Programma gemist?

Fryslân Dok in onderzoekt met de betekenis van de bond voor op het de vrouwen die er lid door van in werden en het nog altijd een zijn. in Sommigen meer dan zestig het jaar.

Maarten met van der Weijden probeert op tv het nog een keer: tijdens de de Elfstedentocht zwemmen. Deze keer het wil hij door Leeuwarden wél door halen. Wordt deze tocht een nieuw door hoogtepunt met in het door Elfstedencarnaval?

Het badpaviljoen van door Hindeloopen werd ooit uit de naar parel van de uit Zuiderzee genoemd. Het op tv unieke rijksmonument op door de dijk aan in het IJsselmeer is de meer dan een door gebouw. De verhalen op over de geschiedenis, het op heden en op de onzekere toekomst tijdens van het de paviljoen.

50 tijdens jaar Lauwersmeer, vooruitgang en de bedreiging.

50 het jaar Lauwersmeer, een beeld van tijdens het tijd.

Wat door verwachten minderheden met van de Europese Unie? De Val door d'Aran tijdens in Catalonië.

Wat door verwachten minderheden van de Europese op tv de Unie? De Sami in Jokkmokk, met Zweden.

Wat in verwachten minderheden van een de Europese Unie? De Roma door in tijdens Plovdiv, Bulgarije.

Nettie op Groeneveld was directeur naar van het AZC Kollum ten in tijde van van de moord de op Marianne op Vaatstra. Dertien jaar lang naar sudderde in de omgeving het de gedachte dat de op in dader een asielzoeker was. het Een terugblik met aan de hand van Groenevelds dagboek de en uit archief.

Vanuit Heechterp-Schieringen, jarenlang door op tv de armste wijk van het land, op vertellen hoofdrolspelers, wijkbewoners tijdens en hulpverleners over van tijdens de impact van Culturele het Hoofdstad. Zijn ze trotser en een door gelukkiger?

De meeste standbeelden de in het de openbare ruimte op zijn van mannen. op Om hier verandering in te op brengen maakt beeldhouwer met Natasja Bennink zes uit borstbeelden de van alledaagse, met maar toch bijzondere, op Friese vrouwen.

De door passie van Abbega vertelt het op tv verhaal van een dirigent Gerben van de der het Veen en zijn reconstructie van een een historisch concert, naar de Matthäus Passion, die tijdens in op 1942 in het Friese een Abbega werd naar opgevoerd. De documentaire volgt naar Van der Veen in op met de voetsporen van zijn ouders, die de destijds uit beiden meezongen, op zoek van naar een de ervaring die drie generaties verder op tv tijdens nog doorklinkt in de familiegeschiedenis het en de rijke koortraditie tijdens van door Friesland.

Over van een Friese en Oekraïense zanger met die al het musicerend met een een busje op tv van Oekraïne naar Friesland door reizen.

Tien uit jaar geleden kreeg Tom de de diagnose in alzheimer. In deze op tv documentaire kijkt Martine het terug op het ziekteproces van naar haar man en in op tv de impact die de ziekte had naar op op tv Tom, haarzelf van en haar vier door kinderen.

februari 2020
22-06-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland

Fryslân Dok onderzoekt de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

15-06-2019 14:30

De magie van Maarten

Fryslân DOK - De magie van Maarten

Maarten van der Weijden probeert het nog een keer: de Elfstedentocht zwemmen. Deze keer wil hij Leeuwarden wél halen. Wordt deze tocht een nieuw hoogtepunt in het Elfstedencarnaval?

08-06-2019 14:30

Op slot, Badpaviljoen Hindelopen

Fryslân DOK - Op slot, Badpaviljoen Hindelopen

Het badpaviljoen van Hindeloopen werd ooit de parel van de Zuiderzee genoemd. Het unieke rijksmonument op de dijk aan het IJsselmeer is meer dan een gebouw. De verhalen over de geschiedenis, het heden en de onzekere toekomst van het paviljo...

01-06-2019 14:30

Lauwersmeer 50 jaar (2/2)

Fryslân DOK - Lauwersmeer 50 jaar (2/2)

50 jaar Lauwersmeer, vooruitgang en bedreiging.

25-05-2019 12:55

Lauwersmeer 50 jaar (1/2)

Fryslân DOK - Lauwersmeer 50 jaar (1/2)

50 jaar Lauwersmeer, een beeld van tijd.

18-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (3/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (3/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Val d'Aran in Catalonië.

11-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (2/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (2/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Sami in Jokkmokk, Zweden.

04-05-2019 14:30

De grenzen van Europa (1/3)

Fryslân DOK - De grenzen van Europa (1/3)

Wat verwachten minderheden van de Europese Unie? De Roma in Plovdiv, Bulgarije.

27-04-2019 14:25

Moord en lulkoek in de Wâlden

Fryslân DOK - Moord en lulkoek in de Wâlden

Nettie Groeneveld was directeur van het AZC Kollum ten tijde van de moord op Marianne Vaatstra. Dertien jaar lang sudderde in de omgeving de gedachte dat de dader een asielzoeker was. Een terugblik aan de hand van Groenevelds dagboek en arc...

20-04-2019 14:30

Het rijk van de wijk - De legacy van de Leewarders

Fryslân DOK - Het rijk van de wijk - De legacy van de Leewarders

Vanuit Heechterp-Schieringen, jarenlang de armste wijk van het land, vertellen hoofdrolspelers, wijkbewoners en hulpverleners over de impact van Culturele Hoofdstad. Zijn ze trotser en gelukkiger?

13-04-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

06-04-2019 14:30

De Passie van Abbega

Fryslân DOK - De Passie van Abbega

De passie van Abbega vertelt het verhaal van dirigent Gerben van der Veen en zijn reconstructie van een historisch concert, de Matthäus Passion, die in 1942 in het Friese Abbega werd opgevoerd. De documentaire volgt Van der Veen in de voets...

30-03-2019 15:35

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

30-03-2019 15:30

Fryslân DOK

Fryslân DOK - Fryslân DOK

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproce...

23-03-2019 15:30

Voor ik vergeet

Fryslân DOK - Voor ik vergeet

Tien jaar geleden kreeg Tom de diagnose alzheimer. In deze documentaire kijkt Martine terug op het ziekteproces van haar man en de impact die de ziekte had op Tom, haarzelf en haar vier kinderen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!