Programma gemist?

De van Jopopinoloukicoclub: Als met Joop haar pols introk kon ze van het in één op adem schrijven. in 'De H.B.S.-tijd van Joop uit ter Heul', naar van Cissy van Marxveldt, op tv verscheen in in 1919. Wordt Joop op op tv haar 100e door verjaardag nog steeds van gelezen?

Frieslands op meest tot de verbeelding tijdens sprekende een beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. door Normaal van gesproken reden voor een op tv goed gevoel en groot de het feest, maar voor hem is niks tijdens minder met waar.

We onderzoeken de de betekenis naar van de bond voor de uit vrouwen die er naar lid van van werden en het in nog op tv altijd zijn. Sommigen meer dan zestig in op jaar.

We zien dat het de jonge Friezen appen in het op Fries, het zich herkennen in de van Friestalige band de Hûnekop van en memes de in de eigen taal op tv liken. Is door dat zelfbewust of uit zelfrechtvaardiging?

Al decennialang op tv zakt van het veenweidegebied in Fryslân een het à naar twee centimeter per jaar. het In Veen/Fean kijken we op naar deze nog vaak door onbekende de problematiek.

Al decennialang de zakt naar het veenweidegebied in Fryslân op tv een à twee centimeter per het jaar. In Veen/Fean op tv kijken we op naar deze door nog vaak op onbekende problematiek.

Freerk het Christiaan Kamma uit (1906-1987), visserszoon uit door het Friese Wierum, met besloot 'visser van van mensen' te worden uit op Papoea. Deze uit keuze eiste veel een van hem en zijn gezin, op tv maar zijn studie van op de cultuur wordt van minstens zo op tv geroemd als zijn de werk als bevlogen op zendeling.

Documentaire in over prijswinnaars uit het een dorp Eastermar, het waar in in 2018 van de grootste Postcodekanjer naar ooit gevallen door is.

Leeuwarden was door een jaar de lang letterlijk met 'het lân fan taal' tijdens Culturele naar Hoofdstad. Hoe op tv gaan uit we met elkaar om op tv in een land van waarin steeds meer talen worden de op gesproken?

'De het Muze' en in 'Vergeet mij niet' het zijn twee mini-documentaires gemaakt in tijdens het kader van met 'Nije Eagen', een samenwerking op tv van Noordelijk met filmplatform New Noardic Wave, tijdens Cinecrowd en uit Fryslân in DOK van Omrop Fryslân. op Het initiatief beoogt op tv jonge documentairemakers een podium te tijdens op tv bieden.

Over het een Friese en uit Oekraïense zanger die door al musicerend met een busje van met van Oekraïne naar van Friesland reizen.

De met meeste standbeelden in de openbare op tijdens ruimte zijn van in mannen. Om hier verandering in van te brengen maakt beeldhouwer tijdens Natasja een Bennink zes borstbeelden van alledaagse, tijdens maar in toch bijzondere, Friese een vrouwen.

De door voorstelling 'Stormruiter' met is het grote theatrale paardenspektakel dat uit één van uit de speerpunten van vormt in het tijdens Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos naar Thie en de scenarist Bouke Oldenhof het hebben een de stuk gemaakt dat uit zich afspeelt door in Het Bildt. Een naar dijkgraaf en met zijn vrouw voeren niet alleen door strijd op tv tegen het water, maar door ook tegen het een starre en conservatieve denken van door op hun streekgenoten. Ambitieuze plannen voor het een nieuwe het polder met een moderne zeewering op tv worden tijdens gedwarsboomd. Het stuk van is gebaseerd het op een klassieker uit de uit Duitse door literatuur: Der Schimmelreiter. Schrijver Theodor in Storm liet tijdens het oorspronkelijke van verhaal zich afspelen in Nord-Friesland, een het Duitse Waddengebied door tegen met de Deense grens. Het negentiende-eeuwse boek het werd een bestseller een en behoort de tot een standaardwerk tijdens bij onze op tv oosterburen. Wat is de kracht de van de dit verhaal, en in hoeverre het is dat verhaal door een nog altijd relevant, ook in 'ons' van Friesland? Fryslân Dok de toog naar de uit in oorsprong van Der van Schimmelreiter en dook in de tijdens Nord-Friese achtergrond en betekenis de van het verhaal op tv en op tv ging in Het naar Bildt op zoek naar de op met relatie met de oude in Schimmelreiter.

Documentaire over triatleet op op Jacob Veenstra en zijn in voorbereiding op en op tijdens De Frysman 2018, door een uiterst het zware triatlon met naar start en finish op door het Reaklif in in Friesland.

Tijdens in de finale van de Elfwegentocht het op in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe in tijdens de Boer. Solarboat-team Clafis met Victron uit op tv Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in op Monaco op tv winnen.

april 2021
05-10-2019 14:30

De Jopopinoloukicoclub

Fryslân DOK - De Jopopinoloukicoclub

De Jopopinoloukicoclub: Als Joop haar pols introk kon ze het in één adem schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul', van Cissy van Marxveldt, verscheen in 1919. Wordt Joop op haar 100e verjaardag nog steeds gelezen?

28-09-2019 14:30

Een ontstemd jaar

Fryslân DOK - Een ontstemd jaar

Frieslands meest tot de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. Normaal gesproken reden voor een goed gevoel en groot feest, maar voor hem is niks minder waar.

21-09-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

14-09-2019 14:30

Dat is onze taal

Fryslân DOK - Dat is onze taal

We zien dat jonge Friezen appen in het Fries, zich herkennen in de Friestalige band de Hûnekop en memes in de eigen taal liken. Is dat zelfbewust of zelfrechtvaardiging?

07-09-2019 14:30

Veen (2/2)

Fryslân DOK - Veen (2/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

31-08-2019 14:35

Veen (1/2)

Fryslân DOK - Veen (1/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

24-08-2019 14:30

Kamma, de Friese Papoea

Fryslân DOK - Kamma, de Friese Papoea

Freerk Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit het Friese Wierum, besloot 'visser van mensen' te worden op Papoea. Deze keuze eiste veel van hem en zijn gezin, maar zijn studie van de cultuur wordt minstens zo geroemd als zijn werk al...

17-08-2019 14:30

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar in in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

10-08-2019 14:30

Thuis in taal

Fryslân DOK - Thuis in taal

Leeuwarden was een jaar lang letterlijk 'het lân fan taal' tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar om in een land waarin steeds meer talen worden gesproken?

03-08-2019 14:35

Nieuwe ogen

Fryslân DOK - Nieuwe ogen

'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief beoogt jonge docum...

27-07-2019 14:30

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

20-07-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

13-07-2019 13:20

Stormruiter Noord-Duitsland

Fryslân DOK - Stormruiter Noord-Duitsland

De voorstelling 'Stormruiter' is het grote theatrale paardenspektakel dat één van de speerpunten vormt in het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en scenarist Bouke Oldenhof hebben een stuk gemaakt dat zich afspeelt in H...

06-07-2019 14:25

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentaire over triatleet Jacob Veenstra en zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

29-06-2019 14:35

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in Monaco winnen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!