Programma gemist?

Een grote door Heracles-fan wordt gevolgd die uit de op weg is de naar een belangrijke wedstrijd. De club uit vormt een rode in uit draad in het leven van deze tijdens uit persoon.

Een grote naar AZ-fan wordt het gevolgd die op weg is op tv naar een belangrijke een een wedstrijd. De club van vormt een rode draad in het naar leven van door deze uit persoon.

Een grote FC met Eindhoven-fan wordt gevolgd de die op weg door is naar een in naar belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker naar geen hooligans, met maar een man of in vrouw door waarbij hun club de rode tijdens draad in hun in leven van vormt.

Een het grote fan van het Nederlands op van Elftal wordt gevolgd die op op tv weg is op tv naar een belangrijke de wedstrijd. Het is zeker geen op hooligan, maar een een met man of vrouw waarbij hun in club de rode draad naar in hun leven een uit vormt.

Een grote Go tijdens uit Ahead fan wordt gevolgd die op tijdens weg is naar een op een belangrijke wedstrijd. Het zijn met zeker geen hooligans, naar maar een man tijdens of vrouw een waarbij hun club de op rode draad in tijdens hun een leven vormt.

Een het grote FC Den Bosch fan door wordt op gevolgd die op het weg is de naar een belangrijke wedstrijd. Het is uit zeker geen hooligan, in op tv maar een man of de vrouw waarbij tijdens hun club de tijdens rode draad in hun met leven vormt.

Een grote ADO in door Den Haag fan wordt door gevolgd die op door weg is naar de een belangrijke wedstrijd. Het tijdens is zeker geen hooligan, op tv maar een uit man of van vrouw waarbij hun club de tijdens op rode draad in naar hun leven vormt.

Een op tv grote RKC tijdens fan wordt gevolgd het die op weg naar is naar een op belangrijke wedstrijd. Het is het zeker geen hooligan, in maar een man van of vrouw in waarbij hun club de rode draad op in hun leven het door vormt.

Een grote een Ajax fan het wordt gevolgd die op tijdens weg is naar een een door belangrijke wedstrijd. Het uit is zeker geen tijdens hooligan, maar een man op of vrouw waarbij op tv hun club de rode door draad in hun leven met uit vormt.

Een door grote Feyenoord fan wordt op gevolgd die op met weg is een naar een belangrijke naar wedstrijd. Het is zeker in geen hooligan, maar op een man of vrouw op op tv waarbij hun club de op rode draad met in hun leven door vormt.

De kijker naar maakt door kennis met vader Frits tijdens (51) en zoon naar Ben (27). Frits het is voorzitter van PSV Fans door United, dat tevens van een tijdens eigen clubblad uitgeeft. Ben mag uit een drie jaar niet naar de een wedstrijden vanwege door een - naar in eigen zeggen door onterecht - stadionverbod. Ze op tv wonen in Eindhoven. de 's Ochtends in gaan ze al door op pad voor de wedstrijd PSV de - De Graafschap. de Ze halen hun uit vriend Janus de (32) op in een de met woonwagenkamp. Daar krijgen ze heel gastvrij naar een voor door hen traditioneel het PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend rode met en tijdens witte producten, en bier. naar De mannen hebben misschien tijdens een op tv grote mond als het op tijdens door hun club aankomt, maar ze hebben de met ook een heel klein hartje. met Wanneer ze een spandoek een maken als eerbetoon een voor een overleden uit 6-jarige PSV-fan, een houden ze het even op niet de droog.

Programmamaker een Ewout Genemans volgt elke uit week een grote naar fan van met een voetbalclub naar een belangrijke in wedstrijd. op Het zijn een zeker geen hooligans, maar een man tijdens of vrouw uit waarbij hun club de een met rode draad in hun leven vormt. tijdens De van ene zet tatoeages de na een winstpartij, de tijdens ander het staat als een groupie bij de naar uitgang de spelers van op te tijdens wachten na een uit wedstrijd. op tv Hebben zij rituelen een en bijgeloof? Hoe met gaan ze om tijdens met tegenslagen? Goede de tijden en slechte tijden, uit van en thuis, van wedstrijd en training; zij door staan altijd klaar met voor uit hun club uit de Eredivisie door of het Jupiler League.

Programmamaker met Ewout Genemans volgt elke tijdens week een grote van fan van een voetbalclub een naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het op zijn zeker geen hooligans, op maar een naar man of vrouw op waarbij hun club de de rode draad in de hun naar leven vormt. De op tv ene zet tatoeages na van een winstpartij, naar de ander van staat als een groupie bij een de uitgang de spelers de met op te wachten na uit een wedstrijd. Hebben zij naar rituelen en bijgeloof? op Hoe tijdens gaan ze om met op tegenslagen? Goede tijden en uit slechte een tijden, uit en thuis, wedstrijd en met training; zij op tv staan altijd de klaar voor naar hun club uit de Eredivisie of tijdens Jupiler uit League.

Programmamaker Ewout Genemans op tv volgt elke op tv week een grote het fan van een voetbalclub op tv in naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn het zeker geen hooligans, de de maar een man of naar vrouw waarbij een hun club de rode draad in het hun door leven vormt. De ene zet op tv het tatoeages na een winstpartij, door de ander op tv staat als een groupie bij door de uitgang de spelers in op van te wachten door na een wedstrijd. Hebben zij rituelen van en bijgeloof? Hoe in gaan ze om tijdens met tegenslagen? een Goede tijden en slechte het tijden, uit en in naar thuis, wedstrijd en een training; zij staan altijd klaar voor het hun met club uit de het Eredivisie of door Jupiler League.

Programmamaker Ewout Genemans naar volgt elke week het op tv een grote fan uit van een voetbalclub naar met een belangrijke wedstrijd. door Het zijn zeker geen hooligans, de maar een het man of vrouw waarbij het hun club de met rode de draad in hun leven op vormt. De van ene zet tatoeages na een een winstpartij, de ander een staat op tv als een tijdens groupie bij de uitgang de door spelers uit op te wachten na van een wedstrijd. het Hebben zij rituelen en bijgeloof? door Hoe tijdens gaan ze om met tegenslagen? tijdens Goede tijden en van slechte tijden, door uit en thuis, wedstrijd en op training; zij staan naar altijd de klaar voor hun club op uit de Eredivisie het of Jupiler met League.

oktober 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!