Programma gemist?

Drieluik uit van verfilmde volksvertellingen, en een in op lofzang op de met uiterlijke verschillen en verborgen op tv overeenkomsten van van verschillende werelden. De drie delen zijn naar opgenomen in een Rajasthan, Mali en Ladakh. tijdens Onmiddellijk gevolgd door op de Bardsongsdelen Kennis naar de voor het leven het en De plasticverzamelaar. Afl.: Kennis de voor het leven. Het tijdens tweede verhaal de speelt zich af tegen het naar het schitterende decor van de tijdens Malinese stad met Djenné, centrum van naar de Islam van in West-Afrika. Bouba, een leerling aan op tv de naar Koranschool, moet er op tv het antwoord vinden op uit de vraag de Wat is een het grootste deel de van alle kennis? Na een uit zesdaagse zoektocht van in en rond in Djenné weet hij het nog op niet. het Het antwoord blijkt echter even de eenvoudig op als indrukwekkend.

Drieluik van van verfilmde volksvertellingen, en een op lofzang op op de een uiterlijke verschillen en het verborgen overeenkomsten van verschillende in werelden. De drie delen zijn het opgenomen in Rajasthan, van Mali met en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door op de Bardsongsdelen van Kennis voor het leven van op tv en De plasticverzamelaar. Afl.: The plastic op tv door collector. In de naar ogen van anderen heb het je geluk. van Omdat jij bijvoorbeeld gespaard blijft van op een door ongeluk die vele anderen op tv treft en door jou niet. op tv Maar wanneer vind jezelf dat uit je op geluk hebt? Een naar gedramatiseerd volksverhaal uit naar Rajasthan, dat antwoord probeert te geven naar op deze naar vraag.

oktober 2021
13-03-2011 14:30

Kennis voor het leven

Bardsongs - Kennis voor het leven

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

12-03-2011 11:30

The plastic collector

Bardsongs - The plastic collector

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten van verschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door de Bardsongsd...

Bardsongs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bardsongs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bardsongs bij Bardsongs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bardsongs. Heb je een uitzending van Bardsongs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bardsongs gemist

Drieluik van verfilmde volksvertellingen, en een lofzang op de uiterlijke verschillen en verborgen overeenkomsten vanverschillende werelden. De drie delen zijn opgenomen in Rajasthan, Mali en Ladakh. Onmiddellijk gevolgd door deBardsongsdelen Kennis voor het leven en De plasticverzamelaar.

Uitzending gemist van Bardsongs? Hier kun je alle uitzendingen van Bardsongs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!