Programma gemist?

Debatprogramma met waarin Fons de de Poel en Sven Kockelmann in naar van gesprek gaan met politici, journalisten en het commentatoren uit de links en in rechts Nederland. Ze spreken, twee naar weken voor de met Provinciale op Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling de en kwetsbaarheid op tv van het kabinet Rutte. de tijdens De slagkracht van het de kabinet Rutte staat met op het spel. op Zonder meerderheid in de op Eerste Kamer is het het tijdens gedoogkabinet van CDA, van VVD en PVV vleugellam. Wat hebben uit Rutte en de in door zijnen tot nu toe een bereikt? Is de kiezer onder uit de indruk met van de daadkrachtige door uitstraling van premier in Mark Rutte en van ministers als Ivo naar Opstelten door (Justitie en Veiligheid) en op tv Jan-Kees de Jager de (Financiën)? Wat is de de werkelijke invloed naar van PVV-leider Geert Wilders achter van de naar schermen? En waarom kan de met oppositie maar van geen vuist maken? Een uit stevig de en scherp journalistiek op tv debat. Presentatie: een Fons de Poel, in Sven Kockelmann.

juni 2020
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!