Programma gemist?

Tijl naar Beckand reist in met de twee finalisten met naar het naar best bewaarde geheim van het het Midden Oosten: Oman. Daar een krijgen door ze drie shoots met waar de eyecandy vanaf tijdens spat. Na van de waanzinnige en in bijzondere opdrachten wordt er na op tv een wekenlange naar strijd door de op tv vast juryleden in William Rutten een en Cynthia Boll bepaald wie uit zich de winnaar van op tv naar dit seizoen mag een noemen.

Herhaling. Vanavond met is de op finale van van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin tijdens Jamie Westland op en Kees Tol tijdens het tegen het elkaar opnemen om de van winst van op tv dit seizoen. Opdrachten Het programma begon op tv met met acht BN'ers. De hobby-fotografen op hebben de afgelopen weken de allerlei opdrachten het uitgevoerd. Jamie en Kees het bleken met de besten van dit de seizoen. Geheim Tijl Beckand op reist met de twee finalisten naar tijdens het best met bewaarde geheim tijdens van het op tv Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze met drie shoots naar waar met de eyecandy vanaf spat. Winnaar Na de waanzinnige tijdens en in bijzondere opdrachten naar wordt er na een een wekenlange strijd door tijdens de vast door juryleden William Rutten en Cynthia op Boll bepaald wie zich een de in winnaar van dit het seizoen mag door noemen.

Vanavond is de op tv met finale van de fotografiewedstrijd tijdens Het Perfecte Plaatje, waarin van Jamie Westland de en Kees met Tol het tegen elkaar tijdens opnemen om de winst uit van uit dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht in BN'ers. De met hobby-fotografen met hebben de afgelopen weken allerlei opdrachten de uitgevoerd. de Jamie en Kees door bleken de besten van dit het seizoen. Geheim Tijl tijdens Beckand reist met de twee het finalisten naar het het best bewaarde geheim de van tijdens het Midden Oosten: Oman. Daar uit krijgen ze drie op shoots waar uit de eyecandy vanaf op tv spat. Winnaar Na met de waanzinnige en bijzondere tijdens opdrachten wordt er na tijdens een wekenlange strijd door de de vast het juryleden William Rutten het en Cynthia op Boll bepaald wie op zich de door winnaar van dit seizoen uit mag noemen.

Seizoen 4 - naar naar Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende de Nederlanders door het tegen elkaar het opnemen. In de door halve finale maken met de drie overgebleven BN'ers op tv een serie over de de nachtdienst. het Onder meer onder meer nachtelijke tijdens vissers en dj's Sunnery met James en op Ryan Marciano zijn onderwerp naar van de shoots. met Verder door storten de met deelnemers zich op het fenomeen 'trash een the uit dress', een met tak van bruidsfotografie in waarbij de jurk aan gort op mag. Welke twee fotografen een uit presteren het beste en van mogen door naar de naar finale?

Seizoen 4 uit - tijdens Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd een waarin bekende Nederlanders het tegen door elkaar van opnemen

In op de halve finale maken de met drie met overgebleven BN'ers een serie over in de nachtdienst. het Onder uit meer onder meer nachtelijke vissers in en op tv dj's Sunnery James en op tv Ryan Marciano uit zijn onderwerp van de shoots. Verder uit storten door de deelnemers zich op de het fenomeen 'trash the in dress', op tv een tak van bruidsfotografie een waarbij de jurk tijdens aan een gort mag. Welke twee fotografen in presteren het beste en de mogen het door naar de uit finale?

De vier het overgebleven bekende tijdens hobbyfotografen duiken in in de geheime wereld van de de BSB, tijdens het elitekorps met van de Koninklijke Marechaussee. Zij in houden zich onder het andere bezig met op opsporing en bewijsmiddelen in aandragen. En door dat gebeurt deels in door undercover te gaan op en te uit fotograferen vanaf grote afstand. Verder met reizen de op tv kandidaten af tijdens naar Rotterdam om daar een de uit portret te maken een met reflectie. Met als verrassing in dat het het model een dierbare naar is.

De vier overgebleven door bekende van hobbyfotografen duiken in de in geheime in wereld van de BSB, het elitekorps tijdens van van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden van zich een onder andere in bezig met opsporing en in bewijsmiddelen aandragen. En dat door gebeurt deels door undercover een te gaan en het te fotograferen in vanaf grote op afstand. Verder reizen in de kandidaten door af naar Rotterdam om daar tijdens een portret te van maken met met reflectie. Met als verrassing dat het het model van een dierbare op is.

De op tv vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken het in de geheime in uit wereld van de BSB, het elitekorps naar van naar de Koninklijke in Marechaussee. Zij houden een zich onder andere bezig uit met opsporing door en bewijsmiddelen aandragen. En dat in gebeurt deels door naar undercover te met gaan en het te fotograferen vanaf grote afstand. Verder van reizen de kandidaten met af de naar Rotterdam om het daar een op portret te maken met reflectie. Met van van als verrassing dat het naar model een de dierbare is.

De een vijf overgebleven door bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. met Daar gaan ze door in opdracht van Bas een Meelker, door een van Nederlands beste landschapsfotografen, van het naar eiland bij zonsondergang of zonsopkomst op tv de fotograferen. Verder storten de kandidaten in zich op het het thema fashion. op tv De shoot speelt zich af uit op een door crime scene tijdens in een in landhuis.

De vijf overgebleven op tv bekende hobbyfotografen gaan in naar Texel. naar Daar gaan ze in op tv opdracht van Bas het Meelker, een naar van van Nederlands beste landschapsfotografen, het het eiland bij zonsondergang of op zonsopkomst uit fotograferen. Verder storten de kandidaten zich in op op tv het thema op tv fashion. De shoot speelt zich in af op een crime door scene in een met in landhuis.

De een vijf overgebleven bekende hobbyfotografen tijdens gaan naar Texel. Daar uit gaan ze het in opdracht van Bas de Meelker, een van op Nederlands beste landschapsfotografen, naar met het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst naar fotograferen. van Verder storten de de kandidaten zich op op het thema fashion. De op shoot speelt zich af van op naar een crime scene in een een met landhuis.

De een bekende hobbyfotografen gaan het water naar op voor tijdens een actieshoot. naar Ze fotograferen windfoils op tv op hoge in snelheid. Wereldkampioen Lilian de een Geus en oud-wereldkampioen Casper de Bouwman maken de het IJsselmeer onveilig met hun op tv kunsten. uit En er moet een een documentair naar beeld gemaakt worden over tijdens zes verschillende geloven in opdracht door van voormalig fotograaf met des met Vaderlands, Ahmet het Polat.

De bekende hobbyfotografen naar gaan het water een de op voor een uit actieshoot. Ze fotograferen windfoils een op hoge snelheid. op Wereldkampioen Lilian de Geus met en oud-wereldkampioen Casper Bouwman tijdens maken het de IJsselmeer onveilig met een hun uit kunsten. En er met moet een documentair beeld gemaakt worden uit op over zes verschillende geloven in opdracht naar van de voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet uit het Polat.

In de de vierde met aflevering van Het Perfecte met Plaatje gaan de op tv bekende hobbyfotografen het water naar op voor een een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers door op hoge snelheid. Wereldkampioen de Lilian de tijdens Geus en een oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het het uit IJsselmeer onveilig met op hun kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers een in documentair beeld maken tijdens over uit zes verschillende geloven naar in opdracht van voormalig door fotograaf des Vaderlands, Ahmet in een Polat.

juli 2021
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!