Programma gemist?

Live-debat. Krijgt in de in gedoogcoalitie van VVD en CDA in wel of geen meerderheid op van in de Eerste Kamer? uit Niets minder is de de inzet van het eerste naar Verkiezingsdebat tussen de in landelijke politieke tijdens kopstukken. En uit wat wordt de een invloed van deze met verkiezingen op in de politieke machtsverhoudingen? op tv Dat is de inzet van tijdens het eerste met verkiezingsdebat tussen de met landelijke politieke kopstukken. op tv Met publiek, tijdens vanuit de Westerunie op het Westergasfabriek-terrein met in van Amsterdam. De het deelnemers aan het tijdens debat zijn: CDA: een Elco Brinkman; D66: Alexander Pechtold; met GroenLinks: Jolande Sap; PvdA: door Job Cohen; tijdens SP: Emiel Roemer; het VVD: Loek Hermans. in Tijdens het de live-debat komen vier thema's aan van de orde: economie, de integratie, veiligheid een en politieke daadkracht. tijdens Presentatie: naar Jeroen Pauw, Paul met Witteman.

juli 2021
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!