Programma gemist?

-Boeken de loopt vooruit op de 76ste uit Boekenweek (16 t/m van met 26 maart). Wim Brands naar praat met Kader naar Abdolah, schrijver van het door Boekenweekgeschenk De kraai. Het een boek van gaat over een uit Perziƫ van gevluchte uit man die in door Amsterdam als makelaar een in koffie werkt. het In de avonduren een verwerkt hij de twee op tv culturen in waarin hij leeft in een roman. op -Een gesprek met van schrijfster door Christine Otten en kunstenaar Erik in Kessels. op tv Zij zijn de in makers van het Boekenweekessay het Good Luck, dat op zowel naar in taal, beeld naar als geur is uitgevoerd. van Het is een een ode aan de met liefde en de het verbeelding.

september 2020
13-03-2011 23:00

Aflevering 1

Boeken voor de boekenweek - Aflevering 1

-Boeken loopt vooruit op de 76ste Boekenweek (16 t/m 26 maart). Wim Brands praat met Kader Abdolah, schrijver van het Boekenweekgeschenk De kraai. Het boek gaat over een uit Perziƫ gevluchte man die in Amsterdam als makelaar in koffie werkt...

Boeken voor de boekenweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken voor de boekenweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken voor de boekenweek bij Boeken voor de boekenweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken voor de boekenweek. Heb je een uitzending van Boeken voor de boekenweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken voor de boekenweek gemist

Boekenspecial.

Uitzending gemist van Boeken voor de boekenweek? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken voor de boekenweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!