Programma gemist?

1...,Op maandag 1 van juli naar 2013 is het op verschillende plekken in het Nederland, de Nederlandse het Antillen en Suriname de afschaffing uit van de uit slavernij herdacht. Een impressie naar de van deze viering.

...,In de Heidelbergse tijdens Catechismus en naar op het Concilie een van Trente hebben protestanten met op tv en katholieken vervloekingen in over elkaars leer uit uitgesproken. Dat zorgde eeuwenlang met voor afstand tussen van beide groepen.

...,In de Heidelbergse in Catechismus een en op het Concilie het van Trente op hebben protestanten en katholieken vervloekingen een over elkaars leer in uitgesproken. Dat tijdens zorgde een eeuwenlang voor afstand tussen de beide groepen.

uit 10:10)

'Een op tv hoogtepunt van ons op werk', zo noemt een vertaler Hessel de Visser de presentatie van op het Nieuwe Testament aan de een naar San-bevolking in Botswana.

Op veel plekken van wordt er gestart van met nieuwe op kerkelijke initiatieven. In met Amsterdam het is er Oase voor de Nieuw-West, een eigentijdse kerk met het hart voor met Amsterdam Nieuw-West, een waar iedereen uit welkom is.

'Het moeilijkste een is om mijn man op tv en tijdens mijn kinderen los te uit laten' een zegt Annemieke van naar de Pol - in Kok uit Spakenburg. met Ik ben niet op bang voor de dood, ik heb op tv een prachtige toekomst van met Jezus in naar het tijdens verschiet.

Dit met jaar viert op tv Volle Evangelie Gemeente met 'Woord en Daad' op in Vaassen haar door 40 jarig bestaan. Andreas Leha is met voorganger van met de in gemeente.

De Amerikaanse organisatie een International Justice Mission op tv (IJM) een is al tijdens ruim tien jaar actief in haar met strijd tegen met kinderprostitutie, een kinderarbeid, oneigenlijke landonteiging. Gary Haugen is het internationaal leider van de deze van organisatie. Als oud-medewerker met van de de Verenigde Naties zag van hij veel ellende het in de wereld en bij op het streven de naar meer gerechtheid in door de naar wereld richtte hij IJM op, tijdens om op het die manier op tv het onrecht aan de orde te in het stellen bij overheden en de justitie.

Hoe een bereik je als kerk van mensen die een geen lid uit zijn? Hoe komt het dat mensen uit de kerk de vaak links op tv laten liggen in hun de zoektocht naar in zingeving. Veel een kerken bedenken mooie concepten en in activiteiten, maar nieuwe door mensen worden nauwelijks in bereikt. van 'Wat we willen op stimuleren is dat wij door andere mensen door zien en hen liefhebben', aldus Rudolf van Setz, die in op met de Drentse hoofdstad Assen werkt van aan een een nieuwe manier van kerk zijn. naar van Kleine groepen van christenen midden in van een de maatschappij: Assen tijdens zoekt!

In uit het jaar naar 2017 is het 500 in jaar geleden dat Maarten Luther op tv zijn 95 tijdens stellingen op tv aan de deur van de slotkapel in met te Wittenberg sloeg. Deze het actie wordt vaak beschouwd als tijdens op tv het begin van de Reformatie. in Hierna vonden de in Europa grote veranderingen plaats de op tv op allerlei gebied. Later op werden die naar veranderingen ook zichtbaar uit in de Verenigde Staten. Wat een is de naar invloed van de Reformatie met in de USA? Een een in gesprek met een aantal vooraanstaande in theologen tijdens St. Louis en Grand een Rapids.

In uit december 2010 werd met in Dordrecht van de Nationale Synode gehouden. In tijdens verbondenheid met naar de Bijbel het werden door vertegenwoordigers vanuit op ruim 40 kerken geloofsgesprekken de gevoerd, deze gesprekken werden door geopend in en afgesloten met een de grote bijeenkomst in de op tv Grote Kerk in op tv Dordrecht. Met van een aantal deelnemers wordt met teruggekeken een en vooruit gekeken, een wat is de in boodschap van de een protestantse kerken aan de op samenleving?

In december 2010 de werd in van Dordrecht de het Nationale Synode gehouden. In verbondenheid door met tijdens de Bijbel tijdens werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 op kerken door geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken op tv werden een geopend en afgesloten met tijdens een grote bijeenkomst door in de tijdens Grote Kerk in Dordrecht. Met op tv een aantal deelnemers naar wordt teruggekeken en vooruit op tv op gekeken, wat is de van boodschap van de protestantse de kerken de aan de samenleving?

In december 2010 op tv in werd in Dordrecht in de Nationale Synode gehouden. In uit verbondenheid tijdens met de Bijbel werden door het vertegenwoordigers vanuit ruim 40 de kerken geloofsgesprekken uit gevoerd, deze de gesprekken werden naar geopend en afgesloten met een van grote naar bijeenkomst in de Grote op Kerk in Dordrecht. van Met een aantal deelnemers van wordt teruggekeken de en vooruit gekeken. tijdens Wat is de uit boodschap van met de protestantse kerken aan de met samenleving?

In december 2010 in werd in tijdens Dordrecht de Nationale Synode door gehouden. uit In verbondenheid met in de Bijbel werden door vertegenwoordigers de de vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, de deze gesprekken met werden geopend een en afgesloten met een met grote een bijeenkomst in de Grote naar Kerk in Dordrecht. Met een een van aantal deelnemers wordt teruggekeken tijdens en vooruit gekeken, wat is op tv de het boodschap van de door protestantse kerken aan de van samenleving?

juni 2017
04-07-2013 16:10

Afschaffing Slavernij 150 jaar later (do 4 jul 2013

ZvK DagTV - Afschaffing Slavernij 150 jaar later  (do 4 jul 2013

1...,Op maandag 1 juli 2013 is op verschillende plekken in Nederland, de Nederlandse Antillen en Suriname de afschaffing van de slavernij herdacht. Een impressie van deze viering.

31-05-2013 10:10

Heidelbergse Catechismus 450 jaar (2) (vr 31 mei 2013

ZvK DagTV - Heidelbergse Catechismus 450 jaar (2)  (vr 31 mei 2013

...,In de Heidelbergse Catechismus en op het Concilie van Trente hebben protestanten en katholieken vervloekingen over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde eeuwenlang voor afstand tussen beide groepen.

24-05-2013 10:10

Heidelbergse Catechismus 450 jaar (1) (vr 24 mei 2013

ZvK DagTV - Heidelbergse Catechismus 450 jaar (1)  (vr 24 mei 2013

...,In de Heidelbergse Catechismus en op het Concilie van Trente hebben protestanten en katholieken vervloekingen over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde eeuwenlang voor afstand tussen beide groepen.

17-05-2013 10:10

Dominee in Kunduz (vr 17 mei 2013

ZvK DagTV - Dominee in Kunduz  (vr 17 mei 2013

10:10)

03-05-2013 10:10

Nieuwe Bijbelvertaling voor Bosjesmensen in Botswana (...

ZvK DagTV - Nieuwe Bijbelvertaling voor Bosjesmensen in Botswana  (...

'Een hoogtepunt van ons werk', zo noemt vertaler Hessel Visser de presentatie van het Nieuwe Testament aan de San-bevolking in Botswana.

26-04-2013 11:11

Aflevering van vrijdag 26 april 2013

ZvK DagTV - Aflevering van vrijdag 26 april 2013

Op veel plekken wordt er gestart met nieuwe kerkelijke initiatieven. In Amsterdam is er Oase voor Nieuw-West, een eigentijdse kerk met hart voor Amsterdam Nieuw-West, waar iedereen welkom is.

29-03-2013 10:10

Waarom zou ik angstig zijn?

ZvK DagTV - Waarom zou ik angstig zijn?

'Het moeilijkste is om mijn man en mijn kinderen los te laten' zegt Annemieke van de Pol - Kok uit Spakenburg. Ik ben niet bang voor de dood, ik heb een prachtige toekomst met Jezus in het verschiet.

22-03-2013 11:06

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

ZvK DagTV - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dit jaar viert Volle Evangelie Gemeente 'Woord en Daad' in Vaassen haar 40 jarig bestaan. Andreas Leha is voorganger van de gemeente.

01-06-2011 09:35

Aflevering 12

ZvK DagTV - Aflevering 12

De Amerikaanse organisatie International Justice Mission (IJM) is al ruim tien jaar actief in haar strijd tegen kinderprostitutie, kinderarbeid, oneigenlijke landonteiging. Gary Haugen is internationaal leider van deze organisatie. Als oud-...

25-05-2011 09:40

Aflevering 11

ZvK DagTV - Aflevering 11

Hoe bereik je als kerk mensen die geen lid zijn? Hoe komt het dat mensen de kerk vaak links laten liggen in hun zoektocht naar zingeving. Veel kerken bedenken mooie concepten en activiteiten, maar nieuwe mensen worden nauwelijks bereikt. 'W...

11-05-2011 09:40

Aflevering 10

ZvK DagTV - Aflevering 10

In het jaar 2017 is het 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen aan de deur van de slotkapel te Wittenberg sloeg. Deze actie wordt vaak beschouwd als het begin van de Reformatie. Hierna vonden in Europa grote veranderingen pl...

27-04-2011 09:40

Aflevering 8

ZvK DagTV - Aflevering 8

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

20-04-2011 09:40

Aflevering 7

ZvK DagTV - Aflevering 7

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

13-04-2011 09:40

Aflevering 6

ZvK DagTV - Aflevering 6

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

06-04-2011 09:40

Aflevering 5

ZvK DagTV - Aflevering 5

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

ZvK DagTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ZvK DagTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ZvK DagTV bij ZvK DagTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ZvK DagTV. Heb je een uitzending van ZvK DagTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ZvK DagTV gemist

Hans Vel Tromp was jarenlang betrokken bij de Havenkerk in de Haagse Schilderwijk. Het was voor hem een stimulans omtheologie te studeren en na afronding werd hij gevraagd door de Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen om missionairwerk te doen in Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Inmiddels is hij een paar jaar aan de slag en is hij begonnen aanstadszendingswerk in de Havenstad Durban.

Uitzending gemist van ZvK DagTV? Hier kun je alle uitzendingen van ZvK DagTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord