Programma gemist?

Een avondvullende in uitslagenavond in met omstreeks 21.00 uur een exit naar poll en op tv (live) schakelingen op tv naar partijbijeenkomsten de in het land.

De Provinciale in Statenverkiezingen. een Verslag vanaf tien op verschillende locaties. Rob Trip, Ferry op tv Mingelen, de Herman van der Zandt en Jeroen het uit Wollaars bezetten het op tv 'basiskamp' in Hilversum. op Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld tijdens naar de partijbijeenkomsten op in Den Haag met van CDA, D66, een GroenLinks, PvdA, door SP en VVD op en naar het in samenzijn van de PVV met door in Echt. Verslaggever Gerri op tv Eickhof is op uit het Provinciehuis van door Limburg aanwezig. Daarnaast doet Dominique tijdens op van der Heyde verslag vanuit met het door Eerste Kamergebouw. Daar komen de met ChristenUnie, SGP, Partij het voor van de Dieren en 50Plus van bijeen. Van der naar Heyde spreekt in tijdens Den Haag bovendien met de voormalige politici Hans van Wiegel (VVD), Jan Marijnissen het (SP), de Guusje ter naar Horst (PvdA) en Marnix van Rij een (CDA). Later op in de avond door schuiven de ook een aantal jonge Tweede Kamerleden naar aan: de Tofik Dibi (GroenLinks), Fleur van Agema (PVV), Han ten tijdens Broeke de (VVD) en Sabine Uitslag (CDA). het Om 21.00 naar uur, direct tijdens na het sluiten naar van de stembureaus, volgt een een prognose van tijdens de in Statenverkiezingen in procenten. Er zal eveneens met op tv een voorzichtige vertaling naar een het aantal Eerste uit Kamerzetels worden naar gegeven. Presentatie: Rob het Trip.

mei 2020
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!