Programma gemist?

Dramaserie door over een zangkoor. -Lucas door en Dylan gaan op kamperen. Jeroen wil een niet optreden het tijdens het verjaardagsfeest van van zijn moeder. Boutros geeft het Bobby bijles uit wanneer hij achterloopt op het een school.

Dramaserie over de een op levens van de mensen naar in het zangkoor. -De op subsidie van het koor het wordt de mogelijk ingetrokken. Madee is uit failliet en is de het pensioen van op haar ouders kwijt. Lieke van wil een de kind naar maar Jeroen niet.

Dramaserie naar over de levens van de het mensen in het uit zangkoor. -Betty wil naar op tv dat haar zoontje weer bij haar uit komt wonen.Thomas naar is op verliefd.

Nederlandse uit (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, de het Cees Geel, Hans door Dagelet e.a. over de levens van de de mensen een in het zangkoor. met Het koor gaat zingen met op Korendag. met Maar voor het zo van ver is de komt op tv het tot een confrontatie tussen Bert de en Betty met op tv fatale het gevolgen.

Nederlandse door (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, het een Cees Geel, Hans in Dagelet e.a. over de de levens van de mensen in tijdens het zangkoor. Elske op tv dacht met Nicolaï blij te maken met van haar hulp, maar het het op tv werkt averechts. Yildiz brengt tijdens Dylan en Lucas bij met elkaar. naar Om Bobby naar terug te krijgen ziet het Betty nog maar één naar uitweg.

Nederlandse (NL) van Dramaserie Met: Anna Drijver, tijdens Cees een Geel, Hans Dagelet e.a. een over de het levens van de met mensen in het zangkoor. met Brengt het optreden een op de Turkse de avond Yildiz en van Dylan de bij elkaar? Thomas moet zijn vader uit komen in halen op een de vreemde plek. Bert neemt Bobby een uit mee naar België, in maar daar zijn ze naar niet.

Nederlandse (NL) het Dramaserie Met: van Anna Drijver, een Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over het met de levens van de mensen tijdens in het zangkoor. een Wat wil Lucas van van Dylan? tijdens Thomas denkt dat Elske op tv door Nicolaï op tv wordt geslagen. Jeroen biedt met Boutros op tv juridische hulp. Kleine Bobby de gaat naar Betty en maakt van daar met problemen.

Nederlandse met (NL) Dramaserie Met: naar Anna Drijver, Cees Geel, Hans het Dagelet e.a. over uit de levens tijdens van de mensen in in het zangkoor. Elske een een zit klem tussen haar eigen de leven en Nicolaï. Jeroen in van moet kiezen wat hij wil. Lucas de en uit Dylan moeten iets uitvechten. een En het Bert, Betty en Bobby proberen in even een met gezin te van zijn.

Nederlandse (NL) op tv Dramaserie Met: Anna Drijver, in Cees het Geel, Hans Dagelet e.a. het over de levens op van het de mensen in het zangkoor. van Het koor op zingt op een Moluks familiefeest uit van Madee. Haar een vader is letterlijk een en figuurlijk de op weg kwijt. op tv Yildiz tijdens zoekt toenadering tot Dylan. En de Bert wil van Betty terug, maar dat gaat uit niet het zomaar.

Nederlandse (NL) Dramaserie uit Met: de Anna Drijver, Cees tijdens Geel, Hans Dagelet e.a. over in de levens in van de mensen in uit het zangkoor. op Boutros van heeft een conflict over een op leerling. Nicolaï betrapt naar Elske. Jeroen door laat zich inpalmen en Betty op krijgt onverwacht bezoek het waar ze de niet blij mee naar is.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie door Met: Anna Drijver, de Cees Geel, Hans Dagelet e.a. de over de levens in van de mensen in in het zangkoor. op Jeroen gaat in naar op een op onverstandig aanbod. Boutros op tv probeert zijn van leerlingen in bedwang te houden. een Betty heeft tijdens haar zoontje voor de het eerst thuis, maar dat door gaat niet helemaal het een goed.

Nederlandse (NL) de Dramaserie op Met: Anna Drijver, Cees Geel, op Hans Dagelet e.a. over uit de het levens van de mensen uit in het zangkoor. Jeroen uit wordt als tijdens fiscaal jurist de opgezadeld met naar een twijfelachtig dossier en de op vader van Thomas wil de niet geholpen worden, tijdens zeker niet van door tijdens Thomas.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie naar Met: Anna Drijver, het Cees Geel, Hans op tv Dagelet e.a. over de de levens van de mensen in op het zangkoor. Met op de nieuwe bariton uit Lucas op zingen ze op op de crematie van de moeder een van Dylan, van die uit nog altijd wil door weten wie zijn vader was. tijdens Betty naar wil intussen haar de achtjarige zoontje Bobby weer tijdens zien.

november 2018
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord