Programma gemist?

Onder deze op tv titel zendt het Nederland 3 het in komende jaar diverse tijdens popfestivals en op tv concerten uit. Te beginnen tijdens met het tijdens Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 uit januari tijdens plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig naar minuten was naar de 25e een editie van dit eendaagse muziekfestival van uitverkocht. Voor op tv iedereen die misgreep: de een uitreiking van de de EBBA Awards. een De 'European Border op tv Breakers Awards' eert uit jonge Europese bands tijdens die afgelopen jaar op met hun debuutalbum veel door verkocht zijn in op tv het in buitenland. Naast de tijdens overhandiging van de naar awards wordt het programma in gevuld in met diverse optredens, met korte interviews, reportages en facts & op tv figures over op tv Europese popmuziek. -Uitreiking van van de op tv EBBA-awards tijdens Eurosonic 2011. op Daarnaast fact & figures de over Europese naar popmuziek. van Presentatie: Jools Holland.

Aandacht de voor de hoogtepunten van van 2010 tijdens en Popprijswinnaars uit het tijdens roemruchte verleden van op tv Noorderslag.

oktober 2020
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!