Programma gemist?

Nederland kiest van het perfecte met plaatje en de kijker op komt iedere week dichter naar bij het naar meest ideale met beeld dat de Nederlander heeft de van onder andere tijdens de perfecte man, het vrouw, baan door en auto, samen met uit een wisselend de team van met vijf bekende kandidaten tijdens onder leiding in van Yolanthe Sneijder-Cabau. De op tv BN'ers krijgen in elke aflevering met de top 10 tijdens van een het categorie te het zien, die zij met vervolgens kunnen met 'ranken'. Delen zij de de mening van het naar publiek? Natuurlijk naar ook aandacht voor de op tv meningen van verschillende subgroepen. Wat de is de bijvoorbeeld de top 10 op vrijetijdsbestedingen van het Twitteraars en Facebookers? En op verschilt de de mening over met de perfecte man op tv voor Glossylezeressen van die van lezeressen het met van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat het het perfecte plaatje een is. in Nederland kiest in uit de grote met finale de 'perfecte vrouw'. Vorige week op tv in koos Nederland nog Jan in Kooijman als 'perfecte man'. In een deze laatste uitzending uit maken we het een perfecte plaatje een compleet. Aan in welke vrouw denken we het als we naar het hebben over de een 'perfecte in vrouw'? Moet ze intelligent, in grappig, flexibel of heel mooi in zijn? Kanshebbers in in deze een categorie zijn prinses Maxima, van Doutzen Kroes, Anna door Drijver en Sylvie de van der met Vaart. Het panel bestaat op uit topvoetballers Wesley Sneijder, het Royston naar Drenthe, Richard Witschge, van Dries Mertens een en sportcommentator Jack van Gelder. Scoren naar ze het in het programma op tv net zo goed uit als op het op veld en hebben ze de allen de vrouw de van Wesley bovenaan een de lijst in staan? Met op tv de 'perfecte vrouw' is Het het Perfecte Plaatje compleet. op In de andere zeven tijdens categorieën verkoos Nederland in de familie Borsato uit tot 'perfecte een buren', Sophie Hilbrand als het 'perfecte vriend' door en eigen baas als de 'perfecte baan'. De tijdens Audi A8 staat in in bovenaan bij de een 'perfecte auto', de villa door in de buitenwijk wint van in de categorie het 'perfecte huis' en tijdens reizen een ziet men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. de Het op tv 'perfecte kind' is een de sociaal kind tijdens als Arie Boomsma door en de 'perfecte man' uit is Jan Kooijman. naar Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Nederland kiest door het perfecte plaatje en de de kijker komt een met iedere week dichter bij het een meest door ideale beeld dat de Nederlander naar heeft op tv van onder andere uit de perfecte man, vrouw, een baan en auto, naar samen met een wisselend team in van vijf door bekende kandidaten een onder leiding van Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau. een De BN'ers krijgen in elke in aflevering de de top 10 van een een categorie te zien, tijdens die op zij vervolgens kunnen een 'ranken'. Delen zij de mening van uit het publiek? door Natuurlijk ook aandacht voor in de meningen door van op verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de in op top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en een Facebookers? En verschilt het de met mening over de perfecte man een voor Glossylezeressen naar van die van in lezeressen van andere vrouwenmagazines? naar Nederland bepaalt een wat het met perfecte plaatje is. Presentatie: tijdens Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland kiest op het in perfecte plaatje en de kijker in komt iedere week dichter van bij het meest van ideale beeld dat op op de Nederlander heeft van onder uit andere de perfecte op man, vrouw, een baan en auto, op tv samen met de een wisselend team van vijf op bekende kandidaten onder het leiding van uit Yolanthe Sneijder-Cabau. De met BN'ers krijgen in elke aflevering door de top 10 het van een categorie op de te zien, die zij door vervolgens kunnen 'ranken'. Delen naar zij op de mening van het publiek? op Natuurlijk ook naar aandacht voor de meningen op tv van in verschillende subgroepen. Wat is op tv bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars een en Facebookers? op En verschilt de mening door over de perfecte op man voor met Glossylezeressen van die van lezeressen op het van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat van het naar perfecte plaatje is. Nederland kiest het het perfecte kind. de van In alle denkbare media is onderzoek uit door gedaan en gestemd op het meest naar van ideale kind. Wie is in die perfecte in zoon of dochter? de Tot de kanshebbers behoren het van sportieve kind als Wesley uit Sneijder, het intelligente de kind een (Mark Rutte) en het kind op tv zo braaf als in Yvon op tv Jaspers. Presentatie: uit Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland kiest een het perfecte door plaatje en tijdens de kijker komt iedere week dichter uit bij het door meest de ideale beeld dat tijdens de Nederlander heeft van naar onder andere met de perfecte man, vrouw, een baan en auto, uit samen met een wisselend team door van vijf op bekende kandidaten onder tijdens leiding van Yolanthe de Sneijder-Cabau. in De BN'ers krijgen in elke aflevering een de top 10 van van een een categorie te tijdens zien, die zij een vervolgens kunnen van 'ranken'. Delen zij naar de mening van het de publiek? Natuurlijk ook aandacht naar voor de op tv meningen van verschillende naar subgroepen. Wat is van bijvoorbeeld de top 10 naar vrijetijdsbestedingen een van Twitteraars en op tv Facebookers? En verschilt de op mening over in de perfecte man van voor Glossylezeressen van die in van lezeressen van andere in vrouwenmagazines? Nederland naar bepaalt wat een het perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe een door Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het tijdens perfecte plaatje en de een kijker komt het iedere week dichterbij het het meest ideale beeld dat de van het Nederlander heeft van met onder andere de perfecte man, een vrouw, baan in en auto. Samen met een op wisselend uit team van vijf bekende kandidaten in onder leiding van op tv Yolanthe Sneijder-Cabau van komen in we iedere week door dichterbij het perfecte uit plaatje. De BN'ers krijgen in elke naar aflevering de in top op 10 van een categorie te het zien, die zij vervolgens naar kunnen op tv 'ranken'. Delen op tv zij de mening van het met publiek? door Natuurlijk ook aandacht voor de een meningen van verschillende subgroepen. een Wat in is bijvoorbeeld de top 10 het vrijetijdsbestedingen van op tv Twitteraars door en Facebookers? En tijdens verschilt de mening over de van perfecte man in voor Glossylezeressen van die van op lezeressen van naar andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt op wat op tv het perfecte plaatje is. op tv Nederland kiest de perfecte op tv vrijetijdsbesteding. in Vrije tijd op bepaalt een groot deel van ons een leven, maar op tv wat doet de het Nederlander het liefst op een tijdens zijn vrije dag? Kanshebbers uit in deze categorie zijn onder tijdens van meer: shoppen, uitgaan, met sporten en seks. een Het panel bestaat deze week naar uit: muziekproducer en X tijdens factor-jurylid Eric tijdens van uit Tijn, zanger Wesley Klein, de bruidsjurkontwerpster Mary de Borsato, radio-dj Jeroen uit Nieuwenhuize en presentatrice van Nikkie Plessen. Wie van deze tijdens panelleden het voert het minst uit in naar zijn of haar het vrije het tijd? En welke mannelijke panelleden biechten door op dat ze in door zijn vreemdgegaan? In de deze uitzending krijgt de naar kijker ook in antwoorden op vragen als naar Wat kiest de van Nederlander als door meest favoriete vakantieland? en Waar ergert op tv de van man zich het meest aan het bij door de shoppende vrouw? uit Verder wijst op tv onderzoek uit dat onder naar TrosKompas-lezers internetten een naar populaire vrijetijdsbesteding is, uit terwijl lezers van het met blad Happinez in hun van vrije tijd met juist liever op de natuur op tv ingaan. Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Nederland op kiest het op perfecte plaatje en naar de kijker komt de iedere week dichterbij het meest ideale de beeld met dat de Nederlander heeft van van het onder andere de perfecte man, vrouw, de baan een en auto. Samen met naar een wisselend naar team van vijf het bekende kandidaten onder leiding het van Yolanthe de Sneijder-Cabau komen we iedere week een dichterbij het perfecte van plaatje. De de BN'ers krijgen uit in elke aflevering in de top 10 van op tv een categorie te zien, op die naar zij vervolgens de kunnen 'ranken'. Delen door zij de mening het van het publiek? Natuurlijk ook aandacht op tv voor de meningen in de van verschillende subgroepen. door Wat is bijvoorbeeld de tijdens top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars de en Facebookers? En een met verschilt de mening in over de perfecte met man voor Glossylezeressen van op tv die van lezeressen een van andere naar vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat het uit perfecte tijdens plaatje is. Nederland de kiest de perfecte baan. Het panel naar bestaat een deze week met uit: Kelly van der Veer, rapper uit Lange Frans, op model op Kim Feenstra, multitalent van Horace Cohen en diva Patricia Paay. door tijdens Naast de perfecte baan krijgt door de kijker tijdens uit de uitzending ook antwoorden van op vragen als de Wat het meest uit stressvolle moment tijdens van de week is van en Wat met het meest voorkomende mannen- een en vrouwenberoep is. van Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Nederland kiest door het perfecte plaatje en het de op kijker komt iedere week de dichterbij het naar meest ideale beeld met dat de Nederlander heeft met van op onder andere de perfecte man, naar vrouw, baan en auto. door Samen met naar een wisselend team van in vijf bekende kandidaten op tv de onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau van komen op tv we iedere week dichterbij het perfecte met plaatje. De BN'ers op krijgen in tijdens elke aflevering de op tv top 10 op tv van een categorie te zien, door die zij van vervolgens kunnen naar 'ranken'. Delen zij de mening op van het van publiek? tijdens Natuurlijk ook aandacht voor uit de meningen van tijdens verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld naar de top 10 de naar vrijetijdsbestedingen van Twitteraars uit en Facebookers? En verschilt de mening door naar over de perfecte man voor Glossylezeressen op tv een van die van lezeressen van op tv andere uit vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat van het perfecte plaatje het is. Afl.: De perfecte vriend. van Het panel bestaat het uit: van stylist Maik de Boer, het presentatrice Marit van Bohemen, van topkok op Ramon Beuk, op presentator Manuel Venderbos en multitalent op Tatjana Simic. Maik tijdens de Boer zegt het dat op tv hij een voorkeur heeft naar voor de online een vriend omdat 'je die uit het van kan zetten'. Ramon door Beuk laat weten dat hij het, van van net als de rest van Nederland, naar vervelend vindt de als vrienden door zijn kledingstijl kopiëren en uit Tatjana vindt het door niet in leuk als goede vrienden in achter haar rug om op met elkaar afspreken. op Ook zien we in dat van de keuze van je vrienden van wordt bepaald door de je DNA en tijdens mondt een onschuldig op spelletje kaartje van blazen uit in tijdens een innige 'kus' tussen uit Ramon Beuk en uit Manuel Venderbos. Presentatie: Yolanthe op uit Sneijder-Cabau.

Nederland uit kiest het perfecte plaatje en naar de door kijker komt iedere week met dichterbij het meest uit ideale beeld dat de naar Nederlander heeft van door onder andere de de perfecte op man, vrouw, baan op tv en auto. Samen met uit een wisselend team van in vijf bekende uit kandidaten onder leiding van een Yolanthe Sneijder-Cabau komen op we iedere week op dichterbij het het perfecte plaatje. De BN'ers met krijgen in elke naar aflevering de top de in 10 van een categorie te zien, een die zij vervolgens uit kunnen 'ranken'. in Delen zij de mening naar van het het publiek? van Natuurlijk ook aandacht voor de het meningen van met verschillende subgroepen. naar Wat is bijvoorbeeld een de top 10 vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en Facebookers? En tijdens verschilt door de mening in over de perfecte man voor Glossylezeressen op tv van die van in lezeressen van op tv andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt van wat het uit perfecte plaatje naar is. Afl.: Perfecte buren. van Nederland kiest de uit 'perfecte buren'. Kanshebbers in van deze categorie naar zijn onder uit meer: Natasja een en René Froger, de het familie Balkenende en de op familie door Van 't Hek. Het panel bestaat uit uit: op tv Dean Saunders, Glennis Grace, Yes-R, een tijdens Thomas Berge en Patty Brard. een Wie hebben in zij het door liefst naast zich wonen? van Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

maart 2019
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord