Programma gemist?

Verslag van de op prestigieuze Premier League. met Negen geselecteerde met darters naar nemen het op tegen elkaar en met tegen met wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, in Ierland, van Duitsland en in een dubbele door ronde uit in Rotterdam.

Verslag het van de prestigieuze Premier League. op tv door Negen geselecteerde darters nemen het op naar met tegen elkaar en tegen in wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, op tv Ierland, Duitsland en in op een een dubbele ronde in Rotterdam. een Regerend van kampioen Michael van tijdens Gerwen is er uiteraard bij, net door als naar wereldkampioen Peter Wright. tijdens Na negen de speelrondes komt alleen op nog de top acht uit tijdens de op tv stand in actie op de weg naar de grote naar finale in uit Londen.

Verslag een van de een prestigieuze Premier League. De van beste vier darters spelen de voor de winst de in de naar play-offs.

In in de laatste naar ronde voor de play-offs neemt Gerwyn op van Price het op tegen Peter de Wright. James Wade speelt met tegen Rob het Cross, Michael van Gerwen naar op tv tegen Mensur Suljovic op tv en Daryl Gurney is de tegenstander naar van de Michael Smith.

Verslag op tv van de prestigieuze Premier League. op tv De uit acht resterende darters spelen op tv tegen van elkaar in Birmingham. Michael van de Gerwen neemt van het op van tegen James Wade. Mensur Suljovic van speelt tegen Michael naar Smith, Rob Cross tegen van Gerwyn op Price en van Daryl Gurney gaat naar de strijd aan met Peter het Wright.

Verslag een van de prestigieuze op tv Premier League. Tien naar geselecteerde darters nemen het tegen het elkaar op tv op in Groot-Brittannië, van Ierland, Duitsland en in een het dubbele in ronde in Rotterdam. Michael op van Gerwen van is er uiteraard tijdens bij.

Live het verslag van de Premier League met Darts vanuit de Rotterdam Ahoy. Vanavond op tv is de negende de speelronde, ook wel 'Judgement van Night' genoemd. Na vanavond naar valt de op negende en laatste speler het op de ranglijst van af en een spelen door de overige acht in op tv de komende met weken nog een keer het tegen elkaar. Na zestien naar weken plaatst de op top vier zich op tv voor de tijdens play-offs die op het donderdag 23 door mei in Londen worden gespeeld. Het programma uit van het vanavond: - Daryl Gurney v Mensur in uit Suljovic - Peter Wright v de Gerwyn Price - Rob Cross met v Jeffrey de Zwaan - van Raymond door van Barneveld v Michael van een Gerwen - James van Wade v door Michael Smith

Live verslag een van met de Premier League Darts vanuit Rotterdam het Ahoy. Vanavond naar is de met achtste speelronde door en donderdagavond wordt de negende een speelronde, ook wel 'Judgement van op Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van van 19:30 tot uit 23:30 in uur te zien op RTL met 7. Daarna door valt de negende met en laatste speler het op de ranglijst af en op tv spelen de overige acht van in de door komende een weken nog een keer naar tegen elkaar. Na met zestien weken plaatst de naar top vier zich naar voor de play-offs die door op op donderdag 23 mei in met Londen worden gespeeld. Het uit programma op van vanavond: - Gerwyn op Price v Michael Smith - in James Wade v Dimitri van een den door Bergh - Rob Cross v in Mensur door Suljovic - Peter Wright op v Michael van Gerwen - Raymond van door Barneveld naar v Daryl Gurney Bekijk het op programma van in beide speelrondes in van Ahoy op in gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag een van de het prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters op tv nemen op tv het tegen elkaar de op in Groot-Brittannië, Ierland, de Duitsland en in een het dubbele ronde in een Rotterdam. Michael van het Gerwen is er in uiteraard de bij.

Verslag tijdens van de prestigieuze uit Premier League. Tien geselecteerde darters van nemen het tegen een elkaar op in in Groot-Brittannië, Ierland, naar Duitsland en in uit een met dubbele ronde in Rotterdam. van Michael van naar Gerwen is er uiteraard het bij.

Vanavond gaat tijdens de een Premier League darts van start. In van naar vijftien speelrondes nemen de beste door darters van de wereld met met het tegen elkaar op. door RTL 7 doet wekelijks naar verslag van de met Premier League darts. Normaal het gesproken zouden tien darters het meedoen, maar tijdens Gary Anderson heeft tijdens zich teruggetrokken wegens uit rugklachten. Hij met wordt wekelijks door een andere op tv naar darter vervangen. De wedstrijden van en in tegen die vervangers een tellen niet een mee voor de stand naar in de met Premier League. Vanavond is op de eerste speelronde uit in Newcastle, met een de volgende door wedstrijden: - James op tv Wade v Raymond van Barneveld - Gerwyn op Price v op tv Daryl Gurney - een Chris Dobey v Mensur de Suljovic - Michael van naar Gerwen v van Michael Smith - Peter Wright v door Rob een Cross

Live van verslag van de ontknoping van het het zestien het weken durende dartstoernooi uit Premier League op Darts. Vanavond op zijn de halve finales en de tijdens finale in Londen. - op Michael van uit Gerwen in - Rob Cross - Michael Smith - op Gary Anderson - Finale de de tussen de winnaars een van beide halve een finales De Premier League Darts door is een zestien in weken durend dartstoernooi. Elk van de de naar tien darters speelt één keer de tegen ieder ander. van het Na negen weken vallen twee spelers tijdens af en uit speelt de top acht in een naar tweede ronde. Uiteindelijk maken op tv de sterkste tijdens vier uit door wie de nieuwe kampioen wordt tijdens in de Premier van League.

De acht de overgebleven darters gaan van deze op tv week weer de strijd met een elkaar aan. op tv Zowel Raymond van door Barneveld als het Michael van Gerwen zijn nog steeds in in de race. naar Van Barneveld tijdens neemt het deze in week op tegen een de de Engelse Michael Smith en van op Gerwen de staat tegenover de Schotse van Gary Anderson. Verder door spelen Simon Withlock en Rob van in Cross tegen elkaar, en uit staat Peter Wright tijdens tegenover Daryl Gurney. De door vier winnaars nemen het naar naar volgende week tegen elkaar de op in de door finale.

Verslag van dit het het dartstoernooi waarin elke in van de tien darters met één keer in tegen ieder ander speelt. Na op tv negen weken speelt een de top een acht een tweede ronde. Uiteindelijk het het maken de sterkste de vier uit wie de nieuwe door kampioen een wordt.

Verslag van van dit dartstoernooi waarin elke van van de de tien darters één door keer tegen ieder van ander speelt. op Na negen weken speelt de door het top acht een tweede ronde. tijdens Uiteindelijk maken de sterkste de vier uit tijdens wie in de nieuwe kampioen uit wordt.

december 2021
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!