Programma gemist?

Een avondvullende uitslagenavond op met omstreeks 21.00 op uur door een exit door poll en (live) schakelingen naar op tv partijbijeenkomsten in het in land.

De Provinciale Statenverkiezingen. met in Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob van het Trip, Ferry Mingelen, Herman van een der Zandt op en Jeroen met Wollaars bezetten het 'basiskamp' in naar Hilversum. Gedurende de avond het wordt voortdurend op tv geschakeld naar de partijbijeenkomsten op tv in Den uit Haag van CDA, een D66, GroenLinks, PvdA, door SP en het VVD en naar het samenzijn uit van naar de PVV in van Echt. Verslaggever Gerri Eickhof is van tijdens op het Provinciehuis van Limburg de aanwezig. Daarnaast doet Dominique uit van van der Heyde verslag het vanuit het Eerste Kamergebouw. Daar in komen op tv de ChristenUnie, SGP, Partij de voor de naar Dieren en 50Plus bijeen. in Van der Heyde spreekt in een in Den Haag bovendien op met voormalige politici Hans door Wiegel (VVD), Jan Marijnissen een (SP), Guusje op tv ter Horst door (PvdA) en Marnix van uit Rij (CDA). Later op de de avond door schuiven ook een aantal het jonge tijdens Tweede Kamerleden aan: Tofik een Dibi tijdens (GroenLinks), Fleur Agema (PVV), Han op tv ten Broeke (VVD) en door door Sabine Uitslag (CDA). Om 21.00 naar uur, direct na het de sluiten een van de naar stembureaus, volgt een prognose van de in Statenverkiezingen in procenten. het Er zal eveneens tijdens een voorzichtige naar vertaling naar van het aantal op Eerste Kamerzetels worden gegeven. Presentatie: tijdens Rob in Trip.

oktober 2019
12-09-2012 20:30

Aflevering van woensdag 12 september 2012

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Een avondvullende uitslagenavond met omstreeks 21.00 uur een exit poll en (live) schakelingen naar partijbijeenkomsten in het land.

02-03-2011 20:30

Aflevering 1

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond - Aflevering 1

De Provinciale Statenverkiezingen. Verslag vanaf tien verschillende locaties. Rob Trip, Ferry Mingelen, Herman van der Zandt en Jeroen Wollaars bezetten het 'basiskamp' in Hilversum. Gedurende de avond wordt voortdurend geschakeld naar de p...

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland kiest: Uitslagenavond gemist

De prognose van de afloop van de Provinciale Statenverkiezingen en de uitslagen staan centraal in deze uitzending.Presentatie: Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!