Programma gemist?

Dramaserie met over een zangkoor. -Lucas met en op Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet tijdens optreden op tv tijdens het verjaardagsfeest van zijn uit moeder. Boutros geeft met van Bobby bijles wanneer hij achterloopt op in in school.

Dramaserie over de de levens van de een mensen in op tv het zangkoor. -De met subsidie van het koor door in wordt mogelijk ingetrokken. naar Madee is failliet en op is het pensioen van haar op tv ouders op tv kwijt. Lieke een wil een kind maar tijdens Jeroen niet.

Dramaserie naar over de levens van uit de mensen in tijdens het zangkoor. -Betty wil met op dat haar zoontje weer bij haar het komt wonen.Thomas naar is door verliefd.

Nederlandse (NL) naar Dramaserie tijdens Met: Anna Drijver, Cees van Geel, Hans Dagelet een e.a. over het de levens van op tv de mensen in het zangkoor. uit Het met koor gaat zingen op Korendag. Maar uit voor het in zo ver is komt door tijdens het tot een confrontatie tussen Bert naar en Betty van met de fatale gevolgen.

Nederlandse (NL) een Dramaserie Met: Anna Drijver, met het Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over met de levens van van de mensen in in het zangkoor. op Elske met dacht Nicolaï blij te het maken met haar hulp, maar op op tv het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan naar en het Lucas bij van elkaar. Om Bobby terug te van krijgen ziet Betty met nog maar één op uitweg.

Nederlandse (NL) uit Dramaserie uit Met: Anna Drijver, Cees Geel, het Hans Dagelet e.a. over met in de levens van de door mensen in het zangkoor. Brengt het het optreden de op de Turkse avond op tijdens Yildiz en Dylan uit bij elkaar? Thomas moet door zijn vader komen halen op met een in vreemde plek. Bert neemt door Bobby mee naar België, van maar daar met zijn ze met niet.

Nederlandse op (NL) Dramaserie Met: Anna van Drijver, Cees het Geel, Hans Dagelet e.a. een over de de levens van op de mensen in het zangkoor. Wat met wil Lucas van van Dylan? Thomas in denkt dat Elske tijdens door Nicolaï op wordt geslagen. Jeroen biedt in Boutros juridische hulp. in Kleine Bobby gaat in naar Betty en een maakt daar een problemen.

Nederlandse op (NL) Dramaserie Met: Anna van Drijver, Cees Geel, Hans een naar Dagelet e.a. over de levens op van de mensen in in het naar zangkoor. Elske zit klem de tussen haar eigen in leven en Nicolaï. Jeroen op moet met kiezen wat een hij wil. Lucas en Dylan moeten in iets uitvechten. En op tv Bert, Betty een en Bobby van proberen even een gezin in te de zijn.

Nederlandse door (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, het Cees het Geel, Hans op Dagelet e.a. over de levens uit van de mensen in uit naar het zangkoor. Het koor met zingt op een een Moluks familiefeest van tijdens Madee. Haar vader naar is letterlijk en figuurlijk door de weg kwijt. Yildiz op tv zoekt toenadering naar tot Dylan. de En Bert de wil Betty terug, maar dat gaat een niet de zomaar.

Nederlandse (NL) Dramaserie een Met: uit Anna Drijver, Cees Geel, Hans door tijdens Dagelet e.a. over de levens van naar het de mensen in het een zangkoor. Boutros heeft een conflict door over een leerling. uit Nicolaï betrapt op Elske. Jeroen uit laat zich op tv inpalmen en Betty krijgt onverwacht bezoek uit waar ze niet op tv blij mee van is.

Nederlandse uit (NL) Dramaserie Met: op tv Anna Drijver, Cees naar Geel, Hans Dagelet e.a. tijdens over door de levens van tijdens de mensen in het zangkoor. op Jeroen gaat in de op een met onverstandig aanbod. Boutros het probeert zijn leerlingen van in bedwang op tv te houden. Betty heeft haar zoontje het door voor het eerst thuis, maar dat tijdens gaat niet op helemaal tijdens goed.

Nederlandse (NL) op tv Dramaserie Met: op tv Anna Drijver, Cees Geel, uit Hans Dagelet e.a. het over de levens op tv van uit de mensen in op tv het zangkoor. Jeroen naar wordt als fiscaal jurist op tv opgezadeld met een met twijfelachtig dossier en de naar vader van Thomas in wil met niet geholpen worden, de zeker niet door door Thomas.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, op Cees Geel, tijdens Hans Dagelet uit e.a. over de op tv levens van van de mensen in het zangkoor. Met een met de nieuwe bariton door Lucas zingen ze op op de crematie van naar de moeder van van Dylan, die van nog altijd wil weten wie het zijn op tv vader was. Betty wil intussen haar de achtjarige zoontje Bobby tijdens weer van zien.

oktober 2019
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!