Programma gemist?

Fryslân Dok onderzoekt op de van betekenis van de van bond voor op tv de vrouwen die er lid van tijdens werden en met het nog door altijd zijn. Sommigen een meer dan zestig op jaar.

Maarten met van der Weijden tijdens probeert het nog een op tv keer: door de Elfstedentocht zwemmen. Deze keer door wil hij Leeuwarden wél een door halen. Wordt deze tocht een een nieuw hoogtepunt in op tv het van Elfstedencarnaval?

Het de badpaviljoen van Hindeloopen werd het ooit uit de parel van de Zuiderzee door genoemd. Het unieke rijksmonument de op de dijk naar aan van het IJsselmeer is in meer dan tijdens een gebouw. De verhalen over de van door geschiedenis, het heden en de uit onzekere toekomst van uit het de paviljoen.

50 jaar Lauwersmeer, uit vooruitgang op tv en bedreiging.

50 jaar van Lauwersmeer, een beeld van tijdens de tijd.

Wat door verwachten minderheden van met de Europese Unie? De met Val uit d'Aran in Catalonië.

Wat verwachten op minderheden van uit de Europese Unie? een De Sami een in Jokkmokk, Zweden.

Wat tijdens verwachten minderheden van de Europese het Unie? De Roma met in Plovdiv, de Bulgarije.

Nettie in Groeneveld was directeur van met het AZC Kollum ten op met tijde van de moord op van Marianne Vaatstra. op tv Dertien jaar lang sudderde een in de van omgeving de gedachte dat naar de de dader een asielzoeker was. uit Een terugblik aan door de hand van door Groenevelds dagboek de en archief.

Vanuit het Heechterp-Schieringen, jarenlang de armste tijdens wijk van het land, de vertellen hoofdrolspelers, met wijkbewoners door en hulpverleners over de impact met van Culturele Hoofdstad. Zijn met tijdens ze trotser en de gelukkiger?

De in meeste standbeelden in een de openbare de ruimte zijn van naar mannen. Om hier verandering in te door brengen maakt tijdens beeldhouwer Natasja Bennink op zes borstbeelden op tv van alledaagse, maar toch naar bijzondere, tijdens Friese vrouwen.

De passie in van Abbega vertelt het door een verhaal van dirigent de Gerben van der een Veen en zijn reconstructie van in een historisch concert, het de Matthäus Passion, die de met in 1942 in het Friese op tv Abbega werd opgevoerd. De op documentaire volgt Van van der Veen in op de voetsporen het van zijn ouders, die met destijds beiden van meezongen, op zoek naar uit een de ervaring die van drie generaties verder nog doorklinkt in op de een familiegeschiedenis en met de rijke koortraditie van naar Friesland.

Over een de Friese en Oekraïense een zanger die al musicerend op tv naar met een busje tijdens van Oekraïne naar Friesland de reizen.

Tien jaar geleden naar kreeg Tom met de diagnose alzheimer. het In tijdens deze documentaire kijkt Martine in terug op het ziekteproces op tv van een haar man en de impact een die de ziekte had van het op Tom, haarzelf naar en haar vier naar kinderen.

oktober 2021
22-06-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland

Fryslân Dok onderzoekt de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

15-06-2019 14:30

De magie van Maarten

Fryslân DOK - De magie van Maarten

Maarten van der Weijden probeert het nog een keer: de Elfstedentocht zwemmen. Deze keer wil hij Leeuwarden wél halen. Wordt deze tocht een nieuw hoogtepunt in het Elfstedencarnaval?

08-06-2019 14:30

Op slot, Badpaviljoen Hindelopen

Fryslân DOK - Op slot, Badpaviljoen Hindelopen

Het badpaviljoen van Hindeloopen werd ooit de parel van de Zuiderzee genoemd. Het unieke rijksmonument op de dijk aan het IJsselmeer is meer dan een gebouw. De verhalen over de geschiedenis, het heden en de onzekere toekomst van het paviljo...

01-06-2019 14:30

Lauwersmeer 50 jaar (2/2)

Fryslân DOK - Lauwersmeer 50 jaar (2/2)

50 jaar Lauwersmeer, vooruitgang en bedreiging.

25-05-2019 12:55

Lauwersmeer 50 jaar (1/2)

Fryslân DOK - Lauwersmeer 50 jaar (1/2)

50 jaar Lauwersmeer, een beeld van tijd.

18-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (3/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (3/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Val d'Aran in Catalonië.

11-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (2/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (2/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Sami in Jokkmokk, Zweden.

04-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (1/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (1/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Roma in Plovdiv, Bulgarije.

27-04-2019 14:25

Moord en lulkoek in de Wâlden

Fryslân DOK - Moord en lulkoek in de Wâlden

Nettie Groeneveld was directeur van het AZC Kollum ten tijde van de moord op Marianne Vaatstra. Dertien jaar lang sudderde in de omgeving de gedachte dat de dader een asielzoeker was. Een terugblik aan de hand van Groenevelds dagboek en arc...

20-04-2019 14:30

Het rijk van de wijk - De legacy van de Leewarders

Fryslân DOK - Het rijk van de wijk - De legacy van de Leewarders

Vanuit Heechterp-Schieringen, jarenlang de armste wijk van het land, vertellen hoofdrolspelers, wijkbewoners en hulpverleners over de impact van Culturele Hoofdstad. Zijn ze trotser en gelukkiger?

13-04-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

06-04-2019 14:30

De Passie van Abbega

Fryslân DOK - De Passie van Abbega

De passie van Abbega vertelt het verhaal van dirigent Gerben van der Veen en zijn reconstructie van een historisch concert, de Matthäus Passion, die in 1942 in het Friese Abbega werd opgevoerd. De documentaire volgt Van der Veen in de voets...

30-03-2019 15:35

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

30-03-2019 15:30

Fryslân DOK

Fryslân DOK - Fryslân DOK

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproce...

23-03-2019 15:30

Voor ik vergeet

Fryslân DOK - Voor ik vergeet

Tien jaar geleden kreeg Tom de diagnose alzheimer. In deze documentaire kijkt Martine terug op het ziekteproces van haar man en de impact die de ziekte had op Tom, haarzelf en haar vier kinderen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!