Programma gemist?

Een naar avondvullende uitslagenavond met omstreeks een 21.00 uur een het exit poll en (live) naar schakelingen naar partijbijeenkomsten op tv in het van land.

De Provinciale in Statenverkiezingen. Verslag vanaf uit tien op verschillende locaties. Rob in Trip, Ferry Mingelen, Herman van naar der Zandt tijdens en Jeroen Wollaars bezetten het uit door 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de het avond wordt voortdurend geschakeld in uit naar de partijbijeenkomsten in Den op tv Haag een van CDA, D66, GroenLinks, het PvdA, SP in en VVD en naar het samenzijn de tijdens van de PVV in Echt. door Verslaggever Gerri naar Eickhof is op in het Provinciehuis op tv van Limburg aanwezig. in Daarnaast doet Dominique van der van Heyde een verslag vanuit het Eerste op tv Kamergebouw. Daar komen de het ChristenUnie, SGP, Partij voor van de Dieren en op tv 50Plus bijeen. van Van van der Heyde spreekt in uit Den Haag bovendien met een voormalige politici Hans op tv Wiegel (VVD), Jan van Marijnissen (SP), op Guusje ter Horst (PvdA) en naar Marnix van Rij op tv (CDA). Later een op op tv de avond schuiven ook een aantal door jonge tijdens Tweede Kamerleden tijdens aan: Tofik Dibi (GroenLinks), naar Fleur Agema uit (PVV), Han ten door Broeke (VVD) en Sabine Uitslag (CDA). met Om 21.00 in uur, direct na een het sluiten van het de stembureaus, het volgt een tijdens prognose van de Statenverkiezingen in op procenten. Er zal een eveneens uit een voorzichtige vertaling naar op het aantal van Eerste Kamerzetels worden gegeven. Presentatie: de Rob op tv Trip.

september 2020
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!