Programma gemist?

Documentaire van Sebastian met Brameshuber. Sinds de op dagen tijdens van profeet Mohammed tijdens hebben moslims over de hele van wereld op tv vijf keer uit per dag getrouw met gehoor gegeven aan de gebedsoproep van in de Muezzin. door Deze van documentaire is een soort 'idolverkiezing' op van een beste Muezzin in Turkije. In de steden en gehuchten in tijdens het op tv hele land gaan Muezzin op tv de competitie aan om op tv geplaatst naar te worden tijdens in de finale in Ankara. met De deelnemers op worden gevolgd, die er allemaal in door van dromen de met bekendste Muezzin van het land te op in worden. Een van hen is op tv Halit Aslan, Muezzin een van uit de historische Fatih Moskee in in Istanbul. Hij weet op tv dat het je bij een op wedstrijd niet dezelfde emotie op kunt uitdrukken zoals tijdens bij de oproep in in de minaret, maar toch het met schrijft hij zich naar in bij de nationale gebedsoproepwedstrijd op om zich te op tv meten met zijn in collega's.

oktober 2021
08-01-2011 12:00

Aflevering 1

Muezzin - Aflevering 1

Documentaire van Sebastian Brameshuber. Sinds de dagen van profeet Mohammed hebben moslims over de hele wereld vijf keer per dag getrouw gehoor gegeven aan de gebedsoproep van de Muezzin. Deze documentaire is een soort 'idolverkiezing' van ...

Muezzin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Muezzin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Muezzin bij Muezzin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Muezzin. Heb je een uitzending van Muezzin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Muezzin gemist

Sinds de dagen van profeet Mohammed hebben moslims over de hele wereld vijf keer per dag getrouw gehoor gegeven aan degebedsoproep van de Muezzin. Deze documentaire is een soort 'idolverkiezing' van beste Muezzin in Turkije. In steden engehuchten in het hele land gaan Muezzin de competitie aan om geplaatst te worden in de finale in Ankara. De deelnemersworden gevolgd, die er allemaal van dromen de bekendste Muezzin van het land te worden. Een van hen is Halit Aslan,Muezzin van de historische Fatih Moskee in Istanbul. Hij weet dat je bij een wedstrijd niet dezelfde emotie kuntuitdrukken zoals bij de oproep in de minaret, maar toch schrijft hij zich in bij de nationale gebedsoproepwedstrijd omzich te meten met zijn collega's.

Uitzending gemist van Muezzin? Hier kun je alle uitzendingen van Muezzin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!