Programma gemist?

Seizoen 4 van - Aflevering met 3 - Fotografiewedstrijd door waarin bekende Nederlanders het tegen in elkaar opnemen. De met deelnemers duiken in de door wereld van Rembrandt een van tijdens Rijn. Gekleed in het 17e eeuwse outfits maken door ze op een selfie in het tijdens door Rembrandt de zo beroemd geworden licht. Ook gaan de de ze dieren fotograferen: van onderen. En in dat de levert bijzondere beelden op. Nadat in de vakjury de de door foto's heeft beoordeeld, maakt de Tijl Beckand bekend de wie deze week de 'Het Perfecte Plaatje' moet de verlaten

De met bekende hobbyfotografen gaan deze week op tv tijdens op zoek naar humor. met Ze moeten een beeld vangen op dat de in zomer in met Nederland laat zien, tijdens maar met een twist. op tv En het is weer tijdens tijd voor de op jaarlijks terugkerende naaktshoot. het op Ditmaal een bijzondere: met een etalagepoppen. Nadat de vakjury op de op foto's heeft beoordeeld, op maakt presentator Tijl Beckand bekend met wie de deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet met tijdens verlaten.

De bekende hobbyfotografen op gaan deze op week in op zoek naar humor. Ze met moeten een beeld uit vangen dat de zomer naar in Nederland laat tijdens door zien, maar met een twist. een En op het is weer tijdens tijd voor de jaarlijks terugkerende op naaktshoot. Ditmaal een bijzondere: op met op tv etalagepoppen. Nadat in de vakjury de foto's door heeft beoordeeld, op tv maakt presentator Tijl Beckand uit bekend wie deze in week 'Het Perfecte Plaatje' moet met het verlaten.

De op tv bekende hobbyfotografen gaan deze week naar op tv op zoek naar op tv humor. Ze moeten een beeld uit vangen dat tijdens de zomer in Nederland met laat zien, maar met in een twist. van En het is weer tijdens tijd van voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. een Ditmaal een bijzondere: van met etalagepoppen. met Nadat de in vakjury de door foto's heeft beoordeeld, een maakt presentator Tijl Beckand op bekend wie naar deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet de in verlaten.

De op tv BN'ers maken een portret van van elkaar, maar in moeten daarbij met wel hun lelijkste kant van laten zien. Tijdens een het optreden van De de Toppers moeten van ze uit het unieke publiek zien vast in te het leggen.

De BN'ers maken tijdens een portret van het elkaar, maar met moeten daarbij wel hun een de lelijkste kant laten op zien. Tijdens een optreden van een De Toppers moeten ze naar het unieke in publiek tijdens zien vast te de leggen.

Vanaf een vanavond is een het nieuw seizoen van het Het Perfecte Plaatje op elke woensdag om op tv 20:30 uur te zien op op met RTL 4. Bekende Nederlanders gaan het opnieuw de strijd met op elkaar naar aan om met erachter te komen wie naar de beste foto's op professioneel tijdens niveau kan door maken. Deelnemers Onder anderen theatericoon op tv Johnny Kraaijkamp op tv jr., weervrouw Helga tijdens van Leur, voormalig topmodel Daphne naar met Deckers en cabaretier door Steven Brunswijk doen dit naar seizoen mee. het Bekijk wie alle deelnemers van Het uit Perfecte door Plaatje zijn op gids.tv/5842/deelnemers-perfecte-plaatje. Opdrachten Onder op leiding van door presentator Tijl Beckand tijdens duiken de hobby-fotografen de van komende tijdens weken onder andere in de van wereld van een fashion-fotografie, leggen ze het publiek een van de Toppers het vast, met fotograferen ze dieren van onderen van op tv en worden ze uitgedaagd naar bij de jaarlijks terugkerende van naaktshoot. Jury De foto's uit worden beoordeeld door naar celebrityfotograaf William Rutten tijdens en documentaire-fotograaf Cynthia Boll. Iedere uit week worden ze op bijgestaan door wisselende het gastjuryleden naar die de tijdens deelnemers helpen met tips and naar tricks.

Presentator Tijl Beckand op tv uit reist met de twee finalisten naar het het land waar een alles uit het het tijdens leven wordt gehaald: met Costa Rica! Hier doen ze drie de shoots, waaronder een een portretshoot met een bijna door 100-jarigen en natuurlijk duiken met ze de uit adembenemende natuur in op zoek naar tijdens de op tv dieren. Na drie waanzinnige een en bijzondere opdrachten het wordt er na op een wekenlange strijd door op tv de jury op tv bepaald wie zich de op winnaar een van 'Het Perfecte Plaatje' op tv 2018 mag op noemen.

In de door halve finale van mogen de drie overgebleven hobbyfotografen tijdens zelf bepalen welk tijdens onderwerp ze van fotograferen, zolang het het ze maar raakt. Dit op loopt op een z'n zachtst gezegd op tv nogal uiteen, maar het wordt wel héél persoonlijk. uit En de met fotografen gaan een naar de Bijlmer bajes in waar ze een van actieshoot in moeten doen met de beste een freerunners van Nederland. Welke de op tv twee fotografen gaan er door naar door de van finale?

Met nog vier op tv een BN'ers in de race het krijgen de aspirant-fotografen te maken tijdens met tijdens misschien wel de spannendste shoot op in met de geschiedenis van dit programma. tijdens Bij in een air-to-air-shoot moeten ze vanuit van in een vliegtuig twee andere een vliegtuigen in het formatie vastleggen. Ook naar wordt hun geduld in én creativiteit op de proef het gesteld als met ze gaan werken met uit baby's. De jury bepaalt van door wie er doorgaan naar de halve van het finale.

De vijf het overgebleven bekende hobbyfotografen op krijgen een klus van voor op een gerenommeerde krant. Ze moeten uit een voorpaginawaardige een foto maken. Ze worden een bijgestaan door documentairefotograaf de Ilvy Njiokiktjien. En verder in mogen ze helemaal op tv met losgaan bij een concert van Nederlands tijdens een grootste rockster: Waylon.

De zes in bekende het hobbyfotografen brengen een ode aan een het insect en gaan op tv op gewapend met macrolenzen de natuur in. uit Voor op de een is op dit een droom van die uitkomt, maar het voor de ander blijkt tijdens het een ware het nachtmerrie. Het wordt op helemaal een de beestenboel bij de fashionshoot waarbij van het op tv model op een op mechanische stier op tv moet blijven zitten. Wederom krijgt één een fotograaf uit van presentator de Tijl Beckand te horen dat hij van of zij een helaas naar op huis moet.

De het zeven bekende deelnemers krijgen de van kortste en heetste de shoot ooit. Ze op tv gaan mee de met een blusoefening van van de de brandweer op Schiphol. een En de wereldberoemde selfiequeen NikkieTutorials op laat naar de fotografen de uit meest zondige op kant van zichzelf opzoeken tijdens de de selfieshoot 2.0. van Nadat de vakjury de in foto's heeft beoordeeld, op maakt presentator Tijl op tv Beckand bekend wie naar deze week het van op tv programma moet verlaten.

De acht het bekende hobbyfotografen gaan dit van keer te op tv water. Samen met van getrainde honden moeten een ze tijdens een onderwatershoot doen. En het is tijdens ook op weer tijd het voor de jaarlijks terugkerende in naaktshoot. Nadat de vakjury op tv de foto's op heeft beoordeeld, maakt presentator uit Tijl Beckand bekend tijdens wie deze week als op tv eerste het programma op met moet verlaten.

De in acht BN'ers op tv maken een portret het van elkaar en doen een met bijzondere food-shoot. van De vakjury van bestaat ook dit jaar van weer uit door William Rutten en Cynthia Boll. Zij door door zullen elke opdracht in worden bijgestaan door een met specialist in van het genre. Deze keer is van dat voormalig Fotograaf op tv des op tv Vaderlands Ahmet Polat.

november 2019
13-11-2019 20:33

Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroe...

09-11-2019 22:29

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De bekende hobbyfotografen gaan deze week op zoek naar humor. Ze moeten een beeld vangen dat de zomer in Nederland laat zien, maar met een twist. En het is weer tijd voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. Ditmaal een bijzondere: met eta...

07-11-2019 16:03

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De bekende hobbyfotografen gaan deze week op zoek naar humor. Ze moeten een beeld vangen dat de zomer in Nederland laat zien, maar met een twist. En het is weer tijd voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. Ditmaal een bijzondere: met eta...

06-11-2019 20:35

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De bekende hobbyfotografen gaan deze week op zoek naar humor. Ze moeten een beeld vangen dat de zomer in Nederland laat zien, maar met een twist. En het is weer tijd voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. Ditmaal een bijzondere: met eta...

02-11-2019 22:27

Afl. 1

Het perfecte plaatje - Afl. 1

De BN'ers maken een portret van elkaar, maar moeten daarbij wel hun lelijkste kant laten zien. Tijdens een optreden van De Toppers moeten ze het unieke publiek zien vast te leggen.

31-10-2019 16:01

Afl. 1

Het perfecte plaatje - Afl. 1

De BN'ers maken een portret van elkaar, maar moeten daarbij wel hun lelijkste kant laten zien. Tijdens een optreden van De Toppers moeten ze het unieke publiek zien vast te leggen.

30-10-2019 20:33

Terug: Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje - Terug: Het Perfecte Plaatje

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Bekende Nederlanders gaan opnieuw de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto's op professioneel niveau kan maken....

20-08-2019 14:12

Afl. 8

Het perfecte plaatje - Afl. 8

Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier doen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende natu...

13-08-2019 14:04

Afl. 7

Het perfecte plaatje - Afl. 7

In de halve finale mogen de drie overgebleven hobbyfotografen zelf bepalen welk onderwerp ze fotograferen, zolang het ze maar raakt. Dit loopt op z'n zachtst gezegd nogal uiteen, maar wordt wel héél persoonlijk. En de fotografen gaan naar d...

06-08-2019 14:14

Afl. 6

Het perfecte plaatje - Afl. 6

Met nog vier BN'ers in de race krijgen de aspirant-fotografen te maken met misschien wel de spannendste shoot in de geschiedenis van dit programma. Bij een air-to-air-shoot moeten ze vanuit een vliegtuig twee andere vliegtuigen in formatie ...

30-07-2019 14:05

Afl. 5

Het perfecte plaatje - Afl. 5

De vijf overgebleven bekende hobbyfotografen krijgen een klus voor een gerenommeerde krant. Ze moeten een voorpaginawaardige foto maken. Ze worden bijgestaan door documentairefotograaf Ilvy Njiokiktjien. En verder mogen ze helemaal losgaan ...

23-07-2019 14:14

Afl. 4

Het perfecte plaatje - Afl. 4

De zes bekende hobbyfotografen brengen een ode aan het insect en gaan gewapend met macrolenzen de natuur in. Voor de een is dit een droom die uitkomt, maar voor de ander blijkt het een ware nachtmerrie. Het wordt helemaal een beestenboel bi...

16-07-2019 14:13

Afl. 3

Het perfecte plaatje - Afl. 3

De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfiequeen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzo...

09-07-2019 14:09

Afl. 2

Het perfecte plaatje - Afl. 2

De acht bekende hobbyfotografen gaan dit keer te water. Samen met getrainde honden moeten ze een onderwatershoot doen. En het is ook weer tijd voor de jaarlijks terugkerende naaktshoot. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt pre...

02-07-2019 14:06

Afl. 1

Het perfecte plaatje - Afl. 1

De acht BN'ers maken een portret van elkaar en doen een bijzondere food-shoot. De vakjury bestaat ook dit jaar weer uit William Rutten en Cynthia Boll. Zij zullen elke opdracht worden bijgestaan door een specialist in het genre. Deze keer i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het perfecte plaatje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het perfecte plaatje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het perfecte plaatje bij Het perfecte plaatje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het perfecte plaatje. Heb je een uitzending van Het perfecte plaatje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het perfecte plaatje gemist

In acht afleveringen kiest Nederland HET PERFECTE PLAATJE en komt de kijker iedere week dichterbij het meest idealebeeld dat de Nederlander heeft van onder andere de perfecte man, vrouw, baan en auto.Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau komen we iedere weekdichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zijvervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?Natuurlijk ook aandacht voor de meningen van verschillende subgroepen. Wat is bijvoorbeeld de top 10vrijetijdsbestedingen van Twitteraars en Hyvers? En verschilt de mening over de perfecte man voor Glossylezeressen vandie van lezeressen van andere vrouwenmagazines?

Uitzending gemist van Het perfecte plaatje? Hier kun je alle uitzendingen van Het perfecte plaatje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!