Programma gemist?

Seizoen uit 8 - Aflevering 6 - op Verslag van dit in zestien van weken durende uit dartstoernooi: Verslag van dit zestien weken op durende dartstoernooi. Elk met van de op tv tien darters speelt één uit keer tegen naar ieder ander. de Na negen weken vallen op tv twee het spelers af en speelt uit de top acht een tweede van ronde. Uiteindelijk maken naar de in sterkste vier uit wie door de door nieuwe kampioen wordt het in de Premier League. op tv De line-up is dit jaar in flink door de de war de gegooid: zes van de van tien uit deelnemers van vorig jaar zijn tijdens vervangen. Michael uit Smith en door Simon Whitlock keren terug, door Gerwyn Price, wereldkampioen Rob van Cross, Daryl Gurney met en Mensur met Suljovic debuteren. tijdens Er wordt weer de een ronde in Rotterdam gespeeld in en in Berlijn is nieuw door op de kalender.

Samenvattingen van alle een wedstrijden uit met de uit zesde speelronde van de Premier door League Darts. In de deze op tv ronde speelt Michael van van Gerwen tegen een de verrassend goed een presterende Simon Withlock van en neemt Raymond van Barneveld de het naar op tegen Gerwyn met Price.

Verslag met van dit een dartstoernooi waarin elk op van de tien darters één het keer naar tegen ieder ander met speelt. Na negen weken speelt de een in top acht een tweede de ronde. Uiteindelijk maken in de sterkste door vier uit wie de nieuwe het kampioen op wordt.

Verslag van dit uit tijdens dartstoernooi waarin elk van van de tien darters één op keer van tegen ieder ander op speelt. Na negen weken speelt van de top acht een met tweede ronde. Uiteindelijk uit maken van de sterkste vier het uit wie de van nieuwe kampioen op wordt.

In de de tweede speelronde een neemt Michael van Gerwen het op op naar tegen Peter Wright, terwijl naar Raymond van Barneveld speelt uit tegen debutant Mensur met tijdens Suljovic.

‘s uit Werelds beste darters tijdens zijn terug van een een welverdiende vakantie zijn begonnen op aan het tijdens nieuwe dartsseizoen. Vanavond is een de van eerste wedstrijd door van de Premier League het Darts in Dublin. De 16 de weken durende op dartscompetitie Premier de League Darts gaat vanavond van met start. Gevestigde een namen als een Adrian Lewis, James Wade het en legende op Phil Taylor zijn er niet in meer bij. Dit in leidt ertoe een dat een divers deelnemersveld met met aan de oche verschijnt uit dit jaar. Rob Cross op (huidig wereldkampioen), op Daryl Gurney tijdens (winnaar van de World Grand Prix), tijdens Mensur door Suljovic (winnaar van de Champions in League op of Darts) in en Gerwyn Price (finalist het van de uit UK Open) maken een hun debuut. Vaste met waarden Michael van Gerwen, Raymond van van Barneveld, Gary op tv Anderson, Peter Wright, een Simon Whitlock en de Michael tijdens Smith complementeren het deelnemersveld. Voor het uit in eerst doet het Premier League-circus dit het door jaar Duitsland aan. Op donderdag 22 de februari staan de van dartshelden in de in Mercedes-Benz Arena tijdens in door Berlijn in de tijdens vierde speelronde. Na negen de weken vallen de door eerste twee spelers af. Daardoor tijdens staan acht uit spelers van donderdag 19 april naar in een uitverkocht en kolkend door Ahoy in Rotterdam voor de de twaalfde naar speelronde van de Premier van League. Het is in de derde het keer dat op Rotterdam één van de speelsteden door is met van de op Premier League. Dit jaar op waren de kaarten binnen vijf een tijdens minuten uitverkocht.

Elk van de naar tien darters van speelt één met keer tegen een ieder ander. Na negen weken de vallen twee spelers af een en speelt de het top acht een de tweede door ronde. Uiteindelijk maken de de sterkste op tv vier uit wie de nieuwe naar kampioen een wordt.

Elk tijdens van de tien darters speelt het een één keer tegen ieder ander. Na het naar negen weken vallen twee op tv spelers af en naar speelt de top acht een een tweede ronde. Uiteindelijk met maken de sterkste op tv vier door uit wie de nieuwe een kampioen op tv wordt.

Elk tijdens van de tien de darters speelt het één keer tegen ieder ander. Na de negen een weken vallen twee spelers van af en speelt de de top acht een op tv tweede tijdens ronde. Uiteindelijk maken de sterkste van op tv vier uit wie de nieuwe een kampioen een wordt.

Elk een van de tien darters in speelt één met keer tegen het ieder ander. Na negen weken vallen een twee spelers af van en uit speelt de top acht naar een uit tweede ronde. Uiteindelijk maken de uit sterkste vier op uit wie de nieuwe het kampioen tijdens wordt.

Elk in van de tien darters speelt tijdens één keer het tegen ieder ander. Na op negen in weken vallen twee spelers af naar en speelt een de van top acht een tweede ronde. het Uiteindelijk naar maken de sterkste vier met uit wie de nieuwe kampioen naar een wordt.

Elk van op de tien naar darters speelt één naar keer tegen tijdens ieder ander. Na negen van weken vallen twee naar spelers af en met speelt de top acht van een tweede ronde. in Uiteindelijk maken de sterkste uit een vier uit wie door de nieuwe kampioen uit wordt.

De van acht overgebleven de darters in de Premier League zullen een in de op komende zes weken uitmaken tijdens wie zich in mag opmaken voor de op play-offs op op 18 mei. Vanavond zullen op tv James Wade en op Raymond van van Barneveld beiden tweemaal in actie het komen uit in speelronde op 10 in Dublin. door Zij spelen tegen op elkaar, terwijl Van Barneveld uit het ook tegen Phil de Taylor tijdens op zal nemen. Wade speelt zijn een andere partij tegen in Michael van van Gerwen. Dave Chisnall uit zal het van opnemen tegen Peter Wright en een Adrian Lewis tijdens zal uitkomen tegen Gary op Anderson. het De laatste speelronde is op op de 11 mei, waar in Aberdeen van wordt met beslist wie zich in kunnen gaan richten op de play-offs tijdens een week later met in Londen. Vanavond naar staan de met volgende partijen in op het programma: James van Wade - Michael van van Gerwen Raymond van Barneveld - tijdens Phil Taylor Dave Chisnall tijdens - Peter Wright Adrian op tv Lewis met - Gary Anderson James Wade de - Raymond van uit Barneveld

Live verslag van het met de negende speelronde van het zestien naar weken het durende toernooi op tv Premier League Darts. Elk door van de tien darters speelt in een één keer tegen ieder ander. Na op het negen weken vallen op tv twee spelers af en tijdens speelt de door top acht een tweede met ronde. Uiteindelijk maken de sterkste op vier op tv uit wie de nieuwe kampioen op wordt in de de Premier League. Voor door het van eerst doen er drie Nederlanders het mee aan het op tv toernooi, Michael van naar Gerwen, Raymond van naar Barneveld en Jelle de Klaasen. Vanavond op staan de volgende partijen door op het programma: Peter in Wright - van Kim Huybrechts Phil Taylor - Jelle naar Klaasen Gary Anderson - een Adrian Lewis Raymond in van Barneveld op - James Wade Michael van Gerwen het naar - Dave Chisnall

Live verslag van uit de met achtste ronde in de Premier op League op tv Darts, een zestien weken durend tijdens naar dartstoernooi. Elk van de tien in darters speelt één keer in op tv tegen ieder ander. Na negen tijdens weken vallen op tv twee spelers een af en speelt op de top acht een tweede de ronde. Uiteindelijk maken tijdens de sterkste een vier uit wie de op nieuwe met kampioen wordt in de Premier met League. door Voor het eerst doen er op tv drie met Nederlanders mee aan het met toernooi, Michael van van Gerwen, Raymond van Barneveld en met uit Jelle Klaasen. Vanavond staan in Manchester de door volgende op partijen op het programma: Michael van met met Gerwen - James Wade Kim het Huybrechts - Gary Anderson Peter Wright een - Phil Taylor Jelle door de Klaasen - Adrian door Lewis Raymond van Barneveld - Michael van uit naar Gerwen

maart 2018
15-03-2018 23:45

Premier League

RTL 7 Darts: Premier League - Premier League

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Verslag van dit zestien weken durende dartstoernooi: Verslag van dit zestien weken durende dartstoernooi. Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt ...

08-03-2018 23:45

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de zesde speelronde van de Premier League Darts. In deze ronde speelt Michael van Gerwen tegen de verrassend goed presterende Simon Withlock en neemt Raymond van Barneveld het op tegen Gerwyn Price.

22-02-2018 23:59

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

16-02-2018 00:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-02-2018 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

In de tweede speelronde neemt Michael van Gerwen het op tegen Peter Wright, terwijl Raymond van Barneveld speelt tegen debutant Mensur Suljovic.

01-02-2018 19:29

Start: Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Start: Premier League Darts

‘s Werelds beste darters zijn terug van een welverdiende vakantie zijn begonnen aan het nieuwe dartsseizoen. Vanavond is de eerste wedstrijd van de Premier League Darts in Dublin. De 16 weken durende dartscompetitie Premier League Darts g...

18-05-2017 19:28

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

11-05-2017 23:54

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

04-05-2017 19:28

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

27-04-2017 19:29

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

21-04-2017 00:40

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

13-04-2017 23:42

Afl. 12

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 12

Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

06-04-2017 19:29

Afl. 11

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 11

De acht overgebleven darters in de Premier League zullen in de komende zes weken uitmaken wie zich mag opmaken voor de play-offs op 18 mei. Vanavond zullen James Wade en Raymond van Barneveld beiden tweemaal in actie komen in speelronde 10...

30-03-2017 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Live verslag van de negende speelronde van het zestien weken durende toernooi Premier League Darts. Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uit...

23-03-2017 19:29

Afl. 9

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 9

Live verslag van de achtste ronde in de Premier League Darts, een zestien weken durend dartstoernooi. Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. U...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 159
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord