Programma gemist?

Documentaire. naar De Turkse Fatma het vertrok op haar uit twintigste naar Italië, van weg van een haar autoritaire vader, de vrijheid tijdens tegemoet. Als fotograaf van maakt ze werk over het de ongelukkige verhalen door de van de vrouwen in haar op familie. Nu door ze wil trouwen met op haar Italiaanse vriend Davide op naar gaat ze terug uit naar Istanbul om haar met vader onder met ogen te komen. Tijdens het een gezamenlijke roadtrip in door Anatolië, op op weg naar tijdens een huwelijk, verzamelt Fatma op tv de moed om het hem te vertellen van over Davide. Onderwijl van leert ze hem van beter kennen: met haar vader werd notabene zelf afgewezen de door zijn latere uit schoonouders. de Te links, te lang haar. op tv In voice-over reflecteert de Fatma op in haar eigen uit gevoelens en de de relatie met haar familie. naar En passant worden tijdens de familiegebruiken toegelicht. Zoals door haar nicht op Pinar, die maar het geen een visum kreeg om zich tijdens bij haar eerste het echtgenoot in met Zweden te voegen en een toen snel op uitgehuwelijkt werd aan het een andere neef. Ze had door geen het keus, maar vindt gearrangeerde in huwelijken toch beter. 'Liefde op tv maakt blind', meent op tv ook Fatma's vader. op 'De familie zou uit nooit een door verkeerde keuze maken'. met Het biedt Fatma tijdens weinig hoop. De spanning met is van Davides op gezicht af te lezen uit als tijdens hij en Fatma zich voorbereiden van om aan haar de vader op tv om haar op tv hand te vragen. met Zal Fatma's vader een 'ja' zeggen?

oktober 2020
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!