Programma gemist?

De het laatste week is aangebroken voor in de drie uit finalisten. Ze beseffen tijdens niet dat uit dit de zwaarste week in tot nu toe zal op worden. Ze uit dienen examen een te doen in uit alle disciplines, waarna er een uit grote ceremonie zal uit plaatsvinden. De op tv dames in de op dop door zullen nu alles uit het de kast moeten halen om in te de laten zien wat ze in hebben op geleerd.

Deze keer een dragen de het dames zorg voor in de organisatie van een midzomernachtfeest. in het Bij deze opdracht ligt tijdens er een groot gevaar op het met de loer: er blijven in vrijgezelle mannen een logeren en er wordt alcohol tijdens geschonken. Na het feest van doet Mrs. Shrager met door schokkende ontdekkingen.

De vijf overgebleven het op tv meiden ontdekken dat ze op een driegangendiner gaan organiseren voor tijdens zestien personen. Een de van de het meer verlegen meiden met krijgt de leiding, in de rest is haar op door personeel. Voor Mrs. Shrager is deze naar avond extra van spannend, haar reputatie staat tijdens op het van spel.

Op weg naar het het ontbijt het ontdekken de meiden een naar paspop, aangekleed met het tijdens een elegante avondjurk. De dames in in in de dop mogen tijdens deze week een middagthee en op modereceptie organiseren tijdens voor grootheden uit de in modewereld. Een van de in meiden zal de de presentatie met op zich nemen, wat uit weinig een hoopgevend is gezien de manier met van uit spreken die nou niet een bepaald netjes in is.

De tweede van week is ingegaan door en een op van de uit meiden is inmiddels naar huis gestuurd. op tv een Het gedrag van de op brutale meiden is de eerste in week verschrikkelijk naar geweest en de op tv leraren zijn vastberaden om op op tv hier verandering in te brengen. Tijdens op het ontbijt vinden tijdens de dames in uit de van dop een uitnodiging voor op tv een rally-evenement. het Van Mrs. Harbord het krijgen ze te horen dat van naar de uitnodiging niet voor iedereen op is.

Mrs. Shrager tijdens begeleidt de nieuwe op lichting van acht dames het in de dop op van de luchthaven de naar Hereford Hall. van Het de wordt een op busreis om nooit te vergeten. Na in aankomst uit moeten de de meiden zich onder de luid protest ontdoen van in hun piercings. Een door van de op tv eerste opdrachten die ze de krijgen, is het voorbereiden uit van een naar typisch Engels tijdens tuinfeest. Daar zullen een zij de gastvrouwen tijdens zijn.

De op tv finale is aangebroken. De met drie uit overgebleven meiden moeten zich bewijzen in het een naar laatste show, waarin de ze hun op nieuwe looks, aangeleerde elegantie en de goede manieren de moeten tonen. In op tv een zelfgeschreven uit speech moeten ze laten met weten hoe een ze hun deelname aan het programma van hebben uit beleefd.

Eggleston tijdens Hall Finishing uit School krijgt voor het eerst uit in haar bestaan koninklijk op uit bezoek. Een Italiaanse prins uit tijdens Venetië maakt zijn opwachting de en de door leraren willen dat de van meisjes op een fantastische indruk op het de man de maken. Daarnaast door laat mrs. Harbord weten door dat slecht gedrag in in het vervolg meteen wordt het in bestraft.

De tijdens meiden moeten deze week een een haute cuisine-maaltijd het voor de twintig belangrijke gasten bereiden. Maar tijdens het hoofd van met de meiden staat een totaal op tv niet naar koken. Ze zijn in nog steeds verbaasd dat door Skye, uit die zich in het slechtst gedraagt, van nu is benoemd tot aanvoerder van van de groep. de Ze besluiten tijdens haar het leven tijdens zuur te op tv maken.

De meiden naar moeten naar zorgen dat ze op op hun best zijn het wanneer ze de middagthee een serveren aan op tv de aristocratische het moeders van enkele vrijgezelle de mannen. Voor ze aan uit die klus beginnen, van worden ze onder handen tijdens genomen door een op tv team door van kappers de dat ook voor een het Britse koningshuis van werkt. Niet alle uit meiden zijn even tijdens blij met de het voorgestelde metamorfoses.

De tijdens dames in de dop worden het gastvrouwen in voor de prestigieuze jagersvereniging op tv Zetland Hunt. De van dames de krijgen de opdracht van om neergeschoten fazanten tijdens op te rapen, de maar zullen die ook uit aan jachthonden moeten tijdens voeren. Hierbij het lopen de emoties hoog op tv op. Nicole de ziet het nut niet van in van Mrs. Brewers lessen in tijdens over seksuele etiquette. naar Sarahs rebelse gedrag het lijkt ervoor te zorgen dat uit ze op tv naar huis wordt op gestuurd.

De dames de in de door dop worden verwelkomd in door Eggleston Hall. Vóór hun in aankomst het zijn er al klachten binnengekomen op tv bij de door politie met vanwege hun wanstaltige gedrag een tijdens de vlucht. Mrs. het Shrager tijdens vangt het stelletje ongeregeld door op bij met de schoolingang. De de dames in de op tv dop zullen het zwaar van krijgen. Aan het door eind van van de week zullen zij gastvrouwen zijn op op tijdens een cocktailfeestje. door Hierbij zullen de een meest begeerde vrijgezelle mannen een aanwezig zijn.

Realityreeks op tv waarin onaangepaste, losgeslagen van meiden en jongens worden omgetoverd van tot op door en naar top ladies en de gentlemen. De jongeren op meiden wonen intern door in een landhuis, waar zij onder uit leiding van directeur naar Anouk met van Eekelen en het een aantal docenten worden in bijgespijkerd op het gebied door op van innerlijk, uiterlijk, algemene van kennis en persoonlijke presentatie. Naast een het strenge lesprogramma tijdens runnen zij in van hun vrije tijd een op tv samen het huishouden. naar Wekelijks doen de `dames en tijdens heren de in de dop´ het examen en valt naar iemand af. Degene op tv die de grootste transformatie heeft door ondergaan en heeft uit bewezen echt iets van door in zijn of haar leven te willen een maken, uit verdient de tijdens hoofdprijs: een baan, een auto én in een een geldbedrag van ? van 15.000.

Realityreeks uit waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en op tv jongens worden uit omgetoverd door tot op en top ladies en door gentlemen. van De jongeren de meiden wonen intern in een landhuis, een naar waar zij onder in leiding van directeur Anouk van Eekelen uit en een een aantal docenten worden op bijgespijkerd op het op tv gebied van innerlijk, uiterlijk, het algemene kennis en uit een persoonlijke presentatie. Naast het tijdens strenge lesprogramma door runnen zij in hun een vrije tijd samen de het huishouden. Wekelijks door doen de `dames en tijdens heren in de naar dop´ examen en van valt iemand af. Degene een die de grootste tijdens door transformatie heeft ondergaan in en heeft bewezen echt op iets van zijn uit of haar leven te uit willen maken, verdient de de hoofdprijs: een baan, op een een auto én een geldbedrag uit van ? een 15.000.

Realityreeks waarin een onaangepaste, uit losgeslagen meiden en jongens met worden omgetoverd tot op door en top ladies van en gentlemen. De uit jongeren meiden wonen intern door op in een landhuis, waar zij een onder leiding op tv van directeur in Anouk van Eekelen en een aantal de het docenten worden bijgespijkerd op het een gebied van innerlijk, door uiterlijk, algemene kennis op tv en persoonlijke het presentatie. Naast het strenge lesprogramma met runnen zij het in hun vrije tijd naar samen het naar huishouden. Wekelijks een doen de `dames en heren het in het de dop´ examen van en valt het iemand af. Degene die de met grootste transformatie heeft de ondergaan en heeft de bewezen met echt iets van zijn of haar door leven naar te willen maken, verdient de door hoofdprijs: het een baan, een auto én op een geldbedrag van tijdens ? op tv 15.000.

augustus 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!