Programma gemist?

Een van grote Heracles-fan in wordt gevolgd die tijdens op weg is naar een van belangrijke wedstrijd. De op club vormt een rode van draad het in het leven van deze met het persoon.

Een een grote AZ-fan met wordt gevolgd die in op weg is naar een in belangrijke wedstrijd. van De club vormt uit een rode draad in het op tv leven van deze met in persoon.

Een grote FC in Eindhoven-fan wordt in gevolgd die het op weg is naar een door een belangrijke wedstrijd. Het in zijn zeker geen hooligans, maar naar een man of met vrouw waarbij de hun club de rode op draad in op hun leven op tv vormt.

Een uit grote fan van het een Nederlands Elftal wordt in gevolgd die op weg een is het naar een de belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen uit hooligan, maar van een man het of vrouw waarbij op tv hun club van de rode draad met in hun leven de vormt.

Een met grote Go Ahead fan tijdens wordt gevolgd die op tijdens weg is naar door een belangrijke wedstrijd. van Het zijn naar zeker geen hooligans, de maar een in man of vrouw van waarbij hun door club de rode draad in op hun leven de vormt.

Een grote een FC Den in Bosch fan in wordt gevolgd die met op weg is naar het een belangrijke op tv wedstrijd. Het is zeker geen op hooligan, op maar een man of vrouw waarbij een hun een club de op rode draad in hun op tv leven vormt.

Een uit grote ADO Den Haag in fan op wordt gevolgd die op een weg is naar met een belangrijke wedstrijd. Het uit is zeker geen hooligan, van maar op tv een man of naar vrouw waarbij hun club door de in rode draad in hun met leven vormt.

Een grote van RKC tijdens fan wordt gevolgd met die op weg op is naar een belangrijke door wedstrijd. Het is zeker geen een hooligan, maar een van man door of vrouw waarbij hun door club de de rode draad in hun leven op het vormt.

Een op grote Ajax fan wordt gevolgd met in die op weg is naar op tv een belangrijke van wedstrijd. Het is zeker geen uit hooligan, maar uit een met man of vrouw het waarbij hun club de in rode draad in hun leven met van vormt.

Een grote Feyenoord met fan wordt gevolgd door die op weg op tv is naar een tijdens belangrijke wedstrijd. een Het is op tv zeker geen hooligan, tijdens maar een man uit of vrouw waarbij hun club in de tijdens rode draad in hun leven een door vormt.

De op kijker maakt kennis met vader met Frits van (51) en zoon Ben (27). een Frits is in voorzitter van PSV tijdens Fans tijdens United, dat tevens een de eigen clubblad uitgeeft. Ben naar mag naar drie jaar niet naar de in wedstrijden naar vanwege een - naar eigen met zeggen onterecht de - stadionverbod. een Ze wonen in Eindhoven. 's de Ochtends gaan ze al met op de pad voor op de wedstrijd PSV - de De Graafschap. op Ze halen hun naar vriend Janus (32) met op in een woonwagenkamp. Daar met krijgen met ze heel gastvrij een voor hen de traditioneel PSV-ontbijt, bestaande naar uit uitsluitend rode op tv en witte een producten, en bier. De van een mannen hebben misschien een grote van mond als met het op hun de club aankomt, maar ze een hebben ook een heel de klein op tv hartje. Wanneer ze een naar spandoek met maken als eerbetoon voor een met overleden 6-jarige PSV-fan, een houden ze tijdens het even niet de droog.

Programmamaker in Ewout Genemans volgt de elke week het een grote fan een van een voetbalclub naar een de belangrijke wedstrijd. uit Het zijn zeker geen met hooligans, in maar een man op of vrouw waarbij hun club in de rode op draad in hun met leven vormt. door De ene zet tatoeages een na een op winstpartij, de ander op tv staat als een groupie naar bij de het uitgang de spelers op te door wachten na met een wedstrijd. Hebben zij rituelen uit en bijgeloof? op Hoe gaan naar ze om uit met tegenslagen? Goede tijden en met slechte tijden, de uit en thuis, wedstrijd in en training; door zij staan altijd klaar voor met hun de club uit de Eredivisie van of het Jupiler League.

Programmamaker met Ewout Genemans volgt elke van week het een grote fan van een tijdens voetbalclub naar een belangrijke door uit wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, op tv het maar een man of vrouw waarbij in hun club het de rode draad van in hun leven in vormt. De ene op tv zet uit tatoeages na een winstpartij, de ander naar staat uit als een groupie tijdens bij de met uitgang de spelers op te wachten de na een wedstrijd. de een Hebben zij rituelen op en bijgeloof? Hoe gaan op ze om met het tegenslagen? Goede tijden en slechte met tijden, uit en uit een thuis, wedstrijd en training; zij door staan altijd klaar voor naar hun tijdens club uit de Eredivisie in of Jupiler met League.

Programmamaker het Ewout Genemans volgt elke van week uit een grote fan met van een voetbalclub naar tijdens een belangrijke wedstrijd. tijdens Het zijn zeker geen naar hooligans, met maar een man of vrouw uit waarbij tijdens hun club de van rode draad in hun een leven vormt. een De ene zet tatoeages na een tijdens winstpartij, de met ander staat als een in het groupie bij de uitgang de uit spelers op te wachten een na een wedstrijd. op tv in Hebben zij rituelen en op tv bijgeloof? Hoe gaan ze om van van met tegenslagen? Goede tijden en door slechte tijden, met uit en thuis, wedstrijd naar en training; zij van staan altijd door klaar voor hun club uit uit de Eredivisie een of op tv Jupiler League.

Programmamaker Ewout op Genemans volgt elke het week een een grote fan naar van een voetbalclub naar een belangrijke naar wedstrijd. Het zijn met het zeker geen hooligans, naar maar een man of vrouw op waarbij hun club naar de van rode draad in hun op tv leven vormt. De ene zet uit tatoeages uit na een van winstpartij, de ander staat als een een groupie uit bij de uitgang de spelers uit met op te wachten na een wedstrijd. in Hebben zij een rituelen en bijgeloof? van Hoe het gaan ze om uit met tegenslagen? Goede tijden in en slechte tijden, op tv uit en thuis, van wedstrijd en training; zij op tv staan altijd klaar op tv voor hun club uit de de Eredivisie een of Jupiler naar League.

juni 2021
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!