Programma gemist?

Opinieprogramma tijdens dat een scherp oog met heeft voor de ontwikkelingen in in en op rondom de van islamitische gemeenschap in tijdens Nederland en de wereld. door Elke week zal door een panel door van vaste deelnemers van en betrokkenen actuele onderwerpen op onder de het loep nemen en becommentariëren. Het de panel uit van de De Halve tijdens Maan een zal voorgezeten worden door op journaliste Naeeda op Aurangzeb. In wisselende het samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate op tv Famile Arslan, journalist door en oud-wethouder Fouad door Sidali, een cabaretière en columniste Funda Müjde in in en publiciste Naema naar Tahir. Daarnaast wordt bij tijdens elk te bespreken onderwerp van een betrokken of deskundige een naar gast uitgenodigd. Elke uit week is ook een De Schotelservice te zien, een selectie uit van de meest met opmerkelijke en spraakmakende het televisie over of met uit de van islamitische met wereld, opgevangen met door de schotel. -Plastische chirurgie van onder moslima's is naar erg in opkomst. In De van Halve van Maan spreken we met een uit aantal vrouwen in die borst- en op buikcorrecties hebben ondergaan. uit -Ook praten we van met de Jan Mulder en betrokkenen met over de kwetsende leuzen een van ADO uit Den Haag spelers en supporters het over Joden en op tv met Ajax. -Tenslotte bespreken op we aan tafel de laatste op ontwikkelingen in de Arabische op tv een wereld.

Opinieprogramma dat de een scherp oog heeft van voor de het ontwikkelingen in en rondom door de een islamitische gemeenschap in Nederland op tv en de met wereld. Elke week van zal een panel van vaste van een deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen in onder de loep nemen door en becommentariëren. een Het panel op tv van de De Halve Maan uit zal voorgezeten een worden door met journaliste Naeeda Aurangzeb. In op tv wisselende samenstelling terugkerende in panelleden zijn o.a. op advocate in Famile Arslan, journalist en het oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière en naar columniste in Funda Müjde en publiciste door Naema Tahir. Daarnaast wordt op tv bij elk met te tijdens bespreken onderwerp een betrokken of door deskundige gast door uitgenodigd. Elke week is tijdens ook De Schotelservice te met zien, in een selectie van de van meest opmerkelijke en spraakmakende een in televisie over of uit de het islamitische wereld, van opgevangen met de schotel. -Schrijfster met het Naima el Bezaz is te gast. het Zij de praat over een literatuur en de vrijheid van in meningsuiting. Haar naar nieuwste boek Vinexvrouwen in heeft veel stof doen in oplaaien waaronder de ook vele bedreigingen aan door haar door adres. Ook zal fractievoorzitter van VVD uit op tv Amsterdam Robert Flos aanschuiven. Hij vindt door een dat ambtenaren in het publieksfuncties geen hoofddoek mogen dragen. Verder het in tijdens ons programma: Pleegzorg op tv Nederland heeft door behoefte aan pleegouders uit door islamitische culturen. Ook zal uit De Halve op tv Maan aandacht besteden aan tijdens de situatie in naar Japan en door of het verstandig in is om meer kerncentrales naar te bouwen in Nederland. een -Ook op tv fractievoorzitter van door de VVD Amsterdam Robert de Flos schuift aan. naar Hij vindt dat ambtenaren in op met publieksfuncties geen hoofddoek mogen dragen. op -Verder in tijdens De Halve Maan: Pleegzorg een Nederland heeft uit behoefte aan door pleegouders uit islamitische culturen. En aandacht uit voor de uit situatie in Japan. Is een het verstandig is de om meer in kerncentrales te op bouwen in Nederland? -Het panel met van de het De Halve Maan wordt de voorgezeten door naar journaliste op tv Naeeda Aurangzeb. In wisselende samenstelling tijdens terugkerende panelleden zijn op o.a. advocate op tv Famile Arslan, journalist en oud-wethouder op Fouad Sidali, tijdens cabaretière en columniste Funda naar Müjde een en publiciste Naema Tahir. een Daarnaast wordt bij van elk te op tv bespreken onderwerp een betrokken- of van deskundige gast van uitgenodigd. -Elke week een is ook tijdens 'De Schotelservice' met te zien, een op tv selectie van de meest opmerkelijke van en spraakmakende de televisie over of uit de de van islamitische wereld, opgevangen met de naar schotel.

Opinieprogramma dat naar een de scherp oog heeft voor de ontwikkelingen naar in en tijdens rondom de islamitische gemeenschap naar in Nederland en naar de wereld. in Elke week zal een op tv op tv panel van vaste deelnemers en betrokkenen het actuele onderwerpen onder een de loep de nemen en becommentariëren. op tv Het panel van een de De door Halve Maan zal een voorgezeten worden in door journaliste Naeeda Aurangzeb. In wisselende uit samenstelling terugkerende naar panelleden zijn op o.a. advocate Famile Arslan, journalist de en oud-wethouder Fouad de Sidali, het cabaretière en van columniste Funda Müjde tijdens en publiciste Naema Tahir. de Daarnaast wordt bij elk het te bespreken het onderwerp een betrokken uit of deskundige naar gast uitgenodigd. Elke week is ook van De Schotelservice te in op zien, een selectie van een de meest opmerkelijke en de spraakmakende televisie over of door uit het de islamitische wereld, opgevangen naar met de de schotel.

juni 2020
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!