Programma gemist?

Lauren biedt Daisy van met aan dat ze in met Edens kamer de mag blijven terwijl Eden in Parijs met is. in Ze is uit geschokt als ze het ziet welke spullen Daisy heeft meegebracht. tijdens uit Adam wordt door Tucker op tv ontslagen.

Jill het is vastbesloten om Katherine van te laten weten wat in er tussen haar uit en met Tucker is gebeurd. door Phyllis en Adam nemen een van belangrijke met beslissing. Jack wil zijn geld de van krijgen.

Als door Jack hoort dat Victor de door eigendomspapieren van van de op tv boerderij nooit heeft tijdens getekend, belooft hij Ashley in te zullen helpen. Noah het en Eden maken in het goed net voordat in uit ze naar Parijs vertrekt. Katherine ontvangt van de uit resultaten van in de DNA-test die naar Tucker heeft ondergaan.

Paul is in erg bezorgd op als hij merkt dat op Patty's door gedrag steeds erger wordt. Victor op krijgt te horen dat het Jack en Emily op zijn verloofd. Phyllis op tv probeert Nick ervan het te tijdens overtuigen dat ze moeten naar verhuizen. in J.T. weigert voor Victor met te buigen.

Als Katherine en uit Tucker oog in in oog komen uit te staan, tijdens eist ze van de hem dat hij een DNA-test tijdens uit doet om te door achterhalen of hij van echt haar zoon is. naar Chance krijgt tijdens een telefonische waarschuwing het van een mysterieus persoon. Daniel op en van Amber hebben een discussie. Eden tijdens besluit naar naar Parijs te de vertrekken nu blijkt dat Noah op geen moeite in doet om haar in de Genoa door City te houden.

Heather door en Billy beleven een avontuurtje. het J.T. met neemt een beslissing over op tv zijn werkrelatie met met Tucker. Victor vertelt Ashley het dat tijdens hij zijn ranch op tv terug wil. Mac door belt Brock om op tv te zeggen op tv dat Katherine hem nodig tijdens heeft.

De Abbotts besluiten het om uit samen te werken uit in een op tv poging om Jabot met te redden. Jill hoort dat Tucker door het bedrijf de van Katherine heeft op tv overgenomen. naar Neil en Ashley van delen een intiem tijdens moment.

Jill ontdekt iets naar over Jo-Jo wat met Jo-Jo de zelf allang schijnt de te weten. Tucker op laat Katherine naar en haar vrienden op schrikken. Sharon en Ashley ontdekken op dat ze meer gemeen een een hebben dan ze met dachten.

Esther betrapt in Jo-Jo door terwijl ze Katherines kostbare naar antiek aan vreemden verkoopt. door Phyllis realiseert zich dat naar Adam nog met steeds tijdens met smerige zaakjes in bezig is. Billy neemt een in beslissing over naar Adam.

Jack staat op de scherp door als Emily hem in vertelt dat ze zijn aandeel naar in Sharons leven naar moeten bespreken. Phyllis door ziet de hoe Adam en Dr. Taylor tijdens naar discussiëren.

Ashley krijgt het een door telefoontje van Dr. Taylor die met in de stad door is en een de baby wil bezoeken. in Lauren de reageert niet goed op op het nieuws over Eden. Murphy van probeert naar een DNA-monster van Jo-Jo af naar te het nemen.

Adam in redt het leven de van Noah in en Eden. Kevin raakt geïrriteerd uit door in Ryder. Het wordt duidelijk naar wat Daisy's ware bedoelingen op zijn.

Amber probeert het uit te uit zoeken waar ze een Little D. kan met vinden. Sharon spreekt Jack aan op tv op zijn een houding.

Katherine de probeert het leven van positief in te zien nu op ze weet dat naar JoJo haar naar dochter van is. J.T. neemt afscheid van de Victoria. door Neil en Malcolm hebben een door confrontatie.

Heather geeft door Adam een op tv waarschuwing. Katherine probeert met Jo-Jo ervan te naar overtuigen om met het haar naar Genoa door City te vertrekken. Chance raakt naar gewond op en wordt uit gearresteerd. Billy biedt op Mac zijn excuses van aan.

februari 2021
13-01-2012 23:23

Seizoen 37 aflevering 213

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 213

Lauren biedt Daisy aan dat ze in Edens kamer mag blijven terwijl Eden in Parijs is. Ze is geschokt als ze ziet welke spullen Daisy heeft meegebracht. Adam wordt door Tucker ontslagen.

12-01-2012 23:22

Seizoen 37 aflevering 212

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 212

Jill is vastbesloten om Katherine te laten weten wat er tussen haar en Tucker is gebeurd. Phyllis en Adam nemen een belangrijke beslissing. Jack wil zijn geld krijgen.

11-01-2012 23:26

Seizoen 37 aflevering 211

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 211

Als Jack hoort dat Victor de eigendomspapieren van de boerderij nooit heeft getekend, belooft hij Ashley te zullen helpen. Noah en Eden maken het goed net voordat ze naar Parijs vertrekt. Katherine ontvangt de resultaten van de DNA-test die...

10-01-2012 23:41

Seizoen 37 aflevering 210

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 210

Paul is erg bezorgd als hij merkt dat Patty's gedrag steeds erger wordt. Victor krijgt te horen dat Jack en Emily zijn verloofd. Phyllis probeert Nick ervan te overtuigen dat ze moeten verhuizen. J.T. weigert voor Victor te buigen.

09-01-2012 22:53

Seizoen 37 aflevering 209

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 209

Als Katherine en Tucker oog in oog komen te staan, eist ze van hem dat hij een DNA-test doet om te achterhalen of hij echt haar zoon is. Chance krijgt een telefonische waarschuwing van een mysterieus persoon. Daniel en Amber hebben een disc...

07-01-2012 00:04

Seizoen 37 aflevering 208

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 208

Heather en Billy beleven een avontuurtje. J.T. neemt een beslissing over zijn werkrelatie met Tucker. Victor vertelt Ashley dat hij zijn ranch terug wil. Mac belt Brock om te zeggen dat Katherine hem nodig heeft.

05-01-2012 23:25

Seizoen 37 aflevering 207

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 207

De Abbotts besluiten om samen te werken in een poging om Jabot te redden. Jill hoort dat Tucker het bedrijf van Katherine heeft overgenomen. Neil en Ashley delen een intiem moment.

04-01-2012 23:31

Seizoen 37 aflevering 206

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 206

Jill ontdekt iets over Jo-Jo wat Jo-Jo zelf allang schijnt te weten. Tucker laat Katherine en haar vrienden schrikken. Sharon en Ashley ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten.

03-01-2012 22:56

Seizoen 37 aflevering 205

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 205

Esther betrapt Jo-Jo terwijl ze Katherines kostbare antiek aan vreemden verkoopt. Phyllis realiseert zich dat Adam nog steeds met smerige zaakjes bezig is. Billy neemt een beslissing over Adam.

02-01-2012 23:02

Seizoen 37 aflevering 204

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 204

Jack staat op scherp als Emily hem vertelt dat ze zijn aandeel in Sharons leven moeten bespreken. Phyllis ziet hoe Adam en Dr. Taylor discussiëren.

30-12-2011 23:14

Seizoen 37 aflevering 203

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 203

Ashley krijgt een telefoontje van Dr. Taylor die in de stad is en de baby wil bezoeken. Lauren reageert niet goed op het nieuws over Eden. Murphy probeert een DNA-monster van Jo-Jo af te nemen.

29-12-2011 23:48

Seizoen 37 aflevering 202

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 202

Adam redt het leven van Noah en Eden. Kevin raakt geïrriteerd door Ryder. Het wordt duidelijk wat Daisy's ware bedoelingen zijn.

28-12-2011 22:59

Seizoen 37 aflevering 201

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 201

Amber probeert uit te zoeken waar ze Little D. kan vinden. Sharon spreekt Jack aan op zijn houding.

27-12-2011 23:23

Seizoen 37 aflevering 200

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 200

Katherine probeert het leven positief in te zien nu ze weet dat JoJo haar dochter is. J.T. neemt afscheid van Victoria. Neil en Malcolm hebben een confrontatie.

26-12-2011 22:56

Seizoen 37 aflevering 199

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 199

Heather geeft Adam een waarschuwing. Katherine probeert Jo-Jo ervan te overtuigen om met haar naar Genoa City te vertrekken. Chance raakt gewond en wordt gearresteerd. Billy biedt Mac zijn excuses aan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Young And The Restless gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Young And The Restless de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Young And The Restless bij The Young And The Restless liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Young And The Restless. Heb je een uitzending van The Young And The Restless gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Young And The Restless gemist

‘The Young And The Restless’ speelt zich af in Genoa City, een fictieve stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters beleven hier gelukkige tijden met huwelijken, geboortes en spannende romances, maar net als in het echte leven is ook in Genoa City niet alles pais en vree. De families krijgen ook te maken met scheidingen, verslavingen en intriges.

Uitzending gemist van The Young And The Restless? Hier kun je alle uitzendingen van The Young And The Restless kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 13-01-2012 om 23:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!