Programma gemist?

Verslag van op tv de prestigieuze een Premier League. Negen geselecteerde op tv darters nemen het op de tegen een elkaar en naar tegen wisselende gastspelers op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in tijdens een op tv dubbele ronde in door Rotterdam.

Verslag uit van de prestigieuze Premier op tv League. tijdens Negen geselecteerde darters nemen het op uit tegen elkaar in en tegen wisselende gastspelers in in Groot-Brittannië, tijdens Ierland, Duitsland en in door van een dubbele ronde met in Rotterdam. Regerend kampioen het Michael van Gerwen is er uit uiteraard bij, net de als een wereldkampioen Peter Wright. van Na negen speelrondes komt alleen in nog de in top acht uit de het een stand in actie op van weg naar de de grote finale in de Londen.

Verslag van van de prestigieuze Premier League. met De beste met vier darters een spelen voor de winst in door naar de play-offs.

In door de laatste ronde voor de naar play-offs neemt door Gerwyn Price het naar op op tv tegen Peter Wright. tijdens James Wade speelt in tegen Rob Cross, Michael tijdens van Gerwen de tegen Mensur Suljovic de en Daryl Gurney op tv is de tegenstander van Michael met Smith.

Verslag de van de prestigieuze Premier uit League. naar De acht resterende uit darters spelen tegen van elkaar in Birmingham. Michael van een Gerwen neemt het de op tegen uit James Wade. Mensur op tv Suljovic speelt tegen Michael Smith, uit Rob Cross tegen de Gerwyn Price en met Daryl door Gurney gaat naar de strijd aan met op Peter Wright.

Verslag met van de prestigieuze op tv Premier League. Tien geselecteerde het darters nemen het het tegen naar elkaar op in een Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een op tv het dubbele ronde in Rotterdam. Michael van het Gerwen een is er uiteraard in bij.

Live tijdens verslag van de Premier League uit Darts in vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is uit de op negende speelronde, van ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na het vanavond valt de negende het en laatste tijdens speler op de door ranglijst af en spelen uit de uit overige acht met in de komende weken nog een de keer tegen elkaar. door Na zestien op tv weken plaatst de top in vier zich in voor de play-offs die naar op donderdag 23 op tv mei op tv in Londen worden gespeeld. Het tijdens programma van vanavond: - van Daryl Gurney v Mensur naar een Suljovic - Peter Wright v het Gerwyn Price - Rob het Cross v Jeffrey de Zwaan - het met Raymond van Barneveld v op tv Michael van Gerwen - James Wade tijdens v door Michael Smith

Live verslag van op tv naar de Premier League Darts vanuit de Rotterdam Ahoy. Vanavond is uit een de achtste speelronde en donderdagavond een wordt de met negende speelronde, ook wel 'Judgement van Night' genoemd, gespeeld. Beide door avonden zijn tijdens van 19:30 tot 23:30 uit op tv uur te zien op RTL met 7. Daarna valt uit de negende de en laatste speler op in de ranglijst af en de spelen naar de overige acht in de komende uit weken nog door een uit keer tegen elkaar. Na in zestien weken plaatst de top naar in vier zich voor het de play-offs die in op donderdag 23 mei in uit Londen in worden gespeeld. Het programma van het vanavond: - Gerwyn Price v in Michael Smith - door James Wade het v Dimitri van den Bergh - Rob op tijdens Cross v Mensur Suljovic - Peter Wright tijdens v Michael een van Gerwen - Raymond naar van Barneveld naar v Daryl Gurney Bekijk het programma uit van tijdens beide speelrondes uit in Ahoy op in gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag in van de prestigieuze tijdens Premier League. Tien geselecteerde op darters nemen het tegen het in elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland naar in en in een met dubbele ronde in Rotterdam. Michael op van Gerwen is er op uiteraard van bij.

Verslag van met de prestigieuze Premier League. in Tien tijdens geselecteerde darters nemen het tegen met elkaar op in een Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland door een en in een dubbele ronde in tijdens door Rotterdam. Michael van tijdens Gerwen is er uiteraard in bij.

Vanavond gaat met de een Premier League darts van de start. In vijftien speelrondes nemen uit op de beste darters door van de wereld het tegen elkaar met op. RTL 7 naar doet wekelijks uit verslag van de Premier het met League darts. Normaal gesproken zouden uit tien darters meedoen, maar naar Gary Anderson heeft door zich teruggetrokken wegens rugklachten. door Hij wordt wekelijks uit door een naar andere darter met vervangen. De wedstrijden door van en in tegen die vervangers tellen niet op mee voor de stand door in de Premier op tv League. Vanavond is de op tv eerste speelronde in een Newcastle, met de in volgende wedstrijden: - uit James Wade uit v Raymond in van Barneveld - Gerwyn Price op v Daryl Gurney - een Chris Dobey v naar Mensur Suljovic - Michael van Gerwen van de v Michael Smith - van Peter Wright v Rob in Cross

Live uit verslag van de een ontknoping van het op tv zestien weken durende dartstoernooi naar Premier League op tv Darts. Vanavond met zijn de halve finales en door de een finale in Londen. - Michael van Gerwen van tijdens - Rob Cross - Michael Smith - op Gary tijdens Anderson - Finale tussen de winnaars in van beide halve in finales De Premier met League van Darts is een zestien weken naar durend dartstoernooi. door Elk van de met tien darters speelt één met keer tegen van ieder ander. uit Na negen weken vallen twee een spelers af en het speelt de in top acht een tweede een ronde. Uiteindelijk de maken de sterkste vier het uit wie tijdens de nieuwe kampioen het wordt in de op tv Premier League.

De acht overgebleven het darters gaan deze op week weer de het strijd met elkaar van aan. Zowel naar Raymond een van Barneveld als op tv Michael van Gerwen zijn nog in steeds in de de race. Van Barneveld uit neemt het deze week naar met op tegen de Engelse naar Michael Smith en met van Gerwen staat tegenover de met door Schotse Gary Anderson. uit Verder spelen Simon een Withlock en Rob Cross tegen met elkaar, en een staat Peter op Wright tegenover Daryl Gurney. De de vier winnaars nemen het door volgende week tegen de elkaar het op in de tijdens finale.

Verslag van dit door dartstoernooi waarin elke van van van de tien darters één op tv keer met tegen ieder ander speelt. op Na negen op weken speelt de top in acht een door tweede ronde. Uiteindelijk maken de in sterkste vier uit wie door in de nieuwe kampioen in wordt.

Verslag van dit de dartstoernooi waarin elke op tv het van de tien darters één keer tijdens door tegen ieder ander speelt. Na negen het weken tijdens speelt de top op acht een tweede tijdens ronde. Uiteindelijk van maken de sterkste vier uit de wie de nieuwe kampioen met de wordt.

juni 2021
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!