Programma gemist?

Dramaserie op tv over een zangkoor. -Lucas en uit Dylan gaan kamperen. in tijdens Jeroen wil niet optreden tijdens het uit verjaardagsfeest van zijn de in moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer naar hij achterloopt op naar door school.

Dramaserie op over de levens op tv van de mensen in het door zangkoor. van -De subsidie van het koor de wordt mogelijk op ingetrokken. Madee is van failliet en is de het pensioen van het haar ouders op tv kwijt. Lieke wil een door kind van maar Jeroen niet.

Dramaserie over de op levens door van de mensen in het uit zangkoor. -Betty wil uit dat haar zoontje uit weer met bij haar komt wonen.Thomas is uit met verliefd.

Nederlandse (NL) uit Dramaserie de Met: Anna Drijver, Cees Geel, met Hans uit Dagelet e.a. over de levens met van de mensen uit in het zangkoor. uit Het koor gaat zingen door naar op Korendag. Maar voor het het zo ver is komt naar met het tot een confrontatie op tussen Bert en op Betty met fatale uit gevolgen.

Nederlandse (NL) in Dramaserie Met: op Anna Drijver, Cees Geel, van Hans Dagelet e.a. een over de levens met van de mensen met in het zangkoor. het Elske dacht Nicolaï naar blij te in maken met haar hulp, op tv maar het op werkt averechts. naar Yildiz brengt Dylan en uit Lucas bij met elkaar. Om Bobby terug te uit krijgen ziet Betty van nog het maar één uitweg.

Nederlandse in (NL) Dramaserie Met: Anna naar Drijver, Cees Geel, Hans een Dagelet e.a. door over de levens van van de tijdens mensen in het het zangkoor. Brengt het op tv optreden op de Turkse van avond Yildiz en een Dylan bij elkaar? op Thomas moet zijn vader een komen het halen op een door vreemde plek. Bert het neemt Bobby een mee naar België, maar daar tijdens zijn ze op tv niet.

Nederlandse op (NL) Dramaserie Met: Anna tijdens Drijver, Cees Geel, Hans uit Dagelet e.a. over door de levens met van de in mensen in het op zangkoor. Wat in wil Lucas van Dylan? Thomas de denkt dat het Elske door Nicolaï wordt geslagen. naar op Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kleine in Bobby uit gaat naar naar Betty en maakt daar de problemen.

Nederlandse het (NL) Dramaserie op Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans het de Dagelet e.a. over de levens van met de in mensen in het met zangkoor. Elske zit klem tussen door op haar eigen leven en door Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat van hij wil. Lucas een en Dylan tijdens moeten iets uitvechten. op tv En Bert, Betty de en Bobby in proberen even een gezin te op tv het zijn.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, op tv het Cees Geel, Hans de Dagelet e.a. over de door levens van de mensen in uit het zangkoor. door Het koor op zingt op een het Moluks familiefeest van een Madee. Haar van vader is letterlijk en figuurlijk uit de weg op kwijt. Yildiz zoekt toenadering de tot Dylan. een En Bert met wil Betty terug, van maar dat gaat niet door zomaar.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv uit Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans met op tv Dagelet e.a. over de de levens van de op mensen in het zangkoor. van Boutros op tv heeft een conflict over met een leerling. Nicolaï met betrapt Elske. door Jeroen laat zich inpalmen een en Betty naar krijgt onverwacht bezoek waar ze niet het blij mee op tv is.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, in op Cees Geel, Hans Dagelet op e.a. over van de levens van de met mensen in in het zangkoor. Jeroen gaat het in op een onverstandig uit aanbod. op tv Boutros probeert zijn leerlingen in op tv bedwang de te houden. Betty met heeft haar zoontje een voor het eerst thuis, maar naar dat gaat niet door helemaal het goed.

Nederlandse de (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, door Cees Geel, in Hans Dagelet e.a. tijdens over de in levens van de mensen in op tv van het zangkoor. Jeroen wordt de als fiscaal jurist uit opgezadeld met een door twijfelachtig dossier en de vader de van met Thomas wil met niet geholpen worden, zeker op tv niet door tijdens Thomas.

Nederlandse (NL) het Dramaserie Met: Anna de Drijver, Cees Geel, Hans door Dagelet een e.a. over de levens in van de mensen het in het op tv zangkoor. Met de nieuwe bariton op tv Lucas met zingen ze op het de crematie van de moeder van van Dylan, door die het nog altijd wil weten wie zijn de in vader was. Betty wil intussen haar het achtjarige zoontje het Bobby weer in zien.

januari 2019
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord