Programma gemist?

De Jopopinoloukicoclub: op Als Joop in haar pols introk kon ze op tv het op in één adem schrijven. 'De op tv H.B.S.-tijd van Joop het het ter Heul', van Cissy van met Marxveldt, verscheen in 1919. op Wordt Joop tijdens op uit haar 100e verjaardag nog steeds de gelezen?

Frieslands meest het tot de verbeelding sprekende uit naar beeldhouwer, Ids Willemsma, door wordt 70 jaar. de Normaal gesproken reden op tv voor een goed gevoel van en groot feest, maar voor de hem is niks naar minder op tv waar.

We onderzoeken op tv de betekenis van de op tv op tv bond voor de met vrouwen die er op tv lid van werden en het nog in op altijd zijn. Sommigen meer dan van zestig met jaar.

We zien dat naar jonge Friezen appen met in op tv het Fries, zich herkennen op tv in de op Friestalige band de Hûnekop en op tv memes op tv in de eigen op tv taal liken. Is dat in zelfbewust of met zelfrechtvaardiging?

Al op decennialang zakt het veenweidegebied van in naar Fryslân een à twee op centimeter per jaar. In op tv Veen/Fean kijken we naar naar deze nog vaak het onbekende tijdens problematiek.

Al decennialang een zakt een het veenweidegebied in Fryslân het een à twee centimeter van per met jaar. In Veen/Fean door kijken we naar deze nog van vaak de onbekende problematiek.

Freerk Christiaan het Kamma van (1906-1987), visserszoon uit op tv het Friese Wierum, besloot 'visser door van op mensen' te worden op Papoea. in Deze keuze eiste veel van van van hem en zijn gezin, tijdens maar zijn studie van door de cultuur wordt op tijdens minstens zo geroemd tijdens als zijn werk het als bevlogen zendeling.

Documentaire het over prijswinnaars uit het dorp een Eastermar, waar in van in 2018 tijdens de grootste Postcodekanjer ooit door gevallen in is.

Leeuwarden was een met jaar lang letterlijk in 'het de lân fan taal' op tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe van gaan we met met elkaar door om in een land waarin tijdens steeds van meer talen worden met gesproken?

'De op tv Muze' en 'Vergeet mij niet' naar zijn twee mini-documentaires de gemaakt in in het kader van 'Nije door Eagen', op een samenwerking van Noordelijk tijdens filmplatform New Noardic Wave, in Cinecrowd op en Fryslân DOK van door Omrop naar Fryslân. Het initiatief op beoogt jonge documentairemakers met een podium te de bieden.

Over naar een Friese in en Oekraïense zanger van die al musicerend op tv met een busje van Oekraïne naar naar uit Friesland reizen.

De uit meeste standbeelden in de openbare het ruimte zijn van een mannen. Om op hier verandering in tijdens te brengen maakt beeldhouwer in Natasja Bennink van zes borstbeelden van een alledaagse, op maar toch bijzondere, Friese met vrouwen.

De voorstelling 'Stormruiter' door is het grote naar een theatrale paardenspektakel dat één van het de speerpunten uit vormt in het Leeuwarder Culturele het Hoofdstad-jaar. uit Regisseur Jos Thie en met scenarist Bouke naar Oldenhof hebben een op stuk gemaakt dat zich afspeelt van in naar Het Bildt. Een tijdens dijkgraaf en naar zijn vrouw voeren niet naar alleen strijd tegen een het water, op tv maar ook tegen het starre en van conservatieve denken van van hun streekgenoten. Ambitieuze tijdens een plannen voor een nieuwe in polder met uit een moderne zeewering worden naar gedwarsboomd. Het naar stuk is gebaseerd op een naar klassieker uit de Duitse de literatuur: Der op Schimmelreiter. Schrijver Theodor Storm op liet het oorspronkelijke een verhaal van zich afspelen met in Nord-Friesland, het Duitse op Waddengebied tegen de Deense grens. in door Het negentiende-eeuwse boek werd een een bestseller in en behoort tot een standaardwerk bij een onze oosterburen. naar Wat is de kracht de van de dit verhaal, en in hoeverre op is naar dat verhaal de nog altijd relevant, ook in een 'ons' Friesland? Fryslân Dok op tv toog de naar de oorsprong van naar Der Schimmelreiter en in dook in de het Nord-Friese achtergrond tijdens en betekenis van het verhaal de en ging de in Het uit Bildt op zoek naar op de relatie met uit de oude op tv Schimmelreiter.

Documentaire een over triatleet op Jacob Veenstra en door zijn voorbereiding op in en tijdens De Frysman 2018, tijdens een naar uiterst zware triatlon met start en van finish op van het Reaklif in een Friesland.

Tijdens de tijdens finale van de Elfwegentocht het in Friesland volgen een in we energiecoördinator Bouwe de de Boer. Solarboat-team Clafis van Victron uit Leeuwarden tijdens wil het WK Zonnebootracen in in naar Monaco winnen.

december 2019
05-10-2019 14:30

De Jopopinoloukicoclub

Fryslân DOK - De Jopopinoloukicoclub

De Jopopinoloukicoclub: Als Joop haar pols introk kon ze het in één adem schrijven. 'De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul', van Cissy van Marxveldt, verscheen in 1919. Wordt Joop op haar 100e verjaardag nog steeds gelezen?

28-09-2019 14:30

Een ontstemd jaar

Fryslân DOK - Een ontstemd jaar

Frieslands meest tot de verbeelding sprekende beeldhouwer, Ids Willemsma, wordt 70 jaar. Normaal gesproken reden voor een goed gevoel en groot feest, maar voor hem is niks minder waar.

21-09-2019 14:30

De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

Fryslân DOK - De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland

We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

14-09-2019 14:30

Dat is onze taal

Fryslân DOK - Dat is onze taal

We zien dat jonge Friezen appen in het Fries, zich herkennen in de Friestalige band de Hûnekop en memes in de eigen taal liken. Is dat zelfbewust of zelfrechtvaardiging?

07-09-2019 14:30

Veen (2/2)

Fryslân DOK - Veen (2/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

31-08-2019 14:35

Veen (1/2)

Fryslân DOK - Veen (1/2)

Al decennialang zakt het veenweidegebied in Fryslân een à twee centimeter per jaar. In Veen/Fean kijken we naar deze nog vaak onbekende problematiek.

24-08-2019 14:30

Kamma, de Friese Papoea

Fryslân DOK - Kamma, de Friese Papoea

Freerk Christiaan Kamma (1906-1987), visserszoon uit het Friese Wierum, besloot 'visser van mensen' te worden op Papoea. Deze keuze eiste veel van hem en zijn gezin, maar zijn studie van de cultuur wordt minstens zo geroemd als zijn werk al...

17-08-2019 14:30

Eastermar

Fryslân DOK - Eastermar

Documentaire over prijswinnaars uit het dorp Eastermar, waar in in 2018 de grootste Postcodekanjer ooit gevallen is.

10-08-2019 14:30

Thuis in taal

Fryslân DOK - Thuis in taal

Leeuwarden was een jaar lang letterlijk 'het lân fan taal' tijdens Culturele Hoofdstad. Hoe gaan we met elkaar om in een land waarin steeds meer talen worden gesproken?

03-08-2019 14:35

Nieuwe ogen

Fryslân DOK - Nieuwe ogen

'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK van Omrop Fryslân. Het initiatief beoogt jonge docum...

27-07-2019 14:30

Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Fryslân DOK - Soort van hetzelfde (Friese en Oekraïense zanger)

Over een Friese en Oekraïense zanger die al musicerend met een busje van Oekraïne naar Friesland reizen.

20-07-2019 14:30

Vrouwen van Friesland

Fryslân DOK - Vrouwen van Friesland

De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

13-07-2019 13:20

Stormruiter Noord-Duitsland

Fryslân DOK - Stormruiter Noord-Duitsland

De voorstelling 'Stormruiter' is het grote theatrale paardenspektakel dat één van de speerpunten vormt in het Leeuwarder Culturele Hoofdstad-jaar. Regisseur Jos Thie en scenarist Bouke Oldenhof hebben een stuk gemaakt dat zich afspeelt in H...

06-07-2019 14:25

De strijd

Fryslân DOK - De strijd

Documentaire over triatleet Jacob Veenstra en zijn voorbereiding op en tijdens De Frysman 2018, een uiterst zware triatlon met start en finish op het Reaklif in Friesland.

29-06-2019 14:35

Het roer om, Solarboat

Fryslân DOK - Het roer om, Solarboat

Tijdens de finale van de Elfwegentocht in Friesland volgen we energiecoördinator Bouwe de Boer. Solarboat-team Clafis Victron uit Leeuwarden wil het WK Zonnebootracen in Monaco winnen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Fryslân DOK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK bij Fryslân DOK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK. Heb je een uitzending van Fryslân DOK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK gemist

Documentaire Het ontembare Vuur. Kunstenaar Armando werkt pas een aantal jaren met keramiek. In KeramiekmuseumPrincessehof in Leeuwarden presenteerde hij onlangs voor het eerst zijn imposante vazen, schalen en tegels. Het heleontstaansproces van de vazen is vastgelegd door Fryslân DOK.

Uitzending gemist van Fryslân DOK? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!