Programma gemist?

De laatste op tv week is het aangebroken voor de drie het finalisten. Ze beseffen door niet dat naar dit de zwaarste week met tot nu naar toe zal uit worden. Ze dienen examen van te doen in alle tijdens disciplines, waarna er een tijdens grote ceremonie zal met plaatsvinden. de De dames naar in de dop zullen op nu alles uit de kast met moeten halen om uit te laten met zien wat met ze hebben op tv geleerd.

Deze met keer dragen de dames naar zorg voor de met organisatie van een door midzomernachtfeest. Bij deze door opdracht ligt er door een groot op tv gevaar op de op tv loer: er blijven vrijgezelle door mannen logeren en op er wordt alcohol het geschonken. op Na het feest doet Mrs. Shrager in schokkende het ontdekkingen.

De de vijf overgebleven meiden het ontdekken dat ze een een driegangendiner op gaan organiseren voor zestien personen. de Een van de de meer verlegen meiden naar krijgt de uit leiding, de rest is op tv haar een personeel. Voor Mrs. Shrager een is deze avond in extra spannend, haar met reputatie staat op op het spel.

Op met weg naar het ontbijt een ontdekken de een meiden een paspop, aangekleed tijdens met naar een elegante avondjurk. van De dames in de uit dop mogen deze week een in middagthee en modereceptie met organiseren voor naar grootheden uit de modewereld. door Een van een de meiden zal met de presentatie op zich een door nemen, wat weinig hoopgevend is in gezien de met manier van spreken een die nou niet bepaald netjes naar in is.

De tweede week door is ingegaan en het het een van de meiden is op tv inmiddels het naar huis gestuurd. Het gedrag van tijdens de brutale een meiden is tijdens de eerste week op verschrikkelijk geweest en de op leraren zijn vastberaden in om hier verandering naar in te op tv brengen. Tijdens het ontbijt vinden een uit de dames in de dop door een uitnodiging voor uit een rally-evenement. op tv Van Mrs. door Harbord krijgen ze te horen in dat de van uitnodiging niet voor het iedereen is.

Mrs. uit Shrager begeleidt de nieuwe lichting naar van een acht dames in op tv de dop de van de luchthaven naar Hereford Hall. naar Het wordt een de busreis om van nooit te vergeten. door Na de aankomst moeten de meiden zich door onder luid protest op ontdoen van een hun piercings. Een in van de eerste opdrachten die een in ze krijgen, is tijdens het voorbereiden van een typisch door Engels tuinfeest. de Daar zullen zij de van gastvrouwen van zijn.

De door finale is aangebroken. De tijdens drie overgebleven meiden moeten tijdens van zich bewijzen in met een laatste show, in waarin ze hun de nieuwe looks, aangeleerde elegantie en in goede manieren in moeten tonen. In een de zelfgeschreven speech moeten door ze laten weten uit hoe ze hun het deelname aan op het programma hebben naar beleefd.

Eggleston een Hall Finishing School krijgt van voor in het eerst in haar bestaan koninklijk tijdens de bezoek. Een Italiaanse met prins uit Venetië maakt zijn opwachting door in en de leraren willen dat tijdens de meisjes een op fantastische door indruk op de man maken. Daarnaast op tv laat mrs. van Harbord weten van dat slecht gedrag in door het vervolg met meteen wordt in bestraft.

De meiden van moeten uit deze week een haute door cuisine-maaltijd voor uit twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het uit hoofd met van de meiden staat totaal naar van niet naar koken. Ze zijn naar nog steeds verbaasd het dat Skye, op die zich het op tv slechtst gedraagt, nu uit is benoemd tot aanvoerder met van de het groep. Ze besluiten haar het tijdens leven zuur te naar uit maken.

De meiden uit moeten tijdens zorgen dat ze op van hun best zijn wanneer op ze de de middagthee serveren aan de aristocratische uit moeders op tv van enkele van vrijgezelle mannen. Voor ze aan die tijdens klus beginnen, worden het ze van onder handen genomen tijdens door een een team van kappers dat met ook voor uit het Britse koningshuis werkt. tijdens Niet alle meiden zijn even tijdens blij met door de voorgestelde uit metamorfoses.

De met dames in op tv de dop worden gastvrouwen voor door de prestigieuze jagersvereniging de Zetland Hunt. De tijdens dames krijgen de opdracht met om neergeschoten fazanten op op te rapen, van maar zullen van die in ook aan jachthonden moeten voeren. op Hierbij lopen de emoties door hoog op. de Nicole ziet het met nut niet in van uit Mrs. door Brewers lessen over in seksuele etiquette. Sarahs rebelse gedrag in lijkt door ervoor te zorgen uit dat ze naar een huis wordt door gestuurd.

De de dames in de in dop worden verwelkomd in uit Eggleston in Hall. Vóór hun aankomst zijn naar er al klachten binnengekomen van bij de politie uit vanwege hun tijdens wanstaltige gedrag tijdens op de vlucht. Mrs. met Shrager vangt uit het stelletje ongeregeld uit op bij van de schoolingang. De dames in de tijdens dop zullen de het zwaar krijgen. in Aan het eind op van de week een zullen zij gastvrouwen zijn door op met een cocktailfeestje. Hierbij zullen de door meest op begeerde vrijgezelle mannen aanwezig op zijn.

Realityreeks waarin onaangepaste, een met losgeslagen meiden en jongens worden van omgetoverd tot op op en top naar ladies en gentlemen. door De jongeren meiden door wonen intern in een landhuis, een een waar zij onder leiding van directeur tijdens Anouk van Eekelen op tv en een tijdens aantal docenten worden bijgespijkerd het met op het gebied met van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis en op persoonlijke presentatie. Naast tijdens het strenge naar lesprogramma runnen zij naar in hun vrije naar tijd samen naar het huishouden. naar Wekelijks doen de `dames en heren een een in de dop´ op tv examen en valt in iemand af. Degene die de grootste van transformatie in heeft ondergaan tijdens en heeft bewezen echt iets van naar tijdens zijn of haar leven van te willen maken, verdient de uit de hoofdprijs: een baan, een van auto én een geldbedrag op van ? met 15.000.

Realityreeks waarin onaangepaste, met losgeslagen meiden en een jongens worden omgetoverd in tot op en door door top ladies en gentlemen. De jongeren met meiden de wonen intern de in een landhuis, waar naar zij onder leiding van de directeur op tv Anouk van Eekelen en een aantal in docenten naar worden bijgespijkerd op het tijdens gebied van innerlijk, op tv uiterlijk, algemene door kennis en persoonlijke presentatie. Naast de op het strenge lesprogramma runnen zij van in door hun vrije tijd samen tijdens het huishouden. Wekelijks doen de op tv `dames en op tv heren het in de dop´ examen en valt de de iemand af. Degene die de grootste de transformatie heeft ondergaan in en heeft bewezen op echt iets van op zijn of haar het op tv leven te willen maken, verdient uit de de hoofdprijs: een baan, een auto een én een geldbedrag het van ? met 15.000.

Realityreeks waarin door onaangepaste, losgeslagen meiden en door jongens worden omgetoverd door tot op door en top uit ladies en de gentlemen. De jongeren meiden wonen intern tijdens een in een landhuis, waar zij de onder leiding van directeur op Anouk door van Eekelen en een aantal van docenten worden bijgespijkerd tijdens op het gebied tijdens de van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis het en persoonlijke presentatie. Naast een het strenge in lesprogramma runnen zij het in hun uit vrije tijd samen het huishouden. de Wekelijks een doen de `dames en heren het in de van dop´ examen en valt uit iemand van af. Degene de die de grootste transformatie heeft met ondergaan en heeft op bewezen echt iets van op zijn of in haar leven te de willen maken, verdient de naar op hoofdprijs: een baan, een auto én door een geldbedrag van het ? met 15.000.

maart 2019
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord