Programma gemist?

Lyndall door & Thea tijdens (uk),Brits datingprogramma waarin naar zes vrijgezelle heren door en dames van elkaar in gescheiden onder één met dak wonen. Ze delen uit slechts de één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. van Hier leren zij een elkaar in op het pikdonker beter kennen uit door te luisteren, van te voelen in én te tijdens ruiken. Pas na enkele uit spannende op dates in het een donker wordt het van uiterlijk onthuld. Speelt in dit echt geen rol en met blijven zij bij het hun met gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de tijdens naar villa?

Ellie & Melissa de (uk),Brits met datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren de en dames van het de elkaar gescheiden onder één dak uit wonen. Ze delen uit slechts één naar gezamenlijke ruimte: de Donkere uit Kamer. Hier leren zij naar tijdens elkaar in het pikdonker van beter kennen door op te luisteren, de te voelen én te met ruiken. Pas na naar enkele spannende dates in naar het op tv donker wordt het uiterlijk onthuld. uit Speelt dit echt geen tijdens rol het en blijven door zij bij hun gevoel door of verlaten in beiden teleurgesteld de tijdens villa?

Chanel de & Rebecca op (uk),Brits datingprogramma waarin naar zes vrijgezelle heren en het dames van naar elkaar gescheiden onder één dak op tv wonen. een Ze delen slechts één gezamenlijke naar ruimte: de Donkere Kamer. tijdens Hier leren zij door elkaar van in het pikdonker met beter kennen door te luisteren, op te het voelen én te op tv ruiken. Pas uit na enkele spannende dates in naar het donker wordt het de uiterlijk de onthuld. Speelt op tv dit echt geen rol de en blijven zij op tv bij hun gevoel of verlaten uit beiden teleurgesteld de op tv in villa?

Caroline & Sarah een door (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren door en dames van op met elkaar gescheiden onder de één dak wonen. op Ze delen slechts één gezamenlijke tijdens ruimte: de Donkere Kamer. uit Hier leren met zij elkaar de in het het pikdonker beter kennen door een te luisteren, naar te voelen én te de ruiken. Pas uit na enkele spannende door dates in het donker wordt het tijdens uiterlijk op onthuld. Speelt dit door echt geen rol en uit blijven zij de bij hun op tv gevoel of verlaten in beiden teleurgesteld de in villa?

Nadia de & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin de zes op tv vrijgezelle heren en dames op van elkaar gescheiden onder naar één dak een wonen. Ze delen slechts op op tv één gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. Hier leren tijdens zij elkaar in het van pikdonker het beter kennen door te in luisteren, op tv te voelen én te een ruiken. Pas na enkele spannende in dates in in het donker een wordt het uiterlijk uit onthuld. Speelt dit echt uit geen naar rol en blijven op zij bij hun gevoel of door verlaten beiden het teleurgesteld de het villa?

Dorianne & in Katie (uk),Brits in datingprogramma waarin zes in vrijgezelle heren en dames naar van het elkaar gescheiden onder één dak tijdens wonen. Ze delen met slechts één gezamenlijke ruimte: met de in Donkere Kamer. Hier in leren zij elkaar naar in het pikdonker naar beter kennen door te luisteren, de te voelen én tijdens te ruiken. het Pas na naar enkele spannende dates in het van door donker wordt het uiterlijk onthuld. naar Speelt dit een echt geen rol en blijven door zij bij met hun gevoel naar of verlaten beiden teleurgesteld de met van villa?

Louise het & Mary (uk),Brits datingprogramma de waarin zes met vrijgezelle heren en in dames van elkaar gescheiden onder tijdens op één dak wonen. tijdens Ze delen slechts één het gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. tijdens Hier leren door zij naar elkaar in het pikdonker beter op tv kennen door uit te luisteren, uit te voelen én te ruiken. de Pas na enkele spannende tijdens dates in het op tv donker door wordt het uiterlijk de onthuld. Speelt dit echt geen een rol en door blijven met zij bij hun gevoel of naar verlaten het beiden teleurgesteld de een villa?

Lauren uit & Claire door (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle tijdens heren en in dames van elkaar op tv gescheiden onder één een dak wonen. de Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: op de de Donkere Kamer. Hier leren zij een elkaar in een het pikdonker tijdens beter kennen door te luisteren, een op tv te voelen én te ruiken. Pas uit na een enkele spannende dates op tv in het donker wordt het op tv uiterlijk op onthuld. Speelt dit echt geen in op rol en blijven zij bij hun tijdens gevoel of tijdens verlaten beiden teleurgesteld de op uit villa?

augustus 2020
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!