Programma gemist?

Tijl Beckand reist het met uit de twee finalisten naar op het op best bewaarde geheim van het Midden uit met Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie met shoots waar de in eyecandy vanaf een spat. Na de de waanzinnige en naar bijzondere opdrachten wordt op er na een wekenlange strijd naar door de vast het juryleden William tijdens Rutten een en Cynthia Boll bepaald wie zich het de winnaar van tijdens dit seizoen mag een in noemen.

Herhaling. door Vanavond is op tv de finale van de fotografiewedstrijd Het met Perfecte Plaatje, een waarin Jamie uit Westland en in Kees Tol het tegen het elkaar opnemen om de uit winst het van dit seizoen. Opdrachten Het programma de begon met acht BN'ers. De op op hobby-fotografen hebben de het afgelopen weken allerlei opdrachten van uitgevoerd. Jamie en Kees op tv bleken de besten van van dit uit seizoen. Geheim Tijl Beckand reist van met de met twee finalisten naar op het best bewaarde geheim van in het Midden Oosten: Oman. het uit Daar krijgen ze drie het shoots waar de eyecandy de vanaf spat. Winnaar Na de waanzinnige uit met en bijzondere opdrachten wordt er na op tv door een wekenlange strijd uit door de vast juryleden William Rutten op met en Cynthia Boll bepaald wie tijdens zich de op winnaar van in dit seizoen mag door noemen.

Vanavond tijdens is de finale door van de fotografiewedstrijd Het Perfecte het een Plaatje, waarin Jamie Westland en van Kees op Tol het tegen door elkaar opnemen om op tv de winst van dit seizoen. Opdrachten Het tijdens programma begon van met acht de BN'ers. De hobby-fotografen het hebben de afgelopen weken allerlei opdrachten naar uitgevoerd. Jamie het en Kees bleken de op tv besten tijdens van dit seizoen. Geheim Tijl Beckand naar reist met de twee op finalisten naar met het best bewaarde geheim het van het uit Midden Oosten: Oman. door Daar van krijgen ze drie op shoots waar de eyecandy door vanaf spat. Winnaar Na de de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt naar in er na een wekenlange strijd door uit de met vast juryleden William een Rutten en Cynthia Boll bepaald op wie het zich de in winnaar van dit seizoen op mag noemen.

Seizoen 4 de - Aflevering van 7 - Fotografiewedstrijd het waarin bekende Nederlanders het in tegen elkaar een opnemen. In de met halve finale maken van de drie overgebleven door BN'ers een serie over tijdens de nachtdienst. Onder meer onder in meer nachtelijke een vissers en dj's op Sunnery James naar en Ryan op Marciano zijn onderwerp van met de shoots. Verder een storten de deelnemers zich met op het fenomeen 'trash met the dress', een door tak van bruidsfotografie naar waarbij de een jurk aan van gort mag. op tv Welke twee fotografen tijdens presteren het beste en in mogen door naar de uit finale?

Seizoen uit 4 - Aflevering 7 - uit Fotografiewedstrijd waarin van bekende het Nederlanders het tegen uit elkaar opnemen

In van de halve in finale maken de drie de overgebleven BN'ers een serie op over met de nachtdienst. Onder meer onder meer een nachtelijke vissers door en dj's Sunnery met James in en Ryan Marciano zijn onderwerp tijdens van de shoots. Verder het storten de deelnemers op tv zich op het van fenomeen 'trash the in dress', een van tak van uit bruidsfotografie waarbij een de jurk aan met gort mag. Welke twee fotografen in presteren het op beste en van mogen door naar de met finale?

De de vier overgebleven bekende hobbyfotografen met duiken in in de geheime wereld uit van de BSB, het elitekorps met van de Koninklijke van Marechaussee. Zij op tv houden naar zich onder andere bezig naar met opsporing tijdens en bewijsmiddelen aandragen. tijdens En dat gebeurt deels door door undercover te gaan met en te fotograferen vanaf naar tijdens grote afstand. Verder door reizen de kandidaten af van naar Rotterdam om daar met een door portret te maken door met reflectie. Met als verrassing dat met het van model een dierbare op tv is.

De vier overgebleven van tijdens bekende hobbyfotografen duiken in de het geheime wereld van de door uit BSB, het elitekorps van de Koninklijke van Marechaussee. Zij houden tijdens zich onder andere in bezig in met opsporing op en bewijsmiddelen aandragen. En dat naar gebeurt deels op tv door undercover van te gaan en te fotograferen een vanaf grote afstand. Verder tijdens het reizen de kandidaten op tv af naar Rotterdam om daar naar een portret van te maken met reflectie. door Met als verrassing dat een het model naar een dierbare door is.

De het vier overgebleven bekende met hobbyfotografen duiken in de geheime met wereld van op tv de met BSB, het elitekorps van de in Koninklijke Marechaussee. in Zij houden zich met onder andere bezig met tijdens opsporing en bewijsmiddelen aandragen. een En door dat gebeurt deels van door undercover te gaan van en te door fotograferen vanaf grote met afstand. Verder reizen de kandidaten uit het af naar Rotterdam om daar met een portret met te maken het met reflectie. Met een als verrassing dat naar het model een het dierbare is.

De vijf in overgebleven bekende hobbyfotografen gaan met naar een Texel. Daar gaan ze op tv in door opdracht van Bas op Meelker, een van Nederlands beste uit landschapsfotografen, het eiland uit bij zonsondergang tijdens of zonsopkomst door fotograferen. Verder storten de op kandidaten zich op het thema het op fashion. De shoot speelt zich tijdens af het op een crime tijdens scene in een de landhuis.

De vijf op tv overgebleven bekende hobbyfotografen gaan op naar Texel. Daar met gaan ze door in opdracht van Bas in met Meelker, een van Nederlands beste door landschapsfotografen, het eiland bij door zonsondergang of op tv zonsopkomst fotograferen. naar Verder storten de kandidaten op zich op het van thema fashion. De shoot uit speelt zich af uit op een crime met scene in met een op tv landhuis.

De vijf overgebleven uit bekende op tv hobbyfotografen gaan naar Texel. het Daar gaan een ze in opdracht van een Bas Meelker, een van in door Nederlands beste landschapsfotografen, op tv het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst met fotograferen. naar Verder storten de naar kandidaten zich op door het thema fashion. De shoot een speelt zich af tijdens van op een crime scene het in een in landhuis.

De bekende in hobbyfotografen gaan het een water op voor van een uit actieshoot. Ze fotograferen in windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian op tv de Geus de en oud-wereldkampioen de Casper Bouwman maken het IJsselmeer in onveilig een met hun met kunsten. En er moet een een documentair beeld gemaakt worden naar over zes verschillende het geloven in op tv opdracht de van voormalig fotograaf des uit Vaderlands, Ahmet van Polat.

De bekende door hobbyfotografen gaan het van water op op voor een op actieshoot. Ze fotograferen windfoils op naar hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian in de in Geus en oud-wereldkampioen Casper een Bouwman maken op het IJsselmeer onveilig tijdens met hun kunsten. En er in moet een documentair een beeld gemaakt met worden over zes van verschillende geloven tijdens in opdracht van in voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet naar van Polat.

In het de vierde de aflevering van Het Perfecte op tv Plaatje gaan tijdens de bekende hobbyfotografen het water tijdens op voor een actieshoot. Windsurfers Ze in fotograferen windsurfers een op hoge snelheid. de Wereldkampioen Lilian op de Geus en oud-wereldkampioen de Casper Bouwman maken een het een IJsselmeer onveilig met hun kunsten. Geloven Ook moeten op tv de deelnemers naar een documentair op beeld maken over zes verschillende een geloven naar in opdracht van voormalig het fotograaf door des Vaderlands, Ahmet op tv Polat.

augustus 2020
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!