Programma gemist?

Lauren door biedt Daisy aan op dat ze in Edens kamer een een mag blijven terwijl Eden op in Parijs is. van Ze is geschokt als in ze ziet welke spullen van Daisy heeft meegebracht. door Adam wordt door met van Tucker ontslagen.

Jill is vastbesloten een om Katherine te naar tijdens laten weten wat er tussen een haar en Tucker is de gebeurd. tijdens Phyllis en Adam nemen een door belangrijke tijdens beslissing. Jack wil zijn geld naar op tv krijgen.

Als de Jack hoort dat de Victor de eigendomspapieren in van de boerderij nooit heeft door getekend, belooft hij de met Ashley te zullen helpen. Noah tijdens en Eden maken het in goed net naar voordat ze naar op Parijs vertrekt. met Katherine ontvangt de resultaten van naar de op tv DNA-test die Tucker heeft met ondergaan.

Paul met is erg bezorgd als een hij merkt tijdens dat Patty's gedrag de steeds erger wordt. Victor krijgt naar te naar horen dat Jack en tijdens Emily in zijn verloofd. Phyllis probeert op tv Nick ervan te een overtuigen dat ze met moeten verhuizen. J.T. weigert voor naar Victor de te buigen.

Als Katherine en uit Tucker oog in in oog in komen te het staan, eist ze tijdens van hem dat met hij een DNA-test de doet om te achterhalen of uit hij echt haar zoon een naar is. Chance krijgt een telefonische waarschuwing op tv op van een mysterieus persoon. door Daniel en Amber in hebben een door discussie. Eden besluit naar op Parijs te vertrekken nu blijkt met dat het Noah geen de moeite doet om haar in in Genoa het City te houden.

Heather met en Billy beleven een avontuurtje. het J.T. een neemt een beslissing over tijdens zijn op werkrelatie met Tucker. Victor vertelt de Ashley dat hij zijn door het ranch terug wil. Mac belt tijdens Brock om van te zeggen dat Katherine hem van nodig naar heeft.

De op tv Abbotts besluiten om samen in te werken in een een in poging om Jabot te redden. door Jill hoort naar dat Tucker het de bedrijf van uit Katherine heeft overgenomen. van Neil en Ashley delen een intiem een de moment.

Jill ontdekt iets uit over Jo-Jo wat op tv Jo-Jo zelf allang door schijnt te de weten. Tucker laat met Katherine en van haar vrienden schrikken. op Sharon en Ashley tijdens ontdekken dat ze tijdens meer gemeen hebben dan ze van het dachten.

Esther naar betrapt Jo-Jo terwijl ze door Katherines tijdens kostbare antiek aan vreemden verkoopt. Phyllis van door realiseert zich dat Adam nog op tv steeds door met smerige zaakjes bezig is. naar Billy neemt een beslissing de naar over Adam.

Jack tijdens staat op met scherp als Emily hem vertelt dat naar ze het zijn aandeel in Sharons tijdens leven moeten een bespreken. Phyllis ziet hoe een Adam en Dr. naar Taylor van discussiëren.

Ashley krijgt in een tijdens telefoontje van Dr. Taylor met die in de stad uit is en de baby van wil door bezoeken. Lauren reageert niet goed op tv op het het nieuws over Eden. op Murphy probeert op een DNA-monster met van Jo-Jo af te van nemen.

Adam redt met het het leven van Noah en Eden. Kevin tijdens de raakt geïrriteerd door Ryder. Het wordt een duidelijk wat Daisy's in ware bedoelingen in zijn.

Amber in probeert uit te zoeken het waar ze Little D. op tv de kan vinden. Sharon in spreekt Jack aan op naar zijn houding.

Katherine probeert door het leven positief in door te van zien nu ze uit weet dat JoJo haar door dochter is. J.T. het neemt de afscheid van Victoria. Neil en naar Malcolm hebben een een confrontatie.

Heather geeft in Adam tijdens een waarschuwing. Katherine probeert Jo-Jo ervan uit te overtuigen om op tv door met haar naar Genoa City het te vertrekken. Chance raakt op naar gewond en wordt gearresteerd. Billy naar biedt Mac een zijn excuses van aan.

oktober 2020
13-01-2012 23:23

Seizoen 37 aflevering 213

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 213

Lauren biedt Daisy aan dat ze in Edens kamer mag blijven terwijl Eden in Parijs is. Ze is geschokt als ze ziet welke spullen Daisy heeft meegebracht. Adam wordt door Tucker ontslagen.

12-01-2012 23:22

Seizoen 37 aflevering 212

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 212

Jill is vastbesloten om Katherine te laten weten wat er tussen haar en Tucker is gebeurd. Phyllis en Adam nemen een belangrijke beslissing. Jack wil zijn geld krijgen.

11-01-2012 23:26

Seizoen 37 aflevering 211

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 211

Als Jack hoort dat Victor de eigendomspapieren van de boerderij nooit heeft getekend, belooft hij Ashley te zullen helpen. Noah en Eden maken het goed net voordat ze naar Parijs vertrekt. Katherine ontvangt de resultaten van de DNA-test die...

10-01-2012 23:41

Seizoen 37 aflevering 210

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 210

Paul is erg bezorgd als hij merkt dat Patty's gedrag steeds erger wordt. Victor krijgt te horen dat Jack en Emily zijn verloofd. Phyllis probeert Nick ervan te overtuigen dat ze moeten verhuizen. J.T. weigert voor Victor te buigen.

09-01-2012 22:53

Seizoen 37 aflevering 209

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 209

Als Katherine en Tucker oog in oog komen te staan, eist ze van hem dat hij een DNA-test doet om te achterhalen of hij echt haar zoon is. Chance krijgt een telefonische waarschuwing van een mysterieus persoon. Daniel en Amber hebben een disc...

07-01-2012 00:04

Seizoen 37 aflevering 208

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 208

Heather en Billy beleven een avontuurtje. J.T. neemt een beslissing over zijn werkrelatie met Tucker. Victor vertelt Ashley dat hij zijn ranch terug wil. Mac belt Brock om te zeggen dat Katherine hem nodig heeft.

05-01-2012 23:25

Seizoen 37 aflevering 207

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 207

De Abbotts besluiten om samen te werken in een poging om Jabot te redden. Jill hoort dat Tucker het bedrijf van Katherine heeft overgenomen. Neil en Ashley delen een intiem moment.

04-01-2012 23:31

Seizoen 37 aflevering 206

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 206

Jill ontdekt iets over Jo-Jo wat Jo-Jo zelf allang schijnt te weten. Tucker laat Katherine en haar vrienden schrikken. Sharon en Ashley ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten.

03-01-2012 22:56

Seizoen 37 aflevering 205

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 205

Esther betrapt Jo-Jo terwijl ze Katherines kostbare antiek aan vreemden verkoopt. Phyllis realiseert zich dat Adam nog steeds met smerige zaakjes bezig is. Billy neemt een beslissing over Adam.

02-01-2012 23:02

Seizoen 37 aflevering 204

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 204

Jack staat op scherp als Emily hem vertelt dat ze zijn aandeel in Sharons leven moeten bespreken. Phyllis ziet hoe Adam en Dr. Taylor discussiëren.

30-12-2011 23:14

Seizoen 37 aflevering 203

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 203

Ashley krijgt een telefoontje van Dr. Taylor die in de stad is en de baby wil bezoeken. Lauren reageert niet goed op het nieuws over Eden. Murphy probeert een DNA-monster van Jo-Jo af te nemen.

29-12-2011 23:48

Seizoen 37 aflevering 202

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 202

Adam redt het leven van Noah en Eden. Kevin raakt geïrriteerd door Ryder. Het wordt duidelijk wat Daisy's ware bedoelingen zijn.

28-12-2011 22:59

Seizoen 37 aflevering 201

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 201

Amber probeert uit te zoeken waar ze Little D. kan vinden. Sharon spreekt Jack aan op zijn houding.

27-12-2011 23:23

Seizoen 37 aflevering 200

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 200

Katherine probeert het leven positief in te zien nu ze weet dat JoJo haar dochter is. J.T. neemt afscheid van Victoria. Neil en Malcolm hebben een confrontatie.

26-12-2011 22:56

Seizoen 37 aflevering 199

The Young And The Restless - Seizoen 37 aflevering 199

Heather geeft Adam een waarschuwing. Katherine probeert Jo-Jo ervan te overtuigen om met haar naar Genoa City te vertrekken. Chance raakt gewond en wordt gearresteerd. Billy biedt Mac zijn excuses aan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Young And The Restless gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Young And The Restless de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Young And The Restless bij The Young And The Restless liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Young And The Restless. Heb je een uitzending van The Young And The Restless gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Young And The Restless gemist

‘The Young And The Restless’ speelt zich af in Genoa City, een fictieve stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters beleven hier gelukkige tijden met huwelijken, geboortes en spannende romances, maar net als in het echte leven is ook in Genoa City niet alles pais en vree. De families krijgen ook te maken met scheidingen, verslavingen en intriges.

Uitzending gemist van The Young And The Restless? Hier kun je alle uitzendingen van The Young And The Restless kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 13-01-2012 om 23:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!