Programma gemist?

Opinieprogramma met dat een scherp oog op tv heeft voor de op tv ontwikkelingen in in en rondom de islamitische op tv gemeenschap op tv in Nederland en het de wereld. Elke week zal een op panel van op tv vaste deelnemers en tijdens betrokkenen actuele op onderwerpen onder de loep nemen op uit en becommentariëren. Het de panel van de op tv De Halve Maan zal naar voorgezeten worden door een journaliste Naeeda Aurangzeb. In uit wisselende samenstelling een terugkerende panelleden zijn uit o.a. advocate Famile Arslan, journalist de van en oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière op en columniste Funda van Müjde en publiciste Naema een Tahir. op tv Daarnaast wordt bij elk te een bespreken de onderwerp een een betrokken of deskundige gast op uitgenodigd. Elke op tv week is ook De Schotelservice te naar zien, een selectie naar van de de meest opmerkelijke tijdens en spraakmakende televisie uit over of uit het de islamitische wereld, opgevangen met een de met schotel.

november 2020
06-03-2011 12:00

Aflevering 1

De halve maan - Aflevering 1

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2011 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!