Programma gemist?

Een grote Heracles-fan op wordt gevolgd in die op weg is het naar de een belangrijke wedstrijd. De het club een vormt een rode draad in het met een leven van deze op persoon.

Een grote de AZ-fan wordt gevolgd die een op weg het is naar een belangrijke het wedstrijd. door De club vormt een een rode de draad in het leven van deze door het persoon.

Een grote FC van Eindhoven-fan wordt gevolgd de een die op weg is met naar een met belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen naar op hooligans, maar een man of tijdens vrouw waarbij hun club het naar de rode draad in hun leven de op vormt.

Een een grote fan op van het Nederlands met Elftal wordt gevolgd van die op weg is naar een op tv belangrijke wedstrijd. in Het is zeker met geen hooligan, maar een het man of vrouw een op tv waarbij hun club de rode draad een door in hun leven met vormt.

Een grote van Go Ahead fan wordt door op gevolgd die op het weg is naar een belangrijke wedstrijd. met Het zijn het zeker geen hooligans, maar uit een man tijdens of naar vrouw waarbij hun club in de rode draad in hun op tv leven in vormt.

Een een grote FC Den met Bosch fan van wordt gevolgd die op weg het is naar tijdens een belangrijke op tv wedstrijd. Het is op tv zeker geen hooligan, maar een man de of vrouw waarbij in het hun club de rode een draad in hun op tv leven vormt.

Een uit grote ADO Den Haag fan tijdens de wordt gevolgd die op weg naar is naar een een belangrijke wedstrijd. de Het is zeker van geen hooligan, maar het een man of vrouw waarbij uit hun club de de rode draad in op hun leven op vormt.

Een in grote RKC fan het wordt gevolgd die op weg tijdens is uit naar een belangrijke het wedstrijd. Het is zeker geen van hooligan, maar een met man of vrouw door waarbij hun het club de op rode draad in hun van leven met vormt.

Een een grote Ajax fan wordt tijdens gevolgd het die op weg is een naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het is zeker geen met hooligan, maar het een man of een vrouw door waarbij hun club het de rode draad in op hun leven op tv vormt.

Een grote naar Feyenoord tijdens fan wordt gevolgd die door op weg is naar de een belangrijke wedstrijd. tijdens Het naar is zeker geen hooligan, maar op een man naar of vrouw waarbij tijdens hun club de rode draad op tv in hun uit leven het vormt.

De kijker tijdens maakt met kennis met vader met Frits (51) en zoon Ben (27). naar Frits is een voorzitter van met PSV Fans United, dat tevens van met een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag in drie op jaar niet de naar de wedstrijden uit vanwege een - naar eigen zeggen uit onterecht - stadionverbod. door Ze wonen in uit Eindhoven. 's op tv Ochtends op gaan ze al op pad voor van de een wedstrijd PSV - De van Graafschap. Ze halen hun uit van vriend Janus (32) op in een uit door woonwagenkamp. Daar krijgen op tv ze heel gastvrij een voor het hen traditioneel door PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend de rode en in witte producten, en bier. De de mannen van hebben misschien een grote mond door als door het op het hun club aankomt, maar de ze hebben ook het een heel klein hartje. Wanneer tijdens naar ze een spandoek maken in als eerbetoon voor in een overleden 6-jarige PSV-fan, houden door ze het even in niet het droog.

Programmamaker het Ewout Genemans in volgt elke week een grote in fan uit van een voetbalclub het naar een belangrijke wedstrijd. de Het zijn zeker geen hooligans, de maar een het man of uit vrouw waarbij in hun club de rode draad in in van hun leven vormt. De ene zet een tatoeages na op tv een in winstpartij, de ander een staat als een groupie tijdens bij de uitgang de op spelers op te het wachten na een de wedstrijd. op Hebben zij rituelen van en bijgeloof? Hoe in gaan ze om met van tegenslagen? Goede de tijden en slechte tijden, door uit en thuis, naar wedstrijd en training; de zij staan altijd klaar voor een hun club door uit de Eredivisie of tijdens Jupiler tijdens League.

Programmamaker door Ewout Genemans volgt met elke week een door grote fan van van een voetbalclub naar door een belangrijke wedstrijd. Het zijn tijdens zeker geen hooligans, op tv maar een man een of op tv vrouw waarbij hun club met de rode draad in op een hun leven vormt. De ene uit zet tatoeages na een een winstpartij, op de ander staat als een naar groupie bij de uit het uitgang de spelers op te op wachten na een wedstrijd. in Hebben zij op tv rituelen en bijgeloof? Hoe uit op tv gaan ze om met tegenslagen? uit Goede tijden en door slechte tijden, uit en in thuis, naar wedstrijd en training; zij met staan altijd klaar voor op hun club uit uit de Eredivisie of van Jupiler op League.

Programmamaker Ewout een Genemans volgt uit elke week een grote door fan tijdens van een voetbalclub naar naar een belangrijke wedstrijd. Het het zijn zeker geen de hooligans, op tv maar een man of vrouw waarbij tijdens hun club van de rode op draad in hun leven vormt. met een De ene zet tatoeages naar na een winstpartij, de de ander staat als een door in groupie bij de door uitgang de spelers op te wachten naar na een wedstrijd. op tv Hebben zij rituelen met uit en bijgeloof? Hoe gaan ze van om met tegenslagen? met Goede tijden door en slechte tijden, uit uit en een thuis, wedstrijd en training; in zij staan altijd klaar van voor hun op tv club uit de Eredivisie of in Jupiler door League.

Programmamaker Ewout Genemans een volgt naar elke week een de grote fan van een tijdens voetbalclub naar in een belangrijke tijdens wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, uit door maar een man of door vrouw waarbij hun door club de rode draad door in van hun leven vormt. De de ene zet op tv tatoeages na een winstpartij, de door ander met staat als een groupie bij de met uitgang de spelers in op te wachten een na op tv een wedstrijd. Hebben uit zij rituelen en het bijgeloof? Hoe gaan ze door om met tegenslagen? de Goede tijden en slechte het tijden, uit door en thuis, wedstrijd en een training; de zij staan altijd klaar voor door hun club uit met de Eredivisie het of Jupiler op tv League.

januari 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord