Programma gemist?

Nederland kiest het naar op perfecte plaatje en de kijker komt van van iedere week dichter bij het meest uit ideale een beeld dat van de Nederlander heeft van op tv onder andere het de perfecte man, vrouw, van baan en met auto, samen met een wisselend door team door van vijf bekende een kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. op op De BN'ers krijgen in elke op tv aflevering de top in 10 van het een categorie te zien, in die zij vervolgens op kunnen 'ranken'. Delen zij met de mening van op tv het met publiek? Natuurlijk ook van aandacht voor door de meningen van verschillende in subgroepen. Wat is bijvoorbeeld met de tijdens top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars het en Facebookers? En verschilt tijdens een de mening over de perfecte het man voor op Glossylezeressen van met die van lezeressen van andere door vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat naar het perfecte op plaatje is. van Nederland kiest in uit de grote finale de 'perfecte in vrouw'. een Vorige week in koos Nederland nog Jan Kooijman als op 'perfecte man'. uit In van deze laatste uitzending maken we het uit perfecte op tv plaatje compleet. Aan het welke vrouw denken we uit als we het het hebben over de de 'perfecte vrouw'? de Moet ze op tv intelligent, grappig, flexibel naar of heel mooi op tv zijn? Kanshebbers in deze categorie door zijn prinses Maxima, door Doutzen een Kroes, Anna Drijver en Sylvie van tijdens der Vaart. Het uit de panel bestaat uit het topvoetballers Wesley Sneijder, Royston Drenthe, in Richard het Witschge, Dries Mertens en sportcommentator een Jack tijdens van Gelder. Scoren ze op in het programma net van zo goed naar als op het veld en met hebben ze op tv allen de vrouw van van met Wesley bovenaan de lijst staan? naar Met de in 'perfecte vrouw' is de Het Perfecte door Plaatje compleet. In de andere zeven uit het categorieën verkoos Nederland in de familie Borsato tot door 'perfecte buren', Sophie het Hilbrand als 'perfecte vriend' in en eigen op tv baas als uit 'perfecte baan'. De Audi A8 met staat van bovenaan bij de 'perfecte auto', naar de villa de in de buitenwijk wint in uit de categorie het 'perfecte huis' op en reizen de ziet men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. een het Het 'perfecte kind' is een sociaal tijdens kind als een Arie Boomsma en de de 'perfecte man' in is Jan Kooijman. de Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Nederland in kiest het perfecte naar plaatje en op tv de kijker komt iedere week de dichter bij het meest door op ideale beeld dat uit de Nederlander heeft van onder met andere de perfecte man, uit vrouw, baan en in auto, samen met op een op wisselend team van vijf naar bekende kandidaten onder leiding een van in Yolanthe Sneijder-Cabau. De op BN'ers krijgen in een elke aflevering de top 10 met van een met categorie te zien, van die zij in vervolgens kunnen met 'ranken'. Delen zij de door mening van het publiek? naar Natuurlijk het ook aandacht voor de meningen van tijdens verschillende subgroepen. Wat door door is bijvoorbeeld de top uit 10 vrijetijdsbestedingen van op tv Twitteraars en Facebookers? op tv En verschilt de van mening over naar de perfecte man voor naar Glossylezeressen van die van lezeressen naar van andere vrouwenmagazines? tijdens Nederland bepaalt de wat het met perfecte plaatje het is. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Nederland uit kiest het perfecte plaatje door en de de kijker komt door iedere week dichter naar bij het meest ideale een beeld dat de naar Nederlander heeft van op onder andere de door perfecte man, vrouw, baan en de auto, een samen met in een wisselend team van van vijf bekende uit kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. de De met BN'ers krijgen in van elke aflevering de door top 10 met van een categorie te zien, het die het zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen uit zij de mening het van naar het publiek? Natuurlijk tijdens ook aandacht voor de naar meningen van van verschillende subgroepen. Wat is door bijvoorbeeld de een top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en de op tv Facebookers? En verschilt de uit mening over de perfecte man de voor Glossylezeressen van van die van naar lezeressen van op tv andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat de het perfecte plaatje door de is. Nederland kiest op tv het perfecte kind. In alle denkbare in media is onderzoek op tv gedaan en gestemd het op het meest uit ideale met kind. Wie is die perfecte op naar zoon of dochter? Tot de kanshebbers de behoren het sportieve naar het kind als Wesley Sneijder, het intelligente de een kind (Mark Rutte) en het van kind zo braaf het als Yvon Jaspers. Presentatie: een door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het perfecte plaatje naar en de kijker op tv komt op iedere week dichter bij het meest uit op ideale beeld dat naar de Nederlander heeft van onder andere met de perfecte man, door vrouw, baan en op tv op tv auto, samen met een door wisselend team van vijf een bekende een kandidaten onder leiding van een Yolanthe Sneijder-Cabau. De uit BN'ers krijgen in elke uit aflevering de top 10 van van een categorie naar te de zien, die zij tijdens vervolgens kunnen 'ranken'. Delen een zij de mening in van het publiek? Natuurlijk door ook aandacht voor van de naar meningen van de verschillende subgroepen. Wat op is bijvoorbeeld de van top 10 vrijetijdsbestedingen het van Twitteraars en tijdens Facebookers? En verschilt de mening over met de perfecte man het naar voor Glossylezeressen van door die van lezeressen van andere van vrouwenmagazines? naar Nederland bepaalt wat door het perfecte plaatje is. Presentatie: Yolanthe het in Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het van het perfecte plaatje en de kijker een komt naar iedere week dichterbij het meest ideale door het beeld dat de het Nederlander heeft van onder uit andere de perfecte man, met vrouw, baan en auto. op tv Samen van met een wisselend op team van vijf bekende op kandidaten onder op tv leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen een we iedere week uit dichterbij het perfecte uit in plaatje. De BN'ers krijgen in elke tijdens aflevering de top op 10 van het een categorie te zien, op naar die zij vervolgens het kunnen 'ranken'. Delen zij de van mening van het van publiek? Natuurlijk ook het aandacht voor van de meningen een van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld met de top 10 de vrijetijdsbestedingen van het Twitteraars met en Facebookers? En verschilt naar de mening over in de perfecte man voor Glossylezeressen een naar van die van lezeressen van andere een op vrouwenmagazines? Nederland bepaalt wat het perfecte op plaatje uit is. Nederland kiest de perfecte naar vrijetijdsbesteding. Vrije tijd uit bepaalt een op tv groot het deel van ons leven, maar wat uit de doet de Nederlander het tijdens liefst op zijn de vrije dag? Kanshebbers in deze naar categorie zijn naar onder het meer: shoppen, uitgaan, sporten en het seks. met Het panel bestaat op deze week uit: muziekproducer en X het op factor-jurylid Eric van Tijn, op zanger Wesley Klein, bruidsjurkontwerpster op Mary Borsato, radio-dj Jeroen door Nieuwenhuize het en presentatrice tijdens Nikkie Plessen. Wie van deze panelleden tijdens voert het de minst uit in een zijn of haar naar vrije tijd? En welke in tijdens mannelijke panelleden biechten op dat ze een zijn op tv vreemdgegaan? In deze uitzending krijgt uit de naar kijker ook antwoorden op vragen met als Wat uit kiest de Nederlander als van meest favoriete op vakantieland? en naar Waar ergert de de man zich het meest aan tijdens bij de op tv shoppende de vrouw? Verder wijst onderzoek uit het dat onder tijdens TrosKompas-lezers internetten het een populaire vrijetijdsbesteding met is, terwijl lezers door van het blad de Happinez in hun vrije tijd op juist naar liever de natuur ingaan. Presentatie: Yolanthe de op tv Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het tijdens perfecte plaatje het en de uit kijker komt iedere week dichterbij van het de meest ideale beeld op dat de Nederlander heeft van de op onder andere de van perfecte man, vrouw, van baan en auto. Samen met een door wisselend in team van vijf bekende kandidaten het onder leiding op tv van van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we tijdens iedere week dichterbij de het perfecte plaatje. De BN'ers uit krijgen in elke tijdens door aflevering de top 10 van een door categorie te uit zien, die uit zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen uit zij de mening een van door het publiek? Natuurlijk ook door aandacht voor op de meningen naar van verschillende subgroepen. Wat is het bijvoorbeeld de top naar 10 vrijetijdsbestedingen op tv van Twitteraars en van Facebookers? En verschilt de mening tijdens over de perfecte naar man voor van Glossylezeressen van die van van een lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland op bepaalt wat een het perfecte plaatje in is. Nederland kiest uit de perfecte baan. Het panel van bestaat deze in week uit: het Kelly van der Veer, uit rapper Lange Frans, model met Kim de Feenstra, multitalent Horace Cohen van en diva in Patricia Paay. Naast de met perfecte baan krijgt de naar kijker tijdens de op op tv uitzending ook antwoorden op vragen als uit Wat een het meest in stressvolle moment van de week uit is en Wat op tv het meest voorkomende op mannen- een en vrouwenberoep is. op Presentatie: Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het perfecte het plaatje en de het kijker komt het iedere week dichterbij in het meest ideale uit beeld dat de Nederlander heeft van op tv naar onder andere de perfecte man, vrouw, van baan en auto. een Samen van met een wisselend uit team van vijf bekende op kandidaten onder leiding uit van naar Yolanthe Sneijder-Cabau komen op tv we iedere week in dichterbij het perfecte plaatje. op De BN'ers krijgen in elke de aflevering de op top uit 10 van een de categorie te zien, die zij naar vervolgens het kunnen 'ranken'. Delen zij de mening door van het de publiek? Natuurlijk ook de aandacht voor door de meningen de van verschillende subgroepen. Wat is in bijvoorbeeld de top 10 van naar vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en op Facebookers? En verschilt de mening van over op de perfecte man voor in Glossylezeressen van van die van lezeressen van in andere een vrouwenmagazines? Nederland bepaalt met wat het perfecte plaatje is. tijdens Afl.: De in perfecte vriend. Het op tv panel bestaat uit: stylist de Maik in de Boer, presentatrice Marit van met Bohemen, topkok Ramon Beuk, het presentator Manuel door Venderbos en multitalent Tatjana van Simic. Maik in de op tv Boer zegt dat hij een tijdens voorkeur heeft met voor de online vriend omdat op tv 'je de die uit kan in zetten'. Ramon Beuk laat weten uit dat hij met het, net het als de rest van Nederland, tijdens vervelend vindt als uit tijdens vrienden zijn kledingstijl op kopiëren en Tatjana vindt het een niet van leuk als goede een vrienden achter haar rug op om met elkaar afspreken. Ook in zien het we dat de keuze van van van je vrienden wordt de bepaald door je DNA en mondt met op een onschuldig spelletje kaartje blazen uit door een in een innige 'kus' tussen Ramon op Beuk tijdens en Manuel Venderbos. Presentatie: een Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het van perfecte plaatje tijdens en de kijker het komt iedere tijdens week dichterbij het op tv meest ideale beeld de dat de door Nederlander heeft van onder andere door de met perfecte man, vrouw, baan en auto. van met Samen met een wisselend een team van vijf bekende een kandidaten onder leiding van met Yolanthe door Sneijder-Cabau komen we iedere week tijdens in dichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers van de krijgen in elke naar aflevering de top uit 10 van een categorie te op zien, die zij op tv vervolgens kunnen 'ranken'. Delen in zij de op mening van het publiek? naar Natuurlijk ook aandacht een voor de een meningen van op verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld uit de top 10 in de vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Facebookers? door En verschilt de van mening over de het perfecte man voor uit Glossylezeressen van van die van lezeressen op van andere vrouwenmagazines? het Nederland bepaalt wat het door perfecte plaatje is. tijdens Afl.: Perfecte buren. van Nederland kiest op tv de 'perfecte buren'. Kanshebbers uit in naar deze categorie zijn onder meer: door Natasja en met René Froger, de familie van Balkenende en de familie van Van uit 't Hek. Het panel bestaat een uit: met Dean Saunders, Glennis Grace, met Yes-R, een Thomas Berge en Patty op tv Brard. Wie hebben naar zij het tijdens liefst naast zich wonen? door Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

juni 2019
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord