Programma gemist?

Verslag op tv van de 3VOOR12 Song op tv van het op Jaar verkiezing. Wie maakte naar de op tv beste song van het 2011: was dat Lana Del Rey, uit of toch Gotye? uit Seasick Steve uit of Crystal naar Fighters? Of door Agnes Obel? In de studio spelen naar door o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, de Jungle een by Night en door Tim Knol hun Song van uit het Jaar. Presentatie: Roosmarijn op tv tijdens Reijmer.

Concertmix van het Elbow in Nederland op (o.a. Pinkpop/Lowlands in 2011 en een bijzondere met 3voor12-opname door van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast op tv fragmenten naar van een 3FM-interview tijdens met de door band.

Nog een tijdens keer van Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met met een interview in dat uit 3FM onlangs deed met de tijdens band in een Londen.

Reportage een van het door Sziget-festival in Boedapest dat in augustus op tv plaatsvond en waar tijdens 3FM ook tijdens dit jaar uitgebreid aanwezig door was. door Presentatie: Michiel van Veenstra.

Concertregistratie van uit Moke op een de afgelopen Uitmarkt een in Amsterdam.

24 het september 2011 is het exact de 20 tijdens jaar geleden dat het album in de Nevermind van Nirvana uitkwam. De door plaat zorgde voor een een doorbraak van underground door muziek naar de uit top van de van hitparades, de en zorgde voor een schokgolf van in op tv de muziekindustrie. Nevermind heeft nog met niets aan kracht met tijdens ingeboet. Twee maanden later, op op 25 november op 1991, speelde de band in in Paradiso. De uit VPRO zendt op tv dat concert uit en spreekt uit met drummer Dave de Grohl en bassist op door Krist Novoselic over hun herinneringen aan de het Amsterdam.

Bekende in Nederlanders kijken terug door op de laatste door editie van het naar leukste en beste popfestival van tijdens ons land. Op van op basis van de opnamen op uit het Nederland op 3-archief hebben ze een naar persoonlijke de jukebox van fragmenten samengesteld. op Samen met Leon Verdonschot voorzien het zij de door Lowlands-fragmenten van zinnig, door ludiek of inzichtrijk commentaar. een Presentatie: op Leon Verdonschot.

Eric Corton presenteert uit een concert van door The National op tv uit Brooklyn. van Op18 februari gaf in de band een bevlogen uit optreden op tijdens het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht op Muziekgebouw Frits op tv Philips te Eindhoven.De van band was de door absolute publieksfavoriet van van het festival. TheNational tijdens brak vorig jaar definitief in door; het op tv album High op Violet werddoor 3VOOR12 met bezoekers gekozen tot Album de op van het Jaar 2010, en op hetnummer een Bloodbuzz Ohio belandde op de derde naar plek in door de door song van hetJaarverkiezing op 2010.

Concertregistraties uit van Kyteman een en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, tijdens veroverde de uit Nederlandse podia naar met zijn in Hip Hop Orchestra. Onder de door noemer met Kytecrash tourt hij een op dit moment door Nederland, in met leermeester en op trompettist Eric Vloeimans. Kytecrash tijdens noemen zij het een op tv speeltuin van stijlen, het met jazz en in hiphop als voornaamste een ingrediënten. Presentatie: Eric het Corton.

Concertregistratie uit van één van uit de beste live bands uit van Nederland: De van Staat. tijdens In het klassieke concertgebouw De Vereeniging met uit in thuisstad Nijmegen viert de Staat door op de release van het nieuwe van album Machinery. door Presentatie: Eric van Corton.

De het beste popconcerten en festivals met zijn te zien. Elke in uitzending wordt ingeleid tijdens door door een 3FM-presentator: uit Eric Corton, Sander op Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 het een vierde het Nederlandse hip door hop-label Top Notch zijn vijftienjarige in jubileum met twee met dagen feest in van de Melkweg. door Van gevestigde namen uit als het De Jeugd van een Tegenwoordig en The Opposites, op tv tot aanstormende een talenten als Zwart op Licht stonden op het het podium. In door 3 On Stage komen de met hoogtepunten van twee met dagen Nederlandse hip hop in voorbij. Met o.a.: het De Jeugd van de Tegenwoordig (Sterrenstof); in Fakkelbrigade op (Hoedenplank, Kaapstad); Zwart Licht (Blazin'); met The Opposites een met Dio en Willie een Wartaal (Dom Lomp door & Famous); tijdens The Opposites (Licht uit Uit); Dio (Tijdmachine, Aye) van en Flinke Namen (Wolken). in Presentatie: met Eric Corton, Sander Lantinga, de Michiel op tv Veenstra.

mei 2020
17-12-2011 00:10

Aflevering 32

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 32

Verslag van de 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. Wie maakte de beste song van 2011: was dat Lana Del Rey, of toch Gotye? Seasick Steve of Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In de studio spelen o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, Jungle by ...

10-12-2011 00:35

Aflevering 31

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 31

Concertmix van Elbow in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 en een bijzondere 3voor12-opname van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van een 3FM-interview met de band.

19-11-2011 23:55

Aflevering 29

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 29

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum ...

12-11-2011 23:55

Aflevering 28

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 28

Nog een keer Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met een interview dat 3FM onlangs deed met de band in Londen.

05-11-2011 00:05

Aflevering 27

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 27

Reportage van het Sziget-festival in Boedapest dat in augustus plaatsvond en waar 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig was. Presentatie: Michiel Veenstra.

29-10-2011 00:50

Aflevering 26

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 26

Concertregistratie van Moke op de afgelopen Uitmarkt in Amsterdam.

24-09-2011 00:05

Aflevering 22

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 22

24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. De plaat zorgde voor een doorbraak van underground muziek naar de top van de hitparades, en zorgde voor een schokgolf in de muziekindustrie. Nevermi...

03-09-2011 00:30

Aflevering 25

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 25

Bekende Nederlanders kijken terug op de laatste editie van het leukste en beste popfestival van ons land. Op basis van de opnamen uit het Nederland 3-archief hebben ze een persoonlijke jukebox van fragmenten samengesteld. Samen met Leon Ver...

16-04-2011 00:05

Aflevering 4

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 4

Eric Corton presenteert een concert van The National uit Brooklyn. Op18 februari gaf de band een bevlogen optreden op het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven.De band was de absolute publieksfavorie...

26-03-2011 00:20

Aflevering 3

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 3

Concertregistraties van Kyteman en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, veroverde de Nederlandse podia met zijn Hip Hop Orchestra. Onder de noemer Kytecrash tourt hij op dit moment door Nederland, met leermeester en trompettist Eric Vlo...

05-03-2011 00:05

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

Concertregistratie van één van de beste live bands van Nederland: De Staat. In het klassieke concertgebouw De Vereeniging in thuisstad Nijmegen viert de Staat de release van het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric Corton.

05-02-2011 23:40

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton, Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarige jubileu...

3 On Stage: Top Notch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Top Notch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Top Notch bij 3 On Stage: Top Notch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Top Notch. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Top Notch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Top Notch gemist

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum met twee dagen feest in de Melkweg. Van gevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, totaanstormende talenten als Zwart Licht stonden op het podium. In 3 On Stage komen de hoogtepunten van twee dagenNederlandse hip hop voorbij. Met o.a.: De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad);Zwart Licht (Blazin'); The Opposites met Dio en Willie Wartaal (Dom Lomp & Famous); The Opposites (Licht Uit); Dio(Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, Sander Lantinga, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Top Notch? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Top Notch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!