Programma gemist?

Een avondvullende door uitslagenavond met op tv omstreeks 21.00 uur naar een exit poll van en (live) in schakelingen naar partijbijeenkomsten in de het land.

De op tv Provinciale Statenverkiezingen. met Verslag vanaf tien van verschillende locaties. Rob Trip, Ferry op tv Mingelen, uit Herman van der Zandt en Jeroen het uit Wollaars bezetten het 'basiskamp' door in Hilversum. op Gedurende de avond naar wordt voortdurend geschakeld het naar de partijbijeenkomsten op in Den Haag van CDA, D66, een GroenLinks, PvdA, in SP en VVD en in naar het op samenzijn het van de PVV in Echt. op Verslaggever van Gerri Eickhof is uit op het Provinciehuis de van Limburg aanwezig. Daarnaast doet Dominique op van in der Heyde naar verslag vanuit het het Eerste Kamergebouw. Daar komen de de ChristenUnie, SGP, Partij met voor de Dieren en in 50Plus van bijeen. Van met der Heyde spreekt in door Den Haag op tv bovendien met voormalige een politici Hans Wiegel (VVD), Jan Marijnissen naar (SP), Guusje ter op tv Horst naar (PvdA) en tijdens Marnix van Rij (CDA). tijdens Later op de avond tijdens schuiven ook een op tv aantal jonge uit Tweede Kamerleden aan: door Tofik Dibi (GroenLinks), Fleur Agema een de (PVV), Han ten Broeke (VVD) en tijdens op Sabine Uitslag (CDA). tijdens Om 21.00 uur, tijdens direct na het sluiten in van de stembureaus, de volgt een door prognose van de Statenverkiezingen in procenten. van Er zal in eveneens een voorzichtige in vertaling naar op het aantal de Eerste Kamerzetels worden gegeven. Presentatie: de Rob van Trip.

oktober 2021
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!