Programma gemist?

Aflevering 18 naar - Reportagereeks over een actuele een kwesties in Friesland. De Joodse een Bruiloft (3/4). Barend de en Mimi Boers trekken in met 1942 op in drie dagen te voet op de een Pyreneeën over, op de het vlucht voor de nazi's. Zonder op de eten, zonder geschikte door schoenen en warme met kleren.

De op tv joodse Barend een Boers en Mimi een Boers-Dwinger vluchten in 1942 dwars door uit bezet Europa tijdens naar de vrijheid. naar Talloze van malen zitten ze gevangen, uit maar ze in overleven de oorlog. de Yvette, André en Marion, hun kinderen met door die weinig wisten over deze van levensgevaarlijke door episode, reconstrueren het vluchtverhaal op tv van hun ouders. In van Nederland, Frankrijk en Spanje in ervaren ze de het reikwijdte van met de moed van van hun ouders op en de impact op die dat op hun eigen in het leven heeft gehad. Annet naar Huisman maakte van het deze indrukwekkende reis een tijdens vierdelige documentaire. In Lyon op worden ze opgepakt uit en zitten ze het in de val, met van want Vichy-Frankrijk collaboreerde met de van Duitsers.

De joodse op tv Barend Boers en tijdens Mimi Boers-Dwinger door vluchten in op tv 1942 dwars door bezet Europa tijdens naar de vrijheid. met Talloze malen op tv zitten ze gevangen, maar ze in overleven de de oorlog. Yvette, André in en Marion, hun kinderen naar die weinig in wisten over tijdens deze levensgevaarlijke episode, reconstrueren tijdens het vluchtverhaal van hun door ouders. In van Nederland, Frankrijk en op Spanje ervaren ze een de reikwijdte de van de moed van hun op tv ouders en de uit impact die dat door op hun op eigen leven op tv heeft gehad. Annet Huisman maakte met van deze de indrukwekkende reis een met vierdelige documentaire. Een de Brabantse boer een smokkelt hun naar ouders de grens met België met over.

Leeuwarden op tv is dit jaar Culturele Hoofdstad een van op Europa en in dat kader op tv wordt de De Stormruiter, in een theatervoorstelling met op tv honderd Friese paarden in het de hoofdrol, naar de tijdens stad de gehaald. Met echte wereldsterren door als Jasper in 366, Jurre 495 en Tsjalle 454; uit Friese tophengsten waar in de hele wereld een voor in de het door rij staat. Waarom zijn de Friese uit paarden zo populair van in en hoe maak je theater met op tv paarden als acteurs? met In een deze reportage wordt onder andere de op hoofdrolspeler Jelle de Jong gevolgd. het Hij is een jaar op tv lang in met training van om vertrouwen op het te bouwen met de op tv Friese paarden waar hij op de een rijdt in de voorstelling. Lukt het het hem van om bij de door première samen tijdens met zijn paard van de show te uit stelen? Maar ook de paardenfokkers komen met van aan bod. Hun op tv paarden zijn over de hele wereld van gewild. Hoe van komt een op hengst uit Witmarsum uiteindelijk in op tv Malibu uit terecht?

Documentaire met over prijswinnaars uit het tijdens dorp Eastermar, waar van dit jaar de grootste de Postcodekanjer ooit uit gevallen met is.

Tijdens de finale op van van de Elfwegentocht in in Friesland volgen we energiecoördinator uit Bouwe een de Boer. Solarboat-team Clafis een Victron uit door Leeuwarden wil het op WK zonnebootracen winnen in de Monaco.

Weet een je waar in het vandaan komt wat een je eet? Twee kleinschalige een kustvissers naar uit de Waddenzee leggen onze getroebleerde uit uit relatie met de natuur op tv bloot en laten in de nauwe verbondenheid zien in tussen de van twee grootste naar natuurgebieden van Europa: de uit Alpen en de een Waddenzee.

Film met over de Syrische jongens Mohammed uit (18) een en Ahmad (19) uit Aleppo, uit op tv die in het Friese naar dorp Oosterlittens van op eigen benen leren uit staan.

Documentairefilm over in triatleet Jacob tijdens Veenstra in zijn voorbereiding op van met en tijdens De het Frysman 2018, een uiterst zware triatlon op tv met start en het finish op het het met Reaklif in Friesland.

Driedelige documentaireserie het over Escher. naar Persoonlijke documenten, de zoals brieven en dagboeken, geven een tijdens beeld van wie het het hij was, wat hij naar dacht, voelde uit en waar hij naar op op zoek met was.

Driedelige een documentaireserie over Escher. Persoonlijke documenten, door zoals brieven in en dagboeken, geven een met beeld de van wie hij van was, wat op tv hij dacht, voelde en waar hij uit naar op in zoek van was.

Driedelige documentaireserie op tv over door Escher. Persoonlijke documenten, zoals brieven de en dagboeken, geven een in beeld van wie de hij was, wat een hij dacht, uit voelde uit en waar hij naar op tijdens zoek door was.

Dankzij uit een pas ontwikkelde tweetalige Friese een spraakherkenner tijdens wordt de weg geopend voor tijdens spraaktechnologie in een een op minderheidstaal.

januari 2019
19-01-2019 15:30

Fryslân DOK

Fryslân DOK - Fryslân DOK

Aflevering 18 - Reportagereeks over actuele kwesties in Friesland. De Joodse Bruiloft (3/4). Barend en Mimi Boers trekken in 1942 in drie dagen te voet de Pyreneeën over, op de vlucht voor de nazi's. Zonder eten, zonder geschikte schoenen...

12-01-2019 15:30

De Joodse Bruiloft (2/4)

Fryslân DOK - De Joodse Bruiloft (2/4)

De joodse Barend Boers en Mimi Boers-Dwinger vluchten in 1942 dwars door bezet Europa naar de vrijheid. Talloze malen zitten ze gevangen, maar ze overleven de oorlog. Yvette, André en Marion, hun kinderen die weinig wisten over deze levensg...

05-01-2019 15:30

De Joodse Bruiloft (1/4)

Fryslân DOK - De Joodse Bruiloft (1/4)

De joodse Barend Boers en Mimi Boers-Dwinger vluchten in 1942 dwars door bezet Europa naar de vrijheid. Talloze malen zitten ze gevangen, maar ze overleven de oorlog. Yvette, André en Marion, hun kinderen die weinig wisten over deze levensg...

29-12-2018 15:35

Friezen in het buitenland

Fryslân DOK - Friezen in het buitenland

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproce...

22-12-2018 15:30

Zwarte parels

Fryslân DOK - Zwarte parels

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa en in dat kader wordt De Stormruiter, een theatervoorstelling met honderd Friese paarden in de hoofdrol, naar de stad gehaald. Met echte wereldsterren als Jasper 366, Jurre 495 en Tsjall...

15-12-2018 15:35

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar dit jaar de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

08-12-2018 14:55

Portret van Johan vd Zee

Fryslân DOK - Portret van Johan vd Zee

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproce...

01-12-2018 15:30

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK zonnebootracen winnen in Monaco.

24-11-2018 15:35

Zwitserse Kust

Fryslân DOK - Zwitserse Kust

Weet je waar het vandaan komt wat je eet? Twee kleinschalige kustvissers uit de Waddenzee leggen onze getroebleerde relatie met de natuur bloot en laten de nauwe verbondenheid zien tussen de twee grootste natuurgebieden van Europa: de Alpen...

17-11-2018 15:30

Zoals Zij

Fryslân DOK - Zoals Zij

Film over de Syrische jongens Mohammed (18) en Ahmad (19) uit Aleppo, die in het Friese dorp Oosterlittens op eigen benen leren staan.

10-11-2018 15:30

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentairefilm over triatleet Jacob Veenstra in zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

03-11-2018 15:30

Het Oneindige Zoeken (3/3)

Fryslân DOK - Het Oneindige Zoeken (3/3)

Driedelige documentaireserie over Escher. Persoonlijke documenten, zoals brieven en dagboeken, geven een beeld van wie hij was, wat hij dacht, voelde en waar hij naar op zoek was.

27-10-2018 15:30

Het Oneindige Zoeken (2/3)

Fryslân DOK - Het Oneindige Zoeken (2/3)

Driedelige documentaireserie over Escher. Persoonlijke documenten, zoals brieven en dagboeken, geven een beeld van wie hij was, wat hij dacht, voelde en waar hij naar op zoek was.

20-10-2018 15:30

Het Oneindige Zoeken (1/3)

Fryslân DOK - Het Oneindige Zoeken (1/3)

Driedelige documentaireserie over Escher. Persoonlijke documenten, zoals brieven en dagboeken, geven een beeld van wie hij was, wat hij dacht, voelde en waar hij naar op zoek was.

13-10-2018 15:30

Spreek (nog) maar Fries

Fryslân DOK - Spreek (nog) maar Fries

Dankzij een pas ontwikkelde tweetalige Friese spraakherkenner wordt de weg geopend voor spraaktechnologie in een minderheidstaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 339
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord