Programma gemist?

Een grote naar Heracles-fan wordt gevolgd die een op door weg is naar een belangrijke in wedstrijd. op De club vormt van een rode draad in het het leven van op deze tijdens persoon.

Een naar grote AZ-fan wordt gevolgd uit die in op weg is naar een belangrijke op met wedstrijd. De club vormt een de rode draad in op tv het leven uit van deze de persoon.

Een grote FC van Eindhoven-fan tijdens wordt gevolgd die uit op weg is naar naar een met belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker het geen hooligans, maar een het man een of vrouw waarbij hun uit club de rode door draad in hun van leven uit vormt.

Een naar grote fan van het Nederlands een Elftal op wordt gevolgd in die op weg is een naar een belangrijke wedstrijd. Het uit is zeker geen door hooligan, maar tijdens een naar man of vrouw door waarbij hun club de rode draad naar van in hun leven op tv vormt.

Een op grote Go Ahead naar fan wordt gevolgd die op een weg is naar door het een belangrijke wedstrijd. Het zijn de zeker geen tijdens hooligans, maar uit een man of vrouw waarbij hun uit club een de rode draad in hun tijdens in leven vormt.

Een tijdens grote FC Den Bosch fan tijdens wordt het gevolgd die op weg is tijdens naar een de belangrijke wedstrijd. Het de is zeker tijdens geen hooligan, maar een man tijdens door of vrouw waarbij hun club de de van rode draad in hun leven op vormt.

Een de grote ADO Den op tv Haag fan wordt gevolgd die naar op de weg is naar een belangrijke de wedstrijd. Het een is zeker geen hooligan, uit maar op een man op tv of vrouw waarbij het hun club de van rode draad in hun leven op tv vormt.

Een de grote RKC fan de wordt gevolgd die op met weg is uit naar een belangrijke wedstrijd. Het naar is van zeker geen hooligan, maar een de man uit of vrouw waarbij hun club in de rode een draad in hun leven op van vormt.

Een uit grote Ajax fan naar wordt gevolgd die op de weg is naar tijdens een belangrijke wedstrijd. op Het een is zeker geen hooligan, maar een een man of in vrouw waarbij hun op club de rode op draad in van hun leven in vormt.

Een uit grote Feyenoord fan wordt door gevolgd van die op weg is van naar een belangrijke wedstrijd. door Het het is zeker geen hooligan, maar een op man het of vrouw de waarbij hun club de de rode draad in in hun leven op vormt.

De het kijker maakt kennis met door vader Frits (51) tijdens en zoon Ben uit (27). de Frits is voorzitter van een PSV Fans met United, dat tevens de een eigen clubblad uitgeeft. Ben het mag drie jaar niet met naar tijdens de wedstrijden op tv vanwege een - naar eigen zeggen op tv onterecht - in stadionverbod. Ze op wonen in Eindhoven. door 's Ochtends met gaan ze al op pad op voor de wedstrijd PSV tijdens met - De Graafschap. Ze halen hun naar vriend Janus van (32) op in naar een woonwagenkamp. uit Daar krijgen ze heel gastvrij met een voor hen op traditioneel PSV-ontbijt, bestaande een uit uitsluitend uit rode en het witte producten, en een bier. De op tv mannen hebben misschien een grote op mond als het op naar hun in club aankomt, maar ze op hebben in ook een heel klein hartje. Wanneer in naar ze een spandoek maken als op tv eerbetoon voor een met overleden de 6-jarige PSV-fan, houden ze het van even niet naar droog.

Programmamaker Ewout Genemans naar volgt elke week op tv een grote fan van van een de voetbalclub naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het zijn naar naar zeker geen hooligans, maar de een man of van vrouw waarbij hun club de de rode draad een in op hun leven vormt. De ene naar zet met tatoeages na een winstpartij, de uit ander staat als in een groupie bij tijdens de uitgang de spelers door van op te wachten na een in wedstrijd. Hebben zij het rituelen en van bijgeloof? Hoe gaan ze om op met op tegenslagen? Goede tijden en op tv slechte tijden, de uit en thuis, wedstrijd en een training; zij door staan altijd klaar naar voor op hun club uit de tijdens Eredivisie of Jupiler in League.

Programmamaker Ewout van Genemans volgt een elke week een met grote fan van een voetbalclub een naar naar een belangrijke wedstrijd. in Het zijn op zeker geen hooligans, maar met een man een of vrouw waarbij tijdens hun club de door rode draad in hun leven op tv vormt. De het ene zet tatoeages na een tijdens winstpartij, de in ander staat naar als een groupie op bij de het uitgang de spelers een op te wachten na van een wedstrijd. Hebben door zij rituelen en een bijgeloof? Hoe gaan tijdens ze om met tegenslagen? Goede uit tijden met en slechte tijden, uit en op tijdens thuis, wedstrijd en het training; zij staan altijd het klaar voor een hun club uit de op tv Eredivisie of Jupiler naar League.

Programmamaker het Ewout Genemans volgt tijdens elke week een de grote fan van een op voetbalclub een naar een belangrijke de wedstrijd. Het zijn in zeker geen hooligans, maar een man met of het vrouw waarbij hun in club de rode met draad in hun naar leven vormt. De ene op tv zet tatoeages na op tv een tijdens winstpartij, de ander staat als de een groupie de bij de uitgang in de spelers op te wachten uit na een wedstrijd. op Hebben zij rituelen in tijdens en bijgeloof? Hoe gaan naar ze om met van tegenslagen? Goede tijden en het slechte tijden, uit en tijdens thuis, wedstrijd en uit training; zij staan in het altijd klaar voor tijdens hun club uit de met Eredivisie of Jupiler door League.

Programmamaker Ewout op tv Genemans volgt elke tijdens week een de grote fan van een tijdens voetbalclub naar in een belangrijke wedstrijd. een Het zijn zeker geen hooligans, naar maar een een man uit of vrouw waarbij hun club in de rode draad in de naar hun leven vormt. de De ene zet tatoeages in na een op tv winstpartij, de ander staat een als een groupie tijdens bij de een uitgang de spelers uit op te wachten naar na een wedstrijd. Hebben zij rituelen op en bijgeloof? Hoe door door gaan ze om de met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijdens tijden, uit het en van thuis, wedstrijd en tijdens training; zij staan altijd klaar de voor door hun club uit op de Eredivisie of Jupiler het League.

december 2021
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!