Programma gemist?

Finalisten Estelle Cruijff een en Giel in de Winter reizen uit af naar in het indrukwekkende Peru in Zuid-Amerika een om in daar drie uit totaal verschillende shoots uit te doen. Ze in gaan de lucht met in om voor het de kustlijn van van Lima een parapanter vast te een leggen het en maken een portret van een van typische local op tv in een een hippe bohemienwijk van het de hoofdstad. in Daarna reizen ze uit af naar de stad in Cusco om tijdens op tv een roadtrip een serie van de drie van foto's te uit maken. Wie wint 'Het Perfecte een Plaatje'?

In het Gelderse door het Beekbergen worden de vier BN'ers van overgeleverd aan de de Hollandse natuur. Ze moeten uit de daar een inspirerende in landschapsfoto maken. En hun creativiteit wordt op tv flink van op de proef gesteld bij van het maken het van een het persfoto van een specifieke uit band. in De jury bepaalt wie er een tijdens plekje verdient een in de halve een finale.

Met nog de vijf kandidaten de in de race worden door de fotografen deze week van flink op tv op de met proef gesteld. Ze door moeten namelijk alle grenzen tijdens over. In de Belgische tijdens Ardennen moeten ze naar een spectaculaire het bergsportfoto maken, terwijl een ze zelf aan een op 100 uit meter hoge rotswand hangen. door Ook worden ze naar onderworpen aan een een echte fashionshoot waarbij het van model de springend op een trampoline van verschillende attributen het in de lucht moet in gooien.

De zes overgebleven het fotografen stappen tijdens in de wereld door van de in motorcrossfotografie tijdens de Grand Prix een van in Nederland, een met officiële ronde in het Wereldkampioenschap Motorcross in op tv op TT Circuit Assen. Verder geven een op de fotografen zich helemaal bloot tijdens uit het maken van van een zelfportret in uit een gênante op situatie.

De kandidaten van worden weer blootgesteld uit aan twee op tv totaal verschillende van aspecten van de tijdens fotografiewereld. Ze maken op een documentair portret van een student een met een beperking. in Ook duiken ze in de een studio in tijdens voor een ansichtkaartenshoot met honden. naar En dat in leidt tot chaos en op tv hilariteit.

De bekende hobbyfotografen door stappen het in deze aflevering flink tijdens uit hun comfortzone. Op op tv het strand uit van Kijkduin van gaan ze letterlijk kopje onder op tv tijdens een van extremesports-shoot. En door in een van oude meelfabriek in Leiden krijgen ze de een op tv opwindende naaktreportage voor hun op kiezen.

Acht de bekende Nederlanders met een een passie voor fotografie nemen het het met tegen elkaar op de in sensationele fotoshoots. In de naar binnenstad van een Amsterdam een gaan ze op het zoek naar die ene bijzondere met en passievolle kus. het Verder de storten ze zich op spectaculaire dansfoto's door met rook en op tv het vuur. De foto's een worden beoordeeld door de de vakjury.

Finalisten naar Estelle Cruijff en Giel op de Winter reizen naar af naar het indrukwekkende een Peru naar in Zuid-Amerika om daar drie naar totaal verschillende een shoots op te doen. Ze gaan de met lucht in om voor het door de kustlijn van Lima een van parapanter vast te leggen een en de maken een door portret van een de typische local in een met hippe bohemienwijk van de het hoofdstad. Daarna een reizen ze met af naar de stad tijdens Cusco om tijdens van een roadtrip een serie van op tv drie de foto's te tijdens maken. Wie wint 'Het van Perfecte Plaatje'?

Finalisten uit Estelle Cruijff met en Giel de Winter reizen door af naar het indrukwekkende naar Peru in op tv Zuid-Amerika op om daar drie totaal verschillende shoots op te de doen. Ze met gaan de lucht tijdens in om voor de kustlijn van in Lima een met parapanter vast door te leggen en maken een tijdens portret tijdens van een tijdens typische local in een naar hippe bohemienwijk van de hoofdstad. de in Daarna reizen ze af naar de een stad Cusco door om tijdens een uit roadtrip tijdens een serie van drie foto's te uit maken. Wie door wint een Het Perfecte Plaatje? Gordon Heuckeroth, Estelle een Cruijff, Roel het van Velzen, met Vivian Reijs, Tygo Gernandt, tijdens Isa Hoes, Monique in Smit en Giel op de Winter op trokken de afgelopen weken in alles uit de kast voor het de beste foto. van Onder toeziend oog door van tijdens professionele fotografen William Rutten het en door Cynthia Boll en onder leiding van door de Tijl Beckand lieten de kandidaten in iedere aflevering hun kunsten uit uit achter de camera zien. op tv Iedere week werd de vaste met jury bijgestaan op door een het wisselend gastjurylid om tijdens de deelnemers tips & tricks door te het geven in het een desbetreffende thema en hen mede van te van beoordelen. Wie zich uit de opvolger van Humberto het Tan tijdens mag noemen wordt vanavond de bekend. Deze fotograaf de wint een fotoreportage naar in National op Geographic.

In de de halve finale in stappen de drie overgebleven hobbyfotografen naar tijdens een de 'urban in wedding-shoot' in Rotterdam in het huwelijksbootje. een Bij op de Koninklijke Marine krijgt van het tijdens drietal een pittig 'te land, ter tijdens zee en in uit de lucht'-thema voor in naar de kiezen. De vakkundige jury bepaalt tijdens wie de op tv finalisten uit worden.

In met de halve finale stappen naar de met drie overgebleven hobbyfotografen tijdens een 'urban het wedding-shoot' in door Rotterdam in het tijdens huwelijksbootje. Bij naar de Koninklijke op Marine krijgt het met drietal een pittig 'te uit land, ter zee en in de de lucht'-thema voor op de kiezen. van De vakkundige jury bepaalt door wie een de finalisten van worden.

In naar het Gelderse Beekbergen worden van de vier met BN'ers overgeleverd aan de de Hollandse natuur. Ze moeten op tv tijdens daar een inspirerende de landschapsfoto maken. En met hun creativiteit wordt flink door op de op proef gesteld bij het een maken van een persfoto door van tijdens een specifieke band. De jury bepaalt met wie er de een plekje verdient in op naar de halve finale.

In het het Gelderse Beekbergen het worden de vier BN'ers overgeleverd naar aan de Hollandse tijdens natuur. op tv Ze moeten in daar een inspirerende landschapsfoto maken. tijdens En in hun creativiteit wordt flink door op de proef de gesteld bij het maken op van een in persfoto van het een specifieke band. De jury bepaalt een wie naar er een plekje van verdient in de halve van finale.

Met nog een vijf kandidaten in de met race worden de in fotografen deze naar week flink op de het proef gesteld. Ze het moeten namelijk alle in op grenzen over. In de naar Belgische Ardennen moeten tijdens ze een spectaculaire uit bergsportfoto maken, terwijl ze het zelf aan een 100 het meter hoge op rotswand de hangen. Ook worden ze onderworpen uit aan een echte een fashionshoot naar waarbij het model springend op door een trampoline verschillende attributen in in de lucht een moet in gooien.

Met het nog vijf kandidaten in het de het race worden de fotografen deze met week flink op tv op de proef gesteld. Ze naar moeten uit namelijk alle grenzen over. op tv In de Belgische op Ardennen moeten ze naar een met spectaculaire bergsportfoto maken, terwijl uit ze zelf aan uit een 100 de meter hoge rotswand hangen. Ook worden van op ze onderworpen aan een echte fashionshoot de met waarbij het model springend op met een trampoline verschillende naar attributen in tijdens de lucht moet uit gooien.

oktober 2018
10-09-2018 15:59

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Finalisten Estelle Cruijff en Giel de Winter reizen af naar het indrukwekkende Peru in Zuid-Amerika om daar drie totaal verschillende shoots te doen. Ze gaan de lucht in om voor de kustlijn van Lima een parapanter vast te leggen en maken ee...

27-08-2018 16:02

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

In het Gelderse Beekbergen worden de vier BN'ers overgeleverd aan de Hollandse natuur. Ze moeten daar een inspirerende landschapsfoto maken. En hun creativiteit wordt flink op de proef gesteld bij het maken van een persfoto van een specifie...

20-08-2018 16:00

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

Met nog vijf kandidaten in de race worden de fotografen deze week flink op de proef gesteld. Ze moeten namelijk alle grenzen over. In de Belgische Ardennen moeten ze een spectaculaire bergsportfoto maken, terwijl ze zelf aan een 100 meter h...

13-08-2018 15:56

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De zes overgebleven fotografen stappen in de wereld van de motorcrossfotografie tijdens de Grand Prix van Nederland, een officiële ronde in het Wereldkampioenschap Motorcross op TT Circuit Assen. Verder geven de fotografen zich helemaal blo...

06-08-2018 15:57

Afl. 3

Het perfecte plaatje - Afl. 3

De kandidaten worden weer blootgesteld aan twee totaal verschillende aspecten van de fotografiewereld. Ze maken een documentair portret van een student met een beperking. Ook duiken ze de studio in voor een ansichtkaartenshoot met honden. E...

30-07-2018 15:57

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De bekende hobbyfotografen stappen in deze aflevering flink uit hun comfortzone. Op het strand van Kijkduin gaan ze letterlijk kopje onder tijdens een extremesports-shoot. En in een oude meelfabriek in Leiden krijgen ze een opwindende naakt...

23-07-2018 15:58

Afl. 1

Het perfecte plaatje - Afl. 1

Acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie nemen het tegen elkaar op in sensationele fotoshoots. In de binnenstad van Amsterdam gaan ze op zoek naar die ene bijzondere en passievolle kus. Verder storten ze zich op spectaculair...

13-12-2017 14:59

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Finalisten Estelle Cruijff en Giel de Winter reizen af naar het indrukwekkende Peru in Zuid-Amerika om daar drie totaal verschillende shoots te doen. Ze gaan de lucht in om voor de kustlijn van Lima een parapanter vast te leggen en maken ee...

12-12-2017 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Finalisten Estelle Cruijff en Giel de Winter reizen af naar het indrukwekkende Peru in Zuid-Amerika om daar drie totaal verschillende shoots te doen. Ze gaan de lucht in om voor de kustlijn van Lima een parapanter vast te leggen en maken ee...

06-12-2017 15:00

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale stappen de drie overgebleven hobbyfotografen tijdens een 'urban wedding-shoot' in Rotterdam in het huwelijksbootje. Bij de Koninklijke Marine krijgt het drietal een pittig 'te land, ter zee en in de lucht'-thema voor de k...

05-12-2017 20:33

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale stappen de drie overgebleven hobbyfotografen tijdens een 'urban wedding-shoot' in Rotterdam in het huwelijksbootje. Bij de Koninklijke Marine krijgt het drietal een pittig 'te land, ter zee en in de lucht'-thema voor de k...

29-11-2017 15:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

In het Gelderse Beekbergen worden de vier BN'ers overgeleverd aan de Hollandse natuur. Ze moeten daar een inspirerende landschapsfoto maken. En hun creativiteit wordt flink op de proef gesteld bij het maken van een persfoto van een specifie...

28-11-2017 20:31

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

In het Gelderse Beekbergen worden de vier BN'ers overgeleverd aan de Hollandse natuur. Ze moeten daar een inspirerende landschapsfoto maken. En hun creativiteit wordt flink op de proef gesteld bij het maken van een persfoto van een specifie...

22-11-2017 14:59

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

Met nog vijf kandidaten in de race worden de fotografen deze week flink op de proef gesteld. Ze moeten namelijk alle grenzen over. In de Belgische Ardennen moeten ze een spectaculaire bergsportfoto maken, terwijl ze zelf aan een 100 meter h...

21-11-2017 20:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

Met nog vijf kandidaten in de race worden de fotografen deze week flink op de proef gesteld. Ze moeten namelijk alle grenzen over. In de Belgische Ardennen moeten ze een spectaculaire bergsportfoto maken, terwijl ze zelf aan een 100 meter h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-09-2018 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord