Programma gemist?

Lyndall & met Thea door (uk),Brits datingprogramma waarin op zes vrijgezelle heren en op tv dames van elkaar gescheiden onder van één dak naar wonen. naar Ze delen slechts één gezamenlijke in ruimte: de Donkere door Kamer. het Hier leren zij elkaar van in het op pikdonker beter kennen door te naar luisteren, naar te voelen én te tijdens ruiken. Pas na enkele uit spannende dates in naar het donker wordt in het uiterlijk onthuld. Speelt op dit echt in geen op tv rol en blijven zij bij hun tijdens naar gevoel of verlaten beiden teleurgesteld een de uit villa?

Ellie & Melissa op (uk),Brits datingprogramma door waarin zes op vrijgezelle heren en uit dames van elkaar gescheiden onder op het één dak wonen. Ze in delen slechts één gezamenlijke ruimte: in de het Donkere Kamer. Hier uit leren zij elkaar in op tv het pikdonker beter tijdens kennen van door te luisteren, de te voelen én in te ruiken. Pas na in enkele spannende dates in in het donker van wordt het van uiterlijk onthuld. Speelt dit echt naar geen de rol en blijven zij bij door hun gevoel uit of verlaten beiden teleurgesteld naar de in villa?

Chanel op tv & Rebecca tijdens (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren door een en dames van elkaar gescheiden de onder één van dak wonen. Ze delen slechts tijdens één gezamenlijke ruimte: de de van Donkere Kamer. de Hier leren zij elkaar in uit het pikdonker beter een kennen naar door te luisteren, in te voelen én met te ruiken. Pas na enkele spannende op tv dates in het met een donker wordt het door uiterlijk onthuld. Speelt tijdens dit echt geen rol en op tv blijven zij naar bij hun gevoel tijdens of verlaten op beiden teleurgesteld de tijdens villa?

Caroline de & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin op zes vrijgezelle heren door in en dames van elkaar gescheiden onder van één dak het wonen. Ze tijdens delen slechts uit één gezamenlijke ruimte: de de Donkere Kamer. Hier leren het zij elkaar in het het naar pikdonker beter kennen door te luisteren, tijdens te op tv voelen én te ruiken. met Pas op tv na enkele spannende van dates in het donker wordt het de in uiterlijk onthuld. Speelt uit dit echt geen rol en het blijven zij bij hun tijdens gevoel van of verlaten door beiden teleurgesteld de de villa?

Nadia & Zoe van (uk),Brits de datingprogramma waarin een zes vrijgezelle heren en dames van uit elkaar gescheiden de onder één dak met wonen. Ze delen slechts het één gezamenlijke ruimte: op met de Donkere Kamer. de Hier leren zij elkaar in het van met pikdonker beter kennen door te de luisteren, het te voelen én te ruiken. een Pas na enkele spannende met dates in een het donker wordt het een uiterlijk onthuld. Speelt tijdens dit op tv echt geen rol en blijven van zij bij met hun gevoel of met verlaten beiden teleurgesteld de op tv van villa?

Dorianne in & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin uit zes vrijgezelle op tv heren op en dames van naar elkaar gescheiden onder één door dak wonen. het Ze delen slechts een één gezamenlijke ruimte: de Donkere door Kamer. Hier leren zij uit elkaar door in het pikdonker beter kennen van door te van luisteren, te voelen door én te ruiken. Pas met na enkele spannende met dates naar in het donker wordt het op uiterlijk een onthuld. Speelt dit echt door geen rol en uit blijven zij bij hun tijdens gevoel door of verlaten beiden teleurgesteld door de in villa?

Louise naar & Mary (uk),Brits datingprogramma uit waarin zes vrijgezelle tijdens heren door en dames van elkaar gescheiden onder uit één uit dak wonen. Ze delen slechts door één gezamenlijke ruimte: van de Donkere Kamer. een met Hier leren zij elkaar met in het pikdonker beter kennen op door te luisteren, de uit te voelen én te ruiken. op Pas na enkele in spannende dates in van het donker wordt het op uiterlijk uit onthuld. Speelt naar dit echt geen rol van en blijven zij bij hun van gevoel of verlaten uit tijdens beiden teleurgesteld de tijdens villa?

Lauren & Claire naar (uk),Brits datingprogramma naar waarin zes het vrijgezelle heren en uit dames van elkaar een gescheiden onder één door dak wonen. van Ze delen slechts één een gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. door Hier leren zij op tv elkaar in op het in pikdonker beter kennen door te de luisteren, te voelen naar én het te ruiken. Pas na enkele tijdens spannende de dates in het donker de wordt het door uiterlijk onthuld. Speelt dit in echt geen rol uit en blijven zij bij hun het gevoel of verlaten de beiden uit teleurgesteld de tijdens villa?

december 2020
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!