Programma gemist?

De laatste de week op tv is aangebroken voor de drie van finalisten. Ze een beseffen niet op dat dit de zwaarste week tot het nu door toe zal door worden. Ze dienen examen te in doen met in alle disciplines, waarna een er een grote ceremonie uit zal plaatsvinden. De dames het in de uit dop zullen tijdens nu alles uit uit de kast moeten op halen om te laten zien het wat de ze hebben een geleerd.

Deze de keer dragen uit de dames zorg voor op de organisatie van een midzomernachtfeest. een Bij deze opdracht door het ligt er een groot tijdens gevaar op de loer: in er blijven vrijgezelle mannen met logeren en er tijdens wordt alcohol geschonken. een Na tijdens het feest het doet Mrs. Shrager schokkende met ontdekkingen.

De uit vijf overgebleven de meiden ontdekken dat ze een driegangendiner van gaan organiseren naar voor zestien uit personen. Een van de meer met verlegen naar meiden krijgt met de leiding, de door rest is haar personeel. Voor op Mrs. Shrager op is deze avond op extra spannend, haar het reputatie staat een op het spel.

Op weg naar de het het ontbijt ontdekken de in meiden een tijdens paspop, aangekleed met een in elegante avondjurk. De dames in van de op tv dop mogen deze week van een middagthee uit en modereceptie organiseren voor grootheden op uit de in modewereld. met Een van de meiden tijdens zal de presentatie op zich naar nemen, wat het weinig hoopgevend een is gezien de manier van met spreken die het nou niet bepaald door netjes op is.

De op tv tweede week is van ingegaan en een van de het het meiden is inmiddels naar huis van gestuurd. Het gedrag van van de in brutale meiden is door de eerste week verschrikkelijk geweest naar en de leraren in op tv zijn vastberaden om tijdens hier verandering in te een brengen. Tijdens een het ontbijt vinden in de dames in op tv de dop een uitnodiging voor op tv een rally-evenement. Van Mrs. op Harbord het krijgen ze te horen dat door de een uitnodiging niet voor iedereen tijdens is.

Mrs. Shrager begeleidt in de nieuwe de lichting van acht dames met een in de dop uit van de luchthaven naar door Hereford Hall. Het wordt een op tv naar busreis om nooit te vergeten. Na de aankomst moeten de door het meiden zich onder luid op protest ontdoen van hun op tv piercings. Een van de naar eerste opdrachten die op tv ze met krijgen, is de het voorbereiden van met een typisch Engels tuinfeest. in Daar zullen zij de op tv gastvrouwen door zijn.

De op finale is aangebroken. De drie in overgebleven meiden moeten tijdens zich bewijzen een in een in laatste show, waarin ze hun in van nieuwe looks, aangeleerde elegantie en het goede manieren met moeten tonen. In in een zelfgeschreven speech moeten ze een laten tijdens weten hoe een ze hun deelname aan het naar programma hebben van beleefd.

Eggleston Hall het Finishing door School krijgt voor tijdens het eerst in in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse tijdens prins uit Venetië van maakt in zijn opwachting en uit de leraren willen dat op tv de door meisjes een fantastische indruk een op de de man maken. Daarnaast laat mrs. naar Harbord weten naar dat slecht tijdens gedrag in het vervolg meteen wordt op tv het bestraft.

De meiden van moeten het deze week een haute cuisine-maaltijd voor een twintig belangrijke door gasten uit bereiden. Maar het hoofd van op de meiden staat tijdens totaal niet naar tijdens koken. Ze zijn het nog steeds verbaasd een dat Skye, die zich tijdens het van slechtst gedraagt, nu tijdens is benoemd tot aanvoerder van uit de groep. Ze het besluiten op tv haar het leven zuur uit te naar maken.

De de meiden moeten zorgen dat uit ze van op hun best zijn wanneer ze in de middagthee door serveren tijdens aan de aristocratische op tv moeders van enkele vrijgezelle mannen. van Voor ze in aan die klus beginnen, de worden het ze onder handen genomen op door een het team van kappers dat ook in voor het Britse koningshuis op tv tijdens werkt. Niet alle meiden zijn uit even blij met op de voorgestelde naar metamorfoses.

De dames in uit de met dop worden tijdens gastvrouwen voor de prestigieuze een jagersvereniging Zetland Hunt. de De dames krijgen de op opdracht naar om neergeschoten fazanten op op te rapen, maar naar zullen die ook aan jachthonden op moeten voeren. Hierbij door lopen een de emoties hoog uit op. Nicole het ziet het nut niet door in van Mrs. Brewers lessen uit over op tv seksuele etiquette. Sarahs uit rebelse gedrag lijkt door ervoor te zorgen tijdens dat ze naar naar huis wordt op tv gestuurd.

De dames met in naar de dop worden verwelkomd in in Eggleston Hall. Vóór hun door aankomst zijn naar er de al klachten binnengekomen bij uit de politie vanwege hun door wanstaltige gedrag naar tijdens de vlucht. op tv Mrs. Shrager vangt in het stelletje ongeregeld op bij door de schoolingang. De naar dames de in de dop zullen op het zwaar krijgen. Aan op het eind van van de tijdens week zullen door zij gastvrouwen zijn op een tijdens cocktailfeestje. Hierbij zullen naar de meest uit begeerde vrijgezelle mannen aanwezig het zijn.

Realityreeks naar waarin onaangepaste, losgeslagen naar meiden en jongens worden door omgetoverd tot op en een top naar ladies en gentlemen. De het jongeren meiden een wonen intern in op een landhuis, met waar zij onder leiding met van directeur Anouk door van Eekelen en een tijdens aantal van docenten worden bijgespijkerd op het een gebied van innerlijk, uiterlijk, door algemene het kennis en persoonlijke uit presentatie. Naast het strenge lesprogramma uit in runnen zij in hun op tv vrije tijd het samen het huishouden. Wekelijks doen van de van `dames en heren in de dop´ van van examen en valt iemand af. Degene door die de grootste de transformatie tijdens heeft ondergaan uit en heeft bewezen door echt iets van zijn of tijdens haar leven de te willen maken, verdient een de hoofdprijs: een baan, op tv een auto én op tv op tv een geldbedrag van ? met 15.000.

Realityreeks uit waarin onaangepaste, losgeslagen van meiden en jongens worden omgetoverd door uit tot op en top ladies tijdens en de gentlemen. De jongeren meiden wonen uit intern het in een landhuis, waar zij op onder leiding van directeur het Anouk van Eekelen een op tv en een aantal docenten worden bijgespijkerd van op het door gebied met van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis in en persoonlijke in presentatie. Naast het het strenge lesprogramma het runnen zij in hun vrije tijd in samen naar het huishouden. Wekelijks op tv doen de `dames en heren in in met de dop´ examen en valt een iemand af. Degene uit die de uit grootste transformatie met heeft ondergaan en heeft van bewezen echt iets van door zijn tijdens of haar leven te willen op maken, verdient in de het hoofdprijs: een baan, een auto van én een geldbedrag tijdens van ? van 15.000.

Realityreeks waarin onaangepaste, op losgeslagen meiden een en in jongens worden omgetoverd tot op en van top ladies en met gentlemen. De de jongeren het meiden wonen intern in een de landhuis, waar op zij onder leiding van directeur naar de Anouk van Eekelen en een aantal het docenten worden bijgespijkerd uit op het gebied door van innerlijk, uiterlijk, van van algemene kennis en naar persoonlijke presentatie. Naast het strenge lesprogramma het runnen uit zij in hun naar vrije tijd samen het op tv huishouden. Wekelijks doen de door op tv `dames en heren in de dop´ naar examen en valt naar iemand van af. Degene die de naar grootste met transformatie heeft ondergaan met en heeft bewezen door echt iets van in zijn of haar leven te willen het maken, het verdient de hoofdprijs: een baan, naar tijdens een auto én een geldbedrag van het ? tijdens 15.000.

mei 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!