Programma gemist?

Het tijdens wel en tijdens wee van zes coassistenten het in het Deventer Ziekenhuis. een Jonathan met begint op de afdeling de gynaecologie en dat op is even wennen; nieuwe het artsen, uit dikke buiken en visites lopen op in de door kraamafdeling! Ook mag op hij gaan echoën. En in ook voor deze coassistent de blijkt een echo's maken een vak tijdens apart... Lotte op tv heeft taart gebakken met voor de tijdens afdeling urologie. Na een op tv maand zit haar stage erop in uit en ze vond dit coschap leuker het dan ze naar had verwacht. Een goede door eindbeoordeling kan ze op dus naar wel gebruiken! Jorien door zit nog steeds het op de spoedeisende hulp, hier een voelt van ze zich tijdens als een vis in op tv het water. Ze de weet nooit uit wat er komen gaat tijdens en juist die spanning naar is het wat haar zo aantrekt in dit door specialisme. Bovendien mag met ze al naar een hoop op tv patiënten zelfstandig zien. Ook het vandaag komen van er weer interessante gevallen de binnen op een de spoed.

Het wel en het wee van van zes coassistenten in tijdens het Deventer Ziekenhuis. Lotte van begint op een de urologie. Een afdeling in die zich in onder van andere bezighoudt met op tv de urinewegen en de de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen door op tv niet zo makkelijk op over praten. Bovendien is het het lichamelijk onderzoek een hiervan altijd weer even van wennen voor uit een coassistent! op Joost heeft zijn het favoriete coschap op de orthopedie naar afgesloten de en loopt deze maand op in neurologie. Van een een snijdend specialisme naar op een meer beschouwend specialisme. uit op En dat is even wennen voor uit de Joost, die dolgraag chirurg wil naar worden. Toch weet het op vak hem met steeds meer te naar raken. door Coassistent Suzan zit helemaal op haar door het plek op de huisartsenpost. op tv Ze ziet het wel in zitten om na haar op tv studie plattelandsdokter te op worden. Daarom is in het belangrijk dat op ze absoluut geen op steekjes de laat vallen naar tijdens deze stage... een goede uit beoordeling is voor een haar met essentieel!

Het van wel en wee het van zes coassistenten het in het Deventer Ziekenhuis. op We lopen met Jorien in het mee op de met spoedeisende hulp. Ze is bezig in met haar door tweede dag, een belangrijke stage een voor op tv haar, want een Spoed staat al het een hele tijd hoog op haar met verlanglijstje. Het lijkt naar een rustige dag door te met worden, maar op deze afdeling van tijdens weet je nooit uit wat je nog allemaal op te wachten staat. Jonathan met zit op al weer even op de Longziekten. tijdens Een afdeling uit waar je te maken op tv krijgt met een heftige ziektebeelden. Vandaag ondergaat een Jonathan zelf naar een van longfunctie-test. Niet alleen tijdens om te ervaren wat van de patient de voelt, maar ook om het te investeren in zijn opleiding. op Ook ziet de hij zelfstandig een door patiënt, is hij in door staat de de juiste in diagnose te stellen. het Deze maand ontdekt coassistent Willem op de wereld van uit de anesthesiologie. naar Een vakgroep de die zich onder andere bezighoudt een met beademing de en narcose van een de patiënt tijdens operaties. uit Om dit zelf te op tv mogen doen, moeten de met coassistenten hun vaardigheden regelmatig met oefenen op een pop. op tv Dat gaat Willem vandaag uit ook weer een doen en naar of hij over voldoende het skills bezit mag in hij later die de dag tijdens op een operatie de bewijzen!

Het een wel en wee van uit zes coassistenten in met het Deventer uit Ziekenhuis. Suzan tijdens begint aan haar coschap bij in de tijdens huisarts. Ze kijkt hier een enorm naar uit want van ze ziet zichzelf later door het ook wel huisarts van worden en het liefst op uit het platteland! op Lotte is naar bijna klaar met haar uit stage op de afdeling maag de op tv darm en leverziekten. Ze had van naar te voren geen het idee of het op tv leuk door zou zijn maar nu ze op tv hier naar een tijdje rondloopt in wordt ze steeds enthousiaster. Zal van tijdens dit vak haar hart definitief veroveren? naar En van kan ze de de MDL-artsen overtuigen van haar kwaliteiten? naar van Joost is zo blij als een van de kind op de afdeling orthopedie. uit Hij droomt ervan op tv om chirurg te een worden dus dit coschap in is heel belangrijk naar voor naar hem. Hij moet laten door zien aan het de artsen wat naar hij in huis heeft. Maar een net vandaag op tv krijgt hij een lastig naar consult voor in de op kiezen.

Het in wel en wee van zes op coassistenten in naar het het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap van uit cardiologie. Vandaag is een spannende op tv dag voor uit hem: hij moet een in patiënt tijdens met een hartritmestoornis een naar elektrische schok toedienen om door zo het een hart weer in een normaal een van ritme te krijgen. Suzan begin van vandaag aan een nieuw van de coschap: de komende weken de zal ze stage uit gaan lopen op de tijdens afdeling dermatologie. de En tijdens haar eerste dag uit mag zij naar - met terwijl haar begeleidend in arts haar goed in op de gaten houdt - al op meteen zelf op tv een op tv ingreep doen! Jorien is al met een aantal op weken niet meer door in het ziekenhuis van te vinden: zij loopt in een met coschap bij de huisarts. uit En daar gaat het er naar de heel anders aan toe dan in in het tijdens ziekenhuis...

Het wel van en wee van zes naar coassistenten in in het op tv Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om in chirurg te uit worden. Na het coschap een in het het verpleeghuis op tv is hij dan ook enorm het blij met zijn het de stage die hij uit nu loopt op tv op de afdeling van orthopedie. door Want orthopedie betekent veel snijden! op Jorien verlaat het de ziekenhuis voor op tv vier weken, tijdens zij gaat coschappen lopen bij met een huisartsenpraktijk in het Heeten. Lotte zit in het haar tweede in week een MDL. Ze had de van tevoren niet gedacht dat uit ze maag-, darm- op tv en een lever-ziekten zo leuk zou vinden. Daarom op tv vindt ze het uit ook extra belangrijk tijdens uit om het consult van vandaag van goed met te doen. Haar begeleidend uit arts zal haar hierop gaan met van beoordelen en deze beoordeling naar weegt zwaar voor door haar eindcijfer!

Het een wel en wee op tv van zes coassistenten het in het met Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem tijdens op sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan door bereidt tijdens zich voor naar op een belangrijk van consult onder toeziend oog van haar tijdens begeleidend arts. met Maar tijdens minstens zo spannend is de tijdens presentatie tijdens die ze aan het van einde van de de dag moet op houden voor de hele vakgroep. naar Ook door Willem mag op het de valreep laten zien wat hij van het de afgelopen weken uit geleerd heeft. Tijdens het in spreekuur komt het nu echt uit aan op zijn tijdens communicatie vaardigheden, tijdens en in de OK op tv van ligt het lot op van een patiënt in zijn een handen. Jonathan maakt door zich, na in een dag vol ingewikkelde cases naar op een de poli, op de voor de door eindbeoordeling. Hij wil dolgraag KNO-arts worden op uit dus een mooi tijdens eindcijfer is voor met hem essentieel!

In in De Echte Coassistent volgen met we het naar wel en uit wee van 6 coassistenten op in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag een beseft de door geboren chirurg Joost het dat het verpleeghuis hem met meer te een bieden naar heeft dan hij vooraf op tv dacht. Op de zijn laatste dag lopen de door emoties hoog de op. Willem is de nog wat onwennig als in hij voor het eerst de met begint op de afdeling dermatologie. Is de zijn kennis op uit de collegebanken een wel voldoende? Jorien naar is bijna klaar in met haar geliefde in coschap van gynaecologie, op de valreep op assisteert ze nog bij een tijdens keizersnee. En aan door het naar einde van tijdens de dag stelt gynaecoloog met dr. Schierbeek haar onverwacht op door de de proef.

Het wel op tv en wee van door zes coassistenten door in het Deventer Ziekenhuis. de De ijverige Suzan met is op tv bijna klaar bij MDL (maag-darm een en leverziekten) en met dat betekent veel door zelfstandige consulten. in Jonathan weet bijna naar zeker dat de hij KNO-arts wil worden, daarom het gaat hij voor de het tweede het keer coschappen op tv lopen op deze met afdeling. Komen zijn hooggespannen het verwachtingen uit? Lotte wordt naar op de afdeling met chirurgie door haar met begeleidend arts van zwaar op de proef gesteld uit tijdens een van operatie.

Het wel met en met wee van zes door coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. op Jorien uit loopt voor het eerst mee tijdens op de zwangerenpoli van het de afdeling gynaecologie. op tv op Zij gaat voor het eerst met in haar leven tijdens een echo van maken en dat valt nog op niet mee. de Lotte tijdens is al een tijdje bezig het op de afdeling chirurgie. van Ze hoopt dat de op tv ze snel zelf mag snijden. Joost een droomt ervan door om chirurg te met worden, op tv daarom is zijn verplichte een coschap in het verpleeghuis van wel even door wennen.

juni 2021
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!