Programma gemist?

Lyndall van & Thea (uk),Brits de datingprogramma waarin zes een vrijgezelle heren en dames het van elkaar naar gescheiden onder tijdens één dak wonen. Ze delen de slechts één gezamenlijke van ruimte: de Donkere Kamer. van Hier naar leren zij elkaar in uit het pikdonker beter op tv kennen door een te luisteren, te met voelen én te ruiken. Pas in na enkele spannende in dates in tijdens het donker wordt het op tv uiterlijk onthuld. uit Speelt door dit echt geen rol een en blijven tijdens zij bij hun met gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de tijdens uit villa?

Ellie door & Melissa van (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle met heren en op tv dames van elkaar van gescheiden onder tijdens één dak wonen. Ze delen uit slechts één gezamenlijke ruimte: op tv de Donkere een Kamer. Hier leren zij tijdens elkaar een in het pikdonker beter naar kennen door te op tv luisteren, te voelen op tv én te de ruiken. Pas na in enkele spannende dates het in het donker naar wordt het uiterlijk onthuld. Speelt een dit echt het geen rol uit en blijven zij bij hun naar gevoel of tijdens verlaten in beiden teleurgesteld de door villa?

Chanel & Rebecca op tv (uk),Brits datingprogramma waarin door zes naar vrijgezelle heren en met dames van elkaar op gescheiden onder één dak met wonen. Ze delen slechts met één gezamenlijke door ruimte: een de Donkere Kamer. Hier leren zij op tv elkaar in het het pikdonker beter kennen het door naar te luisteren, de te voelen én te ruiken. een Pas na enkele spannende op dates een in het donker wordt de het uiterlijk onthuld. Speelt in dit echt het geen rol en blijven de zij van bij hun gevoel of verlaten met door beiden teleurgesteld de van villa?

Caroline & Sarah uit (uk),Brits tijdens datingprogramma waarin zes vrijgezelle op heren en dames van het elkaar gescheiden onder tijdens één dak wonen. met Ze delen van slechts naar één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. van Hier leren tijdens zij elkaar tijdens in het pikdonker beter kennen door tijdens door te luisteren, te voelen uit én door te ruiken. Pas na enkele spannende naar dates in het uit donker wordt de het op tv uiterlijk onthuld. Speelt dit echt tijdens geen rol een en blijven zij door bij hun gevoel of met verlaten beiden teleurgesteld de in het villa?

Nadia de & Zoe (uk),Brits datingprogramma met waarin zes het vrijgezelle heren tijdens en dames van elkaar naar gescheiden onder één dak een wonen. Ze delen het slechts één gezamenlijke ruimte: een de een Donkere Kamer. Hier van leren zij elkaar in met het pikdonker beter kennen in door te luisteren, naar te voelen in én een te ruiken. Pas naar na enkele spannende dates in van het donker wordt het door uiterlijk onthuld. naar Speelt met dit echt geen rol en blijven van zij van bij hun gevoel of verlaten naar beiden teleurgesteld de het tijdens villa?

Dorianne & het Katie (uk),Brits datingprogramma waarin tijdens zes met vrijgezelle heren en dames door van elkaar uit gescheiden onder één dak in wonen. uit Ze delen slechts uit één gezamenlijke ruimte: uit de Donkere Kamer. Hier op leren zij de elkaar in het pikdonker beter met kennen door te luisteren, uit te uit voelen én te uit ruiken. Pas na van enkele spannende dates in het van donker de wordt het uiterlijk onthuld. Speelt van dit echt geen tijdens rol en blijven door zij bij door hun gevoel of verlaten op beiden het teleurgesteld de de villa?

Louise op & Mary tijdens (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle uit heren en dames van tijdens elkaar uit gescheiden onder één dak wonen. met Ze delen slechts op één gezamenlijke uit ruimte: de de Donkere Kamer. Hier het leren zij elkaar in het in pikdonker op tv beter kennen tijdens door te luisteren, te voelen én op tv te ruiken. een Pas na enkele naar spannende dates de in het donker tijdens wordt het uiterlijk onthuld. Speelt door dit echt het geen rol op tv en blijven op zij bij hun gevoel of naar verlaten beiden een teleurgesteld de tijdens villa?

Lauren & naar Claire in (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle de heren het en dames van elkaar van gescheiden onder één in dak wonen. Ze delen slechts het één naar gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. in Hier leren in zij elkaar in de het pikdonker beter kennen door door uit te luisteren, te voelen het én te ruiken. tijdens Pas een na enkele spannende dates in naar het donker wordt in het het uiterlijk onthuld. Speelt in dit echt geen rol uit en blijven naar zij bij hun in gevoel of verlaten beiden teleurgesteld door de een villa?

april 2020
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!