Programma gemist?

Verslag tijdens van de de prestigieuze Premier League. Negen in geselecteerde darters met nemen het op tegen in elkaar en tegen door wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, door Ierland, Duitsland en in op een dubbele ronde naar in Rotterdam. Regerend een de kampioen Michael van met Gerwen is er uiteraard in bij, net als wereldkampioen Peter tijdens Wright. naar Na negen de speelrondes komt alleen nog de top van acht uit uit de stand in door actie op weg naar op de op grote finale in tijdens Londen.

Verslag van de naar prestigieuze Premier League. op De in beste vier darters spelen de voor de op winst in de tijdens play-offs.

In de laatste met met ronde voor de play-offs neemt Gerwyn op Price de het op tegen van Peter Wright. de James Wade speelt tegen Rob door Cross, Michael van Gerwen in tegen Mensur Suljovic in en Daryl van Gurney tijdens is de tegenstander van Michael met Smith.

Verslag van de door prestigieuze Premier League. een De acht in resterende een darters spelen tegen elkaar in Birmingham. in Michael op van Gerwen neemt het de op met tegen James Wade. Mensur de Suljovic speelt van tegen Michael Smith, op tv Rob Cross tegen Gerwyn tijdens Price en Daryl Gurney gaat op tv naar de strijd aan uit met Peter Wright.

Verslag naar van de prestigieuze Premier League. naar op Tien geselecteerde darters nemen het op tv tegen elkaar op in tijdens Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland op tv en in een een van dubbele ronde in Rotterdam. Michael van uit Gerwen is een er uiteraard op bij.

Live verslag in van de Premier uit League Darts vanuit van Rotterdam het Ahoy. Vanavond is de negende een speelronde, ook wel uit 'Judgement naar Night' genoemd. Na vanavond valt de negende op en uit laatste speler op de ranglijst een af en spelen met de overige acht uit in de de komende weken nog een op keer tegen tijdens elkaar. Na van zestien weken plaatst de top in vier het zich voor van de play-offs die op donderdag met 23 mei in een Londen uit worden gespeeld. Het programma van vanavond: - Daryl van Gurney v de Mensur op Suljovic - Peter Wright v Gerwyn tijdens Price - Rob op Cross v Jeffrey de met Zwaan - Raymond tijdens van Barneveld v Michael naar van Gerwen - James een Wade v Michael uit Smith

Live verslag een van de Premier een League Darts vanuit in Rotterdam Ahoy. Vanavond is de van de achtste speelronde uit en donderdagavond wordt een de negende speelronde, tijdens ook wel 'Judgement Night' genoemd, door gespeeld. Beide het avonden zijn van op tv 19:30 tot 23:30 uur te met zien het op RTL 7. Daarna de valt de negende op en laatste speler op de tijdens ranglijst naar af en spelen de overige uit acht de in de komende weken nog de een keer tegen elkaar. op tv Na uit zestien weken plaatst de top op vier zich op voor de play-offs die in op donderdag met 23 mei door in Londen een worden gespeeld. Het programma van vanavond: - van Gerwyn Price door v Michael Smith - James Wade naar v Dimitri op van den Bergh - uit Rob Cross v Mensur het Suljovic - van Peter Wright tijdens v Michael van Gerwen - Raymond van van Barneveld v Daryl met van Gurney Bekijk het programma van beide speelrondes door door in Ahoy op een gids.tv/3855/premier-league-darts.

Verslag van de naar prestigieuze Premier naar League. Tien geselecteerde darters op tv nemen het tegen op het elkaar op in het Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in het een dubbele ronde in het met Rotterdam. Michael van Gerwen het is er uiteraard de bij.

Verslag van de met prestigieuze op tv Premier League. Tien een geselecteerde darters door nemen het tegen elkaar door op in Groot-Brittannië, uit Ierland, Duitsland en op in een dubbele ronde in tijdens naar Rotterdam. Michael van Gerwen tijdens is er uiteraard van bij.

Vanavond gaat de op Premier League het darts van op start. In vijftien speelrondes nemen in van de beste darters van de wereld tijdens het met tegen elkaar op. RTL van 7 in doet wekelijks verslag het van de Premier League darts. Normaal gesproken op het zouden tien darters meedoen, tijdens maar Gary Anderson het heeft zich teruggetrokken de wegens rugklachten. Hij wordt wekelijks naar door door een andere darter vervangen. De tijdens de wedstrijden van en tegen die de vervangers tellen van niet mee met voor de stand in de naar Premier League. Vanavond is de tijdens eerste in speelronde in op Newcastle, met de volgende wedstrijden: - in James Wade v Raymond het van Barneveld - Gerwyn tijdens Price naar v Daryl Gurney - Chris Dobey het v Mensur op tv Suljovic - Michael van Gerwen het v Michael Smith - door Peter Wright naar v uit Rob Cross

Live verslag van de de ontknoping door van het zestien met weken een durende dartstoernooi Premier League Darts. in Vanavond zijn de halve de finales en het de finale in Londen. - het Michael van tijdens Gerwen - Rob Cross - in Michael met Smith - Gary het Anderson - Finale tussen de de winnaars van door beide halve finales De de Premier League Darts is tijdens een zestien weken door durend dartstoernooi. door Elk van de tien darters uit speelt naar één keer tegen een ieder ander. Na een negen weken vallen twee spelers op tv van af en speelt de top het acht een tweede tijdens ronde. uit Uiteindelijk maken de door sterkste vier uit op wie de nieuwe met kampioen wordt in de Premier naar League.

De door acht overgebleven darters gaan deze het week weer de een strijd met op elkaar het aan. Zowel Raymond van het Barneveld als op Michael van Gerwen uit zijn nog steeds in de het race. Van Barneveld op neemt met het deze week door op tegen de Engelse Michael op Smith met en van Gerwen staat tegenover de op tv Schotse Gary Anderson. een Verder spelen Simon de Withlock en Rob op tv Cross tijdens tegen elkaar, en door staat Peter in Wright tegenover Daryl Gurney. De een vier in winnaars nemen het volgende tijdens week tegen elkaar op in op tv de van finale.

Verslag uit van dit dartstoernooi waarin door elke van tijdens de tien darters één naar keer van tegen ieder ander speelt. op tv Na negen weken naar speelt de top acht een in tweede ronde. tijdens Uiteindelijk maken een de sterkste vier uit op tv wie de nieuwe kampioen de uit wordt.

Verslag naar van dit dartstoernooi uit waarin elke van de tien de darters op tv één keer op tegen ieder ander speelt. Na negen met weken speelt van de top acht een de in tweede ronde. Uiteindelijk maken de in sterkste vier naar uit wie de nieuwe met kampioen tijdens wordt.

Nederlandse dartfans kunnen het zich opmaken in voor een flitsende tweede naar avond darts het in Rotterdam. Raymond van het Barneveld door neemt het op tegen op tv Michael de van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op het Nederlandse bodem. met Daarnaast het neemt Simon Whitlock met het op tegen met Michael Smith en Daryl Gurney, in speelt Rob Cross tegen een Peter Wright tijdens en zal Daryl Gurney tijdens op zijn tweede wedstrijd uit van de avond het spelen tegen Gary uit Anderson.

februari 2020
13-02-2020 19:29

Afl. 2

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2

Verslag van de prestigieuze Premier League. Negen geselecteerde darters nemen het op tegen elkaar en tegen wisselende gastspelers in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Regerend kampioen Michael van Ge...

23-05-2019 19:29

Afl. 17

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 17

Verslag van de prestigieuze Premier League. De beste vier darters spelen voor de winst in de play-offs.

16-05-2019 19:29

Afl. 16

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 16

In de laatste ronde voor de play-offs neemt Gerwyn Price het op tegen Peter Wright. James Wade speelt tegen Rob Cross, Michael van Gerwen tegen Mensur Suljovic en Daryl Gurney is de tegenstander van Michael Smith.

25-04-2019 19:29

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van de prestigieuze Premier League. De acht resterende darters spelen tegen elkaar in Birmingham. Michael van Gerwen neemt het op tegen James Wade. Mensur Suljovic speelt tegen Michael Smith, Rob Cross tegen Gerwyn Price en Daryl Gu...

04-04-2019 19:29

Afl. 10

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 10

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd. Na vanavond valt de negende en laatste speler op de ranglijst af en spelen de overige acht in de komende ...

27-03-2019 19:29

Live: Premier League Darts in Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League Darts in Rotterdam

Live verslag van de Premier League Darts vanuit Rotterdam Ahoy. Vanavond is de achtste speelronde en donderdagavond wordt de negende speelronde, ook wel 'Judgement Night' genoemd, gespeeld. Beide avonden zijn van 19:30 tot 23:30 uur te zie...

21-03-2019 19:28

Afl. 7

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

28-02-2019 19:30

Afl. 4

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4

Verslag van de prestigieuze Premier League. Tien geselecteerde darters nemen het tegen elkaar op in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en in een dubbele ronde in Rotterdam. Michael van Gerwen is er uiteraard bij.

07-02-2019 19:29

Live: Premier League darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Premier League darts

Vanavond gaat de Premier League darts van start. In vijftien speelrondes nemen de beste darters van de wereld het tegen elkaar op. RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League darts. Normaal gesproken zouden tien darters meedoen, maa...

17-05-2018 19:29

Live: Finale Premier League Darts

RTL 7 Darts: Premier League - Live: Finale Premier League Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen. - Michael van Gerwen - Rob Cross - Michael Smith - Gary Anderson - Finale tussen de win...

10-05-2018 19:29

Afl. 15

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 15

De acht overgebleven darters gaan deze week weer de strijd met elkaar aan. Zowel Raymond van Barneveld als Michael van Gerwen zijn nog steeds in de race. Van Barneveld neemt het deze week op tegen de Engelse Michael Smith en van Gerwen staa...

03-05-2018 23:30

Afl. 14

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 14

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

26-04-2018 23:30

Afl. 13

RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 13

Verslag van dit dartstoernooi waarin elke van de tien darters één keer tegen ieder ander speelt. Na negen weken speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt.

19-04-2018 19:29

Rotterdam

RTL 7 Darts: Premier League - Rotterdam

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tege...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 Darts: Premier League liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 19:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!