Programma gemist?

Debatprogramma waarin het Fons de Poel en uit op tv Sven Kockelmann in op tv gesprek gaan met politici, journalisten en het commentatoren de uit links en rechts van Nederland. op Ze spreken, twee van weken voor de Provinciale naar Staten-verkiezingen, over de daadkracht, het uitstraling de en kwetsbaarheid van het het kabinet Rutte. De met slagkracht van het kabinet Rutte op staat een op het tijdens spel. Zonder meerderheid in de op Eerste op tv Kamer is het gedoogkabinet van op CDA, VVD en PVV het vleugellam. tijdens Wat hebben Rutte uit en de op zijnen tot nu toe een bereikt? Is de kiezer een onder tijdens de indruk van de daadkrachtige uitstraling in van premier Mark de op tv Rutte en ministers als Ivo Opstelten de (Justitie en in Veiligheid) en Jan-Kees de naar Jager (Financiën)? het Wat is de een werkelijke invloed van van PVV-leider Geert Wilders achter in van de schermen? En waarom kan de met een oppositie maar geen op vuist maken? Een stevig en met scherp in journalistiek debat. Presentatie: Fons tijdens de Poel, Sven op tv Kockelmann.

september 2020
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!