Programma gemist?

Debatprogramma in waarin Fons de Poel in en Sven Kockelmann in tijdens gesprek gaan met een politici, tijdens journalisten en commentatoren naar uit links en rechts door Nederland. door Ze spreken, twee naar weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over een de in daadkracht, uitstraling het en kwetsbaarheid van het het kabinet Rutte. De slagkracht van van het kabinet het Rutte op tv staat op het spel. Zonder meerderheid op tv in de naar Eerste Kamer is op het gedoogkabinet tijdens van CDA, door VVD en PVV met vleugellam. Wat hebben Rutte en de naar zijnen tot nu naar toe het bereikt? Is uit de kiezer onder de indruk van uit de de daadkrachtige uitstraling van naar premier Mark Rutte de en ministers als Ivo Opstelten door (Justitie en in Veiligheid) van en Jan-Kees de Jager door (Financiën)? Wat een is de werkelijke invloed van PVV-leider door Geert Wilders naar achter de schermen? de En uit waarom kan de oppositie maar naar geen vuist naar maken? Een stevig en scherp op tv journalistiek debat. het Presentatie: Fons de met Poel, het Sven Kockelmann.

januari 2020
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!