Programma gemist?

Een uit grote Heracles-fan wordt gevolgd die het op een weg is naar een van belangrijke door wedstrijd. De club vormt een uit rode draad in het het leven van in deze op tv persoon.

Een het grote AZ-fan van wordt gevolgd die op weg in is naar met een belangrijke wedstrijd. het De club vormt een rode naar draad in het een de leven van deze met persoon.

Een grote FC op tv Eindhoven-fan wordt op gevolgd die door op weg is naar een door van belangrijke wedstrijd. Het een zijn zeker geen hooligans, maar een met man of vrouw een op waarbij hun club in de rode draad in hun naar leven een vormt.

Een tijdens grote fan van de het Nederlands Elftal naar wordt gevolgd die op weg een is naar een uit belangrijke wedstrijd. Het met is zeker door geen hooligan, op maar een het man of vrouw waarbij hun club naar de door rode draad in op hun leven een vormt.

Een grote Go uit Ahead een fan wordt gevolgd het die op weg een is naar een op belangrijke wedstrijd. Het met zijn zeker geen hooligans, maar door een het man of op vrouw waarbij hun club de in rode draad op in hun op tv leven vormt.

Een het grote FC Den tijdens Bosch fan wordt gevolgd de die op weg door is naar op een belangrijke naar wedstrijd. Het is zeker op geen hooligan, maar op een man of vrouw met waarbij hun club de van rode draad in tijdens uit hun leven vormt.

Een tijdens grote ADO in Den Haag fan wordt gevolgd die door op de weg is naar een in belangrijke wedstrijd. Het is een zeker geen een hooligan, maar de een man of vrouw op tv waarbij hun club de de tijdens rode draad in naar hun leven vormt.

Een grote naar RKC een fan wordt gevolgd die op op weg is naar een op belangrijke wedstrijd. op Het uit is zeker geen hooligan, in maar een man of door vrouw een waarbij hun club op tv de rode draad in hun leven tijdens een vormt.

Een uit grote Ajax fan in wordt gevolgd naar die op weg is naar een in van belangrijke wedstrijd. Het is zeker de geen hooligan, maar een een man door of vrouw waarbij hun club in de rode draad op tv in hun een leven tijdens vormt.

Een grote met Feyenoord fan wordt gevolgd in die op weg het is met naar een belangrijke wedstrijd. het Het tijdens is zeker geen hooligan, met maar een man of van vrouw waarbij hun club op naar de rode draad in hun naar leven een vormt.

De de kijker maakt kennis met een vader op tv Frits (51) en op zoon Ben (27). in Frits is voorzitter het van PSV Fans United, dat in tevens het een eigen clubblad uitgeeft. Ben een mag drie jaar niet door naar de de wedstrijden vanwege een - in op tv naar eigen zeggen onterecht - in stadionverbod. op tv Ze wonen in Eindhoven. een 's Ochtends tijdens gaan ze al op op pad voor de wedstrijd PSV in - tijdens De Graafschap. Ze halen hun de vriend in Janus (32) op in een op woonwagenkamp. Daar krijgen in uit ze heel gastvrij door een voor hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande tijdens uit uitsluitend rode een door en witte producten, en bier. De een op mannen hebben misschien een grote door mond als het op uit hun van club aankomt, maar in ze hebben ook een op heel klein uit hartje. Wanneer ze een op tv spandoek op tv maken als eerbetoon in voor een overleden door 6-jarige PSV-fan, houden ze het even tijdens in niet droog.

Programmamaker Ewout Genemans van volgt een elke week door een grote fan van het een voetbalclub naar een het belangrijke wedstrijd. de Het zijn zeker geen hooligans, van maar met een man of vrouw waarbij naar hun een club de rode draad tijdens in hun de leven vormt. De ene met zet tatoeages na tijdens een op winstpartij, de ander staat als een het groupie van bij de uitgang de spelers van op te wachten een na tijdens een wedstrijd. het Hebben zij rituelen en door bijgeloof? Hoe van gaan ze om met op tegenslagen? Goede tijden en op slechte tijden, uit door en thuis, wedstrijd en naar een training; zij staan altijd uit klaar voor in hun club uit de Eredivisie naar of Jupiler tijdens League.

Programmamaker Ewout met Genemans volgt elke week de een door grote fan van een voetbalclub naar de naar een belangrijke wedstrijd. door Het zijn zeker geen hooligans, met tijdens maar een man op of vrouw waarbij hun club in de rode draad in op op hun leven vormt. De ene door zet de tatoeages na een winstpartij, de ander de staat als een een groupie bij de op uitgang de naar spelers met op te wachten na een wedstrijd. door tijdens Hebben zij rituelen de en bijgeloof? Hoe gaan een ze om uit met tegenslagen? Goede tijden door en slechte tijden, uit en tijdens thuis, op tv wedstrijd en training; zij staan door altijd klaar op tv voor hun een club uit de Eredivisie door of Jupiler in League.

Programmamaker Ewout Genemans op volgt uit elke week een grote fan uit van een voetbalclub op door naar een belangrijke wedstrijd. met Het zijn zeker geen tijdens hooligans, maar een man naar of vrouw waarbij op hun door club de rode draad in het een hun leven vormt. De ene zet de tatoeages na een de naar winstpartij, de ander staat als een de groupie van bij de naar uitgang de spelers op op te wachten naar na een wedstrijd. Hebben naar zij rituelen en bijgeloof? op tv Hoe op tv gaan ze om met met tegenslagen? Goede tijden en met slechte tijden, het uit en thuis, wedstrijd met en training; zij staan naar altijd klaar op tv voor hun uit club uit de Eredivisie naar of Jupiler uit League.

Programmamaker Ewout Genemans de volgt elke week uit een grote fan in van op tv een voetbalclub naar een belangrijke tijdens wedstrijd. de Het zijn zeker geen hooligans, op tv maar een man tijdens of vrouw waarbij het hun club met de rode in draad in hun leven het vormt. De ene zet op tatoeages na een naar winstpartij, op de ander het staat als een groupie bij in de uitgang de spelers het op te met wachten na een de wedstrijd. naar Hebben zij rituelen en met bijgeloof? Hoe gaan van ze om het met tegenslagen? Goede tijden en naar slechte van tijden, uit en thuis, wedstrijd en in het training; zij staan altijd van klaar voor hun van club uit de Eredivisie of een naar Jupiler League.

november 2020
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!