Programma gemist?

Drieluik het van verfilmde op volksvertellingen, en een lofzang op tv op de uiterlijke door verschillen en verborgen met overeenkomsten van verschillende werelden. De op tv met drie delen zijn opgenomen tijdens in Rajasthan, Mali het en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door van de Bardsongsdelen naar Kennis voor het in leven het en De plasticverzamelaar. Afl.: de Kennis voor het door leven. Het tweede verhaal door speelt zich naar af tegen het op tv schitterende decor van de Malinese de een stad Djenné, centrum van de de Islam op tv in West-Afrika. Bouba, een leerling aan de met de Koranschool, moet er op het antwoord vinden uit op de vraag Wat is een het grootste tijdens deel op van alle kennis? Na een zesdaagse van naar zoektocht in en rond een Djenné weet hij uit het nog van niet. Het antwoord een blijkt echter even eenvoudig als naar indrukwekkend.

Drieluik op tv van verfilmde volksvertellingen, en een naar lofzang op tijdens de uiterlijke verschillen in en verborgen overeenkomsten van met verschillende werelden. De uit drie delen met zijn opgenomen in Rajasthan, van Mali en Ladakh. tijdens op tv Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsdelen Kennis een voor in het leven en De door plasticverzamelaar. Afl.: op tv The plastic collector. in In de ogen van tijdens anderen heb je uit geluk. op tv Omdat jij bijvoorbeeld gespaard blijft van op tv een ongeluk die het vele het anderen treft van en jou niet. Maar wanneer vind een jezelf op tv dat je geluk uit hebt? Een gedramatiseerd volksverhaal uit door Rajasthan, dat antwoord een probeert te geven door op deze tijdens vraag.

januari 2021
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!