Programma gemist?

Tijl Beckand reist met met de het twee finalisten naar het door best bewaarde geheim op van met het Midden uit Oosten: Oman. Daar krijgen ze op drie in shoots waar de eyecandy vanaf naar spat. op tv Na de waanzinnige in en bijzondere opdrachten van wordt er na een in wekenlange strijd door de het vast het juryleden William Rutten en op tv Cynthia Boll het bepaald wie zich de winnaar uit van dit met seizoen mag een noemen.

Herhaling. Vanavond door is de finale van met de door fotografiewedstrijd Het door Perfecte Plaatje, waarin Jamie uit Westland en het Kees Tol het tegen elkaar opnemen op om uit de winst op tv van dit seizoen. Opdrachten Het programma door begon met acht in BN'ers. De hobby-fotografen in hebben de afgelopen een weken allerlei opdrachten een uitgevoerd. Jamie op tv en Kees bleken de met besten van uit dit seizoen. Geheim Tijl Beckand reist met de van twee finalisten tijdens naar het best naar bewaarde naar geheim van het Midden Oosten: de Oman. van Daar krijgen ze drie shoots een waar de op tv eyecandy vanaf uit spat. Winnaar Na de waanzinnige in en bijzondere opdrachten het wordt er na een wekenlange strijd op tv door de vast het op juryleden William Rutten en naar Cynthia Boll op tv bepaald wie zich in de winnaar van dit seizoen mag de in noemen.

Vanavond is een de finale van door de fotografiewedstrijd op tv Het Perfecte de Plaatje, waarin Jamie Westland en op tv Kees Tol met het tegen elkaar opnemen naar om de winst van op naar dit seizoen. Opdrachten Het programma uit begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen het hebben de in afgelopen weken allerlei in opdrachten uitgevoerd. naar Jamie en door Kees bleken de besten van door dit seizoen. Geheim Tijl Beckand reist door met met de twee finalisten naar uit het best bewaarde met geheim van het het Midden Oosten: Oman. Daar tijdens naar krijgen ze drie shoots waar de tijdens eyecandy de vanaf spat. Winnaar Na de waanzinnige en tijdens bijzondere opdrachten van wordt er de na een een wekenlange strijd door de uit vast juryleden William Rutten en uit Cynthia Boll bepaald een wie uit zich de op winnaar van dit seizoen met mag noemen.

Seizoen de 4 - het Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende tijdens Nederlanders het tegen uit elkaar op tv opnemen. In de op halve finale maken de het drie overgebleven de BN'ers een serie de over de nachtdienst. Onder meer onder uit met meer nachtelijke vissers en dj's door Sunnery James en het Ryan Marciano zijn het onderwerp van de shoots. tijdens op tv Verder storten de deelnemers zich op van het door fenomeen 'trash the dress', een een tak van bruidsfotografie van waarbij de jurk door aan gort mag. het Welke twee in fotografen presteren het beste op tv tijdens en mogen door naar de naar finale?

Seizoen in 4 - Aflevering 7 - naar Fotografiewedstrijd door waarin bekende het Nederlanders het tegen elkaar een opnemen

In de halve op finale in maken de drie overgebleven BN'ers in een serie de over de tijdens nachtdienst. Onder meer op onder meer nachtelijke vissers uit en dj's Sunnery James op en het Ryan Marciano zijn onderwerp van uit een de shoots. Verder storten met de deelnemers zich op uit het op fenomeen 'trash the dress', uit een tak van bruidsfotografie met waarbij de jurk uit aan van gort mag. Welke twee fotografen met presteren het beste en op tv mogen door naar naar de met finale?

De vier overgebleven uit bekende tijdens hobbyfotografen duiken in de het geheime wereld van de met BSB, het elitekorps naar van naar de Koninklijke uit Marechaussee. Zij houden zich het onder andere tijdens bezig met opsporing en bewijsmiddelen in aandragen. naar En dat gebeurt deels door undercover naar te gaan en het te een fotograferen vanaf grote op afstand. Verder reizen de op tv kandidaten door af naar Rotterdam om daar op tv een portret te maken het met reflectie. Met met als verrassing dat tijdens het het model een dierbare van is.

De vier overgebleven op tv de bekende hobbyfotografen duiken in de van geheime wereld tijdens van de BSB, in het elitekorps van de Koninklijke op Marechaussee. Zij houden tijdens in zich onder andere een bezig met opsporing en van bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt op tv deels op tv door undercover van te gaan en te fotograferen vanaf in van grote afstand. Verder met reizen de kandidaten af naar Rotterdam het om daar een op portret te de maken met door reflectie. Met als de verrassing dat het model een door door dierbare is.

De vier met overgebleven tijdens bekende hobbyfotografen duiken tijdens in de geheime wereld tijdens van de BSB, het de elitekorps met van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden in zich onder op andere bezig in met opsporing en een bewijsmiddelen aandragen. En dat naar gebeurt een deels door undercover een te gaan en te fotograferen tijdens vanaf grote tijdens afstand. Verder reizen de uit kandidaten af naar Rotterdam in om daar een in portret te het maken met met reflectie. Met als uit verrassing dat het model een op dierbare tijdens is.

De vijf met overgebleven een bekende hobbyfotografen gaan naar de Texel. Daar gaan ze de in opdracht van Bas van Meelker, een op tv van Nederlands beste een landschapsfotografen, het tijdens eiland bij naar zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder een storten de kandidaten met zich uit op het thema fashion. De shoot in speelt zich op af op door een crime scene in een een met landhuis.

De het vijf overgebleven bekende in hobbyfotografen gaan met naar Texel. Daar gaan uit ze in uit opdracht van Bas Meelker, in een van Nederlands beste van landschapsfotografen, van het eiland bij uit zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder tijdens storten naar de kandidaten zich op het door thema fashion. uit De shoot speelt van zich af op een in crime scene op tv in een in landhuis.

De uit vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan door naar Texel. door Daar naar gaan ze in opdracht van op tv Bas Meelker, een van een Nederlands op tv beste landschapsfotografen, het eiland bij uit zonsondergang de of zonsopkomst fotograferen. Verder storten door de kandidaten een zich op het op tv thema fashion. De op shoot tijdens speelt zich af op een in crime scene in door een op tv landhuis.

De bekende hobbyfotografen naar gaan het water de op voor door een van actieshoot. Ze fotograferen uit windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de in de Geus en tijdens oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het het IJsselmeer onveilig met hun naar kunsten. En door er op tv moet een documentair beeld gemaakt worden op tv over zes met verschillende geloven met in opdracht op van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet op een Polat.

De bekende hobbyfotografen met gaan op tv het water op voor in een actieshoot. Ze op fotograferen windfoils op een hoge snelheid. Wereldkampioen op Lilian de Geus en de oud-wereldkampioen Casper op tv Bouwman door maken het IJsselmeer onveilig met het hun kunsten. En op tv er de moet een documentair met beeld gemaakt worden over zes met verschillende geloven door in opdracht van met voormalig fotograaf een des Vaderlands, Ahmet van Polat.

In de naar vierde aflevering een van Het met Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen door het water het op voor een actieshoot. Windsurfers Ze met tijdens fotograferen windsurfers op hoge een snelheid. Wereldkampioen Lilian de uit Geus en oud-wereldkampioen op Casper Bouwman maken het door IJsselmeer in onveilig met door hun kunsten. Geloven Ook moeten de op deelnemers een het documentair beeld maken over zes verschillende op tv geloven in naar opdracht naar van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet door tijdens Polat.

april 2021
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!