Programma gemist?

Live verslag op tv van uit de ontknoping van het zestien met weken durende dartstoernooi de Premier de League Darts. Vanavond van zijn de halve finales en de op in finale in Londen. - Michael van van Gerwen - Rob tijdens Cross - uit Michael Smith - de Gary Anderson - Finale tussen van de winnaars van van beide halve finales De Premier een League met Darts is een naar zestien weken durend dartstoernooi. Elk van met de tien darters op tv een speelt één keer tegen ieder ander. de Na negen van weken vallen twee spelers op af naar en speelt in de top acht een tweede door ronde. Uiteindelijk van maken de in sterkste vier uit wie de nieuwe door kampioen wordt in op tv de op tv Premier League.

De een acht overgebleven op tv darters gaan deze week weer de de strijd met op elkaar aan. Zowel Raymond met van uit Barneveld als uit Michael van Gerwen naar zijn nog steeds in in de race. Van een Barneveld neemt het het deze week op met tegen de door Engelse Michael Smith en tijdens van Gerwen een staat tegenover de Schotse Gary Anderson. door met Verder spelen Simon Withlock en Rob met Cross tegen elkaar, op tv en uit staat Peter Wright tegenover naar Daryl met Gurney. De vier van winnaars nemen het volgende week tegen op tv elkaar het op in de uit finale.

Verslag van dit tijdens een dartstoernooi waarin elke van de een tien darters één keer in tegen ieder op tv ander speelt. een Na negen weken speelt de naar top acht een het tweede door ronde. Uiteindelijk maken de sterkste op tv vier uit wie op tv de nieuwe de kampioen op tv wordt.

Verslag van dit het dartstoernooi waarin in elke op tv van de tien het darters één keer tegen met ieder ander in speelt. Na negen weken de speelt de top acht een in naar tweede ronde. Uiteindelijk maken een de sterkste vier naar uit wie de op tv nieuwe kampioen tijdens wordt.

Nederlandse op dartfans kunnen zich opmaken voor met een flitsende naar tweede avond darts op tv in naar Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het uit op tegen naar Michael van Gerwen. Dé van Nederlandse kraker in op Nederlandse bodem. het Daarnaast neemt tijdens Simon Whitlock het op tegen in Michael Smith op tv en in Daryl Gurney, speelt Rob Cross op tegen Peter Wright op tv en zal de Daryl Gurney tijdens zijn tweede wedstrijd van in de avond met spelen tegen Gary tijdens Anderson.

Het is het de derde keer in in de geschiedenis van op de in Premier League Darts op tv dat Ahoy oranje kleurt uit voor de van grootste darters ter wereld. tijdens Op woensdag van is de naar inhaalronde van de ronde die door in Exeter werd afgezegd uit door wegens slechts weer. Deze avond van staan er weer een van aantal van mooie partijen op het programma. uit Nederlands op tv trots Raymond van in Barneveld neemt het op tegen het met de Australische darter Simon Whitlock een en de de Brabantse dartkoning Michael op tv van Gerwen gaat een de strijd aan in met de Schotse Peter Wright. naar Verder naar speelt Gary Anderson tegen tijdens Michael Smith en op Rob Cross, en in speelt door Rob Cross tegen de Daryl Gurney.

Verslag het van dit dartstoernooi met waarin elk van de tien met darters tijdens één keer tegen ieder uit ander speelt. op tv Na negen weken door speelt de top acht een een tweede ronde. Uiteindelijk op tv de maken de sterkste vier uit de wie op tv de nieuwe kampioen het wordt.

Verslag de van dit dartstoernooi waarin elk een van de tien naar darters één op tv keer tegen ieder naar ander met speelt. Na negen weken speelt van de top acht een op tv tweede naar ronde. Uiteindelijk maken in de sterkste vier uit wie in de nieuwe kampioen uit tijdens wordt.

Verslag naar van speelronde acht het van dit zestien weken durende de tijdens dartstoernooi. In Belfast staan op tv de volgende partijen op de het programma: - door Mensur Suljovic v Gary Anderson - het Michael in Smith v uit Gerwyn Price - Raymond van van Barneveld v Michael van op tv Gerwen - Daryl het Gurney v Rob Cross - de Simon Whitlock naar v Peter door Wright Elk van de tien darters speelt tijdens op één keer tegen ieder tijdens ander. Na tijdens negen weken vallen door twee spelers af en speelt tijdens de top op acht een tweede ronde. van Uiteindelijk maken in de sterkste vier uit wie van de nieuwe door kampioen wordt in tijdens de Premier van League. De het line-up is dit jaar flink tijdens door in de war gegooid: het zes van de tien deelnemers van van vorig jaar met zijn vervangen. Michael Smith een en de Simon Whitlock door keren terug, Gerwyn Price, naar wereldkampioen Rob Cross, naar Daryl Gurney tijdens en Mensur Suljovic debuteren. Er naar wordt van weer een ronde in tijdens Rotterdam gespeeld en Berlijn is het nieuw op de tijdens naar kalender.

Verslag tijdens van dit dartstoernooi op tv waarin elk van de de tien darters één keer uit de tegen ieder ander speelt. Na een negen weken speelt de met uit top acht een tweede ronde. met Uiteindelijk maken in de sterkste vier uit wie een de de nieuwe kampioen het wordt.

Verslag van dit uit dartstoernooi waarin elk met van de een tien darters op tv één keer tegen ieder ander op speelt. Na tijdens negen weken het speelt de top acht een op tv uit tweede ronde. Uiteindelijk maken de het sterkste vier uit wie tijdens de op tv nieuwe kampioen een wordt.

Samenvattingen van van alle wedstrijden uit in de zesde speelronde met van op de Premier League met Darts. In deze ronde speelt een Michael op tv van Gerwen tegen in de verrassend goed naar presterende Simon Withlock en neemt van Raymond van van Barneveld het op tegen van Gerwyn in Price.

Verslag door van dit op dartstoernooi waarin elk in van de tien darters één keer het het tegen ieder ander speelt. Na een negen in weken speelt de top acht een een tweede ronde. Uiteindelijk naar maken de uit sterkste vier uit naar wie de nieuwe op tv kampioen uit wordt.

Verslag van dit door uit dartstoernooi waarin elk naar van de tien van darters één keer tegen ieder een ander speelt. Na op tv negen weken speelt een de top acht een uit tweede ronde. Uiteindelijk door maken de het sterkste vier uit van wie de de nieuwe kampioen op wordt.

In de tweede naar het speelronde neemt Michael uit van Gerwen het op tegen met Peter van Wright, terwijl Raymond van Barneveld speelt tijdens tegen debutant Mensur naar het Suljovic.

juli 2018
17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

18-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld. Op woensdag is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Deze avond staan er ...

12-04-2018 23:30

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

05-04-2018 23:29

Afl. 9

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 9

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

29-03-2018 19:29

Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

RTL 7 Darts: Premier League - Premier League Darts: o.a. Barney - Van Gerwen

Verslag van speelronde acht van dit zestien weken durende dartstoernooi. In Belfast staan de volgende partijen op het programma: - Mensur Suljovic v Gary Anderson - Michael Smith v Gerwyn Price - Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen ...

22-03-2018 19:29

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

15-03-2018 23:45

Afl. 6

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 6

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-03-2018 23:45

Afl. 5

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de zesde speelronde van de Premier League Darts. In deze ronde speelt Michael van Gerwen tegen de verrassend goed presterende Simon Withlock en neemt Raymond van Barneveld het op tegen Gerwyn Price.

22-02-2018 23:59

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

16-02-2018 00:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 3

Verslag van dit dartstoernooi waarin elk van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

08-02-2018 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

In de tweede speelronde neemt Michael van Gerwen het op tegen Peter Wright, terwijl Raymond van Barneveld speelt tegen debutant Mensur Suljovic.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 169
  • Laatste uitzending op 17-05-2018 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord