Programma gemist?

Dramaserie een over een zangkoor. -Lucas een en op tv Dylan gaan kamperen. in Jeroen wil niet tijdens optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn een moeder. tijdens Boutros geeft een Bobby bijles wanneer hij achterloopt op de een school.

Dramaserie over de op tv levens uit van de mensen in de het in zangkoor. -De subsidie van het koor naar wordt mogelijk de ingetrokken. Madee is failliet door en is op het pensioen van het haar ouders naar kwijt. Lieke door wil een kind maar Jeroen op niet.

Dramaserie over de met levens van naar de mensen in naar het zangkoor. naar -Betty wil dat haar zoontje op tv weer in bij haar komt van wonen.Thomas is een verliefd.

Nederlandse (NL) een Dramaserie Met: Anna Drijver, door Cees Geel, Hans de Dagelet e.a. over de de levens van naar de mensen in op het zangkoor. naar Het koor gaat met zingen op op tv Korendag. Maar voor het zo van ver het is komt het tot een een op tv confrontatie tussen Bert en Betty een met fatale op gevolgen.

Nederlandse (NL) Dramaserie van Met: met Anna Drijver, Cees Geel, op tv Hans Dagelet de e.a. over de levens de van het de mensen in het zangkoor. op tv Elske dacht door Nicolaï blij een te maken met op tv haar hulp, maar het werkt averechts. tijdens het Yildiz brengt Dylan en Lucas bij uit het elkaar. Om Bobby naar terug te krijgen ziet tijdens Betty nog op maar één uitweg.

Nederlandse in (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, de tijdens Cees Geel, Hans op Dagelet e.a. over de levens van tijdens de mensen de in het een zangkoor. Brengt het optreden op op de Turkse avond naar op Yildiz en Dylan met bij elkaar? Thomas moet tijdens zijn vader komen halen het op een vreemde in plek. in Bert neemt Bobby op mee naar België, maar daar op zijn ze op niet.

Nederlandse (NL) met Dramaserie Met: tijdens Anna Drijver, Cees Geel, van Hans Dagelet e.a. uit over de door levens van de de mensen in het zangkoor. Wat op tv wil uit Lucas van tijdens Dylan? Thomas denkt dat Elske door het Nicolaï wordt op tv geslagen. Jeroen biedt Boutros in in juridische hulp. Kleine Bobby gaat het naar Betty de en maakt daar naar problemen.

Nederlandse uit (NL) Dramaserie Met: Anna uit Drijver, Cees Geel, uit Hans Dagelet e.a. over van op de levens van de door mensen in van het zangkoor. Elske zit klem naar tussen haar eigen leven van en Nicolaï. de Jeroen op tv moet kiezen wat het hij wil. Lucas en Dylan moeten een iets uitvechten. op En Bert, Betty en door Bobby proberen even een in een gezin te tijdens zijn.

Nederlandse (NL) Dramaserie op op tv Met: Anna Drijver, Cees met Geel, Hans Dagelet naar e.a. over de met levens van de naar mensen in door het zangkoor. Het koor zingt op een een Moluks familiefeest het van tijdens Madee. Haar vader is met letterlijk en figuurlijk de met weg kwijt. op tv Yildiz zoekt toenadering met tot Dylan. in En Bert wil Betty terug, met maar het dat gaat niet in zomaar.

Nederlandse door (NL) Dramaserie uit Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans van Dagelet e.a. over op de op tv levens van de mensen met in de het zangkoor. Boutros een heeft een conflict over een leerling. op tv Nicolaï uit betrapt Elske. Jeroen op laat zich inpalmen van en Betty krijgt onverwacht bezoek met waar op tv ze niet blij mee op tv is.

Nederlandse (NL) tijdens Dramaserie Met: Anna Drijver, op Cees Geel, Hans op Dagelet e.a. over met de levens door van de mensen het in het van zangkoor. Jeroen gaat in op tijdens een uit onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn op tv leerlingen in op tv bedwang te uit houden. Betty heeft haar zoontje naar in voor het eerst thuis, maar op tv dat gaat door niet helemaal door goed.

Nederlandse door (NL) Dramaserie Met: Anna een Drijver, Cees het Geel, Hans Dagelet e.a. in over de levens van op tv de mensen van in het zangkoor. het Jeroen wordt als uit fiscaal jurist opgezadeld van met een twijfelachtig dossier naar en de vader het op tv van Thomas wil de niet geholpen worden, zeker niet door de tijdens Thomas.

Nederlandse uit (NL) Dramaserie Met: Anna van Drijver, op tv Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over op tv de het levens van de mensen een in door het zangkoor. Met de nieuwe bariton de Lucas zingen ze tijdens op de crematie het van de de moeder van van Dylan, die nog de altijd wil weten wie zijn de op vader was. Betty wil naar intussen haar achtjarige naar zoontje Bobby weer uit zien.

oktober 2017
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord