Programma gemist?

Duitse (D) Documentaire op tv uit 2008 van van Thomas Lauterbach. op tv Aysel door leeft als religieuze moslim al de jaren een teruggetrokken naar leven als tijdens moeder en huisvrouw in op het provinciale zuiden het van Duitsland. Als ze door van hoort dat het staatstheater van op Stuttgart amateur in actrices zoekt voor een uitvoering van van Medea, op ziet in Aysel dit als naar een kans om uit uit haar dagelijks leven de te ontsnappen. in En dus doet naar ze auditie. Wat lijkt op van een kleine verandering in naar haar dagelijks in bestaan, blijkt met uiteindelijk haar kijk op een het tijdens leven behoorlijk te veranderen. Tijdens naar de voorbereidingen in wordt Aysel in geconfronteerd met tragische levensverhalen een van andere moslimvrouwen die ze het alleen kende van op horen zeggen. in Ze draagt als enige op tv vrouw een hoofddoek naar en het moet haar in standpunten met hand en tand verdedigen met tegenover de overige, het tijdens modernere Turkse vrouwen. Verscheurd op tussen haar van verlangen naar vrijheid en haar eigen door met tradities, raakt Aysel verwikkeld in een met conflict met een haar geloof en ze het is gedwongen om van vraagtekens met te zetten bij haar leven uit dat ze tot de dusver het leidde.

juli 2021
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!