Programma gemist?

Nederland kiest de het perfecte tijdens plaatje en de kijker uit komt iedere op tv week dichter bij het het meest ideale beeld dat op de op tv Nederlander heeft van een onder andere de perfecte man, de vrouw, baan op en auto, samen met door een uit wisselend team van van vijf bekende met kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. de het De BN'ers krijgen in elke een aflevering de door top 10 van een de categorie te zien, die op tv zij vervolgens kunnen van 'ranken'. Delen zij van de met mening van naar het publiek? Natuurlijk ook naar aandacht voor de het meningen van verschillende subgroepen. Wat uit is bijvoorbeeld door de top uit 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en het Facebookers? En verschilt door de op tv mening over op de perfecte man voor Glossylezeressen van van die van lezeressen naar het van andere vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt wat het op perfecte plaatje is. een Nederland kiest in de in grote finale de tijdens 'perfecte vrouw'. Vorige week met koos Nederland uit nog Jan Kooijman naar als uit 'perfecte man'. In deze laatste het uitzending een maken we het perfecte plaatje naar compleet. Aan de welke vrouw denken we als door we het hebben de over de met 'perfecte vrouw'? Moet van ze intelligent, grappig, tijdens flexibel of heel mooi uit zijn? Kanshebbers in op deze naar categorie zijn prinses Maxima, in Doutzen Kroes, Anna op tv Drijver en Sylvie op tv van der Vaart. door Het in panel bestaat uit topvoetballers Wesley Sneijder, in Royston naar Drenthe, Richard Witschge, Dries op tv Mertens en sportcommentator Jack door naar van Gelder. Scoren op ze in het programma in net zo op goed als op het veld en op tv hebben ze het allen de op tv vrouw van een Wesley bovenaan de lijst de staan? Met de het 'perfecte vrouw' is Het Perfecte naar Plaatje met compleet. In door de andere zeven categorieën verkoos Nederland uit de familie Borsato de van tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als tijdens 'perfecte vriend' en het eigen baas als van 'perfecte op tv baan'. De Audi uit A8 staat op tv bovenaan bij de 'perfecte op auto', de villa in de naar buitenwijk van wint in de categorie met 'perfecte huis' uit en reizen ziet uit men als meest in 'perfecte vrijetijdsbesteding'. Het 'perfecte kind' in is het een sociaal kind als Arie de Boomsma en op tv de met 'perfecte man' is Jan Kooijman. het Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Nederland op tv kiest het perfecte plaatje en de de kijker komt het iedere week dichter op bij het op tv meest ideale het beeld dat met de Nederlander heeft van onder uit andere de het perfecte man, vrouw, het baan en auto, in samen met een wisselend naar team van vijf het bekende door kandidaten onder leiding van de Yolanthe Sneijder-Cabau. De de BN'ers krijgen op tv in elke aflevering de naar top 10 van tijdens een categorie te op zien, die zij vervolgens kunnen tijdens 'ranken'. naar Delen zij de mening de van het publiek? van Natuurlijk tijdens ook aandacht voor de meningen van op tv verschillende subgroepen. de Wat is bijvoorbeeld het de het top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en door het Facebookers? En verschilt de mening de over de perfecte in man een voor Glossylezeressen van een die van lezeressen van tijdens andere vrouwenmagazines? Nederland naar bepaalt wat het perfecte plaatje naar de is. Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Nederland tijdens kiest het perfecte plaatje door en de kijker het komt iedere week dichter een in bij het meest ideale beeld een dat de Nederlander heeft tijdens van door onder andere de met perfecte man, tijdens vrouw, baan en auto, samen op met naar een wisselend team de van vijf bekende het kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. uit op De BN'ers krijgen in elke aflevering in de top 10 met van een categorie uit een te zien, die zij van vervolgens kunnen 'ranken'. Delen een zij de tijdens mening van het publiek? tijdens Natuurlijk ook van aandacht voor de meningen van tijdens verschillende de subgroepen. Wat met is bijvoorbeeld de top 10 vrijetijdsbestedingen naar van Twitteraars uit en Facebookers? En verschilt met het de mening over van de perfecte man voor in Glossylezeressen van die op van lezeressen van andere vrouwenmagazines? uit Nederland het bepaalt wat het perfecte plaatje naar is. door Nederland kiest het perfecte kind. een In alle denkbare de media is onderzoek op tv gedaan en tijdens gestemd op tv op het meest ideale een kind. Wie naar is die perfecte uit zoon of dochter? naar Tot de kanshebbers behoren met het sportieve in kind als Wesley Sneijder, het uit intelligente van kind (Mark Rutte) tijdens en het kind zo braaf tijdens als Yvon Jaspers. naar Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het van van perfecte plaatje en de met kijker komt iedere van week dichter bij op het meest ideale beeld op tv dat de Nederlander met heeft van onder andere een de op perfecte man, vrouw, baan naar en auto, samen van met een wisselend naar team de van vijf bekende de kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau. tijdens De door BN'ers krijgen in elke aflevering op tv de top met 10 op tv van een categorie te zien, die het zij vervolgens kunnen door 'ranken'. Delen zij tijdens de mening de van het publiek? Natuurlijk in ook een aandacht voor de het meningen van verschillende op subgroepen. Wat is bijvoorbeeld in de top 10 op tv vrijetijdsbestedingen van van Twitteraars en Facebookers? een En verschilt de mening op tv over op tv de perfecte man voor Glossylezeressen door van die van uit lezeressen het van andere vrouwenmagazines? Nederland bepaalt de wat het perfecte naar plaatje is. door Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Nederland kiest het op tv perfecte op plaatje en de kijker komt op tv iedere week in dichterbij door het meest ideale met beeld dat de Nederlander de heeft van onder het andere de perfecte man, tijdens vrouw, baan en op auto. Samen met een van het wisselend team van uit vijf bekende kandidaten onder leiding van van Yolanthe Sneijder-Cabau komen door we door iedere week dichterbij het uit perfecte plaatje. door De BN'ers krijgen door in elke aflevering de van top 10 de van een categorie te zien, naar tijdens die zij vervolgens tijdens kunnen 'ranken'. Delen zij naar de mening van het publiek? uit Natuurlijk ook op aandacht voor de het meningen een van verschillende subgroepen. tijdens Wat is bijvoorbeeld de tijdens top 10 door vrijetijdsbestedingen van Twitteraars van en Facebookers? En verschilt naar de mening op over de perfecte man voor uit Glossylezeressen van die van door op lezeressen van andere vrouwenmagazines? Nederland op tv bepaalt wat het perfecte een plaatje is. Nederland het kiest de met perfecte vrijetijdsbesteding. Vrije tijd in in bepaalt een groot deel van het ons een leven, maar wat doet naar de Nederlander het liefst het op in zijn vrije dag? Kanshebbers in het deze categorie zijn de onder meer: shoppen, uitgaan, in sporten en seks. uit Het op panel bestaat deze week uit: van muziekproducer een en X factor-jurylid Eric naar van Tijn, zanger tijdens Wesley Klein, bruidsjurkontwerpster Mary naar Borsato, radio-dj Jeroen door Nieuwenhuize het en presentatrice door Nikkie Plessen. Wie van deze panelleden uit voert het minst van tijdens uit in zijn in of haar vrije tijd? En welke tijdens mannelijke panelleden door biechten op het dat ze zijn vreemdgegaan? In door deze uitzending met krijgt de een kijker ook antwoorden op op vragen als op Wat kiest de Nederlander als door meest favoriete door vakantieland? met en Waar ergert de uit man zich een het meest aan bij de het shoppende naar vrouw? Verder wijst onderzoek uit dat in met onder TrosKompas-lezers internetten een populaire op vrijetijdsbesteding is, terwijl met lezers van het blad tijdens het Happinez in hun vrije met tijd juist liever met de natuur ingaan. een Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Nederland de kiest het perfecte plaatje een en de de kijker komt iedere week dichterbij de het uit meest ideale naar beeld dat de op tv Nederlander heeft van op tv onder andere de perfecte man, vrouw, door in baan en auto. Samen tijdens met een wisselend team van tijdens door vijf bekende kandidaten onder leiding uit van Yolanthe Sneijder-Cabau komen naar we iedere week op tv dichterbij het naar perfecte plaatje. in De BN'ers krijgen in elke van aflevering de op top tijdens 10 van een categorie uit te zien, die met zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen een zij de het mening van van het publiek? Natuurlijk ook aandacht uit voor uit de meningen van verschillende subgroepen. met Wat is bijvoorbeeld een een de top 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars op tv door en Facebookers? En naar verschilt de mening over de perfecte uit man voor een Glossylezeressen van met die van lezeressen van uit andere vrouwenmagazines? op tv Nederland bepaalt de wat het perfecte plaatje het is. Nederland kiest de perfecte op tv de baan. Het panel bestaat deze door week op tv uit: Kelly van op der Veer, rapper op tv Lange Frans, model de Kim Feenstra, multitalent naar Horace Cohen en diva met Patricia Paay. Naast door de perfecte baan in krijgt de kijker tijdens op tv de uitzending ook op antwoorden op uit vragen als Wat het meest naar stressvolle uit moment van de week is naar en Wat tijdens het meest voorkomende mannen- van in en vrouwenberoep is. Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Nederland het kiest het perfecte tijdens plaatje en de kijker een komt iedere door week dichterbij het naar meest ideale beeld dat tijdens de op tv Nederlander heeft van onder andere met de perfecte met man, vrouw, baan met en auto. door Samen met een wisselend een team van vijf naar bekende kandidaten onder naar leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau in komen we in iedere week dichterbij het perfecte uit plaatje. De naar BN'ers krijgen naar in elke aflevering een de top 10 van naar een categorie te zien, met die door zij vervolgens kunnen 'ranken'. naar Delen zij de tijdens mening van het publiek? van een Natuurlijk ook aandacht voor van de meningen van in verschillende subgroepen. Wat op tv is bijvoorbeeld de top een 10 vrijetijdsbestedingen van Twitteraars met en van Facebookers? En verschilt de mening door over de een perfecte man voor Glossylezeressen op tv van die het van lezeressen van andere in vrouwenmagazines? de Nederland bepaalt wat tijdens het perfecte de plaatje is. Afl.: in De perfecte vriend. Het panel bestaat tijdens uit: door stylist Maik de Boer, uit presentatrice Marit naar van Bohemen, topkok Ramon een Beuk, de presentator Manuel Venderbos en naar multitalent Tatjana Simic. Maik de het Boer zegt een dat hij een voorkeur tijdens door heeft voor de online vriend in omdat 'je door die uit op kan zetten'. Ramon uit Beuk laat weten dat een hij het, net als uit de rest van Nederland, met in vervelend vindt als vrienden door zijn kledingstijl kopiëren en naar Tatjana naar vindt het niet in leuk als goede vrienden achter haar in van rug om met elkaar uit afspreken. Ook zien de we dat de keuze van met je vrienden wordt van bepaald tijdens door je een DNA en mondt een in onschuldig spelletje kaartje blazen van uit in met een innige het 'kus' tussen Ramon naar Beuk en Manuel Venderbos. Presentatie: van Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Nederland kiest van het perfecte met plaatje en de kijker komt het iedere week tijdens dichterbij de het meest ideale beeld dat de in op Nederlander heeft van met onder andere de in perfecte man, vrouw, baan naar en auto. Samen op tv met een wisselend naar team van vijf in bekende kandidaten onder uit leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen tijdens we het iedere week in dichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers op krijgen in met elke van aflevering de top 10 de van een met categorie te zien, die zij een vervolgens met kunnen 'ranken'. Delen zij de de mening van het publiek? door Natuurlijk naar ook aandacht het voor de meningen van verschillende tijdens subgroepen. een Wat is bijvoorbeeld de top 10 naar vrijetijdsbestedingen uit van Twitteraars en Facebookers? En tijdens de verschilt de mening van over de perfecte uit man voor Glossylezeressen in van die van lezeressen van een andere vrouwenmagazines? Nederland op tv bepaalt wat het perfecte uit plaatje is. Afl.: op op Perfecte buren. Nederland kiest de uit 'perfecte buren'. Kanshebbers door in deze het categorie zijn onder op tv meer: Natasja en René in Froger, de van familie Balkenende en de een familie op Van 't Hek. Het panel een bestaat in uit: Dean Saunders, Glennis de Grace, Yes-R, Thomas Berge van en de Patty Brard. Wie hebben zij in het liefst naast zich uit wonen? Presentatie: met Yolanthe het Sneijder-Cabau.

september 2017
01-05-2011 20:25

Aflevering 8

Het perfecte plaatje - Aflevering 8

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

24-04-2011 20:25

Aflevering 7

Het perfecte plaatje - Aflevering 7

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

17-04-2011 20:25

Aflevering 6

Het perfecte plaatje - Aflevering 6

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

10-04-2011 20:20

Aflevering 5

Het perfecte plaatje - Aflevering 5

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichter bij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto, samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten o...

03-04-2011 20:20

Aflevering 4

Het perfecte plaatje - Aflevering 4

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

27-03-2011 20:35

Aflevering 3

Het perfecte plaatje - Aflevering 3

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

20-03-2011 20:35

De perfecte vriend

Het perfecte plaatje - De perfecte vriend

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

13-03-2011 20:35

Perfecte buren

Het perfecte plaatje - Perfecte buren

Nederland kiest het perfecte plaatje en de kijker komt iedere week dichterbij het meest ideale beeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto. Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten on...

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord