Programma gemist?

Een avondvullende uit uitslagenavond in met omstreeks 21.00 op uur een exit poll en (live) op tv schakelingen uit naar partijbijeenkomsten in het het land.

De Provinciale uit Statenverkiezingen. op Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob door Trip, Ferry van Mingelen, in Herman van der tijdens Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het van 'basiskamp' in Hilversum. tijdens Gedurende een de avond wordt voortdurend geschakeld van naar op tv de partijbijeenkomsten in Den Haag naar van de CDA, D66, GroenLinks, PvdA, op tv SP en door VVD en met naar het samenzijn van de naar PVV in Echt. Verslaggever op tv Gerri Eickhof de is in op het Provinciehuis van Limburg op tv aanwezig. Daarnaast met doet Dominique van der Heyde op tv verslag vanuit het in Eerste uit Kamergebouw. Daar komen de ChristenUnie, door van SGP, Partij voor de Dieren en op 50Plus bijeen. met Van der Heyde op spreekt in een Den Haag van bovendien met voormalige in politici Hans Wiegel (VVD), Jan de Marijnissen met (SP), Guusje ter Horst naar (PvdA) en op tv Marnix van Rij (CDA). in Later op naar de avond schuiven ook van een aantal jonge de Tweede Kamerleden met aan: Tofik Dibi (GroenLinks), Fleur Agema in door (PVV), Han ten in Broeke (VVD) en op Sabine Uitslag (CDA). Om naar 21.00 uur, direct na het van van sluiten van de stembureaus, volgt uit een prognose van naar de in Statenverkiezingen in procenten. Er zal de eveneens een met voorzichtige vertaling de naar het aantal Eerste Kamerzetels van worden gegeven. Presentatie: Rob met een Trip.

januari 2021
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!