Programma gemist?

Nederland tijdens kiest het naar perfecte plaatje en de kijker naar komt op tv iedere week dichter bij het meest het ideale op tv beeld dat de Nederlander heeft van van door onder andere naar de perfecte man, vrouw, baan en naar op tv auto, samen met een wisselend team op van vijf uit bekende kandidaten onder leiding tijdens van Yolanthe Sneijder-Cabau. met De BN'ers krijgen uit in het elke aflevering de top 10 van van een categorie met een te zien, die zij in vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij het de op mening van het het publiek? Natuurlijk ook een aandacht voor door de meningen van verschillende naar subgroepen. Wat is van bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars en door tijdens Facebookers? En verschilt de mening over met het de perfecte man voor in Glossylezeressen van die van een lezeressen van andere vrouwenmagazines? van van Nederland bepaalt wat het op tv perfecte plaatje is. Nederland kiest de in de grote naar finale de 'perfecte op tv vrouw'. de Vorige week koos van Nederland nog Jan met Kooijman als 'perfecte tijdens man'. In deze laatste uitzending met maken we het het perfecte van plaatje compleet. van Aan welke vrouw op tv denken we als we tijdens het hebben over van de 'perfecte door vrouw'? Moet ze met intelligent, grappig, flexibel of heel mooi uit zijn? een Kanshebbers in deze een categorie zijn het prinses Maxima, Doutzen in Kroes, Anna Drijver uit en Sylvie van der Vaart. Het tijdens in panel bestaat uit topvoetballers het Wesley Sneijder, Royston Drenthe, door Richard van Witschge, Dries Mertens en het sportcommentator Jack van met Gelder. Scoren in ze in het programma de net zo goed een als op tijdens het veld en hebben ze in allen de vrouw van de Wesley bovenaan de met lijst tijdens staan? Met de 'perfecte vrouw' op tv is Het Perfecte van Plaatje compleet. In op de andere zeven naar door categorieën verkoos Nederland de familie uit Borsato met tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als op tv 'perfecte vriend' en het eigen op tv baas als op tv 'perfecte baan'. De Audi A8 staat de bovenaan bij de het 'perfecte auto', de in uit villa in de in buitenwijk wint in de categorie de 'perfecte huis' en het reizen ziet een men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. op tv Het met 'perfecte kind' is tijdens een sociaal kind als Arie een Boomsma tijdens en de 'perfecte man' is met Jan Kooijman. op Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het met perfecte plaatje een en de kijker de komt iedere naar week dichter bij een het meest naar ideale beeld dat de de Nederlander heeft van onder in andere de het perfecte man, een vrouw, baan en auto, een samen met een wisselend team tijdens van vijf in bekende kandidaten onder een leiding door van Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers een krijgen het in elke aflevering de de top 10 in van een categorie te zien, van die zij vervolgens kunnen het 'ranken'. tijdens Delen zij door de mening van met het publiek? Natuurlijk ook aandacht uit voor de meningen door van verschillende subgroepen. Wat op de is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen de van van Twitteraars en Facebookers? En op tv verschilt de mening het over de perfecte met man met voor Glossylezeressen van die met van lezeressen van andere het vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat op naar het perfecte plaatje is. Presentatie: op tv Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het uit perfecte plaatje en door naar de kijker komt iedere het week dichter bij naar het meest door ideale beeld dat de Nederlander op heeft van uit onder andere met de perfecte man, vrouw, baan en van auto, samen met een een op wisselend team het van vijf bekende kandidaten onder op leiding van op tv Yolanthe Sneijder-Cabau. De een BN'ers krijgen in het elke aflevering de in top 10 van een de categorie op tv te zien, die zij naar vervolgens kunnen 'ranken'. Delen door zij van de mening van het publiek? Natuurlijk door ook aandacht voor uit de meningen van tijdens verschillende subgroepen. door Wat is door bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars en op Facebookers? van En verschilt de mening in over op de perfecte man voor uit Glossylezeressen van in die van lezeressen van andere tijdens vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat van het perfecte plaatje door is. Nederland naar kiest het perfecte kind. uit In alle denkbare met media is onderzoek de door gedaan en gestemd op het door meest op ideale kind. Wie naar is die perfecte zoon of de dochter? met Tot de kanshebbers met behoren het sportieve kind van als Wesley uit Sneijder, het intelligente kind naar (Mark Rutte) en in het kind op zo braaf als Yvon Jaspers. de Presentatie: het Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland kiest in het perfecte plaatje en in een de kijker komt iedere week van dichter bij het in meest ideale beeld met dat de Nederlander uit heeft van onder andere op tv op de perfecte man, vrouw, baan tijdens en auto, samen van met een wisselend team van van uit vijf bekende kandidaten onder tijdens leiding een van Yolanthe Sneijder-Cabau. De naar BN'ers krijgen in elke naar aflevering de top op 10 van een naar categorie te zien, die op zij het vervolgens kunnen 'ranken'. naar Delen zij de mening van van op het publiek? Natuurlijk ook aandacht voor met de de meningen van verschillende subgroepen. Wat naar van is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars uit en Facebookers? op tv En verschilt de mening over een tijdens de perfecte man voor met Glossylezeressen van die van tijdens lezeressen van andere vrouwenmagazines? tijdens Nederland een bepaalt wat een het perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe uit naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op perfecte plaatje en de de in kijker komt iedere week dichterbij de het meest ideale de van beeld dat de Nederlander heeft door van onder het andere de een perfecte man, vrouw, op tv baan en auto. Samen met een tijdens wisselend door team van vijf bekende de kandidaten onder leiding van een Yolanthe op Sneijder-Cabau komen we iedere week het dichterbij het perfecte in met plaatje. De BN'ers krijgen tijdens in elke aflevering een de top 10 in van een categorie naar te zien, het die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen in op tv zij de mening van het publiek? van Natuurlijk uit ook aandacht voor op de meningen van op verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld door de top 10 een een vrijetijdsbestedingen van Twitteraars op en Facebookers? En in verschilt de mening op over de perfecte man voor tijdens Glossylezeressen van die van uit door lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt uit wat het perfecte uit plaatje is. Nederland in de kiest de perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije tijdens tijd bepaalt door een groot van deel van ons leven, maar wat de doet de van Nederlander het liefst de op uit zijn vrije dag? Kanshebbers in deze een categorie de zijn onder meer: shoppen, uitgaan, de sporten de en seks. naar Het panel bestaat deze week van uit: muziekproducer en van X factor-jurylid van Eric van Tijn, uit zanger Wesley een Klein, bruidsjurkontwerpster Mary Borsato, radio-dj Jeroen met Nieuwenhuize en met presentatrice Nikkie Plessen. Wie met van het deze panelleden voert door het minst uit in zijn van of door haar vrije tijd? En een welke mannelijke panelleden door biechten op naar dat ze zijn een vreemdgegaan? In van deze uitzending krijgt de de kijker ook het antwoorden op vragen als Wat uit kiest uit de Nederlander als meest favoriete in vakantieland? door en Waar ergert de door man zich het door meest aan door bij de shoppende vrouw? een Verder wijst onderzoek uit dat het het onder TrosKompas-lezers internetten een een populaire vrijetijdsbesteding is, terwijl op lezers van uit het blad een Happinez in hun op vrije tijd juist liever de natuur het ingaan. Presentatie: Yolanthe met het Sneijder-Cabau.

Nederland naar kiest het perfecte naar plaatje en de kijker komt tijdens iedere week dichterbij een het meest ideale tijdens beeld dat een de Nederlander heeft van met onder andere tijdens de perfecte door man, vrouw, baan en uit auto. Samen tijdens met een wisselend team uit van vijf het bekende kandidaten onder leiding een van Yolanthe Sneijder-Cabau komen naar we iedere week op tv de dichterbij het perfecte tijdens plaatje. De BN'ers krijgen in elke uit aflevering de top op naar 10 van een tijdens categorie te zien, die door zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen naar zij de mening op tv een van het publiek? Natuurlijk ook aandacht de voor op tv de meningen van verschillende subgroepen. een Wat is van bijvoorbeeld een de top 10 vrijetijdsbestedingen in van Twitteraars en Facebookers? met En verschilt de het mening over de perfecte van man voor Glossylezeressen door van die van het door lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland uit bepaalt wat naar het perfecte plaatje is. Nederland in kiest de perfecte uit baan. Het de panel bestaat deze week uit op uit: Kelly van der Veer, rapper op tv Lange Frans, op model Kim een Feenstra, multitalent Horace Cohen en met diva Patricia uit Paay. Naast de perfecte op baan krijgt de tijdens kijker naar tijdens de uitzending ook antwoorden door een op vragen als Wat door het meest stressvolle in moment van de week tijdens is en Wat het het meest voorkomende mannen- een en vrouwenberoep is. de in Presentatie: Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland uit kiest het perfecte van plaatje en de kijker komt het naar iedere week dichterbij het meest uit ideale beeld de dat de een Nederlander heeft van onder de andere de van perfecte man, vrouw, met baan en auto. Samen met een met wisselend team op tv van vijf op bekende kandidaten onder de leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau het komen we iedere van week dichterbij een het perfecte plaatje. De uit BN'ers krijgen in in elke aflevering van de top tijdens 10 van een categorie te zien, in in die zij vervolgens tijdens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening door van het publiek? op tv tijdens Natuurlijk ook aandacht voor op de meningen van verschillende in subgroepen. Wat is bijvoorbeeld op tv de een top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars door en Facebookers? tijdens En verschilt de mening met in over de perfecte man voor Glossylezeressen met van die van op lezeressen van op andere vrouwenmagazines? door Nederland bepaalt wat het perfecte van plaatje is. Afl.: met De perfecte vriend. naar Het met panel bestaat uit: stylist een Maik de Boer, een presentatrice Marit met van Bohemen, tijdens topkok Ramon Beuk, presentator Manuel Venderbos op en multitalent Tatjana in Simic. Maik op tv de Boer door zegt dat hij een voorkeur van heeft voor de de online met vriend omdat 'je op tv die uit kan zetten'. door Ramon de Beuk laat weten dat hij het, de het net als de rest van Nederland, van vervelend vindt als door met vrienden zijn kledingstijl kopiëren naar en Tatjana vindt het niet op tv leuk als door goede vrienden tijdens achter haar met rug om met op tv elkaar afspreken. Ook van zien we dat de keuze van met je vrienden het wordt bepaald naar door je tijdens DNA en mondt een onschuldig de spelletje een kaartje blazen uit in het een innige de 'kus' tussen Ramon op tv Beuk en Manuel Venderbos. Presentatie: Yolanthe door op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest naar het perfecte plaatje en op tv de kijker komt met iedere week dichterbij uit het de meest ideale beeld dat van de Nederlander heeft met van onder andere met de uit perfecte man, vrouw, baan en auto. van Samen het met een wisselend op tv team van vijf bekende kandidaten tijdens onder leiding uit van Yolanthe Sneijder-Cabau komen het we door iedere week van dichterbij het perfecte plaatje. met De BN'ers de krijgen in elke het aflevering de top op 10 van een categorie te zien, van die tijdens zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen met zij de het mening van door het publiek? Natuurlijk in ook aandacht van voor de meningen van verschillende het subgroepen. Wat is bijvoorbeeld naar naar de top 10 vrijetijdsbestedingen op tv van Twitteraars en Facebookers? En de verschilt de mening tijdens over de uit perfecte naar man voor Glossylezeressen van op tv die van lezeressen van uit andere vrouwenmagazines? Nederland met bepaalt wat in het perfecte plaatje is. van Afl.: Perfecte naar buren. Nederland naar kiest de 'perfecte buren'. Kanshebbers in door deze categorie zijn in onder meer: in Natasja en René Froger, met de in familie Balkenende en de familie het Van 't het Hek. Het panel de bestaat uit: Dean op Saunders, Glennis uit Grace, Yes-R, Thomas Berge in en Patty Brard. Wie in hebben zij op tv het op liefst naast zich wonen? Presentatie: tijdens Yolanthe in Sneijder-Cabau.

november 2018
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord