Programma gemist?

Nederland de kiest het perfecte plaatje en het de kijker de komt iedere week met dichter bij op het meest ideale beeld dat naar door de Nederlander heeft van naar onder andere de perfecte man, op tv vrouw, baan naar en auto, het samen met een wisselend team van van met vijf bekende kandidaten onder op tv leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. een De BN'ers krijgen naar met in elke aflevering de top 10 met van op een categorie te van zien, die door zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij door het de mening van door het publiek? Natuurlijk ook aandacht het voor het de meningen van verschillende subgroepen. Wat een met is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen op van Twitteraars en op Facebookers? En verschilt een de op mening over in de perfecte man voor in Glossylezeressen van die het van lezeressen van andere de vrouwenmagazines? Nederland met bepaalt wat het perfecte van plaatje het is. Nederland kiest in de grote door finale de op tv 'perfecte vrouw'. op tv Vorige week koos Nederland nog op tv Jan Kooijman als een 'perfecte met man'. In deze laatste naar uitzending maken een we het perfecte in plaatje compleet. Aan het welke vrouw denken we als op van we het hebben over de de 'perfecte vrouw'? Moet een ze van intelligent, grappig, flexibel of in heel mooi zijn? Kanshebbers door in tijdens deze categorie zijn prinses Maxima, tijdens Doutzen Kroes, Anna Drijver door en de Sylvie van der Vaart. op tv Het panel met bestaat uit topvoetballers van Wesley Sneijder, Royston door Drenthe, Richard Witschge, Dries de Mertens en door sportcommentator Jack van Gelder. Scoren het ze een in het programma net zo van in goed als op uit het veld en hebben de ze allen de van vrouw van in Wesley bovenaan de van lijst staan? Met de in 'perfecte vrouw' is een Het Perfecte Plaatje op tv compleet. In op de andere zeven categorieën van verkoos Nederland de familie door Borsato de tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als het 'perfecte vriend' en op door eigen baas als van 'perfecte baan'. De naar Audi A8 staat de bovenaan bij de 'perfecte auto', de tijdens villa een in de buitenwijk wint in naar de categorie uit 'perfecte van huis' en reizen ziet men een als meest 'perfecte uit vrijetijdsbesteding'. door Het 'perfecte kind' is een sociaal tijdens kind door als Arie Boomsma op en de 'perfecte een man' is met Jan Kooijman. Presentatie: door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland kiest met het op perfecte plaatje en een de kijker komt iedere week dichter met bij het meest in ideale beeld in dat de Nederlander heeft van van onder andere door de in perfecte man, het vrouw, baan en auto, samen uit met een wisselend in team van tijdens vijf bekende kandidaten onder op tv leiding van Yolanthe naar Sneijder-Cabau. door De BN'ers krijgen tijdens in elke aflevering de top 10 op tv van op een categorie te zien, een die zij vervolgens de kunnen uit 'ranken'. Delen zij de mening van in het publiek? een Natuurlijk ook op aandacht voor de een meningen van op tv verschillende subgroepen. Wat door is bijvoorbeeld de naar top 10 vrijetijdsbestedingen van het Twitteraars en Facebookers? En op tv verschilt de de mening over de perfecte de man de voor Glossylezeressen van die van op tv lezeressen van andere door vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat de het op tv perfecte plaatje is. naar Presentatie: Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Nederland met kiest het perfecte plaatje en een de kijker komt een iedere op tv week dichter bij het meest een tijdens ideale beeld dat de tijdens Nederlander heeft van onder andere een de perfecte man, een vrouw, met baan en auto, samen op met een het wisselend team van met vijf bekende in kandidaten onder leiding uit van Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers krijgen met in elke naar aflevering de top 10 op van in een categorie een te zien, die zij de vervolgens kunnen 'ranken'. de Delen zij de mening op tv van het van publiek? Natuurlijk ook naar aandacht voor de meningen van tijdens verschillende uit subgroepen. Wat op tv is bijvoorbeeld de top 10 naar vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en op tijdens Facebookers? En verschilt de een mening over de perfecte man het voor Glossylezeressen de van die tijdens van lezeressen van andere vrouwenmagazines? naar op tv Nederland bepaalt wat het perfecte plaatje tijdens is. Nederland kiest een het perfecte uit kind. In alle de denkbare media is onderzoek naar gedaan en tijdens gestemd op van het meest uit ideale kind. Wie is het die perfecte zoon op tv of dochter? uit Tot de kanshebbers behoren het sportieve van kind een als Wesley Sneijder, het op intelligente kind tijdens (Mark Rutte) en het kind op van zo braaf als Yvon Jaspers. met Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Nederland naar kiest het perfecte plaatje en door een de kijker komt iedere week van dichter bij het tijdens meest het ideale beeld dat de Nederlander heeft de van onder van andere de perfecte man, tijdens vrouw, baan in en het auto, samen met uit een wisselend team van naar vijf bekende kandidaten de onder leiding van tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers krijgen in in elke aflevering een het de top 10 van een in categorie te zien, het die uit zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen uit zij de van mening van het in publiek? Natuurlijk in ook aandacht voor de meningen van door verschillende van subgroepen. Wat uit is bijvoorbeeld de top de 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en in Facebookers? En naar verschilt de mening over door de perfecte uit man voor met Glossylezeressen van door die van lezeressen van andere naar vrouwenmagazines? Nederland bepaalt uit wat het perfecte plaatje de is. Presentatie: Yolanthe met het Sneijder-Cabau.

Nederland in kiest het op tv perfecte plaatje en de kijker in komt iedere week naar dichterbij het meest de ideale beeld dat op tv de Nederlander heeft van tijdens onder andere de de perfecte man, vrouw, tijdens baan en uit auto. Samen met een een wisselend team van op tv door vijf bekende kandidaten onder leiding van tijdens op tv Yolanthe Sneijder-Cabau komen we op tv iedere week dichterbij het door perfecte plaatje. De BN'ers een krijgen in elke naar met aflevering de top 10 van een de categorie te met zien, die zij vervolgens tijdens kunnen 'ranken'. Delen op zij de mening uit door van het publiek? Natuurlijk ook aandacht de voor van de meningen de van verschillende subgroepen. van Wat is bijvoorbeeld tijdens de top 10 op vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Facebookers? op En verschilt de mening van over de van perfecte man voor Glossylezeressen van van die van tijdens lezeressen van de andere vrouwenmagazines? Nederland naar bepaalt wat in het perfecte plaatje is. van Nederland kiest de met perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije tijd het bepaalt op een groot uit deel van ons leven, door maar wat het doet de Nederlander de het liefst op zijn vrije een dag? Kanshebbers tijdens in deze categorie zijn op onder de meer: shoppen, uitgaan, sporten en seks. op tv Het panel uit bestaat deze week uit: door muziekproducer en naar X factor-jurylid met Eric van Tijn, zanger het Wesley met Klein, bruidsjurkontwerpster Mary Borsato, op radio-dj Jeroen naar Nieuwenhuize en presentatrice het Nikkie Plessen. Wie van de deze panelleden voert het minst tijdens uit in uit zijn door of haar vrije op tijd? En welke mannelijke naar panelleden biechten op dat door ze zijn vreemdgegaan? In een deze van uitzending krijgt de door kijker ook naar antwoorden op vragen een als Wat kiest de een Nederlander als meest favoriete de vakantieland? in en Waar ergert door de man zich het meest op aan bij de shoppende naar vrouw? het Verder wijst onderzoek met uit dat onder naar TrosKompas-lezers internetten tijdens een populaire vrijetijdsbesteding is, terwijl lezers in van uit het blad in Happinez in hun vrije tijd juist van liever de door natuur ingaan. Presentatie: Yolanthe op tv naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op tv door perfecte plaatje en de kijker in komt iedere uit week dichterbij een het meest ideale beeld dat in de Nederlander een heeft van de onder andere de perfecte man, vrouw, naar het baan en auto. Samen met uit een wisselend team een van het vijf bekende kandidaten onder leiding van naar Yolanthe Sneijder-Cabau komen uit we iedere in week dichterbij het uit perfecte plaatje. De van BN'ers krijgen een in elke op tv aflevering de top met 10 van een categorie te een zien, op die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen van op tv zij de mening van het van publiek? Natuurlijk ook van aandacht voor de van meningen naar van verschillende subgroepen. Wat is van bijvoorbeeld de naar top 10 door vrijetijdsbestedingen van Twitteraars van en Facebookers? En verschilt op tv de mening over de een perfecte man voor met Glossylezeressen van die van van naar lezeressen van andere vrouwenmagazines? het Nederland bepaalt met wat het perfecte door plaatje is. Nederland kiest de op tv perfecte baan. Het panel de bestaat door deze week uit: Kelly van het der op Veer, rapper Lange Frans, van model tijdens Kim Feenstra, multitalent Horace door Cohen en diva Patricia Paay. op tv Naast de perfecte in baan van krijgt de kijker tijdens door de uitzending ook antwoorden van op vragen een als Wat uit het meest stressvolle moment een van in de week is uit en Wat het meest tijdens voorkomende mannen- en vrouwenberoep is. tijdens Presentatie: van Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland in kiest het perfecte plaatje op en de kijker komt op tv iedere naar week dichterbij het meest met ideale beeld dat de de Nederlander heeft het van onder andere naar de perfecte man, door vrouw, baan uit en auto. van Samen met een wisselend team op van vijf bekende kandidaten in onder leiding het van Yolanthe Sneijder-Cabau de komen we uit iedere week dichterbij het naar perfecte plaatje. De BN'ers van de krijgen in elke aflevering de top de de 10 van een in categorie te zien, die zij vervolgens met in kunnen 'ranken'. Delen zij de in mening van het publiek? in Natuurlijk het ook aandacht de voor de meningen van verschillende met subgroepen. in Wat is bijvoorbeeld de top 10 uit door vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Facebookers? van En verschilt uit de mening over de van perfecte man op tv voor Glossylezeressen van die door van de lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt naar wat het op perfecte plaatje is. het Afl.: naar De perfecte vriend. Het van panel bestaat de uit: stylist Maik de het Boer, presentatrice Marit tijdens van Bohemen, topkok Ramon Beuk, uit presentator Manuel Venderbos tijdens op en multitalent Tatjana Simic. Maik de de Boer zegt dat een hij een voorkeur in heeft voor de het online tijdens vriend omdat 'je die met uit door kan zetten'. Ramon in Beuk laat weten dat hij het, het net als de een rest op tv van Nederland, vervelend vindt naar als vrienden op zijn kledingstijl kopiëren en Tatjana door vindt het tijdens niet leuk als met goede vrienden achter uit haar rug om op tv met elkaar afspreken. het Ook door zien we dat de keuze op tv van je vrienden wordt een bepaald op door je DNA en mondt op een onschuldig spelletje met kaartje op blazen uit in een naar innige 'kus' met tussen Ramon Beuk naar en Manuel Venderbos. in Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het perfecte plaatje op en de kijker komt de iedere week met dichterbij het meest ideale naar beeld dat het de Nederlander heeft van naar onder andere tijdens de perfecte man, tijdens vrouw, baan en met auto. Samen met een tijdens wisselend door team van vijf bekende kandidaten tijdens onder leiding een van Yolanthe het Sneijder-Cabau komen we iedere een week dichterbij de het perfecte plaatje. van De BN'ers krijgen in elke door aflevering door de top 10 in van een categorie te door zien, op die zij vervolgens de kunnen 'ranken'. Delen van zij de mening van in het publiek? tijdens Natuurlijk ook aandacht uit voor de meningen van verschillende met subgroepen. met Wat is bijvoorbeeld de top 10 tijdens vrijetijdsbestedingen van Twitteraars tijdens uit en Facebookers? En verschilt op de mening over de perfecte in man voor van Glossylezeressen van op tv die van tijdens lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt met wat het op tv perfecte plaatje is. Afl.: met Perfecte buren. Nederland door kiest op de 'perfecte met buren'. Kanshebbers in deze categorie zijn het onder meer: het Natasja en René Froger, op tv de familie een Balkenende en de in familie van Van 't Hek. Het van panel bestaat tijdens uit: Dean Saunders, Glennis Grace, tijdens Yes-R, Thomas Berge tijdens en Patty het Brard. Wie hebben door zij het het liefst naast zich wonen? op tv Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

oktober 2020
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!