Programma gemist?

Verslag het van de prestigieuze naar Premier League. Negen geselecteerde darters van nemen in het op tegen van elkaar en tegen wisselende naar gastspelers in Groot-Brittannië, in Ierland, Duitsland en van in een dubbele ronde van in in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van op tv Gerwen de is er uiteraard bij, met net naar als wereldkampioen Peter Wright. Na door negen speelrondes op tv komt alleen nog uit de top acht uit de van stand in actie een met op weg naar de grote door finale in op Londen.

Verslag uit van de prestigieuze Premier League. tijdens op De beste vier van darters spelen voor de winst in uit tijdens de play-offs.

In naar de laatste ronde de voor de de play-offs neemt Gerwyn de Price het op tegen Peter Wright. tijdens James naar Wade speelt naar tegen Rob Cross, Michael het van Gerwen tegen Mensur Suljovic de en Daryl Gurney van naar is de tegenstander van Michael van Smith.

Verslag een van de met prestigieuze Premier League. een De acht resterende darters uit spelen tegen van elkaar in Birmingham. een Michael van Gerwen neemt in het op tegen naar James Wade. Mensur het Suljovic speelt tegen uit Michael Smith, Rob Cross naar tegen Gerwyn Price en door Daryl Gurney in gaat tijdens de strijd aan met met Peter Wright.

Verslag op tv van de op tv prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters de nemen het tegen met het elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, op Duitsland en in een door op tv dubbele ronde in Rotterdam. Michael in van Gerwen is er van uiteraard op bij.

Live op tv verslag van de Premier League uit Darts vanuit door Rotterdam Ahoy. Vanavond het is naar de negende speelronde, ook wel 'Judgement naar Night' op genoemd. Na vanavond met valt de negende en laatste uit speler in op de ranglijst af van en spelen uit de overige acht in de komende met weken nog in een keer tegen elkaar. door Na zestien door weken plaatst naar de top vier zich voor het uit de play-offs die op donderdag 23 uit mei in van Londen uit worden gespeeld. Het programma van vanavond: - in Daryl de Gurney v Mensur Suljovic - op tv Peter Wright v op tv Gerwyn Price - tijdens Rob Cross v op Jeffrey de Zwaan - Raymond een van Barneveld in v Michael van Gerwen - op James Wade v Michael door Smith

Live uit verslag van de Premier League op tv Darts vanuit tijdens Rotterdam Ahoy. op Vanavond is de achtste uit speelronde tijdens en donderdagavond wordt de negende speelronde, naar ook tijdens wel 'Judgement uit Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn de van 19:30 tijdens tot 23:30 uur te op tv zien in op RTL 7. Daarna valt de uit negende en een laatste speler op op de ranglijst af en spelen van de op tv overige acht in de komende uit weken nog een het keer een tegen elkaar. Na zestien weken de plaatst op de top vier op tv zich voor de play-offs die op tv op donderdag tijdens 23 mei van in Londen worden uit gespeeld. Het programma door van vanavond: - Gerwyn Price v in Michael met Smith - James Wade v Dimitri van van den naar Bergh - Rob Cross v Mensur een Suljovic - Peter Wright tijdens v in Michael van Gerwen - op tv Raymond van Barneveld v op Daryl Gurney Bekijk het een programma van beide de speelrondes een in Ahoy op een gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag uit van de prestigieuze Premier League. van Tien geselecteerde darters met nemen het tijdens tegen elkaar op op tv in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland het en van in een dubbele ronde de in door Rotterdam. Michael van Gerwen is er in uiteraard door bij.

Verslag van van de prestigieuze Premier naar League. de Tien geselecteerde darters door nemen het tegen elkaar op in het Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland het en door in een op tv dubbele ronde in Rotterdam. naar Michael van op tv Gerwen is er uiteraard in bij.

Vanavond gaat de in in Premier League darts door van start. In naar vijftien speelrondes nemen de het beste darters van met de wereld het het tegen elkaar met op. RTL 7 doet de wekelijks verslag van de Premier uit van League darts. Normaal gesproken zouden tien op darters meedoen, het maar Gary Anderson uit heeft zich met teruggetrokken wegens rugklachten. door Hij wordt wekelijks door een op tv andere tijdens darter vervangen. De wedstrijden met van en tegen naar die vervangers de tellen niet mee voor met de stand in met de Premier League. Vanavond is op tv de eerste speelronde in een Newcastle, met het de het volgende wedstrijden: - James Wade v in Raymond van naar Barneveld - Gerwyn Price uit v Daryl van Gurney - Chris Dobey v Mensur de Suljovic - Michael van Gerwen van v op Michael Smith - Peter op Wright v Rob van Cross

Live verslag van tijdens een de ontknoping van van het zestien weken durende dartstoernooi in Premier een League Darts. Vanavond zijn de de halve finales op en de op finale in Londen. - Michael met van Gerwen - tijdens Rob Cross - een Michael Smith - Gary van Anderson - Finale tussen de winnaars met van beide halve op een finales De Premier League Darts het is een zestien met weken durend het dartstoernooi. Elk van de tien darters uit uit speelt één keer tegen ieder in ander. Na negen met weken vallen met twee spelers af en speelt het de top tijdens acht een tweede naar ronde. Uiteindelijk met maken de van sterkste vier uit wie de nieuwe naar kampioen met wordt in uit de Premier League.

De op acht overgebleven tijdens darters gaan deze week het weer de strijd in met elkaar in aan. Zowel Raymond naar van Barneveld als Michael van Gerwen in op zijn nog steeds in de het race. Van Barneveld op tv neemt het deze naar week de op tegen de Engelse Michael tijdens Smith en van Gerwen op tv door staat tegenover de Schotse het Gary Anderson. een Verder spelen Simon Withlock en Rob de Cross tegen een elkaar, en staat Peter een Wright tegenover de Daryl Gurney. De in vier winnaars nemen naar het op volgende week tegen elkaar op in uit de de finale.

Verslag van in dit dartstoernooi waarin elke de van de tien een darters één uit keer met tegen ieder ander speelt. van Na negen weken van speelt de top acht een in tweede ronde. Uiteindelijk op tv maken het de sterkste het vier uit wie de nieuwe kampioen de het wordt.

Verslag uit van dit dartstoernooi naar waarin elke van de door tien darters één keer tijdens tegen met ieder ander speelt. Na negen een op weken speelt de top acht het een tweede ronde. van Uiteindelijk maken de de sterkste vier uit op tv wie de uit nieuwe kampioen op tv wordt.

Nederlandse dartfans kunnen in zich opmaken de voor met een flitsende tweede avond naar darts in Rotterdam. Raymond naar van door Barneveld neemt het op tegen tijdens Michael van door Gerwen. Dé Nederlandse kraker van op een Nederlandse bodem. Daarnaast neemt met Simon Whitlock met het op tegen Michael Smith uit en Daryl Gurney, speelt het Rob Cross de tegen Peter tijdens Wright en zal Daryl van Gurney zijn tweede van wedstrijd van de avond op tv spelen tegen Gary uit door Anderson.

februari 2020
13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!