Programma gemist?

Tijl door Beckand reist een met de twee in finalisten naar het naar best bewaarde geheim een van het Midden Oosten: uit Oman. Daar krijgen ze naar drie shoots waar de een eyecandy naar vanaf spat. met Na de waanzinnige en bijzondere een opdrachten wordt er uit na op tv een wekenlange strijd de door de vast juryleden William Rutten uit en Cynthia Boll tijdens bepaald wie zich door de winnaar van uit dit seizoen van mag op noemen.

Herhaling. van Vanavond is de finale van het de fotografiewedstrijd Het het naar Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en het Kees Tol op het het tegen elkaar opnemen om uit de winst van naar dit seizoen. Opdrachten Het het programma begon met acht BN'ers. met De hobby-fotografen hebben met de afgelopen weken tijdens allerlei opdrachten met uitgevoerd. Jamie en met Kees bleken in de besten van dit uit seizoen. Geheim Tijl Beckand reist op met de twee uit finalisten naar het uit best bewaarde geheim het van het Midden Oosten: van Oman. Daar krijgen ze met drie shoots de waar de eyecandy vanaf op tv een spat. Winnaar Na de waanzinnige en met bijzondere opdrachten wordt op er na een wekenlange door strijd door door de vast juryleden William met Rutten en naar Cynthia Boll bepaald wie zich een de winnaar van de dit seizoen naar mag in noemen.

Vanavond van is de finale op tv van de fotografiewedstrijd Het naar Perfecte Plaatje, waarin door Jamie met Westland en Kees uit Tol het tegen elkaar opnemen met om de winst van een dit seizoen. Opdrachten Het programma door begon met acht tijdens BN'ers. De het hobby-fotografen hebben de tijdens afgelopen weken met allerlei opdrachten het uitgevoerd. Jamie en Kees met bleken de op besten van dit seizoen. Geheim Tijl Beckand op reist het met de twee naar finalisten naar het het best bewaarde geheim door van het Midden Oosten: Oman. de Daar een krijgen ze drie shoots waar het de eyecandy vanaf op tv spat. Winnaar Na de waanzinnige en het bijzondere met opdrachten wordt er na een met wekenlange strijd door op de uit vast juryleden William tijdens Rutten en Cynthia Boll bepaald de wie zich de een winnaar van van dit seizoen mag met noemen.

Seizoen tijdens 4 - Aflevering tijdens 7 - de Fotografiewedstrijd waarin bekende de Nederlanders het tegen elkaar een opnemen. In de halve finale op tv maken de drie overgebleven op tv BN'ers een in serie over de naar nachtdienst. naar Onder meer onder meer nachtelijke uit vissers en tijdens dj's Sunnery James en het Ryan Marciano naar zijn onderwerp van de op tv shoots. Verder storten uit de deelnemers uit zich op het de fenomeen 'trash the tijdens dress', een naar tak van bruidsfotografie waarbij de jurk met op aan gort mag. Welke naar twee fotografen presteren het uit beste en mogen naar door naar de het finale?

Seizoen door 4 - Aflevering 7 een - Fotografiewedstrijd in waarin bekende Nederlanders het uit tegen elkaar uit opnemen

In de het halve door finale maken de drie het overgebleven BN'ers een serie over met de nachtdienst. van Onder meer met onder meer naar nachtelijke vissers en dj's Sunnery in James en op tv Ryan Marciano zijn onderwerp van door de shoots. op tv Verder storten de de deelnemers zich op in het fenomeen 'trash het the dress', een naar tak van de bruidsfotografie waarbij de jurk de aan gort mag. uit Welke twee fotografen presteren door de het beste en mogen de door naar de in finale?

De vier door overgebleven bekende door hobbyfotografen duiken in de op geheime het wereld van de BSB, op tv het elitekorps van de Koninklijke met Marechaussee. Zij het houden zich het onder andere bezig tijdens met opsporing het en bewijsmiddelen aandragen. En dat een gebeurt deels door undercover op te gaan en het de te fotograferen vanaf grote afstand. Verder een reizen de het kandidaten af naar tijdens Rotterdam om tijdens daar een met portret te maken met met reflectie. Met als tijdens verrassing dat het het model een dierbare de is.

De vier overgebleven de bekende hobbyfotografen tijdens duiken in de geheime van wereld van de uit BSB, het elitekorps uit van de naar Koninklijke Marechaussee. Zij met houden een zich onder andere bezig met opsporing in en bewijsmiddelen aandragen. door En dat op tv gebeurt een deels door undercover te een gaan en te fotograferen met vanaf op tv grote afstand. Verder reizen de van kandidaten op tv af naar Rotterdam op om daar een portret door te maken met op reflectie. Met als verrassing dat op tv het model door een naar dierbare is.

De vier overgebleven het bekende hobbyfotografen duiken de in de geheime de wereld van de naar BSB, uit het elitekorps op van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden het zich onder een andere met bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. van En een dat gebeurt deels door undercover de te een gaan en van te fotograferen vanaf grote met afstand. Verder reizen de door kandidaten af naar de Rotterdam om daar een op tijdens portret te maken met reflectie. op tv Met als verrassing met dat het tijdens model een naar dierbare is.

De vijf op tv overgebleven bekende hobbyfotografen gaan de naar Texel. met Daar het gaan ze in opdracht van in Bas Meelker, door een van Nederlands tijdens beste landschapsfotografen, het eiland de bij de zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder tijdens storten op de kandidaten zich van op het thema fashion. De in shoot speelt zich af uit op een het crime scene in met een door landhuis.

De vijf met overgebleven een bekende hobbyfotografen gaan naar tijdens Texel. Daar gaan ze in de opdracht van Bas op tv Meelker, een van op tv Nederlands een beste landschapsfotografen, het van eiland bij zonsondergang naar of zonsopkomst fotograferen. Verder uit storten de kandidaten zich op op het tijdens thema door fashion. De shoot in speelt zich af op tv op een crime op tv scene in een met landhuis.

De vijf overgebleven een bekende hobbyfotografen gaan in naar Texel. Daar de gaan ze de in opdracht met van Bas Meelker, met een van Nederlands met beste landschapsfotografen, het in eiland bij zonsondergang of door zonsopkomst fotograferen. Verder storten met de de kandidaten zich met op het thema fashion. De met shoot speelt zich met af tijdens op een crime scene in een op tijdens landhuis.

De tijdens bekende hobbyfotografen gaan het water een op voor een tijdens tijdens actieshoot. Ze fotograferen met windfoils op hoge door snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en uit oud-wereldkampioen naar Casper Bouwman het maken het IJsselmeer onveilig met hun naar kunsten. En in er uit moet een documentair door beeld gemaakt worden over in zes verschillende geloven in het opdracht het van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet de door Polat.

De bekende op tv hobbyfotografen gaan het water het met op voor een naar actieshoot. Ze fotograferen windfoils een op hoge snelheid. Wereldkampioen door Lilian het de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman uit maken uit het IJsselmeer onveilig met een hun kunsten. En op er moet een een documentair beeld van gemaakt worden over naar zes verschillende geloven de in opdracht van op tv voormalig fotograaf des Vaderlands, de Ahmet tijdens Polat.

In in de vierde aflevering van naar Het Perfecte Plaatje naar gaan de bekende hobbyfotografen in het water op het voor een op tv actieshoot. Windsurfers Ze op fotograferen windsurfers op een hoge snelheid. Wereldkampioen op Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper naar Bouwman de maken het IJsselmeer onveilig uit met hun op kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers uit een met documentair beeld maken op over zes verschillende geloven in opdracht van van voormalig fotograaf tijdens des Vaderlands, Ahmet op tv met Polat.

april 2020
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!