Programma gemist?

Opinieprogramma dat een naar scherp oog uit heeft voor een de ontwikkelingen in op tv en rondom van de islamitische gemeenschap op in Nederland en de tijdens wereld. Elke week zal een van panel van vaste naar deelnemers in en betrokkenen actuele onderwerpen onder op de loep nemen een en becommentariëren. Het door panel van tijdens de De op Halve Maan zal op tv voorgezeten worden door op journaliste Naeeda Aurangzeb. in In wisselende samenstelling in terugkerende panelleden tijdens zijn o.a. advocate op Famile Arslan, journalist en op tv oud-wethouder Fouad Sidali, een cabaretière en columniste op tv Funda Müjde het en publiciste Naema van Tahir. Daarnaast wordt bij elk te op tv bespreken onderwerp door een in betrokken of deskundige naar gast uitgenodigd. Elke week is tijdens ook De op tv Schotelservice te zien, een selectie met van de door meest opmerkelijke door en spraakmakende televisie over tijdens of uit de van islamitische wereld, van opgevangen met de schotel. -Plastische op tv chirurgie met onder moslima's is erg met in opkomst. In door De Halve in Maan spreken we het met een van aantal vrouwen die borst- en buikcorrecties het hebben ondergaan. de -Ook praten we van met op tv Jan Mulder en betrokkenen over van de kwetsende leuzen het van ADO het Den Haag spelers en supporters in over in Joden en Ajax. -Tenslotte in bespreken we aan de tafel de op laatste ontwikkelingen in de Arabische tijdens door wereld.

Opinieprogramma door dat een scherp oog heeft een in voor de ontwikkelingen in en in rondom van de islamitische gemeenschap in Nederland het en de wereld. Elke tijdens week zal de een panel van vaste het deelnemers een en betrokkenen op actuele onderwerpen onder een de loep nemen en tijdens becommentariëren. Het panel van uit de naar De Halve Maan zal voorgezeten op worden door journaliste op Naeeda Aurangzeb. In wisselende met samenstelling in terugkerende panelleden op zijn o.a. advocate Famile op Arslan, journalist en oud-wethouder het Fouad Sidali, cabaretière en tijdens columniste Funda Müjde op tv naar en publiciste Naema Tahir. het Daarnaast wordt bij elk te op van bespreken onderwerp een betrokken uit of deskundige gast uit uitgenodigd. Elke week is ook een met De Schotelservice te zien, op tv een selectie van de de meest opmerkelijke en door spraakmakende televisie over of uit een uit de islamitische wereld, met opgevangen met de door schotel. -Schrijfster Naima el van Bezaz is te gast. op tv Zij praat over met literatuur en de uit vrijheid van meningsuiting. uit Haar nieuwste boek met Vinexvrouwen heeft veel naar stof doen tijdens oplaaien waaronder ook vele in bedreigingen aan door haar het adres. Ook zal fractievoorzitter in van VVD een Amsterdam Robert Flos aanschuiven. Hij door vindt een dat ambtenaren in publieksfuncties op geen hoofddoek mogen dragen. Verder een in ons programma: in Pleegzorg Nederland het heeft behoefte aan met pleegouders uit een islamitische culturen. Ook tijdens zal De Halve Maan op aandacht besteden aan de op tv situatie in Japan op en door of het verstandig is om het meer kerncentrales te het bouwen in Nederland. op tv -Ook fractievoorzitter van van de VVD Amsterdam op tv Robert in Flos schuift aan. tijdens Hij vindt dat ambtenaren uit in de publieksfuncties geen hoofddoek mogen dragen. met -Verder in met De Halve Maan: de Pleegzorg Nederland heeft op tv behoefte aan door pleegouders uit islamitische culturen. En een aandacht een voor de situatie in Japan. Is naar het verstandig op is om meer kerncentrales op door te bouwen in Nederland? -Het panel in van de De met naar Halve Maan wordt voorgezeten uit door journaliste Naeeda op Aurangzeb. In wisselende samenstelling uit terugkerende panelleden zijn in o.a. op tv advocate Famile Arslan, uit journalist en oud-wethouder tijdens Fouad Sidali, cabaretière en van columniste Funda Müjde de en publiciste Naema van Tahir. Daarnaast wordt naar bij elk te bespreken het onderwerp een betrokken- door of deskundige gast uitgenodigd. van -Elke week tijdens is ook 'De tijdens Schotelservice' te zien, tijdens een selectie van de een meest opmerkelijke en in spraakmakende van televisie over of uit de in islamitische uit wereld, opgevangen met op de schotel.

Opinieprogramma dat naar een van scherp oog heeft naar voor de ontwikkelingen in en van rondom de islamitische gemeenschap met in Nederland en door op tv de wereld. Elke tijdens week zal een panel de van vaste deelnemers en betrokkenen op actuele onderwerpen in onder de loep nemen een en becommentariëren. van Het panel van de naar De Halve met Maan zal voorgezeten naar worden de door journaliste Naeeda Aurangzeb. In wisselende op samenstelling terugkerende van panelleden op zijn o.a. advocate de Famile Arslan, journalist en oud-wethouder Fouad een Sidali, met cabaretière en columniste uit Funda Müjde en publiciste op Naema Tahir. uit Daarnaast wordt bij elk van te bespreken onderwerp een door betrokken of in deskundige gast uitgenodigd. Elke het naar week is ook in De Schotelservice te zien, een een selectie van de meest in opmerkelijke en spraakmakende naar televisie op over of tijdens uit de islamitische wereld, opgevangen met tijdens de naar schotel.

oktober 2021
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!