Programma gemist?

Debatprogramma waarin Fons op de Poel naar en Sven Kockelmann de in gesprek gaan van met politici, het journalisten en commentatoren het uit links en rechts met Nederland. op tv Ze spreken, twee op tv weken voor de Provinciale uit Staten-verkiezingen, over de tijdens daadkracht, uitstraling en op kwetsbaarheid van het kabinet een Rutte. op tv De slagkracht van een het kabinet Rutte staat op op het met spel. Zonder meerderheid het in de Eerste uit Kamer is het op tv gedoogkabinet van CDA, met VVD en PVV vleugellam. Wat hebben met uit Rutte en de naar zijnen tot nu toe bereikt? door Is de de kiezer onder de indruk door van in de daadkrachtige uitstraling van premier Mark van Rutte en door ministers de als Ivo Opstelten (Justitie en uit Veiligheid) en Jan-Kees de naar het Jager (Financiƫn)? Wat is op de werkelijke invloed van naar PVV-leider Geert op Wilders achter de schermen? En op tv waarom kan de het een oppositie maar geen vuist naar maken? Een stevig en van scherp journalistiek debat. met Presentatie: op tv Fons de Poel, Sven van Kockelmann.

september 2021
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiƫn)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!