Programma gemist?

De op tv laatste week is aangebroken met voor de naar drie finalisten. Ze beseffen niet een dat dit uit de zwaarste week tot door door nu toe zal worden. Ze tijdens dienen examen met te doen in van alle disciplines, waarna er in een grote ceremonie de zal plaatsvinden. op tv De dames in de dop met in zullen nu alles uit de kast van moeten halen in om te laten op tv zien wat ze hebben de van geleerd.

Deze in keer dragen op tv de dames zorg voor het de organisatie van een uit midzomernachtfeest. op Bij deze opdracht ligt er een met groot gevaar op in de het loer: er blijven vrijgezelle mannen op tv tijdens logeren en er de wordt alcohol geschonken. Na het feest op doet Mrs. Shrager tijdens op tv schokkende ontdekkingen.

De vijf overgebleven naar op meiden ontdekken dat ze tijdens een driegangendiner gaan organiseren in voor zestien personen. van Een van de meer het verlegen meiden krijgt het de het leiding, de rest is haar het personeel. een Voor Mrs. Shrager van is deze avond de extra spannend, haar reputatie tijdens staat van op het spel.

Op weg naar uit het ontbijt ontdekken uit de meiden in een paspop, aangekleed met het een elegante avondjurk. van naar De dames in het de dop mogen uit deze week een middagthee in en modereceptie organiseren voor grootheden op tv uit de door modewereld. een Een van de meiden zal de door presentatie een op zich de nemen, wat weinig hoopgevend is de gezien de de manier van op tv spreken die nou niet tijdens bepaald netjes tijdens is.

De tweede week het op is ingegaan en in een van de naar meiden is inmiddels naar huis gestuurd. naar met Het gedrag van tijdens de brutale meiden is de eerste een week verschrikkelijk de geweest een en de leraren met zijn vastberaden om het hier verandering in te naar brengen. Tijdens het door ontbijt vinden de dames in met de dop tijdens een uitnodiging voor de een rally-evenement. het Van Mrs. op Harbord krijgen ze van te horen dat de door uitnodiging niet naar voor iedereen is.

Mrs. Shrager een begeleidt de nieuwe van lichting van acht dames de in in de dop in van de luchthaven naar Hereford van Hall. Het het wordt een busreis door om nooit de te vergeten. Na aankomst van moeten de meiden zich onder met luid naar protest ontdoen van door hun piercings. tijdens Een van de eerste tijdens opdrachten die ze krijgen, op is het voorbereiden van door een typisch Engels de tuinfeest. Daar zullen met zij het de gastvrouwen van zijn.

De op tv finale is aangebroken. op De drie overgebleven een meiden moeten zich bewijzen op tv in een laatste op tv show, waarin ze hun tijdens in nieuwe looks, aangeleerde in elegantie en goede manieren moeten tonen. de In een het zelfgeschreven op speech moeten ze op laten weten hoe ze tijdens hun deelname aan op het programma hebben met beleefd.

Eggleston tijdens Hall Finishing School krijgt naar voor het in eerst in haar bestaan door koninklijk bezoek. Een Italiaanse de naar prins uit Venetië maakt zijn met opwachting op tv en de leraren willen van dat de meisjes door een fantastische indruk tijdens op de een man maken. Daarnaast laat mrs. Harbord de weten dat met slecht gedrag naar in het vervolg meteen op tv wordt naar bestraft.

De meiden met moeten deze week in een haute cuisine-maaltijd in voor twintig belangrijke gasten een bereiden. Maar het tijdens hoofd van de met meiden staat totaal naar niet door naar koken. Ze zijn door nog steeds uit verbaasd dat Skye, tijdens die zich het het slechtst gedraagt, nu is benoemd tijdens het tot aanvoerder van de het groep. Ze besluiten haar tijdens het leven zuur te met op tv maken.

De in meiden moeten van zorgen dat ze op naar hun best zijn wanneer ze op de middagthee met serveren aan de in aristocratische moeders van in enkele vrijgezelle in mannen. Voor met ze aan die klus beginnen, door worden ze onder handen de genomen door een tijdens team van van kappers dat uit ook voor het het Britse koningshuis werkt. Niet op tv alle meiden zijn even door tijdens blij met de voorgestelde een metamorfoses.

De door dames in de dop worden tijdens gastvrouwen in voor de prestigieuze jagersvereniging in Zetland Hunt. De dames naar krijgen tijdens de opdracht om neergeschoten fazanten door op te van rapen, maar zullen in die ook in aan jachthonden moeten voeren. een Hierbij lopen in de emoties hoog op. Nicole door ziet naar het nut een niet in van Mrs. Brewers lessen naar over seksuele etiquette. door naar Sarahs rebelse gedrag lijkt ervoor de te zorgen een dat ze naar huis wordt naar naar gestuurd.

De dames in in de tijdens dop worden verwelkomd naar in Eggleston Hall. Vóór hun uit aankomst zijn er met al in klachten binnengekomen naar bij de politie vanwege hun op tv wanstaltige gedrag tijdens de tijdens vlucht. Mrs. uit Shrager naar vangt het stelletje ongeregeld op van bij door de schoolingang. De op dames in de dop uit zullen het in zwaar krijgen. Aan de het eind van op tv de week zullen de zij gastvrouwen zijn door op een cocktailfeestje. door Hierbij zullen de meest tijdens begeerde vrijgezelle mannen door aanwezig zijn.

Realityreeks waarin van onaangepaste, losgeslagen naar meiden en jongens worden omgetoverd van tot op en van top ladies met en gentlemen. De jongeren op meiden op tv wonen intern door in een landhuis, waar zij onder naar van leiding van directeur Anouk het van Eekelen het en een aantal de docenten worden bijgespijkerd een op het gebied van innerlijk, op uiterlijk, algemene kennis en op tv persoonlijke presentatie. door Naast het strenge de lesprogramma runnen in zij in hun vrije tijd naar samen het huishouden. de Wekelijks doen het de `dames in en heren in de dop´ door examen en valt de iemand af. Degene met die de grootste naar transformatie naar heeft ondergaan en van heeft bewezen echt iets van het zijn door of haar leven te op willen maken, een verdient de hoofdprijs: een baan, door een uit auto én het een geldbedrag van van ? 15.000.

Realityreeks uit waarin onaangepaste, losgeslagen met meiden en jongens door worden omgetoverd tot op en op tv top ladies en door gentlemen. De het jongeren op tv meiden wonen intern in een tijdens landhuis, waar zij met onder leiding van een directeur door Anouk van Eekelen met en een aantal tijdens docenten worden bijgespijkerd op het gebied het van van innerlijk, uiterlijk, algemene tijdens kennis en de persoonlijke presentatie. Naast het strenge lesprogramma een runnen zij op in hun vrije van tijd samen het huishouden. van Wekelijks doen uit de naar `dames en heren in de dop´ in in examen en valt iemand af. Degene van van die de grootste transformatie heeft naar ondergaan tijdens en heeft bewezen echt naar iets van zijn of op haar leven te naar willen maken, verdient de uit hoofdprijs: een tijdens baan, een auto én op een geldbedrag op tv van ? naar 15.000.

Realityreeks in waarin onaangepaste, losgeslagen van meiden en uit jongens worden omgetoverd tot op en met top ladies door en gentlemen. De jongeren van met meiden wonen intern in een van landhuis, een waar zij onder leiding van op directeur Anouk van Eekelen in en naar een aantal in docenten worden bijgespijkerd door op het gebied van innerlijk, uiterlijk, naar algemene kennis en met van persoonlijke presentatie. Naast door het strenge lesprogramma runnen zij op in hun vrije tijd een op samen het huishouden. Wekelijks uit doen de `dames en heren op in de de dop´ examen met en valt uit iemand af. Degene die op de grootste transformatie op heeft ondergaan met en heeft bewezen echt naar iets van het zijn of haar leven het te willen naar maken, verdient de hoofdprijs: uit een baan, een auto én op een geldbedrag door van op tv ? 15.000.

november 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!