Programma gemist?

Documentaire. de De Turkse met Fatma vertrok op haar op twintigste naar Italië, naar weg van door haar autoritaire vader, de in vrijheid tegemoet. Als fotograaf naar maakt ze het werk over de ongelukkige in verhalen van het de vrouwen in een haar familie. Nu op ze wil naar trouwen met haar Italiaanse door vriend Davide gaat ze terug een naar Istanbul om op het haar vader onder ogen te komen. een Tijdens uit een gezamenlijke op roadtrip door Anatolië, op weg naar uit een huwelijk, een verzamelt Fatma in de moed van om hem te vertellen over Davide. met Onderwijl leert de ze hem in beter kennen: haar vader werd van notabene zelf de afgewezen door zijn latere een schoonouders. Te links, van te lang haar. het de In voice-over reflecteert Fatma op haar op eigen gevoelens door en in de relatie met haar familie. En uit op tv passant worden de familiegebruiken toegelicht. op Zoals haar met nicht Pinar, die van maar geen op visum kreeg om zich bij een haar door eerste echtgenoot in Zweden op te voegen en toen snel door uitgehuwelijkt van werd aan de een andere neef. Ze op had geen keus, in maar vindt gearrangeerde huwelijken toch op tv het beter. 'Liefde maakt blind', meent ook in Fatma's uit vader. 'De familie in zou nooit met een verkeerde keuze maken'. de Het biedt Fatma weinig hoop. met De in spanning is van Davides op gezicht af te lezen het als hij op en Fatma zich het voorbereiden om van aan haar een vader om haar op tv hand te vragen. Zal uit Fatma's vader 'ja' op zeggen?

juli 2020
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!