Programma gemist?

Serie portretten. Afl.: met Karin door Bloemen. Karin Bloemen is cabaretière een tijdens en entertainer, maar wanneer zij haar door door 'blaasbalg' aanzet, blaast ze je van door je met stoel en naar raakt ze je recht een in de op ziel. Tijdens de met eerste opnamedagen is Bloemen tijdens niet lekker bij stem, een haar stembanden uit zijn geïrriteerd en het opgezwollen. De makers in gaan met haar tijdens mee op consult bij de door KNO-arts het en kijken mee uit in haar keel. Daarnaast geeft tijdens met Bloemen zangles aan aanstormende een musicaltalenten, die zij op uit zanggebied stevig onder handen door neemt. uit Dit doet naar zij met veel kennis van van zaken, de met hartstocht en humor, en tijdens vooral van met verbluffende resultaten. Ze is van als een priester in in haar in vak, een naar zangeres met een missie die tijdens constant in dialoog staat op met haar naar eigen stembanden; op de twee kleine spiertjes die de op tv haar talent, haar emoties en haar door inkomstenbron op tv herbergen.

Serie portretten. Zangers naar en door zangeressen, van opera tot een pop, worden geportretteerd tijdens aan de hand van de hun tijdens grootste passie en ambacht: op tv Zingen. een Bekende zangers en zangeressen op worden in interviews naar vaak aan op de tand gevoeld over hun relaties, een de toestand van in met de wereld en hun de bekende Nederlanderschap. Bijna nooit over een de het ambacht waar tijdens ze al dan uit niet bewust voor het gekozen hebben; het in zingen. Zonde. Want op tv er is geen eerlijker/naakter kunstvorm op tv denkbaar het dan de zangkunst. Zingen van geeft een impressie van het de dagelijks leven van op tv een zangers en zangeressen die een zich door middel de van hun stem blootgeven. een Zang vormt het op tv raamwerk van het programma. in een Waarom wil iemand zo 'naakt' van op tijdens een podium staan? Wat voor bevrediging de naar jagen zangers na, als het gevaar op door van een publieke afgang tijdens permanent op de loer de ligt? Vormt zingen zo'n tijdens in onlosmakelijk deel van je op tv persoonlijkheid, dat het de enige van manier is een om je diepste gevoelens van te uiten? een Of zing je uit omdat je een toevallig een lekkere op tv stem hebt waarmee je op tv goed geld kunt een verdienen? Afl.: van Denise Jannah. in Denise Jannah heet uit eigenlijk Johanna Zeefuik. In op tv het Surinaamse domineesgezin door Zeefuik werd vroeger altijd en in in van alles gezongen. met Soul & kaseko, klassiek uit & Sonneveld. En op tv Jazz. Een Amerikaanse jazzcriticus zag naar in een rechte lijn het van Billy Holliday naar door Sara Vaughan naar Ella Fitzgerald met naar Denise Jannah. op Vanwege haar heldere naar van klank en haar het vermogen om 'noten uit naar de lucht' te plukken. op Als eerste Nederlander kreeg van ze met een contract bij het naar vermaarde platenlabel op Blue Note. van Jannahs albums kreeg veel met aandacht en lovende kritieken. Maar het uit de internationale doorbraak uit stagneerde. Inmiddels is op tv ze terug in de VS waar van we haar de horen zingen op tv in Baker's in naar Detroit, de met oudste jazzclub ter in wereld.

Serie de portretten. Zangers en een zangeressen, van opera tot pop, de worden geportretteerd tijdens aan de hand naar van hun grootste tijdens passie en in ambacht: Zingen. het Bekende zangers en zangeressen worden in tijdens interviews van vaak aan de van tand gevoeld over hun een relaties, door de toestand in de met wereld en hun 'Bekende Nederlanderschap'. uit Bijna naar nooit over het in ambacht waar ze op al dan op niet bewust voor uit gekozen hebben; het een zingen. Zonde. Want de er is geen eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar naar dan op de zangkunst. de Zingen geeft een impressie van de het dagelijks leven van de zangers en met zangeressen die het zich door middel van van hun stem op tv 'bloot geven'. Zang vormt in het op raamwerk van het programma. Waarom naar wil iemand zo 'naakt' uit op uit een podium een staan? Wat voor bevrediging uit jagen zangers na, van als het op tv gevaar van een uit publieke afgang permanent op de naar loer een ligt? Vormt zingen zo'n door onlosmakelijk deel van met je persoonlijkheid, de dat het de van enige manier is door om je diepste gevoelens van te uiten? Of zing op je omdat je toevallig het een naar lekkere stem hebt in waarmee je goed tijdens geld kunt verdienen? Afl.: tijdens Felix Maginn. Felix uit Maginn verliet met de op gitaar op zijn de rug en een door van tas kleren in de hand het naar ouderlijk huis tijdens in Noord-Ierland. Zijn moeder door huilde. op Zijn vader haalde het z'n schouders op, Felix zou op tv tijdens toch binnen drie weken weer met op de op stoep staan. Dat had op tv z'n vader een beter niet kunnen in zeggen. Felix kwam nooit meer in door terug. Na jaren van van omzwervingen en verschillende het bands is hij van nu frontman annex zanger van op tv uit Moke. Hij is nog nooit de naar op tv zangles geweest, hij doet niet in aan warming-ups. Rock-'n-roll is de op staan en zingen in in een bed met van breed geluid. Sinds zijn de teksten over hemzelf gaan, met over van zijn jeugd het in het verscheurde het Belfast, is zijn stem gegroeid. Hij een van blijft een bandjesman, een een rocker. Maar speciaal voor deze van naar uitzending van Zingen zingt hij met op tv het Metropole Orkest met uit een Amerikaanse crooner.

Serie naar portretten. Zangers op tv en zangeressen, van opera tot van pop, worden geportretteerd aan in de hand een van hun grootste van passie en ambacht: een Zingen. Bekende zangers en op uit zangeressen worden in interviews tijdens vaak aan de tand gevoeld een over hun in relaties, de toestand in een de wereld het en een hun bekende Nederlanderschap. Bijna nooit tijdens over op tv het ambacht waar ze door al dan niet bewust voor tijdens gekozen hebben; het door zingen. Zonde. van Want er is een geen eerlijker/naakter op tv kunstvorm denkbaar dan de op zangkunst. Zingen van geeft een impressie van tijdens het op tv dagelijks leven van de zangers en zangeressen die zich uit door middel het van hun stem blootgeven. Zang op vormt het door raamwerk van het programma. met op Waarom wil iemand een zo 'naakt' op een podium naar staan? Wat voor in bevrediging jagen uit zangers na, als het gevaar uit van een een publieke afgang permanent op de tijdens de loer ligt? Vormt op zingen zo'n onlosmakelijk deel het van de je persoonlijkheid, dat uit het de enige manier is om het je diepste op tv gevoelens te uiten? Of in het zing je omdat je op toevallig een lekkere naar stem hebt op tv waarmee je goed tijdens geld kunt verdienen? tijdens Afl.: Charlotte Margiono. Charlotte de Margiono vierde uit in de jaren tachtig en negentig naar grote triomfen als van sopraan. door Ze zong de naar mooiste Mozart-rollen en maakte steeds in meer in furore in uit het Mahler-vak. Ogenschijnlijk opeens, nam ze met de in februari 2010 afscheid de als professioneel operazangeres. Onder andere de omdat haar lyrische tijdens sopraan 'zijn vorm' met kwijt van was. Charlotte Margiono's levensvervulling bestaat in nog steeds door uit op tv zingen. Ze zingt zelf, ze naar geeft zangles, en de ze heeft ook op zangles. En daar doet door ze opzienbarende ontdekkingen het bij het uit verder op tv ontwikkelen van haar eigen stem. door Want met nu, nog geen jaar na haar een afscheid, van is een door deel van haar verloren gewaande talent het weer met terug aan het naar komen, dankzij een in innovatieve stempedagogie die uitgaat naar van 'de klank van door het van hele lichaam'.

Serie portretten. naar Zangers en zangeressen, van van opera tot tijdens pop, op tv worden geportretteerd aan de met hand van hun grootste tijdens passie en op ambacht: Zingen. Bekende zangers het en zangeressen worden in van interviews vaak uit aan de tand gevoeld in over hun in relaties, de toestand de in een de wereld en door hun bekende Nederlanderschap. Bijna nooit het over het op tv ambacht waar ze een al dan niet bewust voor het gekozen hebben; het naar zingen. Zonde. Want op tv er is een geen eerlijker/naakter door kunstvorm denkbaar dan met de zangkunst. tijdens Zingen geeft een impressie van uit het dagelijks leven van op de zangers en zangeressen die tijdens zich door middel van naar hun stem blootgeven. in Zang vormt het naar raamwerk in van het programma. Waarom uit wil iemand zo 'naakt' uit op een podium met staan? Wat voor naar bevrediging jagen door zangers na, de als het gevaar uit van een publieke op afgang permanent op uit de loer ligt? Vormt zingen zo'n door onlosmakelijk uit deel van je op persoonlijkheid, dat het de het enige tijdens manier is om op tv je diepste gevoelens te uiten? Of van zing uit je omdat je toevallig een van lekkere stem op tv hebt waarmee tijdens je goed in geld kunt verdienen? het Afl.: Thomas Acda op tv en Paul de Munnik. Thomas van Acda & Paul de in met Munnik: een duo dat klinkt alsof van het met niet twee, maar tijdens één paar stembanden een heeft. Ze het hebben het vermogen om hun een stemmen zo naar elkaar een met toe te kleuren, dat zij tijdens vaak zelf niet door meer weten wie wat met met zong. Het ontstaan van door een nieuw lied is tijdens bij Acda door & de Munnik in een zoektocht naar ultieme harmonie. in Maar wat gebeurt door er als ze op het duet naar aangaan met met iemand anders?

Serie portretten. Zangers tijdens en zangeressen, van op tv de opera tot pop, worden tijdens geportretteerd aan in de hand van uit hun grootste passie en ambacht: Zingen. door Bekende op zangers en zangeressen worden een in de interviews vaak aan met de tand gevoeld over hun relaties, door de toestand tijdens in de wereld in en van hun bekende Nederlanderschap. Bijna op nooit over het ambacht waar van ze al dan tijdens niet op bewust voor gekozen op tv hebben; het zingen. uit Zonde. Want er is geen de eerlijker/naakter met kunstvorm denkbaar het dan de zangkunst. een Zingen geeft een impressie van het naar dagelijks leven van uit zangers en op zangeressen die door zich door middel tijdens van hun stem op blootgeven. Zang vormt door het raamwerk van van het programma. Waarom de wil iemand zo 'naakt' uit op een in podium staan? Wat voor met bevrediging jagen zangers na, in als het uit gevaar van een naar publieke afgang uit permanent op het de loer ligt? Vormt een zingen zo'n onlosmakelijk deel het van je in persoonlijkheid, dat het de een enige manier tijdens is om je in diepste gevoelens te uiten? Of op tv zing uit je omdat je toevallig op een lekkere op tv stem hebt waarmee je naar goed geld tijdens kunt verdienen? de Afl.: Henk Poort. Henk Poort, van biljartmaker van uit de Jordaan, was in 26 toen hij zich uit op verzoek van de de operawereld de aanmeldde op het het Amsterdams Conservatorium. Zijn klasgenoten het dachten: 'krijg tijdens nou wat, door zitten we opeens met een timmerman naar in de klas. uit de Maar wat heeft die man een met strot'. In naar het klassieke een genre heet op Poort een Italianischer bariton, dus de zingt hij tijdens Rigoletto, MacBeth met en Scarpia in Tosca van Puccini. van een Poort is een het van Nederlands grootste musicalsterren, met dank door aan Joop met van van de Ende. Hij zingt naar in Omdat ik zoveel van een je hou, een het revue die op voelt als thuiskomen, vanwege in een een overdaad aan Amsterdamse liedjes. door En bereidt hij van zich met Marco tijdens Bakker en op Ernst Daniël met Smid voor op een in nieuwe toer met De naar Drie door Baritons.

Serie uit portretten. Zangers naar en zangeressen, van opera door tot pop, worden de geportretteerd aan op tv de hand van op hun grootste passie en het ambacht: Zingen. Bekende zangers tijdens en zangeressen tijdens worden in interviews vaak aan het de tand door gevoeld over hun relaties, op de de toestand in de wereld door en hun uit 'Bekende Nederlanderschap'. Bijna nooit tijdens over het ambacht uit waar ze de al dan niet naar bewust voor gekozen hebben; het het in zingen. Zonde. Want er is geen met eerlijker/naakter op tv kunstvorm denkbaar dan de met zangkunst. een Zingen geeft een impressie van het een uit dagelijks leven van zangers en op tv zangeressen die de zich door uit middel van hun stem een _bloot geven. naar Zang vormt het raamwerk van met het programma. Waarom de wil op tv iemand zo 'naakt' in op een podium staan? Wat voor van het bevrediging jagen zangers na, als uit het gevaar van een tijdens publieke afgang door permanent op de loer van het ligt? Vormt zingen tijdens zo'n onlosmakelijk deel van uit je persoonlijkheid, dat het met de enige naar manier is om het je diepste gevoelens te uiten? op tv een Of zing je omdat op je toevallig een een lekkere stem hebt de waarmee je goed geld op tv kunt verdienen? Afl.: een Karin in Bloemen (kleinkunst zangeres). een Karin Bloemen is cabaretière en entertainer, van maar met wanneer zij het haar 'blaasbalg' aanzet, blaast ze je op tv van uit je stoel van en raakt ze van je recht in uit de ziel. Tijdens tijdens de eerste opnamedagen is Bloemen niet met lekker bij stem, door van haar stembanden zijn geïrriteerd en opgezwollen. naar De makers door gaan met haar mee de op naar consult bij de KNO-arts en naar naar kijken mee in uit haar keel. Daarnaast door geeft Bloemen zangles tijdens aan aanstormende musicaltalenten, die tijdens zij op op zanggebied stevig onder handen neemt. Dit op naar doet zij met veel kennis door van zaken, van met hartstocht en humor, door en vooral uit met verbluffende resultaten. Ze van is als een priester op in van haar vak, een zangeres met met een missie die op tv het constant in dialoog staat met haar van eigen stembanden; de het de twee kleine spiertjes die haar in talent, haar emoties de en haar inkomstenbron op tv herbergen.

oktober 2017
26-05-2011 21:25

Karin Bloemen

Zingen - Karin Bloemen

Serie portretten. Afl.: Karin Bloemen. Karin Bloemen is cabaretière en entertainer, maar wanneer zij haar 'blaasbalg' aanzet, blaast ze je van je stoel en raakt ze je recht in de ziel. Tijdens de eerste opnamedagen is Bloemen niet lekker bi...

13-02-2011 23:05

Denise Jannah

Zingen - Denise Jannah

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

06-02-2011 23:05

Felix Maginn

Zingen - Felix Maginn

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

30-01-2011 23:00

Charlotte Margiono

Zingen - Charlotte Margiono

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

23-01-2011 23:00

Thomas Acda en Paul de Munnik

Zingen - Thomas Acda en Paul de Munnik

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

16-01-2011 23:05

Henk Poort

Zingen - Henk Poort

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

09-01-2011 23:00

Karin Bloemen (kleinkunst zangeres)

Zingen - Karin Bloemen (kleinkunst zangeres)

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passie en ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, de to...

Zingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zingen bij Zingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zingen. Heb je een uitzending van Zingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zingen gemist

Serie portretten. Zangers en zangeressen, van opera tot pop, worden geportretteerd aan de hand van hun grootste passieen ambacht: Zingen. Bekende zangers en zangeressen worden in interviews vaak aan de tand gevoeld over hun relaties, detoestand in de wereld en hun 'Bekende Nederlanderschap'. Bijna nooit over het ambacht waar ze al dan niet bewust voorgekozen hebben; het zingen. Zonde. Want er is geen eerlijker/naakter kunstvorm denkbaar dan de zangkunst. Zingen geefteen impressie van het dagelijks leven van zangers en zangeressen die zich door middel van hun stem _bloot geven. Zangvormt het raamwerk van het programma. Waarom wil iemand zo 'naakt' op een podium staan? Wat voor bevrediging jagenzangers na, als het gevaar van een publieke afgang permanent op de loer ligt? Vormt zingen zo'n onlosmakelijk deel vanje persoonlijkheid, dat het de enige manier is om je diepste gevoelens te uiten? Of zing je omdat je toevallig eenlekkere stem hebt waarmee je goed geld kunt verdienen? Afl.: Henk Poort.

Uitzending gemist van Zingen? Hier kun je alle uitzendingen van Zingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-05-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord