Programma gemist?

Een grote Heracles-fan op wordt gevolgd uit die op weg is van naar in een belangrijke door wedstrijd. De club vormt een met rode draad op in het leven van deze met het persoon.

Een een grote AZ-fan wordt gevolgd tijdens die op weg door is naar een van belangrijke wedstrijd. met De club op tv vormt een rode draad in het tijdens de leven van deze tijdens persoon.

Een uit grote FC door Eindhoven-fan wordt gevolgd die op door weg is het naar een uit belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker van geen hooligans, op tv maar een man uit of vrouw waarbij hun op tv club het de rode draad van in hun leven tijdens vormt.

Een uit grote fan van met het Nederlands Elftal van wordt gevolgd die op weg op tv is naar een op belangrijke een wedstrijd. Het is uit zeker geen tijdens hooligan, maar een man een of vrouw waarbij hun in club het de rode draad in naar hun leven van vormt.

Een grote Go de Ahead fan wordt een gevolgd die op het weg is met naar op tv een belangrijke wedstrijd. Het zijn een zeker geen door hooligans, maar een man of op vrouw waarbij hun tijdens club de in rode draad de in hun leven naar vormt.

Een uit grote FC van Den Bosch fan wordt gevolgd die met op weg van is naar een belangrijke het uit wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, naar maar door een man of vrouw met waarbij tijdens hun club de uit rode draad in hun tijdens leven vormt.

Een in grote ADO Den Haag naar fan wordt gevolgd die op tv op met weg is het naar een belangrijke wedstrijd. Het naar is in zeker geen hooligan, maar uit een man of uit vrouw waarbij hun club de in rode draad de in hun leven tijdens vormt.

Een grote RKC op fan wordt gevolgd een die de op weg is met naar een belangrijke wedstrijd. Het tijdens op is zeker geen door hooligan, maar een man of vrouw de waarbij uit hun club de rode in draad op tv in hun leven de vormt.

Een grote Ajax met van fan wordt gevolgd de die op weg is naar een met belangrijke wedstrijd. in Het is de zeker geen hooligan, maar een een man of vrouw met op waarbij hun club het de rode draad uit in hun leven op vormt.

Een grote met Feyenoord fan wordt op tv gevolgd die op uit weg is het naar een naar belangrijke wedstrijd. Het is zeker de geen naar hooligan, maar een man of vrouw op tv waarbij door hun club de rode van draad door in hun leven op tv vormt.

De kijker de maakt op kennis met vader Frits (51) op en zoon Ben (27). met Frits is voorzitter op tv van PSV tijdens Fans United, dat tevens tijdens op een eigen clubblad door uitgeeft. Ben mag drie jaar niet op tv naar de wedstrijden op tv met vanwege een - naar de eigen zeggen onterecht - stadionverbod. het Ze uit wonen in tijdens Eindhoven. 's Ochtends een gaan ze al op pad voor op van de wedstrijd PSV tijdens - De Graafschap. Ze halen in hun het vriend Janus (32) met op in een woonwagenkamp. uit Daar krijgen ze heel gastvrij van een tijdens voor hen traditioneel van PSV-ontbijt, bestaande op uit uitsluitend rode op en witte producten, en op bier. De mannen hebben misschien door tijdens een grote mond als het op door hun club met aankomt, maar tijdens ze hebben ook met een heel klein door hartje. Wanneer tijdens ze een spandoek maken als eerbetoon op tv voor een op tv overleden 6-jarige door PSV-fan, houden ze met het even niet op droog.

Programmamaker Ewout met Genemans volgt door elke week een grote het fan van een met voetbalclub door naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn op het zeker geen hooligans, maar een man tijdens of op vrouw waarbij hun club op de rode draad op in hun leven vormt. door een De ene zet tatoeages na een tijdens winstpartij, op de ander het staat als een groupie bij de naar op uitgang de spelers op te wachten naar na een wedstrijd. naar Hebben met zij rituelen en de bijgeloof? Hoe op tv gaan ze om met tegenslagen? de Goede tijden en op slechte op tv tijden, uit en uit thuis, wedstrijd en training; zij door staan altijd klaar het voor hun een club uit de door Eredivisie of Jupiler van League.

Programmamaker Ewout Genemans het volgt elke week de een door grote fan van een voetbalclub het op tv naar een belangrijke wedstrijd. Het uit zijn zeker geen hooligans, tijdens maar een tijdens man een of vrouw waarbij hun club door de rode draad de in in hun leven vormt. De op tv ene zet tatoeages door na een winstpartij, het de ander staat als op tv een naar groupie bij de uitgang van de spelers op te wachten naar na een een wedstrijd. op tv Hebben zij rituelen en bijgeloof? van Hoe gaan ze om de met tegenslagen? Goede door uit tijden en slechte tijden, een uit en thuis, wedstrijd op tv en training; tijdens zij staan altijd klaar het voor hun club tijdens uit de Eredivisie een of Jupiler naar League.

Programmamaker op tv Ewout Genemans volgt elke van week een op tv grote fan van een voetbalclub het naar een uit belangrijke wedstrijd. Het op tv zijn zeker in geen hooligans, maar een van man of vrouw waarbij op op hun club de rode draad naar in hun leven vormt. met De ene zet in naar tatoeages na een een winstpartij, de ander in staat als een groupie bij de door met uitgang de spelers op naar te wachten na een wedstrijd. op tv Hebben zij op rituelen het en bijgeloof? Hoe gaan van ze om met tegenslagen? Goede naar tijden en op slechte tijden, uit en in thuis, wedstrijd en van training; zij de staan altijd klaar voor op hun club uit het door de Eredivisie of Jupiler uit League.

Programmamaker Ewout de Genemans volgt elke van week het een grote fan uit van een voetbalclub naar een belangrijke op tv door wedstrijd. Het zijn op tv zeker geen hooligans, op tv maar een man of met vrouw waarbij op hun club de met rode draad in hun leven de vormt. uit De ene zet tatoeages na in een winstpartij, de ander tijdens met staat als een groupie naar bij de uitgang de spelers op tv van op te wachten na een wedstrijd. van Hebben zij rituelen op en bijgeloof? Hoe van gaan een ze om met tegenslagen? het Goede tijden en slechte uit tijden, op uit en thuis, wedstrijd met en training; in zij staan altijd op tv klaar voor hun club door uit de Eredivisie naar of een Jupiler League.

augustus 2019
17-04-2017 23:39

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Een grote Heracles-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-02-2017 23:30

AZ

Voetbalfans - AZ

Een grote AZ-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. De club vormt een rode draad in het leven van deze persoon.

20-08-2012 21:59

FC Eindhoven

Voetbalfans - FC Eindhoven

Een grote FC Eindhoven-fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

28-05-2012 22:01

Nederlands Elftal

Voetbalfans - Nederlands Elftal

Een grote fan van het Nederlands Elftal wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

21-05-2012 22:02

Go Ahead

Voetbalfans - Go Ahead

Een grote Go Ahead fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

14-05-2012 22:02

Fc Den Bosch

Voetbalfans - Fc Den Bosch

Een grote FC Den Bosch fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

07-05-2012 22:01

Ado Den Haag

Voetbalfans - Ado Den Haag

Een grote ADO Den Haag fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

30-04-2012 22:02

Rkc

Voetbalfans - Rkc

Een grote RKC fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

16-04-2012 22:02

Ajax

Voetbalfans - Ajax

Een grote Ajax fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

09-04-2012 22:00

Feyenoord

Voetbalfans - Feyenoord

Een grote Feyenoord fan wordt gevolgd die op weg is naar een belangrijke wedstrijd. Het is zeker geen hooligan, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt.

02-04-2012 22:02

Psv

Voetbalfans - Psv

De kijker maakt kennis met vader Frits (51) en zoon Ben (27). Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft. Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een - naar eigen zeggen onterecht - stadionver...

04-04-2011 22:00

Extra Aflevering

Voetbalfans - Extra Aflevering

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

28-03-2011 22:00

Heracles

Voetbalfans - Heracles

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

14-03-2011 22:02

Voorjaar 2011 aflevering 9

Voetbalfans - Voorjaar 2011 aflevering 9

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

07-03-2011 22:01

Agovv

Voetbalfans - Agovv

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voetbalfans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbalfans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbalfans bij Voetbalfans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbalfans. Heb je een uitzending van Voetbalfans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbalfans gemist

Programmamaker Ewout Genemans volgt elke week een grote fan van een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd. Het zijn zeker geen hooligans, maar een man of vrouw waarbij hun club de rode draad in hun leven vormt. De ene zet tatoeages na een winstpartij, de ander staat als een groupie bij de uitgang de spelers op te wachten na een wedstrijd. Hebben zij rituelen en bijgeloof? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Goede tijden en slechte tijden, uit en thuis, wedstrijd en training; zij staan altijd klaar voor hun club uit de Eredivisie of Jupiler League.

Uitzending gemist van Voetbalfans? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbalfans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord