Programma gemist?

Drieluik van op verfilmde volksvertellingen, en in een lofzang uit op de in uiterlijke verschillen en op verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De het drie van delen zijn opgenomen in Rajasthan, met door Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd het door de naar Bardsongsdelen Kennis voor het uit leven op en De plasticverzamelaar. met Afl.: Kennis voor het leven. Het uit tweede naar verhaal speelt de zich af tegen het schitterende decor uit van de het Malinese stad Djenné, een centrum uit van de Islam in West-Afrika. Bouba, van een leerling aan naar de Koranschool, moet het het er het antwoord vinden een op de vraag Wat is het het grootste deel op van alle kennis? tijdens uit Na een zesdaagse in zoektocht in en uit rond Djenné weet hij het met nog niet. Het antwoord op blijkt tijdens echter even eenvoudig als de indrukwekkend.

Drieluik van verfilmde het volksvertellingen, en een een op lofzang op de uiterlijke verschillen en in verborgen overeenkomsten het van verschillende werelden. De in drie delen op tv zijn opgenomen in Rajasthan, uit tijdens Mali en Ladakh. Onmiddellijk op tv gevolgd door de Bardsongsdelen Kennis in voor het naar leven door en De plasticverzamelaar. Afl.: The van plastic collector. uit In de naar ogen van anderen heb het je geluk. Omdat jij bijvoorbeeld naar gespaard op tv blijft van een op ongeluk die de vele anderen treft en jou niet. tijdens Maar door wanneer vind van jezelf dat je geluk door hebt? Een op tv gedramatiseerd volksverhaal uit Rajasthan, dat op tv antwoord probeert door te geven in op deze vraag.

juni 2020
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!