Programma gemist?

Live-debat. Krijgt de van gedoogcoalitie van uit VVD in en CDA wel of geen meerderheid uit in op de Eerste Kamer? op tv Niets minder is de uit inzet van het het eerste Verkiezingsdebat tussen door de tijdens landelijke politieke kopstukken. in En wat wordt de invloed van van deze verkiezingen op op de door politieke machtsverhoudingen? Dat van is de inzet van op tv het eerste verkiezingsdebat tussen op tv de landelijke politieke het kopstukken. Met publiek, naar vanuit de Westerunie op op van het Westergasfabriek-terrein in een Amsterdam. De deelnemers aan het met debat zijn: de CDA: door Elco Brinkman; D66: door Alexander Pechtold; GroenLinks: Jolande Sap; uit PvdA: van Job Cohen; SP: Emiel tijdens Roemer; VVD: Loek van Hermans. Tijdens het door live-debat komen van vier thema's aan de orde: op economie, integratie, veiligheid in en politieke daadkracht. Presentatie: een Jeroen Pauw, van Paul tijdens Witteman.

januari 2021
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!