Programma gemist?

Verslag uit van de 3VOOR12 Song tijdens van het Jaar van verkiezing. uit Wie maakte de op tv beste song van 2011: op tv was dat Lana Del Rey, in of op tv toch Gotye? Seasick Steve of op tv Crystal Fighters? Of op Agnes naar Obel? In naar de studio spelen o.a. Fink, met Bronstibock tijdens en Chagall, Jungle by Night naar en Tim tijdens Knol hun Song van een het Jaar. Presentatie: Roosmarijn op tv van Reijmer.

Concertmix van in Elbow naar in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands tijdens 2011 en een in bijzondere 3voor12-opname van dit van jaar in in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van uit een 3FM-interview met de uit uit band.

Nog de een keer het Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld in met een interview in dat 3FM onlangs deed met met de naar band op tv in Londen.

Reportage uit van het Sziget-festival in uit Boedapest het dat in augustus plaatsvond tijdens en waar op tv 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig in op was. Presentatie: Michiel het Veenstra.

Concertregistratie tijdens van Moke op de op afgelopen Uitmarkt in de Amsterdam.

24 september door 2011 is het exact het 20 tijdens jaar geleden de dat het album Nevermind van Nirvana de naar uitkwam. De plaat met zorgde voor een op doorbraak van underground muziek met naar de top van de op naar hitparades, en zorgde de voor een schokgolf in op tv de muziekindustrie. Nevermind heeft nog op tv niets aan in kracht ingeboet. Twee van maanden in later, op 25 november 1991, naar speelde de naar band in Paradiso. De VPRO een zendt dat concert naar uit door en spreekt met met drummer Dave Grohl en bassist tijdens het Krist Novoselic over hun herinneringen uit aan van Amsterdam.

Bekende Nederlanders kijken in terug op het de op tv laatste editie van het leukste tijdens en beste popfestival van met door ons land. Op basis van door de opnamen uit het in Nederland 3-archief een hebben in ze een persoonlijke jukebox van door fragmenten samengesteld. Samen met door Leon Verdonschot op voorzien zij de van Lowlands-fragmenten van zinnig, op tv ludiek of inzichtrijk commentaar. in Presentatie: met Leon Verdonschot.

Eric van Corton presenteert een concert van van The National een uit Brooklyn. Op18 naar februari gaf de een band een bevlogen de optreden op het Cross-Linxfestival, van in de een uitverkocht Muziekgebouw met Frits Philips te op tv Eindhoven.De band was een de absolute publieksfavoriet van het het festival. van TheNational brak vorig jaar definitief door uit door; het album High Violet een werddoor op 3VOOR12 bezoekers gekozen tot Album van in van het Jaar door 2010, en hetnummer Bloodbuzz Ohio in belandde op op de derde plek in de uit het song van hetJaarverkiezing naar 2010.

Concertregistraties van van Kyteman en Kytecrash. Colin door Benders, een alias Kyteman, veroverde de Nederlandse tijdens podia de met zijn Hip met Hop Orchestra. uit Onder de noemer Kytecrash tourt hij van op dit met moment door met Nederland, met leermeester en het trompettist naar Eric Vloeimans. Kytecrash noemen op tv zij een het speeltuin van stijlen, met tijdens jazz en hiphop als met voornaamste ingrediënten. Presentatie: Eric op in Corton.

Concertregistratie op van één van de beste met door live bands van Nederland: De het Staat. In het het klassieke concertgebouw van De Vereeniging in thuisstad Nijmegen door viert de Staat naar tijdens de release van het nieuwe album het Machinery. Presentatie: Eric uit op Corton.

De beste popconcerten uit en festivals met zijn tijdens te zien. Elke tijdens uitzending wordt ingeleid door naar een 3FM-presentator: Eric Corton, de Sander Lantinga of van Michiel Veenstra. met Eind 2010 vierde het Nederlandse naar hip het hop-label Top Notch de zijn vijftienjarige jubileum met met twee van dagen feest in de in Melkweg. Van gevestigde namen op als De Jeugd van het Tegenwoordig en The de Opposites, tot aanstormende een talenten in als Zwart tijdens Licht stonden op het podium. In tijdens 3 op On Stage komen de in hoogtepunten van twee dagen uit Nederlandse hip van hop voorbij. Met o.a.: naar met De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade het (Hoedenplank, Kaapstad); van Zwart uit Licht (Blazin'); The de Opposites met Dio op en Willie Wartaal in (Dom Lomp & Famous); The Opposites met (Licht op tv Uit); Dio uit (Tijdmachine, Aye) en door Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, van Sander Lantinga, uit Michiel van Veenstra.

september 2020
17-12-2011 00:10

Aflevering 32

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 32

Verslag van de 3VOOR12 Song van het Jaar verkiezing. Wie maakte de beste song van 2011: was dat Lana Del Rey, of toch Gotye? Seasick Steve of Crystal Fighters? Of Agnes Obel? In de studio spelen o.a. Fink, Bronstibock en Chagall, Jungle by ...

10-12-2011 00:35

Aflevering 31

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 31

Concertmix van Elbow in Nederland (o.a. Pinkpop/Lowlands 2011 en een bijzondere 3voor12-opname van dit jaar in Amsterdam). Daarnaast fragmenten van een 3FM-interview met de band.

19-11-2011 23:55

Aflevering 29

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 29

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum ...

12-11-2011 23:55

Aflevering 28

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 28

Nog een keer Coldplay op Pinkpop 2011, aangevuld met een interview dat 3FM onlangs deed met de band in Londen.

05-11-2011 00:05

Aflevering 27

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 27

Reportage van het Sziget-festival in Boedapest dat in augustus plaatsvond en waar 3FM ook dit jaar uitgebreid aanwezig was. Presentatie: Michiel Veenstra.

29-10-2011 00:50

Aflevering 26

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 26

Concertregistratie van Moke op de afgelopen Uitmarkt in Amsterdam.

24-09-2011 00:05

Aflevering 22

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 22

24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. De plaat zorgde voor een doorbraak van underground muziek naar de top van de hitparades, en zorgde voor een schokgolf in de muziekindustrie. Nevermi...

03-09-2011 00:30

Aflevering 25

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 25

Bekende Nederlanders kijken terug op de laatste editie van het leukste en beste popfestival van ons land. Op basis van de opnamen uit het Nederland 3-archief hebben ze een persoonlijke jukebox van fragmenten samengesteld. Samen met Leon Ver...

16-04-2011 00:05

Aflevering 4

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 4

Eric Corton presenteert een concert van The National uit Brooklyn. Op18 februari gaf de band een bevlogen optreden op het Cross-Linxfestival, in een uitverkocht Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven.De band was de absolute publieksfavorie...

26-03-2011 00:20

Aflevering 3

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 3

Concertregistraties van Kyteman en Kytecrash. Colin Benders, alias Kyteman, veroverde de Nederlandse podia met zijn Hip Hop Orchestra. Onder de noemer Kytecrash tourt hij op dit moment door Nederland, met leermeester en trompettist Eric Vlo...

05-03-2011 00:05

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

Concertregistratie van één van de beste live bands van Nederland: De Staat. In het klassieke concertgebouw De Vereeniging in thuisstad Nijmegen viert de Staat de release van het nieuwe album Machinery. Presentatie: Eric Corton.

05-02-2011 23:40

Aflevering 2

3 On Stage: Top Notch - Aflevering 2

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton, Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarige jubileu...

3 On Stage: Top Notch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Top Notch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Top Notch bij 3 On Stage: Top Notch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Top Notch. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Top Notch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Top Notch gemist

De beste popconcerten en festivals zijn te zien. Elke uitzending wordt ingeleid door een 3FM-presentator: Eric Corton,Sander Lantinga of Michiel Veenstra. Eind 2010 vierde het Nederlandse hip hop-label Top Notch zijn vijftienjarigejubileum met twee dagen feest in de Melkweg. Van gevestigde namen als De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, totaanstormende talenten als Zwart Licht stonden op het podium. In 3 On Stage komen de hoogtepunten van twee dagenNederlandse hip hop voorbij. Met o.a.: De Jeugd van Tegenwoordig (Sterrenstof); Fakkelbrigade (Hoedenplank, Kaapstad);Zwart Licht (Blazin'); The Opposites met Dio en Willie Wartaal (Dom Lomp & Famous); The Opposites (Licht Uit); Dio(Tijdmachine, Aye) en Flinke Namen (Wolken). Presentatie: Eric Corton, Sander Lantinga, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Top Notch? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Top Notch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!