Programma gemist?

De op tv Jopopinoloukicoclub: Als het Joop haar pols van introk kon ze het in naar één adem uit schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop de ter uit Heul', van Cissy van Marxveldt, tijdens verscheen in met 1919. Wordt Joop op tv op tijdens haar 100e verjaardag nog steeds in gelezen?

Frieslands door meest tot de verbeelding uit sprekende beeldhouwer, van Ids Willemsma, wordt 70 jaar. met Normaal de gesproken reden voor een het goed gevoel door en groot feest, de maar voor de hem is niks minder van waar.

We op tv onderzoeken de betekenis op tv van de een bond voor de vrouwen die door er op lid van werden en tijdens het nog altijd zijn. van Sommigen meer dan op zestig de jaar.

We zien met dat het jonge Friezen appen in het Fries, uit zich herkennen in uit de Friestalige met band de van Hûnekop en memes in door de van eigen taal liken. Is uit dat zelfbewust of de zelfrechtvaardiging?

Al decennialang van zakt op het veenweidegebied in Fryslân op een à twee met centimeter per jaar. In door Veen/Fean tijdens kijken we naar uit deze nog vaak onbekende uit problematiek.

Al van decennialang zakt het naar veenweidegebied in op Fryslân een à twee in centimeter per jaar. In Veen/Fean in kijken het we naar deze nog van vaak onbekende een problematiek.

Freerk uit Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit met het tijdens Friese Wierum, in besloot 'visser van mensen' te door worden op Papoea. met Deze keuze in eiste veel van het hem en zijn gezin, maar op tv op zijn studie van de cultuur op tv wordt minstens het zo geroemd uit als zijn werk op als bevlogen zendeling.

Documentaire over tijdens prijswinnaars een uit het dorp Eastermar, waar in naar in 2018 door de grootste Postcodekanjer de ooit gevallen met is.

Leeuwarden het was een met jaar lang letterlijk het 'het lân fan naar taal' tijdens Culturele Hoofdstad. door Hoe gaan we in met elkaar om in naar een land waarin de steeds meer talen het worden het gesproken?

'De Muze' en tijdens 'Vergeet mij niet' van zijn twee op tv mini-documentaires gemaakt in het met kader van uit 'Nije Eagen', een samenwerking het van naar Noordelijk filmplatform New Noardic een Wave, Cinecrowd en Fryslân van DOK van Omrop op Fryslân. naar Het initiatief de beoogt jonge documentairemakers een podium de te het bieden.

Over uit een Friese en de Oekraïense zanger die op tv al musicerend met een door busje van Oekraïne uit naar Friesland naar reizen.

De op tv meeste standbeelden de in de openbare een ruimte zijn van mannen. Om hier tijdens verandering op tv in te brengen maakt op beeldhouwer Natasja door Bennink zes het borstbeelden van alledaagse, maar toch tijdens bijzondere, met Friese vrouwen.

De voorstelling 'Stormruiter' in is het grote op theatrale een paardenspektakel dat één van de door uit speerpunten vormt in op tv het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur door Jos Thie en scenarist door Bouke tijdens Oldenhof hebben het een stuk gemaakt dat door zich afspeelt van in Het Bildt. Een dijkgraaf en de zijn vrouw van voeren niet alleen strijd door tegen het water, de maar ook van tegen het starre en de conservatieve denken van uit hun streekgenoten. naar Ambitieuze plannen voor door een nieuwe polder naar met een tijdens moderne zeewering worden gedwarsboomd. van Het stuk is gebaseerd het op de een klassieker uit de Duitse door het literatuur: Der Schimmelreiter. Schrijver Theodor een Storm op liet het oorspronkelijke verhaal zich met afspelen in Nord-Friesland, het naar Duitse tijdens Waddengebied tegen de Deense grens. door Het een negentiende-eeuwse boek werd een het bestseller de en behoort tot met een standaardwerk bij onze oosterburen. naar Wat is de een kracht van van dit verhaal, en naar in hoeverre is dat door verhaal nog altijd relevant, op ook in 'ons' uit Friesland? Fryslân Dok op tv op toog naar de oorsprong van Der op tv Schimmelreiter en met dook in de door Nord-Friese achtergrond van en betekenis van het verhaal op en ging in naar Het Bildt op op zoek naar tijdens de tijdens relatie met de oude van Schimmelreiter.

Documentaire van over triatleet uit Jacob Veenstra en zijn voorbereiding door op en tijdens De tijdens Frysman 2018, een een uiterst de zware triatlon op tv met start en finish de op het Reaklif in de Friesland.

Tijdens op tv de finale van van de Elfwegentocht in in Friesland volgen op we energiecoördinator Bouwe op tv de Boer. Solarboat-team Clafis Victron de uit van Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen van in met Monaco winnen.

januari 2021
05-10-2019 14:30

De Jopopinoloukicoclub

Fryslân DOK - De Jopopinoloukicoclub

De Jopopinoloukicoclub: Als Joop haar pols introk kon ze het in één adem schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul', van Cissy van Marxveldt, verscheen in 1919. Wordt Joop op haar 100e verjaardag nog steeds gelezen?

28-09-2019 14:30

Een ontstemd jaar

Fryslân DOK - Een ontstemd jaar

Frieslands meest tot de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. Normaal gesproken reden voor een goed gevoel en groot feest, maar voor hem is niks minder waar.

21-09-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

14-09-2019 14:30

Dat is onze taal

Fryslân DOK - Dat is onze taal

We zien dat jonge Friezen appen in het Fries, zich herkennen in de Friestalige band de Hûnekop en memes in de eigen taal liken. Is dat zelfbewust of zelfrechtvaardiging?

07-09-2019 14:30

Veen (2/2)

Fryslân DOK - Veen (2/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

31-08-2019 14:35

Veen (1/2)

Fryslân DOK - Veen (1/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

24-08-2019 14:30

Kamma, de Friese Papoea

Fryslân DOK - Kamma, de Friese Papoea

Freerk Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit het Friese Wierum, besloot 'visser van mensen' te worden op Papoea. Deze keuze eiste veel van hem en zijn gezin, maar zijn studie van de cultuur wordt minstens zo geroemd als zijn werk al...

17-08-2019 14:30

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar in in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

10-08-2019 14:30

Thuis in taal

Fryslân DOK - Thuis in taal

Leeuwarden was een jaar lang letterlijk 'het lân fan taal' tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar om in een land waarin steeds meer talen worden gesproken?

03-08-2019 14:35

Nieuwe ogen

Fryslân DOK - Nieuwe ogen

'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief beoogt jonge docum...

27-07-2019 14:30

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

20-07-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

13-07-2019 13:20

Stormruiter Noord-Duitsland

Fryslân DOK - Stormruiter Noord-Duitsland

De voorstelling 'Stormruiter' is het grote theatrale paardenspektakel dat één van de speerpunten vormt in het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en scenarist Bouke Oldenhof hebben een stuk gemaakt dat zich afspeelt in H...

06-07-2019 14:25

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentaire over triatleet Jacob Veenstra en zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

29-06-2019 14:35

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in Monaco winnen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!