Programma gemist?

Het het leven achter tralies. op Gevangenissen zijn op tv net driesterren hotels. Straffen uit zijn te licht. Proefverlof voor een TBS'ers moet van verboden door worden. Pedofielen mogen niet met terug naar hun oude woonplaats. uit Aan tijdens meningen over met criminelen geen gebrek. het Hiertussen horen we echter nooit tijdens het op geluid van hen over in wie het gaat: de van veroordeelden zelf. Levenslang geeft het hun een stem op tv en biedt de van kijker naar inzicht in door de wereld achter tralies. Twee strafrechtadvocaten van van naam, Willem in van Anker en John Peters, werpen een met vijf het langgestraften licht op naar het leven voor en na de uit veroordeling. Hoe kwam je tot die van gruwelijke uit daad? Hoe is op het om jaren gevangen het te zitten? Of de hoe is het met om te worden vrijgesproken, de een maar door je omgeving blijvend op tv als misdadiger tijdens te worden gezien? Hoe kijk door je tegen de op tv op tv samenleving aan die je door heeft uitgesloten? Hoe uit zie je de toekomst? En het met vooral: welk beeld heb je van uit jezelf in een deze situatie? Anker en door Peters op achterhalen hoe het iemand met levenslang oordeelt het over zichzelf en zijn omgeving. op Of het nu op gaat van om moordenaars, verkrachters, een geweldplegers, zij zijn meer door dan alleen het van delict waarvoor zij zijn op tv veroordeeld. Het de advocatenduo op laat de mens op achter de misdadiger zien. Wie is met die TBS'er een die tijdens al twintig jaar vast zit? Of van die moordenaar of het op tv moordenares die nooit door meer vrij komt? John het Peters interviewt Olaf H. uit (38) die tijdens een levenslange straf uitzit voor tijdens moord. een De aflevering eindigt met een met interview van Peter met met van Ingen met een Fred Teeven, staatssecretaris met voor Veiligheid en Justitie. Ze het kijken terug uit op de de serie en praten over in onder meer TBS-behandeling, een het risico met van verlof, zedendelicten, ouderen door en vrouwen in met detentie, terugkeer in op de maatschappij.

Het leven een achter tralies. Gevangenissen zijn de net driesterren hotels. op tv Straffen het zijn te licht. op tv Proefverlof voor TBS'ers door moet verboden worden. Pedofielen mogen de niet terug naar met hun oude het woonplaats. het Aan meningen over de criminelen geen gebrek. Hiertussen horen we in echter nooit het naar met geluid van hen over wie door het gaat: de veroordeelden een tijdens zelf. Levenslang geeft hun een stem op en biedt met de kijker inzicht op in de wereld achter een op tv tralies. Twee strafrechtadvocaten van tijdens naam, Willem Anker tijdens en John het Peters, werpen met vijf langgestraften op tv licht een op het leven voor en na tijdens veroordeling. Hoe door kwam je tot door die gruwelijke daad? Hoe op is met het om jaren door gevangen te zitten? Of hoe op tv is met het om te de worden vrijgesproken, maar door van je omgeving blijvend op tv als misdadiger te worden met gezien? Hoe van kijk uit je tegen de samenleving aan een die je heeft een uitgesloten? van Hoe zie je de toekomst? tijdens En op tv vooral: welk beeld heb naar je van jezelf op tv in deze situatie? uit Anker en Peters een achterhalen hoe iemand met levenslang tijdens oordeelt uit over zichzelf en in zijn omgeving. Of het nu tijdens gaat om de moordenaars, verkrachters, geweldplegers, zij uit de zijn meer dan alleen het het delict waarvoor zij zijn van met veroordeeld. Het advocatenduo laat de met mens achter de misdadiger door naar zien. Wie is die met TBS'er die al twintig op jaar vast zit? een Of die moordenaar of de moordenares die door nooit meer vrij op komt?

Het met leven achter door tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. uit Straffen zijn te op tv door licht. Proefverlof voor TBS'ers moet een verboden worden. in Pedofielen mogen niet terug naar op hun oude van woonplaats. Aan meningen de over criminelen geen gebrek. in op Hiertussen horen we echter nooit van het geluid van hen op tv over door wie het gaat: de veroordeelden in zelf. op tv Levenslang geeft hun een de stem een en biedt de kijker inzicht in met de wereld achter op tralies. een Twee strafrechtadvocaten van naam, Willem de Anker en John door Peters, werpen met met vijf langgestraften op licht in op het leven voor de en na veroordeling. Hoe op kwam van je tot die de gruwelijke daad? Hoe is door het om jaren gevangen te de zitten? Of naar hoe is het uit om te worden naar vrijgesproken, maar door je het omgeving blijvend als van misdadiger te uit worden gezien? op Hoe kijk je tegen de op tv samenleving aan die in je heeft door uitgesloten? Hoe in zie je de tijdens toekomst? En uit vooral: welk beeld uit heb je van jezelf op in deze situatie? Anker en naar Peters achterhalen hoe naar iemand op met levenslang oordeelt over een zichzelf en zijn naar omgeving. Of het nu met gaat om moordenaars, in verkrachters, geweldplegers, zij tijdens zijn meer dan naar alleen het met delict tijdens waarvoor zij zijn het veroordeeld. Het advocatenduo laat tijdens de mens achter de misdadiger met zien. tijdens Wie is door die TBS'er die met al twintig jaar vast zit? tijdens Of die moordenaar of door op tv moordenares die nooit meer vrij tijdens komt? Afl.: door Longstay. Strafrechtadvocaat John Peters naar spreekt met Esther op tv (38). Zij zit al met tien jaar in van TBS. Veroordeeld wegens het van poging tot doodslag. Sinds vorig jaar van verblijft het ze op de longstay-afdeling. uit Hier blijft met ze waarschijnlijk tot het door einde van hun met leven, zonder naar dat ze tijdens verder wordt behandeld. Moeilijk op tv behandelbare TBS-ers van worden vaker op de longstay met afdeling gezet. Longstay, op tv TBS zonder met behandeling, bestaat pas door sinds 2003. door In dat jaar zaten er naar enkele tientallen mensen op in longstay-afdelingen. Dat zijn de er nu op ruim honderdtachtig. De rechter door komt op daar niet aan te op pas. met Bij strafzaken adviseren advocaten een hun cliënten soms tijdens om niet mee met te werken aan het psychiatrisch tijdens onderzoek dat uit nodig naar is voor een veroordeling tot TBS. op uit De gedachte daarachter is dat je op tv uit beter tien jaar door gevangenisstraf kunt krijgen dan vier jaar uit uit gevangenis plus een oneindige TBS. de Staatssecretaris Fred Teeven het heeft van half februari aangekondigd naar dat hij een eind aan de wil maken het aan deze mogelijkheid met om aan TBS te ontkomen de en met de longstay-afdelingen op wil versoberen.

Het uit leven achter tralies. naar Gevangenissen zijn net driesterren van hotels. Straffen zijn de te licht. Proefverlof van voor TBS'ers moet tijdens verboden de worden. Pedofielen mogen niet terug naar de hun oude uit woonplaats. Aan meningen uit over uit criminelen geen gebrek. Hiertussen de horen we echter nooit het tijdens geluid door van hen in over wie het uit gaat: de veroordeelden zelf. uit Levenslang geeft hun een stem tijdens en biedt door de kijker van inzicht in de de wereld achter op tralies. Twee strafrechtadvocaten van het naam, Willem Anker en op John Peters, werpen met op tv vijf langgestraften licht tijdens op het het leven tijdens voor en na veroordeling. Hoe op kwam uit je tot die een gruwelijke daad? Hoe is het uit om jaren gevangen op te zitten? naar Of hoe is het uit om de te worden vrijgesproken, maar tijdens door je omgeving blijvend als met misdadiger tijdens te worden gezien? Hoe kijk op tv je tegen de op tv samenleving het aan die je heeft tijdens uitgesloten? Hoe zie uit je de toekomst? En in van vooral: welk beeld heb je met van jezelf in deze in situatie? Anker en met Peters achterhalen hoe door iemand met naar levenslang oordeelt over in zichzelf en zijn omgeving. tijdens Of het met nu naar gaat om moordenaars, verkrachters, geweldplegers, zij door zijn meer dan van alleen het delict uit op tv waarvoor zij zijn veroordeeld. Het advocatenduo tijdens de laat de mens door achter de misdadiger zien. Wie in is die TBS'er die door al twintig jaar met vast zit? Of met die op moordenaar of moordenares naar die nooit met meer vrij komt?

Het op tv leven achter tralies. Gevangenissen de zijn net een driesterren hotels. Straffen zijn te naar uit licht. Proefverlof voor tijdens TBS'ers moet verboden worden. een Pedofielen mogen niet tijdens terug naar hun op tv oude woonplaats. Aan in meningen over uit criminelen geen gebrek. Hiertussen horen we naar echter nooit het naar geluid van een hen door over wie het gaat: het de veroordeelden zelf. Levenslang geeft op de hun een stem en een biedt de kijker inzicht in met de het wereld achter van tralies. Twee strafrechtadvocaten van naam, de Willem van Anker en John Peters, werpen een met vijf langgestraften het licht op door het leven voor in en na veroordeling. Hoe kwam op tv met je tot die gruwelijke daad? in Hoe is het een om jaren gevangen te op tv zitten? Of naar hoe is op tv het om te worden uit vrijgesproken, maar door je in omgeving blijvend als uit misdadiger te met worden gezien? uit Hoe kijk je tegen de uit samenleving aan die op van je heeft uitgesloten? Hoe zie van je de toekomst? naar En vooral: van welk beeld heb je een van jezelf op in deze situatie? naar Anker en Peters op tv achterhalen hoe iemand op met levenslang oordeelt in over zichzelf op tv en zijn omgeving. Of het een nu een gaat om moordenaars, op verkrachters, geweldplegers, zij van zijn meer dan een alleen het delict waarvoor op zij zijn uit veroordeeld. Het advocatenduo op laat de mens achter in de misdadiger zien. met Wie is die met TBS'er die al twintig met jaar vast een zit? Of die moordenaar van of moordenares het die nooit meer naar vrij komt? met Deze aflevering gaat over TBS. De naar rechter kan van TBS opleggen bij een van ernstig tijdens misdrijf als de hij vindt dat de dader 'verminderd een toerekeningsvatbaar' was; bijvoorbeeld het omdat van hij zwak van begaafd is of naar aan een psychiatrische stoornis lijdt. Het naar idee is de dat zo'n gestoorde dader het beter in uit een gesloten, psychiatrische kliniek het behandeld kan door worden dan heel tijdens lang in met de gevangenis op tv te zitten. In zo'n tijdens TBS-kliniek krijgt hij therapie, de werkt hij tijdens en wordt in voorbereid op een mogelijke terugkeer in het op de maatschappij. Strafrechtadvocaat John Peters het spreekt op tv met Freddie, 41, achttien jaar TBS op tv achter de rug. van Op in zijn negentiende stak hij bij in een vechtpartij uit iemand dood. Dronken en met onder invloed op tv van hasj en heroïne. op tv Nu woont tijdens hij in een door huis net buiten het het hek van TBS-inrichting op tv van Veldzicht. Hij hoopt op binnen afzienbare tijd voorwaardelijk vrij te tijdens tijdens komen. TBS is uit een straf zonder op tv vastgelegd einde. Wie gevangenisstraf door krijgt kan de met dagen op de het celmuur aftellen. TBS kan door elke twee jaar de worden tijdens verlengd. Sommige bewoners van zo'n op tv TBS-inrichting zitten daar tijdens al 30, tijdens 40 of op 50 jaar. Dat zijn enkelingen, maar uit de gemiddelde tijd een dat TBS-ers zitten op naar is de afgelopen tien jaar flink tijdens toegenomen: een van ruim vier jaar met in 1990 tot ruim een van acht jaar in een 2008. Het aantal TBS-ers is het sinds de tijdens jaren tachtig van ook sterk gegroeid: van enkele honderden door van tot ruim tweeduizend.

juli 2017
07-04-2011 20:55

Aflevering 4

Levenslang - Aflevering 4

Het leven achter tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. Straffen zijn te licht. Proefverlof voor TBS'ers moet verboden worden. Pedofielen mogen niet terug naar hun oude woonplaats. Aan meningen over criminelen geen gebrek. Hier...

31-03-2011 21:25

Aflevering 4

Levenslang - Aflevering 4

Het leven achter tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. Straffen zijn te licht. Proefverlof voor TBS'ers moet verboden worden. Pedofielen mogen niet terug naar hun oude woonplaats. Aan meningen over criminelen geen gebrek. Hier...

24-03-2011 21:25

Longstay

Levenslang - Longstay

Het leven achter tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. Straffen zijn te licht. Proefverlof voor TBS'ers moet verboden worden. Pedofielen mogen niet terug naar hun oude woonplaats. Aan meningen over criminelen geen gebrek. Hier...

17-03-2011 21:25

Aflevering 2

Levenslang - Aflevering 2

Het leven achter tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. Straffen zijn te licht. Proefverlof voor TBS'ers moet verboden worden. Pedofielen mogen niet terug naar hun oude woonplaats. Aan meningen over criminelen geen gebrek. Hier...

10-03-2011 21:25

Aflevering 1

Levenslang - Aflevering 1

Het leven achter tralies. Gevangenissen zijn net driesterren hotels. Straffen zijn te licht. Proefverlof voor TBS'ers moet verboden worden. Pedofielen mogen niet terug naar hun oude woonplaats. Aan meningen over criminelen geen gebrek. Hier...

Levenslang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang bij Levenslang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang. Heb je een uitzending van Levenslang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Levenslang? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-04-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord