Programma gemist?

Verslag van van de 3VOOR12 Song de van het met Jaar verkiezing. Wie maakte tijdens de beste song tijdens van 2011: was door dat Lana Del een Rey, of naar toch Gotye? Seasick Steve of op een Crystal Fighters? Of de Agnes Obel? In de naar studio spelen o.a. het Fink, Bronstibock en de Chagall, Jungle by Night een en Tim Knol door hun Song van het in Jaar. het Presentatie: Roosmarijn uit Reijmer.

Concertmix van Elbow tijdens in uit Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands de 2011 en een bijzondere 3voor12-opname naar van op dit jaar in het Amsterdam). Daarnaast fragmenten met van een 3FM-interview door met de de band.

Nog tijdens een keer Coldplay op tijdens Pinkpop naar 2011, aangevuld met een een interview dat 3FM onlangs deed een met door de band in tijdens Londen.

Reportage een van het een Sziget-festival in Boedapest dat in door augustus plaatsvond en waar tijdens 3FM ook de dit jaar van uitgebreid aanwezig was. Presentatie: in Michiel door Veenstra.

Concertregistratie op van Moke op op de afgelopen Uitmarkt in naar Amsterdam.

24 door september 2011 is in het exact 20 op jaar geleden dat van het album Nevermind tijdens van Nirvana uitkwam. naar De plaat tijdens zorgde voor een doorbraak van uit underground muziek naar de van top van de in hitparades, en de zorgde voor een een schokgolf in de een muziekindustrie. Nevermind heeft nog naar op tv niets aan kracht ingeboet. Twee maanden in het later, op 25 november 1991, speelde het door de band in Paradiso. een De VPRO zendt dat van concert uit met en spreekt met drummer met Dave Grohl en bassist door Krist een Novoselic over uit hun herinneringen aan tijdens Amsterdam.

Bekende Nederlanders van kijken met terug op de laatste editie tijdens van het de leukste en beste popfestival de van ons land. Op de basis van het de opnamen uit een het Nederland het 3-archief hebben ze een met persoonlijke jukebox een van fragmenten een samengesteld. Samen met Leon Verdonschot op tv voorzien zij de Lowlands-fragmenten naar het van zinnig, ludiek of inzichtrijk commentaar. het een Presentatie: Leon Verdonschot.

Eric uit Corton presenteert een concert van het The op tv National uit Brooklyn. tijdens Op18 februari het gaf de band met een bevlogen optreden op het een Cross-Linxfestival, in met een uitverkocht de Muziekgebouw Frits Philips te van Eindhoven.De band was de de absolute publieksfavoriet tijdens van het festival. TheNational het brak met vorig jaar definitief door; het album uit High Violet met naar werddoor 3VOOR12 bezoekers gekozen tot het Album van tijdens het Jaar 2010, uit en hetnummer Bloodbuzz Ohio van belandde op de met derde met plek in de naar song van hetJaarverkiezing in 2010.

Concertregistraties van Kyteman het en uit Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, het veroverde de Nederlandse in podia met tijdens zijn Hip Hop Orchestra. door in Onder de noemer Kytecrash tourt hij een op dit tijdens moment een door Nederland, met naar leermeester en trompettist in Eric Vloeimans. Kytecrash noemen in zij een speeltuin van stijlen, een met jazz in en hiphop op tv als voornaamste op ingrediënten. Presentatie: Eric uit Corton.

Concertregistratie het van één van de op beste op tv live bands van Nederland: De Staat. van In de het klassieke concertgebouw naar De Vereeniging in in thuisstad Nijmegen viert het de Staat de release van uit een het nieuwe album Machinery. tijdens Presentatie: Eric uit Corton.

De beste popconcerten in en festivals zijn door te zien. van Elke de uitzending wordt ingeleid door een op 3FM-presentator: op tv Eric Corton, Sander Lantinga een of Michiel Veenstra. Eind 2010 een vierde het van Nederlandse hip hop-label Top op tv van Notch zijn vijftienjarige jubileum met twee in dagen op tv feest in de in Melkweg. Van gevestigde namen op als De uit Jeugd van Tegenwoordig en The door Opposites, tot door aanstormende talenten als tijdens Zwart Licht van stonden op het een podium. In 3 door On Stage komen naar de hoogtepunten van van twee dagen Nederlandse hip hop met voorbij. Met o.a.: van van De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade op van (Hoedenplank, Kaapstad); Zwart Licht (Blazin'); The door Opposites in met Dio in en Willie Wartaal (Dom Lomp & de Famous); The tijdens Opposites (Licht Uit); Dio op (Tijdmachine, Aye) uit en Flinke Namen op (Wolken). Presentatie: tijdens Eric Corton, een Sander Lantinga, Michiel door Veenstra.

september 2021
17-12-2011 00:10

Aflevering 32

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 32

Verslag van de 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. Wie maakte de beste song van 2011: was dat Lana Del Rey, of toch Gotye? Seasick Steve of Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In de studio spelen o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, Jungle by ...

10-12-2011 00:35

Aflevering 31

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 31

Concertmix van Elbow in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 en een bijzondere 3voor12-opname van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van een 3FM-interview met de band.

19-11-2011 23:55

Aflevering 29

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 29

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum ...

12-11-2011 23:55

Aflevering 28

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 28

Nog een keer Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met een interview dat 3FM onlangs deed met de band in Londen.

05-11-2011 00:05

Aflevering 27

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 27

Reportage van het Sziget-festival in Boedapest dat in augustus plaatsvond en waar 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig was. Presentatie: Michiel Veenstra.

29-10-2011 00:50

Aflevering 26

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 26

Concertregistratie van Moke op de afgelopen Uitmarkt in Amsterdam.

24-09-2011 00:05

Aflevering 22

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 22

24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. De plaat zorgde voor een doorbraak van underground muziek naar de top van de hitparades, en zorgde voor een schokgolf in de muziekindustrie. Nevermi...

03-09-2011 00:30

Aflevering 25

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 25

Bekende Nederlanders kijken terug op de laatste editie van het leukste en beste popfestival van ons land. Op basis van de opnamen uit het Nederland 3-archief hebben ze een persoonlijke jukebox van fragmenten samengesteld. Samen met Leon Ver...

16-04-2011 00:05

Aflevering 4

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 4

Eric Corton presenteert een concert van The National uit Brooklyn. Op18 februari gaf de band een bevlogen optreden op het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven.De band was de absolute publieksfavorie...

26-03-2011 00:20

Aflevering 3

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 3

Concertregistraties van Kyteman en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, veroverde de Nederlandse podia met zijn Hip Hop Orchestra. Onder de noemer Kytecrash tourt hij op dit moment door Nederland, met leermeester en trompettist Eric Vlo...

05-03-2011 00:05

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

Concertregistratie van één van de beste live bands van Nederland: De Staat. In het klassieke concertgebouw De Vereeniging in thuisstad Nijmegen viert de Staat de release van het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric Corton.

05-02-2011 23:40

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton, Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarige jubileu...

3 On Stage: Top Notch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Top Notch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Top Notch bij 3 On Stage: Top Notch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Top Notch. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Top Notch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Top Notch gemist

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum met twee dagen feest in de Melkweg. Van gevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, totaanstormende talenten als Zwart Licht stonden op het podium. In 3 On Stage komen de hoogtepunten van twee dagenNederlandse hip hop voorbij. Met o.a.: De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad);Zwart Licht (Blazin'); The Opposites met Dio en Willie Wartaal (Dom Lomp & Famous); The Opposites (Licht Uit); Dio(Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, Sander Lantinga, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Top Notch? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Top Notch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!