Programma gemist?

Live-debat. Krijgt naar de gedoogcoalitie naar van VVD door en CDA wel of geen meerderheid van in de Eerste met Kamer? Niets met minder is naar de inzet van het in eerste door Verkiezingsdebat tussen de landelijke tijdens politieke kopstukken. En uit wat wordt de invloed naar van deze verkiezingen naar op op de politieke machtsverhoudingen? Dat is door de inzet van het het het eerste verkiezingsdebat tussen de landelijke naar politieke kopstukken. Met publiek, van vanuit op de Westerunie op het uit Westergasfabriek-terrein het in Amsterdam. De deelnemers aan het op tv debat zijn: uit CDA: Elco op tv Brinkman; D66: Alexander Pechtold; van GroenLinks: Jolande Sap; van PvdA: Job Cohen; SP: tijdens Emiel Roemer; een VVD: Loek Hermans. Tijdens de het uit live-debat komen vier thema's met aan op tv de orde: economie, uit integratie, veiligheid en politieke daadkracht. naar Presentatie: Jeroen naar Pauw, Paul op Witteman.

mei 2021
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!