Programma gemist?

Een naar grote Heracles-fan in wordt gevolgd die op weg in is op tv naar een belangrijke wedstrijd. De club naar uit vormt een rode draad in door het het leven van deze van persoon.

Een met grote AZ-fan wordt in gevolgd die tijdens op weg is naar van een belangrijke wedstrijd. De club een vormt met een rode draad in in het leven van de deze met persoon.

Een een grote FC Eindhoven-fan wordt op tv gevolgd die met op weg is naar een met belangrijke uit wedstrijd. Het zijn zeker door geen hooligans, de maar een man door of vrouw waarbij hun club van de rode naar draad een in hun leven naar vormt.

Een door grote fan van het Nederlands van Elftal naar wordt gevolgd die op weg de is door naar een belangrijke wedstrijd. tijdens Het van is zeker geen hooligan, maar een uit op man of vrouw waarbij hun op tv club het de rode draad in hun leven met het vormt.

Een tijdens grote Go naar Ahead fan wordt gevolgd naar die op uit weg is naar een een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker door geen hooligans, maar een een man of de vrouw een waarbij hun van club de rode draad in op hun leven van vormt.

Een grote FC naar Den op Bosch fan wordt gevolgd een die op weg in is naar op tv een belangrijke wedstrijd. in Het is zeker geen hooligan, in door maar een man tijdens of vrouw waarbij hun club de de rode naar draad in hun leven door vormt.

Een met grote ADO Den Haag van fan wordt tijdens gevolgd die naar op weg is van naar een belangrijke wedstrijd. Het is van zeker geen het hooligan, maar een het man of vrouw waarbij door hun met club de rode draad van in hun van leven vormt.

Een grote RKC op fan door wordt gevolgd met die op weg het is naar een belangrijke van wedstrijd. Het van is zeker geen hooligan, maar een op tv man in of vrouw waarbij hun het club op de rode draad in hun leven met in vormt.

Een naar grote Ajax fan wordt de gevolgd die op weg naar op is naar een het belangrijke wedstrijd. Het is zeker met geen hooligan, maar de een man of vrouw op waarbij hun van club de rode draad naar in hun een leven uit vormt.

Een grote Feyenoord van fan het wordt gevolgd die op op weg is naar een door belangrijke wedstrijd. een Het is zeker geen in hooligan, uit maar een met man of vrouw waarbij door hun club de rode draad op tv met in hun leven naar vormt.

De naar kijker maakt de kennis met vader Frits (51) en naar zoon Ben op tv (27). Frits een is voorzitter van PSV Fans tijdens United, een dat tevens een eigen een clubblad uitgeeft. door Ben mag drie jaar in niet naar de wedstrijden het vanwege van een - naar eigen een zeggen onterecht de - stadionverbod. Ze wonen in uit Eindhoven. in 's Ochtends gaan ze al met op pad in voor de wedstrijd een PSV - De uit Graafschap. Ze het halen hun vriend Janus op (32) van op in een op tv woonwagenkamp. Daar krijgen de ze heel gastvrij een naar voor hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande in uit uit uitsluitend rode en op witte producten, het en bier. De tijdens mannen hebben misschien een grote uit mond als het van op hun club in aankomt, maar ze hebben op van ook een heel klein hartje. het Wanneer een ze een spandoek maken uit als eerbetoon het voor een overleden uit 6-jarige PSV-fan, houden ze het het even niet een droog.

Programmamaker het Ewout Genemans volgt elke week de een grote fan de van een met voetbalclub naar in een belangrijke wedstrijd. Het zijn de zeker geen hooligans, de maar een in man een of vrouw waarbij hun uit club de tijdens rode draad in hun leven vormt. door De ene met zet tatoeages na een tijdens winstpartij, de een ander staat als uit een groupie bij de een uitgang de spelers in op het te wachten na uit een wedstrijd. Hebben zij naar rituelen en bijgeloof? met Hoe gaan ze om in het met tegenslagen? Goede tijden uit en slechte tijden, uit uit en thuis, door wedstrijd en training; zij staan met altijd klaar voor de in hun club uit de Eredivisie door of Jupiler van League.

Programmamaker Ewout Genemans met volgt elke op tv week een grote fan met van een met voetbalclub naar tijdens een belangrijke wedstrijd. Het zijn de zeker geen hooligans, naar maar een uit man een of vrouw waarbij tijdens hun club de de rode draad in op tv hun leven vormt. De het ene zet tatoeages een na een winstpartij, een de ander uit staat als een groupie bij de op uitgang de spelers door op te wachten op na van een wedstrijd. Hebben zij naar rituelen en tijdens bijgeloof? Hoe de gaan ze om met tegenslagen? Goede op tv tijden in en slechte tijden, uit uit en thuis, wedstrijd en in training; zij staan in altijd uit klaar voor hun club tijdens uit de Eredivisie of met Jupiler in League.

Programmamaker van Ewout Genemans op tv volgt elke week een grote fan in tijdens van een voetbalclub naar naar een belangrijke wedstrijd. Het tijdens zijn zeker geen op hooligans, maar uit een man of vrouw de waarbij hun club de de rode draad in het hun leven vormt. naar De op tv ene zet tatoeages na een door winstpartij, een de ander staat met als een op groupie bij de uitgang de spelers met op uit te wachten na een wedstrijd. op tv een Hebben zij rituelen en bijgeloof? op Hoe gaan op ze om op tv met tegenslagen? Goede tijden en uit slechte tijden, uit en tijdens thuis, wedstrijd en van door training; zij staan altijd uit klaar voor hun naar club uit in de Eredivisie of Jupiler een League.

Programmamaker met Ewout Genemans volgt elke week in een grote tijdens fan op van een voetbalclub naar van een belangrijke wedstrijd. naar Het zijn door zeker geen hooligans, maar een naar man met of vrouw waarbij de hun club de op tv rode draad in hun naar leven vormt. De van ene zet tatoeages door na een winstpartij, de ander op tv staat als een door groupie bij naar de uitgang de naar spelers op te wachten op na een wedstrijd. met Hebben op tv zij rituelen en bijgeloof? het Hoe van gaan ze om met tegenslagen? Goede met tijden en slechte op tv tijden, uit van en thuis, van wedstrijd en op training; zij staan altijd klaar voor van hun club uit op tv de Eredivisie of op Jupiler een League.

maart 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord