Programma gemist?

Opinieprogramma dat een een scherp oog heeft op voor de tijdens ontwikkelingen in en rondom in de islamitische van gemeenschap door in Nederland en de wereld. Elke uit week op tv zal een het panel van vaste deelnemers en betrokkenen met actuele onderwerpen een onder de loep nemen met tijdens en becommentariëren. Het door panel van de met De Halve Maan zal op voorgezeten worden door naar journaliste Naeeda Aurangzeb. van In wisselende van samenstelling terugkerende panelleden zijn van o.a. advocate de Famile Arslan, journalist en oud-wethouder door Fouad Sidali, cabaretière en tijdens columniste Funda uit Müjde en publiciste Naema in in Tahir. Daarnaast wordt bij elk met te bespreken onderwerp een op uit betrokken of deskundige gast uit uitgenodigd. Elke van week is ook De door Schotelservice te een zien, een selectie van in de meest opmerkelijke op tv en spraakmakende televisie op over of uit de tijdens islamitische wereld, opgevangen met door op de schotel. -Plastische chirurgie onder van moslima's in is erg in opkomst. In op De het Halve Maan spreken een we met een aantal vrouwen uit die borst- met en buikcorrecties hebben ondergaan. -Ook uit op tv praten we met Jan Mulder de en in betrokkenen over de kwetsende leuzen op tv van ADO Den Haag de spelers en in supporters op tv over Joden en met Ajax. -Tenslotte bespreken op we aan tafel tijdens de laatste ontwikkelingen in de Arabische de tijdens wereld.

Opinieprogramma dat op tv een scherp van oog heeft voor de ontwikkelingen tijdens in naar en rondom de islamitische gemeenschap een in Nederland en op tv van de wereld. Elke week zal een een panel van met vaste deelnemers en betrokkenen op tv actuele onderwerpen het onder de loep een nemen door en becommentariëren. Het panel op tv van de van De Halve Maan het zal voorgezeten worden het door journaliste Naeeda Aurangzeb. In het wisselende samenstelling terugkerende panelleden tijdens zijn o.a. advocate van Famile Arslan, journalist in en het oud-wethouder Fouad Sidali, met cabaretière en columniste Funda in Müjde en naar publiciste Naema Tahir. Daarnaast tijdens wordt op bij elk te bespreken onderwerp een op tv betrokken of met deskundige met gast uitgenodigd. Elke week is tijdens ook De Schotelservice van te de zien, een selectie van de naar meest opmerkelijke en spraakmakende van televisie over of uit uit van de islamitische wereld, opgevangen met van de in schotel. -Schrijfster Naima el Bezaz de is te gast. door met Zij praat over literatuur en de in vrijheid van met meningsuiting. Haar nieuwste een boek van Vinexvrouwen heeft veel stof doen oplaaien een waaronder ook tijdens vele bedreigingen aan haar op tv op tv adres. Ook zal fractievoorzitter van VVD uit Amsterdam Robert Flos op tv met aanschuiven. Hij vindt in dat ambtenaren in op tv publieksfuncties geen hoofddoek mogen dragen. het Verder in ons in programma: Pleegzorg Nederland uit heeft behoefte op aan pleegouders uit islamitische culturen. naar Ook zal De van Halve Maan aandacht het besteden met aan de situatie op in Japan en of uit het verstandig is om een meer kerncentrales in te uit bouwen in Nederland. uit -Ook fractievoorzitter van de VVD van Amsterdam Robert Flos schuift door aan. Hij vindt tijdens dat ambtenaren op in tijdens publieksfuncties geen hoofddoek mogen een dragen. -Verder in van De Halve naar Maan: Pleegzorg Nederland op heeft behoefte aan pleegouders uit islamitische uit op culturen. En aandacht een voor de situatie in Japan. Is naar het verstandig is het een om meer kerncentrales te bouwen in met Nederland? tijdens -Het panel de van de De Halve tijdens Maan wordt voorgezeten uit door journaliste Naeeda Aurangzeb. naar In door wisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. een advocate de Famile Arslan, door journalist en oud-wethouder Fouad Sidali, uit cabaretière en tijdens columniste Funda Müjde naar en publiciste tijdens Naema Tahir. Daarnaast wordt op tv bij elk te bespreken de onderwerp een betrokken- op tv of deskundige gast uit uitgenodigd. -Elke week is met op tv ook 'De Schotelservice' te zien, een in door selectie van de de meest opmerkelijke en spraakmakende het televisie over of uit de in islamitische wereld, door opgevangen met de tijdens schotel.

Opinieprogramma de dat een tijdens scherp oog heeft voor de van ontwikkelingen in naar en rondom de op islamitische gemeenschap in Nederland door en de wereld. Elke in week de zal een panel van op tv vaste deelnemers en betrokkenen door actuele onderwerpen onder in de loep nemen het een en becommentariëren. Het panel van de met uit De Halve Maan zal op voorgezeten worden door journaliste Naeeda met Aurangzeb. In wisselende tijdens het samenstelling terugkerende panelleden met zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist in op tv en oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière van en een columniste Funda Müjde van en publiciste Naema op tv Tahir. Daarnaast wordt bij in elk te bespreken op onderwerp een een betrokken of deskundige gast uitgenodigd. op Elke in week is ook De van Schotelservice te een zien, een selectie van de het meest tijdens opmerkelijke en spraakmakende televisie over of de uit het de islamitische wereld, opgevangen met op tv de van schotel.

januari 2020
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!