Programma gemist?

Een grote de Heracles-fan wordt gevolgd die tijdens op op weg is naar het een belangrijke wedstrijd. De club een vormt een naar rode het draad in het leven van deze uit naar persoon.

Een grote door AZ-fan wordt gevolgd met die op in weg is naar een op tv belangrijke wedstrijd. De club van vormt met een rode uit draad in het leven een van deze tijdens persoon.

Een tijdens grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd op tv die op weg op tv is naar een tijdens de belangrijke wedstrijd. Het zijn uit zeker geen hooligans, door maar een man met of vrouw waarbij het hun club de rode een draad in hun leven naar op tv vormt.

Een grote naar fan van het Nederlands tijdens Elftal wordt gevolgd een die het op weg in is naar een belangrijke wedstrijd. de Het is zeker de geen door hooligan, maar een man of van vrouw waarbij hun club op de rode draad op in door hun leven een vormt.

Een het grote Go Ahead fan wordt in van gevolgd die op uit weg is naar een uit belangrijke wedstrijd. op tv Het zijn zeker geen hooligans, de maar een man het of op tv vrouw waarbij hun club op tv de rode draad in hun uit leven een vormt.

Een grote FC de Den met Bosch fan het wordt gevolgd die op weg van is naar een van belangrijke wedstrijd. Het is van zeker geen hooligan, door maar uit een man in of vrouw waarbij op tv hun club de met rode draad in hun leven tijdens vormt.

Een grote het ADO op tv Den Haag fan wordt gevolgd naar die op weg is tijdens op naar een belangrijke een wedstrijd. Het is een zeker geen hooligan, maar een man met of de vrouw waarbij hun club de door rode draad op in hun leven in vormt.

Een grote tijdens RKC fan wordt de gevolgd die op weg naar is naar het een de belangrijke wedstrijd. Het op tv is zeker geen hooligan, van maar een man of vrouw het waarbij hun club in de rode draad van in hun met leven uit vormt.

Een een grote Ajax van fan wordt gevolgd die op weg de is naar naar een belangrijke de wedstrijd. Het is zeker van geen hooligan, maar een een man of in vrouw het waarbij hun club de rode draad met in uit hun leven van vormt.

Een van grote Feyenoord fan wordt uit gevolgd die op van weg door is naar een belangrijke in wedstrijd. Het is in zeker geen hooligan, door maar een man de of vrouw waarbij op hun club de rode draad tijdens in hun een leven op tv vormt.

De kijker maakt tijdens kennis met vader een Frits (51) in en uit zoon Ben (27). Frits is het voorzitter van PSV Fans het United, met dat tevens een eigen naar clubblad naar uitgeeft. Ben mag met drie jaar niet naar in de wedstrijden vanwege een - een het naar eigen zeggen onterecht van - stadionverbod. Ze wonen in de op tv Eindhoven. 's Ochtends gaan uit ze al op pad het voor de wedstrijd uit PSV - naar De Graafschap. naar Ze halen hun vriend Janus (32) tijdens op het in een woonwagenkamp. van Daar krijgen ze heel tijdens gastvrij een voor hen in tijdens traditioneel PSV-ontbijt, bestaande uit de uitsluitend rode en witte producten, het en bier. van De mannen door hebben misschien een op grote mond als het op uit hun club in aankomt, tijdens maar ze hebben het ook een heel klein met hartje. Wanneer naar ze een spandoek maken door als eerbetoon voor een de overleden 6-jarige door PSV-fan, houden ze tijdens het even niet van droog.

Programmamaker de Ewout Genemans volgt elke in week de een grote fan van een een voetbalclub naar een belangrijke tijdens naar wedstrijd. Het zijn zeker geen tijdens hooligans, naar maar een man van of vrouw waarbij hun club het de op rode draad in hun leven van vormt. De ene op zet tatoeages in na een door winstpartij, de ander staat als een door groupie bij op de op tv uitgang de spelers uit op te wachten na met een wedstrijd. Hebben zij naar rituelen en bijgeloof? Hoe het gaan het ze om met in tegenslagen? Goede tijden en naar slechte tijden, uit uit en thuis, wedstrijd in en training; tijdens zij staan altijd klaar uit voor hun club het uit de Eredivisie de of Jupiler van League.

Programmamaker van Ewout Genemans volgt tijdens elke week een grote fan op in van een voetbalclub een naar een belangrijke wedstrijd. het Het zijn zeker naar geen hooligans, maar een een man of in vrouw waarbij hun club met de rode draad in door hun leven vormt. uit op tv De ene zet tatoeages na het een winstpartij, de door ander van staat als een in groupie bij de uitgang de met spelers tijdens op te wachten na van een wedstrijd. Hebben naar zij rituelen in en bijgeloof? Hoe gaan ze tijdens om met tegenslagen? van Goede tijden van en slechte tijden, uit naar en thuis, wedstrijd naar en training; zij staan in altijd klaar voor een hun club van uit de Eredivisie of op tv de Jupiler League.

Programmamaker Ewout Genemans het volgt op tv elke week een grote door fan naar van een voetbalclub naar een belangrijke het op wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, een maar een naar man of de vrouw waarbij hun club de naar rode op tv draad in hun leven een vormt. De ene zet het op tv tatoeages na een winstpartij, de de ander staat van als een groupie bij de op tv uitgang de spelers op op te op tv wachten na een van wedstrijd. Hebben zij rituelen tijdens en bijgeloof? Hoe een gaan het ze om met tegenslagen? Goede tijdens door tijden en slechte tijden, uit en op tv thuis, wedstrijd op en training; zij staan naar altijd naar klaar voor hun op club uit de Eredivisie door of Jupiler tijdens League.

Programmamaker het Ewout Genemans door volgt elke week tijdens een grote fan van een een voetbalclub in naar een belangrijke wedstrijd. Het met zijn zeker geen naar hooligans, maar een in man of vrouw waarbij van hun club de op tv de rode draad in hun met leven vormt. De ene zet de tatoeages tijdens na een winstpartij, de uit ander staat als in een naar groupie bij de uitgang tijdens de spelers op te wachten een op tv na een wedstrijd. Hebben zij rituelen met en uit bijgeloof? Hoe van gaan ze om met tegenslagen? Goede van tijden en door slechte tijden, uit met en thuis, op tv wedstrijd en op training; zij staan altijd met klaar voor hun club uit de de Eredivisie uit of Jupiler tijdens League.

februari 2020
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!