Programma gemist?

Verslag van de van tijdens 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. uit Wie maakte de de beste song van de 2011: op was dat Lana Del uit Rey, de of toch Gotye? Seasick de Steve of Crystal naar Fighters? Of Agnes een Obel? In de studio op spelen o.a. in Fink, Bronstibock en Chagall, met Jungle uit by Night en Tim Knol het hun naar Song van het Jaar. de Presentatie: Roosmarijn in Reijmer.

Concertmix een van Elbow in in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands de 2011 en met een bijzondere 3voor12-opname van naar dit jaar tijdens in Amsterdam). Daarnaast fragmenten tijdens van een 3FM-interview met een de tijdens band.

Nog het een keer Coldplay op Pinkpop een 2011, een aangevuld met een interview het dat 3FM onlangs het deed met de band tijdens in in Londen.

Reportage door van het Sziget-festival in Boedapest het dat in het augustus plaatsvond en door waar 3FM ook dit het jaar op uitgebreid aanwezig naar was. Presentatie: Michiel in Veenstra.

Concertregistratie in van Moke op de afgelopen het Uitmarkt in uit Amsterdam.

24 september 2011 op tv is het tijdens exact van 20 jaar geleden dat het album in Nevermind van Nirvana op tv uitkwam. De naar plaat zorgde tijdens voor een het doorbraak van underground muziek naar de op top van het de hitparades, en tijdens zorgde een voor een schokgolf het in de muziekindustrie. Nevermind heeft nog uit niets aan tijdens kracht ingeboet. Twee maanden op later, op 25 uit november in 1991, speelde het de band in Paradiso. De de VPRO zendt dat concert naar uit en met spreekt met het drummer Dave Grohl op tv en bassist Krist Novoselic over op hun op tv herinneringen aan tijdens Amsterdam.

Bekende Nederlanders kijken met terug op de op tv een laatste editie van het het leukste en van beste popfestival van ons in land. Op basis tijdens van de opnamen uit het door Nederland 3-archief uit hebben ze het een persoonlijke jukebox uit van fragmenten samengesteld. op tv Samen met Leon in Verdonschot voorzien het zij de Lowlands-fragmenten van zinnig, ludiek door uit of inzichtrijk commentaar. Presentatie: Leon in Verdonschot.

Eric op tv Corton presenteert een het concert van The het National uit Brooklyn. Op18 februari naar door gaf de band een bevlogen naar optreden op naar het Cross-Linxfestival, in van een uitverkocht Muziekgebouw naar Frits Philips de te Eindhoven.De band was met de absolute publieksfavoriet van in het festival. TheNational brak op door vorig jaar definitief door; het op tv album op High Violet werddoor 3VOOR12 bezoekers op gekozen tot Album het van het Jaar de 2010, en hetnummer door Bloodbuzz Ohio naar belandde met op de derde op tv plek in de een song van hetJaarverkiezing uit 2010.

Concertregistraties tijdens van Kyteman en Kytecrash. Colin met van Benders, alias Kyteman, veroverde door de Nederlandse van podia met zijn Hip Hop de Orchestra. op tv Onder de noemer in Kytecrash tourt hij een op dit moment met door Nederland, met leermeester en trompettist een de Eric Vloeimans. Kytecrash noemen zij een een speeltuin op tv van stijlen, op tv met jazz en hiphop als van voornaamste ingrediënten. met Presentatie: Eric uit Corton.

Concertregistratie van het één van de met beste live op tv bands van Nederland: De Staat. een In het klassieke de de concertgebouw De Vereeniging in op thuisstad Nijmegen viert het de Staat de in release van het in nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric van het Corton.

De beste op tv popconcerten uit en festivals zijn te zien. de Elke uitzending op tv wordt ingeleid op door een 3FM-presentator: op tv Eric Corton, Sander Lantinga of naar Michiel Veenstra. van Eind 2010 vierde het Nederlandse van uit hip hop-label Top de Notch zijn vijftienjarige jubileum met de twee dagen feest in tijdens naar de Melkweg. Van gevestigde namen door als De Jeugd de van tijdens Tegenwoordig en The door Opposites, tot aanstormende met talenten als Zwart Licht op tv stonden op het podium. uit In 3 On door Stage komen de de hoogtepunten van twee dagen het Nederlandse op tv hip hop met voorbij. Met o.a.: De Jeugd van uit Tegenwoordig (Sterrenstof); door Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad); Zwart van door Licht (Blazin'); The op Opposites met Dio en Willie Wartaal op (Dom Lomp & met op Famous); The Opposites (Licht tijdens Uit); Dio (Tijdmachine, Aye) en een naar Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric naar Corton, de Sander Lantinga, Michiel tijdens Veenstra.

januari 2021
17-12-2011 00:10

Aflevering 32

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 32

Verslag van de 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. Wie maakte de beste song van 2011: was dat Lana Del Rey, of toch Gotye? Seasick Steve of Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In de studio spelen o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, Jungle by ...

10-12-2011 00:35

Aflevering 31

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 31

Concertmix van Elbow in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 en een bijzondere 3voor12-opname van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van een 3FM-interview met de band.

19-11-2011 23:55

Aflevering 29

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 29

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum ...

12-11-2011 23:55

Aflevering 28

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 28

Nog een keer Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met een interview dat 3FM onlangs deed met de band in Londen.

05-11-2011 00:05

Aflevering 27

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 27

Reportage van het Sziget-festival in Boedapest dat in augustus plaatsvond en waar 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig was. Presentatie: Michiel Veenstra.

29-10-2011 00:50

Aflevering 26

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 26

Concertregistratie van Moke op de afgelopen Uitmarkt in Amsterdam.

24-09-2011 00:05

Aflevering 22

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 22

24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. De plaat zorgde voor een doorbraak van underground muziek naar de top van de hitparades, en zorgde voor een schokgolf in de muziekindustrie. Nevermi...

03-09-2011 00:30

Aflevering 25

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 25

Bekende Nederlanders kijken terug op de laatste editie van het leukste en beste popfestival van ons land. Op basis van de opnamen uit het Nederland 3-archief hebben ze een persoonlijke jukebox van fragmenten samengesteld. Samen met Leon Ver...

16-04-2011 00:05

Aflevering 4

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 4

Eric Corton presenteert een concert van The National uit Brooklyn. Op18 februari gaf de band een bevlogen optreden op het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven.De band was de absolute publieksfavorie...

26-03-2011 00:20

Aflevering 3

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 3

Concertregistraties van Kyteman en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, veroverde de Nederlandse podia met zijn Hip Hop Orchestra. Onder de noemer Kytecrash tourt hij op dit moment door Nederland, met leermeester en trompettist Eric Vlo...

05-03-2011 00:05

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

Concertregistratie van één van de beste live bands van Nederland: De Staat. In het klassieke concertgebouw De Vereeniging in thuisstad Nijmegen viert de Staat de release van het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric Corton.

05-02-2011 23:40

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton, Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarige jubileu...

3 On Stage: Top Notch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Top Notch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Top Notch bij 3 On Stage: Top Notch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Top Notch. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Top Notch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Top Notch gemist

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum met twee dagen feest in de Melkweg. Van gevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, totaanstormende talenten als Zwart Licht stonden op het podium. In 3 On Stage komen de hoogtepunten van twee dagenNederlandse hip hop voorbij. Met o.a.: De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad);Zwart Licht (Blazin'); The Opposites met Dio en Willie Wartaal (Dom Lomp & Famous); The Opposites (Licht Uit); Dio(Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, Sander Lantinga, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Top Notch? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Top Notch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!