Programma gemist?

Verslag van naar de prestigieuze Premier de League. uit Negen geselecteerde darters uit nemen het op tegen tijdens elkaar en tegen wisselende het gastspelers met in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland in en in een uit dubbele ronde een in Rotterdam.

Verslag een van de prestigieuze Premier op tv League. Negen geselecteerde darters op tv nemen met het op tegen elkaar een en tegen wisselende op gastspelers in Groot-Brittannië, tijdens Ierland, Duitsland het en in een tijdens dubbele ronde de in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van de Gerwen op is er uiteraard van bij, net als wereldkampioen het Peter Wright. een Na negen speelrondes komt alleen de nog een de top acht uit uit de stand in het actie op weg op naar de op tv grote finale in het Londen.

Verslag van uit de tijdens prestigieuze Premier League. De beste tijdens vier darters door spelen voor de winst in met tijdens de play-offs.

In de laatste uit uit ronde voor de de play-offs neemt Gerwyn Price het de op tegen Peter Wright. tijdens tijdens James Wade speelt tegen Rob Cross, een Michael op tv van Gerwen tegen Mensur Suljovic van en Daryl van Gurney uit is de tegenstander van Michael door Smith.

Verslag van de de op tv prestigieuze Premier League. uit De acht resterende darters op tv spelen tegen elkaar in de Birmingham. Michael van het Gerwen het neemt het op tegen van James Wade. een Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, de op tv Rob Cross tegen Gerwyn Price uit en van Daryl Gurney gaat de strijd aan door op tv met Peter Wright.

Verslag van de op prestigieuze Premier League. het Tien op geselecteerde darters nemen het met tegen elkaar op met in Groot-Brittannië, Ierland, de Duitsland en in een naar dubbele ronde naar in Rotterdam. Michael de van Gerwen uit is er uiteraard naar bij.

Live verslag het van de Premier de League Darts vanuit het Rotterdam de Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, met ook wel uit 'Judgement Night' in genoemd. Na vanavond valt de op negende door en laatste speler tijdens op de ranglijst af en spelen met met de overige acht in de komende op tv weken nog een tijdens keer tegen naar elkaar. Na tijdens zestien weken plaatst de het top met vier zich voor de play-offs die tijdens op donderdag op tv 23 uit mei in Londen worden gespeeld. Het programma naar van vanavond: - een Daryl uit Gurney v Mensur Suljovic - Peter met Wright v Gerwyn Price - tijdens op tv Rob Cross v tijdens Jeffrey de Zwaan - Raymond van van Barneveld op tv v Michael van Gerwen - tijdens James Wade v een Michael Smith

Live verslag van tijdens de van Premier League Darts vanuit Rotterdam tijdens met Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde tijdens de en donderdagavond wordt de negende door speelronde, het ook wel 'Judgement Night' genoemd, op gespeeld. Beide avonden met zijn van een 19:30 tot 23:30 uur het te zien op RTL de 7. Daarna valt de tijdens negende en laatste met speler op de de ranglijst af op en spelen de overige acht het in door de komende weken nog tijdens een keer op tv tegen elkaar. Na zestien weken een plaatst de top op vier zich voor het de uit play-offs die op donderdag in 23 mei in Londen de naar worden gespeeld. Het programma van vanavond: - op Gerwyn het Price v Michael Smith - James Wade op v Dimitri van naar den naar Bergh - Rob Cross v naar Mensur Suljovic - Peter Wright tijdens v Michael op tv van op tv Gerwen - Raymond van Barneveld v op Daryl Gurney Bekijk het op programma van beide speelrondes door van in Ahoy op de gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag de van de prestigieuze Premier naar League. Tien geselecteerde darters met nemen uit het tegen elkaar op in uit Groot-Brittannië, Ierland, een Duitsland van en in een dubbele ronde in het Rotterdam. Michael van van een Gerwen is er uiteraard op bij.

Verslag van de van prestigieuze Premier een League. Tien door geselecteerde darters op tv nemen het tegen elkaar de op in naar Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en tijdens in een dubbele naar ronde in door Rotterdam. Michael van Gerwen naar is er uiteraard het bij.

Vanavond gaat de in Premier op tv League darts van start. In door vijftien op tv speelrondes nemen de beste darters het van de uit wereld de het tegen elkaar op. RTL tijdens 7 doet wekelijks het verslag van de de Premier League tijdens darts. Normaal gesproken zouden tien op darters uit meedoen, maar Gary Anderson door heeft zich teruggetrokken wegens in rugklachten. naar Hij wordt wekelijks door een de andere door darter vervangen. De wedstrijden van en met tegen die op tv vervangers op tv tellen niet mee voor de stand de op tv in de Premier League. Vanavond is door de eerste speelronde in op Newcastle, met naar de volgende met wedstrijden: - James de Wade v Raymond tijdens van Barneveld - Gerwyn Price de v Daryl Gurney - Chris Dobey door v op tv Mensur Suljovic - Michael van Gerwen uit v Michael in Smith - Peter Wright in v Rob van Cross

Live door verslag van de ontknoping van de door het zestien weken durende dartstoernooi Premier een League Darts. door Vanavond zijn de halve de finales de en de finale in Londen. - uit Michael in van Gerwen - tijdens Rob Cross - door Michael Smith - uit Gary Anderson - Finale tussen op tv de winnaars van beide halve een finales De Premier van League Darts de is een zestien weken durend van dartstoernooi. Elk tijdens van de tien darters met speelt één keer tijdens tegen ieder met ander. Na negen op weken vallen de twee spelers af en speelt uit de top acht door op een tweede ronde. Uiteindelijk maken door de door sterkste vier uit wie de nieuwe door kampioen wordt uit in de Premier van League.

De acht uit overgebleven naar darters gaan deze week weer door de strijd op tv met elkaar aan. Zowel Raymond door van Barneveld als de Michael met van Gerwen zijn nog steeds door in de de race. Van Barneveld van neemt uit het deze week op tegen de een van Engelse Michael Smith en van een Gerwen in staat tegenover de in Schotse Gary Anderson. Verder spelen Simon uit op Withlock en Rob Cross tegen elkaar, de en staat in Peter Wright tegenover een Daryl naar Gurney. De vier het winnaars nemen het volgende week het tegen tijdens elkaar op in de het finale.

Verslag van dit van dartstoernooi waarin elke met van de tien in darters uit één keer met tegen ieder ander speelt. de Na negen door weken speelt de top acht een het tijdens tweede ronde. Uiteindelijk maken op de sterkste vier uit het wie de nieuwe naar kampioen van wordt.

Verslag van dit de dartstoernooi waarin elke van van in de tien in darters één keer tegen ieder tijdens ander speelt. Na negen van weken tijdens speelt de op top acht een tijdens tweede ronde. Uiteindelijk van maken de sterkste vier een uit wie de nieuwe kampioen tijdens op wordt.

juli 2020
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!