Programma gemist?

Terwijl de Cheryl probeert uit te met vissen of Martin door inderdaad vreemdgaat, op tv ontdekt Claire een een vreemde man in huis. de Willemijn krijgt het een nare met mededeling en Anouk probeert Tom definitief op tv terug te een winnen.

november 2021
01-07-2012 20:00

Aflevering 7

Gooische Vrouwen - Aflevering 7

Terwijl Cheryl probeert uit te vissen of Martin inderdaad vreemdgaat, ontdekt Claire een vreemde man in huis. Willemijn krijgt een nare mededeling en Anouk probeert Tom definitief terug te winnen.

Gooische Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gooische Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gooische Vrouwen bij Gooische Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gooische Vrouwen. Heb je een uitzending van Gooische Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gooische Vrouwen gemist

Dramaserie over de avonturen van vier vriendinnen uit het Gooi. Cheryl Morero (Linda de Mol), Claire van Kampen (Tjitske Reidinga), Anouk Verschuur (Susan Visser) en Roelien van Grootheeze (Lies Visschedijk) leven dan wel in grote luxe, toch wordt hun bestaan gekenmerkt door vele ups en downs.Inhoud: Anouk maakt zich ongerust over Claire, die nog steeds teveel drinkt, en de relatie van Roelien en Evert komt door de miskraam onder druk te staan. Ondertussen organiseert Cheryl met Yari een garage sale.

Uitzending gemist van Gooische Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Gooische Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2012 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!