Programma gemist?

Nederland kiest uit het door perfecte plaatje en de kijker op komt met iedere week dichter bij het het meest in ideale beeld dat de Nederlander naar heeft van onder andere tijdens met de perfecte man, vrouw, baan en door auto, naar samen met een wisselend team tijdens van vijf bekende op tv kandidaten onder leiding op tv van het Yolanthe Sneijder-Cabau. uit De BN'ers krijgen in in elke aflevering op de top 10 van de een categorie een te zien, die naar zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij tijdens naar de mening van het publiek? Natuurlijk van ook aandacht door voor het de meningen van verschillende op tv subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de op naar top 10 vrijetijdsbestedingen in van Twitteraars en Facebookers? En de verschilt de mening over op tv de perfecte man in voor Glossylezeressen van in door die van lezeressen van andere vrouwenmagazines? naar Nederland bepaalt het wat met het perfecte plaatje is. een Nederland kiest in het de grote finale van de 'perfecte door vrouw'. Vorige week koos Nederland door nog Jan Kooijman als op tv 'perfecte uit man'. In deze laatste uitzending in op tv maken we het perfecte het plaatje compleet. Aan van welke vrouw denken we door als we het tijdens hebben over de het 'perfecte vrouw'? van Moet ze intelligent, een grappig, flexibel naar of heel mooi zijn? Kanshebbers op in deze categorie de zijn prinses het Maxima, Doutzen Kroes, Anna van Drijver en Sylvie van door der Vaart. van Het panel van bestaat uit topvoetballers Wesley van Sneijder, door Royston Drenthe, Richard Witschge, door Dries Mertens en op sportcommentator Jack van op Gelder. Scoren ze in het op tv programma door net zo goed als op door het veld met en hebben van ze allen de vrouw van een Wesley met bovenaan de lijst staan? in Met naar de 'perfecte vrouw' is op Het Perfecte Plaatje compleet. uit In de andere zeven door categorieën het verkoos Nederland de de familie Borsato tot 'perfecte buren', op tv uit Sophie Hilbrand als 'perfecte vriend' en in eigen baas tijdens als 'perfecte baan'. uit De Audi A8 van staat bovenaan bij tijdens de naar 'perfecte auto', de villa in het de op buitenwijk wint in de in categorie 'perfecte huis' en reizen op ziet de men als meest 'perfecte de vrijetijdsbesteding'. een Het 'perfecte kind' is door een sociaal op kind als Arie Boomsma en door de 'perfecte man' op is Jan Kooijman. Presentatie: door Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het tijdens perfecte plaatje en uit de een kijker komt een iedere week dichter bij het de meest ideale door beeld dat de een Nederlander heeft de van onder andere een de perfecte man, vrouw, baan op en auto, samen met op tv een een wisselend team van vijf door bekende op tv kandidaten onder leiding van door Yolanthe Sneijder-Cabau. uit De BN'ers krijgen in uit elke aflevering uit de top 10 van uit een categorie het te zien, die zij vervolgens op kunnen 'ranken'. Delen zij op tv de mening het van het publiek? Natuurlijk uit door ook aandacht voor de op tv meningen van verschillende subgroepen. Wat in is bijvoorbeeld de naar tijdens top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars de en Facebookers? En uit verschilt op tv de mening over door de perfecte man door voor Glossylezeressen van die van lezeressen uit van uit andere vrouwenmagazines? naar Nederland bepaalt wat het perfecte plaatje uit is. van Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Nederland van kiest het uit perfecte plaatje en de kijker op tv komt van iedere week dichter het bij het meest ideale beeld uit dat de tijdens Nederlander heeft van een onder andere de op tv perfecte man, in vrouw, baan en auto, samen een met een wisselend team met van vijf bekende in kandidaten onder met leiding van op Yolanthe Sneijder-Cabau. de De BN'ers krijgen op in elke aflevering tijdens de top 10 van de een categorie te in zien, die zij vervolgens door kunnen 'ranken'. Delen een zij de mening van met het publiek? Natuurlijk met ook aandacht naar voor op de meningen van met verschillende subgroepen. Wat is in bijvoorbeeld de top 10 het vrijetijdsbestedingen van Twitteraars van en uit Facebookers? En verschilt de met mening over de perfecte in man door voor Glossylezeressen van die van lezeressen door van andere in vrouwenmagazines? Nederland tijdens bepaalt wat op tv het perfecte plaatje is. naar Nederland kiest het perfecte het kind. In alle denkbare het media is onderzoek tijdens gedaan en door gestemd op het tijdens meest in ideale kind. Wie is die door perfecte zoon op tv of dochter? Tot met de kanshebbers behoren tijdens het sportieve kind een als Wesley Sneijder, het intelligente op kind (Mark van Rutte) en het de kind zo braaf als tijdens Yvon Jaspers. Presentatie: naar Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Nederland op tv kiest het op tv perfecte plaatje en de kijker naar komt iedere week dichter naar bij het door meest ideale beeld de dat de Nederlander van heeft van het onder andere de perfecte man, met van vrouw, baan en auto, samen tijdens met een een wisselend team van vijf bekende de kandidaten naar onder leiding van Yolanthe naar Sneijder-Cabau. De BN'ers tijdens krijgen in elke aflevering van de op top 10 van met een categorie een te zien, die zij vervolgens kunnen naar 'ranken'. Delen uit zij door de mening van het publiek? Natuurlijk uit ook aandacht voor de de meningen op van verschillende subgroepen. tijdens Wat is in bijvoorbeeld de top de 10 vrijetijdsbestedingen tijdens van Twitteraars en Facebookers? van En verschilt de mening naar over van de perfecte man voor Glossylezeressen op van die van het lezeressen van andere de vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat in het perfecte tijdens plaatje is. Presentatie: tijdens Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Nederland op tv kiest het perfecte plaatje de en de kijker met komt iedere week een dichterbij het meest tijdens ideale beeld dat op de Nederlander heeft naar van naar onder andere de perfecte de man, vrouw, baan en op auto. op tv Samen met een wisselend team op tv van op vijf bekende kandidaten onder leiding uit van een Yolanthe Sneijder-Cabau komen we met iedere week naar dichterbij het perfecte plaatje. tijdens De BN'ers krijgen in elke op aflevering door de top een 10 van een categorie naar te zien, die zij vervolgens uit kunnen 'ranken'. Delen naar zij op tv de mening van het op tv publiek? tijdens Natuurlijk ook aandacht met voor de meningen van tijdens verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld naar de top de 10 vrijetijdsbestedingen van de Twitteraars en van Facebookers? En verschilt de mening uit uit over de perfecte op tv man voor Glossylezeressen naar van die van lezeressen van uit andere op vrouwenmagazines? Nederland bepaalt op wat het perfecte plaatje is. Nederland het kiest de perfecte in vrijetijdsbesteding. Vrije de tijd naar bepaalt een groot tijdens deel van ons leven, in maar wat doet de Nederlander het het in liefst op zijn vrije op dag? Kanshebbers in deze met categorie zijn onder de meer: de shoppen, uitgaan, de sporten en seks. Het door panel bestaat deze week uit: naar van muziekproducer en X factor-jurylid Eric van van Tijn, op tv zanger Wesley Klein, bruidsjurkontwerpster Mary door tijdens Borsato, radio-dj Jeroen Nieuwenhuize en in presentatrice van Nikkie Plessen. Wie van deze op tv panelleden van voert het minst uit in zijn uit of uit haar vrije tijd? een En welke mannelijke panelleden biechten van op dat ze op uit zijn vreemdgegaan? In deze op tv uitzending krijgt de uit kijker ook antwoorden op op tv vragen uit als Wat kiest de Nederlander tijdens als de meest favoriete vakantieland? en Waar uit ergert de man zich in het het meest aan bij de uit shoppende vrouw? Verder de wijst onderzoek uit dat op tv onder TrosKompas-lezers het internetten in een populaire vrijetijdsbesteding is, terwijl lezers uit van het blad op tv Happinez in het hun vrije tijd juist op liever op de natuur ingaan. Presentatie: Yolanthe op de Sneijder-Cabau.

Nederland op kiest het perfecte plaatje en door de kijker door komt een iedere week dichterbij naar het meest ideale beeld de dat de Nederlander heeft op van onder tijdens andere de perfecte man, een vrouw, baan en auto. door Samen met in een wisselend team van op vijf op tv bekende kandidaten onder leiding een van Yolanthe door Sneijder-Cabau komen we van iedere week dichterbij het met perfecte een plaatje. De BN'ers krijgen in elke het aflevering met de top 10 een van een op categorie te zien, naar die zij vervolgens kunnen het 'ranken'. Delen zij van de mening van op tv het publiek? Natuurlijk de ook aandacht voor de meningen een van verschillende subgroepen. in Wat een is bijvoorbeeld door de top 10 vrijetijdsbestedingen van met Twitteraars en Facebookers? tijdens En verschilt de mening op over met de perfecte man voor Glossylezeressen een op tv van die van lezeressen van de andere vrouwenmagazines? tijdens Nederland bepaalt op wat het perfecte plaatje het is. Nederland kiest de in perfecte baan. Het met panel bestaat tijdens deze week uit: tijdens Kelly van der Veer, de rapper de Lange Frans, model tijdens Kim Feenstra, multitalent Horace een Cohen en diva Patricia Paay. op tv Naast op de perfecte een baan krijgt de kijker tijdens de door uitzending ook een antwoorden op vragen als de Wat het meest van stressvolle moment van met tijdens de week is en in Wat het op meest voorkomende mannen- en naar vrouwenberoep is. Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op perfecte plaatje en naar de kijker komt op tv op tv iedere week dichterbij het meest door ideale in beeld dat de Nederlander heeft van in onder andere de een perfecte man, vrouw, van uit baan en auto. Samen met een een in wisselend team van het vijf bekende kandidaten onder leiding een van naar Yolanthe Sneijder-Cabau komen op we iedere week dichterbij het perfecte van plaatje. De BN'ers op tv krijgen in elke tijdens aflevering de de top 10 van de een categorie een te zien, die zij een vervolgens kunnen 'ranken'. op Delen tijdens zij de mening van het een publiek? Natuurlijk ook aandacht in voor op tv de meningen van naar verschillende subgroepen. Wat uit is bijvoorbeeld de door top 10 vrijetijdsbestedingen door van Twitteraars en Facebookers? door En verschilt de mening in over in de perfecte de man voor Glossylezeressen van die het van van lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland van bepaalt wat het het perfecte plaatje is. Afl.: het De tijdens perfecte vriend. Het panel bestaat naar uit: stylist naar Maik de tijdens Boer, presentatrice Marit naar van Bohemen, topkok op tv Ramon Beuk, presentator Manuel Venderbos op tv en tijdens multitalent Tatjana Simic. in Maik de Boer zegt naar dat hij een van voorkeur heeft een voor de online vriend omdat op 'je die een uit kan het zetten'. Ramon Beuk laat weten het dat hij het het, net als de door rest van Nederland, naar vervelend met vindt als vrienden zijn op kledingstijl kopiëren en Tatjana in vindt het niet met de leuk als goede vrienden achter op haar rug om met de elkaar afspreken. het Ook zien we dat met de keuze de van je uit vrienden wordt bepaald in door je DNA met en mondt van een onschuldig spelletje kaartje blazen uit tijdens in een een innige 'kus' tussen naar Ramon Beuk naar en Manuel Venderbos. Presentatie: van Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Nederland met kiest het perfecte plaatje en in de kijker met komt iedere op week dichterbij het meest ideale met beeld de dat de Nederlander heeft op van een onder andere de perfecte man, naar vrouw, op baan en auto. Samen met het een uit wisselend team van naar vijf bekende kandidaten onder leiding door van in Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere week het een dichterbij het perfecte plaatje. van De BN'ers krijgen in elke uit aflevering de een top 10 van op tv een categorie te zien, de die zij vervolgens het kunnen 'ranken'. Delen een zij op tv de mening van het publiek? op tv Natuurlijk naar ook aandacht voor de de meningen van verschillende subgroepen. een het Wat is bijvoorbeeld de top 10 van vrijetijdsbestedingen de van Twitteraars en Facebookers? uit En verschilt de op mening over tijdens de perfecte man van voor Glossylezeressen van die van het tijdens lezeressen van andere vrouwenmagazines? van Nederland bepaalt wat van het perfecte plaatje is. Afl.: met Perfecte buren. Nederland uit kiest de een 'perfecte buren'. Kanshebbers in op deze categorie van zijn onder meer: tijdens Natasja het en René Froger, de familie tijdens Balkenende en de familie van Van 't naar Hek. naar Het panel bestaat in uit: Dean Saunders, Glennis het Grace, Yes-R, Thomas Berge en met Patty Brard. Wie naar hebben een zij het liefst van naast zich de wonen? Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

september 2019
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord