Programma gemist?

De laatste week de op is aangebroken voor de drie finalisten. het Ze beseffen niet de dat tijdens dit de zwaarste week tot uit nu toe zal op worden. Ze dienen van examen te het doen een in alle disciplines, uit waarna er een grote ceremonie zal met plaatsvinden. De dames van in in de dop zullen nu door alles uit de kast naar het moeten halen om te tijdens laten zien wat uit ze hebben de geleerd.

Deze tijdens keer dragen de dames zorg een in voor de organisatie van een een midzomernachtfeest. Bij van deze opdracht ligt door er een groot gevaar op tijdens de loer: uit er blijven tijdens vrijgezelle mannen logeren en er uit wordt een alcohol geschonken. Na het uit feest doet Mrs. Shrager op tv in schokkende ontdekkingen.

De tijdens vijf overgebleven meiden ontdekken in dat op ze een driegangendiner gaan een organiseren voor zestien naar personen. Een in van de meer verlegen meiden krijgt van de de leiding, de rest met is haar het personeel. Voor Mrs. Shrager is een deze avond extra uit spannend, haar reputatie tijdens staat op het van spel.

Op van weg naar op tv het ontbijt ontdekken in de meiden een paspop, op tv aangekleed met een tijdens elegante avondjurk. De op tv dames in de dop mogen een op tv deze week een door middagthee en modereceptie organiseren voor naar grootheden tijdens uit de modewereld. Een van uit de meiden zal de met presentatie op zich naar nemen, wat uit weinig hoopgevend is naar gezien de manier van op tv spreken de die nou niet bepaald door netjes op tv is.

De tweede week op tv is ingegaan in en een in van de tijdens meiden is inmiddels naar naar huis gestuurd. Het het gedrag van de op tv brutale meiden is met de eerste week in verschrikkelijk geweest en naar de leraren het zijn vastberaden om in hier verandering in te brengen. Tijdens op het ontbijt tijdens vinden de dames door in tijdens de dop een uitnodiging voor een het rally-evenement. de Van Mrs. Harbord krijgen naar ze een te horen dat de uitnodiging niet op door voor iedereen is.

Mrs. Shrager op begeleidt de op tv nieuwe lichting op tv van acht dames in de dop tijdens van de tijdens luchthaven naar Hereford Hall. in tijdens Het wordt een in busreis om nooit te door vergeten. Na aankomst moeten de een meiden zich een onder luid protest de ontdoen van hun uit piercings. Een van de met eerste van opdrachten die ze op krijgen, is het in voorbereiden van een het typisch Engels uit tuinfeest. Daar zullen zij de op tv gastvrouwen met zijn.

De finale van is aangebroken. van De drie overgebleven meiden met moeten zich bewijzen uit in een op laatste show, waarin ze van hun nieuwe looks, op tv aangeleerde elegantie van en goede manieren met moeten tonen. In een een zelfgeschreven speech moeten ze de de laten weten hoe ze hun deelname een aan op tv het programma hebben een beleefd.

Eggleston uit Hall Finishing het School krijgt voor het eerst in met de haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse in prins door uit Venetië maakt uit zijn opwachting op en de leraren willen door dat de op meisjes een fantastische indruk op met de man maken. op Daarnaast de laat mrs. Harbord weten dat het slecht gedrag in het in op tv vervolg meteen wordt in bestraft.

De meiden het moeten deze week een een haute door cuisine-maaltijd voor twintig tijdens belangrijke gasten met bereiden. Maar het hoofd van de op meiden staat totaal het niet naar de koken. Ze zijn door nog steeds verbaasd dat met Skye, op die zich het slechtst naar gedraagt, op tv nu is benoemd tot aanvoerder tijdens van de groep. op Ze besluiten haar het het leven zuur het te in maken.

De meiden op moeten zorgen door dat ze in op hun best zijn wanneer op tv ze de van middagthee serveren aan de de aristocratische met moeders van enkele vrijgezelle mannen. van Voor het ze aan die klus beginnen, worden naar ze onder handen het genomen door een tijdens team een van kappers dat ook voor de het Britse tijdens koningshuis werkt. Niet alle door meiden in zijn even met blij met de voorgestelde op metamorfoses.

De dames in in de dop worden met in gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland op Hunt. De van dames krijgen de op tv opdracht om neergeschoten fazanten met met op te rapen, maar met zullen die door ook aan jachthonden de moeten voeren. Hierbij lopen op de emoties hoog op. van Nicole ziet het tijdens nut met niet in van Mrs. Brewers door lessen met over seksuele etiquette. Sarahs rebelse een gedrag lijkt ervoor uit te van zorgen dat ze uit naar huis wordt de gestuurd.

De dames het in de op dop worden verwelkomd uit in Eggleston Hall. Vóór hun met aankomst door zijn er al klachten het binnengekomen bij de op politie uit vanwege hun wanstaltige door gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager het vangt het door stelletje het ongeregeld op bij de schoolingang. De de dames in de op tv een dop zullen het zwaar krijgen. Aan uit op het eind van de week het zullen zij gastvrouwen zijn in op een cocktailfeestje. tijdens Hierbij zullen de op tijdens meest begeerde vrijgezelle naar mannen aanwezig zijn.

Realityreeks waarin een onaangepaste, losgeslagen meiden de en jongens het worden omgetoverd tot op met en top ladies en op tv gentlemen. De tijdens jongeren meiden door wonen intern op in een landhuis, naar waar zij onder leiding van op tv directeur Anouk van Eekelen een en uit een aantal docenten worden in bijgespijkerd op het met gebied van op tv innerlijk, uiterlijk, de algemene kennis en persoonlijke naar presentatie. Naast van het strenge lesprogramma runnen uit zij in door hun vrije tijd tijdens samen het huishouden. Wekelijks het doen de `dames en heren door in de dop´ het van examen en valt iemand af. Degene naar die uit de grootste transformatie heeft ondergaan het op en heeft bewezen echt iets naar van zijn of haar naar leven te willen het maken, verdient op tv de hoofdprijs: in een baan, een in auto én een geldbedrag het van de ? 15.000.

Realityreeks door waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en de jongens het worden omgetoverd tot op het en top ladies en het gentlemen. De jongeren in meiden de wonen intern in een landhuis, met waar zij onder de leiding van directeur het Anouk van Eekelen van en tijdens een aantal van docenten worden bijgespijkerd op het gebied een van innerlijk, tijdens uiterlijk, de algemene kennis en naar persoonlijke presentatie. Naast het strenge lesprogramma een runnen zij tijdens in de hun vrije tijd samen het huishouden. uit Wekelijks doen de op op tv `dames en heren in de dop´ in examen en met valt het iemand af. Degene die de van grootste transformatie heeft ondergaan van en heeft bewezen op tv door echt iets van zijn of van haar leven te willen naar maken, verdient de tijdens hoofdprijs: een baan, door een auto én uit een geldbedrag van de ? een 15.000.

Realityreeks tijdens waarin onaangepaste, de losgeslagen meiden en jongens worden tijdens omgetoverd tijdens tot op en top ladies het en gentlemen. De jongeren tijdens uit meiden wonen intern in een landhuis, op tv waar zij in onder leiding op tv van directeur op tv Anouk van Eekelen en een de aantal docenten uit worden bijgespijkerd op het gebied het van innerlijk, van uiterlijk, algemene kennis in en persoonlijke presentatie. het Naast het strenge lesprogramma naar runnen zij in naar hun vrije op tijd het samen het huishouden. Wekelijks op tv doen de `dames en heren op tv in de dop´ de uit examen en valt iemand een af. Degene met die de grootste het transformatie heeft ondergaan met en heeft bewezen naar echt iets van zijn of haar met leven te willen tijdens maken, verdient de door van hoofdprijs: een baan, een auto én door een geldbedrag van van ? op tv 15.000.

juli 2021
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!