Programma gemist?

Live naar verslag van de ontknoping van door het zestien het weken durende op dartstoernooi Premier op League Darts. Vanavond zijn de van halve finales naar en de finale tijdens in Londen. - Michael van een Gerwen - Rob een Cross - Michael op tv Smith - naar Gary Anderson - Finale tussen het de winnaars van beide halve het door finales De Premier League het Darts is een zestien weken op durend dartstoernooi. Elk van de de een tien darters op speelt één keer door tegen ieder ander. Na naar negen weken vallen twee spelers op af en speelt op tv de het top acht met een tweede ronde. Uiteindelijk maken naar de met sterkste vier uit wie de door nieuwe tijdens kampioen wordt in de van Premier League.

De een acht overgebleven op darters gaan deze week door weer de strijd met naar elkaar aan. Zowel in Raymond het van Barneveld als een Michael van Gerwen uit zijn nog steeds naar in de race. uit Van Barneveld neemt het deze door week op tegen uit de Engelse uit Michael Smith door en van Gerwen staat tegenover de een Schotse naar Gary Anderson. Verder spelen Simon naar Withlock tijdens en Rob Cross op tv tegen elkaar, en staat tijdens Peter Wright tegenover met Daryl Gurney. De een vier winnaars tijdens nemen het volgende week tegen op tv elkaar op in in de tijdens finale.

Verslag van dit uit dartstoernooi waarin elke naar van de van tien van darters één keer tegen ieder naar ander speelt. een Na negen weken speelt de op tv uit top acht een tweede in ronde. Uiteindelijk maken uit de sterkste tijdens vier uit wie de nieuwe kampioen een van wordt.

Verslag de van dit dartstoernooi het waarin elke van naar de tien op tv darters één keer tegen ieder met ander speelt. een Na negen weken speelt een de top op acht een tweede ronde. op tv Uiteindelijk maken op tv de sterkste met vier uit wie de van nieuwe kampioen op wordt.

Nederlandse dartfans op kunnen zich opmaken voor door met een flitsende tweede door avond darts in Rotterdam. uit Raymond van een Barneveld neemt het op tegen door Michael van Gerwen. op tv Dé Nederlandse kraker op een Nederlandse bodem. de Daarnaast neemt Simon Whitlock met het het op tegen Michael Smith en uit Daryl Gurney, speelt in Rob Cross het tegen Peter door Wright en door zal Daryl Gurney zijn tweede wedstrijd in van de naar avond spelen tegen Gary op van Anderson.

Het in is de derde op keer in tijdens de geschiedenis van de Premier van League Darts naar dat Ahoy uit oranje kleurt voor de grootste met darters ter wereld. Op van woensdag is de een inhaalronde van de het in ronde die in Exeter werd het afgezegd wegens de slechts weer. Deze uit avond staan er van weer een aantal het mooie partijen op tv op het programma. Nederlands trots Raymond in van Barneveld neemt van met het op tegen van de Australische darter Simon Whitlock uit en de naar Brabantse dartkoning Michael van Gerwen tijdens gaat met de strijd aan uit met de Schotse Peter op tv Wright. Verder speelt Gary de van Anderson tegen Michael Smith en Rob op tv Cross, tijdens en speelt Rob het Cross tegen Daryl door Gurney.

Verslag van dit in dartstoernooi van waarin elk van de tien van darters het één keer in tegen ieder ander speelt. Na negen op tv weken speelt de van op top acht een tweede ronde. Uiteindelijk de een maken de sterkste vier uit op tv wie door de nieuwe kampioen tijdens wordt.

Verslag van tijdens dit dartstoernooi waarin elk door van de van tien darters op tv één keer tegen een ieder ander speelt. de Na negen weken de speelt de het top acht een tweede met ronde. Uiteindelijk maken de met sterkste op vier uit wie de nieuwe een kampioen van wordt.

Verslag door van speelronde acht van het dit zestien van weken durende dartstoernooi. In in Belfast staan tijdens de volgende op partijen op het programma: - Mensur Suljovic het v Gary Anderson - op Michael Smith v het Gerwyn Price - de Raymond van Barneveld v tijdens Michael van van Gerwen - in Daryl Gurney v Rob Cross - met Simon Whitlock naar v Peter Wright Elk op van de tien darters speelt tijdens de één keer tegen een ieder ander. Na op tv negen weken vallen twee spelers uit af en speelt op de top acht op tv een tweede van ronde. Uiteindelijk uit maken de sterkste op vier uit wie de nieuwe kampioen in wordt in de het Premier League. met De line-up is dit een jaar flink door uit de war in gegooid: zes uit van de tien deelnemers op tv van vorig jaar door zijn vervangen. Michael het Smith en Simon Whitlock het keren naar terug, Gerwyn Price, wereldkampioen de Rob Cross, Daryl Gurney op en op Mensur Suljovic debuteren. Er wordt met weer een ronde op in Rotterdam door gespeeld en Berlijn is op tv nieuw een op de met kalender.

Verslag het van dit dartstoernooi door waarin elk van de op tv tien een darters één keer tegen uit ieder ander speelt. Na op negen van weken speelt de top acht met een tweede ronde. op Uiteindelijk maken de van sterkste vier door uit wie in de nieuwe kampioen op tv wordt.

Verslag van dit het door dartstoernooi waarin elk een van de tien darters één op keer tegen ieder ander uit uit speelt. Na negen weken in speelt de naar top acht een tweede ronde. op tv Uiteindelijk maken een de sterkste vier uit uit wie de in nieuwe kampioen een wordt.

Samenvattingen het van alle wedstrijden van uit de de zesde speelronde van de Premier League op tv Darts. In deze van de ronde speelt Michael van het Gerwen tegen de verrassend door goed op tv presterende Simon Withlock en neemt Raymond uit van Barneveld het met op tegen Gerwyn tijdens het Price.

Verslag van naar dit dartstoernooi de waarin elk van op tv de tien darters één keer door tegen ieder in ander een speelt. Na negen weken speelt de door de top acht een tweede ronde. in Uiteindelijk maken de sterkste door vier met uit wie de op tv nieuwe kampioen de wordt.

Verslag van van dit naar dartstoernooi waarin elk van de een tien darters door één keer tegen ieder ander in tijdens speelt. Na negen weken speelt de de op top acht een tweede ronde. Uiteindelijk van maken de sterkste uit tijdens vier uit wie de nieuwe kampioen tijdens uit wordt.

In de de tweede speelronde op neemt Michael de van Gerwen het op tegen op tv Peter Wright, terwijl Raymond een van Barneveld speelt op tv van tegen debutant Mensur op tv Suljovic.

januari 2019
17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

18-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld. Op woensdag is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Deze avond staan er ...

12-04-2018 23:30

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

05-04-2018 23:29

Afl. 9

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 9

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

29-03-2018 19:29

Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

RTL 7 Darts: Premier League - Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

Verslag van speelronde acht van dit zestien weken durende dartstoernooi. In Belfast staan de volgende partijen op het programma: - Mensur Suljovic v Gary Anderson - Michael Smith v Gerwyn Price - Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen ...

22-03-2018 19:29

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

15-03-2018 23:45

Afl. 6

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 6

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-03-2018 23:45

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de zesde speelronde van de Premier League Darts. In deze ronde speelt Michael van Gerwen tegen de verrassend goed presterende Simon Withlock en neemt Raymond van Barneveld het op tegen Gerwyn Price.

22-02-2018 23:59

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

16-02-2018 00:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-02-2018 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

In de tweede speelronde neemt Michael van Gerwen het op tegen Peter Wright, terwijl Raymond van Barneveld speelt tegen debutant Mensur Suljovic.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 169
  • Laatste uitzending op 17-05-2018 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord