Programma gemist?

Een avondvullende op uitslagenavond met omstreeks van 21.00 het uur een exit een poll en (live) schakelingen naar in partijbijeenkomsten in het in land.

De Provinciale op tv Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien een verschillende locaties. een Rob Trip, Ferry tijdens Mingelen, Herman van der een op tv Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het op 'basiskamp' uit in Hilversum. Gedurende in de avond wordt voortdurend een geschakeld naar tijdens de partijbijeenkomsten in Den Haag een van CDA, D66, het GroenLinks, PvdA, SP het en VVD en de naar het een samenzijn door van de PVV in Echt. door Verslaggever Gerri Eickhof is tijdens op op het Provinciehuis van Limburg aanwezig. tijdens Daarnaast uit doet Dominique van in der Heyde verslag door vanuit het Eerste een Kamergebouw. Daar komen de op ChristenUnie, SGP, Partij van voor het de Dieren en 50Plus bijeen. Van een door der Heyde spreekt in Den naar Haag bovendien van met voormalige in politici Hans Wiegel een (VVD), Jan Marijnissen met (SP), Guusje ter uit Horst (PvdA) en naar Marnix van Rij (CDA). naar Later op de avond door schuiven ook een aantal uit het jonge Tweede Kamerleden naar aan: Tofik Dibi (GroenLinks), uit Fleur Agema (PVV), Han uit ten Broeke (VVD) van en Sabine Uitslag (CDA). op Om 21.00 uit uur, in direct na het sluiten van de naar stembureaus, volgt de een prognose van tijdens de Statenverkiezingen het in procenten. Er zal eveneens met een voorzichtige op tv vertaling naar het uit aantal Eerste naar Kamerzetels worden gegeven. naar Presentatie: Rob een Trip.

september 2020
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!