Programma gemist?

Duitse (D) Documentaire een uit tijdens 2008 van op tv Thomas Lauterbach. Aysel leeft het als religieuze moslim in al jaren een naar teruggetrokken leven als moeder en met huisvrouw op in het provinciale zuiden met van Duitsland. Als de ze hoort dat het op staatstheater in van Stuttgart amateur actrices zoekt uit voor een uitvoering uit van Medea, ziet in Aysel op tv dit als een kans om het uit op haar dagelijks op leven te ontsnappen. En dus het doet ze auditie. Wat op op lijkt op een tijdens kleine verandering in haar dagelijks een bestaan, met blijkt uiteindelijk haar kijk op het door op leven behoorlijk te veranderen. tijdens Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel het geconfronteerd met tragische door met levensverhalen van andere op moslimvrouwen die ze alleen kende met van horen zeggen. uit Ze draagt als enige in naar vrouw een hoofddoek en van moet haar standpunten met hand tijdens en tand verdedigen op tv tegenover de overige, uit van modernere Turkse vrouwen. Verscheurd naar tussen haar verlangen naar van vrijheid en haar eigen tijdens tradities, de raakt Aysel verwikkeld in een naar conflict met haar naar geloof uit en ze met is gedwongen om vraagtekens te het zetten bij tijdens haar leven dat ze tot naar dusver in leidde.

januari 2021
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!