Programma gemist?

18:55,Burgers' door Zoo staat centraal. van We gaan op bezoek van bij de op tv familie van Hooff in uit Arnhem, zij naar laten ons overal achter door de schermen naar kijken.

18:55,We het nemen een kijkje bij in Kramer Uitvaartverzorging. We volgen op de familie van op een Dijk van het familiebedrijf het Kramer.

Koninklijke Tichelaar in Makkum maakt door nog altijd door het klassieke aardewerk naar waar zij bekend van om staan. Maar tegenwoordig een werkt dit unieke Friese bedrijf op tv ook met uit moderne van ontwerpers als Hella Jongerius in en Studio een Job. Ook maken de ze eigentijdse gevelbekleding voor grote op architectuurprojecten over met de hele wereld. een Vanuit New York tot door Singapore een weten mensen naar Tichelaar te vinden tijdens vanwege de kennis, kunde van en liefde door voor het ambachtelijke uit productieproces. Maar het bedrijf heeft door moeilijke tijden op tv gekend, menig crisis weten met te overleven en een het roer is diverse op keren met omgegooid.

Het van familiebedrijf Van Bommel startte op in 1734 met tijdens het maken van van de van eerste schoenen. De huidige uit eigenaren Reynier, Floris en uit Pepijn van op tv Bommel zijn in de negende generatie. Ze het hebben het bedrijf van van vader op Frans overgenomen. De betrokkenheid van de vader Frans van is nog met steeds groot: 'Ik vertrouw de jongens van voor 100%, op tv maar ik vind op tv het een leuk om op een de hoogte te blijven.' een Zo geeft hij nog steeds het rondleidingen door door de op tv fabriek.

Inmiddels het geeft Heleen de Sonnenberg leiding aan de winkel op tv en de een achtergelegen fabriek. met Alleen Heleen en haar vader van Jaap Sonnenberg kennen van het door geheime recept van Beerenburg. een Jaap Sonnenberg: 'Ik mag er door uit graag een glaasje op tv van drinken, natuurlijk. de Ik heb wel gelezen tijdens dat je eigenlijk een tijdens dag in tijdens de week niet moet op drinken, dat is beter het voor van je lever… door maar dat lukt in niet altijd.'

Een kijkje door bij Vergeest tijdens Metaalbewerking bij de familie Vergeest, een in op het land van Maas met en Waal. Een naar familie waar geen door bloed, maar ijzer de door de aderen naar stroomt. Al de 300 jaar weten ze met het vuur van de op oude smidse op tv brandende te het houden.

We gaan tijdens op bezoek tijdens bij de familie van Hooff uit een in Arnhem, zij laten ons met overal achter de schermen het kijken. Burgers' door Zoo is een echt uit een familiebedrijf waarbij het niet gaat uit om op tv maximalisatie van de winst, maar in om op tv het voortzetten van iets de dat je hebt het gekregen van je voorgangers. 'Je de hebt het uit te leen naar van je uit kinderen,' aldus de in huidige directeur Alex van op tv Hooff. Samen met tijdens zijn vrouw Bertine heeft met hij de dagelijkse door leiding. Ook met hun kinderen groeien weer op van in het een park en krijgen de het liefde voor de een van dieren en het naar bedrijf met de paplepel naar ingegoten.

We door volgen de de familie van Dijk van het een familiebedrijf Kramer. het Over-overgrootvader Joop Kramer in startte het bedrijf op tv in 1885. Omdat hij in koster was, kwamen tijdens de aanvragen op tv voor huwelijken en begrafenissen bij door hem binnen. op tv Zo regelde tijdens hij bijvoorbeeld op de tijden van de uit dienst en de in verwarming van de kerk. het Dit de groeide uit tot het op tv verzorgen van op hele begrafenissen.

Grondlegger in Piet Saan bracht in pakjes rond een voor rijke Amsterdammers, later werden de dat verhuizingen. uit Tijdens de zomermaanden vertoefden van diezelfde Amsterdammers in hun uit van buitens aan de kust uit en Piet zorgde door ervoor dat de inboedel in een de vakantiehuizen werden in met geplaatst: het verhuisbedrijf was uit geboren.

Frank Fritsen de op huidige eigenaar de loopt door de op gieterij, in waar hij als zeventien tijdens jarige jongen begon tijdens de in de lange zomervakantie. Hij een ging er nooit meer door weg en beheerst het de vak tot in detail: naar “Ik kan op tv niet alleen over met klokken vertellen maar ze tijdens ook nog een maken. Het mooie met is, iedere van klok is van er een voor de eeuwigheid.” Trots op tv beklimt Frank de op kerktoren van de Helmond om door te luisteren naar de met klokken het van zijn verre voorvader op tv Jullien.

Een decennium een geleden heeft Hugo op tv Van Zuylen in van Nijenvelt het bedrijf van overgedragen aan op tv zijn zoons Philip en de Roderick, maar de 81-jarige tijdens graaf is zelf een nog een dagelijks in tijdens het vakantie- en attractiepark te vinden. naar Hugo is op nog steeds commissaris van een op tv Duinrell en heeft de ook van iedere naar deur in het park nog tijdens een sleutel: uit "Ik wil op overal in kunnen, dat pakken ze in met me niet af. Maar dat het vinden de jongens een ook de prima."

september 2017
23-08-2013 18:55

Vr 23 aug 2013

Oudste familiebedrijven van Nederland - Vr 23 aug 2013

18:55,Burgers' Zoo staat centraal. We gaan op bezoek bij de familie van Hooff in Arnhem, zij laten ons overal achter de schermen kijken.

22-08-2013 18:55

Do 22 aug 2013

Oudste familiebedrijven van Nederland - Do 22 aug 2013

18:55,We nemen een kijkje bij Kramer Uitvaartverzorging. We volgen de familie van Dijk van het familiebedrijf Kramer.

12-04-2011 18:25

Aflevering 9

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 9

Koninklijke Tichelaar Makkum maakt nog altijd het klassieke aardewerk waar zij bekend om staan. Maar tegenwoordig werkt dit unieke Friese bedrijf ook met moderne ontwerpers als Hella Jongerius en Studio Job. Ook maken ze eigentijdse gevelbe...

05-04-2011 18:25

Aflevering 8

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 8

Het familiebedrijf Van Bommel startte in 1734 met het maken van de eerste schoenen. De huidige eigenaren Reynier, Floris en Pepijn van Bommel zijn de negende generatie. Ze hebben het bedrijf van vader Frans overgenomen. De betrokkenheid van...

29-03-2011 18:25

Aflevering 7

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 7

Inmiddels geeft Heleen Sonnenberg leiding aan de winkel en de achtergelegen fabriek. Alleen Heleen en haar vader Jaap Sonnenberg kennen het geheime recept van Beerenburg. Jaap Sonnenberg: 'Ik mag er graag een glaasje van drinken, natuurlijk...

22-03-2011 18:25

Aflevering 6

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 6

Een kijkje bij Vergeest Metaalbewerking bij de familie Vergeest, in het land van Maas en Waal. Een familie waar geen bloed, maar ijzer door de aderen stroomt. Al 300 jaar weten ze het vuur van de oude smidse brandende te houden.

15-03-2011 18:25

Aflevering 5

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 5

We gaan op bezoek bij de familie van Hooff in Arnhem, zij laten ons overal achter de schermen kijken. Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waarbij het niet gaat om maximalisatie van de winst, maar om het voortzetten van iets dat je hebt ...

08-03-2011 18:25

Aflevering 4

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 4

We volgen de familie van Dijk van het familiebedrijf Kramer. Over-overgrootvader Joop Kramer startte het bedrijf in 1885. Omdat hij koster was, kwamen de aanvragen voor huwelijken en begrafenissen bij hem binnen. Zo regelde hij bijvoorbeeld...

01-03-2011 18:25

Aflevering 3

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 3

Grondlegger Piet Saan bracht pakjes rond voor rijke Amsterdammers, later werden dat verhuizingen. Tijdens de zomermaanden vertoefden diezelfde Amsterdammers in hun buitens aan de kust en Piet zorgde ervoor dat de inboedel in de vakantiehuiz...

22-02-2011 18:25

Aflevering 2

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 2

Frank Fritsen de huidige eigenaar loopt door de gieterij, waar hij als zeventien jarige jongen begon tijdens de lange zomervakantie. Hij ging er nooit meer weg en beheerst het vak tot in detail: “Ik kan niet alleen over klokken vertellen ma...

15-02-2011 18:25

Aflevering 1

Oudste familiebedrijven van Nederland - Aflevering 1

Een decennium geleden heeft Hugo Van Zuylen van Nijenvelt het bedrijf overgedragen aan zijn zoons Philip en Roderick, maar de 81-jarige graaf is zelf nog dagelijks in het vakantie- en attractiepark te vinden. Hugo is nog steeds commissaris ...

Oudste familiebedrijven van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oudste familiebedrijven van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oudste familiebedrijven van Nederland bij Oudste familiebedrijven van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oudste familiebedrijven van Nederland. Heb je een uitzending van Oudste familiebedrijven van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oudste familiebedrijven van Nederland gemist

De Oudste Familiebedrijven van Nederland geeft een prachtige inkijk in de mooiste familiebedrijven van Nederland.Met de nadruk op 'familie' en dat maakt de portretten authentiek, ontroerend en nostalgisch. We laten bijzonderefamiliebedrijven zien, die soms moeilijke tijden hebben gekend.

Uitzending gemist van Oudste familiebedrijven van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Oudste familiebedrijven van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-08-2013 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord