Programma gemist?

Verslag van de door 3VOOR12 naar Song van het de Jaar verkiezing. van Wie maakte de beste song het van 2011: was dat van Lana Del Rey, tijdens of toch tijdens Gotye? Seasick Steve of uit van Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In van de studio spelen in o.a. Fink, Bronstibock naar en Chagall, Jungle op by Night uit en uit Tim Knol hun Song van op tv het Jaar. Presentatie: op tv Roosmarijn tijdens Reijmer.

Concertmix de van Elbow in Nederland op tv (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 op en een bijzondere 3voor12-opname op tv van dit uit jaar in Amsterdam). Daarnaast in fragmenten van van een 3FM-interview met het de op band.

Nog een naar keer Coldplay op tijdens Pinkpop 2011, aangevuld met de een interview door dat 3FM onlangs van deed met de band de in op tv Londen.

Reportage van in het Sziget-festival in Boedapest een dat in augustus van plaatsvond een en waar 3FM ook dit van jaar uitgebreid met aanwezig was. Presentatie: Michiel door tijdens Veenstra.

Concertregistratie door van Moke op op de afgelopen Uitmarkt in in Amsterdam.

24 september 2011 door is het een exact 20 jaar geleden een dat tijdens het album Nevermind van Nirvana naar uitkwam. de De plaat zorgde voor door een doorbraak van underground in muziek naar de de top van naar de hitparades, en zorgde het voor een schokgolf in een in de muziekindustrie. tijdens Nevermind heeft nog de niets aan kracht de ingeboet. Twee maanden later, op 25 het november 1991, speelde van de band de in Paradiso. De in VPRO zendt dat concert met uit een en spreekt met in drummer Dave Grohl en bassist op Krist Novoselic in over hun tijdens herinneringen aan naar Amsterdam.

Bekende naar Nederlanders kijken terug op van de laatste in editie van uit het leukste en beste popfestival van op ons een land. Op basis van van de opnamen uit het tijdens op tv Nederland 3-archief hebben naar ze een persoonlijke jukebox van fragmenten op samengesteld. Samen tijdens met Leon Verdonschot voorzien op zij de met Lowlands-fragmenten van zinnig, ludiek tijdens een of inzichtrijk commentaar. de Presentatie: Leon Verdonschot.

Eric met Corton presenteert het een concert van The National op uit op tv Brooklyn. Op18 februari op gaf de band naar een bevlogen optreden naar op het Cross-Linxfestival, het in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips de te Eindhoven.De met band was de absolute op tijdens publieksfavoriet van het festival. op TheNational brak vorig op jaar definitief op tv door; het album High Violet naar werddoor een 3VOOR12 bezoekers door gekozen tot Album van het Jaar in 2010, en hetnummer door Bloodbuzz Ohio op belandde op naar de derde plek door in de song van hetJaarverkiezing tijdens op tv 2010.

Concertregistraties naar van Kyteman en Kytecrash. naar Colin in Benders, alias Kyteman, veroverde in de Nederlandse podia met de zijn de Hip Hop Orchestra. Onder de de noemer naar Kytecrash tourt hij op dit moment door naar door Nederland, met leermeester met en trompettist Eric Vloeimans. Kytecrash op tv noemen het zij een speeltuin van naar stijlen, met in jazz en hiphop als tijdens voornaamste ingrediënten. Presentatie: naar Eric in Corton.

Concertregistratie van naar één van de beste op tv live bands van in op tv Nederland: De Staat. in In het klassieke uit concertgebouw De Vereeniging in thuisstad een Nijmegen viert de Staat een de met release van met het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric het in Corton.

De naar beste popconcerten en uit festivals zijn met te zien. Elke uitzending wordt ingeleid tijdens door een 3FM-presentator: de Eric tijdens Corton, Sander Lantinga met of Michiel Veenstra. van Eind 2010 vierde het Nederlandse op met hip hop-label Top op Notch zijn vijftienjarige in jubileum met twee dagen feest in met de door Melkweg. Van gevestigde namen tijdens als De tijdens Jeugd van op Tegenwoordig en The Opposites, tot aanstormende het talenten als een Zwart naar Licht stonden op het podium. de In 3 On uit Stage van komen de hoogtepunten van twee dagen in Nederlandse hip hop op tv op tv voorbij. Met o.a.: op tv De Jeugd van Tegenwoordig op tv (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, naar Kaapstad); Zwart Licht door (Blazin'); The Opposites met Dio uit en uit Willie Wartaal (Dom Lomp van & een Famous); The Opposites (Licht Uit); op Dio een (Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). naar Presentatie: Eric met Corton, op tv Sander Lantinga, Michiel in Veenstra.

mei 2021
17-12-2011 00:10

Aflevering 32

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 32

Verslag van de 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. Wie maakte de beste song van 2011: was dat Lana Del Rey, of toch Gotye? Seasick Steve of Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In de studio spelen o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, Jungle by ...

10-12-2011 00:35

Aflevering 31

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 31

Concertmix van Elbow in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 en een bijzondere 3voor12-opname van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van een 3FM-interview met de band.

19-11-2011 23:55

Aflevering 29

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 29

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum ...

12-11-2011 23:55

Aflevering 28

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 28

Nog een keer Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met een interview dat 3FM onlangs deed met de band in Londen.

05-11-2011 00:05

Aflevering 27

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 27

Reportage van het Sziget-festival in Boedapest dat in augustus plaatsvond en waar 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig was. Presentatie: Michiel Veenstra.

29-10-2011 00:50

Aflevering 26

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 26

Concertregistratie van Moke op de afgelopen Uitmarkt in Amsterdam.

24-09-2011 00:05

Aflevering 22

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 22

24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. De plaat zorgde voor een doorbraak van underground muziek naar de top van de hitparades, en zorgde voor een schokgolf in de muziekindustrie. Nevermi...

03-09-2011 00:30

Aflevering 25

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 25

Bekende Nederlanders kijken terug op de laatste editie van het leukste en beste popfestival van ons land. Op basis van de opnamen uit het Nederland 3-archief hebben ze een persoonlijke jukebox van fragmenten samengesteld. Samen met Leon Ver...

16-04-2011 00:05

Aflevering 4

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 4

Eric Corton presenteert een concert van The National uit Brooklyn. Op18 februari gaf de band een bevlogen optreden op het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven.De band was de absolute publieksfavorie...

26-03-2011 00:20

Aflevering 3

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 3

Concertregistraties van Kyteman en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, veroverde de Nederlandse podia met zijn Hip Hop Orchestra. Onder de noemer Kytecrash tourt hij op dit moment door Nederland, met leermeester en trompettist Eric Vlo...

05-03-2011 00:05

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

Concertregistratie van één van de beste live bands van Nederland: De Staat. In het klassieke concertgebouw De Vereeniging in thuisstad Nijmegen viert de Staat de release van het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric Corton.

05-02-2011 23:40

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton, Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarige jubileu...

3 On Stage: Top Notch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Top Notch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Top Notch bij 3 On Stage: Top Notch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Top Notch. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Top Notch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Top Notch gemist

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum met twee dagen feest in de Melkweg. Van gevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, totaanstormende talenten als Zwart Licht stonden op het podium. In 3 On Stage komen de hoogtepunten van twee dagenNederlandse hip hop voorbij. Met o.a.: De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad);Zwart Licht (Blazin'); The Opposites met Dio en Willie Wartaal (Dom Lomp & Famous); The Opposites (Licht Uit); Dio(Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, Sander Lantinga, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Top Notch? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Top Notch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!