Programma gemist?

Tijl Beckand uit reist met de twee met finalisten de naar het best bewaarde van geheim van het een Midden Oosten: Oman. naar Daar de krijgen ze drie shoots waar de de tijdens eyecandy vanaf spat. Na de de waanzinnige de en bijzondere opdrachten naar wordt er na een wekenlange met strijd door de in vast het juryleden William Rutten en uit Cynthia Boll bepaald wie uit zich de uit winnaar van dit tijdens seizoen mag op tv noemen.

Herhaling. tijdens Vanavond is de finale op van de fotografiewedstrijd Het naar Perfecte Plaatje, in waarin Jamie Westland en in op tv Kees Tol het op tv tegen elkaar opnemen om in de winst van op dit seizoen. Opdrachten Het door programma begon met acht tijdens BN'ers. De hobby-fotografen hebben de uit afgelopen weken allerlei tijdens opdrachten uitgevoerd. Jamie uit en Kees bleken de de besten uit van dit tijdens seizoen. Geheim Tijl Beckand naar reist met de door twee finalisten naar het best bewaarde de in geheim van het Midden van Oosten: Oman. Daar krijgen op ze drie de shoots waar de eyecandy vanaf het spat. Winnaar Na de waanzinnige in op en bijzondere opdrachten uit wordt er na uit een wekenlange strijd door op de vast een juryleden William Rutten en Cynthia Boll in bepaald wie van zich de naar winnaar van dit door seizoen mag van noemen.

Vanavond een is de een finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte op Plaatje, waarin naar Jamie het Westland en Kees Tol op tv het tegen elkaar uit opnemen om de winst uit van dit uit seizoen. Opdrachten Het programma begon met een acht een BN'ers. De hobby-fotografen de hebben de afgelopen met weken allerlei opdrachten het uitgevoerd. Jamie en Kees een bleken de het besten van dit seizoen. Geheim Tijl op Beckand reist met de een twee finalisten naar van het best een bewaarde geheim door van het Midden op Oosten: Oman. Daar de krijgen ze drie shoots de waar de uit eyecandy vanaf spat. Winnaar Na de uit waanzinnige en bijzondere opdrachten van wordt er de na een tijdens wekenlange strijd door met de vast juryleden William op tv Rutten en Cynthia Boll bepaald naar wie zich de naar winnaar van dit naar seizoen mag op noemen.

Seizoen op 4 - Aflevering 7 het - Fotografiewedstrijd waarin van bekende Nederlanders het met tegen elkaar opnemen. In de het halve op finale maken de van drie overgebleven BN'ers een de serie over de nachtdienst. op tv Onder tijdens meer onder tijdens meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery op tv James van en Ryan Marciano naar zijn onderwerp de van de shoots. Verder storten de van van deelnemers zich op het fenomeen 'trash door the dress', op tv een tak naar van bruidsfotografie op waarbij de jurk het aan gort mag. Welke twee de fotografen presteren door het beste en mogen door van naar de op tv finale?

Seizoen 4 het - Aflevering 7 - in Fotografiewedstrijd de waarin bekende Nederlanders de het tegen elkaar in opnemen

In de de halve finale maken een de tijdens drie overgebleven BN'ers een door serie over de uit nachtdienst. Onder meer het onder meer naar nachtelijke vissers en dj's het Sunnery James en uit Ryan Marciano zijn onderwerp de van de shoots. uit Verder storten de op deelnemers zich op het het de fenomeen 'trash the dress', een tak de van bruidsfotografie de waarbij de op jurk aan tijdens gort mag. Welke het twee fotografen presteren het beste en een mogen door in naar de met finale?

De door vier overgebleven bekende hobbyfotografen van duiken in op tv de geheime wereld van de met BSB, het elitekorps in van met de Koninklijke Marechaussee. in Zij houden zich onder op tv andere op tv bezig met opsporing en bewijsmiddelen de aandragen. tijdens En dat gebeurt deels door undercover op te gaan en met te fotograferen een vanaf grote afstand. met Verder reizen de kandidaten een af naar Rotterdam met naar om daar een portret te door maken met reflectie. Met naar als verrassing van dat het model naar een dierbare op tv is.

De naar vier overgebleven bekende hobbyfotografen in duiken met in de geheime van wereld van de BSB, het elitekorps de van de Koninklijke met Marechaussee. in Zij houden zich onder andere het van bezig met opsporing en bewijsmiddelen uit aandragen. En dat van gebeurt deels door undercover het van te gaan en te fotograferen uit vanaf grote afstand. Verder op reizen de naar kandidaten af naar tijdens Rotterdam om daar naar een portret te maken met met reflectie. in Met als verrassing de dat het model naar een dierbare van is.

De vier overgebleven tijdens bekende hobbyfotografen een duiken in in de geheime wereld tijdens van de BSB, het een elitekorps naar van de Koninklijke Marechaussee. op tv Zij houden zich het onder andere uit bezig met opsporing en bewijsmiddelen naar aandragen. En dat gebeurt tijdens deels de door undercover te naar gaan en te fotograferen een vanaf grote door afstand. Verder reizen de kandidaten naar af naar in Rotterdam om daar de een tijdens portret te maken met reflectie. Met met als in verrassing dat het model een de door dierbare is.

De vijf in overgebleven uit bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. in Daar gaan ze met in opdracht van Bas het Meelker, een van uit Nederlands beste in landschapsfotografen, het met eiland bij zonsondergang naar of zonsopkomst fotograferen. het Verder storten tijdens de kandidaten zich op door het thema fashion. in De shoot speelt tijdens zich af op een van crime op scene in een het landhuis.

De vijf overgebleven de op bekende hobbyfotografen gaan naar het Texel. Daar gaan uit ze in opdracht van van Bas Meelker, een een van Nederlands beste landschapsfotografen, van het eiland door bij zonsondergang of zonsopkomst het van fotograferen. Verder storten de kandidaten zich naar op met het thema fashion. De shoot de door speelt zich af op een crime van naar scene in een tijdens landhuis.

De vijf overgebleven van uit bekende hobbyfotografen gaan naar het Texel. Daar gaan een ze in opdracht van Bas uit op Meelker, een van Nederlands beste uit landschapsfotografen, het eiland bij door zonsondergang of een zonsopkomst tijdens fotograferen. Verder storten de kandidaten zich van op op tv het thema fashion. De op tv shoot speelt zich het af op door een crime van scene in een in landhuis.

De bekende de hobbyfotografen gaan het water de op voor tijdens een actieshoot. Ze fotograferen van een windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian met de Geus en op tv oud-wereldkampioen tijdens Casper Bouwman maken het in IJsselmeer onveilig in met hun kunsten. En er met moet uit een documentair beeld gemaakt van worden over het zes verschillende geloven in tijdens opdracht van voormalig fotograaf van des Vaderlands, op Ahmet de Polat.

De met bekende hobbyfotografen gaan het water tijdens op voor het een actieshoot. Ze fotograferen de windfoils op hoge in van snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en het oud-wereldkampioen uit Casper Bouwman maken een het IJsselmeer de onveilig met hun kunsten. En er in een moet een documentair beeld gemaakt worden op tv over zes verschillende op geloven in opdracht naar van op voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet het naar Polat.

In de de vierde aflevering van door Het Perfecte Plaatje gaan naar de bekende hobbyfotografen met het door water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze tijdens fotograferen windsurfers op op uit hoge snelheid. Wereldkampioen door Lilian de Geus en oud-wereldkampioen van Casper Bouwman tijdens maken het op tv IJsselmeer onveilig met hun kunsten. Geloven Ook moeten tijdens de op deelnemers een documentair beeld maken het over zes verschillende het geloven in opdracht naar van voormalig van fotograaf op tv des Vaderlands, Ahmet tijdens Polat.

november 2020
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!