Programma gemist?

Dramaserie de over een zangkoor. -Lucas en de Dylan gaan kamperen. met Jeroen wil niet op optreden het tijdens het verjaardagsfeest van zijn van moeder. Boutros geeft het Bobby met bijles wanneer het hij achterloopt op op school.

Dramaserie over op de levens van uit de mensen in het het de zangkoor. -De subsidie op tv van het koor wordt mogelijk ingetrokken. op tv Madee is failliet door op tv en is het naar pensioen van haar ouders kwijt. Lieke het wil tijdens een kind op maar Jeroen niet.

Dramaserie op over de de levens van de mensen in het het zangkoor. op -Betty wil dat haar de zoontje weer bij met haar een komt wonen.Thomas is het verliefd.

Nederlandse (NL) op Dramaserie Met: uit Anna Drijver, met Cees Geel, Hans Dagelet op e.a. over de levens van de de op tv mensen in het in zangkoor. Het koor met gaat zingen op op tv Korendag. Maar voor het zo in naar ver is komt het tot van een confrontatie tussen Bert op tijdens en Betty met in fatale gevolgen.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: met Anna Drijver, Cees Geel, op tv Hans het Dagelet e.a. over op de levens van de van mensen in het zangkoor. Elske een naar dacht Nicolaï blij te maken tijdens met op tv haar hulp, maar op het werkt averechts. Yildiz brengt een Dylan en Lucas door bij elkaar. het Om Bobby terug te een krijgen ziet Betty nog op maar één tijdens uitweg.

Nederlandse in (NL) Dramaserie naar Met: Anna Drijver, Cees van Geel, Hans Dagelet e.a. over de de levens uit van de tijdens mensen in het zangkoor. Brengt met het op tv optreden op de een Turkse avond het Yildiz en Dylan bij met elkaar? Thomas moet zijn door vader komen halen een op in een vreemde plek. Bert neemt Bobby het mee naar uit België, maar uit daar zijn van ze niet.

Nederlandse door (NL) Dramaserie een Met: Anna Drijver, Cees Geel, in Hans het Dagelet e.a. over in de levens van de mensen op in het in zangkoor. Wat wil Lucas van het Dylan? Thomas denkt een dat Elske door het Nicolaï van wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros tijdens juridische hulp. van Kleine Bobby naar gaat naar Betty en maakt een in daar problemen.

Nederlandse (NL) Dramaserie tijdens Met: Anna naar Drijver, de Cees Geel, Hans Dagelet het e.a. over de met levens van de uit mensen in het zangkoor. Elske het zit naar klem tussen haar eigen uit leven en door Nicolaï. Jeroen moet kiezen een wat hij wil. Lucas uit een en Dylan moeten iets uitvechten. door En Bert, van Betty en Bobby proberen even van op tv een gezin te op zijn.

Nederlandse een (NL) Dramaserie Met: Anna op Drijver, Cees Geel, van Hans uit Dagelet e.a. over in de levens van de mensen van in het zangkoor. het Het de koor zingt op een Moluks in familiefeest uit van Madee. Haar vader op tv is letterlijk met en figuurlijk de weg met kwijt. Yildiz zoekt toenadering op tot in Dylan. En Bert wil door Betty terug, van maar dat gaat niet door zomaar.

Nederlandse (NL) tijdens Dramaserie Met: de Anna Drijver, tijdens Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over naar de levens van tijdens de op mensen in het het zangkoor. Boutros heeft een de conflict over een de leerling. Nicolaï betrapt een Elske. Jeroen laat zich het inpalmen en Betty in krijgt onverwacht bezoek de van waar ze niet blij mee een is.

Nederlandse een (NL) Dramaserie Met: in Anna Drijver, Cees van Geel, Hans Dagelet e.a. over door de levens op tv van de mensen in door naar het zangkoor. Jeroen gaat in op op een onverstandig de aanbod. Boutros probeert zijn op tv op tv leerlingen in bedwang te in houden. Betty heeft haar zoontje op voor het eerst het een thuis, maar dat gaat niet helemaal in een goed.

Nederlandse (NL) van Dramaserie Met: Anna Drijver, het Cees Geel, Hans van Dagelet e.a. op over de levens van een de mensen het in het het zangkoor. Jeroen in wordt als fiscaal jurist met opgezadeld met op een twijfelachtig dossier het en de vader uit van Thomas wil niet geholpen worden, een zeker op niet door op Thomas.

Nederlandse op (NL) Dramaserie een Met: Anna Drijver, een Cees Geel, Hans Dagelet met e.a. over het de levens van de mensen in een op het zangkoor. Met een de nieuwe bariton Lucas zingen door ze met op de crematie door van de moeder van Dylan, die uit nog altijd van wil weten op wie zijn vader was. Betty door van wil intussen haar achtjarige zoontje Bobby uit naar weer zien.

mei 2021
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!