Programma gemist?

Nederland de kiest het perfecte tijdens plaatje en door de kijker komt iedere week dichter op tv bij het uit meest ideale van beeld dat de Nederlander heeft tijdens van onder andere tijdens de perfecte man, op tv uit vrouw, baan en auto, samen met een een wisselend met team van vijf een bekende kandidaten onder het leiding van de Yolanthe Sneijder-Cabau. op tv De BN'ers krijgen het in elke aflevering de door top 10 van met een categorie te zien, een die zij vervolgens kunnen in 'ranken'. Delen zij van het de mening van het door publiek? Natuurlijk in ook aandacht voor de meningen van in verschillende naar subgroepen. Wat is bijvoorbeeld uit de top 10 het vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en de Facebookers? En verschilt in de door mening over op tv de perfecte man van voor Glossylezeressen van die het van lezeressen van van andere vrouwenmagazines? het Nederland bepaalt wat het perfecte naar plaatje is. op tv Nederland kiest in de grote een uit finale de 'perfecte vrouw'. Vorige week van koos uit Nederland nog Jan een Kooijman als 'perfecte man'. naar In uit deze laatste uitzending maken we het van perfecte uit plaatje compleet. Aan welke vrouw tijdens denken met we als we het hebben op over in de 'perfecte vrouw'? Moet ze met intelligent, een grappig, flexibel of heel een mooi naar zijn? Kanshebbers in deze categorie zijn tijdens prinses Maxima, op tv Doutzen Kroes, Anna Drijver het en het Sylvie van der Vaart. Het in panel bestaat uit de topvoetballers een Wesley Sneijder, Royston met Drenthe, Richard Witschge, Dries Mertens van van en sportcommentator Jack naar van Gelder. Scoren ze in het de programma net het zo goed als in op het veld uit en hebben ze allen de de tijdens vrouw van Wesley naar bovenaan de lijst staan? Met tijdens een de 'perfecte vrouw' is op Het Perfecte op Plaatje compleet. In het de andere zeven categorieën verkoos op Nederland de familie uit Borsato tot een 'perfecte buren', Sophie met Hilbrand als een 'perfecte vriend' en eigen baas als een het 'perfecte baan'. De op Audi A8 staat bovenaan naar bij de 'perfecte auto', tijdens de villa de in de in buitenwijk wint in de categorie 'perfecte met huis' op tv en reizen ziet van men als de meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. Het een 'perfecte kind' is een sociaal uit kind van als Arie Boomsma en het de 'perfecte man' is in Jan door Kooijman. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland kiest uit het perfecte plaatje een en de kijker door komt iedere van week dichter bij het meest het ideale een beeld dat de van Nederlander heeft van onder op andere de perfecte tijdens man, vrouw, baan en in auto, naar samen met een wisselend op tv team van vijf bekende op tv kandidaten onder leiding op van Yolanthe Sneijder-Cabau. tijdens De BN'ers krijgen door in het elke aflevering tijdens de top 10 van een op tv categorie te in zien, die zij van vervolgens kunnen 'ranken'. van Delen zij de mening op tv van het een publiek? Natuurlijk ook aandacht tijdens voor de naar meningen van op tv verschillende subgroepen. Wat op is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen uit van een Twitteraars en Facebookers? met En verschilt de met mening over de van perfecte man voor Glossylezeressen van in die van van lezeressen van andere op tv vrouwenmagazines? op Nederland bepaalt wat het perfecte op plaatje is. Presentatie: tijdens Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest door het perfecte plaatje tijdens en op tv de kijker komt iedere week op dichter bij het naar meest ideale door beeld dat de Nederlander heeft het van onder in andere uit de perfecte man, vrouw, baan door en auto, samen met met een wisselend van team in van vijf bekende kandidaten onder leiding uit met van Yolanthe Sneijder-Cabau. De BN'ers het krijgen in elke op aflevering de top uit 10 van een op tv categorie te zien, die van zij tijdens vervolgens kunnen naar 'ranken'. Delen zij in de mening van het publiek? op tv Natuurlijk ook aandacht tijdens voor naar de meningen van verschillende met subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de een door top 10 vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en in Facebookers? En verschilt de mening over de tijdens de perfecte man voor uit Glossylezeressen van die met van lezeressen van andere vrouwenmagazines? van Nederland bepaalt tijdens wat het perfecte uit plaatje is. Nederland op kiest het uit perfecte kind. In alle met denkbare media is met onderzoek in gedaan en gestemd naar op het meest ideale tijdens kind. Wie is die in perfecte op tv zoon of dochter? Tot de kanshebbers de behoren het sportieve met kind de als Wesley Sneijder, het intelligente op tv kind (Mark van Rutte) in en het kind zo met braaf als Yvon Jaspers. van Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het in de perfecte plaatje en de in kijker komt iedere week uit dichter bij het in meest met ideale beeld dat de Nederlander heeft het naar van onder andere de de perfecte man, een vrouw, baan en auto, samen op met een wisselend team van op van vijf bekende kandidaten het onder leiding op van Yolanthe Sneijder-Cabau. De met BN'ers krijgen op in elke aflevering de top 10 door op tv van een categorie te zien, die naar met zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen het zij de mening van van op tv het publiek? Natuurlijk het ook aandacht voor de het meningen van op verschillende subgroepen. Wat is op bijvoorbeeld de top op 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en met Facebookers? met En verschilt in de mening over de perfecte op tv man voor Glossylezeressen van tijdens die van het lezeressen van andere op vrouwenmagazines? Nederland de bepaalt wat het perfecte met plaatje met is. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het het perfecte plaatje naar en de op kijker komt iedere week dichterbij in op tv het meest ideale beeld dat in de Nederlander in heeft van onder andere uit de perfecte man, tijdens vrouw, baan een en auto. Samen met door een wisselend team tijdens van vijf bekende een kandidaten onder leiding een van Yolanthe Sneijder-Cabau komen de we iedere naar week dichterbij het perfecte door tijdens plaatje. De BN'ers op krijgen in elke aflevering de top uit naar 10 van een categorie te zien, op tv die zij van vervolgens kunnen een 'ranken'. Delen zij de van mening met van het publiek? Natuurlijk ook aandacht met voor de meningen tijdens van verschillende uit subgroepen. Wat is bijvoorbeeld een het de top 10 vrijetijdsbestedingen door van Twitteraars en Facebookers? naar En verschilt de het mening over de de perfecte man op tv voor Glossylezeressen van in die van uit lezeressen van andere vrouwenmagazines? de Nederland bepaalt wat met het perfecte de plaatje is. Nederland op tv kiest de perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije het tijd bepaalt een op tv groot naar deel van ons met leven, maar wat doet de het Nederlander het liefst naar op zijn vrije dag? het Kanshebbers in het deze in categorie zijn onder meer: shoppen, naar uitgaan, sporten en seks. van in Het panel bestaat deze het week uit: muziekproducer op tv en X factor-jurylid Eric van naar Tijn, naar zanger Wesley op tv Klein, bruidsjurkontwerpster Mary Borsato, radio-dj Jeroen uit Nieuwenhuize en presentatrice uit Nikkie Plessen. Wie naar van deze panelleden in voert het het minst uit in het zijn of door haar vrije tijd? En de welke mannelijke op tv panelleden biechten op uit dat ze van zijn vreemdgegaan? In deze naar uitzending krijgt het de kijker ook op antwoorden op vragen als Wat door kiest de Nederlander als naar met meest favoriete vakantieland? de en Waar ergert op tv de man zich het meest aan de bij de de shoppende vrouw? op Verder wijst onderzoek uit van dat onder TrosKompas-lezers internetten het op tv een populaire vrijetijdsbesteding is, terwijl lezers uit van het in blad Happinez in in hun vrije tijdens tijd juist liever de de natuur ingaan. Presentatie: Yolanthe met naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het het perfecte plaatje en in de kijker van komt iedere week dichterbij van het meest ideale op tv een beeld dat de tijdens Nederlander heeft van onder andere de naar een perfecte man, vrouw, baan met en auto. Samen met een op wisselend op tv team van vijf bekende van kandidaten onder de leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen uit we iedere een week dichterbij het een perfecte plaatje. De uit BN'ers door krijgen in elke aflevering de tijdens top 10 van op tv een categorie op tv te zien, met die zij vervolgens het kunnen 'ranken'. Delen zij door de mening van het naar publiek? Natuurlijk ook met aandacht voor de met meningen van van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld op tv in de top 10 vrijetijdsbestedingen van naar Twitteraars en Facebookers? uit En verschilt de mening in over de perfecte op van man voor Glossylezeressen van die van op van lezeressen van andere vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt wat het tijdens perfecte plaatje is. in Nederland kiest een de perfecte baan. tijdens Het panel bestaat van deze week uit: Kelly in van der Veer, een rapper Lange Frans, het model Kim Feenstra, multitalent uit tijdens Horace Cohen en diva Patricia van Paay. Naast de perfecte naar baan krijgt de naar kijker door tijdens de uitzending ook antwoorden naar op door vragen als Wat het het meest stressvolle met moment van de week is door tijdens en Wat het meest de voorkomende mannen- en vrouwenberoep is. op tv Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Nederland op kiest het met perfecte plaatje en door de kijker komt van iedere week dichterbij het meest op ideale beeld dat op tv de naar Nederlander heeft van tijdens onder andere de perfecte man, vrouw, op baan en uit auto. in Samen met een wisselend team van tijdens vijf uit bekende kandidaten naar onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau de komen uit we iedere week op tv dichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers naar krijgen in in elke aflevering de top de 10 van het een categorie te in zien, die tijdens zij vervolgens kunnen het 'ranken'. Delen zij de van mening van het het publiek? met Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van van de verschillende subgroepen. Wat een is bijvoorbeeld de de top 10 vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en Facebookers? En naar in verschilt de mening over de tijdens perfecte man door voor Glossylezeressen van die van met lezeressen op van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt een wat het de perfecte plaatje op is. Afl.: door De perfecte vriend. Het panel de bestaat uit: stylist Maik het de Boer, presentatrice op tv Marit van het Bohemen, topkok naar Ramon Beuk, presentator Manuel Venderbos door op tv en multitalent Tatjana van Simic. Maik de Boer zegt dat door hij een voorkeur met heeft voor de door online vriend omdat het 'je die van uit een kan zetten'. Ramon Beuk laat weten op tv dat hij in het, op tv net als de rest naar van Nederland, vervelend vindt het als vrienden zijn kledingstijl met kopiëren en Tatjana het vindt de het niet leuk als goede uit naar vrienden achter haar rug om met met elkaar door afspreken. Ook zien we in dat door de keuze van je vrienden wordt tijdens bepaald van door je op tv DNA en mondt een onschuldig het spelletje door kaartje blazen uit in door een innige 'kus' met tussen Ramon de Beuk en Manuel Venderbos. Presentatie: de Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Nederland in kiest het door perfecte plaatje en de een kijker komt de iedere week dichterbij het meest ideale met naar beeld dat de een Nederlander heeft van tijdens onder andere de perfecte door man, vrouw, baan en auto. in het Samen met een wisselend team van naar vijf tijdens bekende kandidaten onder leiding van van Yolanthe Sneijder-Cabau op tv komen we naar iedere week dichterbij het op tv perfecte plaatje. De naar BN'ers krijgen in met elke aflevering de naar top 10 in van een categorie te zien, een die zij vervolgens met de kunnen 'ranken'. Delen zij de mening uit van naar het publiek? Natuurlijk ook aandacht in voor de naar meningen van verschillende door subgroepen. Wat is van bijvoorbeeld de top het 10 vrijetijdsbestedingen van op tv Twitteraars en Facebookers? En met verschilt van de mening over de perfecte in uit man voor Glossylezeressen van die van van lezeressen naar van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt naar wat het perfecte op tv plaatje is. in Afl.: van Perfecte buren. Nederland kiest de 'perfecte met buren'. tijdens Kanshebbers in deze het categorie zijn onder meer: op tv Natasja en met René Froger, de op familie Balkenende en de familie het Van 't tijdens Hek. Het panel bestaat in uit: Dean Saunders, naar Glennis Grace, Yes-R, door Thomas tijdens Berge en Patty van Brard. Wie hebben zij het het liefst een naast zich wonen? Presentatie: Yolanthe een van Sneijder-Cabau.

maart 2021
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!