Programma gemist?

Lyndall naar & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin op tv zes van vrijgezelle heren in en dames van elkaar gescheiden onder op één dak het wonen. Ze delen slechts met één gezamenlijke met ruimte: de het Donkere Kamer. Hier van leren zij elkaar in door het pikdonker de beter kennen door te luisteren, door te voelen én in te ruiken. op Pas na enkele spannende door dates in het op donker op wordt het uiterlijk onthuld. de Speelt dit echt tijdens geen rol en blijven op zij bij hun een gevoel of het verlaten beiden tijdens teleurgesteld de uit villa?

Ellie & Melissa in de (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle op heren en dames van tijdens elkaar gescheiden van onder één dak wonen. het Ze delen slechts van één gezamenlijke ruimte: het de Donkere tijdens Kamer. Hier leren zij met elkaar met in het pikdonker beter een kennen met door te luisteren, te voelen én naar te ruiken. Pas tijdens na enkele spannende naar dates in door het uit donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt uit dit echt van geen rol het en blijven zij door bij hun gevoel of de verlaten uit beiden teleurgesteld de het villa?

Chanel & op tv Rebecca op tv (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle naar heren op en dames van elkaar de gescheiden onder van één dak wonen. Ze delen slechts de met één gezamenlijke ruimte: de Donkere met Kamer. tijdens Hier leren zij elkaar in het door pikdonker beter kennen door door te het luisteren, te op voelen én te ruiken. Pas van na enkele spannende de dates naar in het donker wordt het de uiterlijk onthuld. door Speelt dit een echt geen rol en met blijven zij bij hun tijdens gevoel uit of verlaten beiden op tv teleurgesteld de het villa?

Caroline & Sarah op (uk),Brits datingprogramma uit waarin zes van vrijgezelle heren en dames met van elkaar het gescheiden onder één op tv dak wonen. Ze delen slechts uit één gezamenlijke ruimte: tijdens de Donkere Kamer. met Hier leren zij door elkaar in met het door pikdonker beter kennen door het te luisteren, in te voelen én te ruiken. op Pas na in enkele spannende dates in op het donker wordt het uit een uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen met rol een en blijven zij bij hun van gevoel uit of verlaten beiden teleurgesteld de een naar villa?

Nadia van & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin door tijdens zes vrijgezelle heren en dames met van elkaar gescheiden op tv onder met één dak wonen. Ze delen slechts het één gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. naar Hier de leren zij elkaar in van het pikdonker beter tijdens kennen naar door te luisteren, te van voelen én op te ruiken. Pas na enkele door spannende dates in op het donker wordt op tv het met uiterlijk onthuld. Speelt door dit echt geen rol met en blijven zij bij hun de op tv gevoel of verlaten op beiden teleurgesteld de in villa?

Dorianne & Katie op (uk),Brits een datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren met en dames van een tijdens elkaar gescheiden onder een één dak wonen. Ze delen het slechts één gezamenlijke ruimte: van op de Donkere Kamer. Hier leren een zij elkaar op in het door pikdonker beter kennen met door te luisteren, te voelen op tv én te ruiken. Pas van tijdens na enkele spannende dates in het een donker wordt het de uiterlijk in onthuld. Speelt dit van echt geen rol en door blijven zij de bij hun gevoel in of verlaten beiden uit teleurgesteld de uit villa?

Louise een & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin van zes vrijgezelle heren op en dames van uit het elkaar gescheiden onder één dak naar wonen. Ze in delen slechts één gezamenlijke op ruimte: de met Donkere Kamer. naar Hier leren zij elkaar in het naar pikdonker het beter kennen door te de luisteren, met te voelen én te uit ruiken. Pas na enkele een spannende dates in het de donker wordt het de uiterlijk onthuld. Speelt het dit naar echt geen op tv rol en blijven zij bij in hun gevoel of uit verlaten beiden tijdens teleurgesteld de op tv villa?

Lauren & Claire op (uk),Brits datingprogramma van waarin in zes vrijgezelle heren en tijdens dames van elkaar een gescheiden onder één dak wonen. op de Ze delen slechts met één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. met Hier leren uit zij elkaar van in het pikdonker beter op kennen in door te luisteren, te voelen én tijdens te van ruiken. Pas op na enkele spannende dates in het tijdens donker wordt door het uiterlijk onthuld. van Speelt dit echt geen met rol en naar blijven tijdens zij bij hun gevoel of verlaten het beiden teleurgesteld uit de een villa?

juli 2021
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!