Programma gemist?

Tijl uit Beckand reist met de het twee finalisten tijdens naar het best bewaarde op tv geheim van van het Midden uit Oosten: Oman. Daar krijgen op ze drie shoots uit waar de tijdens eyecandy vanaf spat. Na door de waanzinnige een en bijzondere opdrachten wordt er na de een wekenlange strijd een het door de vast juryleden op tv William Rutten en uit Cynthia Boll bepaald met wie zich de in winnaar van dit seizoen van mag met noemen.

Herhaling. Vanavond in is de de finale van de fotografiewedstrijd door Het Perfecte het Plaatje, waarin Jamie Westland het en Kees de Tol het tegen een elkaar opnemen om een de winst van dit seizoen. Opdrachten Het de uit programma begon met acht BN'ers. door De op hobby-fotografen hebben de afgelopen in weken allerlei opdrachten uitgevoerd. met Jamie de en Kees bleken de besten van de op dit seizoen. Geheim Tijl Beckand reist naar met de twee finalisten naar in het best naar bewaarde geheim met van het de Midden Oosten: Oman. Daar op tv krijgen ze drie naar shoots waar uit de eyecandy vanaf spat. Winnaar Na de waanzinnige door en op bijzondere opdrachten in wordt er na een het wekenlange strijd het door de vast juryleden William Rutten met een en Cynthia Boll op tv bepaald wie zich de met winnaar van dit seizoen in mag in noemen.

Vanavond is naar de finale door van de fotografiewedstrijd Het naar Perfecte een Plaatje, waarin Jamie door Westland en Kees Tol van het tegen elkaar in opnemen om de winst van van met dit seizoen. Opdrachten Het programma begon naar met acht BN'ers. De hobby-fotografen een hebben de afgelopen door weken door allerlei opdrachten uitgevoerd. van Jamie en Kees bleken in de besten van uit dit een seizoen. Geheim Tijl Beckand reist het met de twee finalisten een naar het best bewaarde geheim op tv van het van Midden Oosten: Oman. tijdens Daar krijgen ze drie in shoots met waar de eyecandy vanaf spat. Winnaar Na het op tv de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt tijdens er na een tijdens in wekenlange strijd door de vast juryleden door William Rutten en naar van Cynthia Boll bepaald op wie zich de winnaar van dit met seizoen mag op tv noemen.

Seizoen uit 4 - Aflevering het 7 - het Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het het tegen elkaar opnemen. In de door halve naar finale maken de naar drie overgebleven het BN'ers een serie naar over de nachtdienst. Onder meer naar onder meer nachtelijke van vissers uit en dj's Sunnery James en naar Ryan Marciano zijn onderwerp op tv van de op tv shoots. tijdens Verder storten de deelnemers zich naar op het fenomeen 'trash uit van the dress', een een tak van bruidsfotografie tijdens waarbij de jurk aan op tv gort mag. Welke twee fotografen het presteren het tijdens beste met en mogen door naar een de finale?

Seizoen 4 uit - Aflevering door 7 - Fotografiewedstrijd waarin het bekende Nederlanders het tegen op elkaar door opnemen

In op de halve de finale maken de drie overgebleven van BN'ers een een serie over de het nachtdienst. Onder meer onder op tv meer nachtelijke vissers van en dj's Sunnery James van en met Ryan Marciano zijn onderwerp van op uit de shoots. Verder storten tijdens de deelnemers zich op het met fenomeen 'trash the van naar dress', een tak van door bruidsfotografie waarbij de jurk aan op tv op gort mag. Welke uit twee fotografen presteren het beste en door mogen door naar tijdens de op tv finale?

De uit vier overgebleven bekende op hobbyfotografen duiken in de geheime in uit wereld van de BSB, het een elitekorps van de Koninklijke van Marechaussee. Zij een houden zich onder andere in bezig met opsporing van in en bewijsmiddelen aandragen. En tijdens dat gebeurt deels door van undercover van te gaan en te fotograferen naar vanaf op grote afstand. Verder op reizen de kandidaten af naar Rotterdam de om naar daar een portret te maken in het met reflectie. Met als verrassing door dat het met model een dierbare een is.

De vier overgebleven in bekende hobbyfotografen duiken op tv in de naar geheime wereld naar van de BSB, het in elitekorps van tijdens de Koninklijke in Marechaussee. Zij houden zich door onder andere op tv bezig met opsporing en bewijsmiddelen het aandragen. En dat uit gebeurt met deels door undercover te uit gaan en te fotograferen met vanaf grote naar afstand. Verder reizen de kandidaten in af in naar Rotterdam om daar op tv een portret te maken door met reflectie. uit Met als verrassing dat van naar het model een dierbare een is.

De een vier overgebleven bekende met hobbyfotografen duiken van in de geheime wereld uit van de de BSB, het elitekorps van een de Koninklijke met Marechaussee. Zij houden zich onder andere uit bezig met opsporing op en bewijsmiddelen aandragen. op En dat gebeurt uit tijdens deels door undercover te gaan het en te op tv fotograferen vanaf grote door afstand. Verder reizen de kandidaten tijdens af op tv naar Rotterdam om daar een op de portret te maken met reflectie. Met tijdens uit als verrassing dat het model het een dierbare tijdens is.

De van vijf overgebleven bekende hobbyfotografen op tv gaan naar de Texel. Daar gaan ze in een opdracht van tijdens Bas Meelker, een van van Nederlands beste landschapsfotografen, een het eiland bij de zonsondergang door of zonsopkomst fotograferen. Verder een storten in de kandidaten zich op het thema op tv fashion. met De shoot speelt op tv zich af op een een crime een scene in een tijdens landhuis.

De vijf overgebleven met bekende hobbyfotografen naar gaan naar Texel. het Daar gaan ze tijdens in opdracht het van Bas Meelker, een tijdens van Nederlands naar beste landschapsfotografen, het eiland bij op zonsondergang of zonsopkomst tijdens tijdens fotograferen. Verder storten tijdens de kandidaten zich in op het thema de fashion. De shoot speelt zich het af op op tv een crime scene in een in in landhuis.

De vijf overgebleven op tv naar bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. tijdens Daar op tv gaan ze in opdracht van Bas van Meelker, een het van Nederlands beste op tv landschapsfotografen, het eiland in bij zonsondergang of tijdens zonsopkomst fotograferen. door Verder storten de kandidaten zich tijdens op het op thema fashion. De het shoot naar speelt zich af naar op een crime scene in een een naar landhuis.

De bekende in hobbyfotografen gaan met het water op voor in een actieshoot. Ze fotograferen tijdens naar windfoils op hoge snelheid. op tv Wereldkampioen Lilian de Geus in en oud-wereldkampioen door Casper Bouwman van maken het IJsselmeer onveilig met hun de kunsten. En er door moet tijdens een documentair door beeld gemaakt worden over zes verschillende op geloven in het opdracht van voormalig fotograaf in des Vaderlands, Ahmet van het Polat.

De in bekende hobbyfotografen gaan tijdens het water op voor een het actieshoot. in Ze fotograferen windfoils op het hoge snelheid. op Wereldkampioen Lilian de Geus en met oud-wereldkampioen Casper met Bouwman maken het met IJsselmeer onveilig met hun van kunsten. op En er moet een een documentair beeld gemaakt worden tijdens over op zes verschillende de geloven in opdracht van voormalig fotograaf een des Vaderlands, op Ahmet in Polat.

In de vierde door aflevering van door Het Perfecte Plaatje gaan naar de het bekende hobbyfotografen het water tijdens op voor een een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op op tv in hoge snelheid. Wereldkampioen in Lilian de Geus en op oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken een het op tv IJsselmeer onveilig met op tv hun kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers het een documentair beeld maken een in over zes verschillende geloven in tijdens opdracht de van voormalig fotograaf tijdens des Vaderlands, Ahmet op Polat.

augustus 2020
22-12-2019 00:14

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het best bewaarde geheim van het Midden Oosten: Oman. Daar krijgen ze drie shoots waar de eyecandy vanaf spat. Na de waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door ...

19-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Herhaling. Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografe...

18-12-2019 20:32

Finale: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Finale: Het Perfecte Plaatje

Vanavond is de finale van de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje, waarin Jamie Westland en Kees Tol het tegen elkaar opnemen om de winst van dit seizoen. Opdrachten Het programma begon met acht BN'ers. De hobby-fotografen hebben de...

14-12-2019 22:27

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunn...

12-12-2019 16:00

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen

11-12-2019 20:34

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale maken de drie overgebleven BN'ers een serie over de nachtdienst. Onder meer onder meer nachtelijke vissers en dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderwerp van de shoots. Verder storten de deelnemers zich op het feno...

07-12-2019 22:25

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

05-12-2019 16:03

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

04-12-2019 20:33

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

De vier overgebleven bekende hobbyfotografen duiken in de geheime wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Zij houden zich onder andere bezig met opsporing en bewijsmiddelen aandragen. En dat gebeurt deels door und...

30-11-2019 22:31

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

28-11-2019 16:02

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

27-11-2019 20:33

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen gaan naar Texel. Daar gaan ze in opdracht van Bas Meelker, een van Nederlands beste landschapsfotografen, het eiland bij zonsondergang of zonsopkomst fotograferen. Verder storten de kandidaten zi...

23-11-2019 22:34

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

21-11-2019 16:01

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een d...

20-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje: actieshoot

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!