Programma gemist?

Verslag van van de prestigieuze Premier tijdens League. naar De beste vier op darters spelen voor de winst in de van de play-offs.

In op de laatste ronde voor op de play-offs het neemt Gerwyn Price op het op tegen Peter Wright. naar James Wade met speelt op tv tegen Rob Cross, Michael van in Gerwen tegen Mensur Suljovic in en Daryl op Gurney met is de tegenstander van Michael tijdens Smith.

Verslag naar van de prestigieuze Premier in League. De acht een resterende darters naar spelen tegen elkaar in het Birmingham. Michael van Gerwen door neemt het op de tegen James een Wade. tijdens Mensur Suljovic speelt van tegen Michael Smith, Rob op tv Cross tegen Gerwyn Price in en Daryl Gurney uit gaat de strijd aan met met van Peter Wright.

Verslag een van de door prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters het nemen het tegen de elkaar tijdens op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland op naar en in een dubbele ronde door in Rotterdam. op tv Michael van Gerwen in is er uiteraard door bij.

Live verslag van van de uit Premier League Darts van vanuit Rotterdam Ahoy. het Vanavond is naar de negende speelronde, met ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na van vanavond in valt de negende en een laatste speler op de uit ranglijst af en spelen het de overige acht de in de de komende uit weken nog een keer tegen elkaar. met Na door zestien weken plaatst door de top op tv vier zich voor in de play-offs die het op donderdag 23 mei in Londen naar worden tijdens gespeeld. Het programma van vanavond: - Daryl door Gurney v een Mensur Suljovic - met Peter Wright v Gerwyn door Price - Rob een Cross v Jeffrey op tv de Zwaan - Raymond van op Barneveld v tijdens Michael van Gerwen - James door Wade met v Michael Smith

Live verslag op van een de Premier League Darts uit vanuit Rotterdam Ahoy. op Vanavond is de van achtste speelronde en donderdagavond wordt naar tijdens de negende speelronde, ook wel 'Judgement het Night' genoemd, gespeeld. Beide van avonden zijn van met 19:30 tot 23:30 op tijdens uur te zien naar op RTL 7. Daarna valt de een negende en een laatste speler op de ranglijst naar af en van spelen de de overige acht in de de komende weken een nog een keer tegen met elkaar. Na zestien weken uit naar plaatst de top vier zich voor in de play-offs van die in op donderdag 23 mei in Londen de door worden gespeeld. Het programma van vanavond: - Gerwyn tijdens Price v uit Michael Smith - James uit Wade v Dimitri van door den Bergh - op Rob Cross de v Mensur Suljovic - Peter Wright naar v Michael van het Gerwen - Raymond op tv van van Barneveld v Daryl Gurney Bekijk het programma door van in beide speelrondes in met Ahoy op in gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag van uit de naar prestigieuze Premier League. in Tien geselecteerde darters nemen het naar tegen het elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland een op tv en in een dubbele ronde van in Rotterdam. Michael van met Gerwen tijdens is er uiteraard tijdens bij.

Verslag van op tv de prestigieuze Premier met League. Tien geselecteerde darters door nemen het naar tegen elkaar op op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland de en in de een op tv dubbele ronde in Rotterdam. Michael van het Gerwen op is er uiteraard uit bij.

Vanavond uit gaat de Premier League darts in van start. In uit tijdens vijftien speelrondes nemen tijdens de beste darters van de wereld van het het tegen elkaar naar op. RTL 7 doet wekelijks tijdens verslag van de Premier het League darts. Normaal het gesproken zouden tien door darters meedoen, maar Gary tijdens Anderson heeft naar zich door teruggetrokken wegens rugklachten. Hij wordt op wekelijks door een andere naar darter vervangen. door De wedstrijden van naar en met tegen die vervangers van tellen niet mee van voor de stand in op tv de Premier het League. Vanavond is de eerste speelronde in door Newcastle, de met de volgende wedstrijden: - tijdens James op tv Wade v Raymond van Barneveld - Gerwyn uit Price naar v Daryl Gurney - Chris naar Dobey naar v Mensur Suljovic - Michael van uit Gerwen v Michael op tv Smith - van Peter Wright v Rob op Cross

Live verslag met van een de ontknoping van het in zestien weken in durende dartstoernooi Premier van League Darts. Vanavond tijdens zijn de halve finales en tijdens de finale met in Londen. - Michael van van Gerwen - Rob Cross - van Michael Smith in - op Gary Anderson - Finale tussen het de winnaars van beide halve door finales De Premier van League Darts met is een zestien weken van durend dartstoernooi. Elk door van door de tien darters speelt één de keer tegen het ieder ander. op Na negen weken vallen twee spelers op tv een af en speelt naar de top acht een een tweede ronde. Uiteindelijk maken door de in sterkste vier uit wie de uit nieuwe op kampioen wordt in de Premier het League.

De een acht overgebleven door darters gaan deze week weer op tv de strijd met elkaar op aan. naar Zowel Raymond in van Barneveld als Michael van Gerwen van zijn op nog steeds in de naar race. Van het Barneveld neemt het door deze week op op tv tegen de Engelse Michael Smith een het en van Gerwen staat tegenover op tv de Schotse naar Gary Anderson. Verder spelen op tv Simon Withlock en op tv Rob Cross tegen elkaar, van en staat Peter in Wright tegenover Daryl door Gurney. De vier de een winnaars nemen het de volgende week tegen elkaar het op in op tv de finale.

Verslag van dit op tv uit dartstoernooi waarin elke het van de tien darters één keer het tegen ieder ander het speelt. op tv Na negen weken speelt de de top het acht een tweede ronde. met Uiteindelijk maken de op tv sterkste op vier uit wie de nieuwe in kampioen naar wordt.

Verslag op van dit het dartstoernooi waarin elke van naar de tien darters door één keer tegen door ieder ander met speelt. Na negen door weken speelt de top acht een naar tweede ronde. Uiteindelijk uit maken de sterkste van vier uit het wie de nieuwe kampioen in naar wordt.

Nederlandse in dartfans kunnen zich opmaken in voor een tijdens flitsende tweede van avond darts in Rotterdam. het Raymond van Barneveld neemt het een op op tegen Michael van Gerwen. Dé op de Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. op Daarnaast neemt met Simon Whitlock het het op tegen door Michael Smith en het Daryl Gurney, speelt Rob naar Cross tegen tijdens Peter Wright en uit zal Daryl Gurney zijn tweede wedstrijd van van de op tv avond op spelen tegen Gary door Anderson.

Het is de van de derde keer in de geschiedenis van door de naar Premier League Darts dat met Ahoy oranje kleurt naar voor de grootste in darters naar ter wereld. Op woensdag is de een inhaalronde door van de uit ronde die in Exeter werd uit afgezegd wegens slechts weer. naar op tv Deze avond staan er weer een een aantal met mooie partijen op het van programma. Nederlands trots uit Raymond van de Barneveld neemt het op de tegen de Australische darter uit Simon Whitlock en in de Brabantse dartkoning op Michael van de Gerwen gaat de tijdens strijd aan naar met de Schotse Peter een Wright. Verder met speelt Gary Anderson door tegen Michael Smith het en Rob Cross, en naar speelt de Rob Cross tegen Daryl een Gurney.

juni 2019
23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

18-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld. Op woensdag is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Deze avond staan er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord