Programma gemist?

De naar laatste week is aangebroken met voor de drie finalisten. uit in Ze beseffen niet dat van dit de zwaarste week tot van nu toe door zal worden. tijdens Ze dienen examen uit te doen in op tv alle disciplines, waarna er op tv een grote tijdens ceremonie zal plaatsvinden. De tijdens dames door in de dop zullen nu van alles uit de kast uit uit moeten halen om te laten zien op het wat ze hebben naar geleerd.

Deze keer de dragen de dames tijdens zorg voor op de organisatie van een de midzomernachtfeest. Bij deze uit opdracht ligt de er een groot op tv gevaar op de het loer: er blijven een vrijgezelle mannen logeren en door er door wordt alcohol geschonken. de Na het feest doet Mrs. op tv Shrager in schokkende ontdekkingen.

De vijf overgebleven de meiden ontdekken dat de ze een door driegangendiner tijdens gaan organiseren voor zestien met personen. Een van de meer de verlegen meiden krijgt op de leiding, door de in rest is haar op personeel. Voor Mrs. Shrager naar is deze avond extra spannend, de de haar reputatie staat op het van spel.

Op op weg naar op tv het ontbijt ontdekken de een meiden een het paspop, aangekleed met een elegante het avondjurk. De dames op in de dop mogen naar deze week een door door middagthee en modereceptie organiseren voor in grootheden uit de de modewereld. in Een van de meiden zal de de presentatie op op tv zich nemen, wat uit weinig hoopgevend op tv is gezien de manier op tv van spreken uit die nou niet een bepaald netjes uit is.

De tweede het week is ingegaan het en een van de in meiden een is inmiddels naar huis gestuurd. naar Het gedrag van op de brutale meiden op tv het is de eerste tijdens week verschrikkelijk geweest en de leraren uit zijn van vastberaden om hier verandering in een te de brengen. Tijdens het ontbijt de vinden de dames in met de dop op een uitnodiging voor het een rally-evenement. Van Mrs. uit Harbord krijgen ze van te het horen dat een de uitnodiging niet voor iedereen in is.

Mrs. Shrager begeleidt op de nieuwe een lichting van acht dames het in de een dop tijdens van de luchthaven naar Hereford Hall. het Het wordt naar een busreis om nooit uit te vergeten. een Na aankomst met moeten de meiden zich in onder luid protest op tv ontdoen een van hun piercings. Een van de met eerste opdrachten die van ze krijgen, het is het het voorbereiden van het een typisch Engels tuinfeest. de Daar zullen zij de tijdens gastvrouwen naar zijn.

De op tv finale is aangebroken. door De drie overgebleven van meiden moeten zich bewijzen op tv in een laatste show, een waarin ze hun uit nieuwe van looks, aangeleerde op elegantie en goede naar manieren moeten tonen. In een op zelfgeschreven tijdens speech moeten ze laten tijdens weten hoe ze hun door deelname aan het met programma op hebben beleefd.

Eggleston door Hall Finishing School krijgt voor op het eerst in naar op haar bestaan koninklijk bezoek. Een tijdens Italiaanse het prins uit Venetië maakt door zijn opwachting uit en de leraren willen door dat de meisjes een in fantastische indruk op door de man met maken. Daarnaast laat van mrs. Harbord weten dat slecht door gedrag uit in het vervolg meteen wordt het met bestraft.

De meiden van moeten uit deze week een haute cuisine-maaltijd voor met op twintig belangrijke gasten bereiden. van Maar het hoofd van tijdens de meiden staat door totaal tijdens niet naar koken. Ze zijn op nog steeds verbaasd dat met naar Skye, die zich het slechtst gedraagt, op tv nu is een benoemd tot aanvoerder van van de groep. Ze van besluiten haar tijdens het leven zuur te in op maken.

De meiden moeten in op zorgen dat ze op van hun best zijn wanneer ze tijdens het de middagthee serveren aan de aristocratische uit moeders van enkele door vrijgezelle mannen. Voor uit met ze aan die tijdens klus beginnen, worden ze de onder handen genomen door uit een van team van kappers in dat ook voor het Britse koningshuis tijdens van werkt. Niet alle meiden zijn op tv even tijdens blij met de voorgestelde van metamorfoses.

De het dames in de dop de worden gastvrouwen voor een de prestigieuze jagersvereniging Zetland op tv Hunt. De dames van krijgen door de opdracht om neergeschoten in fazanten op te van rapen, maar zullen die van ook aan door jachthonden moeten voeren. Hierbij op een lopen de emoties hoog naar op. Nicole ziet het uit nut op tv niet in van door Mrs. Brewers lessen over seksuele op etiquette. Sarahs rebelse op gedrag lijkt ervoor tijdens te zorgen dat in ze naar huis door wordt uit gestuurd.

De dames in naar de dop uit worden verwelkomd in een Eggleston Hall. een Vóór hun op tv aankomst zijn er al de klachten binnengekomen bij de naar politie vanwege hun wanstaltige het gedrag tijdens de door vlucht. Mrs. met Shrager vangt met het stelletje ongeregeld op op bij het de schoolingang. De dames in de in dop zullen het tijdens zwaar krijgen. door Aan het een eind van de week naar zullen van zij gastvrouwen zijn op een op cocktailfeestje. Hierbij zullen met de meest begeerde door vrijgezelle mannen aanwezig het zijn.

Realityreeks waarin de onaangepaste, losgeslagen in meiden en jongens een worden omgetoverd tot op en door naar top ladies en gentlemen. De jongeren door meiden wonen intern op tv in de een landhuis, op waar zij onder uit leiding van directeur Anouk van Eekelen het en een aantal van docenten worden bijgespijkerd op tv op het op tv gebied van van innerlijk, uiterlijk, algemene met kennis en persoonlijke het presentatie. Naast het strenge lesprogramma van runnen in zij in hun vrije tijd van samen het huishouden. de Wekelijks doen de naar `dames tijdens en heren in uit de dop´ examen een en valt iemand door af. Degene die de door grootste transformatie met heeft ondergaan en heeft naar bewezen echt iets van een zijn op of haar de leven te willen op tv maken, verdient de hoofdprijs: een baan, op een auto in én een geldbedrag van met ? door 15.000.

Realityreeks tijdens waarin onaangepaste, de losgeslagen meiden en jongens worden op tv omgetoverd tot op door en top ladies en tijdens gentlemen. op De jongeren meiden wonen intern met het in een landhuis, waar zij onder tijdens tijdens leiding van directeur op Anouk van Eekelen en een op tv aantal docenten met worden bijgespijkerd op het tijdens gebied van innerlijk, uit uiterlijk, tijdens algemene kennis en persoonlijke presentatie. Naast naar het met strenge lesprogramma runnen zij in door hun van vrije tijd samen het huishouden. op tv Wekelijks doen het de het `dames en heren op tv in de dop´ examen op tv en valt iemand af. de Degene die de grootste op tv transformatie heeft met ondergaan en heeft bewezen op echt iets in van zijn op tv of haar leven naar te willen van maken, verdient de hoofdprijs: het een baan, een auto tijdens én een geldbedrag op tv van ? uit 15.000.

Realityreeks in waarin onaangepaste, losgeslagen meiden met en jongens worden omgetoverd naar door tot op en top ladies op tv en gentlemen. De de jongeren meiden met wonen intern in een landhuis, door waar tijdens zij onder leiding van directeur op Anouk van Eekelen het en een aantal in docenten worden bijgespijkerd de op het naar gebied van innerlijk, uiterlijk, door algemene kennis in en met persoonlijke presentatie. Naast het tijdens strenge lesprogramma tijdens runnen zij in de hun vrije tijd samen het de huishouden. Wekelijks op tv doen de `dames en met heren in tijdens de dop´ examen tijdens en valt iemand het af. Degene die de met grootste transformatie heeft naar ondergaan een en heeft bewezen in echt iets van zijn of het haar van leven te willen maken, verdient van de hoofdprijs: een uit baan, een auto én uit een geldbedrag door van ? naar 15.000.

maart 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!