Programma gemist?

De van laatste week is in aangebroken voor de het drie finalisten. Ze beseffen niet naar dat dit het de zwaarste door week tot nu toe met zal worden. Ze dienen door examen naar te doen in een alle disciplines, waarna er een met grote ceremonie zal naar plaatsvinden. De dames een in de de dop de zullen nu alles uit de kast naar moeten halen om tijdens te laten zien tijdens wat de ze hebben op tv geleerd.

Deze met keer dragen de tijdens dames zorg voor de organisatie een van het een midzomernachtfeest. Bij deze op tv opdracht op tv ligt er een groot gevaar op de in de loer: er blijven vrijgezelle op mannen logeren in en er wordt de alcohol geschonken. Na het feest de naar doet Mrs. Shrager schokkende op tv ontdekkingen.

De vijf overgebleven in meiden ontdekken een dat ze een driegangendiner een gaan organiseren het voor zestien personen. met Een van de meer door verlegen meiden uit krijgt de leiding, door de rest is van haar personeel. tijdens Voor Mrs. op Shrager is deze van avond extra spannend, haar reputatie staat door op het uit spel.

Op weg het naar het tijdens ontbijt ontdekken de meiden een de paspop, van aangekleed met een op tv elegante avondjurk. uit De dames in de dop mogen naar deze week een op tv middagthee en modereceptie door organiseren voor de grootheden met uit de modewereld. Een van met de meiden zal de in presentatie met op zich nemen, wat uit weinig op hoopgevend is gezien de het manier van spreken die nou het niet met bepaald netjes een is.

De tweede op tv week is ingegaan door en een van het de door meiden is inmiddels naar met huis gestuurd. Het op gedrag van van de brutale meiden is de uit eerste week verschrikkelijk geweest in en de leraren uit het zijn vastberaden om hier verandering met in uit te brengen. Tijdens het ontbijt door vinden de dames door in de dop een het uitnodiging voor een van rally-evenement. het Van Mrs. in Harbord krijgen ze te met horen dat de uitnodiging in niet met voor iedereen is.

Mrs. Shrager naar begeleidt het de nieuwe lichting van acht dames op tv in de dop op naar van de luchthaven naar Hereford Hall. door Het het wordt een busreis uit om nooit op tv te vergeten. Na uit aankomst moeten de meiden zich op tv onder luid protest ontdoen tijdens van tijdens hun piercings. Een op van de tijdens eerste opdrachten die ze krijgen, is tijdens het voorbereiden met van een typisch op tv Engels tuinfeest. een Daar zullen zij de gastvrouwen op tv van zijn.

De finale op is aangebroken. De op drie het overgebleven meiden moeten zich op tv bewijzen in van een laatste show, waarin ze uit hun nieuwe looks, aangeleerde naar naar elegantie en goede manieren moeten op tonen. In een zelfgeschreven naar speech uit moeten ze laten weten hoe tijdens ze hun deelname met aan het uit programma hebben van beleefd.

Eggleston Hall door Finishing School krijgt voor tijdens het eerst in tijdens door haar bestaan koninklijk door bezoek. Een Italiaanse prins uit op Venetië door maakt zijn opwachting en de de leraren willen dat het de meisjes een de fantastische van indruk op de het man maken. Daarnaast laat van mrs. Harbord tijdens weten dat slecht gedrag door in het vervolg meteen wordt tijdens in bestraft.

De meiden moeten op deze week het een haute naar cuisine-maaltijd voor de twintig belangrijke gasten in bereiden. Maar het in hoofd van de meiden staat totaal van niet naar het koken. Ze op zijn nog uit steeds verbaasd dat in Skye, die zich het het slechtst gedraagt, nu is tijdens benoemd tot aanvoerder met van de groep. Ze in de besluiten haar het leven zuur tijdens te de maken.

De het meiden moeten zorgen dat met ze op hun best naar zijn door wanneer ze de van middagthee serveren een aan de aristocratische in moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor door ze naar aan die klus beginnen, worden het met ze onder handen van genomen door een team het van kappers op dat ook voor het Britse van koningshuis werkt. uit Niet alle meiden zijn even met in blij met de voorgestelde tijdens metamorfoses.

De dames tijdens in de dop worden van tijdens gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging door Zetland Hunt. De dames in krijgen de in opdracht om een neergeschoten fazanten op te rapen, de van maar zullen die ook door aan jachthonden met moeten voeren. Hierbij lopen de met emoties hoog op. door Nicole ziet het nut in niet in in van Mrs. Brewers lessen het naar over seksuele etiquette. Sarahs rebelse gedrag een lijkt ervoor te tijdens in zorgen dat ze met naar huis wordt tijdens gestuurd.

De dames met in de de dop worden verwelkomd in op tv Eggleston Hall. op Vóór hun het aankomst zijn er al de klachten binnengekomen bij in de politie vanwege hun wanstaltige door gedrag van tijdens de vlucht. Mrs. Shrager door met vangt het stelletje ongeregeld op uit bij van de schoolingang. De dames naar in de dop zullen het op tv zwaar krijgen. uit Aan het door eind van de week zullen de zij een gastvrouwen zijn op een naar cocktailfeestje. Hierbij zullen van de meest begeerde vrijgezelle de mannen aanwezig in zijn.

Realityreeks waarin op onaangepaste, een losgeslagen meiden en jongens worden naar omgetoverd tot de op en op top ladies en gentlemen. De door jongeren meiden wonen met intern in een landhuis, een waar zij een onder leiding van directeur door een Anouk van Eekelen en een op tv aantal docenten worden door bijgespijkerd op het gebied op tv van het innerlijk, uiterlijk, algemene met kennis en persoonlijke presentatie. de Naast het strenge door lesprogramma in runnen zij in hun vrije tijdens tijd samen het huishouden. de Wekelijks doen de een `dames en heren door in de dop´ door examen en valt de in iemand af. Degene naar die de grootste op tv transformatie heeft ondergaan en heeft op bewezen echt iets op tv van zijn of haar op leven door te willen maken, verdient een de hoofdprijs: een uit baan, een auto én op tv een in geldbedrag van ? op 15.000.

Realityreeks waarin onaangepaste, in de losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd op tv met tot op en top ladies en door tijdens gentlemen. De jongeren meiden wonen het intern in in een landhuis, waar zij door onder leiding van naar directeur Anouk van uit Eekelen en een de aantal docenten worden bijgespijkerd door op naar het gebied in van innerlijk, uiterlijk, uit algemene kennis en persoonlijke presentatie. door Naast het strenge de lesprogramma runnen zij in door hun vrije tijdens tijd een samen het huishouden. Wekelijks doen de op `dames en heren op in de van dop´ examen het en valt iemand af. Degene tijdens die de grootste op transformatie heeft een ondergaan op tv en heeft bewezen echt iets in van zijn het of haar naar leven te willen maken, verdient de in hoofdprijs: een naar baan, een auto én tijdens een geldbedrag op tv van ? de 15.000.

Realityreeks waarin onaangepaste, de op tv losgeslagen meiden en jongens worden door omgetoverd tot op en tijdens top ladies op tv en gentlemen. De jongeren de meiden wonen intern in in een een landhuis, waar zij door onder leiding van op tv directeur Anouk van Eekelen in en een aantal naar docenten een worden bijgespijkerd met op het gebied van op tv innerlijk, uiterlijk, algemene kennis de en persoonlijke presentatie. Naast op tv het strenge met lesprogramma runnen zij in het hun de vrije tijd samen in het huishouden. Wekelijks een doen de `dames en heren op tv in de naar dop´ examen en valt in op tv iemand af. Degene die de grootste op tv transformatie heeft ondergaan met en heeft bewezen op tv echt de iets van door zijn of haar leven te in willen maken, verdient de in hoofdprijs: uit een baan, een van auto én een in geldbedrag van ? de 15.000.

oktober 2020
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!