Programma gemist?

Lyndall naar & Thea (uk),Brits datingprogramma het waarin zes vrijgezelle heren naar en dames van de tijdens elkaar gescheiden onder één dak met wonen. Ze delen slechts de één op gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. Hier leren zij op tv door elkaar in het pikdonker beter in kennen tijdens door te luisteren, te voelen én met door te ruiken. Pas op tv na enkele spannende dates in het in donker wordt een het uiterlijk uit onthuld. Speelt dit met echt geen met rol en blijven zij uit bij hun gevoel naar of verlaten in beiden teleurgesteld de met villa?

Ellie de & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin de zes vrijgezelle heren uit en dames in van uit elkaar gescheiden onder één dak met wonen. op tv Ze delen slechts de één gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. op tv Hier leren zij elkaar in naar het pikdonker beter kennen door door te luisteren, het te voelen op én te ruiken. in Pas na enkele naar spannende dates in naar het donker wordt het op tv uiterlijk op onthuld. Speelt naar dit echt geen rol en blijven op een zij bij hun gevoel of verlaten op beiden uit teleurgesteld de met villa?

Chanel een & Rebecca met (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle tijdens heren en dames van uit elkaar gescheiden in onder door één dak wonen. Ze uit delen slechts op tv één gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. Hier leren zij de het elkaar in het pikdonker beter kennen naar van door te luisteren, te voelen in én te tijdens ruiken. Pas na enkele naar spannende dates in van het een donker wordt het de uiterlijk onthuld. Speelt dit echt een geen rol een en blijven zij uit bij hun in gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de naar naar villa?

Caroline het & Sarah (uk),Brits op datingprogramma waarin uit zes vrijgezelle heren en dames op van elkaar gescheiden met onder op één dak wonen. door Ze delen slechts één een gezamenlijke ruimte: de tijdens Donkere Kamer. Hier in leren zij elkaar tijdens in het tijdens pikdonker beter kennen door te met luisteren, te voelen de én te op tv ruiken. Pas na van enkele spannende met dates in het op donker wordt het uiterlijk met onthuld. Speelt dit uit echt geen rol en blijven met in zij bij hun gevoel of verlaten uit beiden teleurgesteld de uit naar villa?

Nadia & Zoe op tv uit (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle de heren uit en dames van elkaar gescheiden onder een van één dak wonen. Ze delen slechts op één gezamenlijke ruimte: door de Donkere Kamer. de Hier leren zij van een elkaar in het op pikdonker beter kennen op tv door te luisteren, te de voelen én naar te ruiken. Pas van na enkele spannende naar dates in het donker wordt op het met uiterlijk onthuld. Speelt dit echt op tv geen rol en de blijven zij bij naar hun gevoel naar of verlaten beiden van teleurgesteld de door villa?

Dorianne in & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin van zes vrijgezelle tijdens heren en dames het van elkaar op tv gescheiden onder één dak wonen. tijdens Ze op delen slechts met één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. tijdens Hier leren met zij elkaar op tv in het pikdonker beter kennen een door te luisteren, op te naar voelen én te naar ruiken. Pas na enkele spannende uit door dates in het op donker wordt het op uiterlijk onthuld. Speelt dit van echt geen rol van en blijven zij bij tijdens hun gevoel of naar verlaten beiden teleurgesteld naar de op tv villa?

Louise in & Mary de (uk),Brits datingprogramma waarin tijdens zes vrijgezelle heren de en dames van van elkaar gescheiden onder een één dak wonen. Ze uit delen slechts één gezamenlijke ruimte: een de Donkere Kamer. met Hier leren zij tijdens uit elkaar in het naar pikdonker beter kennen door te luisteren, uit te met voelen én door te ruiken. Pas na enkele spannende het dates van in het donker een wordt het met uiterlijk onthuld. Speelt dit uit echt geen het rol en blijven met zij bij hun op gevoel of verlaten beiden een teleurgesteld de tijdens villa?

Lauren & Claire in (uk),Brits datingprogramma tijdens waarin door zes vrijgezelle heren en dames in van naar elkaar gescheiden onder één dak wonen. naar Ze tijdens delen slechts één gezamenlijke ruimte: door de in Donkere Kamer. Hier leren de zij elkaar in in het pikdonker op beter kennen door door te luisteren, te voelen van én te door ruiken. Pas na enkele van spannende uit dates in het donker wordt het de uit uiterlijk onthuld. Speelt op dit echt geen rol en blijven in in zij bij hun gevoel of verlaten van de beiden teleurgesteld de naar villa?

november 2019
07-03-2011 22:26

Carley

Dating In The Dark (uk) - Carley

Lyndall & Thea (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door ...

28-02-2011 22:23

Gemma

Dating In The Dark (uk) - Gemma

Ellie & Melissa (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

21-02-2011 22:25

Katryna

Dating In The Dark (uk) - Katryna

Chanel & Rebecca (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

14-02-2011 22:25

Zahra

Dating In The Dark (uk) - Zahra

Caroline & Sarah (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

07-02-2011 22:23

Caroline

Dating In The Dark (uk) - Caroline

Nadia & Zoe (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te ...

31-01-2011 22:22

Emma

Dating In The Dark (uk) - Emma

Dorianne & Katie (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen doo...

24-01-2011 22:21

Rachel

Dating In The Dark (uk) - Rachel

Louise & Mary (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door t...

17-01-2011 22:22

Anna

Dating In The Dark (uk) - Anna

Lauren & Claire (uk),Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door...

Dating In The Dark (uk) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dating In The Dark (uk) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dating In The Dark (uk) bij Dating In The Dark (uk) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dating In The Dark (uk). Heb je een uitzending van Dating In The Dark (uk) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dating In The Dark (uk) gemist

Brits datingprogramma waarin zes vrijgezelle heren en dames van elkaar gescheiden onder één dak wonen. Ze delen slechts één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door te luisteren, te voelen én te ruiken. Pas na enkele spannende dates in het donker wordt het uiterlijk onthuld. Speelt dit echt geen rol en blijven zij bij hun gevoel of verlaten beiden teleurgesteld de villa?

Uitzending gemist van Dating In The Dark (uk)? Hier kun je alle uitzendingen van Dating In The Dark (uk) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-03-2011 om 22:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!