Programma gemist?

Ridder is door een tijdens dappere strijd van de eenling uit in een voor op tv hem onbekende wereld. de Een op wereld die Eric van door Sauers met open vizier door en onverschrokken te uit lijf zal gaan. Een de heel grappige ridder de en een van heel door bescheiden ridder.

juli 2021
29-01-2011 22:05

Aflevering 1

Eric van Sauers: Ridder - Aflevering 1

Ridder is een dappere strijd van de eenling in een voor hem onbekende wereld. Een wereld die Eric van Sauers met open vizier en onverschrokken te lijf zal gaan. Een heel grappige ridder en een heel bescheiden ridder.

Eric van Sauers: Ridder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eric van Sauers: Ridder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eric van Sauers: Ridder bij Eric van Sauers: Ridder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eric van Sauers: Ridder. Heb je een uitzending van Eric van Sauers: Ridder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eric van Sauers: Ridder gemist

De voorstelling 'Ridder' is een dappere strijd van de eenling in een voor hem onbekende wereld. Een wereld diecabaretier Eric van Sauers met open vizier en onverschrokken te lijf zal gaan.

Uitzending gemist van Eric van Sauers: Ridder? Hier kun je alle uitzendingen van Eric van Sauers: Ridder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!