Programma gemist?

De uit laatste week is tijdens aangebroken voor door de drie finalisten. Ze beseffen door niet naar dat dit de zwaarste week tot op nu toe zal met in worden. Ze dienen examen te tijdens doen in op tv alle disciplines, waarna er door een grote ceremonie met zal naar plaatsvinden. De dames in het de dop tijdens zullen nu alles uit de kast van in moeten halen om op tv te laten zien wat ze hebben een van geleerd.

Deze naar keer dragen de dames van zorg voor tijdens de organisatie van het een midzomernachtfeest. Bij deze naar opdracht met ligt er een naar groot gevaar op de de loer: er een blijven vrijgezelle mannen tijdens logeren en er wordt alcohol uit geschonken. Na het feest op tv een doet Mrs. Shrager schokkende tijdens ontdekkingen.

De in vijf overgebleven meiden met ontdekken dat ze een driegangendiner tijdens gaan organiseren voor de zestien op tv personen. Een van de de meer verlegen meiden de krijgt de in leiding, de rest het is haar personeel. Voor naar Mrs. de Shrager is deze avond extra het spannend, haar tijdens reputatie staat op in het spel.

Op weg naar een het ontbijt ontdekken door de meiden een op tv uit paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. uit De dames van in de dop mogen met deze het week een middagthee en modereceptie op organiseren voor een grootheden uit de modewereld. uit een Een van de meiden het zal de met presentatie op zich nemen, naar wat weinig hoopgevend is de gezien de manier van het een spreken die nou door niet bepaald netjes van is.

De in tweede week is ingegaan door en een op tv van de door meiden is inmiddels op naar huis gestuurd. op tv Het gedrag van de op brutale meiden is de naar eerste week verschrikkelijk met geweest op tv en de leraren zijn op vastberaden om hier verandering in de te brengen. Tijdens uit het ontbijt een vinden de dames door in met de dop een uitnodiging met voor een naar rally-evenement. Van Mrs. Harbord krijgen het ze te uit horen dat de uitnodiging op tv niet voor van iedereen is.

Mrs. Shrager begeleidt door de van nieuwe lichting het van acht dames in van de dop van de op luchthaven naar Hereford Hall. naar Het wordt een uit busreis om op tv nooit op te vergeten. Na aankomst in moeten de meiden in zich onder luid protest het ontdoen door van hun piercings. Een van een de eerste opdrachten de die ze krijgen, een is het voorbereiden uit van een van typisch Engels tuinfeest. naar Daar zullen zij de met gastvrouwen in zijn.

De een finale is aangebroken. De drie naar overgebleven meiden tijdens moeten zich bewijzen uit in een een laatste show, waarin ze in hun de nieuwe looks, aangeleerde elegantie en het goede manieren op moeten tonen. In de een zelfgeschreven speech moeten ze naar uit laten weten hoe ze hun deelname de door aan het programma hebben naar beleefd.

Eggleston met Hall Finishing School krijgt voor in het in eerst in haar bestaan koninklijk in bezoek. de Een Italiaanse prins uit uit Venetië tijdens maakt zijn opwachting en uit de leraren willen dat een de meisjes op een fantastische door indruk op de man maken. Daarnaast op tv laat mrs. Harbord op tv weten dat met slecht gedrag met in het vervolg meteen wordt het naar bestraft.

De de meiden moeten deze week een het haute cuisine-maaltijd van voor twintig belangrijke gasten een bereiden. op Maar het hoofd van op de door meiden staat totaal niet naar op tv koken. door Ze zijn nog steeds verbaasd op dat Skye, die zich van op tv het slechtst gedraagt, nu is uit benoemd tot naar aanvoerder van op de groep. Ze besluiten haar de het naar leven zuur te in maken.

De een meiden moeten zorgen een dat ze op hun in best zijn wanneer ze door de met middagthee serveren aan uit de aristocratische moeders uit van enkele vrijgezelle op mannen. Voor naar ze aan die klus beginnen, worden op tv ze onder de handen genomen van door een team van naar kappers uit dat ook voor het van Britse koningshuis werkt. Niet op tv alle meiden van zijn even blij met de het voorgestelde op metamorfoses.

De in dames in de dop worden de door gastvrouwen voor de prestigieuze tijdens jagersvereniging Zetland Hunt. De dames een krijgen de opdracht een om de neergeschoten fazanten door op te rapen, maar zullen die van ook aan jachthonden door moeten voeren. op Hierbij naar lopen de emoties hoog op. Nicole op tv ziet de het nut niet in naar van Mrs. Brewers lessen het over seksuele etiquette. het Sarahs rebelse gedrag op tv lijkt met ervoor te zorgen op tv dat ze naar door huis wordt de gestuurd.

De dames in met de de dop worden verwelkomd in op tv Eggleston Hall. Vóór hun naar aankomst op zijn er al klachten door binnengekomen door bij de politie vanwege hun een wanstaltige gedrag met tijdens de vlucht. Mrs. Shrager het vangt een het stelletje ongeregeld op tv op bij de schoolingang. De van het dames in de dop zullen door het zwaar de krijgen. Aan het eind naar van de week zullen de tijdens zij gastvrouwen zijn op een cocktailfeestje. door Hierbij zullen de uit meest begeerde vrijgezelle op op mannen aanwezig zijn.

Realityreeks waarin op onaangepaste, losgeslagen een meiden en jongens met worden omgetoverd tot op en op tv top ladies en in gentlemen. De de jongeren meiden wonen in intern het in een landhuis, waar zij onder met leiding van de directeur op tv Anouk van Eekelen en een van aantal docenten worden de bijgespijkerd op het gebied met van het innerlijk, uiterlijk, algemene in kennis en een persoonlijke presentatie. Naast het op tv strenge lesprogramma runnen zij naar in hun op tv vrije tijd de samen het huishouden. Wekelijks doen een de `dames en heren de door in de dop´ naar examen en valt iemand af. op tv Degene die de tijdens grootste transformatie heeft ondergaan op tv op tv en heeft bewezen echt iets op tv van zijn of haar van leven te in willen in maken, verdient de hoofdprijs: een het baan, een auto én op een geldbedrag uit van uit ? 15.000.

Realityreeks uit waarin onaangepaste, losgeslagen meiden op en jongens tijdens worden omgetoverd tot op op en top ladies uit en gentlemen. De jongeren een met meiden wonen intern in een in landhuis, waar in zij onder leiding van directeur uit Anouk tijdens van Eekelen en een de aantal naar docenten worden bijgespijkerd op het naar gebied het van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis en uit persoonlijke presentatie. Naast uit een het strenge lesprogramma runnen zij in door hun vrije uit tijd samen het huishouden. de Wekelijks op tv doen de `dames en heren door in op de dop´ examen tijdens en valt het iemand af. Degene die de grootste door in transformatie heeft ondergaan en heeft naar bewezen echt iets de van zijn het of haar leven te een willen maken, met verdient de hoofdprijs: een baan, op een auto van én een de geldbedrag van ? op tv 15.000.

Realityreeks een waarin onaangepaste, losgeslagen meiden in en jongens worden naar omgetoverd tot naar op en top ladies van en gentlemen. De jongeren met naar meiden wonen intern in een op landhuis, de waar zij onder leiding op tv van directeur Anouk van Eekelen het en door een aantal docenten worden bijgespijkerd in op het door gebied naar van innerlijk, uiterlijk, algemene in kennis en een persoonlijke presentatie. Naast het met strenge lesprogramma runnen zij in op hun tijdens vrije tijd samen het huishouden. de Wekelijks doen de de de `dames en heren in in de dop´ examen naar en valt iemand af. het Degene de die de grootste transformatie heeft ondergaan in en de heeft bewezen met echt iets van zijn of van haar de leven te willen maken, de verdient de hoofdprijs: een in baan, een auto én een een geldbedrag uit van ? uit 15.000.

september 2019
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord