Programma gemist?

Een op grote Heracles-fan een wordt gevolgd die een op weg is naar een het belangrijke wedstrijd. De de club vormt een rode uit draad in in het leven van deze naar door persoon.

Een in grote AZ-fan wordt gevolgd door die op weg is een naar een belangrijke de wedstrijd. De het club een vormt een rode draad een in het leven van deze naar op persoon.

Een op tv grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd met die op met weg is een naar een belangrijke wedstrijd. Het een zijn een zeker geen van hooligans, maar een man of vrouw met waarbij hun met club de rode draad de in in hun leven met vormt.

Een uit grote fan van het Nederlands van Elftal wordt gevolgd de die op weg door is naar een een belangrijke met wedstrijd. Het is zeker geen tijdens op hooligan, maar een man of vrouw met waarbij naar hun club de rode draad op in hun leven een naar vormt.

Een grote Go tijdens Ahead fan in wordt gevolgd die op op weg is naar tijdens een belangrijke wedstrijd. het met Het zijn zeker geen in hooligans, maar een van man of vrouw waarbij het hun club op de rode van draad in hun leven het vormt.

Een grote van FC Den Bosch de fan wordt gevolgd door die op weg is uit naar een het belangrijke wedstrijd. Het is het naar zeker geen hooligan, maar van een man of vrouw op tv waarbij hun club het de rode op tv draad in hun leven uit vormt.

Een op tv grote ADO Den Haag fan op tv wordt gevolgd die op tv op weg tijdens is naar een uit belangrijke wedstrijd. Het is het zeker geen hooligan, op tv maar een man in of vrouw op waarbij hun club met de door rode draad in hun leven in vormt.

Een tijdens grote RKC het fan wordt gevolgd die op het weg is naar een in belangrijke door wedstrijd. Het is zeker geen op tv hooligan, maar uit een van man of vrouw waarbij hun club het door de rode draad met in hun leven naar vormt.

Een grote met Ajax door fan wordt gevolgd die op weg van op is naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het is zeker met geen hooligan, maar een uit een man of vrouw van waarbij hun club de in rode draad in op hun leven op vormt.

Een het grote Feyenoord fan wordt door gevolgd die op op weg is naar een van naar belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen het uit hooligan, maar een het man of vrouw tijdens waarbij hun club de rode tijdens draad in hun leven een tijdens vormt.

De naar kijker maakt in kennis met vader Frits door (51) en zoon een Ben (27). Frits uit is voorzitter van op tv PSV Fans United, met dat tevens een eigen clubblad van uitgeeft. het Ben mag een drie jaar niet naar de wedstrijden uit vanwege een - door naar eigen zeggen op tv onterecht een - stadionverbod. een Ze wonen in Eindhoven. tijdens 's Ochtends gaan ze al uit op pad van voor de wedstrijd in PSV - De de Graafschap. naar Ze halen hun vriend Janus (32) door op door in een woonwagenkamp. Daar het krijgen ze heel naar gastvrij naar een voor hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande een uit op uitsluitend rode en witte producten, een en bier. een De mannen uit hebben misschien een grote in mond het als het op met hun club aankomt, maar door ze hebben ook een een heel klein tijdens hartje. Wanneer uit ze een spandoek maken als eerbetoon op voor een naar overleden 6-jarige PSV-fan, houden in ze op tv het even niet met droog.

Programmamaker van Ewout Genemans volgt elke week op een grote fan door van een voetbalclub in naar uit een belangrijke wedstrijd. Het zijn op tv de zeker geen hooligans, maar een man het of vrouw op tv waarbij hun in club de rode het draad in hun leven vormt. de De ene zet door in tatoeages na een winstpartij, de een ander staat als met een groupie bij de de uitgang een de spelers op te in wachten na met een wedstrijd. Hebben zij rituelen uit en bijgeloof? Hoe van gaan tijdens ze om met met tegenslagen? Goede het tijden en slechte tijden, uit en tijdens thuis, wedstrijd van en training; zij staan van altijd klaar voor tijdens hun naar club uit de een Eredivisie of naar Jupiler League.

Programmamaker Ewout door Genemans volgt elke op week een grote het fan van een tijdens voetbalclub naar een belangrijke het wedstrijd. Het op tv zijn zeker een geen hooligans, van maar een man of in vrouw waarbij hun club de in met rode draad in de hun leven vormt. De van ene zet in tatoeages na een winstpartij, met de ander staat als een door groupie bij uit de uitgang de uit spelers op het te wachten na een wedstrijd. met Hebben in zij rituelen en van bijgeloof? Hoe gaan een ze om met tegenslagen? door Goede tijden en slechte op tijden, het uit en thuis, wedstrijd en in training; door zij staan van altijd klaar voor hun club door uit de door Eredivisie of Jupiler met League.

Programmamaker uit Ewout Genemans volgt met elke week met een grote fan van naar een voetbalclub naar een belangrijke tijdens wedstrijd. Het de zijn zeker geen op hooligans, maar een man met of vrouw waarbij naar de hun club de door rode draad in hun van leven vormt. het De ene zet tatoeages na tijdens een naar winstpartij, de ander staat als een een groupie bij de de uitgang de het spelers door op te wachten na een in wedstrijd. Hebben uit zij rituelen en bijgeloof? uit Hoe het gaan ze om de met tegenslagen? Goede tijden en met slechte tijden, tijdens uit en thuis, wedstrijd en het training; zij staan door altijd klaar een voor het hun club uit de Eredivisie een of Jupiler een League.

Programmamaker Ewout Genemans uit volgt elke uit week in een grote fan van een voetbalclub het tijdens naar een belangrijke wedstrijd. in Het zijn zeker geen door hooligans, maar een man een of vrouw door waarbij door hun club de rode op draad in hun leven vormt. op De ene zet het tatoeages in na een de winstpartij, de ander staat tijdens als een groupie bij de de uitgang de spelers de het op te wachten uit na een wedstrijd. Hebben zij rituelen door op en bijgeloof? Hoe gaan ze om de het met tegenslagen? Goede tijden een en slechte tijden, uit op en de thuis, wedstrijd en training; zij van staan altijd klaar voor naar hun club met uit op tv de Eredivisie of Jupiler tijdens League.

oktober 2020
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!