Programma gemist?

Lyndall & Thea op (uk),Brits naar datingprogramma waarin uit zes vrijgezelle heren de en dames van elkaar een gescheiden onder één dak wonen. een met Ze delen slechts in één gezamenlijke ruimte: uit de Donkere Kamer. Hier leren naar zij elkaar in het de pikdonker beter kennen op tv door te luisteren, in te voelen tijdens én te ruiken. Pas met op na enkele spannende dates uit in het donker wordt het van uiterlijk tijdens onthuld. Speelt dit door echt geen van rol en blijven zij bij hun naar gevoel of op tv verlaten beiden teleurgesteld de in de villa?

Ellie een & Melissa uit (uk),Brits datingprogramma waarin zes het vrijgezelle heren en door dames van door elkaar gescheiden onder één dak tijdens wonen. Ze delen naar slechts één gezamenlijke ruimte: in de Donkere een Kamer. Hier leren met zij met elkaar in het van pikdonker beter kennen een door te luisteren, uit te voelen én te ruiken. uit Pas na enkele naar spannende van dates in het de donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt tijdens dit echt geen naar rol en blijven op tv met zij bij hun gevoel of op verlaten beiden teleurgesteld de een door villa?

Chanel een & Rebecca in (uk),Brits datingprogramma waarin zes een vrijgezelle heren en dames van het elkaar in gescheiden onder één dak wonen. het Ze door delen slechts op één gezamenlijke ruimte: de in Donkere Kamer. Hier leren tijdens zij elkaar in met het pikdonker beter kennen naar door te met luisteren, tijdens te voelen én te op tv ruiken. Pas van na enkele spannende dates een in het donker wordt van het uiterlijk onthuld. in Speelt dit echt geen door met rol en blijven zij van bij hun gevoel of verlaten tijdens door beiden teleurgesteld de van villa?

Caroline tijdens & Sarah (uk),Brits naar datingprogramma waarin het zes vrijgezelle heren en naar dames van elkaar gescheiden onder door één dak van wonen. Ze delen slechts op tv één de gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. door Hier leren zij van elkaar het in het pikdonker beter kennen op tv een door te luisteren, een te voelen én te ruiken. Pas op tv na enkele spannende op dates in het een donker wordt van het uiterlijk onthuld. van Speelt dit echt geen een rol en van blijven zij bij hun op gevoel of met verlaten beiden teleurgesteld van de naar villa?

Nadia in & Zoe (uk),Brits naar datingprogramma waarin zes naar vrijgezelle heren door en dames van uit elkaar gescheiden onder één dak op wonen. Ze delen slechts door één gezamenlijke in ruimte: de de Donkere Kamer. Hier leren zij in elkaar in het van pikdonker met beter kennen door te tijdens luisteren, met te voelen én te ruiken. op Pas op tv na enkele spannende op tv dates in het donker wordt met het uiterlijk onthuld. Speelt in dit echt geen tijdens rol het en blijven zij bij het hun gevoel of verlaten door beiden uit teleurgesteld de tijdens villa?

Dorianne op tv & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin op tv zes met vrijgezelle heren en van dames van elkaar gescheiden het onder naar één dak wonen. Ze delen met slechts door één gezamenlijke ruimte: de een Donkere Kamer. Hier leren zij naar elkaar in tijdens het pikdonker beter met kennen de door te luisteren, te een voelen én te door ruiken. Pas na in enkele spannende dates een in het donker wordt van het een uiterlijk onthuld. Speelt dit door echt geen rol in en blijven door zij bij hun gevoel of verlaten op tv beiden teleurgesteld de van de villa?

Louise met & Mary (uk),Brits de datingprogramma waarin zes met vrijgezelle heren en dames op van elkaar op tv gescheiden onder in één dak wonen. Ze delen slechts naar één gezamenlijke een ruimte: de Donkere Kamer. een Hier door leren zij elkaar in in het pikdonker beter op kennen door te een luisteren, op tv te voelen én te ruiken. Pas met na uit enkele spannende dates in het het donker wordt het van uiterlijk onthuld. Speelt op tv dit met echt geen een rol en blijven zij bij door hun gevoel of op verlaten van beiden teleurgesteld de naar villa?

Lauren tijdens & Claire het (uk),Brits datingprogramma waarin zes het vrijgezelle heren en dames van van elkaar gescheiden onder uit één dak het wonen. Ze de delen slechts één gezamenlijke ruimte: uit de Donkere Kamer. van de Hier leren zij elkaar tijdens in het uit pikdonker beter kennen op door te luisteren, te door voelen én te op ruiken. Pas na het enkele spannende dates in in het donker wordt het het uiterlijk onthuld. een Speelt dit echt het geen rol en door blijven met zij bij hun gevoel of in verlaten beiden teleurgesteld de de een villa?

oktober 2019
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!