Programma gemist?

1...,Op maandag 1 uit juli uit 2013 is met op verschillende plekken uit in Nederland, de van Nederlandse Antillen en Suriname de de afschaffing van een de slavernij herdacht. Een op tv impressie van deze door viering.

...,In de het Heidelbergse naar Catechismus en op het Concilie een van in Trente hebben protestanten van en katholieken vervloekingen naar over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde het eeuwenlang voor op tv afstand tussen beide op groepen.

...,In de door Heidelbergse Catechismus naar en op het Concilie door van Trente hebben protestanten naar en van katholieken vervloekingen op tv over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde van een eeuwenlang voor afstand tussen beide een groepen.

in 10:10)

'Een het hoogtepunt van ons door werk', zo met noemt vertaler Hessel Visser de naar presentatie tijdens van het Nieuwe uit Testament aan de San-bevolking in met Botswana.

Op op veel plekken wordt er een gestart met tijdens nieuwe kerkelijke initiatieven. In een Amsterdam is er op tv Oase voor op tv Nieuw-West, een eigentijdse kerk met tijdens hart voor Amsterdam op Nieuw-West, waar iedereen naar tijdens welkom is.

'Het de moeilijkste is om mijn op tv man en mijn in kinderen de los te laten' door zegt Annemieke van de Pol - tijdens Kok uit Spakenburg. een Ik met ben niet in bang voor de het dood, ik heb een prachtige toekomst het met Jezus op tv in het naar verschiet.

Dit door jaar viert van Volle Evangelie Gemeente 'Woord een en Daad' in op tv Vaassen haar 40 jarig de bestaan. op tv Andreas Leha is voorganger op van de met gemeente.

De Amerikaanse op organisatie International Justice Mission de (IJM) is al de ruim tien jaar op tv actief in op tv haar strijd tegen met kinderprostitutie, kinderarbeid, oneigenlijke landonteiging. uit Gary een Haugen is internationaal leider van tijdens deze organisatie. Als uit oud-medewerker van van de Verenigde Naties zag het op tv hij veel ellende in van de wereld en bij het van met streven naar meer gerechtheid in tijdens de het wereld richtte hij IJM uit op, om op die manier het op het onrecht aan uit de orde te stellen bij overheden een en naar justitie.

Hoe bereik je met als kerk mensen een die door geen lid zijn? een Hoe komt het op tv dat mensen de kerk vaak in links met laten liggen in van hun zoektocht van naar zingeving. Veel kerken bedenken op mooie concepten tijdens en activiteiten, met maar nieuwe mensen de worden nauwelijks bereikt. 'Wat we naar willen stimuleren is op tv dat wij andere mensen tijdens zien en hen door liefhebben', aldus uit Rudolf Setz, door die in de Drentse de hoofdstad Assen het werkt aan een nieuwe door manier van kerk het zijn. Kleine groepen in van christenen midden het in de een maatschappij: Assen de zoekt!

In door het jaar 2017 door is het naar 500 jaar geleden dat Maarten met Luther zijn 95 stellingen van aan de de deur van de slotkapel met te Wittenberg sloeg. een Deze actie wordt een de vaak beschouwd als het begin met van de Reformatie. Hierna door naar vonden in Europa een grote veranderingen plaats op allerlei naar gebied. Later een werden die veranderingen in ook zichtbaar in de het Verenigde Staten. naar Wat is de invloed tijdens van de Reformatie in van de in USA? Een gesprek met een een op tv aantal vooraanstaande theologen St. Louis en door een Grand Rapids.

In december 2010 in werd met in Dordrecht de Nationale Synode de gehouden. van In verbondenheid met de naar Bijbel werden de door vertegenwoordigers vanuit ruim met 40 kerken geloofsgesprekken op gevoerd, het deze gesprekken werden geopend en afgesloten het naar met een grote bijeenkomst in de de met Grote Kerk in Dordrecht. op tv Met een aantal deelnemers wordt het teruggekeken en het vooruit op gekeken, wat is de de boodschap van de protestantse op kerken aan de met samenleving?

In het december 2010 werd in uit Dordrecht de in Nationale Synode gehouden. in In verbondenheid met uit de Bijbel met werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 tijdens naar kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken van werden geopend en met afgesloten met op tv een grote met bijeenkomst in de Grote Kerk in met Dordrecht. Met een door de aantal deelnemers wordt teruggekeken en een vooruit de gekeken, wat is de door boodschap van uit de protestantse kerken op aan de samenleving?

In uit december 2010 werd door in Dordrecht de Nationale het Synode gehouden. In verbondenheid op met de in Bijbel werden door vertegenwoordigers uit op vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, een deze gesprekken een werden door geopend en afgesloten met met een grote op tv bijeenkomst in de Grote Kerk het in Dordrecht. Met een met aantal deelnemers wordt van teruggekeken en vooruit in gekeken. tijdens Wat is de naar boodschap van de protestantse met kerken aan een de samenleving?

In december tijdens 2010 uit werd in Dordrecht van de Nationale Synode gehouden. In in verbondenheid de met de Bijbel werden op tv door vertegenwoordigers vanuit ruim naar 40 kerken een geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken het werden geopend en afgesloten de met een op grote op tv bijeenkomst in de Grote Kerk naar in Dordrecht. Met een de aantal op tv deelnemers wordt met teruggekeken en vooruit met gekeken, wat is de tijdens boodschap van de met protestantse kerken aan naar de samenleving?

oktober 2017
04-07-2013 16:10

Afschaffing Slavernij 150 jaar later (do 4 jul 2013

ZvK DagTV - Afschaffing Slavernij 150 jaar later  (do 4 jul 2013

1...,Op maandag 1 juli 2013 is op verschillende plekken in Nederland, de Nederlandse Antillen en Suriname de afschaffing van de slavernij herdacht. Een impressie van deze viering.

31-05-2013 10:10

Heidelbergse Catechismus 450 jaar (2) (vr 31 mei 2013

ZvK DagTV - Heidelbergse Catechismus 450 jaar (2)  (vr 31 mei 2013

...,In de Heidelbergse Catechismus en op het Concilie van Trente hebben protestanten en katholieken vervloekingen over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde eeuwenlang voor afstand tussen beide groepen.

24-05-2013 10:10

Heidelbergse Catechismus 450 jaar (1) (vr 24 mei 2013

ZvK DagTV - Heidelbergse Catechismus 450 jaar (1)  (vr 24 mei 2013

...,In de Heidelbergse Catechismus en op het Concilie van Trente hebben protestanten en katholieken vervloekingen over elkaars leer uitgesproken. Dat zorgde eeuwenlang voor afstand tussen beide groepen.

17-05-2013 10:10

Dominee in Kunduz (vr 17 mei 2013

ZvK DagTV - Dominee in Kunduz  (vr 17 mei 2013

10:10)

03-05-2013 10:10

Nieuwe Bijbelvertaling voor Bosjesmensen in Botswana (...

ZvK DagTV - Nieuwe Bijbelvertaling voor Bosjesmensen in Botswana  (...

'Een hoogtepunt van ons werk', zo noemt vertaler Hessel Visser de presentatie van het Nieuwe Testament aan de San-bevolking in Botswana.

26-04-2013 11:11

Aflevering van vrijdag 26 april 2013

ZvK DagTV - Aflevering van vrijdag 26 april 2013

Op veel plekken wordt er gestart met nieuwe kerkelijke initiatieven. In Amsterdam is er Oase voor Nieuw-West, een eigentijdse kerk met hart voor Amsterdam Nieuw-West, waar iedereen welkom is.

29-03-2013 10:10

Waarom zou ik angstig zijn?

ZvK DagTV - Waarom zou ik angstig zijn?

'Het moeilijkste is om mijn man en mijn kinderen los te laten' zegt Annemieke van de Pol - Kok uit Spakenburg. Ik ben niet bang voor de dood, ik heb een prachtige toekomst met Jezus in het verschiet.

22-03-2013 11:06

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

ZvK DagTV - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dit jaar viert Volle Evangelie Gemeente 'Woord en Daad' in Vaassen haar 40 jarig bestaan. Andreas Leha is voorganger van de gemeente.

01-06-2011 09:35

Aflevering 12

ZvK DagTV - Aflevering 12

De Amerikaanse organisatie International Justice Mission (IJM) is al ruim tien jaar actief in haar strijd tegen kinderprostitutie, kinderarbeid, oneigenlijke landonteiging. Gary Haugen is internationaal leider van deze organisatie. Als oud-...

25-05-2011 09:40

Aflevering 11

ZvK DagTV - Aflevering 11

Hoe bereik je als kerk mensen die geen lid zijn? Hoe komt het dat mensen de kerk vaak links laten liggen in hun zoektocht naar zingeving. Veel kerken bedenken mooie concepten en activiteiten, maar nieuwe mensen worden nauwelijks bereikt. 'W...

11-05-2011 09:40

Aflevering 10

ZvK DagTV - Aflevering 10

In het jaar 2017 is het 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen aan de deur van de slotkapel te Wittenberg sloeg. Deze actie wordt vaak beschouwd als het begin van de Reformatie. Hierna vonden in Europa grote veranderingen pl...

27-04-2011 09:40

Aflevering 8

ZvK DagTV - Aflevering 8

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

20-04-2011 09:40

Aflevering 7

ZvK DagTV - Aflevering 7

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

13-04-2011 09:40

Aflevering 6

ZvK DagTV - Aflevering 6

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

06-04-2011 09:40

Aflevering 5

ZvK DagTV - Aflevering 5

In december 2010 werd in Dordrecht de Nationale Synode gehouden. In verbondenheid met de Bijbel werden door vertegenwoordigers vanuit ruim 40 kerken geloofsgesprekken gevoerd, deze gesprekken werden geopend en afgesloten met een grote bijee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

ZvK DagTV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ZvK DagTV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ZvK DagTV bij ZvK DagTV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ZvK DagTV. Heb je een uitzending van ZvK DagTV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ZvK DagTV gemist

Hans Vel Tromp was jarenlang betrokken bij de Havenkerk in de Haagse Schilderwijk. Het was voor hem een stimulans omtheologie te studeren en na afronding werd hij gevraagd door de Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen om missionairwerk te doen in Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Inmiddels is hij een paar jaar aan de slag en is hij begonnen aanstadszendingswerk in de Havenstad Durban.

Uitzending gemist van ZvK DagTV? Hier kun je alle uitzendingen van ZvK DagTV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord