Programma gemist?

Verslag van de met prestigieuze door Premier League. Tien geselecteerde darters op tv nemen een het tegen elkaar van op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland uit op en in een de dubbele ronde in Rotterdam. Michael tijdens van Gerwen is op tv er op tv uiteraard bij.

Vanavond op gaat de Premier League darts uit van op tv start. In vijftien speelrondes naar nemen de het beste darters van de wereld door het tegen elkaar naar op. RTL in 7 doet in wekelijks verslag van de tijdens Premier League darts. Normaal gesproken uit zouden de tien darters meedoen, tijdens maar Gary Anderson heeft uit zich in teruggetrokken wegens rugklachten. Hij wordt op wekelijks door een uit andere op darter vervangen. De wedstrijden van en een tijdens tegen die vervangers op tellen niet mee voor een de stand op in de Premier van League. Vanavond is de eerste speelronde in de Newcastle, met de op tv tijdens volgende wedstrijden: - James Wade v Raymond op van Barneveld - Gerwyn naar Price op v Daryl Gurney - Chris van Dobey v Mensur Suljovic - door Michael van Gerwen naar v Michael in Smith - Peter Wright v op uit Rob Cross

Live uit verslag van de ontknoping met van het door zestien weken durende dartstoernooi Premier het League Darts. op Vanavond zijn de halve op tv finales een en de het finale in Londen. - Michael van Gerwen een in - Rob Cross - Michael de Smith - Gary naar Anderson - Finale tussen de winnaars van van beide het halve finales De Premier League door door Darts is een in zestien weken durend dartstoernooi. op tv Elk van de tien naar darters speelt één de keer tegen op ieder ander. Na negen weken op tv op vallen twee spelers met af en speelt de top acht op tv een het tweede ronde. op tv Uiteindelijk maken de sterkste vier uit het wie de tijdens nieuwe kampioen wordt naar in de met Premier League.

De uit acht overgebleven darters gaan deze in door week weer de met strijd met elkaar aan. Zowel naar Raymond van Barneveld als in Michael een van Gerwen de zijn nog steeds in de race. tijdens een Van Barneveld neemt op het deze week op tegen de op tv met Engelse Michael Smith en een van Gerwen staat tegenover de een naar Schotse Gary Anderson. Verder spelen Simon in Withlock en op tv Rob Cross tegen elkaar, van en staat Peter van het Wright tegenover Daryl Gurney. door De vier van winnaars nemen het volgende week door tegen elkaar op op in de op tv finale.

Verslag op van dit dartstoernooi waarin van elke van de van tien darters één het keer van tegen ieder ander speelt. Na negen in weken van speelt de top acht een tijdens een tweede ronde. Uiteindelijk van maken de sterkste van vier uit wie op tv de nieuwe kampioen naar wordt.

Verslag tijdens van dit op tv dartstoernooi waarin elke van van de tien darters één op tv keer tegen ieder van ander speelt. de Na negen weken speelt de op tv top acht een op tv tweede ronde. de Uiteindelijk naar maken de sterkste in vier uit wie de nieuwe kampioen een een wordt.

Nederlandse de dartfans kunnen de zich opmaken voor een van flitsende tweede avond het darts in tijdens Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het door op tegen op Michael van op tv Gerwen. Dé Nederlandse kraker op door met Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon de Whitlock door het op tegen de Michael Smith en Daryl Gurney, uit speelt Rob Cross tegen uit Peter Wright tijdens en zal Daryl van Gurney zijn het tweede wedstrijd van de naar avond spelen tegen Gary het het Anderson.

Het de is de derde keer uit in uit de geschiedenis van de tijdens Premier League Darts een dat Ahoy oranje door kleurt voor de de grootste darters ter wereld. van Op woensdag naar is de met inhaalronde van de tijdens ronde die in Exeter de werd afgezegd wegens met slechts weer. Deze met avond staan er weer een door aantal mooie van partijen op tijdens het programma. Nederlands trots Raymond een de van Barneveld neemt het uit op tegen de Australische het darter Simon Whitlock uit en de Brabantse de dartkoning tijdens Michael van Gerwen gaat de strijd naar aan met de de Schotse met Peter Wright. Verder speelt Gary de Anderson tegen met Michael Smith en Rob het Cross, een en speelt met Rob Cross tegen op tv Daryl Gurney.

Verslag van het dit dartstoernooi waarin van elk van uit de tien darters één naar keer tegen ieder in ander speelt. op tv Na negen een weken speelt de top acht met een op tweede ronde. Uiteindelijk maken de naar sterkste vier uit wie van de nieuwe door kampioen met wordt.

Verslag van dit van dartstoernooi waarin op tv elk de van de tien darters één met keer tegen ieder ander naar speelt. Na negen door weken speelt een de het top acht een tweede ronde. op Uiteindelijk maken de door sterkste in vier uit wie de op nieuwe kampioen in wordt.

Verslag van met speelronde acht door van dit zestien in weken durende naar dartstoernooi. In Belfast staan door de volgende partijen op het op programma: - Mensur Suljovic het v van Gary Anderson - Michael Smith met v Gerwyn van Price - Raymond van Barneveld v door Michael van de Gerwen - Daryl uit Gurney v Rob Cross - een Simon Whitlock v Peter een Wright Elk van van de tijdens tien darters speelt één het keer tegen ieder ander. Na tijdens negen weken vallen op twee spelers door af en speelt de het top acht een op uit tweede ronde. Uiteindelijk maken uit de sterkste op vier uit wie de door nieuwe kampioen wordt door in de op Premier League. De line-up is dit door jaar flink het door de de war gegooid: zes van van de tien deelnemers naar van in vorig jaar zijn vervangen. uit Michael Smith en Simon in Whitlock keren terug, door Gerwyn het Price, wereldkampioen Rob op tv Cross, Daryl Gurney en in Mensur Suljovic debuteren. met Er wordt weer een uit ronde in Rotterdam een gespeeld door en Berlijn is nieuw op de met tijdens kalender.

Verslag door van dit dartstoernooi waarin een elk van de tien uit darters één keer in tijdens tegen ieder ander de speelt. Na negen uit weken speelt de met top acht een tweede ronde. een Uiteindelijk maken de sterkste op tv vier uit het wie de met nieuwe kampioen op tv wordt.

Verslag van dit door dartstoernooi waarin elk tijdens van van de tien darters één keer met tegen ieder ander uit speelt. Na negen het weken speelt de van top uit acht een in tweede ronde. Uiteindelijk maken een de sterkste het vier uit wie de nieuwe kampioen naar naar wordt.

Samenvattingen van alle het door wedstrijden uit de zesde speelronde door van de Premier League uit het Darts. In deze ronde speelt Michael tijdens in van Gerwen tegen de verrassend goed door presterende Simon Withlock met en neemt in Raymond van Barneveld het van op tegen naar Gerwyn tijdens Price.

Verslag van met dit op tv dartstoernooi waarin elk in van de tien darters op één keer tegen van ieder ander speelt. Na negen tijdens weken speelt de naar top uit acht een tweede ronde. Uiteindelijk van maken de sterkste op tv naar vier uit wie de nieuwe kampioen door uit wordt.

maart 2019
28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

18-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld. Op woensdag is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Deze avond staan er ...

12-04-2018 23:30

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

05-04-2018 23:29

Afl. 9

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 9

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

29-03-2018 19:29

Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

RTL 7 Darts: Premier League - Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

Verslag van speelronde acht van dit zestien weken durende dartstoernooi. In Belfast staan de volgende partijen op het programma: - Mensur Suljovic v Gary Anderson - Michael Smith v Gerwyn Price - Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen ...

22-03-2018 19:29

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

15-03-2018 23:45

Afl. 6

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 6

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-03-2018 23:45

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de zesde speelronde van de Premier League Darts. In deze ronde speelt Michael van Gerwen tegen de verrassend goed presterende Simon Withlock en neemt Raymond van Barneveld het op tegen Gerwyn Price.

22-02-2018 23:59

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 171
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord