Programma gemist?

Je ziet hoe door bekende en onbekende tijdens Nederlanders de hun ultieme wens uitvoeren tijdens voordat het te tijdens laat is. in De presentatrices tijdens kijken niet alleen toe uit vanaf de zijlijn, ook uit zij voeren met elke aflevering een Try het uit die het door een kijker op bedacht is. Afl.: Wat wil op jij nog gedaan uit hebben voordat een je onder door de zoden ligt?. tijdens Presentatie: Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, in Geraldine met Kemper.

Alle een Try before you in die-presentatoren van de afgelopen op vijf jaar een blikken nog één de keer gezamenlijk terug. het Giert de adrenaline de nog steeds door het lichaam het op tv van Sophie als ze op haar vlucht met de F16 een terugziet? uit Hoe opwindend vonden zijn op BNN-collega's door de streakactie van in Sander op Wimbledon? Zou door Dennis nog een keer uit naar uit de kleren durven te gaan voor een Playgirl? En in hoe kijkt Nicolette met terug op door haar beruchte noodremactie? De op tv presentatoren geven commentaar op tijdens alle legendarische hoogte- op en in dieptepunten.

Alle van Try before you die-presentatoren uit van de afgelopen vijf in de jaar blikken nog één keer gezamenlijk tijdens terug. een Giert de adrenaline met nog steeds door het het lichaam op tv van Sophie als de ze haar vlucht het met de F16 terugziet? Hoe opwindend tijdens op vonden zijn BNN-collega's de streakactie met van Sander op met Wimbledon? Zou Dennis nog naar het een keer uit de van kleren durven te gaan op voor in Playgirl? En hoe kijkt Nicolette terug in op haar beruchte de noodremactie? De presentatoren het het geven commentaar op alle legendarische hoogte- op in en dieptepunten.

mei 2021
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!