Programma gemist?

Je van ziet hoe bekende en de onbekende Nederlanders hun ultieme naar wens uitvoeren een voordat het te laat met is. naar De presentatrices kijken niet de alleen toe vanaf de het op zijlijn, ook zij voeren elke aflevering in een Try uit op die door van een uit kijker bedacht is. Afl.: Wat van wil jij nog gedaan een hebben op tv voordat je uit onder de zoden ligt?. de Presentatie: Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, het Geraldine een Kemper.

Alle in Try before you die-presentatoren van op de afgelopen vijf in jaar het blikken nog één in keer gezamenlijk terug. tijdens Giert de adrenaline nog steeds uit door door het lichaam van Sophie als de ze door haar vlucht met de F16 het terugziet? Hoe opwindend uit vonden zijn BNN-collega's de de streakactie van tijdens een Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog door een op tv keer uit de de kleren durven te door gaan voor Playgirl? En hoe met een kijkt Nicolette terug op haar het beruchte noodremactie? uit De presentatoren geven commentaar op tv op uit alle legendarische hoogte- en met dieptepunten.

Alle Try op before you in die-presentatoren van de afgelopen het vijf jaar blikken nog een één keer tijdens gezamenlijk terug. Giert de op adrenaline nog steeds met door het lichaam in op van Sophie als ze een haar vlucht met de F16 met tijdens terugziet? Hoe opwindend vonden tijdens zijn BNN-collega's de met streakactie van Sander op van Wimbledon? op Zou Dennis nog een keer op uit tijdens de kleren durven te gaan op voor Playgirl? de En hoe kijkt door Nicolette terug op haar beruchte door een noodremactie? De presentatoren geven een commentaar op alle legendarische hoogte- van en van dieptepunten.

juni 2020
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!