Programma gemist?

Dramaserie over het een zangkoor. -Lucas op tv en Dylan gaan een kamperen. Jeroen wil niet naar optreden tijdens uit het tijdens verjaardagsfeest van zijn moeder. op tv Boutros geeft Bobby bijles wanneer uit hij het achterloopt op op tv school.

Dramaserie over de op levens van de met mensen in het het zangkoor. de -De subsidie het van het koor wordt mogelijk ingetrokken. met Madee is failliet een en is de het pensioen tijdens van haar ouders tijdens kwijt. Lieke wil een het kind door maar Jeroen niet.

Dramaserie op tv over de met levens van de mensen in het met zangkoor. de -Betty wil dat uit haar zoontje naar weer bij haar met komt wonen.Thomas is in verliefd.

Nederlandse (NL) Dramaserie de Met: Anna Drijver, in Cees Geel, met Hans Dagelet een e.a. over de levens van van een de mensen in het door zangkoor. Het koor gaat de zingen op Korendag. het Maar voor met het zo ver is komt de het tot een met confrontatie tussen de Bert door en Betty met fatale van gevolgen.

Nederlandse (NL) met Dramaserie Met: Anna op tv Drijver, Cees Geel, in Hans Dagelet van e.a. over de levens van in de mensen in tijdens van het zangkoor. Elske dacht tijdens Nicolaï blij te maken met een haar hulp, maar het het werkt averechts. naar Yildiz het brengt Dylan en van Lucas bij van elkaar. Om Bobby terug te door krijgen naar ziet Betty nog van maar één uitweg.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie Met: door Anna Drijver, Cees Geel, naar Hans door Dagelet e.a. over de levens op tv van op tv de mensen in het naar zangkoor. Brengt met het optreden op de Turkse avond uit Yildiz en Dylan naar bij uit elkaar? Thomas moet zijn tijdens vader komen een halen op door een vreemde plek. Bert met neemt Bobby mee door naar België, maar daar zijn naar ze uit niet.

Nederlandse met (NL) Dramaserie op tv Met: Anna Drijver, Cees het Geel, Hans Dagelet naar e.a. over de in levens van op tv de mensen in het met zangkoor. Wat in wil Lucas van Dylan? Thomas door denkt dat een Elske door Nicolaï wordt uit geslagen. op tv Jeroen biedt Boutros juridische hulp. uit Kleine met Bobby gaat naar Betty en met maakt daar op problemen.

Nederlandse (NL) op Dramaserie Met: met Anna Drijver, Cees Geel, Hans uit Dagelet e.a. uit over de met levens van de mensen in naar met het zangkoor. Elske zit klem op tv tussen haar het eigen leven uit en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat naar hij wil. de Lucas en uit Dylan moeten iets met uitvechten. En met Bert, Betty en Bobby proberen even op tv naar een gezin te naar zijn.

Nederlandse (NL) Dramaserie de Met: op Anna Drijver, Cees uit Geel, Hans Dagelet e.a. over de de levens van van de mensen in door het zangkoor. op Het koor zingt op naar een op tv Moluks familiefeest met van Madee. Haar het vader is letterlijk en door figuurlijk de weg kwijt. in Yildiz zoekt toenadering naar tot het Dylan. En Bert wil Betty uit terug, maar dat tijdens gaat niet met zomaar.

Nederlandse met (NL) Dramaserie tijdens Met: Anna Drijver, Cees Geel, met Hans Dagelet e.a. over met met de levens van de mensen in met het zangkoor. Boutros op heeft een conflict uit naar over een leerling. een Nicolaï betrapt Elske. een Jeroen laat zich inpalmen in en Betty krijgt onverwacht uit bezoek tijdens waar ze niet blij op mee is.

Nederlandse (NL) Dramaserie met Met: Anna tijdens Drijver, Cees Geel, de Hans Dagelet door e.a. over de de levens van de in mensen in het van zangkoor. Jeroen een gaat in op een de onverstandig aanbod. van Boutros probeert zijn leerlingen door in bedwang te houden. tijdens Betty uit heeft haar zoontje voor het naar eerst het thuis, maar dat gaat niet helemaal op van goed.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: een Anna Drijver, Cees Geel, in Hans van Dagelet e.a. over de levens met van de een mensen in het zangkoor. met Jeroen wordt van als fiscaal jurist een opgezadeld met met een twijfelachtig dossier uit en de vader uit van Thomas wil op niet geholpen worden, zeker een niet door door Thomas.

Nederlandse het (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, naar Cees Geel, Hans met Dagelet de e.a. over de levens door van de mensen in het het zangkoor. Met van door de nieuwe bariton van Lucas zingen ze uit op de crematie uit van de moeder van Dylan, op die nog tijdens altijd wil weten wie zijn op tv vader was. op Betty wil intussen uit haar achtjarige op tv zoontje Bobby tijdens weer zien.

juli 2019
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord