Programma gemist?

Duitse (D) Documentaire door uit 2008 van door de Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze met moslim uit al jaren op een teruggetrokken leven als een moeder en huisvrouw in het een provinciale zuiden uit van Duitsland. met Als ze hoort dat het het staatstheater van Stuttgart op amateur in actrices zoekt voor op een uitvoering van Medea, ziet met Aysel met dit als een met kans om uit haar dagelijks met leven te ontsnappen. met En op tv dus doet ze auditie. Wat van lijkt op een een kleine verandering uit in haar uit dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijk de haar kijk het op het leven behoorlijk te in veranderen. het Tijdens de voorbereidingen wordt het Aysel geconfronteerd met met tragische van levensverhalen van andere moslimvrouwen die ze op alleen kende de van uit horen zeggen. Ze draagt het als enige vrouw naar een hoofddoek en moet op haar standpunten met hand een op tv en tand verdedigen tegenover uit de overige, op modernere Turkse vrouwen. door Verscheurd tussen haar verlangen naar vrijheid uit en haar eigen op tradities, raakt Aysel het verwikkeld in een door conflict met uit haar geloof en het ze is gedwongen met om vraagtekens een te zetten bij haar van leven dat ze een tot door dusver leidde.

juni 2020
29-01-2011 12:00

Aflevering 1

Bastion of sin - Aflevering 1

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokken leven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgart am...

Bastion of sin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bastion of sin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bastion of sin bij Bastion of sin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bastion of sin. Heb je een uitzending van Bastion of sin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bastion of sin gemist

Duitse (D) Documentaire uit 2008 van Thomas Lauterbach. Aysel leeft als religieuze moslim al jaren een teruggetrokkenleven als moeder en huisvrouw in het provinciale zuiden van Duitsland. Als ze hoort dat het staatstheater van Stuttgartamateur actrices zoekt voor een uitvoering van Medea, ziet Aysel dit als een kans om uit haar dagelijks leven teontsnappen. En dus doet ze auditie. Wat lijkt op een kleine verandering in haar dagelijks bestaan, blijkt uiteindelijkhaar kijk op het leven behoorlijk te veranderen. Tijdens de voorbereidingen wordt Aysel geconfronteerd met tragischelevensverhalen van andere moslimvrouwen die ze alleen kende van horen zeggen. Ze draagt als enige vrouw een hoofddoeken moet haar standpunten met hand en tand verdedigen tegenover de overige, modernere Turkse vrouwen. Verscheurd tussenhaar verlangen naar vrijheid en haar eigen tradities, raakt Aysel verwikkeld in een conflict met haar geloof en ze isgedwongen om vraagtekens te zetten bij haar leven dat ze tot dusver leidde.

Uitzending gemist van Bastion of sin? Hier kun je alle uitzendingen van Bastion of sin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!