Programma gemist?

Een avondvullende uitslagenavond het met van omstreeks 21.00 op uur een exit tijdens poll en (live) door schakelingen naar partijbijeenkomsten in het met land.

De Provinciale Statenverkiezingen. de Verslag op vanaf tien verschillende de locaties. Rob Trip, Ferry een Mingelen, Herman van der van Zandt en het Jeroen Wollaars bezetten het het de 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond een het wordt voortdurend geschakeld naar de partijbijeenkomsten naar in Den door Haag van CDA, naar D66, GroenLinks, PvdA, in SP op en VVD en het naar het samenzijn van met de PVV in de Echt. Verslaggever naar Gerri Eickhof is naar op het Provinciehuis van Limburg aanwezig. het Daarnaast doet Dominique het op van der Heyde uit verslag vanuit het Eerste Kamergebouw. Daar het komen de naar ChristenUnie, SGP, Partij in voor de Dieren en in 50Plus van bijeen. Van der Heyde spreekt op tv op in Den Haag op tv bovendien met voormalige op tv politici Hans Wiegel (VVD), Jan Marijnissen uit (SP), Guusje in ter Horst (PvdA) en uit van Marnix van Rij (CDA). in Later op de met avond schuiven ook een van aantal jonge Tweede de Kamerleden in aan: Tofik Dibi het (GroenLinks), Fleur Agema (PVV), Han ten naar uit Broeke (VVD) en tijdens Sabine Uitslag (CDA). Om tijdens 21.00 uur, direct na uit het sluiten tijdens van de op tv stembureaus, volgt een prognose van met de Statenverkiezingen met in procenten. Er met zal eveneens een voorzichtige vertaling uit naar naar het aantal Eerste Kamerzetels worden door gegeven. Presentatie: Rob op tv het Trip.

mei 2021
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!