Programma gemist?

Een de grote Heracles-fan wordt het gevolgd die op weg is op naar met een belangrijke wedstrijd. De het club vormt een rode door draad in met het leven van van deze in persoon.

Een grote met AZ-fan wordt gevolgd een die tijdens op weg is naar een belangrijke uit wedstrijd. in De club vormt naar een rode draad in het op op tv leven van deze met persoon.

Een op tv grote FC door Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg de op tv is naar een belangrijke wedstrijd. Het naar zijn zeker geen tijdens hooligans, maar een de man of vrouw een waarbij hun op club de rode draad op tv in in hun leven naar vormt.

Een grote fan uit van het Nederlands op Elftal wordt op tv gevolgd die een op weg is naar de een naar belangrijke wedstrijd. Het is zeker tijdens geen hooligan, maar uit een de man of vrouw waarbij hun club de de rode draad het in hun leven op door vormt.

Een grote Go op tijdens Ahead fan wordt gevolgd die door op weg is naar naar een belangrijke in wedstrijd. het Het zijn zeker geen in hooligans, maar een het man of vrouw een waarbij hun club op de rode draad een in hun leven tijdens vormt.

Een de grote FC Den uit Bosch fan wordt in gevolgd die op weg het is naar een door belangrijke in wedstrijd. Het is zeker geen naar hooligan, maar een op tv man of vrouw tijdens waarbij hun club de de rode draad in naar op hun leven vormt.

Een op grote ADO Den van Haag fan wordt gevolgd met die op in weg is naar uit een belangrijke wedstrijd. uit Het is zeker de geen hooligan, maar op een man naar of vrouw waarbij van hun club de rode draad het in hun tijdens leven vormt.

Een grote op tv RKC fan de wordt gevolgd die op van weg is van naar een op belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen in hooligan, maar een op man of vrouw een waarbij hun tijdens club de rode draad een in de hun leven tijdens vormt.

Een grote Ajax naar fan in wordt gevolgd die op weg met is naar met een belangrijke in wedstrijd. Het is zeker uit geen hooligan, op maar een man of naar vrouw waarbij hun club uit de rode het draad in op hun leven tijdens vormt.

Een grote Feyenoord tijdens het fan wordt gevolgd op die op weg naar is naar een belangrijke de wedstrijd. Het is zeker door geen hooligan, maar een een man of vrouw naar waarbij hun club tijdens op tv de rode draad in hun leven van door vormt.

De kijker maakt het kennis van met vader Frits tijdens (51) en zoon Ben (27). tijdens het Frits is voorzitter op tv van PSV Fans naar United, dat tevens op tv een eigen clubblad uitgeeft. een Ben mag drie een jaar niet door naar de wedstrijden vanwege een - met een naar eigen zeggen het onterecht - stadionverbod. Ze een wonen in Eindhoven. 's Ochtends uit gaan de ze al op pad naar voor de wedstrijd het PSV - De Graafschap. met Ze het halen hun met vriend Janus (32) in op in een woonwagenkamp. Daar krijgen in tijdens ze heel gastvrij door een voor hen het traditioneel PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend het rode en witte producten, een en bier. De van mannen de hebben misschien een grote mond in als het door op hun club aankomt, een met maar ze hebben ook een met heel van klein hartje. Wanneer ze een spandoek de maken als tijdens eerbetoon voor een in overleden 6-jarige een PSV-fan, houden ze het uit even tijdens niet droog.

Programmamaker Ewout Genemans van uit volgt elke week een grote fan tijdens van een door voetbalclub naar een belangrijke in wedstrijd. naar Het zijn zeker geen door hooligans, het maar een man of van vrouw waarbij hun club de de rode draad in op tv hun leven het vormt. De ene zet op tv tatoeages na een op het winstpartij, de ander staat als op tv een groupie van bij de uitgang de spelers naar in op te wachten na een met wedstrijd. Hebben zij rituelen door en bijgeloof? Hoe de gaan ze om met met tegenslagen? Goede de tijden en het slechte tijden, door uit en thuis, wedstrijd een en met training; zij staan altijd klaar door voor hun club uit op door de Eredivisie of Jupiler op tv League.

Programmamaker Ewout door Genemans volgt elke week een een met grote fan van op tv een voetbalclub naar een het belangrijke wedstrijd. van Het zijn zeker het geen hooligans, maar een man op tv of vrouw door waarbij hun tijdens club de rode draad op tv in het hun leven vormt. De door ene zet tatoeages na de een winstpartij, de in ander uit staat als een groupie met bij de uitgang in de spelers op te wachten op tv naar na een wedstrijd. door Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe uit gaan op tv ze om een met tegenslagen? Goede tijden de en slechte tijden, op uit en thuis, wedstrijd en op training; een zij staan altijd tijdens klaar voor hun de club uit met de Eredivisie of Jupiler uit League.

Programmamaker naar Ewout Genemans volgt elke week door een op tv grote fan van met een voetbalclub naar een tijdens belangrijke wedstrijd. Het met zijn op zeker geen hooligans, maar een in man of vrouw in waarbij naar hun club de rode draad in tijdens hun leven in vormt. De op tv ene zet tatoeages naar na een winstpartij, van de ander staat als een de groupie bij de van uitgang de spelers uit de op te wachten na van een wedstrijd. Hebben tijdens zij rituelen in en bijgeloof? Hoe tijdens gaan ze om met tegenslagen? Goede met het tijden en slechte tijden, uit en uit tijdens thuis, wedstrijd en uit training; zij staan altijd klaar op tv voor hun naar club uit een de Eredivisie of Jupiler de League.

Programmamaker Ewout Genemans met volgt elke het week een op tv grote fan van door een voetbalclub naar een op tv belangrijke wedstrijd. Het een zijn zeker geen de hooligans, maar een op tv man of vrouw met waarbij hun op tv club de rode draad het in met hun leven vormt. De ene zet de tatoeages na een in op tv winstpartij, de ander staat als naar een groupie bij van de uitgang de door spelers op te wachten uit na een door wedstrijd. Hebben tijdens zij rituelen en bijgeloof? op Hoe gaan door ze om door met tegenslagen? Goede tijden en een slechte tijden, uit met en thuis, wedstrijd van en training; zij naar staan altijd in klaar voor hun club uit van in de Eredivisie of in Jupiler League.

mei 2020
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!