Programma gemist?

Nederland kiest tijdens het perfecte plaatje door en de het kijker komt iedere week naar dichter bij het meest van ideale van beeld dat de de Nederlander heeft door van onder andere op de perfecte man, vrouw, baan naar en auto, het samen met een wisselend team in van vijf naar bekende kandidaten de onder leiding van Yolanthe met Sneijder-Cabau. in De BN'ers krijgen in elke op aflevering de top 10 op van een categorie het te zien, de die zij tijdens vervolgens kunnen 'ranken'. uit Delen zij naar de mening van het in publiek? Natuurlijk op ook aandacht voor de naar meningen van van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de door top 10 de vrijetijdsbestedingen van de Twitteraars en Facebookers? met En verschilt met de mening over de perfecte tijdens man met voor Glossylezeressen van die van lezeressen met van andere in vrouwenmagazines? Nederland op bepaalt wat op het perfecte plaatje is. met Nederland kiest de in de grote met finale de 'perfecte vrouw'. door Vorige week koos Nederland nog een op Jan Kooijman als 'perfecte in man'. In deze laatste uitzending tijdens maken we het het perfecte het plaatje compleet. Aan welke vrouw tijdens denken we als het een we het hebben over met de 'perfecte vrouw'? een Moet ze intelligent, een grappig, flexibel of heel tijdens mooi zijn? het Kanshebbers in de deze categorie zijn prinses Maxima, de Doutzen Kroes, Anna het Drijver de en Sylvie van der Vaart. naar Het panel bestaat uit tijdens topvoetballers Wesley in Sneijder, Royston in Drenthe, Richard Witschge, Dries uit Mertens en naar sportcommentator Jack van van Gelder. Scoren ze in het tijdens programma net door zo goed als door op het veld tijdens en hebben ze met allen de vrouw op tv van naar Wesley bovenaan de uit lijst staan? Met de 'perfecte vrouw' met is op tv Het Perfecte met Plaatje compleet. In de met andere zeven met categorieën verkoos Nederland de familie op Borsato tot 'perfecte uit buren', Sophie Hilbrand van als 'perfecte door vriend' en eigen baas op tv als 'perfecte baan'. De in Audi A8 staat door bovenaan bij de in op tv 'perfecte auto', de villa in de van buitenwijk wint in met de een categorie 'perfecte huis' en van reizen ziet men als naar op tv meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. Het 'perfecte kind' van het is een sociaal kind als Arie in Boomsma en de van 'perfecte man' is in Jan Kooijman. in Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Nederland kiest van het een perfecte plaatje en de op kijker komt iedere week dichter de op tv bij het meest naar ideale beeld dat een de Nederlander heeft van onder andere de de naar perfecte man, vrouw, een baan en tijdens auto, samen met een met wisselend team van met vijf bekende kandidaten de onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. het De BN'ers het krijgen in een elke aflevering de top met 10 van een categorie in de te zien, die zij een vervolgens kunnen 'ranken'. in Delen zij de het mening van het publiek? Natuurlijk uit ook aandacht tijdens voor de meningen van met verschillende subgroepen. Wat op is uit bijvoorbeeld de top van 10 vrijetijdsbestedingen van uit Twitteraars en Facebookers? En met verschilt de mening de over de naar perfecte man een voor Glossylezeressen van door die van lezeressen van andere op vrouwenmagazines? Nederland bepaalt een wat het op tv perfecte plaatje is. Presentatie: in Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het het met perfecte plaatje en de kijker het komt iedere week dichter in bij het meest het ideale beeld dat de met de Nederlander heeft van in onder andere de perfecte het man, van vrouw, baan en auto, samen met door een in wisselend team van vijf van bekende tijdens kandidaten onder leiding van door Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers krijgen door in elke aflevering met de top door 10 van op tv een categorie te zien, die op zij vervolgens een kunnen de 'ranken'. Delen zij de mening van op tv door het publiek? Natuurlijk ook aandacht uit voor de meningen van van de verschillende subgroepen. Wat op is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen in van Twitteraars op tv en op Facebookers? En verschilt de mening met over de perfecte man naar voor Glossylezeressen op tv van die van lezeressen in van op andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt de wat het in perfecte plaatje is. op tv Nederland kiest het perfecte kind. op In alle door denkbare media is door onderzoek gedaan en gestemd uit in op het meest ideale kind. de Wie is die perfecte uit uit zoon of dochter? Tot het de kanshebbers behoren het naar sportieve door kind als Wesley Sneijder, het intelligente op naar kind (Mark Rutte) en het op tv kind zo braaf als het Yvon door Jaspers. Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het perfecte plaatje de en de kijker komt in iedere week dichter op bij een het meest ideale beeld dat door van de Nederlander heeft van onder andere het door de perfecte man, vrouw, baan en van het auto, samen met het een wisselend team van vijf een bekende kandidaten op onder leiding van Yolanthe in Sneijder-Cabau. tijdens De BN'ers krijgen in op tv elke aflevering de met top 10 van een het categorie te uit zien, die naar zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij uit de uit mening van het publiek? Natuurlijk door uit ook aandacht voor de meningen de van tijdens verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de op tv uit top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars in en naar Facebookers? En verschilt op tv de mening over de perfecte man tijdens voor van Glossylezeressen van die van door lezeressen van andere vrouwenmagazines? uit Nederland op bepaalt wat het een perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe van op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest met het perfecte plaatje het en de kijker komt de een iedere week dichterbij met het meest ideale op tv beeld dat de de Nederlander heeft van onder een andere de perfecte man, vrouw, in baan en auto. uit naar Samen met een wisselend team door van vijf bekende op tv kandidaten onder leiding een van Yolanthe Sneijder-Cabau komen uit door we iedere week van dichterbij het perfecte de plaatje. De BN'ers met krijgen in elke aflevering de het top 10 van van een categorie te zien, het die zij vervolgens het op tv kunnen 'ranken'. Delen zij de naar mening van het het publiek? Natuurlijk ook op tv aandacht voor de een meningen naar van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld een de tijdens top 10 vrijetijdsbestedingen uit van Twitteraars en Facebookers? het En het verschilt de mening over de uit perfecte man voor Glossylezeressen van van met die van lezeressen een van andere vrouwenmagazines? Nederland met bepaalt wat het een perfecte van plaatje is. Nederland kiest door de perfecte vrijetijdsbesteding. door Vrije tijd bepaalt uit een groot deel van op ons leven, maar wat tijdens doet de de Nederlander het liefst op het zijn vrije dag? door uit Kanshebbers in deze tijdens categorie zijn onder meer: shoppen, uitgaan, tijdens sporten en van seks. Het panel in bestaat een deze week uit: in muziekproducer en X factor-jurylid Eric naar van Tijn, zanger Wesley door Klein, de bruidsjurkontwerpster Mary Borsato, radio-dj door Jeroen Nieuwenhuize de en presentatrice de Nikkie Plessen. Wie van deze de panelleden voert het minst het uit naar in zijn of haar op tv vrije door tijd? En welke mannelijke het panelleden biechten op dat ze naar zijn vreemdgegaan? In een naar deze uitzending krijgt de kijker van ook antwoorden op vragen op tv als Wat de kiest met de Nederlander als meest uit favoriete vakantieland? en Waar op ergert het de man zich het meest op tv aan bij de de shoppende vrouw? Verder wijst het onderzoek uit dat de onder met TrosKompas-lezers internetten een populaire naar vrijetijdsbesteding is, terwijl van lezers van in het blad Happinez op in hun vrije tijd op tv juist liever de met natuur ingaan. Presentatie: tijdens Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het met perfecte plaatje en door tijdens de kijker komt iedere tijdens week dichterbij het meest het ideale beeld dat van de Nederlander heeft van in onder andere het de perfecte naar man, vrouw, naar baan en auto. Samen met uit een wisselend team tijdens van op vijf bekende kandidaten met onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen naar op we iedere week dichterbij de het perfecte plaatje. van De BN'ers krijgen de in elke aflevering de de top het 10 van een een categorie te zien, door die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen het het zij de mening van het publiek? uit Natuurlijk ook aandacht naar voor de naar meningen van verschillende een subgroepen. Wat is tijdens bijvoorbeeld de op tv top 10 op tv vrijetijdsbestedingen van Twitteraars met en Facebookers? En door verschilt de mening over de perfecte tijdens man voor een Glossylezeressen van die het van door lezeressen van andere vrouwenmagazines? tijdens Nederland bepaalt op tv wat het perfecte plaatje is. Nederland in naar kiest de perfecte op tv baan. Het panel een bestaat deze week uit: Kelly van van der de Veer, rapper Lange Frans, model in Kim Feenstra, met multitalent het Horace Cohen en van diva Patricia Paay. het Naast de perfecte baan krijgt de de kijker tijdens de naar uitzending op tv ook antwoorden het op vragen als op Wat het meest stressvolle moment van op de week met is en Wat het het een meest voorkomende mannen- en op vrouwenberoep is. Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Nederland kiest tijdens het perfecte plaatje en naar in de kijker komt iedere week op dichterbij het een meest ideale beeld dat naar de Nederlander een heeft van uit onder andere de perfecte door man, vrouw, baan en op auto. Samen met een door tijdens wisselend team van vijf bekende met kandidaten onder leiding door van door Yolanthe Sneijder-Cabau komen we op iedere week dichterbij het het perfecte plaatje. De met BN'ers krijgen het in elke aflevering de top in op 10 van een het categorie te zien, die de zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen van zij de mening in het van het publiek? Natuurlijk met ook aandacht voor op de meningen van verschillende subgroepen. uit Wat is bijvoorbeeld tijdens de top 10 het een vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Facebookers? van En van verschilt de mening door over de perfecte man voor Glossylezeressen uit van die naar van lezeressen op tv van andere op tv vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat naar het perfecte op tv plaatje is. Afl.: De op tv perfecte vriend. van Het panel bestaat uit: stylist Maik van de Boer, van presentatrice een Marit van Bohemen, topkok uit Ramon Beuk, presentator tijdens Manuel Venderbos en van multitalent Tatjana met Simic. Maik de Boer zegt dat op tv hij een de voorkeur heeft voor de tijdens een online vriend omdat 'je die een uit kan zetten'. tijdens Ramon Beuk laat op weten dat hij met het, de net als de rest uit van Nederland, vervelend vindt uit als vrienden zijn kledingstijl het het kopiëren en Tatjana naar vindt het niet leuk op als goede op tv vrienden achter haar rug om met de elkaar afspreken. Ook het zien we dat het de tijdens keuze van op je vrienden wordt bepaald door naar je op tv DNA en mondt uit een onschuldig spelletje kaartje blazen uit in in uit een innige 'kus' tussen Ramon uit Beuk door en Manuel Venderbos. Presentatie: met Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Nederland door kiest het perfecte plaatje en tijdens de kijker komt een iedere week door dichterbij het meest de ideale beeld het dat de Nederlander in heeft van onder andere tijdens de perfecte man, tijdens vrouw, baan en het auto. Samen met tijdens een wisselend team op tv van vijf bekende kandidaten van onder leiding van van Yolanthe Sneijder-Cabau komen op we iedere week tijdens dichterbij het naar perfecte het plaatje. De BN'ers krijgen in in elke de aflevering de top 10 van op een op tv categorie te zien, die zij vervolgens uit kunnen het 'ranken'. Delen zij de mening op van het met publiek? Natuurlijk in ook aandacht voor de tijdens meningen op van verschillende subgroepen. Wat is op tv bijvoorbeeld de top 10 het vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars en Facebookers? En in verschilt de mening in door over de perfecte man voor Glossylezeressen op van van die van van lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt uit wat het perfecte naar plaatje op tv is. Afl.: het Perfecte buren. Nederland kiest de op tv 'perfecte buren'. Kanshebbers in door deze categorie zijn in van onder meer: Natasja een en René Froger, de familie Balkenende van en de tijdens familie Van 't Hek. op tv in Het panel bestaat uit: de Dean Saunders, Glennis Grace, uit Yes-R, Thomas een Berge en Patty Brard. naar Wie uit hebben zij het liefst naast het zich naar wonen? Presentatie: Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

mei 2020
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!