Programma gemist?

-Boeken loopt uit vooruit op uit de 76ste Boekenweek (16 door t/m de 26 maart). Wim Brands praat met van het Kader Abdolah, schrijver van op het Boekenweekgeschenk De kraai. Het op tv boek gaat over door uit een uit Perziƫ gevluchte man de die in Amsterdam als met makelaar in koffie naar werkt. van In de avonduren verwerkt hij van de uit twee culturen waarin hij leeft naar in een roman. op een -Een gesprek met tijdens schrijfster Christine Otten en een kunstenaar Erik Kessels. Zij op zijn het de makers van het Boekenweekessay Good in naar Luck, dat zowel door in taal, beeld als geur een is uitgevoerd. Het is de een ode in aan de liefde naar en op de verbeelding.

september 2021
13-03-2011 23:00

Aflevering 1

Boeken voor de boekenweek - Aflevering 1

-Boeken loopt vooruit op de 76ste Boekenweek (16 t/m 26 maart). Wim Brands praat met Kader Abdolah, schrijver van het Boekenweekgeschenk De kraai. Het boek gaat over een uit Perziƫ gevluchte man die in Amsterdam als makelaar in koffie werkt...

Boeken voor de boekenweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken voor de boekenweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken voor de boekenweek bij Boeken voor de boekenweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken voor de boekenweek. Heb je een uitzending van Boeken voor de boekenweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken voor de boekenweek gemist

Boekenspecial.

Uitzending gemist van Boeken voor de boekenweek? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken voor de boekenweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!