Programma gemist?

De Jopopinoloukicoclub: Als een Joop naar haar pols introk kon ze van op tv het in één adem schrijven. uit 'De naar H.B.S.-tijd van Joop ter met Heul', van op Cissy van Marxveldt, verscheen door in 1919. Wordt op tv Joop op op haar 100e verjaardag in nog steeds gelezen?

Frieslands meest tijdens tot met de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, op wordt 70 jaar. op Normaal tijdens gesproken reden op tv voor een goed gevoel door en groot feest, maar op voor hem is in niks minder in waar.

We het onderzoeken de betekenis met van de bond voor de in naar vrouwen die er de lid van werden en naar het nog altijd zijn. Sommigen een meer naar dan zestig een jaar.

We in zien dat jonge Friezen met appen in het op Fries, zich herkennen in met de Friestalige van band de Hûnekop en tijdens memes in de van eigen taal liken. met Is dat op tv zelfbewust in of zelfrechtvaardiging?

Al van decennialang zakt het veenweidegebied uit in Fryslân een naar à twee met centimeter per jaar. door In Veen/Fean door kijken we naar deze nog een vaak onbekende uit problematiek.

Al tijdens decennialang zakt het veenweidegebied het in Fryslân in een à twee centimeter per naar jaar. In met Veen/Fean kijken we naar naar deze nog vaak door onbekende van problematiek.

Freerk Christiaan de Kamma tijdens (1906-1987), visserszoon uit door het Friese Wierum, besloot 'visser met van mensen' te worden in op Papoea. tijdens Deze keuze eiste veel op tv van hem een en een zijn gezin, maar zijn studie van door de tijdens cultuur wordt op tv minstens zo geroemd het als zijn werk met als bevlogen zendeling.

Documentaire tijdens over prijswinnaars uit het naar dorp Eastermar, door waar in in 2018 van de grootste Postcodekanjer met ooit gevallen door is.

Leeuwarden de was een jaar naar lang letterlijk 'het lân fan van taal' tijdens door Culturele het Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar op tv om in een een land naar waarin steeds meer talen worden het tijdens gesproken?

'De Muze' op en 'Vergeet mij niet' door zijn met twee mini-documentaires gemaakt in op tv het kader van in 'Nije uit Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform naar New Noardic op tv Wave, Cinecrowd en Fryslân met uit DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief van tijdens beoogt jonge documentairemakers naar een podium te het bieden.

Over het een Friese en Oekraïense de zanger die al met musicerend naar met een busje van Oekraïne naar door Friesland het reizen.

De door meeste standbeelden het in de openbare een ruimte zijn van mannen. een Om hier verandering in te tijdens brengen maakt met beeldhouwer Natasja de Bennink zes borstbeelden naar van alledaagse, maar toch bijzondere, het Friese een vrouwen.

De voorstelling 'Stormruiter' tijdens is het tijdens grote theatrale paardenspektakel dat van door één van de speerpunten vormt in op uit het Leeuwarder Culturele tijdens Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en het scenarist Bouke Oldenhof een hebben een op tv stuk gemaakt uit dat zich afspeelt in Het een Bildt. Een dijkgraaf en naar zijn vrouw voeren met niet alleen de strijd tegen het water, op tv maar door ook tegen het starre en op tv conservatieve denken op tv van de hun streekgenoten. Ambitieuze plannen voor een op nieuwe polder met op een op moderne zeewering de worden gedwarsboomd. Het stuk in is gebaseerd op op een klassieker uit uit de Duitse van literatuur: Der Schimmelreiter. Schrijver Theodor Storm de liet het het oorspronkelijke verhaal zich afspelen door in Nord-Friesland, het de met Duitse Waddengebied tegen de de Deense grens. Het negentiende-eeuwse op tv boek het werd een bestseller met en behoort tot een standaardwerk bij tijdens tijdens onze oosterburen. Wat is op tv de kracht een van dit verhaal, en in een hoeverre is de dat verhaal nog altijd tijdens relevant, ook in een 'ons' op Friesland? Fryslân Dok toog naar de op tv oorsprong op van Der de Schimmelreiter en dook in op de Nord-Friese de achtergrond en betekenis van een het verhaal en ging in tijdens Het uit Bildt op van zoek naar de relatie van met de oude uit Schimmelreiter.

Documentaire over triatleet uit Jacob Veenstra en de uit zijn voorbereiding op en een tijdens De Frysman van 2018, een uiterst van zware triatlon met start en het finish op het in Reaklif in uit Friesland.

Tijdens de finale naar van de Elfwegentocht uit naar in Friesland volgen we op tv energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team naar door Clafis Victron uit Leeuwarden wil het uit in WK Zonnebootracen in de Monaco winnen.

juni 2020
05-10-2019 14:30

De Jopopinoloukicoclub

Fryslân DOK - De Jopopinoloukicoclub

De Jopopinoloukicoclub: Als Joop haar pols introk kon ze het in één adem schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul', van Cissy van Marxveldt, verscheen in 1919. Wordt Joop op haar 100e verjaardag nog steeds gelezen?

28-09-2019 14:30

Een ontstemd jaar

Fryslân DOK - Een ontstemd jaar

Frieslands meest tot de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. Normaal gesproken reden voor een goed gevoel en groot feest, maar voor hem is niks minder waar.

21-09-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

14-09-2019 14:30

Dat is onze taal

Fryslân DOK - Dat is onze taal

We zien dat jonge Friezen appen in het Fries, zich herkennen in de Friestalige band de Hûnekop en memes in de eigen taal liken. Is dat zelfbewust of zelfrechtvaardiging?

07-09-2019 14:30

Veen (2/2)

Fryslân DOK - Veen (2/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

31-08-2019 14:35

Veen (1/2)

Fryslân DOK - Veen (1/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

24-08-2019 14:30

Kamma, de Friese Papoea

Fryslân DOK - Kamma, de Friese Papoea

Freerk Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit het Friese Wierum, besloot 'visser van mensen' te worden op Papoea. Deze keuze eiste veel van hem en zijn gezin, maar zijn studie van de cultuur wordt minstens zo geroemd als zijn werk al...

17-08-2019 14:30

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar in in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

10-08-2019 14:30

Thuis in taal

Fryslân DOK - Thuis in taal

Leeuwarden was een jaar lang letterlijk 'het lân fan taal' tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar om in een land waarin steeds meer talen worden gesproken?

03-08-2019 14:35

Nieuwe ogen

Fryslân DOK - Nieuwe ogen

'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief beoogt jonge docum...

27-07-2019 14:30

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

20-07-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

13-07-2019 13:20

Stormruiter Noord-Duitsland

Fryslân DOK - Stormruiter Noord-Duitsland

De voorstelling 'Stormruiter' is het grote theatrale paardenspektakel dat één van de speerpunten vormt in het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en scenarist Bouke Oldenhof hebben een stuk gemaakt dat zich afspeelt in H...

06-07-2019 14:25

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentaire over triatleet Jacob Veenstra en zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

29-06-2019 14:35

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in Monaco winnen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!