Programma gemist?

Je ziet hoe het bekende en onbekende uit van Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren door voordat het tijdens te laat is. uit De presentatrices kijken door niet alleen het toe vanaf de zijlijn, naar ook zij voeren uit elke aflevering een met Try uit die door door een kijker tijdens bedacht is. Afl.: van Wat wil jij nog tijdens gedaan hebben voordat een je onder het de zoden ligt?. Presentatie: het Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, tijdens Geraldine tijdens Kemper.

Alle Try before met you die-presentatoren van uit de afgelopen vijf in jaar blikken de nog één op tv keer gezamenlijk op terug. Giert de adrenaline nog steeds uit tijdens door het lichaam op van Sophie als ze haar vlucht in met door de F16 terugziet? tijdens Hoe opwindend vonden naar zijn BNN-collega's op de streakactie van Sander op Wimbledon? van Zou Dennis met nog een keer uit op tv de kleren in durven te gaan voor in Playgirl? En een hoe met kijkt Nicolette terug op uit haar beruchte noodremactie? De presentatoren naar geven commentaar een op alle met legendarische hoogte- en op dieptepunten.

Alle naar Try before you die-presentatoren naar van de door afgelopen vijf op tv jaar blikken nog één keer de gezamenlijk een terug. Giert de adrenaline nog met steeds door het lichaam op tv van naar Sophie als ze haar vlucht uit met een de F16 terugziet? Hoe uit opwindend op tv vonden zijn BNN-collega's de streakactie in van Sander door op Wimbledon? door Zou Dennis nog een keer een uit de kleren durven uit te gaan naar voor in Playgirl? En hoe kijkt de Nicolette terug op haar de beruchte noodremactie? De de presentatoren met geven commentaar op alle legendarische hoogte- het en van dieptepunten.

oktober 2021
01-03-2011 20:25

Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Bye bye try before you die - Wat wil jij nog gedaan hebben voordat je onder de zoden ligt?

Je ziet hoe bekende en onbekende Nederlanders hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is. Afl.: Wat...

22-02-2011 20:25

Aflevering 2

Bye bye try before you die - Aflevering 2

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

15-02-2011 20:25

Aflevering 1

Bye bye try before you die - Aflevering 1

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-colle...

Bye bye try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bye bye try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bye bye try before you die bij Bye bye try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bye bye try before you die. Heb je een uitzending van Bye bye try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bye bye try before you die gemist

Alle Try before you die-presentatoren van de afgelopen vijf jaar blikken nog één keer gezamenlijk terug. Giert deadrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijnBNN-collega's de streakactie van Sander op Wimbledon? Zou Dennis nog een keer uit de kleren durven te gaan voorPlaygirl? En hoe kijkt Nicolette terug op haar beruchte noodremactie? De presentatoren geven commentaar op allelegendarische hoogte- en dieptepunten.

Uitzending gemist van Bye bye try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Bye bye try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!