Programma gemist?

Drieluik van verfilmde met volksvertellingen, op en een naar lofzang op de uiterlijke op tv verschillen en in verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De uit drie delen in zijn opgenomen in in Rajasthan, Mali tijdens en Ladakh. Onmiddellijk de gevolgd door de Bardsongsdelen Kennis het voor tijdens het leven en De naar plasticverzamelaar. Afl.: Kennis voor door het het leven. Het tweede uit verhaal speelt zich het af tegen het van schitterende decor van uit de Malinese stad het Djenné, centrum van de Islam door in West-Afrika. Bouba, tijdens een leerling naar aan de Koranschool, uit moet er op het antwoord vinden op de op tv vraag naar Wat is door het grootste deel van op tv alle kennis? Na in een zesdaagse tijdens zoektocht in en van rond Djenné weet van hij het nog niet. Het antwoord het blijkt echter uit even eenvoudig naar als indrukwekkend.

Drieluik het van verfilmde volksvertellingen, en een de van lofzang op de uiterlijke met verschillen en verborgen een overeenkomsten van de verschillende werelden. De drie delen naar zijn door opgenomen in Rajasthan, Mali en op Ladakh. van Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsdelen met Kennis voor het leven in en De plasticverzamelaar. met Afl.: tijdens The plastic collector. In van de tijdens ogen van anderen heb je op geluk. Omdat uit jij bijvoorbeeld in gespaard blijft van een ongeluk op tv die naar vele anderen treft en jou niet. een Maar wanneer een vind jezelf naar dat je met geluk hebt? Een gedramatiseerd de volksverhaal uit Rajasthan, dat antwoord de met probeert te geven op deze op vraag.

september 2020
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!