Programma gemist?

Documentaire. De Turkse door Fatma een vertrok op haar op tv twintigste naar Italië, weg van een haar autoritaire vader, naar de vrijheid tegemoet. naar Als fotograaf met maakt ze werk over een op tv de ongelukkige verhalen van een de vrouwen in door haar familie. op Nu ze wil trouwen het met haar Italiaanse vriend op Davide met gaat ze terug naar Istanbul om met haar vader op tv onder ogen uit te komen. Tijdens een gezamenlijke met roadtrip door naar Anatolië, op weg van naar een huwelijk, verzamelt op tv met Fatma de moed om hem met te vertellen van over Davide. op Onderwijl leert ze de hem beter kennen: tijdens haar vader werd notabene zelf het afgewezen door zijn op latere schoonouders. uit Te links, te uit lang haar. van In voice-over reflecteert op tv Fatma op haar eigen gevoelens op en in de relatie met van haar familie. En passant de worden de familiegebruiken tijdens toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, het die maar geen in visum kreeg om de zich bij naar haar eerste echtgenoot in door Zweden op tv te voegen en toen in snel uitgehuwelijkt tijdens werd aan een andere tijdens neef. Ze de had geen keus, met maar vindt van gearrangeerde huwelijken toch beter. 'Liefde van maakt blind', meent ook naar tijdens Fatma's vader. 'De familie zou naar nooit een in verkeerde keuze maken'. Het biedt uit op Fatma weinig hoop. De spanning is op tv van met Davides gezicht af te lezen naar als door hij en Fatma met zich voorbereiden om aan op tv haar vader om uit haar op hand te vragen. Zal Fatma's vader het 'ja' door zeggen?

januari 2020
22-01-2011 12:00

Aflevering 1

Almost married - Aflevering 1

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheid tegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwen met haar ...

Almost married gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost married de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost married bij Almost married liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost married. Heb je een uitzending van Almost married gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost married gemist

Documentaire. De Turkse Fatma vertrok op haar twintigste naar Italië, weg van haar autoritaire vader, de vrijheidtegemoet. Als fotograaf maakt ze werk over de ongelukkige verhalen van de vrouwen in haar familie. Nu ze wil trouwenmet haar Italiaanse vriend Davide gaat ze terug naar Istanbul om haar vader onder ogen te komen. Tijdens eengezamenlijke roadtrip door Anatolië, op weg naar een huwelijk, verzamelt Fatma de moed om hem te vertellen over Davide.Onderwijl leert ze hem beter kennen: haar vader werd notabene zelf afgewezen door zijn latere schoonouders. Te links,te lang haar. In voice-over reflecteert Fatma op haar eigen gevoelens en de relatie met haar familie. En passant wordende familiegebruiken toegelicht. Zoals haar nicht Pinar, die maar geen visum kreeg om zich bij haar eerste echtgenoot inZweden te voegen en toen snel uitgehuwelijkt werd aan een andere neef. Ze had geen keus, maar vindt gearrangeerdehuwelijken toch beter. 'Liefde maakt blind', meent ook Fatma's vader. 'De familie zou nooit een verkeerde keuze maken'.Het biedt Fatma weinig hoop. De spanning is van Davides gezicht af te lezen als hij en Fatma zich voorbereiden om aanhaar vader om haar hand te vragen. Zal Fatma's vader 'ja' zeggen?

Uitzending gemist van Almost married? Hier kun je alle uitzendingen van Almost married kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!