Programma gemist?

Nederland kiest het uit perfecte naar plaatje en de in kijker komt door iedere week dichter bij het op tv meest ideale het beeld dat de de Nederlander heeft van onder in andere de perfecte de man, vrouw, uit baan en uit auto, samen met een wisselend team een van vijf de bekende kandidaten onder leiding in van Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau. De met BN'ers krijgen van in elke aflevering de top door 10 tijdens van een categorie te zien, op tv die zij uit vervolgens kunnen tijdens 'ranken'. Delen zij de uit mening van het publiek? van Natuurlijk ook aandacht voor op tv de de meningen van verschillende subgroepen. Wat tijdens een is bijvoorbeeld de top 10 een vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en in tijdens Facebookers? En verschilt de mening uit over de perfecte in man voor Glossylezeressen op tv van die van tijdens lezeressen van andere in vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat op tv uit het perfecte plaatje is. Nederland op tv kiest in de de grote finale de 'perfecte tijdens vrouw'. Vorige op tv week koos naar Nederland nog Jan Kooijman op tv als 'perfecte man'. In een deze laatste uitzending naar door maken we het met perfecte plaatje compleet. Aan welke vrouw een denken de we als we het op tv hebben over de 'perfecte van vrouw'? naar Moet ze intelligent, grappig, met flexibel of heel door mooi zijn? de Kanshebbers in deze categorie zijn van een prinses Maxima, Doutzen Kroes, in Anna Drijver met en Sylvie van tijdens der Vaart. Het panel tijdens bestaat uit topvoetballers Wesley Sneijder, uit Royston Drenthe, Richard naar Witschge, Dries Mertens tijdens en sportcommentator op tv Jack van Gelder. uit Scoren ze de in het in programma net zo goed als op het het veld en met hebben door ze allen uit de vrouw van Wesley de bovenaan de een lijst staan? Met de 'perfecte vrouw' tijdens is Het Perfecte een naar Plaatje compleet. In de het andere zeven categorieën op verkoos Nederland de de familie Borsato tot 'perfecte op buren', Sophie Hilbrand als het een 'perfecte vriend' en eigen baas het als 'perfecte baan'. De naar Audi A8 staat uit bovenaan met bij de met 'perfecte auto', de villa in de het buitenwijk wint in tijdens de categorie 'perfecte de huis' en in reizen ziet men in als meest 'perfecte naar vrijetijdsbesteding'. Het 'perfecte uit kind' is een een sociaal kind als Arie een Boomsma en de het 'perfecte het man' is Jan Kooijman. Presentatie: een Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Nederland in kiest het door perfecte plaatje en de op kijker komt naar iedere week dichter in bij het meest ideale beeld dat met de Nederlander heeft uit van door onder andere van de perfecte man, vrouw, baan op tv en op auto, samen met een het wisselend team van vijf van bekende uit kandidaten onder leiding van Yolanthe een Sneijder-Cabau. De BN'ers krijgen naar in elke aflevering door van de top 10 van een categorie op tv te met zien, die het zij vervolgens kunnen 'ranken'. het Delen zij de mening tijdens van het publiek? uit Natuurlijk ook aandacht met voor de op meningen van verschillende subgroepen. tijdens Wat is bijvoorbeeld een de top met 10 vrijetijdsbestedingen van een Twitteraars en Facebookers? En verschilt op tv de mening op over de perfecte op tv man tijdens voor Glossylezeressen van die van op tv lezeressen van uit andere vrouwenmagazines? op Nederland bepaalt wat uit het perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe tijdens naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op tv perfecte in plaatje en de kijker in komt iedere week door dichter bij tijdens het meest ideale beeld het dat van de Nederlander heeft van onder naar andere de perfecte man, tijdens vrouw, baan tijdens en auto, op tv samen met een wisselend op tv team een van vijf bekende kandidaten onder leiding op tv op van Yolanthe Sneijder-Cabau. De uit BN'ers krijgen naar in elke aflevering de top door 10 van een tijdens categorie van te zien, die een zij vervolgens kunnen 'ranken'. op tv Delen zij de mening uit van het publiek? uit Natuurlijk ook aandacht voor tijdens de meningen tijdens van verschillende subgroepen. uit Wat de is bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en Facebookers? En verschilt met de de mening over de perfecte met man voor Glossylezeressen van naar die van met lezeressen van uit andere vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt wat het door perfecte plaatje is. Nederland kiest de het perfecte kind. een In alle denkbare op media uit is onderzoek gedaan en een gestemd op door het meest ideale van kind. Wie is door die perfecte zoon of op dochter? Tot uit de kanshebbers in behoren het sportieve kind als het Wesley van Sneijder, het intelligente kind (Mark Rutte) op en het kind een zo tijdens braaf als Yvon naar Jaspers. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland kiest met het door perfecte plaatje en een de kijker komt iedere week dichter tijdens bij van het meest ideale beeld een dat met de Nederlander heeft van onder door andere de tijdens perfecte man, vrouw, baan op en auto, de samen met het een wisselend team van in vijf bekende het kandidaten onder leiding van van Yolanthe Sneijder-Cabau. De met BN'ers krijgen in elke aflevering het de de top 10 van het een categorie te zien, die van zij vervolgens door kunnen 'ranken'. Delen zij met de op tv mening van het publiek? het Natuurlijk ook een aandacht voor de meningen van van verschillende subgroepen. met Wat is de bijvoorbeeld de in top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars met en op tv Facebookers? En verschilt op de mening over de perfecte een man de voor Glossylezeressen van door die van lezeressen van andere in vrouwenmagazines? Nederland bepaalt het wat het perfecte plaatje van is. Presentatie: Yolanthe het van Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het in perfecte plaatje op en de in kijker komt iedere het week dichterbij het in meest ideale de beeld dat de Nederlander heeft van naar onder andere de van door perfecte man, vrouw, van baan en auto. Samen met van een wisselend team uit van vijf bekende in kandidaten onder leiding van van Yolanthe Sneijder-Cabau komen op tv we iedere week een dichterbij het perfecte in plaatje. De BN'ers een naar krijgen in elke door aflevering de top 10 van een tijdens categorie te zien, tijdens die zij vervolgens op tv kunnen 'ranken'. in Delen zij de mening op van het op tv publiek? met Natuurlijk ook aandacht voor de meningen een een van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de de top door 10 vrijetijdsbestedingen de van Twitteraars van en Facebookers? En verschilt de mening op tv over de naar perfecte door man voor Glossylezeressen van tijdens die van lezeressen van andere naar vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt wat het perfecte op tv plaatje het is. Nederland met kiest de perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije met tijd bepaalt door een groot deel van ons door leven, maar de wat doet met de Nederlander het liefst een op zijn uit vrije dag? op Kanshebbers in deze categorie zijn onder een in meer: shoppen, uitgaan, sporten en in seks. Het panel tijdens bestaat deze week uit: uit met muziekproducer en X het factor-jurylid Eric van Tijn, de zanger Wesley op Klein, bruidsjurkontwerpster Mary het Borsato, radio-dj Jeroen Nieuwenhuize en in presentatrice Nikkie Plessen. Wie door van deze in panelleden voert het minst in uit de in zijn of een haar vrije tijd? En welke tijdens mannelijke uit panelleden biechten op dat op tv ze zijn vreemdgegaan? In uit deze uitzending tijdens krijgt op de kijker ook antwoorden op vragen op tv als Wat kiest van de het Nederlander als meest favoriete vakantieland? uit en Waar met ergert de een man zich het meest aan op bij van de shoppende vrouw? Verder wijst naar onderzoek uit het dat onder TrosKompas-lezers internetten de van een populaire vrijetijdsbesteding naar is, terwijl lezers van het blad op Happinez in het hun vrije tijd in juist liever de op natuur ingaan. in Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Nederland kiest door het het perfecte plaatje en de een kijker komt in iedere week dichterbij het meest ideale een met beeld dat de Nederlander heeft tijdens van onder andere de in van perfecte man, vrouw, op baan en auto. Samen met een naar wisselend op tv team van vijf uit bekende kandidaten tijdens onder leiding van op Yolanthe Sneijder-Cabau komen met we iedere week dichterbij in het perfecte de plaatje. De BN'ers in krijgen in elke aflevering de top naar 10 van een tijdens categorie te zien, van die naar zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen op tv met zij de mening van met het publiek? Natuurlijk op tv ook aandacht voor de meningen het van van verschillende subgroepen. uit Wat is bijvoorbeeld tijdens de top 10 vrijetijdsbestedingen van uit Twitteraars en naar Facebookers? En tijdens verschilt de mening over het de perfecte man voor Glossylezeressen een van die van met tijdens lezeressen van andere van vrouwenmagazines? Nederland bepaalt naar wat het perfecte plaatje is. Nederland in kiest de perfecte van tijdens baan. Het panel met bestaat deze week uit: van Kelly van der de Veer, rapper Lange Frans, model met Kim naar Feenstra, multitalent een Horace Cohen en diva Patricia Paay. in Naast de naar perfecte baan krijgt het de kijker het tijdens de uitzending ook antwoorden een tijdens op vragen als Wat het het meest tijdens stressvolle moment van de week met is en Wat naar het meest voorkomende door mannen- en vrouwenberoep de is. Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het door perfecte uit plaatje en een de kijker komt iedere op tv week dichterbij het meest ideale met beeld dat met de naar Nederlander heeft van onder andere de het perfecte man, op tv vrouw, baan op tv en auto. Samen met een door wisselend team met van vijf bekende tijdens kandidaten onder leiding door van Yolanthe Sneijder-Cabau de komen we in iedere week de dichterbij het perfecte plaatje. De tijdens BN'ers tijdens krijgen in elke aflevering naar de top het 10 van een categorie te een zien, die op tv zij vervolgens kunnen 'ranken'. met Delen zij de mening door van het op tv publiek? Natuurlijk op ook aandacht voor de op tv meningen van verschillende subgroepen. tijdens Wat is bijvoorbeeld het de naar top 10 op vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en met Facebookers? En verschilt de mening een over de perfecte van man voor Glossylezeressen het van van die van lezeressen van andere door op vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat het het perfecte plaatje door is. Afl.: De perfecte vriend. naar op tv Het panel bestaat uit: stylist naar Maik de Boer, uit presentatrice Marit van tijdens Bohemen, topkok Ramon de Beuk, presentator van Manuel Venderbos en door multitalent Tatjana met Simic. Maik de Boer zegt van dat de hij een voorkeur heeft het voor de uit online vriend omdat 'je die op tv uit kan zetten'. tijdens Ramon Beuk laat de weten dat hij de het, net als de de rest uit van Nederland, vervelend vindt als met vrienden uit zijn kledingstijl van kopiëren en Tatjana vindt het in niet leuk de als goede vrienden in achter haar rug om een met elkaar afspreken. Ook naar zien we een dat de keuze van het je vrienden wordt van bepaald door naar je DNA en mondt een een onschuldig tijdens spelletje kaartje op tv blazen uit in het een innige 'kus' tussen door Ramon Beuk en Manuel het Venderbos. in Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Nederland met kiest het perfecte op plaatje en de kijker door komt iedere week in dichterbij het meest ideale uit beeld dat van de Nederlander heeft op van onder de andere de op perfecte man, vrouw, baan op en auto. Samen met tijdens een wisselend team de van vijf bekende kandidaten uit onder leiding van in Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau komen we tijdens iedere week dichterbij het het perfecte een plaatje. De BN'ers krijgen in elke de aflevering de top op tv 10 een van een categorie te in zien, die het zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen een op tv zij de mening van naar het publiek? Natuurlijk ook aandacht uit voor de de meningen het van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld het de top naar 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars een en Facebookers? de En een verschilt de mening over door de perfecte op tv man voor Glossylezeressen van de die van lezeressen op tv van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt een wat het een perfecte plaatje is. Afl.: tijdens Perfecte buren. Nederland op tv kiest de de 'perfecte buren'. Kanshebbers in in de deze categorie zijn onder in meer: Natasja in en René Froger, van de familie Balkenende en de familie een de Van 't Hek. in Het panel bestaat uit: Dean Saunders, van Glennis Grace, het Yes-R, Thomas Berge en tijdens met Patty Brard. Wie hebben door zij het liefst uit naast zich wonen? Presentatie: Yolanthe tijdens het Sneijder-Cabau.

december 2021
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!