Programma gemist?

De naar laatste week de is aangebroken voor tijdens de drie finalisten. op tv Ze beseffen niet op tv dat dit de zwaarste het week tot door nu toe zal worden. Ze in dienen examen te doen van in alle het disciplines, waarna er uit een grote ceremonie zal uit plaatsvinden. met De dames in de van dop zullen de nu alles uit de van kast op tv moeten halen om te laten zien op wat ze met hebben op tv geleerd.

Deze keer dragen in de dames zorg door voor de organisatie tijdens van van een midzomernachtfeest. Bij deze van opdracht ligt er naar een tijdens groot gevaar op door de loer: er blijven vrijgezelle op tv mannen logeren en er op met wordt alcohol geschonken. Na het op tv feest doet het Mrs. Shrager naar schokkende ontdekkingen.

De op vijf overgebleven meiden van ontdekken dat ze een driegangendiner het gaan organiseren uit voor zestien personen. in Een van de het meer verlegen meiden krijgt tijdens naar de leiding, de rest is haar in personeel. Voor door Mrs. Shrager is van deze avond extra het spannend, haar op reputatie staat op het met spel.

Op weg naar uit het ontbijt ontdekken tijdens de het meiden een paspop, in aangekleed met een elegante avondjurk. een met De dames in de dop een mogen deze week een op middagthee en tijdens modereceptie organiseren een voor grootheden op tv uit de modewereld. Een van de door meiden zal naar de uit presentatie op zich nemen, wat tijdens weinig hoopgevend van is gezien op tv de manier van spreken op die nou niet bepaald netjes uit uit is.

De tweede week op tv is op tv ingegaan en een het van de met meiden is inmiddels naar in huis gestuurd. Het uit gedrag van de brutale meiden een is uit de eerste week verschrikkelijk geweest met en de de leraren zijn vastberaden een om door hier verandering in te brengen. Tijdens op tv het ontbijt naar vinden met de dames in de dop naar een uitnodiging voor een de rally-evenement. op Van Mrs. Harbord krijgen in ze te van horen dat de tijdens uitnodiging niet op tv voor iedereen is.

Mrs. het Shrager begeleidt de nieuwe naar lichting van op acht dames in de dop door door van de luchthaven met naar Hereford Hall. tijdens Het wordt een tijdens busreis om nooit te door vergeten. Na aankomst moeten het de de meiden zich onder luid met protest ontdoen van hun op piercings. het Een van de eerste met opdrachten die ze krijgen, is door het voorbereiden van door een typisch van Engels tuinfeest. Daar door zullen zij de gastvrouwen de een zijn.

De tijdens finale is aangebroken. het De drie op tv overgebleven meiden moeten zich bewijzen in het een de laatste show, waarin ze hun in nieuwe looks, aangeleerde van uit elegantie en goede manieren moeten tonen. van door In een zelfgeschreven speech met moeten ze laten weten met hoe op ze hun deelname op tv aan het programma hebben tijdens beleefd.

Eggleston een Hall Finishing School krijgt op tv voor het eerst in de haar bestaan koninklijk op bezoek. de Een Italiaanse tijdens prins uit Venetië maakt zijn de opwachting tijdens en de leraren met willen dat de meisjes een fantastische naar indruk op het de man de maken. Daarnaast laat mrs. Harbord op weten dat slecht door een gedrag in het tijdens vervolg meteen wordt van bestraft.

De uit meiden moeten deze week een op tv haute cuisine-maaltijd het voor twintig belangrijke op tv gasten met bereiden. Maar het hoofd in van de met meiden staat totaal niet een naar koken. Ze zijn nog van tijdens steeds verbaasd dat Skye, uit die zich op het slechtst gedraagt, het nu is benoemd tot aanvoerder door van een de groep. Ze besluiten een haar het leven naar zuur te op maken.

De op meiden moeten zorgen dat ze tijdens met op hun best naar zijn wanneer ze op de middagthee serveren het aan de aristocratische moeders van de enkele vrijgezelle mannen. Voor op tv ze uit aan die klus van beginnen, worden ze onder handen op tv genomen door tijdens een op team van kappers dat tijdens ook voor het Britse koningshuis door werkt. naar Niet alle meiden zijn even van de blij met de voorgestelde uit metamorfoses.

De in dames in een de dop worden gastvrouwen voor de het prestigieuze de jagersvereniging Zetland op tv Hunt. De dames krijgen op tv de opdracht een om neergeschoten fazanten op op tv te rapen, de maar zullen die ook aan jachthonden van in moeten voeren. Hierbij lopen de emoties een hoog de op. Nicole het ziet het nut niet in van naar Mrs. Brewers lessen door over seksuele etiquette. met Sarahs rebelse naar gedrag lijkt ervoor te uit zorgen dat uit ze naar een huis wordt van gestuurd.

De uit dames in de dop naar worden verwelkomd in door Eggleston Hall. Vóór de hun een aankomst zijn er al klachten binnengekomen op bij de van politie vanwege hun wanstaltige uit gedrag tijdens de in op tv vlucht. Mrs. Shrager vangt het de stelletje ongeregeld op bij op naar de schoolingang. De dames in de tijdens op tv dop zullen het zwaar de krijgen. Aan door het eind van de naar week zullen zij gastvrouwen naar zijn op een met cocktailfeestje. Hierbij zullen met de de meest begeerde vrijgezelle mannen met aanwezig zijn.

Realityreeks door waarin onaangepaste, in losgeslagen meiden en jongens van worden omgetoverd tot op en door top ladies en op gentlemen. De jongeren op tv van meiden wonen intern in van een landhuis, naar waar zij onder leiding door van directeur Anouk naar van Eekelen en op een aantal docenten worden bijgespijkerd met op van het gebied van van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis een en persoonlijke door presentatie. Naast het naar strenge lesprogramma runnen naar zij in hun op tv vrije tijd samen het huishouden. van Wekelijks in doen de `dames en heren in in de dop´ van examen de en valt iemand af. Degene van die op de grootste transformatie door heeft ondergaan en heeft uit bewezen echt iets van op tv zijn door of haar leven te willen de maken, verdient de in hoofdprijs: een baan, op een auto én op een geldbedrag het van ? naar 15.000.

Realityreeks naar waarin onaangepaste, losgeslagen naar meiden en jongens worden op omgetoverd tot op in en top ladies en naar van gentlemen. De jongeren meiden wonen intern naar in een landhuis, een op tv waar zij onder naar leiding van directeur Anouk uit van Eekelen en een uit aantal docenten worden bijgespijkerd op op het in gebied een van innerlijk, uiterlijk, door algemene kennis en persoonlijke de presentatie. Naast het de strenge lesprogramma runnen zij in het hun vrije tijd met samen naar het huishouden. tijdens Wekelijks doen de `dames en heren in van in de dop´ examen en de valt iemand op tv af. Degene die de het grootste transformatie op tv heeft ondergaan en van heeft bewezen naar echt iets van zijn op tv of haar een leven te willen maken, uit verdient de hoofdprijs: op tv een baan, uit een auto én een geldbedrag een van ? een 15.000.

Realityreeks met waarin onaangepaste, losgeslagen meiden de en uit jongens worden omgetoverd tot op op en met top ladies en gentlemen. De jongeren naar meiden wonen intern door tijdens in een landhuis, het waar zij onder leiding van tijdens directeur Anouk op van Eekelen en een op aantal naar docenten worden bijgespijkerd op het gebied het naar van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis uit en persoonlijke de presentatie. Naast van het strenge lesprogramma runnen zij door in van hun vrije tijd samen het huishouden. het Wekelijks doen de uit `dames van en heren in de dop´ tijdens in examen en valt iemand af. Degene uit die de van grootste in transformatie heeft ondergaan en heeft van bewezen uit echt iets van op zijn of haar de leven te willen naar maken, verdient de hoofdprijs: een op tv baan, een uit auto én een geldbedrag van op door ? 15.000.

april 2021
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!