Programma gemist?

Een met grote Heracles-fan wordt gevolgd een die het op weg is naar een door belangrijke wedstrijd. een De club vormt een de rode draad in het een uit leven van deze in persoon.

Een op tv grote AZ-fan wordt gevolgd uit die op weg met is door naar een belangrijke tijdens wedstrijd. De club vormt een het rode draad in het tijdens leven van in deze door persoon.

Een de grote FC Eindhoven-fan een wordt gevolgd uit die op weg op tv is naar een belangrijke van wedstrijd. Het op tv zijn zeker geen hooligans, maar een door naar man of vrouw waarbij hun het club de rode draad op in hun leven op van vormt.

Een grote de fan op tv van het Nederlands met Elftal wordt gevolgd die op uit weg uit is naar een belangrijke wedstrijd. Het uit is zeker geen een een hooligan, maar een man op of vrouw waarbij hun club van de rode draad op tv in naar hun leven op vormt.

Een tijdens grote Go Ahead fan door wordt naar gevolgd die op de weg is naar door een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker op een geen hooligans, maar een van man of vrouw waarbij hun op tv club de rode een op tv draad in hun leven tijdens vormt.

Een een grote FC het Den Bosch fan wordt op tv gevolgd die op de weg is naar tijdens een belangrijke wedstrijd. door Het is zeker geen tijdens hooligan, maar een man door of vrouw door waarbij hun club naar de rode met draad in op hun leven vormt.

Een het grote ADO op Den Haag fan wordt gevolgd die van op weg is op tv de naar een belangrijke wedstrijd. Het is op tv zeker in geen hooligan, maar een man op tv of vrouw door waarbij hun het club de rode draad in in hun uit leven vormt.

Een grote de RKC in fan wordt gevolgd het die op weg is naar door een belangrijke wedstrijd. van Het is zeker naar geen uit hooligan, maar een man of een vrouw waarbij hun club op tv de rode draad op op in hun leven op tv vormt.

Een met grote Ajax fan wordt een gevolgd die het op weg is op naar een belangrijke wedstrijd. Het uit is zeker geen met hooligan, maar op een man van of vrouw waarbij hun tijdens club de rode op tv draad met in hun leven op tv vormt.

Een grote Feyenoord door fan wordt door gevolgd met die op weg het is naar een belangrijke tijdens wedstrijd. Het is zeker geen tijdens hooligan, door maar een man het of vrouw naar waarbij hun club de rode het draad in met hun leven tijdens vormt.

De een kijker maakt kennis met vader op een Frits (51) en de zoon Ben (27). Frits met is voorzitter van het PSV Fans United, dat de tevens een eigen clubblad op tv uitgeeft. uit Ben mag drie op jaar niet naar de wedstrijden een vanwege van een - van naar eigen zeggen van onterecht - stadionverbod. Ze op wonen in Eindhoven. tijdens 's Ochtends gaan ze van al op op pad voor de wedstrijd door PSV - door De Graafschap. van Ze halen hun naar vriend Janus (32) op op in een woonwagenkamp. naar Daar krijgen ze heel een gastvrij een voor uit hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande in uit een uitsluitend rode en de witte producten, en bier. door De mannen hebben in misschien een grote uit mond als het in op hun club door aankomt, maar ze hebben in ook een op tv heel klein hartje. Wanneer het ze een spandoek van maken als in eerbetoon voor de een overleden 6-jarige PSV-fan, in houden ze het even de niet door droog.

Programmamaker Ewout een Genemans volgt elke week met een grote fan een van een naar voetbalclub naar een een belangrijke wedstrijd. Het zijn van zeker geen hooligans, een maar een op man uit of vrouw waarbij hun een club de op tv rode draad in hun leven vormt. in De ene zet naar tatoeages op na een winstpartij, de ander in staat in als een tijdens groupie bij de uitgang de uit spelers op de te wachten na een naar wedstrijd. Hebben uit zij rituelen en uit bijgeloof? Hoe gaan ze het om met de tegenslagen? Goede tijden en slechte op tv tijden, uit en naar thuis, wedstrijd tijdens en op tv training; zij staan door altijd klaar voor op tv hun club uit de tijdens Eredivisie of uit Jupiler League.

Programmamaker naar Ewout Genemans op volgt elke week een grote fan tijdens in van een voetbalclub het naar een belangrijke het wedstrijd. Het zijn een zeker geen hooligans, maar de een man of vrouw waarbij met in hun club de rode draad het in een hun leven vormt. De een ene zet een tatoeages na een winstpartij, de de ander van staat als een tijdens groupie bij de van uitgang de spelers op te wachten door na een op tv wedstrijd. in Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe uit gaan ze om door op met tegenslagen? Goede tijden en op tv slechte tijden, een uit en thuis, in wedstrijd en training; op zij staan altijd klaar op tv voor van hun club uit met de Eredivisie of met Jupiler League.

Programmamaker Ewout Genemans een volgt elke week in een grote fan een tijdens van een voetbalclub naar op tv een belangrijke wedstrijd. Het van zijn zeker op geen hooligans, maar een naar man uit of vrouw waarbij hun uit club de rode draad in met hun op leven vormt. De ene op tv zet tatoeages na een door winstpartij, de tijdens ander staat als een uit groupie bij de tijdens uit uitgang de spelers op te door wachten na een wedstrijd. op Hebben zij rituelen tijdens naar en bijgeloof? Hoe gaan tijdens ze om met naar tegenslagen? Goede de tijden en slechte tijden, uit een en thuis, wedstrijd en met een training; zij staan altijd klaar voor het hun club uit op de op tv Eredivisie of Jupiler op League.

Programmamaker Ewout Genemans met volgt elke uit week een door grote fan van een door voetbalclub de naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn de van zeker geen hooligans, maar door een man op tv of vrouw waarbij hun club de door de rode draad in hun van leven vormt. De ene de zet tatoeages een na een winstpartij, de ander in staat tijdens als een uit groupie bij de op tv uitgang de spelers op te op wachten na uit een wedstrijd. op tv Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe in tijdens gaan ze om met tegenslagen? de Goede tijden op en slechte tijden, uit van en van thuis, wedstrijd en door training; zij staan altijd klaar voor een de hun club uit de Eredivisie met of het Jupiler League.

februari 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord