Programma gemist?

Dramaserie het over een zangkoor. door -Lucas en Dylan gaan kamperen. in Jeroen wil niet van optreden tijdens het de verjaardagsfeest van zijn naar moeder. Boutros geeft een Bobby op bijles wanneer hij tijdens achterloopt op op tv school.

Dramaserie over de in levens van door de mensen in met het zangkoor. door -De subsidie van het van koor wordt met mogelijk ingetrokken. Madee is failliet op tv en is door het pensioen het van haar uit ouders kwijt. Lieke wil een van kind maar Jeroen naar niet.

Dramaserie op tv over de levens van de een mensen van in het zangkoor. met -Betty wil dat haar op tv zoontje het weer bij haar komt wonen.Thomas is naar het verliefd.

Nederlandse een (NL) Dramaserie op Met: Anna Drijver, Cees op tv Geel, Hans Dagelet e.a. over door de levens van het de mensen in van het zangkoor. van Het koor naar gaat zingen op Korendag. uit Maar voor het zo een ver is door komt tijdens het tot een confrontatie in tussen Bert en van Betty met fatale met gevolgen.

Nederlandse met (NL) Dramaserie Met: Anna op Drijver, naar Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over door de levens naar van de mensen in van het zangkoor. Elske tijdens dacht een Nicolaï blij te maken uit met haar hulp, maar uit het door werkt averechts. met Yildiz brengt Dylan en Lucas bij in elkaar. Om door Bobby de terug te krijgen op ziet Betty nog maar één met uitweg.

Nederlandse het (NL) Dramaserie Met: Anna het Drijver, Cees op Geel, Hans Dagelet e.a. met over de levens van door tijdens de mensen in het zangkoor. tijdens Brengt het tijdens optreden op de de Turkse avond Yildiz en Dylan met van bij elkaar? Thomas moet zijn vader het komen halen de op het een vreemde plek. Bert neemt Bobby op tv mee naar België, uit maar daar zijn het ze naar niet.

Nederlandse van (NL) Dramaserie Met: de Anna Drijver, Cees Geel, naar Hans Dagelet een e.a. over de de levens van de mensen in een op het zangkoor. Wat wil Lucas van op Dylan? Thomas denkt door op tv dat Elske door van Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt de Boutros juridische de hulp. Kleine een Bobby gaat naar van Betty en maakt naar daar problemen.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: Anna met Drijver, naar Cees Geel, Hans Dagelet e.a. een over uit de levens van de mensen met in het zangkoor. met Elske zit klem tussen op tv op haar eigen leven op tv en Nicolaï. Jeroen moet kiezen van wat hij wil. Lucas met met en Dylan moeten iets op tv uitvechten. En naar Bert, Betty en Bobby proberen even een een gezin te uit door zijn.

Nederlandse (NL) Dramaserie door Met: Anna Drijver, de Cees op Geel, Hans op tv Dagelet e.a. over de van levens van het de mensen in het zangkoor. Het uit koor zingt van op op een Moluks familiefeest van Madee. de Haar op tv vader is letterlijk en de figuurlijk de het weg kwijt. Yildiz zoekt toenadering op tot Dylan. En Bert door wil Betty terug, uit maar naar dat gaat niet in zomaar.

Nederlandse uit (NL) Dramaserie Met: uit Anna Drijver, Cees Geel, Hans uit door Dagelet e.a. over de levens van tijdens de door mensen in een het zangkoor. Boutros heeft een conflict tijdens over een op leerling. Nicolaï een betrapt Elske. Jeroen laat in zich inpalmen en tijdens Betty van krijgt onverwacht bezoek waar ze naar niet blij naar mee is.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie Met: Anna door Drijver, tijdens Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over op tv de van levens van de met mensen in het naar zangkoor. Jeroen gaat met in op een onverstandig aanbod. naar van Boutros probeert zijn leerlingen door in bedwang te houden. Betty in uit heeft haar zoontje voor door het eerst thuis, maar dat tijdens gaat door niet helemaal uit goed.

Nederlandse (NL) Dramaserie met van Met: Anna Drijver, Cees Geel, naar Hans Dagelet het e.a. over het de levens van de mensen een in het op zangkoor. Jeroen tijdens wordt als fiscaal jurist opgezadeld van met op een twijfelachtig dossier en de vader uit van Thomas wil tijdens niet geholpen van worden, zeker op tv niet door met Thomas.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie de Met: Anna Drijver, Cees Geel, de Hans het Dagelet e.a. over de levens van naar de mensen de in het zangkoor. het Met de op tv nieuwe bariton op tv Lucas zingen ze op met de crematie van de op tv moeder van Dylan, die uit nog altijd naar wil weten een wie zijn vader was. Betty in wil intussen haar met van achtjarige zoontje Bobby weer de zien.

juli 2021
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!