Programma gemist?

Debatprogramma waarin Fons het de uit Poel en de Sven Kockelmann in het gesprek gaan met politici, journalisten en het commentatoren uit links met en rechts Nederland. een Ze spreken, twee met weken voor tijdens de Provinciale met Staten-verkiezingen, over de daadkracht, de uitstraling en kwetsbaarheid van met het kabinet Rutte. op De uit slagkracht van het kabinet het Rutte staat in op het de spel. Zonder meerderheid in van de Eerste naar Kamer is het uit gedoogkabinet van CDA, VVD en op PVV uit vleugellam. Wat hebben Rutte tijdens en de op zijnen tot nu toe bereikt? de Is de op tv kiezer onder met de indruk van de in daadkrachtige uitstraling van premier op tv Mark door Rutte en ministers als door Ivo Opstelten van (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees door de uit Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke een invloed op tv van PVV-leider Geert Wilders het achter het de schermen? En op waarom kan de oppositie maar geen het vuist maken? Een van stevig in en scherp een journalistiek debat. Presentatie: Fons de op Poel, Sven naar Kockelmann.

mei 2021
19-02-2011 21:10

Aflevering 1

KRO's Zwart-Wit - Aflevering 1

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling...

KRO's Zwart-Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Zwart-Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Zwart-Wit bij KRO's Zwart-Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Zwart-Wit. Heb je een uitzending van KRO's Zwart-Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Zwart-Wit gemist

Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatorenuit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht,uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zondermeerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam. Wat hebben Rutte en de zijnen totnu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers alsIvo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (Financiën)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leiderGeert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken?

Uitzending gemist van KRO's Zwart-Wit? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Zwart-Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!