Programma gemist?

De tijdens laatste week is aangebroken voor op de met drie finalisten. Ze uit beseffen niet dat dit op de zwaarste het week tot nu toe op zal worden. Ze door dienen examen te op tv doen in alle disciplines, naar waarna het er een op tv grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames van in in de dop op tv zullen nu alles uit de de kast uit moeten halen om te met laten zien wat ze in hebben het geleerd.

Deze keer de dragen de dames zorg naar voor de organisatie met het van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht de door ligt er een naar groot gevaar op de de loer: er blijven vrijgezelle mannen van van logeren en er wordt alcohol het geschonken. Na het naar feest doet de Mrs. Shrager schokkende op tv ontdekkingen.

De vijf een overgebleven meiden ontdekken dat tijdens van ze een driegangendiner de gaan organiseren voor zestien personen. Een door van de meer op verlegen meiden met krijgt naar de leiding, de rest is haar door personeel. Voor tijdens Mrs. van Shrager is deze avond extra spannend, een haar reputatie staat van op op het spel.

Op de weg naar uit het ontbijt ontdekken de meiden een door uit paspop, aangekleed met een elegante uit avondjurk. De met dames in de dop naar mogen deze week een de middagthee in en modereceptie op organiseren voor grootheden uit in de modewereld. Een een van de meiden zal de naar op tv presentatie op zich nemen, wat weinig tijdens door hoopgevend is gezien de manier op tv van spreken die nou van niet bepaald een netjes van is.

De in tweede week is de ingegaan en met een van de meiden op tv is inmiddels van naar huis gestuurd. door Het gedrag van met de brutale meiden van is de eerste week verschrikkelijk geweest op en de uit leraren zijn naar vastberaden om hier verandering in van met te brengen. Tijdens het ontbijt op vinden de dames in het op tv de dop een door uitnodiging voor een rally-evenement. Van Mrs. een Harbord krijgen naar ze te naar horen dat door de uitnodiging niet naar voor iedereen is.

Mrs. Shrager op tv begeleidt de nieuwe lichting door van acht tijdens dames in de naar dop in van de luchthaven naar een Hereford Hall. Het uit wordt een op busreis om nooit te vergeten. tijdens Na aankomst moeten naar de meiden met zich onder een luid protest ontdoen van hun piercings. de uit Een van de eerste opdrachten die op ze krijgen, met is het een voorbereiden van een naar typisch Engels tuinfeest. Daar een zullen zij de de gastvrouwen op tv zijn.

De finale een is aangebroken. De een drie het overgebleven meiden moeten zich bewijzen van in een laatste door show, het waarin ze hun nieuwe looks, op tv aangeleerde tijdens elegantie en goede manieren op tv moeten tonen. In een naar zelfgeschreven speech met moeten ze laten weten met hoe ze naar hun deelname aan het in programma hebben door beleefd.

Eggleston op Hall Finishing School krijgt voor in het eerst het in haar bestaan een koninklijk tijdens bezoek. Een Italiaanse prins uit op Venetië maakt zijn de opwachting en de leraren een willen dat op de in meisjes een fantastische indruk op de uit in man maken. Daarnaast laat mrs. met Harbord op weten dat slecht een gedrag in het vervolg meteen een wordt het bestraft.

De met meiden moeten deze op tv week een haute cuisine-maaltijd voor naar het twintig belangrijke gasten bereiden. Maar in het hoofd van de op meiden staat de totaal uit niet naar koken. Ze zijn nog tijdens op tv steeds verbaasd dat Skye, die zich naar het slechtst op tv gedraagt, naar nu is benoemd tot de aanvoerder van de groep. Ze op besluiten haar het op leven van zuur te door maken.

De uit meiden moeten op tv zorgen dat ze in op hun best zijn wanneer een ze de middagthee serveren tijdens aan de naar aristocratische moeders van een enkele vrijgezelle mannen. Voor door ze aan uit die klus beginnen, in worden uit ze onder handen genomen naar door een team van kappers tijdens met dat ook voor het Britse naar koningshuis van werkt. Niet alle het meiden zijn even blij met naar de voorgestelde het metamorfoses.

De door dames in van de dop worden gastvrouwen een voor de met prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De het dames krijgen uit de opdracht om neergeschoten in fazanten op tijdens te rapen, maar zullen die door ook aan door jachthonden moeten voeren. Hierbij tijdens lopen de in emoties de hoog op. Nicole door ziet het nut niet in van een Mrs. Brewers het lessen over op tv seksuele etiquette. op tv Sarahs rebelse gedrag lijkt ervoor op tv te zorgen dat een ze naar huis met wordt tijdens gestuurd.

De dames op in uit de dop worden verwelkomd naar in Eggleston Hall. Vóór de hun aankomst tijdens zijn er al op klachten binnengekomen bij de politie op naar vanwege hun wanstaltige gedrag de tijdens de vlucht. Mrs. het Shrager naar vangt het stelletje ongeregeld op bij naar de schoolingang. De op tv met dames in de dop uit zullen het zwaar krijgen. Aan het het eind van het de in week zullen zij gastvrouwen zijn met op op een cocktailfeestje. Hierbij van zullen de meest het begeerde vrijgezelle mannen in aanwezig zijn.

Realityreeks tijdens waarin onaangepaste, de losgeslagen meiden en jongens met worden omgetoverd tot een op en uit top ladies en gentlemen. op De jongeren meiden wonen het intern in een landhuis, het het waar zij onder leiding van directeur uit Anouk uit van Eekelen en een in aantal door docenten worden bijgespijkerd op het van gebied het van innerlijk, uiterlijk, algemene kennis en door persoonlijke presentatie. Naast een het een strenge lesprogramma van runnen zij in hun vrije tijd van op samen het huishouden. door Wekelijks doen de `dames en van heren met in de dop´ naar examen en valt iemand af. op Degene die de met grootste op transformatie heeft ondergaan en heeft bewezen de echt in iets van zijn tijdens of haar de leven te willen het maken, verdient de hoofdprijs: een uit baan, naar een auto én een geldbedrag met van in ? 15.000.

Realityreeks waarin uit onaangepaste, losgeslagen meiden tijdens en een jongens worden omgetoverd het tot op en top ladies met en gentlemen. een De jongeren meiden wonen intern naar in een in landhuis, waar zij met onder leiding tijdens van directeur Anouk van Eekelen door en een van aantal het docenten worden bijgespijkerd op op het gebied van innerlijk, uiterlijk, van uit algemene kennis en persoonlijke de presentatie. Naast het strenge lesprogramma uit runnen zij naar in hun vrije tijd door met samen het huishouden. Wekelijks doen de in `dames een en heren op in de dop´ met examen en valt iemand af. Degene van die naar de grootste van transformatie heeft ondergaan en heeft door bewezen uit echt iets van zijn tijdens of haar leven te willen van op tv maken, verdient de hoofdprijs: met een baan, een auto én tijdens in een geldbedrag van ? van 15.000.

Realityreeks met waarin onaangepaste, losgeslagen door meiden en een jongens worden omgetoverd tot op van en top in ladies en een gentlemen. De jongeren door meiden wonen intern in een landhuis, door uit waar zij onder leiding van door directeur van Anouk van Eekelen op tv en een aantal docenten worden bijgespijkerd door op het door gebied van innerlijk, in uiterlijk, algemene door kennis en op persoonlijke presentatie. Naast van het strenge lesprogramma runnen zij in van in hun vrije tijd samen van het huishouden. Wekelijks doen naar de `dames en heren in in de met dop´ door examen en valt iemand op tv af. Degene die naar de grootste transformatie heeft ondergaan met en door heeft bewezen een echt iets van zijn of haar van leven tijdens te willen maken, verdient een de hoofdprijs: een baan, de op tv een auto én een op geldbedrag van ? door 15.000.

september 2017
24-08-2012 19:31

Aflevering 6

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 6

De laatste week is aangebroken voor de drie finalisten. Ze beseffen niet dat dit de zwaarste week tot nu toe zal worden. Ze dienen examen te doen in alle disciplines, waarna er een grote ceremonie zal plaatsvinden. De dames in de dop zullen...

23-08-2012 19:32

Aflevering 5

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 5

Deze keer dragen de dames zorg voor de organisatie van een midzomernachtfeest. Bij deze opdracht ligt er een groot gevaar op de loer: er blijven vrijgezelle mannen logeren en er wordt alcohol geschonken. Na het feest doet Mrs. Shrager schok...

22-08-2012 19:30

Aflevering 4

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 4

De vijf overgebleven meiden ontdekken dat ze een driegangendiner gaan organiseren voor zestien personen. Een van de meer verlegen meiden krijgt de leiding, de rest is haar personeel. Voor Mrs. Shrager is deze avond extra spannend, haar repu...

21-08-2012 19:30

Aflevering 3

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 3

Op weg naar het ontbijt ontdekken de meiden een paspop, aangekleed met een elegante avondjurk. De dames in de dop mogen deze week een middagthee en modereceptie organiseren voor grootheden uit de modewereld. Een van de meiden zal de present...

20-08-2012 19:30

Aflevering 2

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 2

De tweede week is ingegaan en een van de meiden is inmiddels naar huis gestuurd. Het gedrag van de brutale meiden is de eerste week verschrikkelijk geweest en de leraren zijn vastberaden om hier verandering in te brengen. Tijdens het ontbij...

17-08-2012 19:31

Aflevering 1

Dames En Heren In De Dop - Aflevering 1

Mrs. Shrager begeleidt de nieuwe lichting van acht dames in de dop van de luchthaven naar Hereford Hall. Het wordt een busreis om nooit te vergeten. Na aankomst moeten de meiden zich onder luid protest ontdoen van hun piercings. Een van de ...

16-08-2012 19:32

Coming Of Age

Dames En Heren In De Dop - Coming Of Age

De finale is aangebroken. De drie overgebleven meiden moeten zich bewijzen in een laatste show, waarin ze hun nieuwe looks, aangeleerde elegantie en goede manieren moeten tonen. In een zelfgeschreven speech moeten ze laten weten hoe ze hun ...

15-08-2012 19:31

A Royal Visitor

Dames En Heren In De Dop - A Royal Visitor

Eggleston Hall Finishing School krijgt voor het eerst in haar bestaan koninklijk bezoek. Een Italiaanse prins uit Venetië maakt zijn opwachting en de leraren willen dat de meisjes een fantastische indruk op de man maken. Daarnaast laat mrs....

14-08-2012 19:31

The Dinner Party

Dames En Heren In De Dop - The Dinner Party

De meiden moeten deze week een haute cuisine-maaltijd voor twintig belangrijke gasten bereiden. Maar het hoofd van de meiden staat totaal niet naar koken. Ze zijn nog steeds verbaasd dat Skye, die zich het slechtst gedraagt, nu is benoemd t...

13-08-2012 19:33

Afternoon Tea (swimming With Sharks)

Dames En Heren In De Dop - Afternoon Tea (swimming With Sharks)

De meiden moeten zorgen dat ze op hun best zijn wanneer ze de middagthee serveren aan de aristocratische moeders van enkele vrijgezelle mannen. Voor ze aan die klus beginnen, worden ze onder handen genomen door een team van kappers dat ook ...

10-08-2012 19:31

The Hunt (the Thrill Of The Chase)

Dames En Heren In De Dop - The Hunt (the Thrill Of The Chase)

De dames in de dop worden gastvrouwen voor de prestigieuze jagersvereniging Zetland Hunt. De dames krijgen de opdracht om neergeschoten fazanten op te rapen, maar zullen die ook aan jachthonden moeten voeren. Hierbij lopen de emoties hoog o...

09-08-2012 19:31

The Arrival

Dames En Heren In De Dop - The Arrival

De dames in de dop worden verwelkomd in Eggleston Hall. Vóór hun aankomst zijn er al klachten binnengekomen bij de politie vanwege hun wanstaltige gedrag tijdens de vlucht. Mrs. Shrager vangt het stelletje ongeregeld op bij de schoolingang....

13-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 50

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 50

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

12-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 49

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 49

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

11-05-2011 19:59

Jaargang 2011 aflevering 48

Dames En Heren In De Dop - Jaargang 2011 aflevering 48

Realityreeks waarin onaangepaste, losgeslagen meiden en jongens worden omgetoverd tot op en top ladies en gentlemen. De jongeren meiden wonen intern in een landhuis, waar zij onder leiding van directeur Anouk van Eekelen en een aantal docen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dames En Heren In De Dop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames En Heren In De Dop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames En Heren In De Dop bij Dames En Heren In De Dop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames En Heren In De Dop. Heb je een uitzending van Dames En Heren In De Dop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames En Heren In De Dop gemist

In Dames En Heren In De Dop wordt een groep losgeslagen meiden in tien weken omgetoverd tot nette ladies. De meiden hebben geen enkel benul van enige omgangsvormen en feesten er in hun dagelijkse leven behoorlijk op los. Ze willen echter afscheid nemen van hun ongeremde gedrag en een serieuze poging ondernemen om iets van hun leven te maken. Dit alles vindt plaats vanuit het Dames En Heren In De Dop internaat.

Uitzending gemist van Dames En Heren In De Dop? Hier kun je alle uitzendingen van Dames En Heren In De Dop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord