Programma gemist?

Van op tv Vollenhoven heeft zich, vaak tegen op de (politieke) stroom op op in, jarenlang hard gemaakt voor tijdens onafhankelijk onderzoek de bij ongelukken en rampen. Aanvankelijk op tv van was dergelijk onderzoek in Nederland zeer op versnipperd met verschillende in onderzoeksraden voor van de scheepvaart, naar de luchtvaart door en het spoor. op tv Pas in 2005 een komt er een allesomvattende Onderzoeksraad tijdens voor Veiligheid waarvan Pieter op van Vollenhoven de naar eerste uit voorzitter wordt. Deze Raad op is naar volstrekt onafhankelijk. De vertrekkend het voorzitter heeft de zich hier altijd hard voor gemaakt. op tv een In het portret door benadrukt Van Vollenhoven het belang daarvan. de Hij op doet dat aan de op hand door van een aantal een grote rampen uit de het nabije verleden, waarbij van de Raad nauw betrokken tijdens was. Een een daarvan is de van brand in het van cellencompex op een Schiphol-Oost. Daarnaast gaat Pieter van een Vollenhoven voor het eerst op in op de in op gebeurtenissen in Apeldoorn op de Koninginnedag 2009. Behalve van Van Vollenhoven in zelf komen diverse andere op tv mensen aan het woord de die direct of van indirect bij de in komst van door de Raad betrokken van waren, zoals oud-ministers uit Neelie Smit en Hanja door May-Weggen, beide van Verkeer op op en Waterstaat en oud-minister Johan op Remkes van de Binnenlandse zaken. Ook Prinses het Margriet op tv komt aan het woord. door Zij spreekt over haar echtgenoot door die na 7 op tv februari een van leven met een een overvolle agenda inruilt op tv voor een leven op als 'gepensioneerd in burger'.

december 2021
06-02-2011 23:05

Aflevering 1

De raad van Pieter - Aflevering 1

Van Vollenhoven heeft zich, vaak tegen de (politieke) stroom in, jarenlang hard gemaakt voor onafhankelijk onderzoek bij ongelukken en rampen. Aanvankelijk was dergelijk onderzoek in Nederland zeer versnipperd met verschillende onderzoeksra...

De raad van Pieter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De raad van Pieter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De raad van Pieter bij De raad van Pieter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De raad van Pieter. Heb je een uitzending van De raad van Pieter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De raad van Pieter gemist

Van Vollenhoven heeft zich, vaak tegen de (politieke) stroom in, jarenlang hard gemaakt voor onafhankelijk onderzoekbij ongelukken en rampen. Aanvankelijk was dergelijk onderzoek in Nederland zeer versnipperd met verschillendeonderzoeksraden voor de scheepvaart, de luchtvaart en het spoor. Pas in 2005 komt er een allesomvattende Onderzoeksraadvoor Veiligheid waarvan Pieter van Vollenhoven de eerste voorzitter wordt. Deze Raad is volstrekt onafhankelijk. Devertrekkend voorzitter heeft zich hier altijd hard voor gemaakt. In het portret benadrukt Van Vollenhoven het belangdaarvan. Hij doet dat aan de hand van een aantal grote rampen uit het nabije verleden, waarbij de Raad nauw betrokkenwas. Een daarvan is de brand in het cellencompex op Schiphol-Oost. Daarnaast gaat Pieter van Vollenhoven voor het eerstin op de gebeurtenissen in Apeldoorn op Koninginnedag 2009. Behalve Van Vollenhoven zelf komen diverse andere mensenaan het woord die direct of indirect bij de komst van de Raad betrokken waren, zoals oud-ministers Neelie Smit en HanjaMay-Weggen, beide van Verkeer en Waterstaat en oud-minister Johan Remkes van Binnenlandse zaken. Ook Prinses Margrietkomt aan het woord. Zij spreekt over haar echtgenoot die na 7 februari een leven met een overvolle agenda inruilt vooreen leven als 'gepensioneerd burger'.

Uitzending gemist van De raad van Pieter? Hier kun je alle uitzendingen van De raad van Pieter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!