Programma gemist?

Documentaire. De Turkse tijdens Fatma van vertrok op haar twintigste het naar Italië, weg van op tv haar autoritaire vader, van de vrijheid tegemoet. door Als fotograaf maakt van op ze werk over de in ongelukkige verhalen van op tv de vrouwen in haar het familie. Nu ze wil in door trouwen met haar Italiaanse vriend Davide naar op tv gaat ze terug naar Istanbul de om haar vader naar onder ogen te komen. met Tijdens uit een gezamenlijke roadtrip van door Anatolië, tijdens op weg naar van een huwelijk, verzamelt het Fatma de moed om in hem te uit vertellen over Davide. Onderwijl leert ze het hem beter op tv kennen: haar het vader werd notabene zelf afgewezen in door zijn latere op schoonouders. Te door links, te lang haar. door door In voice-over reflecteert met Fatma op haar eigen gevoelens en tijdens de een relatie met naar haar familie. En passant uit worden de familiegebruiken toegelicht. met Zoals haar op tv nicht Pinar, die maar geen met visum kreeg om van zich bij haar door eerste echtgenoot in op in Zweden te voegen uit en toen snel uitgehuwelijkt werd tijdens aan een andere neef. op tv door Ze had geen keus, maar vindt het gearrangeerde naar huwelijken toch met beter. 'Liefde maakt met blind', meent ook Fatma's vader. 'De met familie zou een nooit een uit verkeerde keuze maken'. in Het biedt Fatma van weinig hoop. het De spanning is van Davides gezicht door af te lezen van als van hij en Fatma zich voorbereiden van tijdens om aan haar vader naar om haar het hand te vragen. Zal Fatma's vader het 'ja' in zeggen?

juni 2021
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!