Programma gemist?

Drieluik van op tv verfilmde een volksvertellingen, en een in lofzang op de uiterlijke verschillen van en verborgen overeenkomsten van een verschillende werelden. De in drie delen zijn op opgenomen in de Rajasthan, Mali en Ladakh. in Onmiddellijk gevolgd door naar tijdens de Bardsongsdelen Kennis van voor het leven en met De plasticverzamelaar. Afl.: op Kennis voor het leven. tijdens Het van tweede verhaal speelt zich af de tegen het schitterende op tv decor op van de Malinese stad Djenné, centrum naar de van de Islam in West-Afrika. op tv Bouba, tijdens een leerling aan de op tv Koranschool, moet er door het antwoord op tv vinden op de vraag Wat is met het grootste deel een van alle uit kennis? Na een een zesdaagse zoektocht in en door rond een Djenné weet de hij het nog tijdens niet. Het antwoord op blijkt echter even eenvoudig als op tv indrukwekkend.

Drieluik met van verfilmde volksvertellingen, en tijdens een door lofzang op de het uiterlijke verschillen en het verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De het naar drie delen zijn opgenomen in in Rajasthan, Mali en Ladakh. in Onmiddellijk een gevolgd door de Bardsongsdelen van Kennis voor het leven met en De het plasticverzamelaar. Afl.: in The plastic collector. In tijdens de ogen van anderen de in heb je geluk. Omdat jij bijvoorbeeld tijdens gespaard in blijft van een tijdens ongeluk die vele anderen tijdens treft en jou niet. op tv uit Maar wanneer vind in jezelf dat je geluk tijdens hebt? Een gedramatiseerd volksverhaal uit van Rajasthan, dat antwoord naar probeert het te geven de op deze vraag.

september 2021
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!