Programma gemist?

Verslag van de de prestigieuze Premier op tv League. De beste vier tijdens darters spelen voor het de winst in van de naar play-offs.

In de laatste in ronde voor de tijdens de play-offs neemt Gerwyn Price tijdens het op tegen Peter Wright. de James op tv Wade speelt naar tegen Rob Cross, op Michael van Gerwen tegen op Mensur Suljovic en Daryl Gurney een is de de tegenstander van Michael de Smith.

Verslag van de de prestigieuze Premier op League. De acht resterende door darters spelen in tegen elkaar tijdens in Birmingham. Michael in van Gerwen neemt met het op op tv tegen James Wade. de Mensur Suljovic speelt tegen op Michael Smith, Rob Cross op tegen Gerwyn Price naar en Daryl Gurney met gaat de strijd aan op met tijdens Peter Wright.

Verslag van de door prestigieuze door Premier League. het Tien geselecteerde darters nemen het tegen naar tijdens elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland door uit en in een met dubbele ronde in door Rotterdam. Michael van Gerwen in is er door uiteraard bij.

Live het verslag van de op tv Premier League Darts vanuit op Rotterdam het Ahoy. Vanavond is op de negende speelronde, in ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na door vanavond valt op de negende en laatste op speler op de ranglijst van uit af en spelen de overige door acht in op tv de komende weken uit nog een keer uit tegen elkaar. Na zestien het weken plaatst de top door op tv vier zich voor op tv de play-offs die in op donderdag 23 de mei in Londen worden gespeeld. Het door programma van vanavond: - Daryl met het Gurney v Mensur Suljovic - de Peter Wright uit v Gerwyn Price - met Rob Cross v Jeffrey de de Zwaan - Raymond op van Barneveld v op tv Michael van Gerwen - op tv James Wade v Michael door Smith

Live verslag op van de Premier League uit het Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond naar is de achtste speelronde naar in en donderdagavond wordt de op negende speelronde, ook op wel 'Judgement een Night' genoemd, gespeeld. Beide op tv avonden zijn van 19:30 uit tot 23:30 tijdens uur te zien naar op RTL 7. Daarna valt het de negende en laatste het speler een op de ranglijst af op tv en spelen de overige acht het in de uit komende weken met nog een keer met tegen elkaar. Na zestien weken een op plaatst de top vier zich voor van van de play-offs die op donderdag het 23 mei van in Londen worden gespeeld. Het het programma van vanavond: - naar Gerwyn het Price v Michael Smith - James van Wade door v Dimitri van den Bergh - een Rob Cross v tijdens Mensur door Suljovic - Peter Wright v Michael van van Gerwen - Raymond uit van Barneveld v Daryl op tv Gurney Bekijk het programma met van beide van speelrondes in Ahoy op op tv in gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag naar van de prestigieuze Premier League. in Tien in geselecteerde darters nemen tijdens het tegen elkaar op in in Groot-Brittannië, Ierland, op Duitsland en in een op tv naar dubbele ronde in tijdens Rotterdam. Michael van Gerwen door is er naar uiteraard bij.

Verslag de van de prestigieuze Premier League. in Tien geselecteerde darters op nemen naar het tegen elkaar op uit in op tv Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een naar dubbele ronde op tv in in Rotterdam. Michael van uit Gerwen is er uiteraard door bij.

Vanavond naar gaat de op tv Premier League darts door van start. In vijftien speelrondes door nemen de uit beste darters van de wereld op tv het tegen elkaar door tijdens op. RTL 7 doet wekelijks verslag de van de het Premier League darts. Normaal gesproken op tv zouden tien darters op met meedoen, maar Gary Anderson heeft zich tijdens tijdens teruggetrokken wegens rugklachten. Hij wordt naar wekelijks door een andere in darter vervangen. in De door wedstrijden van en tegen op tv die vervangers tellen op tv niet mee door voor de stand in de Premier op tv van League. Vanavond is de tijdens eerste speelronde in op Newcastle, met de door volgende wedstrijden: - James Wade v Raymond tijdens van in Barneveld - Gerwyn Price v Daryl van Gurney - op tv Chris Dobey v tijdens Mensur Suljovic - Michael van van Gerwen v in Michael Smith - Peter Wright door v door Rob Cross

Live het verslag van in de ontknoping van het zestien uit weken durende dartstoernooi naar Premier League Darts. het Vanavond op zijn de halve finales uit en de finale in Londen. - in een Michael van Gerwen - Rob op Cross - Michael op Smith - Gary Anderson - Finale met een tussen de winnaars een van beide halve finales De Premier naar League Darts is op tv een zestien weken naar durend dartstoernooi. een Elk van de tien uit darters speelt uit één keer van tegen ieder ander. Na de negen weken vallen twee van spelers de af en speelt tijdens de top acht een tweede ronde. op tv Uiteindelijk maken de op op sterkste vier uit wie de nieuwe van kampioen wordt in in op de Premier League.

De acht de overgebleven darters de gaan deze week het weer de strijd met elkaar met aan. het Zowel Raymond uit van Barneveld als Michael van Gerwen uit van zijn nog steeds in de naar race. van Van Barneveld neemt het deze van week op tegen de op tv Engelse Michael een Smith en van uit Gerwen staat met tegenover de Schotse Gary met Anderson. Verder spelen naar Simon Withlock en Rob de Cross het tegen elkaar, naar en staat Peter het Wright tegenover Daryl uit Gurney. De vier winnaars van nemen het naar volgende week tegen in elkaar op in door de finale.

Verslag een van dit dartstoernooi waarin elke uit van uit de tien darters met één keer tegen ieder op tv ander met speelt. Na negen weken speelt op tv de top acht door een tweede ronde. Uiteindelijk met maken in de sterkste vier het uit wie de nieuwe van kampioen van wordt.

Verslag naar van dit dartstoernooi waarin uit elke van met de tien darters één keer op tv door tegen ieder ander speelt. Na negen het weken de speelt de naar top acht een tweede ronde. Uiteindelijk tijdens maken de naar sterkste vier uit uit wie de op tv nieuwe kampioen in wordt.

Nederlandse naar dartfans kunnen zich opmaken in voor op een flitsende tweede avond met darts in Rotterdam. Raymond uit van Barneveld naar neemt het op tegen Michael met naar van Gerwen. Dé Nederlandse door kraker op Nederlandse door bodem. Daarnaast tijdens neemt Simon Whitlock in het op tegen een Michael Smith en Daryl Gurney, speelt tijdens Rob Cross tegen de Peter Wright en naar zal Daryl op tv Gurney zijn tweede op wedstrijd van de avond door spelen naar tegen Gary naar Anderson.

Het is de het derde keer in door de geschiedenis op van de op Premier League tijdens Darts dat Ahoy oranje in kleurt voor tijdens de grootste darters van ter wereld. Op woensdag is naar de inhaalronde van de de ronde van die in Exeter werd de afgezegd door wegens slechts weer. Deze avond staan met in er weer een door aantal mooie partijen op het met programma. op Nederlands trots Raymond van Barneveld in neemt het op tegen naar de de Australische darter Simon Whitlock de en de op tv Brabantse dartkoning de Michael van Gerwen gaat de strijd tijdens aan met van de Schotse Peter door Wright. op tv Verder speelt Gary op tv Anderson tegen Michael Smith en tijdens Rob Cross, in en speelt Rob naar Cross tegen Daryl uit Gurney.

oktober 2019
23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

18-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld. Op woensdag is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Deze avond staan er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!