Programma gemist?

Verslag van op de prestigieuze Premier League. uit het Negen geselecteerde darters nemen het op van tegen elkaar tijdens en tegen wisselende van gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, tijdens Duitsland en in tijdens op een dubbele ronde in op tv Rotterdam.

Verslag met van de prestigieuze naar Premier League. Negen geselecteerde darters door nemen het uit op op tv tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers op tv in Groot-Brittannië, in Ierland, Duitsland en naar in een dubbele op tv ronde van in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van tijdens Gerwen is in er uiteraard op tv bij, net als wereldkampioen Peter door Wright. Na in negen de speelrondes komt alleen nog de naar top acht uit het de tijdens stand in actie op weg naar naar de grote finale de in in Londen.

Verslag van de op prestigieuze Premier met League. De beste op vier darters van spelen voor de winst in in de uit play-offs.

In de laatste tijdens ronde voor de naar play-offs neemt het Gerwyn naar Price het op door tegen Peter Wright. naar James Wade speelt tegen Rob door Cross, naar Michael van Gerwen tegen op Mensur Suljovic en met Daryl Gurney is de tegenstander een van Michael met Smith.

Verslag van de de prestigieuze Premier naar League. De op acht resterende darters spelen tegen de van elkaar in Birmingham. in Michael van Gerwen neemt met het op tegen James Wade. in Mensur Suljovic naar speelt tegen Michael Smith, een Rob Cross het tegen Gerwyn Price op tv en van Daryl Gurney gaat in de strijd aan door met Peter Wright.

Verslag op van de prestigieuze Premier door League. Tien geselecteerde op darters nemen het naar tegen met elkaar op in Groot-Brittannië, een Ierland, Duitsland en in door een tijdens dubbele ronde in Rotterdam. Michael in van Gerwen is er naar door uiteraard bij.

Live door verslag van de de Premier League het Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond door is de negende uit speelronde, ook wel 'Judgement op Night' genoemd. Na vanavond tijdens door valt de negende tijdens en laatste speler op tv op de ranglijst het af en spelen de van overige acht naar in de komende weken nog een van de keer tegen elkaar. Na zestien met weken plaatst de top een vier een zich voor de play-offs die door op donderdag 23 op tv mei in uit Londen op tv worden gespeeld. Het programma van vanavond: - tijdens Daryl Gurney v de Mensur met Suljovic - Peter Wright v Gerwyn het Price - Rob Cross met v Jeffrey de Zwaan - van het Raymond van Barneveld v Michael van het op tv Gerwen - James Wade v Michael tijdens Smith

Live verslag van met de een Premier League Darts vanuit Rotterdam door Ahoy. Vanavond is het de achtste speelronde de en donderdagavond een wordt de negende speelronde, op ook een wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide naar avonden zijn van door van 19:30 tot 23:30 uur op te zien op met RTL 7. Daarna valt de negende op en laatste speler op op de ranglijst door door af en spelen op tv de overige acht in de komende tijdens tijdens weken nog een van keer tegen elkaar. Na zestien het weken uit plaatst de top tijdens vier zich voor de play-offs die tijdens op donderdag 23 de mei in Londen door worden gespeeld. Het programma met door van vanavond: - Gerwyn tijdens Price v Michael Smith - door James Wade de v Dimitri van den Bergh - tijdens Rob Cross een v Mensur Suljovic - het Peter Wright v tijdens Michael van Gerwen - naar Raymond van de Barneveld v Daryl in Gurney Bekijk het programma van beide speelrondes tijdens op in Ahoy op op tv gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag van uit de tijdens prestigieuze Premier League. Tien tijdens geselecteerde darters nemen het op tegen uit elkaar op in Groot-Brittannië, tijdens Ierland, Duitsland en uit in een dubbele ronde in uit Rotterdam. Michael van tijdens Gerwen is tijdens er uiteraard op tv bij.

Verslag van de in prestigieuze Premier op League. Tien het geselecteerde darters nemen in het tegen de elkaar op in Groot-Brittannië, uit Ierland, Duitsland en in een met dubbele in ronde in Rotterdam. Michael van in uit Gerwen is er uiteraard door bij.

Vanavond de gaat de Premier door League darts met van start. In vijftien speelrondes door nemen de beste darters een een van de wereld de het tegen elkaar op. RTL 7 de doet wekelijks tijdens verslag van van de Premier League darts. Normaal naar gesproken een zouden tien darters in meedoen, maar Gary Anderson heeft zich op tv tijdens teruggetrokken wegens rugklachten. Hij wordt wekelijks de op door een andere darter in vervangen. De wedstrijden van en uit tegen die vervangers op tv tellen naar niet mee voor de stand een in het de Premier League. Vanavond is de de eerste op speelronde in op tv Newcastle, met de volgende het wedstrijden: - James het Wade v Raymond van in Barneveld - Gerwyn Price het v Daryl Gurney - Chris een Dobey v Mensur in Suljovic - Michael van Gerwen op tv v Michael tijdens Smith - Peter tijdens Wright v Rob tijdens Cross

Live verslag van met de ontknoping het van het zestien van weken durende dartstoernooi in Premier League uit Darts. Vanavond zijn de halve met finales en de het finale in Londen. - naar door Michael van Gerwen - op tv Rob Cross - Michael met Smith - Gary Anderson - Finale naar tussen de winnaars uit van van beide halve in finales De Premier League Darts is een door zestien weken durend van dartstoernooi. Elk in van de tien darters uit speelt één met keer tijdens tegen ieder ander. Na op negen weken tijdens vallen twee spelers op af en speelt de top acht in een tweede ronde. tijdens Uiteindelijk de maken de sterkste het vier uit wie de de nieuwe in kampioen wordt in de Premier de League.

De op acht overgebleven tijdens darters gaan deze week weer op de strijd met met elkaar tijdens aan. Zowel Raymond uit van Barneveld als Michael het van Gerwen zijn nog een steeds in de race. op met Van Barneveld neemt op tv het deze week op tegen de in door Engelse Michael Smith en op van Gerwen staat tegenover van de naar Schotse Gary Anderson. Verder spelen tijdens Simon Withlock en van Rob Cross in tegen elkaar, en staat op tv Peter Wright van tegenover Daryl in Gurney. De vier winnaars nemen het in volgende door week tegen elkaar op in naar de het finale.

Verslag een van dit op tv dartstoernooi waarin elke het van de tien darters het één keer tegen ieder ander van speelt. op tv Na negen in weken speelt de top met acht een het tweede ronde. Uiteindelijk uit maken de sterkste vier uit wie uit de uit nieuwe kampioen uit wordt.

Verslag van dit naar door dartstoernooi waarin elke van van de tien darters één een keer tegen op tv ieder ander speelt. Na negen van weken het speelt de top acht de een tweede ronde. Uiteindelijk door maken de op sterkste tijdens vier uit wie de de nieuwe kampioen een wordt.

maart 2021
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!