Programma gemist?

Live-debat. de Krijgt de gedoogcoalitie tijdens van VVD en CDA wel naar tijdens of geen meerderheid in de Eerste de het Kamer? Niets minder is een de inzet van het op tv eerste Verkiezingsdebat tussen door de landelijke in politieke kopstukken. En wat naar wordt de invloed van tijdens deze verkiezingen op een de politieke door machtsverhoudingen? door Dat is de inzet van het door eerste uit verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke in op tv kopstukken. Met publiek, van vanuit de Westerunie op het met Westergasfabriek-terrein in naar Amsterdam. De deelnemers aan van het debat naar zijn: CDA: Elco Brinkman; het D66: Alexander Pechtold; GroenLinks: op Jolande van Sap; PvdA: Job Cohen; SP: uit met Emiel Roemer; VVD: Loek Hermans. Tijdens in het live-debat van komen met vier thema's aan de orde: economie, tijdens integratie, veiligheid en tijdens politieke daadkracht. Presentatie: op tv Jeroen tijdens Pauw, Paul uit Witteman.

januari 2020
16-02-2011 20:30

Aflevering 1

De slag om de Eerste Kamer - Aflevering 1

Live-debat. Krijgt de gedoogcoalitie van VVD en CDA wel of geen meerderheid in de Eerste Kamer? Niets minder is de inzet van het eerste Verkiezingsdebat tussen de landelijke politieke kopstukken. En wat wordt de invloed van deze verkiezinge...

De slag om de Eerste Kamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om de Eerste Kamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om de Eerste Kamer bij De slag om de Eerste Kamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om de Eerste Kamer. Heb je een uitzending van De slag om de Eerste Kamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om de Eerste Kamer gemist

Het verkiezingsdebat 'De slag om de Eerste Kamer', onder leiding van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Uitzending gemist van De slag om de Eerste Kamer? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om de Eerste Kamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!