Programma gemist?

Opinieprogramma tijdens dat een scherp oog heeft naar voor de ontwikkelingen door in en rondom in door de islamitische gemeenschap in Nederland van en de wereld. op Elke week zal een in panel met van vaste naar deelnemers en betrokkenen actuele op onderwerpen onder de loep nemen naar het en becommentariëren. Het panel van de in De Halve uit Maan zal voorgezeten worden op door uit journaliste Naeeda op Aurangzeb. In wisselende samenstelling op tv terugkerende panelleden naar zijn o.a. advocate Famile van Arslan, journalist het en oud-wethouder Fouad op tv Sidali, cabaretière en columniste op Funda Müjde en publiciste de Naema het Tahir. Daarnaast wordt bij elk te in bespreken onderwerp een naar een betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke met week is ook het naar De Schotelservice te zien, een een selectie van door de meest opmerkelijke van en spraakmakende televisie over op tv of uit de islamitische het wereld, opgevangen een met de op schotel. -Plastische chirurgie onder tijdens moslima's de is erg in uit opkomst. In De Halve uit Maan spreken we met met een een aantal vrouwen die op borst- en buikcorrecties hebben ondergaan. van -Ook praten we met in door Jan Mulder en betrokkenen over de door kwetsende leuzen van op tv op ADO Den Haag naar spelers en supporters over Joden en de met Ajax. -Tenslotte bespreken we naar aan tafel de laatste ontwikkelingen op in de Arabische met een wereld.

Opinieprogramma dat naar een een scherp oog heeft uit voor de ontwikkelingen in en in rondom de islamitische de gemeenschap een in Nederland en de op tv wereld. Elke week door zal een met panel van vaste deelnemers en met betrokkenen actuele in onderwerpen onder de het loep nemen en becommentariëren. Het door panel van de door De tijdens Halve Maan zal door voorgezeten worden door door journaliste Naeeda Aurangzeb. op In wisselende samenstelling terugkerende een panelleden zijn o.a. advocate uit op Famile Arslan, journalist en oud-wethouder Fouad een Sidali, cabaretière in en columniste door Funda Müjde en publiciste op tv Naema met Tahir. Daarnaast wordt bij tijdens elk te uit bespreken onderwerp een betrokken of op tv deskundige gast uitgenodigd. op Elke op week is ook De een Schotelservice te zien, van een selectie van de op tv meest op tv opmerkelijke en spraakmakende televisie over of op uit de van islamitische wereld, opgevangen in met de tijdens schotel. -Schrijfster Naima el uit Bezaz op is te gast. op Zij praat over literatuur en de het door vrijheid van meningsuiting. Haar nieuwste naar boek Vinexvrouwen heeft de veel door stof doen oplaaien waaronder ook het vele bedreigingen aan tijdens haar adres. Ook met zal fractievoorzitter van op tv VVD Amsterdam op Robert Flos een aanschuiven. Hij vindt dat ambtenaren in van publieksfuncties geen hoofddoek de mogen dragen. uit Verder in ons programma: door Pleegzorg naar Nederland heeft het behoefte aan pleegouders uit een islamitische culturen. Ook zal De het Halve van Maan aandacht besteden aan het de situatie in op tv Japan door en of het verstandig van is om van meer kerncentrales te bouwen in Nederland. op tv -Ook naar fractievoorzitter van uit de VVD Amsterdam door Robert Flos schuift het aan. Hij vindt dat op ambtenaren in publieksfuncties geen hoofddoek in mogen dragen. tijdens -Verder in De tijdens Halve door Maan: Pleegzorg Nederland de heeft behoefte aan pleegouders uit een islamitische in culturen. En aandacht voor de situatie naar in Japan. tijdens Is het een verstandig is om door meer kerncentrales te bouwen in een Nederland? -Het de panel tijdens van de De Halve uit Maan wordt voorgezeten door met journaliste Naeeda met Aurangzeb. In wisselende samenstelling terugkerende van panelleden zijn o.a. van advocate Famile uit Arslan, journalist op tv en oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière van en columniste met Funda door Müjde en publiciste tijdens Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk tijdens een te bespreken onderwerp een een betrokken- of deskundige gast uit uitgenodigd. -Elke week is door ook 'De op Schotelservice' te zien, in een selectie op van de meest het opmerkelijke en spraakmakende televisie over van met of uit de op tv islamitische wereld, opgevangen met de uit schotel.

Opinieprogramma dat een van scherp in oog heeft voor op de ontwikkelingen in en rondom tijdens de islamitische op tv gemeenschap naar in Nederland en de wereld. op tv Elke week zal naar een uit panel van vaste deelnemers en tijdens betrokkenen actuele onderwerpen naar onder de door loep nemen en becommentariëren. in Het panel van de op tv door De Halve Maan zal van voorgezeten worden door journaliste door Naeeda op tv Aurangzeb. In wisselende samenstelling met terugkerende panelleden zijn in o.a. advocate Famile Arslan, journalist op en oud-wethouder van Fouad met Sidali, cabaretière en columniste Funda Müjde naar en met publiciste Naema Tahir. Daarnaast de wordt de bij elk te bespreken onderwerp een uit betrokken of deskundige het een gast uitgenodigd. Elke week van is ook De Schotelservice op tv te zien, een selectie een van de tijdens meest opmerkelijke en spraakmakende van televisie over of in naar uit de islamitische wereld, op opgevangen met de op schotel.

mei 2021
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!