Programma gemist?

Verslag van de op prestigieuze Premier League. de Negen geselecteerde op darters nemen naar het op tegen elkaar het en tegen in wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, het Ierland, Duitsland de en in een dubbele tijdens ronde tijdens in Rotterdam.

Verslag een van de op tv prestigieuze Premier League. een Negen geselecteerde darters nemen het op tv op tegen elkaar een en tegen uit wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, op Ierland, Duitsland en in een een dubbele ronde door in Rotterdam. Regerend naar kampioen tijdens Michael van Gerwen is uit er uiteraard bij, net op tv als wereldkampioen Peter met Wright. Na negen in speelrondes door komt alleen nog de top het acht uit de op tv stand in actie tijdens op het weg naar de grote op finale in in Londen.

Verslag van door de prestigieuze op Premier League. met De beste vier darters op tv spelen voor de van winst in de op play-offs.

In de met laatste ronde op tv voor de play-offs het neemt Gerwyn van Price het op tegen uit Peter Wright. James in Wade speelt tegen op tv Rob Cross, Michael van op tv Gerwen tegen Mensur van Suljovic en Daryl naar Gurney is de door tegenstander een van Michael Smith.

Verslag de van de het prestigieuze Premier League. De acht resterende het darters het spelen tegen elkaar in Birmingham. in Michael van een Gerwen neemt het op door tegen naar James Wade. tijdens Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, op tv naar Rob Cross tegen naar Gerwyn Price en Daryl het Gurney gaat de strijd uit aan met naar Peter Wright.

Verslag van een de het prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde naar darters nemen het de tegen elkaar op in in Groot-Brittannië, met Ierland, Duitsland en in met een dubbele ronde een in Rotterdam. Michael van door uit Gerwen is er uiteraard op tv bij.

Live een verslag van uit de Premier League Darts uit vanuit Rotterdam Ahoy. de Vanavond is de negende met speelronde, ook wel op 'Judgement Night' tijdens genoemd. Na vanavond met valt de negende en laatste naar speler op de ranglijst het uit af en spelen de overige acht op uit in de komende weken op nog een keer tegen elkaar. het tijdens Na zestien weken plaatst tijdens de top vier uit zich voor de op tv play-offs die de op donderdag 23 mei in Londen de worden het gespeeld. Het programma van een vanavond: - Daryl Gurney v Mensur naar een Suljovic - Peter Wright v Gerwyn een Price - Rob Cross door v Jeffrey de door Zwaan - Raymond van op Barneveld v door Michael van Gerwen - James Wade van v Michael het Smith

Live op tv verslag van de Premier door League met Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond op tv is de met achtste speelronde door en donderdagavond wordt de tijdens negende speelronde, ook wel naar 'Judgement de Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden met zijn van op tv 19:30 tot 23:30 uur te zien een op van RTL 7. Daarna valt uit de negende en het laatste speler tijdens op de ranglijst af de en spelen de overige acht uit in de tijdens komende op weken nog een keer tijdens tegen elkaar. Na zestien weken uit op plaatst de top naar vier zich voor de door play-offs die op donderdag 23 met mei in Londen tijdens uit worden gespeeld. Het programma van in vanavond: - Gerwyn Price v Michael tijdens van Smith - James Wade v van Dimitri van den Bergh - Rob op Cross v tijdens Mensur Suljovic - Peter Wright door v op Michael van Gerwen - Raymond van tijdens op tv Barneveld v Daryl Gurney Bekijk naar het programma naar van beide speelrondes in Ahoy van op uit gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag een van de prestigieuze Premier uit League. Tien geselecteerde darters met nemen het in tegen met elkaar op in met Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een in dubbele ronde in naar Rotterdam. Michael de van Gerwen is de er uiteraard een bij.

Verslag van de de prestigieuze Premier uit League. uit Tien geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar met op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland in en in een door dubbele ronde in in Rotterdam. Michael de van Gerwen is er in uiteraard op tv bij.

Vanavond een gaat de Premier League darts tijdens van start. van In vijftien speelrondes nemen tijdens door de beste darters van in de wereld het tegen op elkaar op. op RTL 7 doet wekelijks verslag op van de de Premier League de darts. Normaal gesproken zouden tien uit darters naar meedoen, maar Gary Anderson heeft zich door naar teruggetrokken wegens rugklachten. Hij wordt wekelijks de door een van andere darter uit vervangen. De wedstrijden van op en tegen die op vervangers tellen door niet mee door voor de stand naar in de Premier League. Vanavond in is de tijdens eerste speelronde in Newcastle, met de van volgende wedstrijden: - in James Wade naar v Raymond van Barneveld - op tv Gerwyn Price uit v Daryl van Gurney - Chris Dobey v Mensur door Suljovic - van Michael van Gerwen op tv v Michael Smith - Peter Wright tijdens v Rob naar Cross

Live verslag uit van tijdens de ontknoping van op het zestien weken van durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond het zijn de halve door finales en de op tv finale in Londen. - het Michael van Gerwen het - van Rob Cross - Michael Smith naar - Gary Anderson - Finale van tussen de naar winnaars van beide op tv halve finales De Premier League door Darts naar is een zestien weken naar durend dartstoernooi. op Elk van de naar tien darters speelt een één keer tegen ieder door ander. Na negen weken op tijdens vallen twee spelers een af en speelt de top acht op een het tweede ronde. de Uiteindelijk maken de door sterkste vier uit wie de nieuwe op kampioen in wordt in de Premier naar League.

De van acht overgebleven darters op tv gaan deze week in weer de strijd met het elkaar aan. Zowel naar Raymond van de Barneveld als naar Michael van Gerwen zijn nog een steeds in de tijdens race. Van Barneveld neemt een door het deze week op op tv tegen de Engelse Michael in Smith op en van Gerwen staat tegenover in de Schotse met Gary Anderson. tijdens Verder spelen Simon Withlock en uit Rob tijdens Cross tegen elkaar, en door staat Peter Wright tegenover op Daryl Gurney. De vier met in winnaars nemen het volgende week tegen een elkaar op van in de een finale.

Verslag van dit op in dartstoernooi waarin elke van de met tien darters één keer een het tegen ieder ander speelt. op Na negen op tv weken speelt de op tv top acht een tweede ronde. uit Uiteindelijk maken de sterkste naar vier uit uit wie de het nieuwe kampioen van wordt.

Verslag van dit naar dartstoernooi waarin een elke van het de tien een darters één keer tegen ieder van ander speelt. Na negen op weken een speelt de in top acht een tweede met ronde. Uiteindelijk uit maken de sterkste vier uit wie van de nieuwe kampioen het naar wordt.

oktober 2020
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!