Programma gemist?

Deze onderscheiding wordt van wekelijks met toegekend aan iemand die door zich belangeloos met inzet voor een in ander. Het programma haakt daarmee het aan van bij het Europees Jaar naar van het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft tot door doel de grote op door verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor de het voetlicht door te brengen en nieuwe vrijwilligers te de werven. het De opsteker wordt het uitgereikt door steeds een met andere TROS presentator of naar artiest. De uitverkozen op vrijwilliger krijgt, uit naast op tv de onderscheiding, een op tv geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn het of op haar vrijwilligerswerk van de stichting de De Grootste Familie tijdens op Helpt.

Deze van onderscheiding wordt op tv wekelijks toegekend aan iemand met die zich belangeloos uit inzet voor de een ander. Het programma haakt daarmee op tv aan door bij het Europees het Jaar van tijdens het Vrijwilligerswerk. Deze campagne uit heeft tot tijdens doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk de voor met het voetlicht te brengen uit en nieuwe vrijwilligers te in werven. De in opsteker wordt uitgereikt door met steeds een andere van uit TROS presentator of artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger uit krijgt, naast in de onderscheiding, een geldbedrag op van ? op 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk tijdens van de stichting van van De Grootste Familie door Helpt.

Deze de onderscheiding wordt uit wekelijks toegekend aan iemand de die zich belangeloos inzet voor op tv het een ander. Het programma haakt met daarmee door aan bij het Europees Jaar van in het een Vrijwilligerswerk. Deze de campagne heeft tot doel uit de grote verscheidenheid met aan vrijwilligerswerk uit voor het voetlicht te de brengen en nieuwe de vrijwilligers te werven. De in opsteker tijdens wordt uitgereikt door steeds een in andere TROS naar presentator of artiest. De met uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast tijdens op tv de onderscheiding, een geldbedrag met van ? 1.000,- door voor zijn door of haar vrijwilligerswerk naar van de stichting De Grootste het Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding wordt naar wekelijks toegekend op aan iemand op tv die zich belangeloos met inzet voor een door ander. Het programma het haakt daarmee aan bij het het het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. de Deze campagne heeft tot een doel door de grote verscheidenheid aan een vrijwilligerswerk voor een het voetlicht te brengen en tijdens nieuwe vrijwilligers te de werven. de De opsteker op tv wordt uitgereikt door steeds een andere op tv tijdens TROS presentator of artiest. De op uitverkozen op tv vrijwilliger krijgt, naast de in onderscheiding, een geldbedrag met van ? 1.000,- voor het zijn of op tv haar vrijwilligerswerk door van de stichting De Grootste Familie het in Helpt.

Deze onderscheiding een wordt uit wekelijks toegekend aan iemand met die zich op belangeloos inzet voor een ander. Het uit door programma haakt daarmee aan bij het het Europees Jaar van uit het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft in tot door doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op tijdens voor het voetlicht de te brengen en nieuwe vrijwilligers naar te de werven. De opsteker wordt uitgereikt door op tv het steeds een andere uit TROS presentator of een artiest. De uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast op tv de onderscheiding, een geldbedrag van ? tijdens 1.000,- voor zijn van uit of haar vrijwilligerswerk op van de stichting op De Grootste Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding een wordt wekelijks op tv toegekend aan iemand die op zich tijdens belangeloos inzet voor op tv een ander. Het programma met haakt daarmee aan uit bij het Europees Jaar van de het Vrijwilligerswerk. Deze van campagne heeft tot op doel de grote de verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met in voor het voetlicht van te brengen en nieuwe vrijwilligers de te werven. het De opsteker op tv wordt uitgereikt door steeds een andere uit TROS door presentator of artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, het naast de onderscheiding, een met een geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn het de of haar vrijwilligerswerk een van de stichting De op Grootste Familie naar Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks op tv toegekend aan een iemand die zich belangeloos inzet voor naar een ander. met Het programma op tv haakt daarmee aan op bij het van Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze op tv campagne van heeft tot doel de het grote verscheidenheid de aan vrijwilligerswerk voor door het voetlicht te brengen de en nieuwe vrijwilligers te met werven. door De opsteker wordt op tv uitgereikt door steeds een andere in TROS presentator uit of een artiest. De uitverkozen vrijwilliger op tv krijgt, naast de uit onderscheiding, een geldbedrag een van ? 1.000,- voor zijn naar naar of haar vrijwilligerswerk van de stichting tijdens De de Grootste Familie een Helpt.

Deze naar onderscheiding wordt wekelijks toegekend met aan iemand die zich het belangeloos naar inzet voor het een ander. Het de programma haakt daarmee tijdens aan bij het Europees Jaar van het van het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne heeft tot doel de grote op verscheidenheid op aan vrijwilligerswerk door voor het voetlicht te uit brengen en de nieuwe vrijwilligers te van werven. De opsteker wordt de uitgereikt door steeds de een andere TROS presentator of van artiest. De uitverkozen op vrijwilliger met krijgt, naast de onderscheiding, een op tv geldbedrag van het ? 1.000,- van voor zijn of haar vrijwilligerswerk op van naar de stichting het De Grootste Familie naar Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks door toegekend aan iemand die van zich van belangeloos inzet voor een uit ander. Het naar programma haakt daarmee aan in bij het Europees Jaar van een het uit Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot tijdens doel de grote van verscheidenheid aan op vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te naar brengen en nieuwe met vrijwilligers te werven. De opsteker een wordt uitgereikt naar door steeds een andere het TROS presentator of de artiest. De uitverkozen tijdens naar vrijwilliger krijgt, naast van de onderscheiding, een een geldbedrag van ? tijdens 1.000,- voor zijn of het haar vrijwilligerswerk van de het stichting De Grootste met Familie van Helpt.

Deze onderscheiding in wordt wekelijks toegekend aan van iemand met die zich op tv belangeloos inzet voor een ander. Het in programma haakt in daarmee naar aan bij het uit Europees Jaar van op het Vrijwilligerswerk. Deze van campagne heeft tot doel de door grote verscheidenheid de aan vrijwilligerswerk het voor het voetlicht door te brengen en nieuwe vrijwilligers te met werven. De van opsteker naar wordt uitgereikt door steeds een door andere TROS presentator of naar artiest. de De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast naar de onderscheiding, van een van geldbedrag van ? 1.000,- uit voor zijn van of haar vrijwilligerswerk van de op stichting De tijdens Grootste Familie de Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt van wekelijks toegekend aan iemand die zich een belangeloos tijdens inzet voor een een ander. Het de programma haakt daarmee aan bij naar het op Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze de campagne de heeft tot doel de op grote verscheidenheid aan van vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te brengen en het nieuwe vrijwilligers tijdens te werven. De opsteker de in wordt uitgereikt door naar steeds een andere TROS presentator of op artiest. op De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast een de de onderscheiding, een geldbedrag van uit ? 1.000,- voor door zijn een of haar vrijwilligerswerk van de een stichting uit De Grootste Familie in Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks toegekend aan uit iemand die naar zich belangeloos op inzet voor een ander. Het tijdens de programma haakt daarmee van aan bij het het Europees Jaar van het van Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tijdens tot doel de van grote verscheidenheid aan uit vrijwilligerswerk het voor het voetlicht een te brengen en nieuwe een vrijwilligers te van werven. De opsteker wordt uitgereikt door op tv steeds een uit andere TROS presentator of tijdens uit artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, uit naast op tv de onderscheiding, een geldbedrag van ? door 1.000,- voor door zijn of haar door vrijwilligerswerk van de van stichting De Grootste Familie uit naar Helpt.

Deze onderscheiding het wordt wekelijks toegekend aan naar iemand die zich van op belangeloos inzet voor een ander. naar Het programma op tv haakt daarmee tijdens aan bij het Europees Jaar van de het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne heeft het tot door doel de grote verscheidenheid door aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht een te brengen met en tijdens nieuwe vrijwilligers te de werven. De opsteker wordt tijdens uitgereikt door steeds de een andere TROS presentator een of artiest. De uitverkozen met met vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een de geldbedrag van ? het 1.000,- voor zijn door of tijdens haar vrijwilligerswerk van de van stichting De Grootste in Familie met Helpt.

Deze onderscheiding met wordt op tv wekelijks toegekend aan iemand die de zich belangeloos inzet de voor een ander. het Het programma haakt op daarmee aan bij de het Europees Jaar naar van op het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft naar tot doel de naar grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk van voor een het voetlicht te brengen naar en nieuwe vrijwilligers uit te van werven. De opsteker wordt uitgereikt het door het steeds een andere TROS presentator of door in artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, op tv naast de onderscheiding, een het uit geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn door op of haar vrijwilligerswerk van de een stichting De met Grootste Familie naar Helpt.

Deze onderscheiding door wordt wekelijks toegekend tijdens aan iemand die zich in belangeloos een inzet voor een ander. Het van programma haakt tijdens daarmee aan bij de het Europees Jaar van tijdens het het Vrijwilligerswerk. Deze een campagne heeft tot de doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk een op tv voor het voetlicht in te brengen en nieuwe een vrijwilligers te werven. De opsteker het wordt uitgereikt door een steeds een in andere TROS presentator in of artiest. de De uitverkozen het vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een uit geldbedrag van op ? 1000,- voor zijn tijdens het of haar vrijwilligerswerk van de stichting uit door De Grootste Familie door Helpt.

november 2018
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord