Programma gemist?

Onder van deze titel zendt met Nederland 3 het op tv komende jaar diverse popfestivals de en concerten uit. het Te uit beginnen met het Eurosonic Noorderslag een festival met dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in met Groningen. Binnen twintig met minuten was door de 25e editie met van van dit eendaagse muziekfestival uitverkocht. Voor op tv iedereen die misgreep: tijdens de uitreiking van met de EBBA in Awards. De 'European Border Breakers met het Awards' eert jonge Europese bands in die door afgelopen jaar met hun debuutalbum naar veel verkocht zijn op in de het buitenland. Naast uit de overhandiging van de awards tijdens wordt het programma gevuld op tv door met diverse optredens, korte interviews, op tv reportages en uit facts & figures over Europese met popmuziek. -Uitreiking van de de EBBA-awards tijdens de Eurosonic in 2011. Daarnaast fact & figures in over van Europese popmuziek. naar Presentatie: Jools Holland.

Aandacht met voor de hoogtepunten van 2010 uit en Popprijswinnaars uit uit in het roemruchte verleden van in Noorderslag.

juli 2020
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!