Programma gemist?

Nederland op kiest het perfecte plaatje en met de op tv kijker komt iedere week in dichter van bij het meest ideale beeld dat op de Nederlander heeft van in van onder andere de perfecte man, uit vrouw, baan tijdens en auto, uit samen met op tv een wisselend team van vijf bekende met kandidaten van onder leiding op tv van Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers met krijgen in elke van aflevering de tijdens top 10 het van een categorie een te zien, die zij vervolgens tijdens kunnen 'ranken'. een Delen zij de mening op tv van het publiek? Natuurlijk tijdens tijdens ook aandacht voor de meningen op van verschillende het subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen tijdens van Twitteraars uit en Facebookers? En van verschilt de in mening over de perfecte op man voor in Glossylezeressen van die uit van lezeressen tijdens van andere vrouwenmagazines? Nederland een bepaalt wat het perfecte plaatje naar is. Nederland door kiest in door de grote finale in de 'perfecte op vrouw'. Vorige week koos Nederland nog van Jan Kooijman als de 'perfecte door man'. In in deze laatste uitzending maken we het uit perfecte plaatje compleet. tijdens Aan in welke vrouw denken we op tv als we het door hebben naar over de 'perfecte vrouw'? Moet ze op naar intelligent, grappig, flexibel of van heel mooi zijn? Kanshebbers in het deze categorie met zijn door prinses Maxima, Doutzen het Kroes, Anna Drijver en Sylvie met van der Vaart. Het de panel bestaat in uit topvoetballers naar Wesley Sneijder, Royston op Drenthe, Richard Witschge, een Dries Mertens en sportcommentator Jack van van het Gelder. Scoren ze in van het programma net zo uit goed als op tijdens het uit veld en hebben ze een allen de vrouw de van de Wesley bovenaan de lijst staan? een Met de naar 'perfecte vrouw' naar is Het Perfecte Plaatje compleet. met In de andere zeven het categorieën met verkoos Nederland uit de familie Borsato tot 'perfecte de buren', Sophie op tv Hilbrand als de 'perfecte vriend' en eigen baas als met 'perfecte een baan'. De uit Audi A8 staat op bovenaan bij de 'perfecte auto', de van villa in op tv de van buitenwijk wint in de categorie tijdens 'perfecte huis' en door reizen ziet van men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. op Het 'perfecte kind' met is tijdens een sociaal kind de als Arie Boomsma door en de op 'perfecte man' is Jan Kooijman. in Presentatie: uit Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland tijdens kiest het perfecte plaatje tijdens en de kijker uit komt iedere week dichter met tijdens bij het meest ideale beeld het dat de een Nederlander heeft van onder andere door de perfecte man, op vrouw, baan in en auto, tijdens samen met een wisselend een team van vijf uit bekende kandidaten onder leiding door van Yolanthe met Sneijder-Cabau. van De BN'ers krijgen in elke aflevering tijdens de op top 10 van een categorie op tv te zien, door die uit zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen op zij de mening de van de het publiek? Natuurlijk op tv ook aandacht voor de meningen van de verschillende met subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de op tv op tv top 10 vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en Facebookers? En naar verschilt de naar mening over de het perfecte man voor Glossylezeressen op tv van naar die van lezeressen van op andere vrouwenmagazines? Nederland tijdens bepaalt wat op het perfecte plaatje op is. Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Nederland tijdens kiest het perfecte plaatje en met de tijdens kijker komt iedere de week dichter bij het tijdens meest ideale beeld dat de een de Nederlander heeft van onder in andere de het perfecte man, vrouw, op baan en auto, naar samen met een wisselend team een van vijf bekende de kandidaten onder leiding het van Yolanthe uit Sneijder-Cabau. De van BN'ers krijgen in elke naar aflevering de op tv top 10 met van een categorie van te zien, die de zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen door zij de naar mening van het publiek? Natuurlijk op tv ook aandacht voor door de meningen op tv van verschillende subgroepen. een Wat is bijvoorbeeld een de top 10 een vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars en Facebookers? En verschilt door de mening over de de perfecte in man voor Glossylezeressen van door die in van lezeressen van op tv andere vrouwenmagazines? tijdens Nederland bepaalt wat het in perfecte plaatje is. Nederland met kiest het perfecte kind. met de In alle denkbare door media is onderzoek gedaan en door gestemd tijdens op het meest ideale kind. op tv Wie in is die perfecte zoon met of dochter? Tot de kanshebbers naar behoren het met sportieve kind naar als Wesley de Sneijder, het intelligente kind (Mark met Rutte) en op tv het kind zo braaf in als Yvon Jaspers. Presentatie: naar Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Nederland uit kiest het naar perfecte plaatje en de kijker komt het naar iedere week dichter bij het tijdens meest ideale in beeld dat de tijdens Nederlander heeft van onder andere op tv uit de perfecte man, vrouw, tijdens baan en auto, samen met met een een wisselend team van vijf naar bekende kandidaten onder leiding door van Yolanthe naar Sneijder-Cabau. De BN'ers het krijgen in elke aflevering van de top 10 in tijdens van een categorie te zien, die door zij vervolgens de kunnen 'ranken'. in Delen zij op de mening van met het publiek? Natuurlijk ook aandacht voor van de door meningen van met verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld het de top 10 vrijetijdsbestedingen de een van Twitteraars en Facebookers? En verschilt uit de mening tijdens over de naar perfecte man voor Glossylezeressen in van die van van lezeressen van het andere vrouwenmagazines? Nederland de bepaalt wat een het perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe het een Sneijder-Cabau.

Nederland naar kiest het perfecte plaatje tijdens en de in kijker komt uit iedere week dichterbij het op tv meest ideale beeld dat van de Nederlander op tv heeft van onder de andere de perfecte man, vrouw, op tv op tv baan en auto. op Samen met een wisselend team van uit vijf bekende kandidaten tijdens onder leiding van op tv op Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere week met dichterbij het perfecte door plaatje. door De BN'ers krijgen uit in elke op aflevering de top 10 van het een categorie te het zien, op die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen op tv zij de mening op van het publiek? tijdens Natuurlijk van ook aandacht op tv voor de meningen van verschillende het subgroepen. Wat is bijvoorbeeld op de top 10 uit vrijetijdsbestedingen van Twitteraars naar op tv en Facebookers? En verschilt de tijdens mening over naar de perfecte man voor Glossylezeressen door van met die van lezeressen van andere naar vrouwenmagazines? een Nederland bepaalt op tv wat het perfecte door plaatje is. Nederland kiest naar de perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije tijd naar bepaalt een groot in deel door van ons leven, maar naar wat doet van de Nederlander het liefst op door zijn vrije dag? de Kanshebbers in de deze tijdens categorie zijn onder meer: shoppen, een uitgaan, met sporten en seks. Het panel bestaat uit deze week in uit: muziekproducer en de X factor-jurylid met Eric van Tijn, zanger de Wesley Klein, van bruidsjurkontwerpster Mary Borsato, radio-dj door Jeroen in Nieuwenhuize en presentatrice Nikkie Plessen. van Wie van deze door panelleden een voert het minst uit in in zijn of het haar vrije tijd? En welke uit de mannelijke panelleden biechten op dat een ze zijn naar vreemdgegaan? In deze uitzending op tv krijgt de kijker ook op tv antwoorden van op vragen als door Wat kiest de met Nederlander als meest uit favoriete vakantieland? en Waar ergert tijdens de man door zich het meest in aan naar bij de shoppende vrouw? Verder wijst met onderzoek op tv uit dat onder door TrosKompas-lezers internetten een door populaire vrijetijdsbesteding is, met terwijl lezers tijdens van het blad Happinez in de hun door vrije tijd juist op liever de natuur ingaan. Presentatie: tijdens Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland door kiest het perfecte plaatje door en de kijker komt een iedere uit week dichterbij het meest een ideale beeld dat de een Nederlander heeft uit van onder andere door de perfecte in man, vrouw, van baan en auto. Samen uit met een met wisselend team van op tv vijf bekende kandidaten onder leiding van het Yolanthe in Sneijder-Cabau komen van we iedere week dichterbij het perfecte het plaatje. De BN'ers door krijgen op tv in elke aflevering de top van 10 van een door categorie uit te zien, die uit zij vervolgens in kunnen 'ranken'. Delen zij de mening door van het publiek? het Natuurlijk een ook aandacht voor de een meningen het van verschillende subgroepen. in Wat is bijvoorbeeld de door top 10 vrijetijdsbestedingen van tijdens Twitteraars en Facebookers? En een verschilt een de mening over de perfecte op tv man door voor Glossylezeressen van tijdens die van uit lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland op tv bepaalt wat het van perfecte op plaatje is. Nederland kiest de met perfecte baan. met Het panel bestaat deze naar week uit: tijdens Kelly van een der Veer, rapper Lange Frans, model tijdens Kim Feenstra, in multitalent Horace Cohen de en van diva Patricia Paay. Naast van de perfecte de baan krijgt de de kijker tijdens de uitzending ook door antwoorden op een vragen als Wat het meest tijdens op tv stressvolle moment van de week op tv is en Wat het uit met meest voorkomende mannen- en met vrouwenberoep is. op tv Presentatie: Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland uit kiest het perfecte de plaatje en de kijker komt tijdens iedere week in dichterbij het meest ideale door op beeld dat de uit Nederlander heeft van onder andere de met perfecte man, vrouw, door baan en auto. naar Samen met een naar wisselend op tv team van vijf uit bekende kandidaten onder leiding het van op Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere week met dichterbij het perfecte van plaatje. de De BN'ers krijgen in van elke aflevering van de top tijdens 10 van een categorie een te zien, die zij vervolgens naar naar kunnen 'ranken'. Delen zij de door mening in van het publiek? Natuurlijk ook aandacht naar voor de meningen de op van verschillende subgroepen. Wat is naar bijvoorbeeld in de top 10 vrijetijdsbestedingen op tv van Twitteraars uit en Facebookers? En verschilt de mening uit over de tijdens perfecte het man voor Glossylezeressen van die van het lezeressen van op andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt tijdens wat het perfecte het plaatje tijdens is. Afl.: De perfecte vriend. op tv Het panel uit bestaat uit uit: stylist Maik de Boer, presentatrice met Marit van Bohemen, naar topkok op tv Ramon Beuk, presentator het Manuel Venderbos in en multitalent Tatjana op tv Simic. Maik de Boer zegt met dat hij een met voorkeur heeft voor met de online vriend uit omdat op 'je die uit kan op tv zetten'. Ramon het Beuk laat weten met dat hij het, net als de tijdens rest van Nederland, op tv vervelend vindt als in vrienden zijn de kledingstijl in kopiëren en Tatjana vindt het met niet leuk als naar goede vrienden achter haar het rug om naar met elkaar afspreken. uit Ook de zien we dat de keuze van van je vrienden wordt van bepaald door een je DNA en mondt de een met onschuldig spelletje de kaartje blazen uit in een een innige 'kus' met tussen Ramon van Beuk en Manuel een Venderbos. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op perfecte een plaatje en de kijker komt naar iedere week door dichterbij de het meest ideale beeld door dat de Nederlander het heeft van onder andere de in perfecte man, vrouw, van baan de en auto. Samen met met een wisselend team van in vijf bekende kandidaten naar onder leiding van naar Yolanthe de Sneijder-Cabau komen we iedere van week dichterbij het perfecte tijdens plaatje. De het BN'ers krijgen in in elke van aflevering de top 10 van een de categorie door te zien, die zij de vervolgens kunnen 'ranken'. Delen in zij de van mening van het uit publiek? Natuurlijk ook uit aandacht voor de meningen een van verschillende subgroepen. tijdens Wat is bijvoorbeeld een de top met 10 vrijetijdsbestedingen het van Twitteraars en op Facebookers? En verschilt tijdens de mening over de perfecte van man met voor Glossylezeressen met van die van lezeressen van een andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt uit naar wat het perfecte een plaatje is. Afl.: op Perfecte buren. Nederland kiest naar de 'perfecte een buren'. Kanshebbers in de deze categorie zijn onder uit meer: Natasja en René Froger, met de de familie Balkenende en uit de familie naar Van 't Hek. Het panel bestaat het uit: op tv Dean Saunders, Glennis Grace, Yes-R, door het Thomas Berge en Patty Brard. Wie door op tv hebben zij het liefst naast zich een wonen? een Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

januari 2019
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord