Programma gemist?

Tijl naar Beckand reist het met de twee de finalisten naar het best bewaarde geheim met van het Midden uit Oosten: Oman. van Daar krijgen een ze drie shoots waar met de eyecandy van vanaf spat. een Na de waanzinnige en op tv bijzondere opdrachten wordt in er na een het wekenlange strijd door de op tv vast op juryleden William Rutten en Cynthia Boll de bepaald wie een zich tijdens de winnaar van dit op seizoen mag met noemen.

Herhaling. uit Vanavond is de finale een van de fotografiewedstrijd Het van Perfecte Plaatje, waarin door Jamie Westland en uit Kees uit Tol het tegen in elkaar opnemen door om de winst van dit van seizoen. Opdrachten Het programma begon op met acht BN'ers. een De hobby-fotografen hebben de in afgelopen een weken allerlei door opdrachten uitgevoerd. Jamie en Kees bleken op de besten van de naar dit seizoen. Geheim Tijl Beckand door reist met de twee finalisten de naar op het best bewaarde geheim in van het op tv Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze de drie shoots waar door het de eyecandy vanaf uit spat. Winnaar Na de waanzinnige door en bijzondere opdrachten wordt er na tijdens een wekenlange op tv strijd met door de vast juryleden op tv William Rutten met en Cynthia Boll bepaald wie van zich de winnaar naar van dit door seizoen mag uit noemen.

Vanavond uit is de finale van tijdens de fotografiewedstrijd Het het Perfecte Plaatje, waarin het Jamie Westland en Kees op tv Tol het tegen op elkaar opnemen om het op de winst van dit seizoen. Opdrachten Het naar programma begon met tijdens acht BN'ers. een De hobby-fotografen hebben de afgelopen op tv weken allerlei opdrachten van van uitgevoerd. Jamie en Kees bleken de de besten van dit op tv seizoen. Geheim Tijl Beckand reist uit met de het twee finalisten naar het de best bewaarde met geheim van het Midden van Oosten: Oman. tijdens Daar een krijgen ze drie shoots waar met de eyecandy vanaf op tv spat. Winnaar Na de waanzinnige op tv en bijzondere met opdrachten wordt er uit na een in wekenlange strijd door de vast de juryleden William door Rutten en Cynthia Boll bepaald met het wie zich de door winnaar van dit seizoen de mag noemen.

Seizoen 4 - op tv op tv Aflevering 7 - door Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het op tegen elkaar op opnemen. In de naar halve finale maken de drie overgebleven uit BN'ers een serie door over de nachtdienst. een op tv Onder meer onder meer nachtelijke vissers met en dj's van Sunnery James in en Ryan naar Marciano zijn onderwerp van in de shoots. het Verder storten de deelnemers zich de op het fenomeen met 'trash op the dress', een de tak van bruidsfotografie van waarbij de jurk aan op gort mag. Welke twee het fotografen presteren het tijdens beste het en mogen door naar de uit finale?

Seizoen op tv 4 - Aflevering 7 door - met Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen met elkaar een opnemen

In op de halve finale maken door de drie van overgebleven BN'ers een serie tijdens over de nachtdienst. Onder in meer onder het meer van nachtelijke vissers en dj's de Sunnery James en Ryan op tv Marciano zijn onderwerp van met in de shoots. Verder storten door de deelnemers van zich op het een fenomeen 'trash the dress', een tak van uit van bruidsfotografie waarbij de het jurk aan gort mag. Welke van twee fotografen presteren van het het beste en mogen een door naar de door finale?

De van vier overgebleven bekende van hobbyfotografen duiken in de op tv geheime wereld van de van een BSB, het elitekorps door van de Koninklijke Marechaussee. Zij op tv houden zich tijdens onder andere in bezig met opsporing en het bewijsmiddelen aandragen. een En dat gebeurt deels door undercover op tv te met gaan en met te fotograferen vanaf grote afstand. tijdens Verder reizen de kandidaten de af naar Rotterdam met om daar op tv een portret te het maken met reflectie. in Met als verrassing een dat het model van een dierbare in is.

De vier overgebleven in bekende op tv hobbyfotografen duiken in de de geheime wereld van op de het BSB, het elitekorps van de Koninklijke het het Marechaussee. Zij houden zich door onder andere bezig met opsporing uit en bewijsmiddelen op aandragen. En dat een gebeurt deels door met undercover te gaan op en te het fotograferen vanaf grote een afstand. Verder op tv reizen de kandidaten af tijdens naar Rotterdam met om daar een uit portret te maken met reflectie. een Met als verrassing dat van het in model een dierbare van is.

De vier overgebleven een bekende hobbyfotografen duiken van van in de geheime uit wereld van de BSB, het elitekorps tijdens van met de Koninklijke Marechaussee. Zij door houden op zich onder andere bezig met opsporing naar en bewijsmiddelen aandragen. op tv door En dat gebeurt deels door undercover door te gaan op tv en te op fotograferen vanaf grote van afstand. Verder uit reizen de kandidaten uit af naar Rotterdam met om daar een portret te maken door met reflectie. Met uit als verrassing naar dat in het model een dierbare uit is.

De vijf naar overgebleven door bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar op tv gaan met ze in opdracht van tijdens Bas op Meelker, een van in Nederlands beste landschapsfotografen, het het eiland bij zonsondergang of door zonsopkomst fotograferen. van Verder storten de kandidaten door zich op het op tv thema naar fashion. De shoot speelt de zich af op een crime naar scene in een het een landhuis.

De met vijf overgebleven een bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar uit gaan met ze in de opdracht van Bas Meelker, een een van Nederlands uit beste landschapsfotografen, naar het eiland bij zonsondergang tijdens of zonsopkomst fotograferen. Verder op tv storten uit de kandidaten zich op het in thema fashion. De shoot tijdens speelt zich af een op een uit crime met scene in een het landhuis.

De op vijf overgebleven bekende hobbyfotografen van gaan naar Texel. met Daar gaan ze met in opdracht in van Bas Meelker, op een van Nederlands beste naar landschapsfotografen, van het eiland bij de zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder het storten de kandidaten zich in van op het thema op fashion. De shoot speelt zich naar af op een crime het scene naar in een naar landhuis.

De van bekende hobbyfotografen gaan uit het water met op voor een actieshoot. Ze fotograferen de van windfoils op hoge het snelheid. Wereldkampioen Lilian de uit Geus en het oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer een onveilig in met hun kunsten. En op tv er moet de een documentair naar beeld gemaakt worden over zes verschillende in geloven uit in opdracht van in voormalig fotograaf des Vaderlands, tijdens Ahmet op Polat.

De de bekende hobbyfotografen de gaan het water op op tv voor een actieshoot. Ze op fotograferen windfoils op van hoge op snelheid. Wereldkampioen Lilian de in Geus en tijdens oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken van het IJsselmeer onveilig met met hun door kunsten. En er moet een met documentair beeld gemaakt het worden de over zes verschillende de geloven in opdracht op van voormalig fotograaf des Vaderlands, een Ahmet door Polat.

In de met vierde aflevering van van Het Perfecte Plaatje uit gaan de door bekende hobbyfotografen het water een op een voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen de windsurfers op op tv hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus uit en de oud-wereldkampioen Casper tijdens Bouwman maken het IJsselmeer onveilig naar met hun kunsten. Geloven Ook moeten op de de deelnemers een documentair beeld van maken over zes op verschillende geloven in opdracht op tv het van voormalig fotograaf des Vaderlands, het Ahmet op tv Polat.

februari 2020
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!