Programma gemist?

Opinieprogramma dat een van scherp een oog heeft voor de ontwikkelingen een uit in en rondom door de islamitische gemeenschap in de Nederland en de wereld. Elke naar week zal door een panel van op vaste deelnemers en betrokkenen het actuele op tv onderwerpen onder met de loep nemen en becommentariëren. het Het panel van tijdens de De van Halve Maan zal voorgezeten worden met door het journaliste Naeeda Aurangzeb. op tv In wisselende samenstelling terugkerende panelleden in zijn van o.a. advocate Famile een Arslan, journalist met en oud-wethouder Fouad Sidali, cabaretière en een columniste Funda Müjde van en publiciste een Naema Tahir. het Daarnaast wordt met bij elk te in bespreken onderwerp een betrokken of deskundige het gast op tv uitgenodigd. Elke week van is ook een De Schotelservice te zien, een selectie door met van de meest opmerkelijke en spraakmakende op tv televisie met over of uit de islamitische naar wereld, de opgevangen met naar de schotel. -Plastische uit chirurgie onder moslima's is erg in op opkomst. In op tv De Halve van Maan spreken we tijdens met een op tv aantal vrouwen die borst- en op tv buikcorrecties uit hebben ondergaan. -Ook praten op we met tijdens Jan Mulder en betrokkenen over op tv de kwetsende leuzen de van ADO Den naar Haag spelers en supporters op tv over Joden en naar Ajax. het -Tenslotte bespreken we aan in tafel van de laatste ontwikkelingen in de de Arabische de wereld.

Opinieprogramma van dat een scherp oog het heeft voor de met ontwikkelingen in en rondom in de islamitische gemeenschap de in Nederland door en de wereld. Elke uit week zal een door panel van door vaste deelnemers op tv en betrokkenen actuele onderwerpen in onder de door loep nemen en becommentariëren. Het in panel van de het met De Halve Maan zal uit voorgezeten worden door journaliste een Naeeda Aurangzeb. door In wisselende op samenstelling terugkerende panelleden zijn een o.a. advocate het Famile Arslan, journalist en oud-wethouder Fouad uit Sidali, cabaretière in en columniste Funda Müjde de en publiciste met Naema Tahir. op Daarnaast wordt bij tijdens elk te bespreken onderwerp in een betrokken op tv of deskundige door gast uitgenodigd. Elke week is in ook De Schotelservice te uit zien, een naar selectie van de meest tijdens op opmerkelijke en spraakmakende televisie over met of uit de uit islamitische naar wereld, opgevangen met de schotel. -Schrijfster de Naima op tv el Bezaz is te het gast. Zij de praat over literatuur en uit de vrijheid door van meningsuiting. Haar nieuwste boek met Vinexvrouwen heeft veel in stof doen oplaaien naar waaronder de ook vele bedreigingen de aan haar adres. Ook zal in in fractievoorzitter van VVD Amsterdam Robert Flos met aanschuiven. Hij vindt naar de dat ambtenaren in publieksfuncties geen hoofddoek het mogen op dragen. Verder in ons programma: tijdens Pleegzorg Nederland het heeft uit behoefte aan pleegouders uit islamitische culturen. een Ook zal uit De Halve Maan aandacht het besteden een aan de situatie in Japan het met en of het verstandig het is om meer kerncentrales te op bouwen de in Nederland. -Ook fractievoorzitter van tijdens de VVD Amsterdam de in Robert Flos schuift aan. met Hij vindt dat ambtenaren in het publieksfuncties geen uit hoofddoek door mogen dragen. -Verder in De Halve naar Maan: Pleegzorg tijdens Nederland heeft in behoefte aan pleegouders uit tijdens islamitische culturen. naar En aandacht voor de situatie van in tijdens Japan. Is met het verstandig is om meer kerncentrales uit te bouwen de in Nederland? door -Het panel op tv van de De Halve Maan met wordt door voorgezeten door journaliste Naeeda Aurangzeb. op tv In wisselende samenstelling het terugkerende naar panelleden zijn o.a. advocate Famile naar Arslan, journalist en oud-wethouder de Fouad in Sidali, cabaretière en een columniste Funda op Müjde en publiciste Naema Tahir. op Daarnaast een wordt bij elk te bespreken van onderwerp een betrokken- of op tv deskundige gast uitgenodigd. tijdens -Elke tijdens week is naar ook 'De Schotelservice' te zien, op een selectie van de de meest opmerkelijke op tv en uit spraakmakende televisie over met of uit de islamitische wereld, opgevangen op tv met de op tv schotel.

Opinieprogramma het dat een scherp oog de heeft voor de ontwikkelingen het op in en rondom de islamitische de gemeenschap in Nederland en het de naar wereld. Elke naar week zal een panel van het vaste deelnemers uit en betrokkenen actuele onderwerpen uit onder de loep door nemen op tv en becommentariëren. Het panel door van de De Halve Maan tijdens in zal voorgezeten worden door een journaliste Naeeda Aurangzeb. In de wisselende samenstelling terugkerende op panelleden de zijn o.a. advocate Famile met Arslan, journalist van en oud-wethouder Fouad Sidali, het cabaretière en columniste het Funda Müjde uit en publiciste Naema Tahir. uit Daarnaast wordt bij elk te met uit bespreken onderwerp een door betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke op uit week is ook De Schotelservice te op tv zien, een selectie een van de op meest tijdens opmerkelijke en spraakmakende door televisie over of uit met de islamitische wereld, opgevangen in met de op schotel.

januari 2021
27-03-2011 12:01

Aflevering 5

De halve maan - Aflevering 5

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

20-03-2011 12:00

Aflevering 4

De halve maan - Aflevering 4

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

12-03-2011 12:00

Aflevering 2

De halve maan - Aflevering 2

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederland en de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen en becom...

De halve maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De halve maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De halve maan bij De halve maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De halve maan. Heb je een uitzending van De halve maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De halve maan gemist

Opinieprogramma dat een scherp oog heeft voor de ontwikkelingen in en rondom de islamitische gemeenschap in Nederlanden de wereld. Elke week zal een panel van vaste deelnemers en betrokkenen actuele onderwerpen onder de loep nemen enbecommentariëren. Het panel van de De Halve Maan zal voorgezeten worden door journaliste Naeeda Aurangzeb. Inwisselende samenstelling terugkerende panelleden zijn o.a. advocate Famile Arslan, journalist en oud-wethouder FouadSidali, cabaretière en columniste Funda Müjde en publiciste Naema Tahir. Daarnaast wordt bij elk te bespreken onderwerpeen betrokken of deskundige gast uitgenodigd. Elke week is ook De Schotelservice te zien, een selectie van de meestopmerkelijke en spraakmakende televisie over of uit de islamitische wereld, opgevangen met de schotel.

Uitzending gemist van De halve maan? Hier kun je alle uitzendingen van De halve maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-03-2011 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!