Programma gemist?

Duitse door (D) Documentaire uit 2008 van op tv Thomas Lauterbach. Aysel in met leeft als religieuze moslim al uit jaren een teruggetrokken in leven als moeder een en huisvrouw van in het provinciale in zuiden van Duitsland. Als ze tijdens hoort dat het met staatstheater van Stuttgart van met amateur actrices zoekt voor een van uitvoering van Medea, op ziet Aysel dit als uit een kans om naar uit op haar dagelijks leven te ontsnappen. een En dus in doet ze auditie. Wat met lijkt door op een kleine van verandering in haar in dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijk haar in kijk op het door leven behoorlijk te het naar veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel de geconfronteerd met in tragische levensverhalen op tv van andere moslimvrouwen die ze het tijdens alleen kende van horen zeggen. Ze op van draagt als enige vrouw een van hoofddoek en in moet haar standpunten met op tv hand en tand verdedigen uit tegenover de de overige, modernere Turkse de vrouwen. Verscheurd uit tussen haar verlangen tijdens naar vrijheid en haar eigen in tijdens tradities, raakt Aysel verwikkeld in een een conflict met haar uit van geloof en ze het is gedwongen om van vraagtekens te zetten bij haar leven het dat naar ze tot dusver naar leidde.

januari 2020
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!