Programma gemist?

Drieluik het van verfilmde volksvertellingen, en een met lofzang op de uit het uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten in van uit verschillende werelden. De tijdens drie delen zijn opgenomen in in Rajasthan, Mali en op tv Ladakh. Onmiddellijk in gevolgd door de naar Bardsongsdelen Kennis het voor het leven en De de plasticverzamelaar. Afl.: met Kennis voor van het leven. Het op tweede verhaal speelt zich af door tegen de het schitterende decor van met de Malinese stad Djenné, centrum met van de Islam het in op West-Afrika. Bouba, uit een leerling aan op tv de Koranschool, moet er het met antwoord vinden op de met tijdens vraag Wat is het grootste deel uit een van alle kennis? Na een een zesdaagse zoektocht een in en rond op tv Djenné weet hij van het nog niet. Het antwoord het in blijkt echter even eenvoudig op als indrukwekkend.

Drieluik naar van verfilmde volksvertellingen, en uit een lofzang op de op uiterlijke naar verschillen en verborgen overeenkomsten een van verschillende werelden. de De drie delen op zijn opgenomen in tijdens Rajasthan, van Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door op tv een de Bardsongsdelen Kennis voor het leven door en De plasticverzamelaar. naar in Afl.: The plastic collector. een In de ogen van anderen de heb je het geluk. op tv Omdat jij bijvoorbeeld gespaard met blijft van een ongeluk die een tijdens vele anderen treft en met jou niet. Maar het wanneer vind jezelf dat je tijdens geluk met hebt? Een gedramatiseerd volksverhaal uit met op Rajasthan, dat antwoord probeert uit te geven op deze de vraag.

november 2019
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!