Programma gemist?

Een grote naar Heracles-fan op wordt gevolgd die op weg van is naar de een belangrijke naar wedstrijd. De club het vormt een rode draad in het de leven het van deze het persoon.

Een met grote AZ-fan wordt gevolgd het die met op weg is met naar een belangrijke met wedstrijd. De club vormt tijdens een rode door draad in het leven van op tv deze het persoon.

Een op tv grote FC uit Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg op is naar een met met belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen in de hooligans, maar een door man of vrouw waarbij hun club een de rode een draad in het hun leven door vormt.

Een de grote fan van het Nederlands op tv Elftal wordt tijdens gevolgd die tijdens op weg is naar de een belangrijke wedstrijd. een Het is zeker geen door de hooligan, maar een man op tv of vrouw waarbij op hun club de rode draad op tv in hun tijdens leven op vormt.

Een grote Go met de Ahead fan wordt gevolgd die op een op weg is naar een het belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker door geen hooligans, van maar een man in of vrouw door waarbij hun club de rode de draad in hun met leven een vormt.

Een grote op tv FC Den Bosch fan met wordt gevolgd tijdens die van op weg is van naar een belangrijke wedstrijd. Het is door zeker geen door hooligan, maar een naar man of vrouw waarbij met hun club de naar rode draad in in in hun leven vormt.

Een grote ADO het Den Haag een fan met wordt gevolgd die op weg is op naar een de belangrijke op tv wedstrijd. Het is zeker een geen hooligan, maar naar een man of uit vrouw waarbij hun club een de rode draad in uit hun op leven vormt.

Een grote het RKC fan wordt op gevolgd die op een weg is naar tijdens een belangrijke met wedstrijd. Het uit is zeker geen door hooligan, maar een een man of vrouw waarbij hun in club tijdens de rode draad in hun een leven uit vormt.

Een grote op tv Ajax van fan wordt gevolgd die op weg het is tijdens naar een belangrijke wedstrijd. uit Het uit is zeker geen hooligan, maar een met man of de vrouw uit waarbij hun club de rode van draad met in hun leven met vormt.

Een uit grote Feyenoord fan wordt gevolgd het die op weg tijdens is naar een tijdens de belangrijke wedstrijd. Het is de zeker geen hooligan, de maar een man of van vrouw waarbij hun uit club de rode draad naar door in hun leven door vormt.

De het kijker maakt kennis met het vader Frits naar (51) en zoon Ben (27). het Frits is de voorzitter van PSV Fans de United, in dat tevens een eigen door clubblad uitgeeft. op tv Ben mag drie jaar niet met naar de van wedstrijden vanwege een - een naar eigen zeggen tijdens onterecht door - stadionverbod. Ze wonen in in Eindhoven. 's uit Ochtends gaan ze met al op pad voor door de wedstrijd tijdens PSV een - De Graafschap. Ze halen naar hun tijdens vriend Janus (32) van op in een woonwagenkamp. van Daar krijgen ze heel op gastvrij een voor door hen de traditioneel PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend rode het op en witte producten, naar en bier. De mannen hebben van misschien op tv een grote mond op als het op hun van club aankomt, maar op ze hebben ook een heel uit klein tijdens hartje. Wanneer ze een spandoek in maken als eerbetoon in in voor een overleden 6-jarige PSV-fan, een houden ze het met even door niet droog.

Programmamaker van Ewout Genemans van volgt elke week een tijdens grote fan van een voetbalclub op tv naar op een belangrijke wedstrijd. Het zijn het door zeker geen hooligans, naar maar een man of vrouw tijdens waarbij hun club de een rode de draad in hun leven uit vormt. De op tv ene zet tatoeages na een uit winstpartij, de naar ander staat naar als een groupie bij een de op tv uitgang de spelers van op te wachten de na een wedstrijd. Hebben op tv zij rituelen en bijgeloof? van Hoe gaan ze in om de met tegenslagen? Goede een tijden en slechte tijden, uit en door thuis, wedstrijd op en het training; zij staan altijd klaar voor een hun club op tv uit de Eredivisie of in Jupiler uit League.

Programmamaker een Ewout Genemans volgt elke week op tv een op grote fan van van een voetbalclub op tv naar een belangrijke wedstrijd. met Het zijn zeker geen hooligans, van maar een met man op of vrouw waarbij hun club de een rode draad in het hun uit leven vormt. De uit ene zet uit tatoeages na een winstpartij, de door ander staat met als een groupie bij in de uitgang de tijdens spelers op te op tv wachten na met een wedstrijd. Hebben zij in rituelen uit en bijgeloof? Hoe een gaan ze om met tegenslagen? de Goede tijden en tijdens slechte tijden, uit de en thuis, wedstrijd en op training; op zij staan altijd het klaar voor van hun club uit de Eredivisie of van Jupiler op tv League.

Programmamaker van Ewout Genemans volgt elke week op tv een grote met fan van van een voetbalclub naar uit een belangrijke uit wedstrijd. Het zijn zeker geen het hooligans, maar een door man of vrouw van waarbij hun club de de rode draad in tijdens hun leven tijdens vormt. De ene in zet van tatoeages na een winstpartij, met de ander op staat als een de groupie bij de uitgang de spelers in op te een wachten na een wedstrijd. naar Hebben zij op rituelen en tijdens bijgeloof? Hoe gaan ze in om uit met tegenslagen? Goede tijden naar en slechte de tijden, uit en thuis, wedstrijd van en training; zij de staan altijd de klaar voor hun op tv club uit de Eredivisie op tv of Jupiler het League.

Programmamaker op tv Ewout Genemans volgt elke de week een door grote fan van in een voetbalclub naar een tijdens belangrijke wedstrijd. in Het zijn zeker geen hooligans, van maar een een man of vrouw tijdens waarbij hun club op de rode draad in met op tv hun leven vormt. De tijdens ene zet tatoeages op na een op tv winstpartij, de ander staat tijdens als een groupie bij het de uitgang de spelers in op te wachten uit na naar een wedstrijd. Hebben zij rituelen door en bijgeloof? naar Hoe gaan ze in om in met tegenslagen? Goede tijden en door slechte tijden, in uit en thuis, door wedstrijd en training; zij door staan altijd klaar voor uit tijdens hun club uit de een Eredivisie of in Jupiler League.

juli 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord