Programma gemist?

Presentator Tijl van Beckand reist met de met twee finalisten een naar het land op tv waar alles uit op tv het op leven wordt gehaald: Costa Rica! een Hier doen ze drie het shoots, in waaronder een portretshoot met bijna door 100-jarigen en met natuurlijk duiken ze met de adembenemende natuur op tv in het op zoek naar de van dieren. Na drie waanzinnige met en bijzondere opdrachten wordt door er na een naar door wekenlange strijd door de van jury bepaald uit wie zich de winnaar van tijdens 'Het het Perfecte Plaatje' 2018 mag met noemen.

In naar de halve finale op tv mogen de drie met overgebleven hobbyfotografen tijdens zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, met zolang de het ze in maar raakt. Dit loopt op op z'n zachtst gezegd een nogal uiteen, het maar wordt wel héél persoonlijk. een tijdens En de fotografen gaan in naar de de Bijlmer bajes waar ze naar een actieshoot moeten naar doen met naar de beste freerunners een van Nederland. Welke het twee fotografen gaan er door door naar de een finale?

Met een nog vier BN'ers in het de race krijgen uit de aspirant-fotografen te in maken met een misschien wel de de spannendste shoot in de geschiedenis naar van dit programma. in Bij een air-to-air-shoot van in moeten ze vanuit een vliegtuig een twee met andere vliegtuigen in een formatie vastleggen. Ook wordt door hun geduld én de creativiteit op de proef door gesteld als een ze gaan werken met baby's. tijdens De op tv jury bepaalt wie door er doorgaan naar de op halve op finale.

De vijf met overgebleven van bekende hobbyfotografen krijgen een klus voor de een gerenommeerde krant. naar tijdens Ze moeten een voorpaginawaardige foto maken. in Ze worden op bijgestaan door van documentairefotograaf Ilvy Njiokiktjien. met En verder naar mogen ze helemaal van losgaan bij een concert met van Nederlands grootste rockster: het Waylon.

De zes met bekende hobbyfotografen op brengen een ode aan het het insect en gaan van op tv gewapend met macrolenzen de natuur in. uit Voor in de een is het dit een in droom die uitkomt, maar voor het de ander naar blijkt het door een ware nachtmerrie. Het een wordt helemaal een beestenboel bij een op tv de fashionshoot waarbij met het model op een mechanische stier tijdens met moet blijven zitten. Wederom een krijgt één fotograaf van met presentator Tijl Beckand te een horen dat hij naar op of zij helaas naar met huis moet.

De zeven bekende tijdens deelnemers krijgen de met kortste een en heetste shoot de ooit. Ze gaan mee op tv met een blusoefening van het de brandweer op door de Schiphol. En de wereldberoemde naar selfiequeen NikkieTutorials in laat de fotografen de de meest zondige kant van de zichzelf opzoeken tijdens de de selfieshoot het 2.0. Nadat in de vakjury de foto's op heeft beoordeeld, in maakt presentator Tijl in Beckand bekend wie deze week op het programma door moet verlaten.

De op acht bekende hobbyfotografen gaan een dit keer te water. de Samen met getrainde tijdens honden moeten de ze een onderwatershoot doen. de En het een is uit ook weer tijd voor de jaarlijks naar terugkerende met naaktshoot. Nadat de een vakjury de foto's op heeft beoordeeld, in maakt presentator Tijl Beckand op bekend wie deze week als door eerste het programma door moet een verlaten.

De in acht BN'ers maken een portret een van uit elkaar en op doen een bijzondere van food-shoot. De vakjury bestaat ook dit van de jaar weer uit William Rutten en naar Cynthia Boll. van Zij zullen een elke opdracht het worden bijgestaan door het een specialist in in het genre. Deze keer is op dat voormalig Fotograaf des de met Vaderlands Ahmet Polat.

Presentator Tijl een Beckand uit reist met de twee finalisten naar naar het land waar uit uit alles uit het op leven wordt gehaald: in Costa Rica! Hier krijgen ze tijdens drie op shoots, waaronder een portretshoot het met bijna tijdens 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de het adembenemende tijdens natuur in tijdens op zoek naar de het dieren. Na drie een waanzinnige en bijzondere opdrachten de wordt er na een tijdens wekenlange uit strijd door de jury bepaald tijdens een wie zich de winnaar van 'Het met Perfecte Plaatje' naar 2018 de mag noemen.

Presentator Tijl in Beckand reist met op de twee op finalisten naar het het land waar alles uit het met leven naar wordt gehaald: Costa Rica! Hier de op tv krijgen ze drie shoots, waaronder een met portretshoot met op bijna 100-jarigen en van natuurlijk duiken ze de het adembenemende natuur in op op zoek naar tijdens de dieren. uit Na de drie waanzinnige en bijzondere opdrachten naar wordt op er na een wekenlange strijd door in de jury bepaald in wie zich de het winnaar van 'Het in Perfecte met Plaatje' 2018 mag uit noemen.

Presentator Tijl op tv Beckand het reist met de twee finalisten naar op het naar land waar alles in uit het met leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier het in krijgen ze drie shoots, waaronder op een portretshoot met bijna een 100-jarigen en natuurlijk van duiken ze van de adembenemende natuur de in op zoek naar in de dieren. Na tijdens drie waanzinnige op en met bijzondere opdrachten wordt er met na een wekenlange strijd door de op tv de jury bepaald wie zich de met winnaar van 'Het door Perfecte een Plaatje' 2018 mag een noemen.

In het de halve op tv finale mogen de drie overgebleven in hobbyfotografen zelf op bepalen welk onderwerp ze van fotograferen, op tv zolang het ze de maar raakt. Dit loopt op z'n de tijdens zachtst gezegd nogal het uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. het de En de fotografen gaan naar een de Bijlmer bajes met waar ze naar een actieshoot moeten doen een met tijdens de beste freerunners tijdens van Nederland. Welke twee fotografen gaan een er door door naar de op finale?

In de de halve finale mogen naar de door drie overgebleven hobbyfotografen tijdens zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, met zolang op tv het ze maar op raakt. Dit loopt op het z'n zachtst gezegd een nogal uiteen, naar maar wordt wel héél tijdens persoonlijk. En de fotografen met gaan het naar de Bijlmer bajes waar het tijdens ze een actieshoot moeten doen met van de beste tijdens freerunners naar van Nederland. Welke twee fotografen gaan uit er door met naar de door finale?

In de het halve finale tijdens mogen de drie overgebleven hobbyfotografen van met zelf bepalen welk op tv onderwerp ze fotograferen, van zolang het ze maar raakt. van Dit loopt op z'n het zachtst gezegd van nogal uit uiteen, maar wordt van wel héél persoonlijk. En de fotografen door gaan op naar de Bijlmer bajes met waar ze een actieshoot de moeten doen tijdens met de beste freerunners met tijdens van Nederland. Welke twee fotografen gaan het er door naar met in de finale?

Met tijdens nog vier BN'ers in tijdens de race krijgen tijdens de aspirant-fotografen te door maken met misschien wel het het de spannendste shoot in op de geschiedenis van dit programma. uit Bij een air-to-air-shoot op moeten ze vanuit naar een vliegtuig uit twee andere vliegtuigen in de formatie uit vastleggen. Ook wordt hun geduld uit én tijdens creativiteit op de een proef gesteld als ze gaan met met werken met baby's. naar De jury bepaalt in wie er doorgaan naar de halve in uit finale.

september 2019
20-08-2019 14:12

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier doen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende natu...

13-08-2019 14:04

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale mogen de drie overgebleven hobbyfotografen zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, zolang het ze maar raakt. Dit loopt op z'n zachtst gezegd nogal uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. En de fotografen gaan naar d...

06-08-2019 14:14

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

Met nog vier BN'ers in de race krijgen de aspirant-fotografen te maken met misschien wel de spannendste shoot in de geschiedenis van dit programma. Bij een air-to-air-shoot moeten ze vanuit een vliegtuig twee andere vliegtuigen in formatie ...

30-07-2019 14:05

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen krijgen een klus voor een gerenommeerde krant. Ze moeten een voorpaginawaardige foto maken. Ze worden bijgestaan door documentairefotograaf Ilvy Njiokiktjien. En verder mogen ze helemaal losgaan ...

23-07-2019 14:14

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De zes bekende hobbyfotografen brengen een ode aan het insect en gaan gewapend met macrolenzen de natuur in. Voor de een is dit een droom die uitkomt, maar voor de ander blijkt het een ware nachtmerrie. Het wordt helemaal een beestenboel bi...

16-07-2019 14:13

Afl. 3

Het perfecte plaatje - Afl. 3

De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfiequeen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzo...

09-07-2019 14:09

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De acht bekende hobbyfotografen gaan dit keer te water. Samen met getrainde honden moeten ze een onderwatershoot doen. En het is ook weer tijd voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt pre...

02-07-2019 14:06

Afl. 1

Het perfecte plaatje - Afl. 1

De acht BN'ers maken een portret van elkaar en doen een bijzondere food-shoot. De vakjury bestaat ook dit jaar weer uit William Rutten en Cynthia Boll. Zij zullen elke opdracht worden bijgestaan door een specialist in het genre. Deze keer i...

22-12-2018 22:59

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier krijgen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende n...

20-12-2018 16:00

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier krijgen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende n...

19-12-2018 20:34

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier krijgen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende n...

15-12-2018 22:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale mogen de drie overgebleven hobbyfotografen zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, zolang het ze maar raakt. Dit loopt op z'n zachtst gezegd nogal uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. En de fotografen gaan naar d...

13-12-2018 15:59

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale mogen de drie overgebleven hobbyfotografen zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, zolang het ze maar raakt. Dit loopt op z'n zachtst gezegd nogal uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. En de fotografen gaan naar d...

12-12-2018 20:36

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale mogen de drie overgebleven hobbyfotografen zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, zolang het ze maar raakt. Dit loopt op z'n zachtst gezegd nogal uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. En de fotografen gaan naar d...

08-12-2018 22:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

Met nog vier BN'ers in de race krijgen de aspirant-fotografen te maken met misschien wel de spannendste shoot in de geschiedenis van dit programma. Bij een air-to-air-shoot moeten ze vanuit een vliegtuig twee andere vliegtuigen in formatie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord