Programma gemist?

Short abridged uit part met of a episode of met Who Wants het to Be a Millionaire Netherlands (Lotto in Weekend in Miljonairs). op A Dutch man de who lost op tv at the €250 question and went de home op with nothing. That's really extraordinary uit het in the Dutch Version door of Who Wants een to be in a Millionaire, cause the first de 5 questions are very tijdens tijdens simple and op the answers are (more often tijdens than not) not uit so serious. By van the met way, it was a met very strange show, with also de 2 uit candidates who went home tijdens with €500,- and tijdens 1 candidate van earned €16.000,-. met Host is Robert ten Brink. de The episode was uit broadcast tijdens on March 17th, naar 2007 and recorded van in February 2007 (Studio 1, met Aalsmeer). Man beantwoordt een de vraag tijdens voor het €250 fout en gaat met niets op tv tijdens naar huis. Dat is op uit zijn minst tijdens zeldzaam bij Weekend Miljonairs, omdat het de eerste op tv 5 vragen tijdens nogal simpel zijn het en de antwoorden uit waaruit gekozen de kan worden zijn meestal in niet zo op tv serieus. Al met al was het het een opmerkelijke aflevering, het waarin 2 andere door kandidaten met €500,- met weggingen het en nog een ander met naar €16.000,-. Presentatie: Robert naar ten Brink. naar De aflevering is een uitgezonden op in 17 maart 2007 op het RTL4 en naar opgenomen in op tv februari 2007 in Studio op tv 1 in met Aalsmeer.

Reclame met van de Nederlandse Lotto uit voor in de Lotto Gold Card. Op de in achtergrond klinkt door That's Life de van Frank tijdens Sinatra. Songtekst: tijdens That's life, met that's what all the in people say. You're riding tijdens high in tijdens April, Shot de down in May But in I know I'm gonna change het that tune, op When I'm op back on top, de back on top in op June.

juni 2020
18-03-2007 09:55

4th question wrong @ Who Wants to be a Millionaire (+ subs)

Lotto Weekend Miljonairs - 4th question wrong @ Who Wants to be a Millionaire (+ subs)

Short abridged part of a episode of Who Wants to Be a Millionaire Netherlands (Lotto Weekend Miljonairs). A Dutch man who lost at the €250 question and went home with nothing. That's really extraordinary in the Dutch Version of Who Wants ...

16-03-2007 17:01

Lotto Gold Card (Lotto Reclame)

Lotto Weekend Miljonairs - Lotto Gold Card (Lotto Reclame)

Reclame van de Nederlandse Lotto voor de Lotto Gold Card. Op de achtergrond klinkt That's Life van Frank Sinatra. Songtekst: That's life, that's what all the people say. You're riding high in April, Shot down in May But I know I'm gonna c...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lotto Weekend Miljonairs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lotto Weekend Miljonairs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lotto Weekend Miljonairs bij Lotto Weekend Miljonairs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lotto Weekend Miljonairs. Heb je een uitzending van Lotto Weekend Miljonairs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lotto Weekend Miljonairs gemist

De populaire spelshow Lotto Weekend Miljonairs is na twee jaar afwezigheid weer terug op de Nederlandse televisie! De succesformule blijft gehandhaafd: de kandidaat die in Lotto Weekend Miljonairs 12 vragen goed beantwoordt, wint de hoofdprijs van een miljoen. Nieuw is dat de kandidaat die in de stoel plaatsneemt zijn eigen levenservaring gebruikt om het Lotto Weekend Miljonairs prijzengeld in de wacht te slepen. Dit alles onder de leiding van Jeroen van der Boom.

Uitzending gemist van Lotto Weekend Miljonairs? Hier kun je alle uitzendingen van Lotto Weekend Miljonairs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 11:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!