Programma gemist?

Je door ziet hoe bekende naar en onbekende Nederlanders hun op ultieme wens uitvoeren voordat de het te het laat het is. De presentatrices kijken niet door alleen toe vanaf de naar zijlijn, ook zij van uit voeren elke aflevering een Try naar uit die door door een kijker bedacht van is. Afl.: naar Wat wil tijdens jij nog gedaan hebben tijdens voordat je met onder de zoden ligt?. Presentatie: Zarayda in Groenhart, tijdens Nicolette Kluijver, Geraldine naar Kemper.

Alle Try het before you die-presentatoren het van de tijdens afgelopen vijf jaar de blikken nog één keer gezamenlijk met een terug. Giert de adrenaline nog steeds een door het tijdens lichaam van Sophie tijdens als ze haar uit vlucht met de op F16 terugziet? Hoe opwindend op tv vonden zijn de BNN-collega's de streakactie van een Sander tijdens op Wimbledon? Zou Dennis naar nog op tv een keer uit van de kleren durven te gaan in voor uit Playgirl? En hoe kijkt tijdens Nicolette terug op haar beruchte uit noodremactie? De de presentatoren geven commentaar op in alle legendarische hoogte- met en naar dieptepunten.

Alle in Try before you die-presentatoren het van op tv de afgelopen vijf jaar blikken nog van één keer gezamenlijk een terug. Giert van de adrenaline uit nog steeds door het lichaam het van Sophie door als ze tijdens haar vlucht met de op F16 terugziet? van Hoe opwindend vonden zijn door BNN-collega's de in streakactie van Sander op op Wimbledon? Zou Dennis nog met een keer op uit de van kleren durven te gaan voor door Playgirl? En naar hoe kijkt op Nicolette terug op haar naar beruchte naar noodremactie? De presentatoren het geven commentaar op een alle legendarische hoogte- en door dieptepunten.

oktober 2020
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!