Programma gemist?

Je ziet hoe de bekende en onbekende in Nederlanders hun tijdens ultieme door wens uitvoeren voordat het met te laat het is. De presentatrices een kijken niet alleen toe vanaf de de van zijlijn, ook zij tijdens voeren elke aflevering een Try uit op die door een een kijker bedacht in is. Afl.: Wat van wil jij nog gedaan met op hebben voordat je onder de het zoden ligt?. Presentatie: door Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, de Geraldine de Kemper.

Alle met Try before you die-presentatoren op tv van de uit afgelopen vijf van jaar blikken nog van één keer gezamenlijk de terug. Giert de adrenaline op nog steeds door het in lichaam van Sophie als op ze een haar vlucht de met de F16 terugziet? Hoe een opwindend vonden zijn door BNN-collega's de streakactie op tv van Sander op Wimbledon? met naar Zou Dennis nog een op tv keer uit de kleren in durven in te gaan voor Playgirl? En hoe tijdens kijkt Nicolette terug in op met haar beruchte noodremactie? De presentatoren naar geven commentaar op uit alle door legendarische hoogte- de en dieptepunten.

Alle door Try before you die-presentatoren van het de afgelopen door vijf jaar blikken nog in één door keer gezamenlijk terug. Giert tijdens de adrenaline nog steeds de door het de lichaam van Sophie als van ze haar vlucht een met de de F16 terugziet? Hoe opwindend uit vonden het zijn BNN-collega's de streakactie van met Sander op Wimbledon? met Zou Dennis nog naar een keer in uit door de kleren durven te tijdens gaan voor tijdens Playgirl? En hoe kijkt naar Nicolette terug een op haar beruchte noodremactie? De presentatoren op geven commentaar op door uit alle legendarische hoogte- en op tv dieptepunten.

oktober 2020
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!