Programma gemist?

Je tijdens ziet hoe bekende van en onbekende Nederlanders in hun ultieme wens uitvoeren met voordat naar het te laat het is. De presentatrices kijken uit niet alleen toe vanaf de een door zijlijn, ook zij voeren elke op aflevering een Try uit tijdens die door door een het kijker bedacht is. Afl.: tijdens Wat wil jij uit nog gedaan hebben voordat je de onder de door zoden ligt?. met Presentatie: Zarayda Groenhart, Nicolette het Kluijver, Geraldine door Kemper.

Alle Try before het op you die-presentatoren van met de afgelopen vijf een jaar blikken nog één keer gezamenlijk een terug. Giert op de een adrenaline nog steeds naar door het lichaam naar van Sophie als ze het haar vlucht in met de F16 terugziet? naar Hoe opwindend vonden zijn BNN-collega's uit de streakactie tijdens van van Sander op Wimbledon? Zou Dennis van nog een keer uit in in de kleren durven te op tv gaan voor Playgirl? naar En hoe kijkt Nicolette van terug op uit haar beruchte de noodremactie? De presentatoren geven een commentaar op de alle legendarische hoogte- en op tv dieptepunten.

Alle Try before van you die-presentatoren op van de de afgelopen vijf jaar blikken nog uit naar één keer gezamenlijk terug. Giert naar de op tv adrenaline nog steeds door op tv het lichaam van Sophie een als ze de haar vlucht van met de F16 terugziet? Hoe door opwindend uit vonden zijn BNN-collega's het de streakactie van Sander met op Wimbledon? Zou Dennis naar nog een keer uit op tv de het kleren durven te gaan uit voor in Playgirl? En hoe kijkt op tv Nicolette terug op haar beruchte uit noodremactie? De een presentatoren met geven commentaar op alle tijdens legendarische hoogte- en in dieptepunten.

november 2019
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!