Programma gemist?

De laatste week een is uit aangebroken voor de drie finalisten. de Ze beseffen niet het dat op tv dit de zwaarste een week tot nu een toe zal worden. Ze dienen uit examen op tv te doen op tv in alle disciplines, op tv waarna er een in grote ceremonie zal een plaatsvinden. De dames in de de dop zullen nu alles door uit uit de kast moeten halen in om te laten zien op wat ze hebben naar het geleerd.

Deze keer met dragen de naar dames zorg voor de naar organisatie van een de midzomernachtfeest. Bij deze het opdracht ligt er door een groot gevaar uit op de loer: op er blijven vrijgezelle mannen tijdens op tv logeren en er wordt alcohol geschonken. van Na het feest het doet met Mrs. Shrager schokkende in ontdekkingen.

De vijf een overgebleven meiden uit ontdekken dat ze op een driegangendiner gaan van organiseren voor tijdens zestien personen. Een een van de meer verlegen van meiden krijgt de leiding, de de de rest is haar personeel. Voor op Mrs. Shrager is uit deze avond extra spannend, in haar reputatie in staat op door het spel.

Op weg door naar het het ontbijt ontdekken door de meiden een paspop, aangekleed met van in een elegante avondjurk. De dames in door de dop een mogen deze uit week een middagthee en door modereceptie organiseren door voor grootheden uit de een modewereld. Een van de een meiden zal op de presentatie op het zich nemen, wat weinig een hoopgevend is naar gezien uit de manier van spreken die met nou niet naar bepaald netjes naar is.

De tweede op week is naar ingegaan en een van de met meiden is in inmiddels naar huis gestuurd. uit Het gedrag op van de brutale uit meiden met is de eerste week het verschrikkelijk geweest de en de leraren zijn vastberaden om uit hier verandering door in te brengen. Tijdens op tv het een ontbijt vinden het de dames in de dop het een tijdens uitnodiging voor een de rally-evenement. Van Mrs. tijdens Harbord krijgen ze te tijdens horen dat de uitnodiging met niet met voor iedereen is.

Mrs. met Shrager begeleidt de nieuwe lichting de van van acht dames in de het dop van de luchthaven naar naar Hereford op tv Hall. Het met wordt een busreis van om nooit te vergeten. de Na uit aankomst moeten de meiden zich in onder luid protest ontdoen een in van hun piercings. uit Een van de een eerste opdrachten die ze krijgen, is de het de voorbereiden van een uit typisch Engels tuinfeest. Daar door zullen in zij de gastvrouwen door zijn.

De door finale is aangebroken. De op drie overgebleven meiden moeten een zich bewijzen op tv in een laatste van show, waarin ze de hun nieuwe looks, een aangeleerde elegantie uit en goede op manieren moeten tonen. uit In een zelfgeschreven speech naar moeten ze laten weten hoe het ze hun tijdens deelname aan het in programma hebben in beleefd.

Eggleston op Hall Finishing School krijgt voor op tv het naar eerst in haar bestaan koninklijk met bezoek. Een Italiaanse uit prins uit Venetië door maakt zijn opwachting op tv door en de leraren willen met dat de meisjes tijdens een fantastische indruk op de naar man de maken. Daarnaast laat mrs. tijdens Harbord weten dat de slecht op tv gedrag in het vervolg in meteen wordt tijdens bestraft.

De meiden moeten in van deze week een haute in cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke het gasten bereiden. Maar het de hoofd het van de meiden staat totaal een niet naar koken. van Ze zijn nog naar met steeds verbaasd dat Skye, die zich in het slechtst naar gedraagt, nu van is benoemd tot aanvoerder van door de groep. Ze een besluiten het haar het leven het zuur te van maken.

De in meiden moeten op zorgen dat ze op naar hun best zijn op wanneer ze de tijdens middagthee serveren aan de aristocratische door moeders van enkele een vrijgezelle op tv mannen. Voor ze aan die op klus beginnen, worden een ze onder met handen tijdens genomen door een team van kappers uit dat ook voor met het Britse op koningshuis uit werkt. Niet alle meiden zijn even op het blij met de het voorgestelde metamorfoses.

De dames naar in tijdens de dop worden gastvrouwen voor de uit prestigieuze een jagersvereniging Zetland Hunt. De het dames krijgen de opdracht naar om neergeschoten door fazanten de op te rapen, maar zullen die op tv een ook aan jachthonden het moeten voeren. Hierbij lopen met de emoties hoog op. op tv Nicole ziet het nut tijdens niet naar in van Mrs. Brewers van lessen met over seksuele etiquette. Sarahs een rebelse gedrag lijkt ervoor te van de zorgen dat ze met naar huis wordt de gestuurd.

De in dames in de dop op worden verwelkomd in van Eggleston Hall. Vóór hun de aankomst zijn er een al klachten tijdens binnengekomen bij de politie naar de vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens het de vlucht. van Mrs. Shrager met vangt het stelletje ongeregeld op in bij de schoolingang. uit De dames in in de dop uit zullen het zwaar krijgen. naar Aan het tijdens eind van de op tv week zullen zij gastvrouwen tijdens zijn op een cocktailfeestje. in Hierbij zullen naar de meest de begeerde vrijgezelle mannen aanwezig met zijn.

Realityreeks met waarin onaangepaste, losgeslagen met meiden en het jongens worden omgetoverd tot op en op tv op top ladies en gentlemen. De van jongeren op tv meiden wonen intern in een landhuis, met waar zij onder in de leiding van directeur door Anouk van Eekelen en een aantal door de docenten worden bijgespijkerd op met het gebied van van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis en op persoonlijke presentatie. van Naast het strenge op lesprogramma op tv runnen zij in hun vrije tijd door de samen het huishouden. Wekelijks op doen de naar `dames en heren in de dop´ uit examen en van valt iemand af. in Degene die een de grootste transformatie heeft ondergaan in en heeft bewezen het echt het iets van zijn naar of haar leven te willen in maken, op tv verdient de hoofdprijs: tijdens een baan, uit een auto én het een geldbedrag van ? uit 15.000.

Realityreeks een waarin onaangepaste, op tv losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd op tv tot op op tv en top ladies en een gentlemen. De van jongeren meiden uit wonen intern in de een landhuis, waar zij onder op in leiding van directeur in Anouk van Eekelen het en een aantal het docenten worden bijgespijkerd uit op het gebied van innerlijk, uiterlijk, op algemene kennis de en persoonlijke presentatie. Naast met het strenge op tv lesprogramma runnen zij in uit hun vrije het tijd samen het huishouden. de Wekelijks doen door de `dames uit en heren tijdens in de dop´ op tv examen en valt iemand het af. Degene die de op grootste transformatie van heeft ondergaan en heeft bewezen het tijdens echt iets van zijn of haar van leven te op tv willen maken, een verdient de hoofdprijs: een een baan, een auto én tijdens de een geldbedrag van met ? 15.000.

Realityreeks waarin een onaangepaste, losgeslagen meiden op tv en jongens worden op omgetoverd tot een op en top ladies en met gentlemen. De het jongeren meiden in wonen intern in in een landhuis, door waar zij onder leiding uit van directeur Anouk van naar Eekelen en een in aantal op tv docenten worden bijgespijkerd een op het gebied naar van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis en in persoonlijke de presentatie. Naast het de strenge lesprogramma runnen in zij in hun vrije tijdens tijd samen het het huishouden. Wekelijks het doen de `dames en een heren naar in de dop´ examen en valt van iemand af. met Degene die de in grootste transformatie heeft het ondergaan en op tv heeft bewezen echt iets van van de zijn of haar leven te willen naar door maken, verdient de hoofdprijs: een naar baan, een naar auto én uit een geldbedrag van ? naar 15.000.

januari 2019
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord