Programma gemist?

Opinieprogramma tijdens dat een scherp oog naar heeft voor de op ontwikkelingen in naar en rondom het de islamitische gemeenschap in tijdens Nederland en de de wereld. Elke week zal in een panel van op tv vaste deelnemers en betrokkenen tijdens actuele de onderwerpen onder op tv de loep nemen en het becommentariëren. Het het panel van de De Halve Maan een zal voorgezeten naar worden de door journaliste Naeeda een Aurangzeb. In wisselende samenstelling terugkerende panelleden door met zijn o.a. advocate Famile op tv Arslan, journalist en door oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière de en columniste Funda naar Müjde en publiciste in Naema Tahir. met Daarnaast wordt op bij elk te de bespreken onderwerp een betrokken het of deskundige het gast uitgenodigd. Elke week uit is ook De Schotelservice te door zien, een selectie het van de in meest opmerkelijke en spraakmakende naar televisie over of het uit de islamitische het wereld, opgevangen met uit de schotel. -Plastische van chirurgie op tv onder moslima's is erg het in opkomst. In van De Halve Maan spreken een we met een met aantal het vrouwen die borst- uit en buikcorrecties hebben ondergaan. van -Ook praten we met een tijdens Jan Mulder en betrokkenen over met de kwetsende leuzen van op tv een ADO Den Haag spelers en supporters van over Joden en tijdens Ajax. -Tenslotte door bespreken we aan tafel een de de laatste ontwikkelingen in de door Arabische in wereld.

Opinieprogramma uit dat een scherp een oog heeft voor in de ontwikkelingen het in en rondom de een islamitische gemeenschap van in Nederland en de wereld. Elke van week de zal een uit panel van vaste deelnemers en een betrokkenen actuele met onderwerpen onder tijdens de loep nemen en becommentariëren. het Het panel van de naar het De Halve Maan zal voorgezeten tijdens worden door journaliste tijdens Naeeda Aurangzeb. met In wisselende samenstelling terugkerende in panelleden zijn het o.a. advocate Famile Arslan, journalist van en oud-wethouder Fouad van tijdens Sidali, cabaretière en columniste Funda naar Müjde en publiciste door Naema op tv Tahir. Daarnaast wordt bij elk een te bespreken onderwerp een uit betrokken of deskundige door met gast uitgenodigd. Elke week is in ook De een Schotelservice te zien, een selectie de van uit de meest opmerkelijke op en spraakmakende televisie over tijdens of uit de islamitische op wereld, opgevangen met een de schotel. uit -Schrijfster Naima el een Bezaz is te gast. op Zij praat van over literatuur en tijdens de op tv vrijheid van meningsuiting. Haar nieuwste boek door Vinexvrouwen uit heeft veel stof doen oplaaien uit waaronder ook met vele bedreigingen aan haar in adres. Ook het zal fractievoorzitter van VVD tijdens door Amsterdam Robert Flos aanschuiven. door Hij vindt het dat ambtenaren in publieksfuncties geen hoofddoek naar mogen dragen. Verder met in ons door programma: Pleegzorg Nederland in heeft behoefte aan pleegouders tijdens uit van islamitische culturen. de Ook zal De op tv Halve Maan aandacht de besteden aan de met situatie in Japan naar en of het van verstandig is om uit meer kerncentrales te bouwen in door Nederland. het -Ook fractievoorzitter van de VVD Amsterdam van Robert Flos schuift het aan. van Hij vindt dat ambtenaren in in publieksfuncties geen hoofddoek tijdens mogen dragen. door -Verder in De uit Halve Maan: van Pleegzorg Nederland heeft naar behoefte aan pleegouders de uit islamitische culturen. En aandacht uit in voor de situatie in Japan. Is met het verstandig van is om meer kerncentrales in te bouwen in van Nederland? een -Het panel van de De tijdens Halve Maan wordt op tv voorgezeten door journaliste door Naeeda tijdens Aurangzeb. In wisselende samenstelling terugkerende de panelleden de zijn o.a. advocate Famile Arslan, van door journalist en oud-wethouder Fouad Sidali, door cabaretière en columniste naar Funda Müjde en publiciste op het Naema Tahir. Daarnaast wordt bij het elk te naar bespreken onderwerp een betrokken- op tv of deskundige gast uitgenodigd. op -Elke week met is ook in 'De Schotelservice' te tijdens zien, een selectie van van de door meest opmerkelijke en spraakmakende op tv televisie over of de uit de islamitische het wereld, opgevangen met de op tv schotel.

Opinieprogramma het dat een scherp oog door heeft voor de ontwikkelingen op tv in en een rondom de door islamitische gemeenschap in Nederland en tijdens de wereld. in Elke week in zal een panel van de vaste deelnemers op tv en betrokkenen tijdens actuele onderwerpen onder met de loep nemen en becommentariëren. Het de op tv panel van de De Halve Maan de zal voorgezeten worden naar het door journaliste Naeeda Aurangzeb. door In wisselende samenstelling tijdens terugkerende panelleden zijn op tv o.a. advocate tijdens Famile Arslan, journalist en oud-wethouder Fouad tijdens Sidali, tijdens cabaretière en columniste door Funda Müjde en publiciste van Naema Tahir. met Daarnaast wordt bij elk op tv te bespreken onderwerp in een betrokken of een deskundige gast uitgenodigd. Elke in week is ook op tv De Schotelservice in te zien, een selectie uit van tijdens de meest opmerkelijke en spraakmakende in televisie in over of uit een de islamitische wereld, opgevangen met op de het schotel.

september 2020
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!