Programma gemist?

Documentaire. De Turkse tijdens de Fatma vertrok op tijdens haar twintigste naar van Italië, weg van haar tijdens autoritaire vader, uit de vrijheid tegemoet. uit Als fotograaf maakt ze in werk over de ongelukkige verhalen op van de naar vrouwen in haar familie. van Nu ze wil door trouwen met met haar Italiaanse vriend van Davide met gaat ze terug op tv naar Istanbul om haar vader onder in de ogen te komen. op tv Tijdens een gezamenlijke roadtrip de door Anatolië, op weg naar in een met huwelijk, verzamelt op Fatma de moed een om hem te vertellen over Davide. door Onderwijl leert ze in hem beter tijdens kennen: haar vader op werd notabene zelf afgewezen op het door zijn latere schoonouders. Te links, op te lang haar. naar In voice-over reflecteert door Fatma op haar met eigen naar gevoelens en de relatie met naar haar familie. uit En op passant worden de familiegebruiken toegelicht. met Zoals naar haar nicht Pinar, die maar tijdens geen visum kreeg om op zich bij haar naar het eerste echtgenoot in de Zweden te voegen en toen snel tijdens uitgehuwelijkt een werd aan een met andere neef. Ze had geen met keus, maar naar vindt gearrangeerde huwelijken de toch beter. 'Liefde op maakt blind', door meent ook Fatma's vader. het 'De familie zou nooit een een tijdens verkeerde keuze maken'. Het biedt met op tv Fatma weinig hoop. De spanning tijdens is van Davides in gezicht af op tv te lezen naar als hij en tijdens Fatma zich voorbereiden om door aan haar vader het om haar hand te de vragen. tijdens Zal Fatma's vader met 'ja' zeggen?

december 2021
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!