Programma gemist?

Lyndall de & Thea (uk),Brits in datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren op tv door en dames van elkaar gescheiden met onder van één dak wonen. in Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: in uit de Donkere Kamer. in Hier leren zij elkaar in het van pikdonker beter kennen uit in door te luisteren, te voelen én met op te ruiken. Pas tijdens na enkele spannende dates de in het met donker wordt het uiterlijk onthuld. naar Speelt dit tijdens echt geen rol het en blijven zij bij hun het gevoel of in verlaten beiden op tv teleurgesteld de op villa?

Ellie de & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin door zes vrijgezelle met heren en dames tijdens van de elkaar gescheiden onder op één dak wonen. Ze delen uit slechts één gezamenlijke de ruimte: in de Donkere Kamer. Hier leren door zij elkaar in het op tv pikdonker beter kennen naar door te tijdens luisteren, met te voelen én te ruiken. Pas met na van enkele spannende dates in het door donker wordt het van uiterlijk onthuld. Speelt tijdens dit door echt geen rol en van blijven zij bij hun het door gevoel of verlaten beiden teleurgesteld door de een villa?

Chanel met & Rebecca (uk),Brits datingprogramma in waarin in zes vrijgezelle heren naar en dames van van elkaar gescheiden onder het één dak wonen. Ze door delen slechts één gezamenlijke de ruimte: de het Donkere Kamer. Hier leren een zij elkaar op tv in het pikdonker beter kennen op door door te luisteren, te voelen met én van te ruiken. Pas tijdens na enkele spannende dates in op het donker wordt het van uiterlijk op onthuld. Speelt dit echt geen tijdens rol in en blijven zij bij hun met gevoel of de verlaten het beiden teleurgesteld de van villa?

Caroline & Sarah van (uk),Brits datingprogramma waarin op tv zes het vrijgezelle heren en dames van van elkaar gescheiden onder van één tijdens dak wonen. Ze delen slechts op een één gezamenlijke ruimte: de op tv Donkere Kamer. Hier leren een zij elkaar in het op tv pikdonker in beter kennen met door te luisteren, van te voelen én te ruiken. Pas van op na enkele spannende dates een in het de donker wordt het uiterlijk naar onthuld. Speelt dit echt op geen met rol en blijven zij bij op hun gevoel met of verlaten de beiden teleurgesteld de uit villa?

Nadia het & Zoe (uk),Brits datingprogramma de waarin zes vrijgezelle een heren en van dames van elkaar gescheiden onder van één dak het wonen. Ze delen door slechts één gezamenlijke naar ruimte: de Donkere Kamer. uit Hier van leren zij elkaar in op het pikdonker beter uit kennen door te uit luisteren, te voelen én op te het ruiken. Pas na in enkele spannende dates tijdens in het donker wordt het tijdens uiterlijk onthuld. in Speelt dit echt een geen het rol en blijven zij van bij hun gevoel of verlaten in beiden teleurgesteld de op tv een villa?

Dorianne & Katie het (uk),Brits datingprogramma waarin in zes naar vrijgezelle heren in en dames van elkaar gescheiden tijdens onder uit één dak wonen. Ze delen slechts op één gezamenlijke op tv ruimte: op tv de Donkere Kamer. Hier naar leren zij elkaar in uit het pikdonker een beter kennen door te luisteren, naar te voelen tijdens én te op ruiken. Pas na enkele spannende het dates het in het donker in wordt het uiterlijk het onthuld. Speelt dit op tv echt geen rol uit en blijven zij tijdens bij hun gevoel tijdens of verlaten met beiden teleurgesteld de het villa?

Louise naar & Mary (uk),Brits datingprogramma op tv waarin zes vrijgezelle heren het en met dames van elkaar gescheiden onder in één uit dak wonen. Ze delen slechts met door één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. naar Hier in leren zij elkaar in het op tv pikdonker beter op kennen door door te luisteren, te voelen op tv én te ruiken. door Pas na enkele het spannende dates in het op donker wordt naar het uiterlijk onthuld. Speelt naar uit dit echt geen rol naar en blijven zij bij hun op tv gevoel of verlaten uit beiden naar teleurgesteld de van villa?

Lauren & Claire uit het (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren het naar en dames van elkaar uit gescheiden onder één op tv dak wonen. met Ze delen slechts een één gezamenlijke ruimte: de een Donkere Kamer. Hier het leren zij elkaar in het naar pikdonker beter kennen tijdens het door te luisteren, te voelen én uit te door ruiken. Pas na enkele spannende op tv dates in de het donker wordt het naar uiterlijk onthuld. met Speelt dit door echt geen door rol en blijven zij uit bij hun gevoel naar of verlaten beiden teleurgesteld het de op tv villa?

april 2021
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!