Programma gemist?

Onder deze de titel zendt Nederland 3 naar de het komende jaar diverse popfestivals en van met concerten uit. Te beginnen met met het Eurosonic Noorderslag festival met dat zaterdag op 15 januari plaatsvindt in met het Groningen. Binnen twintig minuten was de een 25e editie tijdens van dit eendaagse het muziekfestival uitverkocht. in Voor iedereen die door misgreep: de uitreiking van de uit EBBA Awards. De met van 'European Border Breakers Awards' eert jonge in Europese bands het die afgelopen jaar met een hun op debuutalbum veel verkocht zijn tijdens in het het buitenland. Naast de overhandiging in van de awards wordt door het een programma gevuld met door diverse optredens, korte op tv interviews, reportages en facts & uit het figures over Europese popmuziek. tijdens -Uitreiking van de EBBA-awards tijdens tijdens tijdens Eurosonic 2011. Daarnaast fact & in figures over Europese popmuziek. met Presentatie: met Jools Holland.

Aandacht voor een de hoogtepunten met van 2010 en Popprijswinnaars uit met het roemruchte verleden in van op Noorderslag.

maart 2021
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!