de uitgereikt door steeds een van andere naar TROS presentator of artiest. De de uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast naar de onderscheiding, een in op tv geldbedrag van ? de 1.000,- voor zijn of door haar vrijwilligerswerk van de stichting een tijdens De Grootste Familie van Helpt.

Deze onderscheiding met wordt wekelijks toegekend op aan een iemand die zich belangeloos op tv inzet voor een een ander. Het programma door haakt daarmee aan bij in het tijdens Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. uit Deze op campagne heeft tot doel de grote met verscheidenheid aan vrijwilligerswerk uit een voor het voetlicht te brengen een en nieuwe vrijwilligers te de werven. De door opsteker wordt uitgereikt tijdens door steeds een andere het uit TROS presentator of artiest. De op tv uitverkozen vrijwilliger krijgt, naar naast de van onderscheiding, een tijdens geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn op uit of haar vrijwilligerswerk van de op tv stichting De Grootste naar Familie in Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan naar tijdens iemand die zich in belangeloos inzet voor een tijdens ander. Het van programma haakt daarmee aan bij door het de Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze een campagne op tv heeft tot doel uit de grote door verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht op tv te brengen en met nieuwe de vrijwilligers te naar werven. De opsteker wordt uitgereikt op door steeds een uit andere TROS presentator door of artiest. De met uitverkozen vrijwilliger een krijgt, naast de een onderscheiding, een naar geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn tijdens of haar op tv vrijwilligerswerk het van de stichting De Grootste Familie op tv het Helpt.

Deze op onderscheiding wordt wekelijks toegekend het aan tijdens iemand die zich belangeloos inzet op tv voor een ander. in Het op programma haakt daarmee aan de bij het Europees Jaar het van het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft op tot doel de grote op verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het uit voetlicht te brengen en het nieuwe vrijwilligers de te werven. De opsteker met een wordt uitgereikt door steeds een andere door TROS presentator of met artiest. De de uitverkozen vrijwilliger het krijgt, naast de onderscheiding, een met een geldbedrag van ? door 1.000,- voor zijn of haar het vrijwilligerswerk tijdens van de stichting De Grootste Familie met een Helpt.

Deze onderscheiding wordt op wekelijks toegekend aan met iemand de die zich belangeloos inzet op tv voor uit een ander. Het programma haakt daarmee in aan bij een het Europees Jaar naar van het het Vrijwilligerswerk. Deze campagne tijdens heeft tot doel van de grote verscheidenheid aan tijdens vrijwilligerswerk voor het voetlicht van te brengen naar en tijdens nieuwe vrijwilligers te werven. een De opsteker wordt uitgereikt in door steeds een op tv andere TROS presentator de of artiest. De de uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast de op tv onderscheiding, een op geldbedrag van ? naar 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk een een van de stichting De Grootste Familie met uit Helpt.

Deze tijdens onderscheiding wordt in wekelijks toegekend aan in iemand die zich belangeloos inzet door voor met een ander. Het programma van haakt daarmee met aan bij het Europees het Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft tot door doel de grote naar verscheidenheid het aan vrijwilligerswerk voor uit het voetlicht te brengen en uit het nieuwe vrijwilligers te werven. op De opsteker in wordt uitgereikt door met steeds een andere TROS uit presentator of artiest. De uitverkozen de op vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, tijdens een een geldbedrag van ? 1.000,- voor van zijn door of haar vrijwilligerswerk op tv van de stichting De Grootste Familie uit op Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt wekelijks toegekend op tv aan iemand in die zich van belangeloos inzet voor een uit ander. Het in programma haakt daarmee tijdens aan bij het Europees een Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze op tv campagne heeft tot door tijdens doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het op tv voetlicht op te brengen en nieuwe vrijwilligers te door werven. op De opsteker wordt uitgereikt de door uit steeds een andere TROS presentator naar of artiest. De een uitverkozen vrijwilliger krijgt, tijdens naast de onderscheiding, een in geldbedrag van ? met 1.000,- voor op zijn of naar haar vrijwilligerswerk van het de stichting De in Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding wordt een wekelijks toegekend tijdens aan een iemand die zich belangeloos inzet van voor een ander. Het door programma haakt met daarmee aan bij het uit Europees Jaar van tijdens het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft de tot door doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk een voor het door voetlicht te brengen en op tv door nieuwe vrijwilligers te tijdens werven. De opsteker wordt op uitgereikt door steeds een andere een met TROS presentator of artiest. op De uitverkozen vrijwilliger krijgt, uit naast de onderscheiding, in een geldbedrag van ? door 1.000,- met voor zijn of haar een vrijwilligerswerk tijdens van de stichting De Grootste een Familie door Helpt.

Deze onderscheiding op tv wordt wekelijks toegekend van aan door iemand die zich belangeloos inzet voor met een ander. Het de programma haakt op daarmee aan bij het uit een Europees Jaar van het het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft de tot doel de door grote verscheidenheid tijdens aan vrijwilligerswerk voor het met voetlicht te brengen en een nieuwe vrijwilligers te op tv uit werven. De opsteker op wordt uitgereikt door steeds een uit andere TROS presentator tijdens of artiest. op De uitverkozen vrijwilliger krijgt, een naast naar de onderscheiding, een geldbedrag van ? tijdens 1.000,- voor zijn van of haar vrijwilligerswerk naar van uit de stichting De Grootste Familie een uit Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens wekelijks toegekend aan op tv iemand uit die zich het belangeloos inzet voor een ander. het Het programma op haakt daarmee aan bij door het Europees Jaar een van met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft met tot doel de grote met verscheidenheid aan vrijwilligerswerk naar voor de het voetlicht te uit brengen en nieuwe vrijwilligers te uit werven. De opsteker naar wordt uitgereikt van door steeds een van andere TROS presentator tijdens of door artiest. De uitverkozen een vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, het een met geldbedrag van ? 1000,- de voor zijn van of haar vrijwilligerswerk van de stichting met De Grootste Familie uit uit Helpt.

april 2019
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord