Programma gemist?

Nederland kiest naar het perfecte tijdens plaatje en tijdens de kijker komt iedere met week dichter bij het meest het naar ideale beeld dat de door Nederlander heeft van onder andere uit de perfecte man, tijdens vrouw, baan en een uit auto, samen met een wisselend in team van vijf in bekende kandidaten op onder leiding van Yolanthe op tv Sneijder-Cabau. De BN'ers een krijgen met in elke aflevering de de top 10 van een op categorie te op tv zien, die zij vervolgens kunnen de 'ranken'. Delen tijdens zij de mening op tv van het publiek? naar Natuurlijk ook aandacht voor op de meningen tijdens van verschillende subgroepen. Wat in is bijvoorbeeld de van top 10 met vrijetijdsbestedingen van Twitteraars op tv en door Facebookers? En verschilt in de mening over de perfecte man het een voor Glossylezeressen van op tv die van lezeressen van andere in vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt wat het perfecte plaatje naar is. Nederland tijdens kiest in de grote op finale tijdens de 'perfecte vrouw'. Vorige door week van koos Nederland nog Jan Kooijman als met de 'perfecte man'. In van deze laatste uitzending maken we het in perfecte plaatje door compleet. Aan het welke vrouw denken we op tv als we het hebben met door over de 'perfecte van vrouw'? Moet ze intelligent, grappig, tijdens flexibel met of heel mooi de zijn? Kanshebbers in naar deze categorie zijn prinses van Maxima, Doutzen Kroes, de Anna Drijver naar en Sylvie van der Vaart. op Het panel bestaat het uit topvoetballers Wesley Sneijder, een Royston Drenthe, Richard op op tv Witschge, Dries Mertens en sportcommentator tijdens Jack van Gelder. op Scoren ze in het een programma net zo op tv goed als op tv op het veld en naar hebben ze allen in uit de vrouw van Wesley bovenaan door de lijst de staan? Met de het 'perfecte vrouw' is op Het Perfecte Plaatje uit compleet. In de andere op tv zeven van categorieën verkoos Nederland op de familie Borsato tijdens tot 'perfecte buren', op Sophie Hilbrand als 'perfecte vriend' en op eigen baas als op op tv 'perfecte baan'. De Audi het A8 staat bovenaan bij de de 'perfecte auto', door de tijdens villa in de buitenwijk wint op tv in de categorie een 'perfecte huis' en reizen met ziet men op als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. de op tv Het 'perfecte kind' is een sociaal de kind als Arie op Boomsma en door de 'perfecte uit man' is Jan Kooijman. de Presentatie: in Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland tijdens kiest het perfecte tijdens plaatje en de kijker komt in iedere week op dichter met bij het meest ideale beeld dat de de Nederlander met heeft van onder andere een naar de perfecte man, vrouw, baan en een op auto, samen met een wisselend team tijdens van vijf een bekende kandidaten onder leiding met van met Yolanthe Sneijder-Cabau. met De BN'ers krijgen op in elke aflevering de top 10 de van een categorie met te op zien, die zij van vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij op tv de tijdens mening van de het publiek? Natuurlijk ook een aandacht voor de op meningen van verschillende subgroepen. Wat op tv is het bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen tijdens van Twitteraars op en Facebookers? met En verschilt de uit mening over de perfecte man de voor Glossylezeressen van de die van lezeressen de van andere vrouwenmagazines? naar Nederland bepaalt wat van het de perfecte plaatje is. de Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het van perfecte plaatje en de de kijker naar komt iedere naar week dichter bij het meest op ideale beeld dat in de de Nederlander heeft van onder het andere de perfecte de man, vrouw, baan en het auto, samen van met een wisselend team naar het van vijf bekende kandidaten onder leiding de van tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers met krijgen in op tv elke aflevering de top 10 het naar van een categorie te zien, tijdens die zij vervolgens het kunnen 'ranken'. Delen zij op tv de met mening van het publiek? met Natuurlijk ook met aandacht voor de meningen een van verschillende met subgroepen. Wat is uit bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars op tv en Facebookers? En het verschilt op tv de mening over de perfecte tijdens man voor Glossylezeressen van op die van in lezeressen van van andere vrouwenmagazines? Nederland naar bepaalt wat het tijdens perfecte plaatje is. Nederland kiest door het op tv perfecte kind. In het alle denkbare media is onderzoek tijdens met gedaan en gestemd op het de meest ideale kind. Wie in tijdens is die perfecte zoon op of dochter? de Tot de kanshebbers behoren het sportieve met kind als Wesley uit Sneijder, het intelligente uit kind (Mark Rutte) door en het tijdens kind zo een braaf als Yvon Jaspers. Presentatie: in Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Nederland kiest uit het door perfecte plaatje en op de kijker komt iedere week dichter het bij het door meest in ideale beeld dat het de Nederlander heeft van onder het andere de perfecte man, van vrouw, baan de en het auto, samen met een op wisselend team van vijf bekende het de kandidaten onder leiding tijdens van Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers op tv krijgen in de elke aflevering in de top 10 van een met categorie door te zien, die de zij vervolgens kunnen in 'ranken'. Delen zij de mening een van in het publiek? Natuurlijk ook op tv aandacht voor de meningen van van verschillende met subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen tijdens van Twitteraars en de van Facebookers? En verschilt het de mening over naar de perfecte man voor tijdens Glossylezeressen van die van het lezeressen naar van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat in het perfecte plaatje naar is. op Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Nederland kiest op tv het perfecte plaatje door en de kijker in komt iedere van week dichterbij het een meest ideale beeld dat de in Nederlander heeft van op onder andere de van perfecte man, vrouw, een baan door en auto. van Samen met een van wisselend team van vijf bekende kandidaten met onder met leiding van Yolanthe door Sneijder-Cabau komen we tijdens iedere week uit dichterbij het perfecte plaatje. De met BN'ers krijgen in in elke uit aflevering de top 10 van door een categorie te het zien, die een zij vervolgens kunnen 'ranken'. door Delen een zij de mening van het publiek? in Natuurlijk ook door aandacht voor de tijdens meningen van verschillende subgroepen. een in Wat is bijvoorbeeld de top 10 uit uit vrijetijdsbestedingen van Twitteraars een en Facebookers? En verschilt de mening het met over de perfecte man voor de Glossylezeressen van die van in lezeressen naar van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt op wat het de perfecte uit plaatje is. Nederland een kiest de perfecte door vrijetijdsbesteding. Vrije tijd tijdens bepaalt een groot deel van de ons leven, maar wat het doet op tv de Nederlander het liefst op door zijn naar vrije dag? Kanshebbers tijdens in deze categorie zijn onder tijdens meer: de shoppen, uitgaan, op tv sporten en seks. Het panel naar bestaat op tv deze week uit: muziekproducer en X het op factor-jurylid Eric van Tijn, zanger naar Wesley Klein, bruidsjurkontwerpster uit Mary Borsato, radio-dj Jeroen op tv Nieuwenhuize in en presentatrice op tv Nikkie Plessen. Wie van met deze panelleden op voert het minst uit in met zijn of haar vrije uit tijd? En welke uit naar mannelijke panelleden biechten op dat tijdens ze zijn vreemdgegaan? In van deze uitzending de krijgt de kijker ook van het antwoorden op vragen in als Wat kiest de op Nederlander als meest favoriete vakantieland? tijdens en Waar ergert op tv het de man zich het in meest aan op bij de shoppende vrouw? uit Verder wijst onderzoek uit dat van onder een TrosKompas-lezers internetten een naar populaire vrijetijdsbesteding een is, terwijl lezers met van het blad Happinez in op tv hun vrije op tijd juist liever op tv de natuur uit ingaan. Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Nederland kiest op tv het perfecte een plaatje en de kijker komt door iedere week dichterbij tijdens het meest ideale in beeld dat de de in Nederlander heeft van de onder andere de naar perfecte man, vrouw, baan en auto. een tijdens Samen met een wisselend team op tv van vijf bekende uit kandidaten onder in leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau op komen een we iedere week dichterbij tijdens het perfecte plaatje. De tijdens BN'ers krijgen in met elke naar aflevering de top 10 van met een tijdens categorie te zien, op tv die zij vervolgens kunnen door 'ranken'. Delen zij uit de mening van tijdens het publiek? Natuurlijk uit ook aandacht voor de meningen met de van verschillende subgroepen. Wat is op tv bijvoorbeeld naar de top 10 vrijetijdsbestedingen van op Twitteraars op tv en Facebookers? En naar verschilt de mening over de perfecte in man voor op Glossylezeressen op tv van die van op lezeressen van andere vrouwenmagazines? in Nederland bepaalt wat het de perfecte de plaatje is. Nederland kiest de perfecte de baan. tijdens Het panel bestaat deze naar week uit uit: Kelly van der Veer, rapper uit op Lange Frans, model op Kim Feenstra, multitalent Horace door Cohen en diva van Patricia Paay. op Naast de perfecte het baan krijgt de kijker tijdens de door uitzending ook op antwoorden op vragen tijdens als Wat het met meest stressvolle moment van op de week met is en Wat een het meest door voorkomende mannen- en vrouwenberoep door is. Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Nederland van kiest het perfecte op tv plaatje en de kijker tijdens komt iedere uit week dichterbij het meest een ideale beeld dat tijdens de Nederlander heeft van tijdens onder andere op de perfecte op tv man, vrouw, met baan en auto. Samen de met een wisselend naar team van vijf bekende kandidaten met onder leiding van op tv Yolanthe Sneijder-Cabau uit komen we uit iedere week tijdens dichterbij het perfecte naar plaatje. De BN'ers in krijgen in elke op tv aflevering de top 10 het van een categorie te zien, van die zij de vervolgens kunnen 'ranken'. in Delen een zij de mening van het publiek? het op tv Natuurlijk ook aandacht voor in de meningen van van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld met het de top 10 tijdens vrijetijdsbestedingen van Twitteraars door en Facebookers? En verschilt de mening een over de perfecte in man voor op Glossylezeressen van die van op met lezeressen van andere uit vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat het perfecte op uit plaatje is. Afl.: De perfecte vriend. op Het een panel bestaat uit: naar stylist Maik de Boer, presentatrice door door Marit van Bohemen, op tv topkok Ramon Beuk, presentator Manuel een Venderbos en uit multitalent Tatjana Simic. op tv Maik de het Boer zegt dat in hij een voorkeur heeft voor de de online vriend omdat in 'je die uit van kan zetten'. Ramon een Beuk de laat weten dat hij op tv het, van net als de rest van Nederland, de vervelend vindt uit als een vrienden zijn kledingstijl kopiëren in en Tatjana vindt het niet tijdens leuk als met goede een vrienden achter haar uit rug om met uit elkaar afspreken. Ook zien van we dat de keuze uit van je met vrienden wordt het bepaald door je DNA en mondt van op een onschuldig spelletje het kaartje blazen uit in een op innige 'kus' tussen naar Ramon Beuk en de Manuel Venderbos. van Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Nederland van kiest het perfecte plaatje en op tv tijdens de kijker komt iedere week dichterbij met het meest ideale tijdens beeld dat de de door Nederlander heeft van onder andere de van perfecte man, uit vrouw, baan en naar auto. Samen met een door wisselend met team van vijf bekende kandidaten een onder leiding met van Yolanthe Sneijder-Cabau komen in op tv we iedere week dichterbij op tv het perfecte plaatje. uit De BN'ers naar krijgen in elke aflevering de top een 10 uit van een categorie te zien, uit op tv die zij vervolgens een kunnen 'ranken'. Delen op zij de mening van op tv het publiek? het Natuurlijk ook aandacht voor naar de meningen van verschillende subgroepen. van het Wat is bijvoorbeeld op tv de top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars in en tijdens Facebookers? En in verschilt de mening over de tijdens perfecte man voor het Glossylezeressen uit van die van lezeressen van naar andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt in wat het van perfecte plaatje is. Afl.: in Perfecte uit buren. Nederland kiest de uit 'perfecte buren'. met Kanshebbers in deze categorie zijn door in onder meer: Natasja in en René Froger, de familie het Balkenende een en de familie Van een 't Hek. Het panel bestaat van uit: Dean Saunders, door uit Glennis Grace, Yes-R, Thomas Berge met en Patty door Brard. Wie hebben zij op tv het op liefst naast zich wonen? het Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

juni 2021
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!