Programma gemist?

Documentaire. De tijdens Turkse Fatma op tv vertrok op haar twintigste tijdens naar Italië, in weg van haar autoritaire vader, met de in vrijheid tegemoet. het Als fotograaf maakt ze in werk over op de ongelukkige verhalen op tv van de vrouwen door in haar familie. naar Nu ze wil trouwen met uit haar Italiaanse met vriend Davide gaat ze een terug naar Istanbul naar om haar tijdens vader onder op ogen te komen. op tv Tijdens een gezamenlijke roadtrip door uit Anatolië, op tv op weg naar een huwelijk, naar verzamelt Fatma het de moed om hem van te vertellen over Davide. op tv Onderwijl leert het ze hem beter kennen: het haar vader werd naar notabene zelf afgewezen het door de zijn latere uit schoonouders. Te links, te lang tijdens haar. op In voice-over reflecteert Fatma op tv op haar het eigen gevoelens en de relatie met door een haar familie. En passant worden de op tv familiegebruiken toegelicht. Zoals naar haar nicht met Pinar, die uit maar geen visum op tv kreeg om zich bij van haar eerste op echtgenoot in Zweden te uit voegen uit en toen snel uitgehuwelijkt op werd aan een andere neef. het Ze had een geen keus, op tv maar vindt gearrangeerde huwelijken toch van tijdens beter. 'Liefde maakt blind', meent op tv ook Fatma's vader. 'De van tijdens familie zou nooit een verkeerde keuze de maken'. uit Het biedt tijdens Fatma weinig hoop. De spanning van is van Davides gezicht de af in te lezen van als hij en Fatma zich uit voorbereiden naar om aan haar vader om haar een hand op te vragen. Zal een Fatma's vader 'ja' op tv zeggen?

februari 2021
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!