Programma gemist?

Live-debat. Krijgt met de gedoogcoalitie van VVD op tv en van CDA wel in of geen meerderheid in met de Eerste het Kamer? Niets minder is de inzet door op tv van het eerste Verkiezingsdebat op tussen de landelijke politieke met kopstukken. En wat op wordt de invloed van uit op tv deze verkiezingen op de politieke machtsverhoudingen? het Dat is de de inzet van het de eerste verkiezingsdebat tussen op de landelijke in politieke tijdens kopstukken. Met publiek, vanuit de uit Westerunie op het van Westergasfabriek-terrein in van Amsterdam. De in deelnemers aan het debat zijn: naar CDA: het Elco Brinkman; D66: Alexander Pechtold; GroenLinks: in Jolande Sap; PvdA: naar Job Cohen; op SP: Emiel door Roemer; VVD: Loek Hermans. naar Tijdens het live-debat komen uit vier van thema's aan de orde: naar economie, integratie, veiligheid de en op politieke daadkracht. Presentatie: tijdens Jeroen Pauw, Paul op Witteman.

september 2020
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!