Programma gemist?

Debatprogramma waarin het Fons naar de Poel en Sven Kockelmann in de gesprek door gaan met politici, tijdens journalisten en commentatoren uit links tijdens en rechts Nederland. naar op tv Ze spreken, twee weken op voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over op tv de het daadkracht, uitstraling en kwetsbaarheid van een het kabinet het Rutte. op tv De slagkracht van het kabinet uit Rutte een staat op het spel. Zonder meerderheid uit in met de Eerste Kamer is de het op tv gedoogkabinet van CDA, VVD en in PVV vleugellam. naar Wat hebben Rutte en de met zijnen tot nu het op tv toe bereikt? Is de kiezer onder uit de in indruk van de naar daadkrachtige uitstraling van premier tijdens Mark uit Rutte en ministers als Ivo in Opstelten (Justitie en op Veiligheid) en Jan-Kees de een Jager (Financiën)? uit Wat op is de werkelijke invloed van PVV-leider een op Geert Wilders achter de de schermen? En waarom kan op tv de oppositie in maar geen vuist naar maken? Een stevig en in scherp op tv journalistiek debat. Presentatie: Fons de van Poel, Sven op Kockelmann.

januari 2021
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!