Programma gemist?

Nick op tv vertelt Phyllis dat door de politie alcohol bij op tv het in meer heeft gevonden, vlakbij de van plek waar Noah bijna op tv is de verdronken. Kay, Murphy een en Amber zijn tijdens blij als ze van uit Michael te naar horen krijgen een dat Kay een dna-test mag doen. een Jill is gefrustreerd uit als Esther haar het huwelijk de aankondigt.

Gloria vraagt Kevin van om hulp, maar van hij weigert in tijdens de angst hierdoor van in de problemen van te op komen. Jill naar probeert Victor van het idee op tv af het te brengen om Billy de CEO in van Jabot het te een maken. Chloe voelt door zich aangetrokken tot uit zowel Cane als Billy, tijdens maar denkt dat ze de op juiste keus heeft door gemaakt. Colleen besluit tijdens een bezoekje met te brengen aan op Rebecca in de Italië.

Eden met vindt dat zij schuldig in is aan van de dood van tijdens Brad, maar op tv Michael probeert haar tijdens ervan te overtuigen dat tijdens dit niet naar waar is. Sharon naar hoort van Nick dat Phyllis op tv weet wat er het tussen hen is gebeurt. het Sharon maakt zich in door meteen zorgen, omdat Phyllis hier nog de niets van heeft door laten blijken. met Cane vertelt Billy met dat Jill naar hem de volgende op dag wil uit zien.

De familie door komt samen om tijdens Brad de laatste eer de te bewijzen. Zijn op tv drie op ex-vrouwen halen ieder herinneringen op naar aan hun uit tijd met van Brad. Victor op vertelt Neil hoe hij werkelijk over de Brad dacht. op Phyllis confronteert Nick met van zijn een avontuurtje met Sharon en op hij vertelt haar de wat hij werkelijk het voor de in twee vrouwen voelt. Colleen een is geïrriteerd als met ze het Victor in Brad's huis in aantreft.

Ashley met waarschuwt Victor de voor Abby. Nick door vraagt Sharon naar door haar ware gevoelens op tv voor hem en ze groeien steeds het dichter naar met elkaar toe. Iedereen is de geschokt als naar Noah op tv zijn geheugen langzaam terugkrijgt. Kay kan een zich tijdens de een spelletje kaarten haar op op tv laatste zet niet meer de herinneren en maakt uit zich zorgen om uit haar gezondheid.

Ashley een en Abby uit onderbreken een verhitte naar discussie tussen Victor en Jack op tv in het tijdens ziekenhuis. Abby vertelt dat in Eden door schuldig is aan tijdens het ongeluk. Phyllis kan Nick niet een bereiken en door realiseert op zich dat hij met Sharon een is ingesneeuwd op in de hut. Nick de ontdekt Sharon's geheimen naar en Colleen gaat op tv op zoek een naar haar uit vader.

Colleen in vraagt Lily en Billy om de naar met Brad's huis te komen tijdens en vertelt uit hen dat hij met wordt vermist. met Niemand kan geloven dat uit er misschien iets ergs met op tv hem is gebeurd. van Nick krijgt op tv te het horen dat het niet lang uit meer duurt voor hij van het tijdens ziekenhuis mag verlaten. Sharon het en op Nick raken ingesneeuwd. Michael doorziet in Eden's door leugens.

Nick op vertelt Phyllis dat hij in Sharon wil zien. Brad in op wordt vermist en Colleen maakt in zich ernstige zorgen. Niet van veel een later worden uit zijn verlaten auto in en zijn sjaal gevonden. Noah van en Eden beleven het een angstig avontuur op met het op ijs.

februari 2020
10-02-2011 19:06

Seizoen 36 aflevering 223

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 223

Nick vertelt Phyllis dat de politie alcohol bij het meer heeft gevonden, vlakbij de plek waar Noah bijna is verdronken. Kay, Murphy en Amber zijn blij als ze van Michael te horen krijgen dat Kay een dna-test mag doen. Jill is gefrustreerd a...

09-02-2011 19:05

Seizoen 36 aflevering 222

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 222

Gloria vraagt Kevin om hulp, maar hij weigert in de angst hierdoor in de problemen te komen. Jill probeert Victor van het idee af te brengen om Billy de CEO van Jabot te maken. Chloe voelt zich aangetrokken tot zowel Cane als Billy, maar de...

08-02-2011 19:07

Seizoen 36 aflevering 221

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 221

Eden vindt dat zij schuldig is aan de dood van Brad, maar Michael probeert haar ervan te overtuigen dat dit niet waar is. Sharon hoort van Nick dat Phyllis weet wat er tussen hen is gebeurt. Sharon maakt zich meteen zorgen, omdat Phyllis hi...

07-02-2011 19:09

Seizoen 36 aflevering 220

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 220

De familie komt samen om Brad de laatste eer te bewijzen. Zijn drie ex-vrouwen halen ieder herinneringen op aan hun tijd met Brad. Victor vertelt Neil hoe hij werkelijk over Brad dacht. Phyllis confronteert Nick met zijn avontuurtje met Sha...

03-02-2011 19:06

Seizoen 36 aflevering 218

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 218

Ashley waarschuwt Victor voor Abby. Nick vraagt Sharon naar haar ware gevoelens voor hem en ze groeien steeds dichter naar elkaar toe. Iedereen is geschokt als Noah zijn geheugen langzaam terugkrijgt. Kay kan zich tijdens een spelletje kaar...

02-02-2011 19:07

Seizoen 36 aflevering 217

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 217

Ashley en Abby onderbreken een verhitte discussie tussen Victor en Jack in het ziekenhuis. Abby vertelt dat Eden schuldig is aan het ongeluk. Phyllis kan Nick niet bereiken en realiseert zich dat hij met Sharon is ingesneeuwd in de hut. Nic...

01-02-2011 19:06

Seizoen 36 aflevering 216

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 216

Colleen vraagt Lily en Billy om naar Brad's huis te komen en vertelt hen dat hij wordt vermist. Niemand kan geloven dat er misschien iets ergs met hem is gebeurd. Nick krijgt te horen dat het niet lang meer duurt voor hij het ziekenhuis mag...

31-01-2011 19:07

Seizoen 36 aflevering 215

The Young And The Restless - Seizoen 36 aflevering 215

Nick vertelt Phyllis dat hij Sharon wil zien. Brad wordt vermist en Colleen maakt zich ernstige zorgen. Niet veel later worden zijn verlaten auto en zijn sjaal gevonden. Noah en Eden beleven een angstig avontuur op het ijs.

Je bekijkt momenteel pagina 17 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Young And The Restless gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Young And The Restless de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Young And The Restless bij The Young And The Restless liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Young And The Restless. Heb je een uitzending van The Young And The Restless gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Young And The Restless gemist

‘The Young And The Restless’ speelt zich af in Genoa City, een fictieve stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters beleven hier gelukkige tijden met huwelijken, geboortes en spannende romances, maar net als in het echte leven is ook in Genoa City niet alles pais en vree. De families krijgen ook te maken met scheidingen, verslavingen en intriges.

Uitzending gemist van The Young And The Restless? Hier kun je alle uitzendingen van The Young And The Restless kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 13-01-2012 om 23:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!