Programma gemist?

De van laatste week is aangebroken voor een de drie door finalisten. in Ze beseffen niet dat dit de het in zwaarste week tot op tv nu toe zal op tv worden. Ze dienen examen door te doen tijdens in alle disciplines, waarna er van een grote ceremonie zal naar plaatsvinden. De dames tijdens op in de dop naar zullen nu alles uit de op tv kast moeten halen om uit te laten zien op wat ze op tv hebben van geleerd.

Deze keer van dragen de de dames zorg voor de organisatie op van van een midzomernachtfeest. een Bij deze opdracht ligt er op een groot op gevaar op de met loer: er blijven de vrijgezelle mannen uit logeren en er wordt alcohol op tv geschonken. Na het tijdens feest doet Mrs. Shrager naar schokkende met ontdekkingen.

De naar vijf overgebleven meiden ontdekken dat in ze een driegangendiner door gaan organiseren voor op zestien personen. naar Een van de meer uit verlegen meiden krijgt uit de tijdens leiding, de rest op tv is haar personeel. in Voor Mrs. op Shrager is deze avond extra met spannend, haar reputatie staat naar op het in spel.

Op weg naar met het tijdens ontbijt ontdekken de meiden het een paspop, aangekleed met uit een elegante avondjurk. door De in dames in de met dop mogen deze week een van middagthee uit en modereceptie een organiseren voor grootheden van uit de modewereld. Een op tv van de tijdens meiden zal de presentatie op uit zich nemen, door wat weinig hoopgevend is met gezien de een manier van spreken naar die nou niet bepaald netjes tijdens naar is.

De met tweede week de is ingegaan en een van de van meiden tijdens is inmiddels naar huis naar gestuurd. Het gedrag in van de brutale meiden van is de naar eerste week met verschrikkelijk geweest en de leraren in zijn vastberaden door om hier van verandering in te met brengen. Tijdens het ontbijt het vinden tijdens de dames in uit de dop een uitnodiging naar voor een rally-evenement. in Van Mrs. Harbord krijgen in ze te op tv horen dat de uitnodiging de niet voor iedereen een is.

Mrs. naar Shrager begeleidt de nieuwe lichting op tv van acht dames van tijdens in de dop van de luchthaven uit naar Hereford Hall. uit Het wordt een naar busreis om nooit op te door vergeten. Na in aankomst moeten de meiden zich uit onder luid het protest ontdoen van hun piercings. met Een naar van de eerste opdrachten die een ze krijgen, van is het voorbereiden van naar een van typisch Engels tuinfeest. van Daar zullen zij op tv de gastvrouwen op zijn.

De finale uit is aangebroken. met De drie overgebleven meiden moeten op zich bewijzen in in een laatste show, op tv waarin ze hun naar nieuwe looks, aangeleerde in op tv elegantie en goede manieren op tv moeten tonen. door In een zelfgeschreven speech moeten uit ze laten weten tijdens hoe ze hun tijdens deelname een aan het programma hebben in beleefd.

Eggleston met Hall Finishing School op krijgt voor het in eerst in op tv haar bestaan koninklijk bezoek. Een tijdens Italiaanse prins uit Venetië met maakt zijn opwachting door en van de leraren willen dat een de meisjes een fantastische het van indruk op de man op maken. Daarnaast laat mrs. Harbord de weten met dat slecht gedrag in het door vervolg meteen naar wordt het bestraft.

De meiden in moeten deze op tv week een haute cuisine-maaltijd op tv voor twintig belangrijke gasten in bereiden. Maar het de hoofd van het de een meiden staat totaal niet de naar koken. Ze zijn nog een steeds verbaasd dat tijdens Skye, die op tv zich het de slechtst gedraagt, de nu is benoemd tot aanvoerder door van de groep. naar Ze een besluiten haar het leven zuur naar te op tv maken.

De uit meiden moeten zorgen dat tijdens ze op hun het best zijn tijdens wanneer ze de middagthee de serveren in aan de aristocratische moeders van enkele de vrijgezelle mannen. Voor door ze het aan die klus beginnen, uit worden ze onder handen het genomen door door een team de van kappers dat ook op tv voor het van Britse koningshuis werkt. Niet door alle meiden met zijn even blij de met de van voorgestelde metamorfoses.

De dames in op tv de door dop worden in gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland van Hunt. De dames de krijgen door de opdracht om neergeschoten met fazanten op te van rapen, maar de zullen die ook aan jachthonden door naar moeten voeren. Hierbij lopen de een emoties hoog op. Nicole van ziet het met nut niet tijdens in van Mrs. in Brewers lessen van over seksuele etiquette. het Sarahs rebelse gedrag lijkt ervoor naar te zorgen dat van ze naar huis wordt op tv het gestuurd.

De uit dames in tijdens de dop worden verwelkomd het in Eggleston Hall. door Vóór hun aankomst zijn de er het al klachten binnengekomen van bij de politie vanwege naar hun wanstaltige gedrag tijdens in de tijdens vlucht. Mrs. Shrager vangt het uit stelletje ongeregeld op een bij de een schoolingang. De dames in naar de dop zullen het uit van zwaar krijgen. Aan het eind met van de week zullen een zij in gastvrouwen zijn op de een cocktailfeestje. Hierbij zullen de uit meest begeerde de vrijgezelle mannen op tv aanwezig zijn.

Realityreeks waarin op tv onaangepaste, losgeslagen meiden en door een jongens worden omgetoverd van tot op en top tijdens ladies en gentlemen. De van jongeren meiden tijdens wonen intern in een landhuis, in waar zij in onder leiding van in directeur Anouk van Eekelen naar en een door aantal docenten worden bijgespijkerd op op het op gebied op tv van innerlijk, uiterlijk, algemene uit kennis en van persoonlijke presentatie. Naast door het strenge lesprogramma de runnen zij in hun vrije tijd met samen het door huishouden. Wekelijks het doen de `dames en heren het de in de dop´ examen de en valt iemand af. Degene uit die uit de grootste transformatie heeft ondergaan tijdens en door heeft bewezen echt iets naar van zijn het of haar door leven te willen maken, verdient de een hoofdprijs: een de baan, de een auto én een het geldbedrag van naar ? 15.000.

Realityreeks de waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en naar in jongens worden omgetoverd tot op en door top ladies op tv en tijdens gentlemen. De jongeren met meiden wonen intern naar in een landhuis, waar door zij onder het leiding van directeur Anouk van Eekelen van en een naar aantal het docenten worden bijgespijkerd op uit het gebied van van innerlijk, uiterlijk, algemene van kennis en persoonlijke presentatie. op tv Naast het het strenge lesprogramma runnen zij in met hun uit vrije tijd samen het de huishouden. door Wekelijks doen de `dames en naar heren in de dop´ de examen van en valt iemand af. het Degene die de grootste van door transformatie heeft ondergaan en heeft in bewezen met echt iets van de zijn of haar het leven te willen maken, verdient de het hoofdprijs: door een baan, uit een auto én van een geldbedrag van ? op tv 15.000.

Realityreeks van waarin onaangepaste, losgeslagen meiden door en jongens worden omgetoverd het tot op het en top ladies en tijdens gentlemen. op tv De jongeren met meiden wonen intern in een landhuis, van waar zij onder op een leiding van directeur Anouk van tijdens Eekelen en van een aantal docenten worden bijgespijkerd in op op tv het gebied in van innerlijk, uiterlijk, algemene door kennis en persoonlijke op presentatie. Naast het strenge in lesprogramma runnen zij in op hun vrije tijd uit samen het tijdens huishouden. Wekelijks doen met de `dames en heren in in de op dop´ examen en valt met iemand af. Degene met door die de grootste transformatie heeft ondergaan in en een heeft bewezen echt in iets van zijn op tv of haar leven te op willen maken, verdient door de hoofdprijs: met een baan, een auto met én een een geldbedrag van ? door 15.000.

januari 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!