Programma gemist?

-Boeken loopt in vooruit op tv op de 76ste Boekenweek (16 door t/m 26 maart). uit Wim Brands praat met door in Kader Abdolah, schrijver van het Boekenweekgeschenk in De het kraai. Het boek tijdens gaat over in een uit Perzië door gevluchte man die in op Amsterdam als makelaar in koffie door een werkt. In de avonduren verwerkt hij naar de twee met culturen waarin hij tijdens leeft op in een roman. het -Een gesprek met schrijfster uit Christine Otten de en kunstenaar Erik Kessels. Zij een zijn de de makers van het Boekenweekessay met Good Luck, dat zowel van op tv in taal, beeld als geur het is uitgevoerd. Het is op een ode aan door tijdens de liefde en naar de verbeelding.

mei 2020
13-03-2011 23:00

Aflevering 1

Boeken voor de boekenweek - Aflevering 1

-Boeken loopt vooruit op de 76ste Boekenweek (16 t/m 26 maart). Wim Brands praat met Kader Abdolah, schrijver van het Boekenweekgeschenk De kraai. Het boek gaat over een uit Perzië gevluchte man die in Amsterdam als makelaar in koffie werkt...

Boeken voor de boekenweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken voor de boekenweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken voor de boekenweek bij Boeken voor de boekenweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken voor de boekenweek. Heb je een uitzending van Boeken voor de boekenweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken voor de boekenweek gemist

Boekenspecial.

Uitzending gemist van Boeken voor de boekenweek? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken voor de boekenweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!