Programma gemist?

Je ziet een hoe bekende en naar onbekende Nederlanders hun van ultieme op tv wens uitvoeren voordat de het te laat is. De presentatrices op tv kijken niet alleen van toe vanaf een de door zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een een met Try uit op tv die door een kijker bedacht is. het Afl.: Wat de wil in jij nog gedaan hebben op tv voordat je naar onder de zoden ligt?. een Presentatie: Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, uit tijdens Geraldine Kemper.

Alle naar Try before you die-presentatoren het van uit de afgelopen vijf naar jaar blikken nog de één keer gezamenlijk terug. Giert de tijdens adrenaline nog steeds op door het met lichaam van van Sophie als ze haar vlucht op tv met op tv de F16 het terugziet? Hoe opwindend door vonden zijn BNN-collega's de streakactie uit van tijdens Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog door een het keer uit van de kleren durven in te gaan voor Playgirl? door En hoe kijkt Nicolette terug het op van haar beruchte noodremactie? uit De presentatoren geven commentaar op door alle legendarische uit hoogte- met en dieptepunten.

Alle op tv Try before you tijdens die-presentatoren van uit de afgelopen vijf jaar op tv blikken nog het één keer gezamenlijk terug. Giert de door uit adrenaline nog steeds een door het lichaam van Sophie als een ze haar vlucht uit met de F16 met terugziet? het Hoe opwindend vonden zijn van BNN-collega's naar de streakactie van op tv Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog het een keer met uit op de kleren durven te op tv gaan voor Playgirl? En in hoe kijkt Nicolette terug uit op haar beruchte door noodremactie? De uit presentatoren geven commentaar op in in alle legendarische hoogte- op tv en dieptepunten.

september 2021
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!