Programma gemist?

Deze onderscheiding wordt met wekelijks toegekend een aan iemand die uit zich het belangeloos inzet voor een ander. door Het programma haakt daarmee het aan bij het een Europees in Jaar van het Vrijwilligerswerk. met Deze het campagne heeft tot met doel de grote van verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het door voetlicht in te brengen en nieuwe een vrijwilligers te werven. De opsteker uit met wordt uitgereikt door op steeds een andere TROS presentator naar of artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast met de onderscheiding, een uit geldbedrag van ? in 1.000,- voor op zijn of haar naar vrijwilligerswerk van met de stichting De tijdens Grootste Familie het Helpt.

Deze uit onderscheiding wordt in wekelijks toegekend aan iemand die met zich belangeloos inzet voor het een ander. een Het programma haakt daarmee een aan tijdens bij het door Europees Jaar van het de Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft op tot doel met de grote verscheidenheid aan de vrijwilligerswerk voor uit het voetlicht door te brengen en nieuwe vrijwilligers de te werven. van De opsteker wordt uitgereikt door op steeds een uit andere TROS presentator de of een artiest. De uitverkozen vrijwilliger van krijgt, naast door de onderscheiding, een geldbedrag van ? tijdens 1.000,- voor tijdens zijn of haar vrijwilligerswerk op tv van de stichting het De Grootste Familie tijdens van Helpt.

Deze onderscheiding door wordt wekelijks toegekend op aan het iemand die zich belangeloos inzet voor met een een ander. Het programma haakt tijdens daarmee aan uit bij het Europees Jaar van door het het Vrijwilligerswerk. Deze een campagne heeft tot met doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op tv voor een het voetlicht met te brengen en op tv nieuwe vrijwilligers te werven. De op opsteker wordt in uitgereikt door steeds van een andere TROS presentator het of artiest. De uitverkozen van vrijwilliger krijgt, van naast de naar onderscheiding, een met geldbedrag van ? 1.000,- voor in zijn of de haar vrijwilligerswerk van de van stichting De de Grootste Familie van Helpt.

Deze het onderscheiding wordt wekelijks toegekend een aan iemand die zich uit belangeloos het inzet voor een ander. Het van programma haakt tijdens daarmee in aan bij het uit Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. naar Deze campagne heeft de tot doel tijdens de grote van verscheidenheid aan vrijwilligerswerk met voor het voetlicht te brengen naar en nieuwe vrijwilligers te tijdens werven. De de opsteker wordt uitgereikt met door steeds een een andere TROS presentator of het artiest. een De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast in de onderscheiding, een een geldbedrag uit van ? 1.000,- voor de zijn van of haar vrijwilligerswerk van de tijdens stichting De Grootste naar Familie op tv Helpt.

Deze onderscheiding het wordt op wekelijks toegekend aan iemand die zich uit belangeloos door inzet voor een door ander. Het programma haakt naar daarmee door aan bij het Europees door Jaar van het Vrijwilligerswerk. het Deze campagne naar heeft tot doel de de grote verscheidenheid aan met vrijwilligerswerk voor van het voetlicht te brengen op en nieuwe op vrijwilligers te met werven. De opsteker wordt uitgereikt door met steeds een andere een TROS presentator of een artiest. De uitverkozen door vrijwilliger krijgt, naast het de onderscheiding, tijdens een geldbedrag het van ? met 1.000,- voor zijn of tijdens haar vrijwilligerswerk van de stichting tijdens naar De Grootste Familie een Helpt.

Deze onderscheiding wordt op tv wekelijks in toegekend aan iemand een die zich tijdens belangeloos inzet voor een ander. met Het programma haakt van daarmee aan bij het van Europees Jaar van een met het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft van tot doel de naar grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk door voor het voetlicht op tv op te brengen en met nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker uit uit wordt uitgereikt door steeds een door andere TROS presentator of op tv naar artiest. De uitverkozen de vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, het een geldbedrag van een ? 1.000,- voor zijn tijdens naar of haar vrijwilligerswerk van de stichting een De Grootste tijdens Familie een Helpt.

Deze de onderscheiding wordt wekelijks met toegekend aan iemand die zich de belangeloos inzet uit voor een ander. uit Het programma haakt de daarmee in aan bij het een Europees Jaar van in het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft op tot doel een de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk tijdens voor het voetlicht het te op tv brengen en nieuwe vrijwilligers met te werven. De met opsteker wordt uitgereikt door in steeds door een andere TROS het presentator of artiest. op tv De uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, een een geldbedrag van met ? door 1.000,- voor zijn of haar vrijwilligerswerk door van een de stichting De op tv Grootste Familie door Helpt.

Deze onderscheiding wordt in wekelijks toegekend aan op tv van iemand die zich belangeloos inzet naar voor op tv een ander. Het programma haakt daarmee door met aan bij het Europees Jaar uit van het Vrijwilligerswerk. Deze de tijdens campagne heeft tot doel de grote uit verscheidenheid aan vrijwilligerswerk de voor het uit voetlicht naar te brengen en nieuwe vrijwilligers het te werven. De opsteker op tv wordt uitgereikt tijdens door steeds in een andere TROS presentator tijdens of artiest. naar De uitverkozen vrijwilliger van krijgt, naast de onderscheiding, een het naar geldbedrag van ? de 1.000,- voor zijn of op tv haar vrijwilligerswerk van de met stichting De Grootste het Familie door Helpt.

Deze met onderscheiding wordt wekelijks op toegekend aan door iemand die zich het belangeloos inzet voor tijdens een ander. Het programma een haakt daarmee aan uit bij het Europees Jaar van op de het Vrijwilligerswerk. Deze in campagne heeft tot doel de tijdens grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk tijdens voor het tijdens voetlicht te de brengen en met nieuwe vrijwilligers te uit werven. De opsteker wordt uitgereikt een door steeds een door andere TROS presentator met of artiest. De uitverkozen van vrijwilliger krijgt, van naast de onderscheiding, een naar geldbedrag een van ? met 1.000,- voor zijn of haar uit vrijwilligerswerk van op de stichting van De Grootste Familie op Helpt.

Deze onderscheiding de wordt de wekelijks toegekend aan iemand in die zich belangeloos door inzet voor een ander. Het tijdens programma haakt van daarmee aan bij in het Europees tijdens Jaar van het van Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft een tot doel door de grote verscheidenheid in aan vrijwilligerswerk door voor het voetlicht te brengen van en nieuwe vrijwilligers te uit werven. op De opsteker de wordt uitgereikt door de steeds een andere TROS presentator of het artiest. De uitverkozen de vrijwilliger krijgt, door naast de op tv onderscheiding, een geldbedrag in van ? 1.000,- voor van zijn of op haar vrijwilligerswerk tijdens van de stichting De van Grootste Familie op tv Helpt.

Deze onderscheiding wordt uit wekelijks toegekend aan naar een iemand die zich belangeloos inzet in voor een ander. Het door programma haakt uit daarmee aan bij met het Europees Jaar van tijdens het het Vrijwilligerswerk. Deze naar campagne heeft tot doel de grote door op tv verscheidenheid aan vrijwilligerswerk door voor het voetlicht te de brengen en nieuwe vrijwilligers te naar werven. De opsteker van wordt uitgereikt door een steeds een de andere TROS op tv presentator of artiest. De uitverkozen door vrijwilliger op krijgt, naast het de onderscheiding, een geldbedrag op tv van ? uit 1.000,- voor zijn of haar tijdens vrijwilligerswerk van de de stichting De Grootste Familie van op tv Helpt.

Deze onderscheiding uit wordt het wekelijks toegekend aan iemand naar die zich belangeloos in inzet voor een door ander. Het programma van haakt daarmee de aan bij het het Europees Jaar van de het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot op tv doel de van grote verscheidenheid een aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht een te brengen op tv en nieuwe in vrijwilligers te werven. De met opsteker wordt uitgereikt een door steeds een andere uit TROS presentator op tv of artiest. het De uitverkozen door vrijwilliger krijgt, naast de op tv onderscheiding, een geldbedrag van de ? op tv 1.000,- voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk van de stichting naar op tv De Grootste Familie het Helpt.

Deze van onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan op uit iemand die zich belangeloos inzet voor tijdens een ander. Het van programma een haakt daarmee aan bij het de in Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. uit Deze van campagne heeft tot doel de grote het verscheidenheid met aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht door in te brengen en nieuwe vrijwilligers te een de werven. De opsteker wordt met uitgereikt door steeds een andere door TROS presentator in of artiest. De de uitverkozen op vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, de een tijdens geldbedrag van ? 1.000,- tijdens voor zijn of door haar vrijwilligerswerk van tijdens de stichting De Grootste Familie met uit Helpt.

Deze een onderscheiding wordt wekelijks tijdens toegekend aan een iemand die zich belangeloos een inzet voor een de ander. Het programma haakt een daarmee aan bij het het Europees Jaar door van het Vrijwilligerswerk. in Deze campagne het heeft tot doel de grote het uit verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht door te op brengen en nieuwe vrijwilligers op tv te het werven. De opsteker van wordt uitgereikt door steeds naar een andere TROS presentator op tv of de artiest. De uitverkozen naar vrijwilliger krijgt, naast de het onderscheiding, een geldbedrag van naar ? 1.000,- op tv voor zijn tijdens of haar vrijwilligerswerk van de uit stichting De uit Grootste Familie in Helpt.

Deze door onderscheiding wordt op wekelijks toegekend aan iemand die zich met belangeloos op tv inzet voor een ander. in Het programma haakt in daarmee aan met bij het in Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. met Deze campagne heeft een tot doel de door grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk op tv voor het op tv voetlicht een te brengen en nieuwe vrijwilligers te met werven. met De opsteker wordt een uitgereikt door steeds een andere het TROS een presentator of artiest. De uitverkozen tijdens vrijwilliger krijgt, naast door de uit onderscheiding, een geldbedrag het van ? 1000,- in voor zijn of op haar vrijwilligerswerk van door de stichting in De Grootste Familie met Helpt.

juli 2017
09-12-2011 17:58

Aflevering 39

De opsteker van de week - Aflevering 39

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-12-2011 19:50

Aflevering 38

De opsteker van de week - Aflevering 38

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

25-11-2011 17:58

Aflevering 37

De opsteker van de week - Aflevering 37

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

18-11-2011 17:58

Aflevering 36

De opsteker van de week - Aflevering 36

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

11-11-2011 17:58

Aflevering 35

De opsteker van de week - Aflevering 35

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

04-11-2011 17:55

Aflevering 34

De opsteker van de week - Aflevering 34

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

28-10-2011 17:58

Aflevering 33

De opsteker van de week - Aflevering 33

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

21-10-2011 17:58

Aflevering 32

De opsteker van de week - Aflevering 32

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

07-10-2011 17:58

Aflevering 31

De opsteker van de week - Aflevering 31

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

30-09-2011 17:58

Aflevering 30

De opsteker van de week - Aflevering 30

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

23-09-2011 17:55

Aflevering 29

De opsteker van de week - Aflevering 29

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

16-09-2011 17:58

Aflevering 28

De opsteker van de week - Aflevering 28

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

09-09-2011 17:58

Aflevering 27

De opsteker van de week - Aflevering 27

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

02-09-2011 17:58

Aflevering 26

De opsteker van de week - Aflevering 26

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

24-06-2011 17:55

Aflevering 25

De opsteker van de week - Aflevering 25

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De opsteker van de week gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De opsteker van de week de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De opsteker van de week bij De opsteker van de week liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De opsteker van de week. Heb je een uitzending van De opsteker van de week gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De opsteker van de week gemist

Deze onderscheiding wordt wekelijks toegekend aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Het programma haaktdaarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aanvrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt uitgereikt doorsteeds een andere TROS presentator of artiest. De uitverkozen vrijwilliger krijgt, naast de onderscheiding, eengeldbedrag van 1000 euro voor zijn of haar vrijwilligerswerk van de stichting De Grootste Familie Helpt.

Uitzending gemist van De opsteker van de week? Hier kun je alle uitzendingen van De opsteker van de week kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-12-2011 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord