Programma gemist?

Een de grote Heracles-fan door wordt gevolgd die in op weg is naar een belangrijke door wedstrijd. van De club vormt een een rode draad in het het leven een van deze van persoon.

Een een grote AZ-fan wordt gevolgd op die op tv op weg is naar naar een belangrijke wedstrijd. De club tijdens vormt een rode op draad in het naar leven van uit deze uit persoon.

Een op grote FC Eindhoven-fan op wordt gevolgd die het op weg is naar een op de belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker in geen hooligans, maar uit een op man of vrouw waarbij hun club met de op tv rode draad van in hun leven van vormt.

Een grote fan het van het Nederlands op tv naar Elftal wordt gevolgd die op weg op tv is een naar een belangrijke wedstrijd. tijdens Het is zeker geen met hooligan, maar op een van man of vrouw waarbij hun in club door de rode draad in in hun leven in vormt.

Een grote Go door Ahead op fan wordt met gevolgd die op weg tijdens is naar een het belangrijke wedstrijd. uit Het zijn zeker op tv geen hooligans, maar een man het of vrouw waarbij naar hun club de de rode op draad in hun met leven vormt.

Een het grote FC Den Bosch fan het wordt gevolgd die door op de weg is met naar een belangrijke wedstrijd. op tv Het is van zeker geen hooligan, het maar een man of met vrouw waarbij hun club van de een rode draad in hun leven de vormt.

Een grote ADO naar Den een Haag fan wordt gevolgd door die op tijdens weg is naar een het belangrijke in wedstrijd. Het is naar zeker geen hooligan, op maar een man of vrouw de waarbij hun op tv club de rode draad op tv in hun leven het vormt.

Een grote RKC op tv van fan wordt gevolgd die op op weg op is naar een belangrijke wedstrijd. Het de is zeker het geen hooligan, maar naar een man of tijdens vrouw waarbij in hun club de rode in draad de in hun leven het vormt.

Een grote het Ajax fan wordt door gevolgd op die op weg is naar naar een belangrijke tijdens wedstrijd. Het is zeker geen naar hooligan, maar van een in man of vrouw de waarbij hun club de rode tijdens draad in hun leven naar tijdens vormt.

Een het grote Feyenoord fan wordt naar gevolgd de die op weg is naar het een belangrijke wedstrijd. Het van is zeker de geen hooligan, naar maar een man of van vrouw waarbij tijdens hun club de uit rode draad in hun leven met op tv vormt.

De naar kijker maakt kennis een met vader Frits (51) op en zoon Ben (27). naar Frits op is voorzitter van op tv PSV Fans de United, dat tevens een eigen van clubblad uitgeeft. Ben mag op tv naar drie jaar niet naar de wedstrijden tijdens vanwege op een - op tv naar eigen zeggen onterecht - van stadionverbod. naar Ze wonen in op Eindhoven. 's Ochtends gaan ze op al de op pad voor tijdens de wedstrijd PSV - De Graafschap. naar Ze met halen hun vriend Janus tijdens (32) het op in een woonwagenkamp. Daar krijgen de ze uit heel gastvrij een op voor hen traditioneel door PSV-ontbijt, bestaande op uit uitsluitend rode en witte producten, in en bier. De door mannen hebben misschien het met een grote mond van als het op op hun club aankomt, maar ze hebben in een ook een heel klein een hartje. Wanneer de ze een spandoek met maken als eerbetoon voor een op overleden 6-jarige de PSV-fan, houden ze het de even niet met droog.

Programmamaker Ewout een Genemans volgt elke naar week een op grote fan van een met voetbalclub naar het een belangrijke wedstrijd. Het zijn een zeker geen op tv hooligans, maar een het man of vrouw een waarbij hun club de in rode draad de in de hun leven vormt. De ene zet naar tatoeages na een een winstpartij, een de ander staat als een met groupie op bij de tijdens uitgang de spelers op op te wachten na een wedstrijd. het Hebben tijdens zij rituelen en bijgeloof? tijdens Hoe gaan ze om een met tegenslagen? Goede uit tijden en slechte op tijden, van uit en thuis, wedstrijd en op training; van zij staan altijd klaar voor door hun club uit met de Eredivisie de of met Jupiler League.

Programmamaker tijdens Ewout Genemans volgt elke een week een grote de fan van een met voetbalclub naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het van zijn zeker geen naar hooligans, van maar een man of vrouw van waarbij hun de club de met rode draad in hun leven vormt. op De het ene zet tatoeages na een op winstpartij, de ander van staat tijdens als een groupie bij tijdens de uitgang de tijdens spelers door op te wachten na tijdens een wedstrijd. de Hebben zij rituelen tijdens en bijgeloof? Hoe gaan ze op tv om met tegenslagen? Goede een tijden en door slechte tijden, de uit en met thuis, wedstrijd en tijdens training; zij staan altijd klaar in voor hun club het uit door de Eredivisie of Jupiler het League.

Programmamaker op Ewout Genemans volgt elke week in tijdens een grote fan het van een voetbalclub uit naar een belangrijke wedstrijd. Het in zijn op tv zeker geen hooligans, maar een een man naar of vrouw waarbij hun club de met rode draad in tijdens hun leven vormt. op De het ene zet tatoeages na een tijdens op tv winstpartij, de ander de staat als een tijdens groupie bij de uitgang de spelers het op te de wachten na een wedstrijd. tijdens Hebben naar zij rituelen en bijgeloof? in Hoe op tv gaan ze om op met tegenslagen? Goede tijden en door slechte tijden, uit van en thuis, wedstrijd en tijdens training; zij staan de altijd een klaar voor hun club uit de de het Eredivisie of Jupiler naar League.

Programmamaker van Ewout Genemans volgt elke week door een grote fan van van van een voetbalclub naar naar een belangrijke een wedstrijd. Het zijn zeker geen in hooligans, maar een man op tv of uit vrouw waarbij hun club de in rode draad in in tijdens hun leven vormt. een De ene zet tatoeages na van een winstpartij, de op ander naar staat als een groupie bij de van een uitgang de spelers op te wachten uit na het een wedstrijd. het Hebben zij rituelen en bijgeloof? uit Hoe gaan ze het om met tegenslagen? Goede een tijden het en slechte tijden, uit en tijdens thuis, wedstrijd een en training; uit zij staan altijd naar klaar voor hun club uit op tv de de Eredivisie of Jupiler met League.

juli 2020
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!