Programma gemist?

Dramaserie over tijdens een zangkoor. -Lucas en het naar Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet het optreden tijdens het naar verjaardagsfeest van zijn tijdens van moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer uit tijdens hij achterloopt op met school.

Dramaserie over de het levens van de in mensen in uit het met zangkoor. -De subsidie van het koor in naar wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet door en is het een pensioen van haar door ouders kwijt. naar Lieke wil de een kind maar Jeroen een niet.

Dramaserie in over de levens het van de mensen in het met zangkoor. een -Betty wil door dat haar zoontje weer naar bij haar komt wonen.Thomas het is op tv verliefd.

Nederlandse (NL) Dramaserie het Met: Anna naar Drijver, het Cees Geel, Hans Dagelet e.a. van over de levens van naar de mensen in op op tv het zangkoor. Het op koor gaat zingen de op Korendag. Maar voor een het zo ver tijdens is komt het tot met een van confrontatie tussen Bert en van Betty met fatale van gevolgen.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie op Met: Anna Drijver, met Cees Geel, Hans tijdens Dagelet e.a. over de tijdens levens van de met mensen in het zangkoor. op tv Elske dacht Nicolaï het blij te door maken met haar naar hulp, maar de het werkt averechts. met Yildiz brengt Dylan en op Lucas bij elkaar. Om met Bobby een terug te krijgen ziet Betty nog uit maar één de uitweg.

Nederlandse op (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, met het Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over op de in levens van de in mensen in het zangkoor. Brengt naar het optreden op op de Turkse avond naar Yildiz en Dylan uit op tv bij elkaar? Thomas moet op tv zijn vader komen op tv halen op van een vreemde plek. met Bert neemt Bobby mee tijdens naar België, maar daar zijn de ze het niet.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, naar Cees een Geel, Hans Dagelet e.a. over in de de levens van de op mensen in het zangkoor. Wat tijdens wil Lucas van door Dylan? naar Thomas denkt in dat Elske door Nicolaï het wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros van juridische hulp. Kleine van Bobby uit gaat naar de Betty en maakt daar de problemen.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: Anna Drijver, op tv Cees Geel, Hans tijdens Dagelet e.a. over op de levens uit van de mensen in naar het in zangkoor. Elske zit klem tussen naar haar eigen in leven en Nicolaï. door Jeroen moet uit kiezen wat hij wil. van Lucas en van Dylan moeten iets op uitvechten. En Bert, met Betty en Bobby proberen tijdens even op een gezin te in zijn.

Nederlandse van (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, op Cees Geel, op tv Hans op Dagelet e.a. over de met levens van de mensen de in het op zangkoor. Het van koor zingt op een een Moluks familiefeest van het Madee. Haar vader is uit letterlijk en figuurlijk de tijdens weg de kwijt. Yildiz zoekt toenadering tot uit Dylan. naar En Bert naar wil Betty terug, maar dat tijdens gaat niet op tv zomaar.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie Met: Anna het Drijver, Cees Geel, uit Hans Dagelet e.a. over uit de uit levens van de in mensen in het zangkoor. het Boutros heeft een op conflict uit over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. op door Jeroen laat zich inpalmen en Betty naar krijgt het onverwacht bezoek waar ze door niet blij mee tijdens is.

Nederlandse het (NL) Dramaserie Met: een Anna Drijver, Cees Geel, tijdens Hans Dagelet op tv e.a. over tijdens de levens van het de mensen in het zangkoor. de Jeroen op gaat in op een onverstandig naar aanbod. Boutros probeert zijn uit leerlingen in bedwang in te houden. Betty door heeft tijdens haar zoontje voor het eerst op thuis, maar door dat gaat niet naar helemaal de goed.

Nederlandse (NL) Dramaserie naar naar Met: Anna Drijver, Cees Geel, tijdens Hans Dagelet naar e.a. over de levens de van de mensen in de het zangkoor. door Jeroen naar wordt als fiscaal jurist opgezadeld met met een uit twijfelachtig dossier en de tijdens vader van Thomas de wil niet door geholpen worden, zeker niet door tijdens op tv Thomas.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie Met: Anna een Drijver, de Cees Geel, Hans Dagelet e.a. naar over de levens in van de mensen het in het zangkoor. Met in de nieuwe naar bariton Lucas zingen op ze op op de crematie van de moeder uit van Dylan, het die nog altijd wil het weten wie door zijn op tv vader was. Betty wil intussen op haar achtjarige zoontje Bobby van weer tijdens zien.

september 2020
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!