Programma gemist?

Duitse met (D) Documentaire uit 2008 op van op tv Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze naar moslim het al jaren een teruggetrokken door leven als naar moeder en huisvrouw naar in het uit provinciale zuiden van Duitsland. de Als ze hoort dat het door staatstheater naar van Stuttgart amateur het actrices zoekt voor een een uitvoering van door Medea, ziet Aysel dit uit als een kans door om met uit haar dagelijks leven te ontsnappen. naar En een dus doet ze uit auditie. Wat lijkt op met een kleine verandering in door uit haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijk haar door kijk in op het leven behoorlijk een te veranderen. Tijdens de naar voorbereidingen wordt Aysel van op tv geconfronteerd met tragische levensverhalen van het andere moslimvrouwen een die ze alleen een kende van in horen zeggen. Ze draagt als op enige vrouw een een hoofddoek en van moet haar standpunten met hand met en tand verdedigen een tegenover in de overige, modernere van Turkse vrouwen. op Verscheurd tussen haar door verlangen naar vrijheid en haar eigen uit tradities, het raakt Aysel verwikkeld het in een op conflict met haar geloof en ze in is gedwongen om uit vraagtekens op te zetten bij haar leven een op dat ze tot dusver op tv leidde.

september 2020
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!