Programma gemist?

Een naar grote Heracles-fan wordt door gevolgd die op weg het is naar een een belangrijke naar wedstrijd. De club vormt een het rode draad in van het leven van met deze van persoon.

Een grote AZ-fan het op tv wordt gevolgd die op met weg is naar in een belangrijke op wedstrijd. De club van vormt een rode van draad in het leven van tijdens deze door persoon.

Een een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd met die naar op weg is naar naar een belangrijke wedstrijd. met Het zijn zeker uit geen hooligans, maar op een man of vrouw door waarbij hun tijdens club de rode draad de in hun leven door tijdens vormt.

Een in grote fan van met het Nederlands Elftal wordt naar gevolgd die op weg naar van is naar een een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen uit tijdens hooligan, maar een man of vrouw op waarbij hun met club de rode op draad in hun van leven op tv vormt.

Een op tv grote Go Ahead op tv fan wordt gevolgd een die op weg naar is naar een belangrijke wedstrijd. tijdens Het zijn een zeker geen hooligans, de maar een in man of op tv vrouw waarbij hun club de rode in het draad in hun leven tijdens vormt.

Een grote naar FC Den Bosch van fan wordt gevolgd naar die op weg de is naar een in belangrijke wedstrijd. Het van is een zeker geen hooligan, maar een man een of naar vrouw waarbij hun tijdens club de rode draad in het hun leven op vormt.

Een op tv grote ADO de Den Haag fan wordt op tv gevolgd die van op weg is uit naar een belangrijke wedstrijd. Het is met zeker geen uit hooligan, op maar een man of met vrouw waarbij tijdens hun club de rode draad in tijdens hun leven door vormt.

Een op grote RKC fan wordt gevolgd naar in die op weg is op tv naar een belangrijke uit wedstrijd. Het met is zeker geen hooligan, maar een een man op tv of vrouw waarbij op hun club de rode draad op tv in in hun leven op vormt.

Een op grote Ajax fan wordt gevolgd tijdens tijdens die op weg is op naar een belangrijke wedstrijd. naar Het is zeker op tv geen hooligan, tijdens maar een man een of vrouw waarbij hun club uit de rode draad op in hun leven tijdens uit vormt.

Een op grote Feyenoord fan in wordt gevolgd uit die op weg is het naar een het belangrijke wedstrijd. Het is zeker een geen een hooligan, maar een man van of vrouw waarbij hun tijdens club de rode met draad in hun met leven van vormt.

De kijker tijdens maakt kennis in met vader Frits de (51) en tijdens zoon Ben (27). Frits tijdens is voorzitter van de PSV Fans United, dat op tv tevens een eigen het clubblad uitgeeft. tijdens Ben mag door drie jaar niet naar de met wedstrijden vanwege een - tijdens naar tijdens eigen zeggen de onterecht - stadionverbod. Ze wonen de in Eindhoven. naar 's Ochtends een gaan ze al op pad met voor de wedstrijd uit PSV een - De Graafschap. Ze in halen hun van vriend Janus (32) uit op in een het woonwagenkamp. Daar krijgen ze naar heel gastvrij een voor tijdens hen het traditioneel PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend rode met en witte het producten, en op bier. De mannen van hebben misschien een grote tijdens mond als het een op hun club aankomt, door het maar ze hebben ook een heel het klein hartje. Wanneer op tv ze in een spandoek uit maken als eerbetoon in voor een overleden 6-jarige de PSV-fan, houden ze een het even niet op droog.

Programmamaker Ewout in Genemans volgt door elke week een grote fan het in van een voetbalclub naar een belangrijke op wedstrijd. Het met zijn zeker geen in hooligans, maar een op man of vrouw tijdens waarbij hun met club de rode door draad in hun op tv leven vormt. van De ene zet tatoeages de na een in winstpartij, de ander tijdens staat als een groupie op bij de uitgang de de spelers op te de wachten na met een wedstrijd. Hebben zij rituelen in en bijgeloof? de Hoe een gaan ze om met uit tegenslagen? Goede tijden en in slechte het tijden, uit en thuis, wedstrijd en een training; zij staan naar op altijd klaar voor hun club door uit de Eredivisie het of van Jupiler League.

Programmamaker Ewout de Genemans door volgt elke week een grote naar fan van met een voetbalclub naar op een belangrijke wedstrijd. Het door zijn zeker de geen hooligans, maar een man de of vrouw een waarbij hun uit club de rode van draad in hun leven uit vormt. De ene tijdens zet tatoeages naar na een winstpartij, de ander uit staat van als een op groupie bij de uitgang de spelers een naar op te wachten na een uit wedstrijd. uit Hebben zij rituelen en bijgeloof? de Hoe gaan ze om het een met tegenslagen? Goede tijden met en slechte het tijden, uit en thuis, door wedstrijd en training; zij staan door altijd van klaar voor hun op tv club uit de Eredivisie op of uit Jupiler League.

Programmamaker Ewout op Genemans het volgt elke week een grote in fan op tv van een voetbalclub naar met een belangrijke wedstrijd. Het zijn op zeker geen in hooligans, tijdens maar een man of vrouw waarbij het hun club de van rode draad in op tv tijdens hun leven vormt. De ene zet op tv tatoeages na een op winstpartij, uit de ander staat als een op tv groupie bij de uit uitgang de spelers het op te wachten op tijdens na een wedstrijd. Hebben zij in rituelen en bijgeloof? Hoe uit gaan ze door om de met tegenslagen? Goede op tv tijden en slechte tijden, uit en in thuis, wedstrijd en door training; zij staan in tijdens altijd klaar voor hun op club uit naar de Eredivisie of Jupiler op tv League.

Programmamaker Ewout Genemans naar een volgt elke week een grote het fan van het een voetbalclub naar een belangrijke op tv wedstrijd. Het een zijn zeker uit geen hooligans, maar een de man in of vrouw waarbij hun club door de naar rode draad in op hun leven vormt. De de ene zet tatoeages na uit een winstpartij, de met ander staat op tv als een groupie in bij de een uitgang de spelers door op te wachten na naar een wedstrijd. de Hebben zij rituelen en bijgeloof? de Hoe gaan op tv ze om uit met tegenslagen? Goede tijden het en slechte tijden, uit en op tv thuis, door wedstrijd en training; met zij staan altijd een klaar voor de hun club uit uit de Eredivisie of Jupiler een League.

september 2017
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord