Programma gemist?

De het laatste week het is aangebroken voor de drie een finalisten. Ze naar beseffen niet dat tijdens dit de van zwaarste week tot de nu toe zal worden. Ze van dienen examen te doen naar in alle disciplines, een waarna er een van grote ceremonie met zal van plaatsvinden. De dames in met de dop zullen nu in alles uit tijdens de kast in moeten halen om de te laten zien wat door ze hebben met geleerd.

Deze keer de dragen de dames zorg naar voor met de organisatie van een uit midzomernachtfeest. Bij deze naar opdracht met ligt er een naar groot gevaar op de loer: er uit blijven vrijgezelle van mannen logeren en uit er wordt alcohol het geschonken. Na het een feest doet Mrs. uit Shrager schokkende door ontdekkingen.

De vijf overgebleven het meiden ontdekken de dat ze op tv een driegangendiner gaan organiseren voor tijdens tijdens zestien personen. Een van de meer uit verlegen meiden met krijgt de leiding, in de rest uit is haar uit personeel. Voor Mrs. Shrager met is deze op avond extra spannend, haar reputatie tijdens staat op het in spel.

Op weg in naar het ontbijt ontdekken in de meiden in een paspop, een aangekleed met een op tv elegante avondjurk. De dames op in de tijdens dop mogen deze tijdens week een middagthee en modereceptie het een organiseren voor grootheden door uit de modewereld. tijdens Een van de meiden op zal de presentatie van op zich nemen, wat weinig op tv hoopgevend is gezien op tv de manier van uit spreken met die nou niet bepaald naar netjes de is.

De tweede week met in is ingegaan en een van de tijdens meiden in is inmiddels naar in huis gestuurd. Het in gedrag van de brutale meiden de uit is de eerste week verschrikkelijk in geweest en op de leraren zijn tijdens vastberaden om hier verandering in de op tv te brengen. Tijdens het ontbijt op tv vinden de de dames in uit de dop een uitnodiging voor een op rally-evenement. Van Mrs. van Harbord de krijgen ze te horen dat van de op uitnodiging niet voor in iedereen is.

Mrs. van Shrager begeleidt het de nieuwe lichting tijdens van acht dames met in de dop van de luchthaven naar naar Hereford tijdens Hall. naar Het wordt een busreis met om nooit te vergeten. Na op aankomst op moeten de meiden zich de onder luid met protest ontdoen van hun piercings. tijdens Een door van de met eerste opdrachten die het ze krijgen, is een het voorbereiden van een een typisch Engels een tuinfeest. Daar zullen zij tijdens de gastvrouwen uit zijn.

De finale het is op tv aangebroken. De drie tijdens overgebleven meiden moeten tijdens zich bewijzen in tijdens een laatste show, waarin een ze hun nieuwe looks, door aangeleerde elegantie naar en goede door manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven tijdens speech op moeten ze in laten weten hoe ze hun deelname door aan tijdens het programma hebben in beleefd.

Eggleston een Hall Finishing een School krijgt voor op tv het eerst in haar bestaan uit koninklijk bezoek. de Een Italiaanse prins uit de Venetië maakt zijn opwachting van en de de leraren willen de dat de meisjes van een fantastische uit indruk op de man uit maken. Daarnaast laat mrs. Harbord tijdens weten dat de slecht uit gedrag in het een vervolg meteen wordt de bestraft.

De meiden uit moeten deze week een op haute cuisine-maaltijd voor in twintig een belangrijke gasten het bereiden. Maar het hoofd van de het meiden in staat totaal niet naar de koken. Ze zijn nog met steeds verbaasd dat van Skye, die zich een het slechtst gedraagt, door nu is benoemd een tijdens tot aanvoerder van met de groep. Ze besluiten haar het de leven zuur met te in maken.

De meiden moeten van op tv zorgen dat ze op een hun best zijn wanneer op ze de middagthee naar serveren aan de aristocratische een moeders van het enkele vrijgezelle mannen. het Voor ze met aan die klus met beginnen, worden ze in onder handen genomen door van een team van een kappers de dat ook voor op het Britse koningshuis werkt. Niet alle op tv meiden zijn in even blij van met de voorgestelde door metamorfoses.

De dames in op tv de dop worden op gastvrouwen voor met de prestigieuze jagersvereniging op Zetland Hunt. De dames op tv krijgen de opdracht een de om neergeschoten fazanten op te rapen, in maar zullen die het ook op tv aan jachthonden moeten voeren. het Hierbij lopen de op tv emoties hoog op. Nicole naar ziet in het nut niet in van naar Mrs. Brewers met lessen op over seksuele etiquette. Sarahs rebelse van gedrag het lijkt ervoor te zorgen dat ze met naar huis tijdens wordt op gestuurd.

De tijdens dames in de naar dop worden verwelkomd in op tv Eggleston een Hall. Vóór hun naar aankomst zijn er al op klachten binnengekomen bij de met politie vanwege op hun wanstaltige gedrag op tv tijdens de vlucht. Mrs. Shrager tijdens vangt het op tv stelletje ongeregeld op de bij de schoolingang. De de het dames in de dop zullen het de naar zwaar krijgen. Aan het op tv eind van de week zullen tijdens zij gastvrouwen zijn in naar op een cocktailfeestje. Hierbij een zullen de meest begeerde met vrijgezelle mannen aanwezig de zijn.

Realityreeks uit waarin onaangepaste, naar losgeslagen meiden en jongens worden het omgetoverd op tv tot op en top ladies en op gentlemen. door De jongeren meiden wonen van intern het in een landhuis, waar naar zij onder door leiding van directeur Anouk uit van Eekelen en van een aantal met docenten worden bijgespijkerd in op het gebied van innerlijk, op tv uiterlijk, door algemene kennis en persoonlijke presentatie. de Naast het strenge lesprogramma door met runnen zij in hun vrije tijd op samen naar het huishouden. Wekelijks doen naar de een `dames en heren in de van dop´ examen op tv en valt iemand af. Degene een die de van grootste een transformatie heeft ondergaan op tv en heeft bewezen echt iets door van zijn of haar van leven in te willen maken, verdient van de hoofdprijs: een een baan, een een auto én een geldbedrag van met ? in 15.000.

Realityreeks waarin in onaangepaste, losgeslagen van meiden en jongens tijdens worden omgetoverd tot op en door top ladies en naar uit gentlemen. De jongeren op meiden wonen intern in een van landhuis, waar zij op tv onder leiding uit van directeur uit Anouk van Eekelen en een op aantal docenten een worden bijgespijkerd op het gebied tijdens van op tv innerlijk, uiterlijk, op tv algemene kennis en persoonlijke presentatie. het Naast het strenge lesprogramma op runnen zij naar in hun uit vrije tijd samen het uit huishouden. Wekelijks doen met de naar `dames en heren in de dop´ in examen en valt in iemand af. Degene met die de het grootste transformatie heeft een ondergaan en door heeft bewezen door echt iets van met zijn of haar van leven te willen maken, door verdient de in hoofdprijs: een baan, een auto én op tv een geldbedrag van door ? naar 15.000.

Realityreeks het waarin onaangepaste, losgeslagen uit meiden en jongens worden omgetoverd door tot op en de top ladies en naar uit gentlemen. De jongeren meiden wonen intern uit op in een landhuis, waar zij onder op leiding van op directeur tijdens Anouk van Eekelen en een op aantal docenten worden bijgespijkerd een op het een gebied van innerlijk, tijdens uiterlijk, algemene kennis en het in persoonlijke presentatie. Naast het een strenge lesprogramma runnen op tv zij in hun naar vrije tijd naar samen het huishouden. Wekelijks doen uit de uit `dames en heren het in de dop´ een examen en valt iemand af. Degene de die de grootste de transformatie door heeft ondergaan en van heeft bewezen echt iets van een zijn het of haar leven te willen naar maken, verdient de in hoofdprijs: een de baan, een auto én door een geldbedrag van van ? het 15.000.

juni 2019
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord