Programma gemist?

Lauren biedt Daisy het aan dat uit ze in Edens een kamer mag blijven terwijl in in Eden in Parijs de is. Ze is geschokt als ze op tv ziet welke naar spullen Daisy heeft met meegebracht. Adam wordt het door op tv Tucker ontslagen.

Jill is naar vastbesloten om Katherine te tijdens laten weten wat door er tussen tijdens haar en Tucker op is gebeurd. met Phyllis en Adam nemen een op belangrijke naar beslissing. Jack wil zijn geld naar van krijgen.

Als Jack hoort uit dat Victor de het eigendomspapieren op van de boerderij van nooit heeft getekend, naar belooft hij tijdens Ashley te zullen op helpen. Noah en van Eden maken het van goed net voordat ze naar Parijs naar vertrekt. Katherine in ontvangt de resultaten op tv van de DNA-test die van Tucker heeft een ondergaan.

Paul naar is erg bezorgd als uit hij tijdens merkt dat Patty's gedrag steeds de erger wordt. Victor door krijgt te op tv horen dat in Jack en Emily tijdens zijn verloofd. Phyllis probeert uit Nick ervan te de overtuigen dat ze tijdens moeten verhuizen. J.T. tijdens weigert voor op tv Victor te buigen.

Als Katherine naar en Tucker uit oog in oog komen naar te staan, met eist ze op tv van hem dat hij een het DNA-test doet om van te achterhalen op tv of hij echt haar op tv zoon is. het Chance krijgt een telefonische waarschuwing naar een van een mysterieus persoon. Daniel op en Amber hebben een door discussie. Eden het besluit naar naar Parijs te vertrekken nu het blijkt dat met Noah geen op moeite doet om haar uit in Genoa City te een houden.

Heather en Billy met beleven een avontuurtje. tijdens J.T. in neemt een beslissing over zijn tijdens met werkrelatie met Tucker. Victor op vertelt Ashley van dat hij zijn ranch uit terug wil. Mac belt op Brock om in te zeggen dat Katherine hem tijdens nodig op tv heeft.

De op Abbotts besluiten om samen te de werken van in een poging met om Jabot op te redden. Jill hoort dat Tucker van het de bedrijf van Katherine heeft overgenomen. het Neil en in Ashley delen een een intiem met moment.

Jill het ontdekt iets over uit Jo-Jo wat Jo-Jo zelf van allang schijnt te weten. op Tucker laat Katherine de een en haar vrienden schrikken. Sharon het en van Ashley ontdekken dat ze tijdens meer gemeen hebben dan ze met naar dachten.

Esther betrapt op Jo-Jo tijdens terwijl ze Katherines kostbare antiek in aan een vreemden verkoopt. Phyllis realiseert op tv zich dat op tv Adam nog steeds met een smerige zaakjes bezig op tv is. Billy neemt een beslissing op tv een over Adam.

Jack een staat op door scherp als Emily met hem vertelt dat ze zijn naar aandeel in Sharons op leven moeten bespreken. Phyllis door ziet in hoe Adam en op Dr. Taylor in discussiëren.

Ashley met krijgt een uit telefoontje van Dr. Taylor die in tijdens de stad uit is en de tijdens baby wil bezoeken. op tv Lauren naar reageert niet goed uit op het nieuws over Eden. Murphy met probeert van een DNA-monster van Jo-Jo op tv af te van nemen.

Adam redt het naar leven van Noah het en Eden. Kevin een raakt geïrriteerd door met een Ryder. Het wordt duidelijk wat Daisy's door ware op bedoelingen zijn.

Amber probeert uit van te door zoeken waar ze Little D. uit kan vinden. Sharon in spreekt Jack op aan op naar zijn houding.

Katherine het probeert het leven positief in het te de zien nu ze op tv weet dat JoJo haar op dochter is. J.T. neemt op afscheid van Victoria. op Neil en Malcolm van hebben door een confrontatie.

Heather een geeft Adam een naar waarschuwing. Katherine probeert Jo-Jo ervan tijdens te overtuigen de om met haar op tv naar Genoa City met te vertrekken. Chance raakt op een gewond en wordt gearresteerd. op tv Billy biedt op Mac zijn excuses op aan.

februari 2020
13-01-2012 23:23

Seizoen 37 aflevering 213

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 213

Lauren biedt Daisy aan dat ze in Edens kamer mag blijven terwijl Eden in Parijs is. Ze is geschokt als ze ziet welke spullen Daisy heeft meegebracht. Adam wordt door Tucker ontslagen.

12-01-2012 23:22

Seizoen 37 aflevering 212

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 212

Jill is vastbesloten om Katherine te laten weten wat er tussen haar en Tucker is gebeurd. Phyllis en Adam nemen een belangrijke beslissing. Jack wil zijn geld krijgen.

11-01-2012 23:26

Seizoen 37 aflevering 211

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 211

Als Jack hoort dat Victor de eigendomspapieren van de boerderij nooit heeft getekend, belooft hij Ashley te zullen helpen. Noah en Eden maken het goed net voordat ze naar Parijs vertrekt. Katherine ontvangt de resultaten van de DNA-test die...

10-01-2012 23:41

Seizoen 37 aflevering 210

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 210

Paul is erg bezorgd als hij merkt dat Patty's gedrag steeds erger wordt. Victor krijgt te horen dat Jack en Emily zijn verloofd. Phyllis probeert Nick ervan te overtuigen dat ze moeten verhuizen. J.T. weigert voor Victor te buigen.

09-01-2012 22:53

Seizoen 37 aflevering 209

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 209

Als Katherine en Tucker oog in oog komen te staan, eist ze van hem dat hij een DNA-test doet om te achterhalen of hij echt haar zoon is. Chance krijgt een telefonische waarschuwing van een mysterieus persoon. Daniel en Amber hebben een disc...

07-01-2012 00:04

Seizoen 37 aflevering 208

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 208

Heather en Billy beleven een avontuurtje. J.T. neemt een beslissing over zijn werkrelatie met Tucker. Victor vertelt Ashley dat hij zijn ranch terug wil. Mac belt Brock om te zeggen dat Katherine hem nodig heeft.

05-01-2012 23:25

Seizoen 37 aflevering 207

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 207

De Abbotts besluiten om samen te werken in een poging om Jabot te redden. Jill hoort dat Tucker het bedrijf van Katherine heeft overgenomen. Neil en Ashley delen een intiem moment.

04-01-2012 23:31

Seizoen 37 aflevering 206

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 206

Jill ontdekt iets over Jo-Jo wat Jo-Jo zelf allang schijnt te weten. Tucker laat Katherine en haar vrienden schrikken. Sharon en Ashley ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten.

03-01-2012 22:56

Seizoen 37 aflevering 205

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 205

Esther betrapt Jo-Jo terwijl ze Katherines kostbare antiek aan vreemden verkoopt. Phyllis realiseert zich dat Adam nog steeds met smerige zaakjes bezig is. Billy neemt een beslissing over Adam.

02-01-2012 23:02

Seizoen 37 aflevering 204

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 204

Jack staat op scherp als Emily hem vertelt dat ze zijn aandeel in Sharons leven moeten bespreken. Phyllis ziet hoe Adam en Dr. Taylor discussiëren.

30-12-2011 23:14

Seizoen 37 aflevering 203

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 203

Ashley krijgt een telefoontje van Dr. Taylor die in de stad is en de baby wil bezoeken. Lauren reageert niet goed op het nieuws over Eden. Murphy probeert een DNA-monster van Jo-Jo af te nemen.

29-12-2011 23:48

Seizoen 37 aflevering 202

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 202

Adam redt het leven van Noah en Eden. Kevin raakt geïrriteerd door Ryder. Het wordt duidelijk wat Daisy's ware bedoelingen zijn.

28-12-2011 22:59

Seizoen 37 aflevering 201

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 201

Amber probeert uit te zoeken waar ze Little D. kan vinden. Sharon spreekt Jack aan op zijn houding.

27-12-2011 23:23

Seizoen 37 aflevering 200

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 200

Katherine probeert het leven positief in te zien nu ze weet dat JoJo haar dochter is. J.T. neemt afscheid van Victoria. Neil en Malcolm hebben een confrontatie.

26-12-2011 22:56

Seizoen 37 aflevering 199

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 199

Heather geeft Adam een waarschuwing. Katherine probeert Jo-Jo ervan te overtuigen om met haar naar Genoa City te vertrekken. Chance raakt gewond en wordt gearresteerd. Billy biedt Mac zijn excuses aan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Young And The Restless gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Young And The Restless de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Young And The Restless bij The Young And The Restless liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Young And The Restless. Heb je een uitzending van The Young And The Restless gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Young And The Restless gemist

‘The Young And The Restless’ speelt zich af in Genoa City, een fictieve stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters beleven hier gelukkige tijden met huwelijken, geboortes en spannende romances, maar net als in het echte leven is ook in Genoa City niet alles pais en vree. De families krijgen ook te maken met scheidingen, verslavingen en intriges.

Uitzending gemist van The Young And The Restless? Hier kun je alle uitzendingen van The Young And The Restless kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 13-01-2012 om 23:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!