Programma gemist?

Live-debat. op Krijgt de gedoogcoalitie van de VVD en CDA wel op tv tijdens of geen meerderheid met in de Eerste Kamer? uit Niets minder is de uit inzet van het naar eerste Verkiezingsdebat op tussen de landelijke politieke op kopstukken. de En wat wordt de het invloed van deze de verkiezingen op met de politieke machtsverhoudingen? Dat is de naar inzet op van het eerste de verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke met het kopstukken. Met publiek, op vanuit de Westerunie op tijdens het Westergasfabriek-terrein de in Amsterdam. De deelnemers met aan het debat zijn: met CDA: Elco Brinkman; D66: de Alexander Pechtold; GroenLinks: een Jolande Sap; PvdA: het Job op Cohen; SP: Emiel Roemer; tijdens VVD: Loek Hermans. tijdens Tijdens het live-debat komen van tijdens vier thema's aan de orde: economie, uit integratie, tijdens veiligheid en op tv politieke daadkracht. Presentatie: op tv Jeroen Pauw, Paul tijdens Witteman.

juni 2020
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!