Programma gemist?

Je het ziet hoe bekende op en onbekende Nederlanders tijdens hun ultieme wens uitvoeren door voordat het de te laat is. De presentatrices de kijken in niet alleen uit toe vanaf de een zijlijn, ook zij voeren elke aflevering tijdens een Try op tv uit die door een met een kijker bedacht is. Afl.: Wat uit wil jij nog gedaan op van hebben voordat je naar onder de zoden ligt?. Presentatie: Zarayda tijdens Groenhart, een Nicolette Kluijver, Geraldine uit Kemper.

Alle Try before de you naar die-presentatoren van de afgelopen vijf in jaar blikken tijdens nog één keer in gezamenlijk op terug. Giert de adrenaline nog steeds tijdens uit door het lichaam van Sophie op als ze van haar vlucht met de F16 met terugziet? Hoe tijdens opwindend vonden zijn tijdens BNN-collega's de naar streakactie van Sander van op Wimbledon? van Zou Dennis nog een keer het uit met de kleren durven te in gaan voor Playgirl? En op tv hoe kijkt Nicolette terug de de op haar beruchte noodremactie? uit De presentatoren geven commentaar op met alle legendarische hoogte- tijdens en de dieptepunten.

Alle naar Try before you die-presentatoren van tijdens op de afgelopen vijf jaar uit blikken nog één keer in gezamenlijk terug. Giert de in adrenaline nog steeds de door met het lichaam van het Sophie als ze haar met vlucht de met de F16 terugziet? Hoe opwindend in vonden op zijn BNN-collega's de in streakactie van Sander op Wimbledon? op tv op tv Zou Dennis nog een keer uit in de met kleren durven het te gaan voor Playgirl? En hoe uit kijkt tijdens Nicolette terug op op haar beruchte op noodremactie? De presentatoren geven commentaar een op alle naar legendarische hoogte- op en dieptepunten.

januari 2021
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!