Programma gemist?

Onder deze tijdens titel zendt op Nederland 3 het komende de jaar naar diverse popfestivals en concerten uit. in Te beginnen met in het Eurosonic Noorderslag door festival dat zaterdag naar 15 januari plaatsvindt tijdens in Groningen. tijdens Binnen twintig minuten de was de 25e editie van met de dit eendaagse muziekfestival uitverkocht. tijdens Voor iedereen uit die misgreep: de uitreiking van de het EBBA Awards. De op tv 'European van Border Breakers Awards' eert in jonge Europese van bands die afgelopen een jaar met hun van debuutalbum veel op tv verkocht zijn in het in buitenland. Naast de op tv overhandiging van de de awards wordt het tijdens programma gevuld met diverse optredens, van korte interviews, reportages tijdens de en facts & het figures over Europese popmuziek. -Uitreiking van uit de EBBA-awards tijdens van Eurosonic 2011. met Daarnaast fact naar & figures over Europese popmuziek. tijdens Presentatie: Jools in Holland.

Aandacht voor de in hoogtepunten van uit 2010 en Popprijswinnaars een uit het roemruchte uit verleden van tijdens Noorderslag.

juni 2021
14-01-2011 23:35

Aflevering 2

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 2

Onder deze titel zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslag festival dat zaterdag 15 januari plaatsvindt in Groningen. Binnen twintig minuten was de 25e editie van dit...

08-01-2011 23:35

Aflevering 1

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug - Aflevering 1

Aandacht voor de hoogtepunten van 2010 en Popprijswinnaars uit het roemruchte verleden van Noorderslag.

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug bij 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Noorderslag kijkt terug gemist

Terugblik op Noorderslag 2010 als opmaat voor het festival van dit jaar. Met natuurlijk aandacht voor Kyteman, dePopprijs winnaar van vorig jaar. Ook komen winnaars van andere jaren aan bod en zijn er diverse muzikale hoogtepuntente zien.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Noorderslag kijkt terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-01-2011 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!