Programma gemist?

De Jopopinoloukicoclub: Als door tijdens Joop haar pols introk kon op tv ze op het in één adem naar schrijven. 'De op H.B.S.-tijd van Joop ter een Heul', van het Cissy van Marxveldt, verscheen in een 1919. Wordt Joop uit op haar 100e op verjaardag in nog steeds gelezen?

Frieslands meest tot met uit de verbeelding sprekende uit beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt op tv 70 jaar. Normaal gesproken reden uit voor een door goed gevoel en naar groot feest, op maar voor van hem is niks minder door waar.

We naar onderzoeken de betekenis van de met bond door voor de vrouwen die er van lid van werden uit en het nog tijdens altijd zijn. de Sommigen van meer dan zestig in jaar.

We in zien dat jonge Friezen de appen in het uit Fries, zich herkennen in de de Friestalige op tv band de Hûnekop en uit memes in een de eigen door taal liken. Is door dat zelfbewust of op zelfrechtvaardiging?

Al decennialang zakt tijdens het veenweidegebied in een Fryslân op tv een à tijdens twee centimeter per jaar. In Veen/Fean tijdens kijken we tijdens naar op deze nog vaak onbekende uit problematiek.

Al op decennialang zakt het veenweidegebied uit in Fryslân een à op tv twee centimeter door per tijdens jaar. In Veen/Fean kijken met we naar uit deze nog vaak tijdens onbekende problematiek.

Freerk uit Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit de het Friese Wierum, het besloot 'visser tijdens van mensen' op tv te worden op Papoea. Deze op tv de keuze eiste veel van hem en op tv zijn van gezin, maar zijn studie met van de cultuur wordt het minstens zo naar geroemd als een zijn werk als bevlogen met zendeling.

Documentaire naar over prijswinnaars uit het dorp een Eastermar, waar door in met in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit het gevallen van is.

Leeuwarden op tv was een uit jaar lang letterlijk 'het op tv lân fan taal' tijdens in Culturele het Hoofdstad. Hoe gaan we met het elkaar om naar in een land uit waarin steeds meer talen worden in naar gesproken?

'De door Muze' en 'Vergeet mij in niet' zijn uit twee mini-documentaires gemaakt in het het kader van tijdens 'Nije Eagen', een tijdens samenwerking van Noordelijk met filmplatform door New Noardic Wave, Cinecrowd op en Fryslân DOK van naar Omrop Fryslân. Het initiatief met beoogt het jonge documentairemakers een podium te van uit bieden.

Over een Friese op op en Oekraïense zanger op tv die al musicerend met een het busje van met Oekraïne naar Friesland het reizen.

De het meeste standbeelden in tijdens de openbare op ruimte zijn van mannen. Om van hier de verandering in te van brengen maakt beeldhouwer Natasja uit Bennink zes in borstbeelden van alledaagse, maar op tv toch bijzondere, Friese de vrouwen.

De voorstelling tijdens 'Stormruiter' is het van grote theatrale van paardenspektakel dat één van de de speerpunten een vormt in het Leeuwarder Culturele van Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos door Thie en op scenarist tijdens Bouke Oldenhof hebben een door stuk gemaakt dat in zich afspeelt in een Het Bildt. Een dijkgraaf en een zijn van vrouw voeren door niet alleen strijd op tv tegen het water, maar ook op tv tegen het starre van en conservatieve denken een van hun streekgenoten. met Ambitieuze plannen met voor een nieuwe polder een met de een moderne zeewering worden een gedwarsboomd. Het het stuk is gebaseerd op tv op een klassieker uit de Duitse van literatuur: Der Schimmelreiter. uit Schrijver Theodor de Storm liet op tv het oorspronkelijke een verhaal zich afspelen in uit Nord-Friesland, het Duitse de Waddengebied tegen de uit Deense grens. Het negentiende-eeuwse boek naar werd tijdens een bestseller en behoort met tot het een standaardwerk bij naar onze oosterburen. Wat is de kracht tijdens van dit verhaal, uit en op in hoeverre de is dat verhaal met nog altijd relevant, ook een in 'ons' Friesland? Fryslân Dok met toog het naar de oorsprong van van Der Schimmelreiter en dook in in de Nord-Friese uit achtergrond op tv en betekenis van het naar verhaal en op tv ging in Het op Bildt op zoek naar de uit op tv relatie met de oude door Schimmelreiter.

Documentaire over tijdens triatleet Jacob op tv Veenstra en zijn voorbereiding door op en op tijdens De Frysman op tv 2018, een uiterst met zware triatlon met start en het finish op van het naar Reaklif in Friesland.

Tijdens door de finale van een de Elfwegentocht in op Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe naar de een Boer. Solarboat-team Clafis naar Victron uit Leeuwarden wil naar het WK Zonnebootracen in door Monaco de winnen.

oktober 2019
05-10-2019 14:30

De Jopopinoloukicoclub

Fryslân DOK - De Jopopinoloukicoclub

De Jopopinoloukicoclub: Als Joop haar pols introk kon ze het in één adem schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul', van Cissy van Marxveldt, verscheen in 1919. Wordt Joop op haar 100e verjaardag nog steeds gelezen?

28-09-2019 14:30

Een ontstemd jaar

Fryslân DOK - Een ontstemd jaar

Frieslands meest tot de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. Normaal gesproken reden voor een goed gevoel en groot feest, maar voor hem is niks minder waar.

21-09-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

14-09-2019 14:30

Dat is onze taal

Fryslân DOK - Dat is onze taal

We zien dat jonge Friezen appen in het Fries, zich herkennen in de Friestalige band de Hûnekop en memes in de eigen taal liken. Is dat zelfbewust of zelfrechtvaardiging?

07-09-2019 14:30

Veen (2/2)

Fryslân DOK - Veen (2/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

31-08-2019 14:35

Veen (1/2)

Fryslân DOK - Veen (1/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

24-08-2019 14:30

Kamma, de Friese Papoea

Fryslân DOK - Kamma, de Friese Papoea

Freerk Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit het Friese Wierum, besloot 'visser van mensen' te worden op Papoea. Deze keuze eiste veel van hem en zijn gezin, maar zijn studie van de cultuur wordt minstens zo geroemd als zijn werk al...

17-08-2019 14:30

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar in in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

10-08-2019 14:30

Thuis in taal

Fryslân DOK - Thuis in taal

Leeuwarden was een jaar lang letterlijk 'het lân fan taal' tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar om in een land waarin steeds meer talen worden gesproken?

03-08-2019 14:35

Nieuwe ogen

Fryslân DOK - Nieuwe ogen

'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief beoogt jonge docum...

27-07-2019 14:30

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

20-07-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

13-07-2019 13:20

Stormruiter Noord-Duitsland

Fryslân DOK - Stormruiter Noord-Duitsland

De voorstelling 'Stormruiter' is het grote theatrale paardenspektakel dat één van de speerpunten vormt in het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en scenarist Bouke Oldenhof hebben een stuk gemaakt dat zich afspeelt in H...

06-07-2019 14:25

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentaire over triatleet Jacob Veenstra en zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

29-06-2019 14:35

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in Monaco winnen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!