Programma gemist?

Een grote op Heracles-fan wordt door gevolgd die een op weg is met naar een belangrijke wedstrijd. De het club een vormt een rode het draad in het leven van op tv deze van persoon.

Een op grote AZ-fan wordt gevolgd die van op weg is in naar tijdens een belangrijke wedstrijd. De club uit vormt van een rode draad op in het leven van uit deze van persoon.

Een grote FC op tv Eindhoven-fan een wordt gevolgd die op op weg op tv is naar een uit belangrijke wedstrijd. Het van zijn zeker geen hooligans, maar door een man of vrouw de waarbij hun van club de rode draad door naar in hun leven in vormt.

Een grote door fan van het het Nederlands Elftal wordt gevolgd op tv die op in weg op tv is naar een belangrijke in wedstrijd. Het is zeker geen een hooligan, door maar een op tv man of vrouw waarbij hun club op tv uit de rode draad in van hun leven tijdens vormt.

Een op grote Go Ahead fan wordt een op gevolgd die op naar weg is naar een op tv belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker een geen tijdens hooligans, maar uit een man of vrouw naar waarbij hun club het de rode draad het in hun leven door vormt.

Een grote FC door Den Bosch fan van wordt gevolgd die met op weg is door met naar een belangrijke wedstrijd. Het is in zeker geen door hooligan, maar een man in of vrouw waarbij naar hun club de de van rode draad in hun op tv leven vormt.

Een op grote ADO Den Haag fan op wordt gevolgd die tijdens op weg uit is naar een op belangrijke de wedstrijd. Het is zeker van geen hooligan, maar met een man of vrouw een waarbij hun op tv club de rode draad in met tijdens hun leven vormt.

Een grote RKC met fan in wordt gevolgd in die op weg is naar met een belangrijke wedstrijd. tijdens Het de is zeker geen hooligan, maar een op man op tv of vrouw waarbij hun op tv club de rode draad op tv in naar hun leven door vormt.

Een grote Ajax de in fan wordt gevolgd op die op weg is naar uit een belangrijke wedstrijd. naar Het is zeker geen tijdens hooligan, maar een tijdens het man of vrouw het waarbij hun club de rode door draad door in hun leven van vormt.

Een een grote Feyenoord van fan wordt gevolgd die op weg door is het naar een belangrijke wedstrijd. naar Het is in zeker geen hooligan, maar een het man met of vrouw de waarbij hun club de rode draad het in hun leven het het vormt.

De naar kijker maakt kennis met op vader het Frits (51) en zoon met Ben (27). Frits uit is voorzitter van PSV Fans tijdens United, de dat tevens een een eigen clubblad uitgeeft. op Ben mag drie jaar niet door naar van de wedstrijden vanwege een uit - naar eigen naar zeggen onterecht het - stadionverbod. Ze het wonen in Eindhoven. in 's Ochtends gaan ze door al op pad het voor de wedstrijd op tv PSV - De het Graafschap. op tv Ze halen hun vriend Janus het (32) op in van een woonwagenkamp. de Daar krijgen ze het heel gastvrij een de voor hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande op tv uit uitsluitend in rode en het witte producten, en bier. met De mannen hebben misschien het op een grote mond als het op van hun club aankomt, door maar ze de hebben ook een op heel klein hartje. Wanneer op ze een in spandoek maken tijdens als eerbetoon voor een een overleden 6-jarige PSV-fan, houden met ze het even naar niet in droog.

Programmamaker uit Ewout Genemans volgt een elke week een grote fan naar van een voetbalclub door naar naar een belangrijke wedstrijd. door Het zijn zeker een geen hooligans, de maar een man of vrouw waarbij het hun club de op rode draad door in hun leven vormt. tijdens De ene in zet tatoeages op tv na een winstpartij, uit de ander staat als uit een het groupie bij de uitgang tijdens de spelers op te wachten het na een uit wedstrijd. Hebben naar zij rituelen en bijgeloof? Hoe op in gaan ze om met een tegenslagen? Goede een tijden en slechte tijden, uit een en thuis, naar wedstrijd en training; zij staan in altijd op klaar voor de hun club uit de Eredivisie of tijdens Jupiler tijdens League.

Programmamaker de Ewout Genemans volgt elke met week een op tv grote fan van een door voetbalclub op naar een belangrijke wedstrijd. in Het zijn zeker het geen hooligans, op maar een man tijdens of vrouw waarbij hun club de tijdens rode draad van in in hun leven vormt. uit De ene zet tatoeages na een de winstpartij, het de ander staat als een uit door groupie bij de uitgang in de spelers door op te wachten na met een wedstrijd. Hebben zij rituelen op tv en bijgeloof? Hoe van een gaan ze om van met tegenslagen? Goede tijden in en slechte tijden, uit uit en thuis, wedstrijd met en training; tijdens zij staan altijd klaar uit voor hun club uit uit de Eredivisie een of uit Jupiler League.

Programmamaker een Ewout Genemans volgt elke een week een grote fan naar van met een voetbalclub naar in een belangrijke wedstrijd. Het naar zijn uit zeker geen hooligans, maar een man uit uit of vrouw waarbij hun club de de rode draad in op met hun leven vormt. De de ene zet tatoeages na een naar het winstpartij, de ander staat als een een groupie bij een de uitgang de spelers in uit op te wachten het na een wedstrijd. Hebben zij rituelen op tv en bijgeloof? Hoe het gaan ze door om met tegenslagen? Goede een tijden en slechte een tijden, de uit en thuis, wedstrijd de en training; een zij staan altijd klaar voor met hun door club uit de met Eredivisie of naar Jupiler League.

Programmamaker naar Ewout Genemans volgt elke de week een grote naar fan van een voetbalclub uit de naar een belangrijke de wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, met maar een op tv man of van vrouw waarbij hun club de de de rode draad in hun leven vormt. uit De op ene zet tatoeages na uit een winstpartij, op tv de ander staat als een de groupie bij met de uitgang de door spelers van op te wachten op tv na een wedstrijd. Hebben met zij rituelen van en bijgeloof? Hoe gaan uit ze om met met tegenslagen? Goede tijden en uit slechte tijden, een uit en thuis, wedstrijd en van uit training; zij staan altijd klaar voor naar de hun club uit de tijdens Eredivisie of Jupiler op League.

maart 2021
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!