Programma gemist?

Onder op tv deze titel zendt Nederland 3 de het komende op jaar diverse popfestivals en de tijdens concerten uit. Te beginnen in met het Eurosonic Noorderslag festival op tv dat zaterdag 15 een uit januari plaatsvindt in Groningen. Binnen het twintig de minuten was de een 25e editie van dit het eendaagse muziekfestival uitverkocht. Voor iedereen het die misgreep: de uit uitreiking met van de in EBBA Awards. De naar 'European Border Breakers Awards' een eert jonge Europese bands die naar uit afgelopen jaar met uit hun debuutalbum veel verkocht tijdens zijn in het buitenland. tijdens Naast naar de overhandiging van de tijdens awards wordt het een programma gevuld met op diverse optredens, korte interviews, naar reportages en in facts & figures over op tv Europese popmuziek. -Uitreiking door van een de EBBA-awards tijdens Eurosonic 2011. de Daarnaast fact & figures het over Europese popmuziek. naar Presentatie: op Jools Holland.

Aandacht voor de uit hoogtepunten een van 2010 uit en Popprijswinnaars uit tijdens het roemruchte verleden van de Noorderslag.

oktober 2021
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!