Programma gemist?

Serie portretten. op Afl.: Karin Bloemen. Karin uit naar Bloemen is cabaretière en het entertainer, maar wanneer een zij haar 'blaasbalg' aanzet, blaast door ze je van op in je stoel en raakt naar ze je recht een in de met ziel. Tijdens de eerste opnamedagen tijdens is Bloemen het niet lekker bij stem, haar van van stembanden zijn geïrriteerd in en opgezwollen. De makers met gaan met in haar mee op uit consult bij de KNO-arts en door kijken mee in haar op tv keel. Daarnaast in geeft in Bloemen zangles aan aanstormende op tv musicaltalenten, die zij het op zanggebied naar stevig onder handen neemt. Dit doet door zij met op veel tijdens kennis van zaken, met hartstocht en door humor, en uit vooral met verbluffende met resultaten. uit Ze is als een priester van in haar vak, een een zangeres met een met missie die de constant naar in dialoog staat door met haar eigen stembanden; een de twee kleine spiertjes die van naar haar talent, haar emoties en haar naar inkomstenbron naar herbergen.

Serie tijdens portretten. Zangers naar en zangeressen, van opera tijdens tot pop, worden het geportretteerd aan de hand van in hun naar grootste passie en een ambacht: Zingen. Bekende naar zangers en zangeressen het worden in interviews in vaak aan de tand een gevoeld over hun relaties, door de toestand in in de uit wereld en hun een bekende Nederlanderschap. Bijna nooit het over het ambacht door waar op tv ze al dan niet bewust voor tijdens de gekozen hebben; het zingen. Zonde. Want op tv er is uit geen van eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar dan de zangkunst. van Zingen door geeft een impressie van de het dagelijks op tv leven van een zangers en zangeressen op die zich door middel van hun de stem blootgeven. Zang met vormt het op raamwerk van het tijdens programma. Waarom wil iemand uit zo met 'naakt' op een podium staan? uit Wat voor de bevrediging jagen zangers tijdens na, als op tv het gevaar van een op tv publieke afgang permanent op door tijdens de loer ligt? op Vormt zingen zo'n onlosmakelijk deel van de je persoonlijkheid, van dat het de van enige manier de is om je diepste gevoelens in te uiten? tijdens Of tijdens zing je omdat je naar toevallig een lekkere stem hebt uit waarmee op tv je goed geld op kunt verdienen? Afl.: Denise Jannah. op tv Denise op tv Jannah heet een eigenlijk Johanna Zeefuik. In het door Surinaamse domineesgezin op Zeefuik werd vroeger altijd en uit van van alles gezongen. Soul & kaseko, het klassiek & een Sonneveld. En Jazz. een Een Amerikaanse van jazzcriticus zag een rechte lijn van op tv van Billy Holliday naar Sara een Vaughan naar Ella Fitzgerald in naar Denise van Jannah. Vanwege haar heldere de naar klank en haar vermogen om door 'noten uit de op tv lucht' van te plukken. Als eerste op Nederlander kreeg ze op tv een contract bij het het vermaarde platenlabel Blue Note. met Jannahs met albums kreeg in veel aandacht en lovende op kritieken. Maar het de internationale doorbraak van stagneerde. Inmiddels is ze terug tijdens in het de VS waar we haar horen met zingen in Baker's op in een Detroit, de het oudste jazzclub ter op wereld.

Serie portretten. een Zangers en zangeressen, in van van opera tot pop, worden geportretteerd aan uit de de hand van hun grootste passie uit op tv en ambacht: Zingen. Bekende op zangers en zangeressen worden uit in interviews vaak naar aan naar de tand gevoeld over naar hun relaties, de toestand in in naar de wereld en hun 'Bekende Nederlanderschap'. de Bijna op nooit over het ambacht een waar ze al op tv dan niet met bewust voor gekozen hebben; op het zingen. Zonde. Want een er is door geen eerlijker/naakter door kunstvorm denkbaar dan de zangkunst. het Zingen geeft uit een in impressie van het dagelijks uit leven van zangers en tijdens zangeressen die zich door van middel van hun met op stem 'bloot geven'. Zang vormt het de raamwerk van het het programma. Waarom met wil op iemand zo 'naakt' op een met podium met staan? Wat voor bevrediging jagen een zangers na, als het met gevaar van een in publieke afgang permanent in op de loer op tv ligt? Vormt zingen naar op zo'n onlosmakelijk deel van je persoonlijkheid, met het dat het de naar enige manier is het om je diepste gevoelens te met uiten? Of zing je met omdat op je toevallig de een lekkere stem hebt in waarmee je een goed geld kunt verdienen? Afl.: tijdens Felix Maginn. een Felix Maginn verliet met op tv de gitaar op de zijn op tv rug en een tas de kleren in de in hand het een ouderlijk huis in op tv Noord-Ierland. Zijn moeder huilde. Zijn de vader haalde z'n de schouders van op, Felix zou toch binnen uit drie het weken weer op de stoep staan. met Dat had z'n uit uit vader beter niet kunnen van zeggen. Felix op tv kwam nooit meer het terug. Na jaren van omzwervingen en op op tv verschillende bands is hij op tv nu frontman annex zanger van de naar Moke. Hij is nog nooit op naar tijdens zangles geweest, hij doet in niet aan warming-ups. Rock-'n-roll is het tijdens staan en zingen een in een bed van van breed geluid. Sinds zijn teksten de over hemzelf door gaan, over de zijn jeugd in de het verscheurde Belfast, is zijn door op tv stem gegroeid. Hij op blijft een bandjesman, een rocker. Maar uit met speciaal voor deze uitzending van Zingen door naar zingt hij met het Metropole de Orkest een Amerikaanse op tv crooner.

Serie door portretten. Zangers en zangeressen, door van opera de tot pop, worden naar geportretteerd aan de hand van met hun in grootste passie en ambacht: Zingen. tijdens Bekende zangers en van op zangeressen worden in uit interviews vaak aan de het tand gevoeld op tv over hun relaties, naar de toestand in de wereld op en hun bekende Nederlanderschap. uit Bijna naar nooit over het ambacht waar door ze al dan naar in niet bewust voor gekozen hebben; het op zingen. Zonde. op tv Want er is in geen eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar in dan de de zangkunst. Zingen het geeft een impressie van het van dagelijks leven van van zangers en de zangeressen die naar zich door van middel van hun stem blootgeven. Zang op door vormt het raamwerk van door het programma. op tv Waarom wil iemand op zo 'naakt' op een podium tijdens staan? Wat voor door bevrediging jagen de zangers na, op tv als het gevaar van in een publieke afgang permanent op met de loer naar ligt? Vormt zingen tijdens zo'n onlosmakelijk deel van van je persoonlijkheid, dat door met het de enige manier is om door op je diepste gevoelens te uiten? Of tijdens van zing je omdat je toevallig een een lekkere op tv stem hebt op waarmee je goed geld kunt verdienen? van Afl.: op Charlotte Margiono. met Charlotte Margiono vierde in de jaren het uit tachtig en negentig van grote triomfen als sopraan. Ze tijdens zong de mooiste door Mozart-rollen met en maakte steeds meer furore naar in het op tv Mahler-vak. Ogenschijnlijk opeens, op tv nam ze in tijdens februari 2010 afscheid de als professioneel operazangeres. Onder door andere uit omdat haar lyrische het sopraan 'zijn vorm' kwijt was. op Charlotte Margiono's levensvervulling op bestaat door nog steeds uit zingen. Ze op zingt met zelf, ze geeft zangles, en met ze heeft ook naar zangles. En daar met doet ze opzienbarende ontdekkingen van bij het verder een ontwikkelen van haar met eigen stem. in Want nu, in nog geen jaar na haar de afscheid, uit is een naar deel van haar verloren van gewaande talent in weer terug aan het komen, op tv dankzij een tijdens innovatieve stempedagogie die uitgaat in van op 'de klank van het hele met lichaam'.

Serie portretten. Zangers in in en zangeressen, van opera tot pop, tijdens worden door geportretteerd aan de met hand van door hun grootste passie en ambacht: Zingen. een met Bekende zangers en zangeressen worden in tijdens de interviews vaak aan op tv de tand gevoeld het over hun relaties, de toestand in op tv door de wereld en naar hun bekende Nederlanderschap. Bijna nooit het over het ambacht het waar ze al het dan niet bewust op tv voor gekozen hebben; het het zingen. in Zonde. Want er is geen tijdens eerlijker/naakter uit kunstvorm denkbaar dan naar de zangkunst. Zingen door geeft een naar impressie van het dagelijks leven van een zangers en met zangeressen naar die zich door middel op tv van hun stem blootgeven. het Zang vormt het raamwerk naar van het in programma. uit Waarom wil iemand tijdens zo 'naakt' op een podium het staan? in Wat voor bevrediging jagen met zangers na, als het gevaar de van een op publieke afgang permanent in op in de loer ligt? tijdens Vormt zingen zo'n door onlosmakelijk deel van je persoonlijkheid, dat in het in de enige manier is uit om je diepste gevoelens met te uiten? Of op zing je naar omdat je met toevallig een lekkere in stem hebt waarmee je goed door geld kunt verdienen? in Afl.: Thomas Acda tijdens en naar Paul de Munnik. het Thomas Acda & een Paul de Munnik: op tv een duo tijdens dat klinkt alsof het niet op tv twee, maar één de paar de stembanden heeft. Ze hebben het in vermogen om uit hun stemmen zo naar met elkaar toe te met kleuren, dat zij door vaak zelf het niet meer weten met wie wat door zong. Het ontstaan van met een nieuw op tv lied is bij Acda & het de Munnik een zoektocht van naar op tv ultieme harmonie. Maar wat gebeurt naar er als naar ze het tijdens duet aangaan met iemand het anders?

Serie portretten. Zangers op tv en zangeressen, van van in opera tot pop, worden van geportretteerd aan de hand naar van hun grootste een passie en het ambacht: Zingen. een Bekende zangers en zangeressen worden in van interviews vaak uit aan de tand naar gevoeld over hun relaties, met op de toestand in de het wereld en hun bekende Nederlanderschap. met Bijna nooit uit over het ambacht een waar van ze al dan tijdens niet bewust voor op gekozen hebben; het zingen. het Zonde. Want met er is geen eerlijker/naakter kunstvorm van denkbaar een dan de zangkunst. Zingen geeft van een naar impressie van het dagelijks leven van naar tijdens zangers en zangeressen naar die zich door middel van hun naar stem op tv blootgeven. Zang een vormt het raamwerk van het op programma. in Waarom wil iemand zo van 'naakt' op een op podium staan? Wat voor bevrediging in jagen zangers de na, als het van gevaar van van een publieke afgang met permanent op de loer ligt? tijdens naar Vormt zingen zo'n onlosmakelijk uit deel van je persoonlijkheid, in dat het naar de enige manier is van om van je diepste gevoelens op tv te uiten? Of zing je omdat met tijdens je toevallig een lekkere stem hebt naar waarmee je in goed geld kunt verdienen? tijdens Afl.: de Henk Poort. Henk Poort, biljartmaker de naar uit de Jordaan, was 26 toen de naar hij zich op verzoek van met de operawereld aanmeldde op in het naar Amsterdams Conservatorium. Zijn klasgenoten dachten: de 'krijg nou wat, uit door zitten we opeens met tijdens een timmerman het in de klas. Maar wat heeft van die van man een strot'. In door het klassieke in genre heet Poort een op Italianischer bariton, dus zingt het hij Rigoletto, MacBeth in en Scarpia van in op Tosca van Puccini. van Poort is een van Nederlands door grootste van musicalsterren, met dank de aan Joop van de Ende. van Hij zingt met in Omdat ik zoveel van het je met hou, een revue die van voelt als thuiskomen, vanwege op een in overdaad aan Amsterdamse liedjes. En van bereidt uit hij zich met Marco met Bakker en door Ernst Daniël Smid met voor op een nieuwe op tv toer met van De Drie naar Baritons.

Serie portretten. Zangers het door en zangeressen, van opera tot pop, van worden uit geportretteerd aan op de hand van hun grootste passie van en ambacht: een Zingen. een Bekende zangers en de zangeressen worden in interviews vaak aan het de tand door gevoeld over in hun relaties, tijdens de toestand in de uit wereld en hun 'Bekende het Nederlanderschap'. het Bijna nooit over het ambacht door waar ze al op dan niet uit bewust voor tijdens gekozen hebben; het zingen. Zonde. op tv Want er is geen het eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar in dan de zangkunst. in Zingen het geeft een impressie van het het dagelijks leven het van zangers de en zangeressen die zich tijdens door op tv middel van hun stem _bloot het geven. Zang vormt het een raamwerk op van het programma. Waarom op wil iemand zo uit 'naakt' op met een podium staan? Wat voor naar in bevrediging jagen zangers na, als van het gevaar in van een publieke afgang permanent op op met de loer naar ligt? Vormt zingen zo'n onlosmakelijk door deel van in je persoonlijkheid, dat het de op in enige manier is om je diepste een gevoelens te de uiten? naar Of zing je omdat je toevallig van een lekkere stem met hebt met waarmee je goed geld kunt in verdienen? Afl.: Karin uit op tv Bloemen (kleinkunst zangeres). Karin Bloemen op tv is cabaretière en tijdens entertainer, maar wanneer een zij haar 'blaasbalg' aanzet, het blaast ze met je van je tijdens stoel en raakt uit ze je recht in met de ziel. Tijdens een de tijdens eerste opnamedagen is Bloemen niet op tv lekker bij stem, door haar uit stembanden zijn geïrriteerd en opgezwollen. een De tijdens makers gaan met haar mee op op door consult bij door de KNO-arts en kijken mee in door haar uit keel. Daarnaast geeft de Bloemen zangles aan aanstormende een musicaltalenten, die zij in op zanggebied stevig in onder handen neemt. naar Dit van doet zij met veel kennis op tv van zaken, een met hartstocht het en humor, en vooral met verbluffende naar resultaten. Ze is tijdens als een in priester naar in haar vak, een zangeres met naar een missie die de constant in uit dialoog staat tijdens met haar eigen tijdens stembanden; de twee kleine door spiertjes die haar talent, met haar emoties en van haar inkomstenbron met herbergen.

juni 2017
26-05-2011 21:25

Karin Bloemen

Zingen - Karin Bloemen

Serie portretten. Afl.: Karin Bloemen. Karin Bloemen is cabaretière en entertainer, maar wanneer zij haar 'blaasbalg' aanzet, blaast ze je van je stoel en raakt ze je recht in de ziel. Tijdens de eerste opnamedagen is Bloemen niet lekker bi...

13-02-2011 23:05

Denise Jannah

Zingen - Denise Jannah

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

06-02-2011 23:05

Felix Maginn

Zingen - Felix Maginn

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

30-01-2011 23:00

Charlotte Margiono

Zingen - Charlotte Margiono

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

23-01-2011 23:00

Thomas Acda en Paul de Munnik

Zingen - Thomas Acda en Paul de Munnik

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

16-01-2011 23:05

Henk Poort

Zingen - Henk Poort

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

09-01-2011 23:00

Karin Bloemen (kleinkunst zangeres)

Zingen - Karin Bloemen (kleinkunst zangeres)

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

Zingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zingen bij Zingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zingen. Heb je een uitzending van Zingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zingen gemist

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passieen ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, detoestand in de wereld en hun 'Bekende Nederlanderschap'. Bijna nooit over het ambacht waar ze al dan niet bewust voorgekozen hebben; het zingen. Zonde. Want er is geen eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar dan de zangkunst. Zingen geefteen impressie van het dagelijks leven van zangers en zangeressen die zich door middel van hun stem _bloot geven. Zangvormt het raamwerk van het programma. Waarom wil iemand zo 'naakt' op een podium staan? Wat voor bevrediging jagenzangers na, als het gevaar van een publieke afgang permanent op de loer ligt? Vormt zingen zo'n onlosmakelijk deel vanje persoonlijkheid, dat het de enige manier is om je diepste gevoelens te uiten? Of zing je omdat je toevallig eenlekkere stem hebt waarmee je goed geld kunt verdienen? Afl.: Henk Poort.

Uitzending gemist van Zingen? Hier kun je alle uitzendingen van Zingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-05-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord