Programma gemist?

Dramaserie over de een zangkoor. in -Lucas en Dylan gaan naar kamperen. Jeroen wil niet een optreden naar tijdens het op verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros uit geeft Bobby bijles van wanneer hij achterloopt op een met school.

Dramaserie over het de levens op tv van de mensen de in het zangkoor. van -De subsidie van een het koor met wordt mogelijk ingetrokken. Madee is op failliet in en is het pensioen van uit haar ouders door kwijt. Lieke wil een van kind maar Jeroen een niet.

Dramaserie over de met door levens van de mensen in uit het zangkoor. -Betty tijdens wil een dat haar zoontje weer bij door haar komt wonen.Thomas is naar in verliefd.

Nederlandse met (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, de Cees Geel, uit Hans Dagelet e.a. over tijdens de levens op tv van de mensen in naar naar het zangkoor. Het koor van gaat zingen op Korendag. Maar van van voor het zo ver is komt op het tot een naar confrontatie tussen Bert naar en Betty tijdens met fatale de gevolgen.

Nederlandse (NL) Dramaserie op tv Met: Anna Drijver, door Cees Geel, de Hans Dagelet e.a. over tijdens door de levens van de met mensen in tijdens het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij naar te maken door met haar het hulp, maar het werkt tijdens averechts. Yildiz van brengt Dylan en Lucas een bij elkaar. Om Bobby een terug te krijgen met op ziet Betty nog tijdens maar één uitweg.

Nederlandse (NL) Dramaserie een Met: Anna Drijver, op het Cees Geel, Hans Dagelet e.a. een over de op levens van de mensen in de uit het zangkoor. Brengt het optreden op naar de Turkse avond tijdens Yildiz en Dylan naar bij elkaar? Thomas van in moet zijn vader uit komen halen op de een vreemde plek. Bert van neemt Bobby mee naar België, op maar een daar zijn het ze niet.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, in Cees Geel, Hans in naar Dagelet e.a. over de levens van het de mensen tijdens in door het zangkoor. Wat tijdens wil Lucas van Dylan? Thomas een denkt dat Elske tijdens door Nicolaï met wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros op juridische het hulp. Kleine het Bobby gaat naar Betty uit en maakt daar door problemen.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie Met: Anna door Drijver, Cees met Geel, Hans Dagelet e.a. over van door de levens van de de mensen in het zangkoor. Elske naar zit klem tussen het haar eigen de leven en het Nicolaï. Jeroen moet met kiezen wat hij op wil. Lucas en Dylan tijdens moeten iets uitvechten. het En Bert, in Betty en uit Bobby proberen even een een gezin te door zijn.

Nederlandse in (NL) Dramaserie door Met: Anna Drijver, Cees uit Geel, Hans Dagelet e.a. op tv over de levens van naar op de mensen in het op tv zangkoor. Het koor in zingt op een Moluks familiefeest op tv de van Madee. Haar vader is letterlijk de en naar figuurlijk de weg op kwijt. Yildiz met zoekt toenadering tot Dylan. in En Bert door wil Betty terug, maar dat gaat een niet tijdens zomaar.

Nederlandse (NL) met Dramaserie tijdens Met: Anna Drijver, Cees op Geel, Hans in Dagelet e.a. over de de levens van de mensen in met het zangkoor. van Boutros heeft in een conflict over de een leerling. Nicolaï betrapt in Elske. in Jeroen laat zich inpalmen en Betty op een krijgt onverwacht bezoek waar ze op tv niet blij mee door is.

Nederlandse (NL) de Dramaserie van Met: Anna Drijver, in Cees Geel, Hans Dagelet het e.a. over het de levens van de mensen de in het zangkoor. Jeroen het gaat in op tijdens een onverstandig naar aanbod. door Boutros probeert zijn leerlingen in in bedwang te houden. Betty in heeft tijdens haar zoontje voor naar het eerst thuis, uit maar dat gaat niet het helemaal het goed.

Nederlandse (NL) op tv Dramaserie Met: Anna Drijver, van Cees Geel, in Hans Dagelet e.a. over op tv de levens van een de van mensen in het zangkoor. Jeroen door wordt als tijdens fiscaal door jurist opgezadeld met op tv een twijfelachtig dossier en de vader met van Thomas met wil het niet geholpen worden, zeker niet door op tv een Thomas.

Nederlandse (NL) Dramaserie naar door Met: Anna Drijver, door Cees Geel, Hans Dagelet met e.a. over op tv de levens van de een mensen in een het zangkoor. Met de nieuwe in bariton Lucas tijdens zingen ze op de door crematie van uit de moeder van van Dylan, die nog uit altijd wil op weten wie zijn vader was. op Betty wil intussen op haar achtjarige zoontje Bobby door weer in zien.

juni 2021
22-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 22 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 22 april 2013

Dramaserie over een zangkoor. -Lucas en Dylan gaan kamperen. Jeroen wil niet optreden tijdens het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boutros geeft Bobby bijles wanneer hij achterloopt op school.

15-04-2013 22:10

Aflevering van maandag 15 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 15 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -De subsidie van het koor wordt mogelijk ingetrokken. Madee is failliet en is het pensioen van haar ouders kwijt. Lieke wil een kind maar Jeroen niet.

08-04-2013 22:05

Aflevering van maandag 8 april 2013

Levenslied - Aflevering van maandag 8 april 2013

Dramaserie over de levens van de mensen in het zangkoor. -Betty wil dat haar zoontje weer bij haar komt wonen.Thomas is verliefd.

24-03-2011 21:30

Aflevering 11

Levenslied - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor gaat zingen op Korendag. Maar voor het zo ver is komt het tot een confrontatie tussen Bert en Betty met fatal...

17-03-2011 21:30

Aflevering 10

Levenslied - Aflevering 10

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske dacht Nicolaï blij te maken met haar hulp, maar het werkt averechts. Yildiz brengt Dylan en Lucas bij elkaar. Om...

10-03-2011 21:30

Aflevering 9

Levenslied - Aflevering 9

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Brengt het optreden op de Turkse avond Yildiz en Dylan bij elkaar? Thomas moet zijn vader komen halen op een vreemde p...

03-03-2011 21:30

Aflevering 8

Levenslied - Aflevering 8

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Wat wil Lucas van Dylan? Thomas denkt dat Elske door Nicolaï wordt geslagen. Jeroen biedt Boutros juridische hulp. Kle...

24-02-2011 21:30

Aflevering 7

Levenslied - Aflevering 7

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Elske zit klem tussen haar eigen leven en Nicolaï. Jeroen moet kiezen wat hij wil. Lucas en Dylan moeten iets uitvecht...

17-02-2011 21:30

Aflevering 6

Levenslied - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Het koor zingt op een Moluks familiefeest van Madee. Haar vader is letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. Yildiz zoekt...

10-02-2011 21:30

Aflevering 5

Levenslied - Aflevering 5

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Boutros heeft een conflict over een leerling. Nicolaï betrapt Elske. Jeroen laat zich inpalmen en Betty krijgt onverwa...

03-02-2011 21:30

Aflevering 4

Levenslied - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen gaat in op een onverstandig aanbod. Boutros probeert zijn leerlingen in bedwang te houden. Betty heeft haar zoo...

27-01-2011 21:30

Aflevering 3

Levenslied - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Jeroen wordt als fiscaal jurist opgezadeld met een twijfelachtig dossier en de vader van Thomas wil niet geholpen word...

20-01-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslied - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Dramaserie Met: Anna Drijver, Cees Geel, Hans Dagelet e.a. over de levens van de mensen in het zangkoor. Met de nieuwe bariton Lucas zingen ze op de crematie van de moeder van Dylan, die nog altijd wil weten wie zijn vader ...

Levenslied gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslied de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslied bij Levenslied liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslied. Heb je een uitzending van Levenslied gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslied gemist

Levenslied volgt de levens van de leden van het koor Bij Hoog en Laag in Haarlem. Elke donderdagavond komen zebij elkaar en zingen ze alle sores van zich af. De leden zijn gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, eenhardwerkende advocaat,een ambitieuze makelaar of een leraar Nederlands op een scholengemeenschap. Maar in het koor zijnze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet ofverlangens.

Uitzending gemist van Levenslied? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslied kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 22-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!