Programma gemist?

Drieluik van verfilmde het volksvertellingen, en een op lofzang op in de uiterlijke verschillen en tijdens verborgen overeenkomsten van van verschillende van werelden. De drie een delen zijn opgenomen in Rajasthan, uit uit Mali en Ladakh. met Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsdelen uit Kennis voor het leven in en De plasticverzamelaar. tijdens Afl.: uit Kennis voor het door leven. Het tweede in verhaal speelt zich af in tegen het schitterende een decor van de Malinese in op stad Djenné, centrum van de Islam door in tijdens West-Afrika. Bouba, een leerling aan de de Koranschool, van moet er het op antwoord tijdens vinden op de vraag Wat is tijdens het grootste deel de van op alle kennis? Na een zesdaagse het naar zoektocht in en naar rond Djenné weet hij het nog een niet. Het van antwoord blijkt echter even tijdens eenvoudig als de indrukwekkend.

Drieluik naar van verfilmde volksvertellingen, en een een tijdens lofzang op de uiterlijke verschillen de en verborgen overeenkomsten in van verschillende op werelden. De drie delen naar zijn opgenomen van in Rajasthan, door Mali en Ladakh. op tv Onmiddellijk gevolgd door uit de Bardsongsdelen Kennis voor het op tv leven en De plasticverzamelaar. in Afl.: The plastic een collector. de In de ogen van de anderen heb je geluk. op Omdat jij het bijvoorbeeld met gespaard blijft van een op ongeluk die op tv vele anderen treft en het jou niet. Maar wanneer vind de jezelf dat in je geluk hebt? in Een gedramatiseerd van volksverhaal uit in Rajasthan, dat antwoord met probeert te geven op deze een vraag.

mei 2021
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!