Programma gemist?

Verslag door van de prestigieuze Premier uit League. op tv Negen geselecteerde darters nemen het uit op met tegen elkaar en tegen uit wisselende gastspelers in de Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in op een dubbele ronde het in het Rotterdam.

Verslag door van de een prestigieuze Premier League. Negen tijdens geselecteerde darters naar nemen het op het tegen elkaar en tegen wisselende van gastspelers naar in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en naar in een van dubbele ronde de in Rotterdam. Regerend kampioen Michael naar van Gerwen is van er uiteraard een bij, net als wereldkampioen het Peter Wright. tijdens Na negen op tv speelrondes komt alleen nog de op tv top acht uit de naar het stand in actie op weg het naar de grote op finale in het Londen.

Verslag van de op prestigieuze Premier League. in De beste vier door naar darters spelen voor in de winst in de op tv play-offs.

In de laatste de ronde in voor de play-offs neemt Gerwyn een Price door het op tegen Peter Wright. van James in Wade speelt een tegen Rob Cross, Michael op van Gerwen tegen Mensur Suljovic de en Daryl tijdens Gurney is de tegenstander van met van Michael Smith.

Verslag tijdens van de prestigieuze Premier door League. De acht het resterende op tv darters spelen tegen elkaar in een Birmingham. Michael van Gerwen op neemt het een op tegen een James Wade. Mensur Suljovic speelt uit een tegen Michael Smith, Rob op tv Cross tegen de Gerwyn Price en op Daryl Gurney gaat met de strijd aan met tijdens Peter Wright.

Verslag van de het prestigieuze Premier League. tijdens op tv Tien geselecteerde darters nemen het tegen een elkaar op in in Groot-Brittannië, met Ierland, Duitsland en in een naar dubbele ronde in van Rotterdam. naar Michael van naar Gerwen is er door uiteraard bij.

Live van verslag van de van Premier League Darts vanuit een Rotterdam Ahoy. Vanavond door is de een negende speelronde, door ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na tijdens vanavond valt op tv de negende en uit laatste speler op de van ranglijst af en spelen naar de overige uit acht in de komende tijdens op weken nog een keer met tegen elkaar. Na zestien tijdens weken de plaatst de top een vier zich voor de play-offs die op tv de op donderdag 23 in mei in Londen worden gespeeld. Het programma van van vanavond: - Daryl met Gurney op tv v Mensur een Suljovic - Peter Wright tijdens v Gerwyn Price - Rob van Cross v Jeffrey met de Zwaan - het Raymond van Barneveld het v Michael van Gerwen - in James Wade v Michael van Smith

Live uit verslag van op tv de Premier League Darts vanuit Rotterdam in Ahoy. Vanavond uit is naar de achtste speelronde en donderdagavond op tv wordt in de negende speelronde, ook wel een 'Judgement Night' genoemd, in gespeeld. Beide door avonden zijn van 19:30 tot op tv 23:30 uur te een zien op RTL naar 7. Daarna door valt de negende en op laatste speler op de tijdens ranglijst af en spelen tijdens uit de overige acht in de komende het weken nog door een keer tegen tijdens elkaar. het Na zestien weken uit plaatst de top het vier zich voor met de play-offs die op donderdag met 23 mei van in Londen worden gespeeld. Het in programma met van vanavond: - Gerwyn Price v Michael door in Smith - James Wade v Dimitri van uit den Bergh - door Rob Cross v Mensur een Suljovic - met Peter Wright v Michael van naar Gerwen - een Raymond van Barneveld v Daryl door Gurney Bekijk het het programma de van beide speelrondes in Ahoy op op de gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag van op tv de prestigieuze Premier tijdens League. Tien de geselecteerde darters nemen het tegen een elkaar in op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland op en in van een dubbele ronde in op Rotterdam. op tv Michael van op Gerwen is er uiteraard een bij.

Verslag van de naar prestigieuze Premier een League. naar Tien geselecteerde darters nemen een het tegen elkaar op met in Groot-Brittannië, Ierland, een Duitsland en in op een tijdens dubbele ronde in Rotterdam. Michael van in Gerwen is van er uiteraard de bij.

Vanavond een gaat de Premier League naar darts van naar start. In vijftien speelrondes nemen een de de beste darters van de wereld op naar het tegen elkaar op. RTL het 7 doet een wekelijks verslag van de op Premier League darts. Normaal gesproken naar het zouden tien darters meedoen, van maar Gary Anderson heeft de zich teruggetrokken wegens naar rugklachten. Hij wordt wekelijks een door een een andere darter tijdens vervangen. De tijdens wedstrijden van en tegen die in vervangers tellen niet mee een voor tijdens de stand in een de Premier League. Vanavond is het de eerste speelronde de in Newcastle, met door de volgende wedstrijden: - van James Wade v uit Raymond in van Barneveld - Gerwyn Price een v Daryl op Gurney - Chris Dobey v door Mensur Suljovic - de Michael van Gerwen v door Michael Smith - Peter Wright op tv v van Rob Cross

Live verslag van het de op ontknoping van het zestien weken een door durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond naar zijn de halve tijdens finales en de op met finale in Londen. - Michael van Gerwen uit - Rob Cross - op Michael Smith uit - Gary een Anderson - Finale tussen de tijdens winnaars van beide halve tijdens finales De Premier League een Darts een is een zestien weken het durend dartstoernooi. op tv Elk van de tien in darters op tv speelt één keer tegen ieder ander. met door Na negen weken vallen twee spelers van af naar en speelt met de top acht door een tweede ronde. op Uiteindelijk maken de sterkste vier uit naar wie de nieuwe in kampioen wordt in de de Premier naar League.

De acht overgebleven de darters gaan in deze week weer met de strijd met een elkaar aan. Zowel het Raymond van door Barneveld als Michael naar van Gerwen zijn nog steeds door naar in de race. Van Barneveld de neemt het in deze week een op tegen de uit Engelse Michael Smith in en van Gerwen staat tegenover uit de Schotse Gary tijdens Anderson. een Verder spelen Simon Withlock en Rob naar Cross tegen elkaar, in en staat op Peter Wright tijdens tegenover Daryl Gurney. De tijdens vier winnaars nemen in het volgende week tegen op tv elkaar van op in de in finale.

Verslag van dit de dartstoernooi de waarin elke van met de tien tijdens darters één keer tegen ieder ander in speelt. Na negen op weken uit speelt de een top acht een tweede ronde. op tv Uiteindelijk maken de sterkste de vier uit uit wie de nieuwe kampioen tijdens op tv wordt.

Verslag van dit uit een dartstoernooi waarin elke van de van tien naar darters één keer de tegen ieder ander speelt. Na uit negen weken speelt de op top acht een een tweede ronde. met Uiteindelijk maken de sterkste tijdens vier uit op tv wie de met nieuwe kampioen met wordt.

december 2020
05-03-2020 19:29

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam.

13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!