Programma gemist?

Bekijk hier op Trawlermen van dinsdag 1 door het februari.

oktober 2021
01-02-2011 23:59

Aflevering 1

Trawlermen - Aflevering 1

Bekijk hier Trawlermen van dinsdag 1 februari.

Trawlermen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trawlermen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trawlermen bij Trawlermen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trawlermen. Heb je een uitzending van Trawlermen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trawlermen gemist

Dat vissers het gevaarlijkste beroep ter wereld hebben bewijst de documentaire Trawlermen: het gevaarlijke leven van Noordzeevissers. Hierin is te zien hoe garnalenvissers dagelijks op het randje van leven en dood balanceren terwijl ze de strijd aangaan met de ruige en gevaarlijke Noordzee.

Uitzending gemist van Trawlermen? Hier kun je alle uitzendingen van Trawlermen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-02-2011 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!