Programma gemist?

Deze op onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan op een iemand die zich belangeloos inzet voor op een het ander. Het het programma haakt daarmee de aan bij het op tv Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. door Deze campagne heeft tot in doel het de grote verscheidenheid aan uit vrijwilligerswerk voor naar het voetlicht te op brengen en naar nieuwe vrijwilligers te op tv werven. De opsteker wordt met uitgereikt door steeds het een andere uit TROS presentator of artiest. De uitverkozen met vrijwilliger krijgt, naast naar de op onderscheiding, een geldbedrag van de ? 1.000,- voor van zijn of haar vrijwilligerswerk op van de stichting op tv De een Grootste Familie in Helpt.

Deze tijdens onderscheiding wordt wekelijks toegekend op tv aan iemand die zich van belangeloos het inzet voor een ander. Het naar programma de haakt daarmee aan door bij het Europees Jaar van van het in Vrijwilligerswerk. Deze met campagne heeft tot het doel de grote van verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor met het voetlicht te door brengen en nieuwe vrijwilligers te naar werven. De op opsteker door wordt uitgereikt door het steeds een andere TROS van presentator of van artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, met naast de in onderscheiding, een op tv geldbedrag van ? 1.000,- het voor zijn op tv of haar vrijwilligerswerk van de het stichting De Grootste uit Familie een Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks op tv toegekend aan iemand naar die zich belangeloos inzet voor een op tv een ander. Het programma haakt tijdens daarmee aan in bij het met Europees Jaar van het in Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot tijdens doel de een grote in verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het in voetlicht te brengen met en door nieuwe vrijwilligers te werven. op tv De opsteker wordt naar uitgereikt door steeds een andere door TROS presentator of in artiest. door De uitverkozen de vrijwilliger krijgt, naast op de onderscheiding, een geldbedrag het van ? 1.000,- voor van zijn naar of haar vrijwilligerswerk uit van de stichting De in Grootste Familie de Helpt.

Deze de onderscheiding wordt het wekelijks toegekend aan iemand een die zich belangeloos met inzet voor een ander. Het op tv programma een haakt daarmee op aan bij het Europees Jaar van naar het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft naar tot doel de uit grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in voor met het voetlicht met te brengen en nieuwe het vrijwilligers te werven. De opsteker met wordt uitgereikt door door steeds een andere met naar TROS presentator of op tv artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een door geldbedrag van ? naar 1.000,- voor een zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk van de stichting van De naar Grootste Familie door Helpt.

Deze het onderscheiding wordt in wekelijks toegekend aan van iemand die zich belangeloos inzet met voor een ander. door Het programma haakt daarmee uit aan bij het van Europees Jaar een van het Vrijwilligerswerk. uit Deze campagne heeft op tv tot doel de uit grote verscheidenheid uit aan vrijwilligerswerk op voor het voetlicht te van brengen en nieuwe uit vrijwilligers te werven. De opsteker op een wordt uitgereikt door steeds een met andere TROS het presentator of artiest. door De uitverkozen vrijwilliger door krijgt, naast de een onderscheiding, een geldbedrag van tijdens ? uit 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk met in van de stichting De Grootste het Familie uit Helpt.

Deze onderscheiding het wordt naar wekelijks toegekend aan iemand die op zich belangeloos uit inzet voor een een ander. Het programma tijdens haakt daarmee uit aan bij het Europees Jaar van tijdens het in Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot het doel het de grote met verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht een te op tv brengen en nieuwe vrijwilligers op tv te werven. De het opsteker wordt een uitgereikt door steeds een met andere TROS presentator of van artiest. De uit uitverkozen vrijwilliger van krijgt, naast de op tv onderscheiding, een geldbedrag van ? op 1.000,- in voor zijn of haar naar vrijwilligerswerk van de stichting het met De Grootste Familie van Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks toegekend in aan het iemand die zich belangeloos inzet het voor tijdens een ander. Het de programma haakt daarmee aan bij het de Europees een Jaar van het een Vrijwilligerswerk. Deze een campagne heeft tot doel de de grote verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk voor de het voetlicht te met brengen en nieuwe vrijwilligers te uit werven. De opsteker op wordt uitgereikt door het steeds een andere naar TROS uit presentator of artiest. De in uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast op de onderscheiding, een geldbedrag van met ? 1.000,- voor zijn uit door of haar vrijwilligerswerk van de door stichting De Grootste Familie naar tijdens Helpt.

Deze door onderscheiding wordt van wekelijks toegekend aan iemand een die zich belangeloos van inzet voor een door ander. Het met programma haakt daarmee aan een bij het door Europees Jaar van uit het Vrijwilligerswerk. Deze een campagne heeft tot doel de door grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met in voor het voetlicht te brengen in en op tv nieuwe vrijwilligers te werven. De in opsteker wordt uitgereikt in door door steeds een andere TROS presentator tijdens of artiest. tijdens De uitverkozen vrijwilliger naar krijgt, naast de tijdens onderscheiding, een geldbedrag naar van ? 1.000,- voor een zijn of haar vrijwilligerswerk de op tv van de stichting van De Grootste Familie de Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt wekelijks het toegekend aan iemand die zich met belangeloos het inzet voor tijdens een ander. Het met programma haakt daarmee aan op bij het Europees Jaar de van het Vrijwilligerswerk. Deze in campagne het heeft tot doel het de grote verscheidenheid aan een vrijwilligerswerk van voor het voetlicht te op brengen en nieuwe uit vrijwilligers te in werven. De opsteker wordt uitgereikt door de steeds een de andere TROS tijdens presentator of artiest. De uitverkozen met vrijwilliger krijgt, uit naast de onderscheiding, van een geldbedrag van uit ? 1.000,- de voor zijn of haar vrijwilligerswerk een in van de stichting De Grootste het Familie een Helpt.

Deze in onderscheiding wordt wekelijks tijdens toegekend aan op tv iemand die zich belangeloos inzet door voor een ander. in Het programma op tv haakt daarmee aan de bij het Europees Jaar van tijdens het Vrijwilligerswerk. Deze naar met campagne heeft tot doel de met grote verscheidenheid op tv aan vrijwilligerswerk de voor het voetlicht een te brengen en nieuwe tijdens vrijwilligers te werven. naar De opsteker wordt uitgereikt de door steeds een op tv andere TROS presentator of op een artiest. De uitverkozen vrijwilliger het krijgt, naast de onderscheiding, een op de geldbedrag van ? 1.000,- op voor zijn of met haar vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste de Familie van Helpt.

Deze onderscheiding een wordt wekelijks van toegekend aan iemand op tv die zich belangeloos inzet voor met een ander. Het met programma haakt daarmee door aan de bij het Europees Jaar uit van het Vrijwilligerswerk. Deze met campagne heeft tot naar doel de de grote door verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het van voetlicht te uit brengen en nieuwe vrijwilligers te tijdens uit werven. De opsteker wordt de uitgereikt door steeds van een andere TROS presentator van of het artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast uit de onderscheiding, de een geldbedrag met van ? 1.000,- voor met zijn of haar vrijwilligerswerk op tv van op de stichting De Grootste het Familie in Helpt.

Deze naar onderscheiding wordt wekelijks toegekend uit aan iemand die zich van belangeloos tijdens inzet voor een ander. Het naar programma haakt daarmee door aan bij in het Europees Jaar een van het Vrijwilligerswerk. tijdens Deze campagne heeft van tot doel de in grote verscheidenheid van aan vrijwilligerswerk voor in het voetlicht te brengen door en nieuwe vrijwilligers te een werven. De in opsteker wordt uitgereikt in door steeds een tijdens andere TROS presentator of een artiest. De uitverkozen van vrijwilliger krijgt, naast van de het onderscheiding, een naar geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn op of haar vrijwilligerswerk van van een de stichting De Grootste Familie in op Helpt.

Deze onderscheiding wordt door wekelijks toegekend aan tijdens iemand die zich in belangeloos op inzet voor een ander. Het tijdens op programma haakt daarmee tijdens aan bij het in Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. naar Deze in campagne heeft tot naar doel de grote op tv verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht het te brengen het en nieuwe een vrijwilligers te werven. De op tv opsteker van wordt uitgereikt door steeds een op andere een TROS presentator of artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, met naast de onderscheiding, naar een geldbedrag met van ? 1.000,- door voor zijn of haar vrijwilligerswerk met van een de stichting De Grootste Familie met het Helpt.

Deze het onderscheiding wordt wekelijks toegekend op aan iemand in die zich belangeloos uit inzet voor een door ander. Het programma de haakt daarmee een aan bij het Europees uit Jaar van tijdens het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft tot tijdens doel de grote verscheidenheid aan tijdens vrijwilligerswerk door voor het voetlicht te brengen en uit nieuwe vrijwilligers te van een werven. De opsteker wordt uitgereikt in door steeds een andere door in TROS presentator of artiest. De tijdens uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, uit een geldbedrag van ? met naar 1.000,- voor zijn of haar met vrijwilligerswerk van de stichting met op De Grootste Familie van Helpt.

Deze onderscheiding wordt met wekelijks toegekend naar aan iemand in die zich de belangeloos inzet voor een ander. een Het programma haakt een daarmee tijdens aan bij het van Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. met Deze campagne uit heeft tot doel de grote uit verscheidenheid het aan vrijwilligerswerk een voor het voetlicht te brengen tijdens en nieuwe vrijwilligers te de werven. De het opsteker wordt een uitgereikt door steeds een een andere TROS presentator of de artiest. in De uitverkozen vrijwilliger de krijgt, naast de de onderscheiding, een geldbedrag op van ? 1000,- voor door zijn of van haar vrijwilligerswerk van de van stichting De Grootste met Familie het Helpt.

februari 2021
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!