Programma gemist?

Duitse (D) Documentaire door uit van 2008 van Thomas Lauterbach. met Aysel een leeft als religieuze moslim naar al jaren een door teruggetrokken leven met als moeder en huisvrouw in het in provinciale zuiden tijdens van Duitsland. van Als ze hoort dat het met op staatstheater van Stuttgart in amateur actrices zoekt voor een een uitvoering van het Medea, ziet Aysel dit als op een kans met om uit tijdens haar dagelijks leven te ontsnappen. tijdens En dus op tv doet ze auditie. van Wat lijkt tijdens op een kleine de verandering in in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijk haar uit kijk een op het leven behoorlijk te het veranderen. Tijdens de op voorbereidingen wordt van Aysel geconfronteerd met op tv tragische levensverhalen van andere uit moslimvrouwen die naar ze alleen kende met van het horen zeggen. Ze draagt als met enige vrouw uit een hoofddoek en het moet haar standpunten op tv met hand en in tand verdedigen tegenover de overige, door modernere Turkse door vrouwen. Verscheurd tussen naar haar verlangen naar tijdens vrijheid en haar naar eigen tradities, raakt een Aysel verwikkeld in een in van conflict met haar geloof en ze door tijdens is gedwongen om vraagtekens op te zetten bij haar leven met dat ze op tv tot dusver op leidde.

mei 2021
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!