Programma gemist?

Deze onderscheiding wordt in wekelijks het toegekend aan de iemand die zich belangeloos op inzet voor een het ander. Het programma haakt tijdens daarmee aan bij met het uit Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze naar een campagne heeft tot doel met de grote verscheidenheid het aan vrijwilligerswerk de voor het voetlicht te op tv brengen en nieuwe de vrijwilligers te werven. op De opsteker wordt uitgereikt op tv door steeds een andere met TROS een presentator of artiest. De uitverkozen de vrijwilliger krijgt, het naast de onderscheiding, een een geldbedrag van een ? door 1.000,- voor zijn of haar door vrijwilligerswerk van de van stichting uit De Grootste Familie met Helpt.

Deze onderscheiding wordt tijdens wekelijks toegekend aan de iemand die in zich de belangeloos inzet voor een op tv ander. Het programma haakt daarmee van aan bij van het Europees Jaar van tijdens op tv het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft door tot doel de in grote verscheidenheid aan met vrijwilligerswerk uit voor het voetlicht te brengen en in nieuwe vrijwilligers een te op werven. De opsteker van wordt uitgereikt door door steeds een andere TROS presentator de of artiest. De op uitverkozen vrijwilliger krijgt, van naast de onderscheiding, met een geldbedrag van ? in tijdens 1.000,- voor zijn of haar van vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste tijdens Familie een Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt wekelijks toegekend op aan iemand die door zich belangeloos inzet een voor met een ander. Het op programma haakt daarmee aan bij een het Europees Jaar van van het tijdens Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tijdens tot doel de van grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op tv voor het tijdens voetlicht te de brengen en op tv nieuwe vrijwilligers te werven. De een opsteker wordt uitgereikt van door steeds een andere een naar TROS presentator of artiest. een De uitverkozen vrijwilliger naar krijgt, naast de tijdens onderscheiding, een op geldbedrag van ? 1.000,- voor uit zijn uit of haar vrijwilligerswerk van de stichting een tijdens De Grootste Familie van Helpt.

Deze onderscheiding met wordt wekelijks toegekend aan naar met iemand die zich belangeloos inzet een voor een ander. Het met de programma haakt daarmee aan bij op tv het Europees Jaar van de het op Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft door tot doel naar de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk van voor het voetlicht door te brengen en van nieuwe vrijwilligers tijdens te tijdens werven. De opsteker wordt uitgereikt op tv door steeds in een andere TROS met presentator of artiest. De op tv uitverkozen vrijwilliger krijgt, op tv naast met de onderscheiding, een geldbedrag van ? de het 1.000,- voor zijn of door haar vrijwilligerswerk naar van de stichting De Grootste in Familie van Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks van toegekend aan iemand het die zich belangeloos inzet voor op een ander. Het door programma een haakt daarmee aan bij het op Europees Jaar de van het Vrijwilligerswerk. met Deze campagne op heeft tot doel de op grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op voor het voetlicht naar te van brengen en nieuwe vrijwilligers te door werven. door De opsteker wordt op tv uitgereikt door steeds met een andere op TROS presentator of artiest. De in uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast van de onderscheiding, een op geldbedrag van van ? 1.000,- voor tijdens zijn het of haar vrijwilligerswerk van van de stichting De in Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding met wordt wekelijks met toegekend aan iemand die het zich het belangeloos inzet voor een ander. Het uit programma van haakt daarmee op aan bij het het Europees Jaar van het op tv Vrijwilligerswerk. Deze uit campagne heeft tot doel de grote tijdens verscheidenheid aan naar vrijwilligerswerk voor het voetlicht door te brengen en door uit nieuwe vrijwilligers te werven. met De opsteker wordt uitgereikt een door op tv steeds een andere TROS presentator of door artiest. De uit uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast op naar de onderscheiding, een geldbedrag van de ? 1.000,- voor zijn in of van haar vrijwilligerswerk van uit de stichting De Grootste met Familie de Helpt.

Deze onderscheiding wordt van wekelijks op tv toegekend aan iemand die door zich belangeloos inzet voor op een ander. in Het naar programma haakt daarmee uit aan bij het Europees van Jaar van het Vrijwilligerswerk. op Deze op tv campagne heeft tot doel de de grote de verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht op te brengen en naar nieuwe vrijwilligers de te werven. een De opsteker op wordt uitgereikt door steeds een naar andere TROS presentator of tijdens artiest. tijdens De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast een de onderscheiding, een door geldbedrag van ? op tv de 1.000,- voor zijn het of haar vrijwilligerswerk op van de stichting De Grootste door Familie tijdens Helpt.

Deze een onderscheiding wordt naar wekelijks toegekend aan iemand op tv die zich belangeloos inzet op voor een ander. Het uit programma haakt een daarmee aan bij van het Europees Jaar van op tv de het Vrijwilligerswerk. Deze campagne met heeft tot doel de grote naar verscheidenheid aan vrijwilligerswerk het naar voor het voetlicht te de brengen en op tv nieuwe vrijwilligers te werven. De naar opsteker naar wordt uitgereikt door het steeds een andere TROS presentator van of artiest. De uitverkozen van het vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een in geldbedrag van op ? 1.000,- voor zijn het of haar vrijwilligerswerk tijdens van de uit stichting de De Grootste Familie door Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks van toegekend aan iemand in die zich belangeloos inzet voor door een ander. door Het programma haakt door daarmee aan op bij het uit Europees Jaar van op tv het Vrijwilligerswerk. Deze op campagne heeft tot doel de tijdens grote verscheidenheid aan de vrijwilligerswerk voor het voetlicht op tv te op tv brengen en nieuwe tijdens vrijwilligers te werven. De tijdens opsteker wordt uitgereikt door tijdens steeds een de andere TROS presentator of op tv artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, uit naast de onderscheiding, een de geldbedrag van ? door het 1.000,- voor zijn of op haar vrijwilligerswerk met van de stichting De Grootste de Familie een Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt wekelijks in toegekend aan een iemand die zich belangeloos inzet voor het een in ander. Het programma haakt daarmee in aan bij het op tv Europees naar Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze tijdens campagne heeft tot tijdens doel de grote de verscheidenheid aan op tv vrijwilligerswerk voor het voetlicht tijdens te brengen en op tv op tv nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker het in wordt uitgereikt door het steeds een andere de TROS presentator of uit artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast door de onderscheiding, in een geldbedrag van ? het 1.000,- door voor zijn met of haar vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste op Familie de Helpt.

Deze onderscheiding in wordt wekelijks toegekend uit aan iemand die zich een de belangeloos inzet voor een op tv ander. Het programma een haakt daarmee aan bij van het Europees naar Jaar van een het Vrijwilligerswerk. Deze campagne een heeft tot doel de grote met verscheidenheid aan in vrijwilligerswerk voor het een voetlicht te brengen de en nieuwe vrijwilligers met te werven. De opsteker van wordt door uitgereikt door steeds een de andere TROS presentator naar of door artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, de naast de onderscheiding, de een geldbedrag met van ? 1.000,- tijdens voor zijn of met haar vrijwilligerswerk van de stichting naar De Grootste op Familie van Helpt.

Deze op onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan met tijdens iemand die zich belangeloos inzet voor tijdens een ander. Het op tv programma haakt uit daarmee op tv aan bij het Europees van Jaar van het tijdens Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft op tv tot doel de op grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk van voor het met voetlicht te brengen de en nieuwe vrijwilligers de te werven. De opsteker op wordt op tv uitgereikt door steeds een een andere door TROS presentator of artiest. de De uitverkozen vrijwilliger door krijgt, naast de uit onderscheiding, een geldbedrag met van ? 1.000,- voor zijn met of het haar vrijwilligerswerk van op tv de stichting De Grootste Familie van met Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks een toegekend aan iemand die uit zich belangeloos het inzet voor een ander. Het met programma naar haakt daarmee aan bij uit het naar Europees Jaar van het het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft door tot doel de grote tijdens verscheidenheid aan in vrijwilligerswerk voor het voetlicht met op tv te brengen en nieuwe het vrijwilligers te werven. De opsteker naar wordt uitgereikt door een op tv steeds een andere TROS presentator of met artiest. De uitverkozen uit vrijwilliger krijgt, naast het de onderscheiding, door een geldbedrag op tv van ? door 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk de van de stichting naar De Grootste Familie door het Helpt.

Deze door onderscheiding wordt wekelijks met toegekend aan op iemand die zich met belangeloos inzet voor een ander. op Het programma haakt op tv daarmee aan bij naar het Europees naar Jaar van het Vrijwilligerswerk. een Deze campagne heeft de tot uit doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk uit voor met het voetlicht te brengen en naar nieuwe met vrijwilligers te werven. De in opsteker wordt met uitgereikt door steeds van een andere TROS presentator een of in artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naar naast van de onderscheiding, een op tv geldbedrag van ? 1.000,- voor zijn door of haar op tv vrijwilligerswerk een van de stichting De een Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding van wordt wekelijks toegekend het aan iemand die zich met op belangeloos inzet voor naar een ander. Het programma met haakt daarmee aan het bij het Europees Jaar op tv van door het Vrijwilligerswerk. Deze naar campagne heeft tot doel door de grote verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk voor het de voetlicht te brengen naar en nieuwe vrijwilligers uit te werven. van De opsteker wordt het uitgereikt door steeds een uit andere TROS tijdens presentator of een artiest. De uitverkozen vrijwilliger naar krijgt, naast de onderscheiding, het een geldbedrag van door ? tijdens 1000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk het van de stichting uit De naar Grootste Familie van Helpt.

januari 2018
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord