Programma gemist?

Dramaserie in over een zangkoor. -Lucas en naar Dylan gaan van kamperen. Jeroen wil niet een optreden de tijdens het verjaardagsfeest door van zijn moeder. Boutros geeft naar Bobby bijles wanneer een op tv hij achterloopt op op tv school.

Dramaserie over uit de levens van op tv de met mensen in het met zangkoor. -De subsidie van met het koor wordt mogelijk de ingetrokken. Madee naar is failliet en op tv is het pensioen van van haar ouders de kwijt. Lieke wil een kind tijdens maar de Jeroen niet.

Dramaserie over de op levens van van de mensen de in het zangkoor. naar -Betty wil dat haar uit zoontje in weer bij haar een komt wonen.Thomas is een verliefd.

Nederlandse (NL) door Dramaserie Met: Anna Drijver, de Cees Geel, Hans tijdens Dagelet e.a. op over de levens op tv van de mensen de in het op zangkoor. Het koor een gaat zingen op Korendag. Maar van naar voor het zo de ver is komt het tot een van confrontatie tussen op Bert tijdens en Betty met uit fatale gevolgen.

Nederlandse (NL) naar Dramaserie Met: Anna een Drijver, Cees Geel, Hans het Dagelet e.a. over in de in levens van in de mensen in het zangkoor. tijdens Elske dacht Nicolaï blij een te maken het met haar uit hulp, maar het werkt door averechts. Yildiz op tv brengt Dylan en Lucas bij in elkaar. van Om Bobby met terug te krijgen ziet Betty nog op maar één op tv uitweg.

Nederlandse (NL) uit Dramaserie Met: Anna het Drijver, Cees Geel, Hans met Dagelet e.a. over in het de levens van tijdens de mensen in door het zangkoor. Brengt het uit optreden op een de Turkse avond Yildiz en een Dylan bij elkaar? op tv Thomas moet zijn tijdens vader komen halen tijdens op een vreemde tijdens plek. Bert neemt door Bobby mee het naar België, maar naar daar zijn ze de niet.

Nederlandse van (NL) Dramaserie Met: Anna naar Drijver, Cees Geel, op tv Hans in Dagelet e.a. over de levens door van de mensen een in het zangkoor. een Wat wil Lucas in van Dylan? Thomas denkt de dat Elske door met Nicolaï wordt een geslagen. in Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kleine naar Bobby het gaat naar met Betty en maakt daar tijdens problemen.

Nederlandse (NL) Dramaserie op Met: Anna Drijver, het Cees in Geel, Hans Dagelet e.a. over met in de levens van het de mensen in het van zangkoor. Elske zit door klem tussen haar eigen leven met en Nicolaï. op tv Jeroen moet kiezen naar wat van hij wil. Lucas en het Dylan moeten iets uitvechten. En de Bert, Betty het en Bobby het proberen even een een gezin te uit zijn.

Nederlandse de (NL) Dramaserie tijdens Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans op in Dagelet e.a. over de levens de van op tv de mensen in naar het zangkoor. Het tijdens koor zingt op een Moluks familiefeest tijdens van Madee. Haar naar de vader is letterlijk en figuurlijk de naar weg kwijt. Yildiz door zoekt toenadering tot het een Dylan. En Bert door wil Betty terug, naar maar dat gaat niet uit zomaar.

Nederlandse (NL) Dramaserie een Met: op Anna Drijver, Cees Geel, Hans met Dagelet een e.a. over de de levens van de mensen naar in het zangkoor. met Boutros heeft een op conflict over op een leerling. Nicolaï betrapt Elske. op Jeroen laat zich tijdens met inpalmen en Betty een krijgt onverwacht bezoek waar door ze niet blij mee op tv is.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: de Anna Drijver, Cees Geel, Hans tijdens Dagelet e.a. over in de de levens van de door mensen in het tijdens zangkoor. Jeroen met gaat in op een in onverstandig aanbod. Boutros tijdens probeert zijn leerlingen in bedwang een te houden. Betty een uit heeft haar zoontje op tv voor het eerst thuis, maar dat een gaat niet helemaal het tijdens goed.

Nederlandse in (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, met Cees Geel, Hans de met Dagelet e.a. over de uit levens van het de mensen in met het zangkoor. Jeroen wordt met als fiscaal door jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier in en het de vader van Thomas wil de niet geholpen worden, van zeker naar niet door door Thomas.

Nederlandse (NL) naar Dramaserie het Met: Anna Drijver, Cees tijdens Geel, Hans Dagelet e.a. over uit de door levens van de van mensen in naar het zangkoor. Met de nieuwe bariton een Lucas zingen tijdens ze op door de crematie met van de moeder van van Dylan, die nog altijd wil met weten wie zijn in vader was. in Betty wil met intussen haar achtjarige de zoontje Bobby weer met zien.

januari 2021
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!