Programma gemist?

Onder deze een titel zendt Nederland van 3 het komende jaar het door diverse popfestivals en concerten uit. van Te de beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival met van dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in op Groningen. Binnen uit twintig minuten was door de in 25e editie van van dit eendaagse muziekfestival uitverkocht. Voor iedereen in tijdens die misgreep: de met uitreiking van de in EBBA Awards. De 'European in Border Breakers Awards' een eert jonge Europese uit bands die afgelopen jaar in met hun debuutalbum veel tijdens verkocht zijn in door het buitenland. Naast naar de overhandiging op van de van awards wordt het programma gevuld op tv op tv met diverse optredens, korte interviews, op tv reportages uit en facts & door figures over Europese popmuziek. -Uitreiking van een de EBBA-awards tijdens de met Eurosonic 2011. Daarnaast fact & op tv figures over Europese uit popmuziek. Presentatie: door Jools Holland.

Aandacht voor de een hoogtepunten van 2010 door en op Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden uit van op Noorderslag.

januari 2020
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!