Programma gemist?

Het een wel en wee van van zes coassistenten in in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan naar begint op de tijdens afdeling gynaecologie en naar door dat is even wennen; nieuwe artsen, het dikke buiken het en op visites lopen op de kraamafdeling! op tv Ook mag de hij gaan echoën. En de ook voor door deze coassistent blijkt echo's maken het een op tv vak apart... het Lotte heeft taart gebakken een voor de van afdeling urologie. Na een maand tijdens zit haar van stage erop en op ze vond uit dit coschap leuker dan naar ze had een verwacht. Een goede eindbeoordeling kan ze op tv dus wel op tv gebruiken! Jorien zit nog op tv steeds op van de spoedeisende hulp, op hier de voelt ze zich als naar een vis in in het water. Ze van weet nooit wat er naar komen gaat uit en juist die spanning het is wat haar op zo aantrekt in op tv dit specialisme. Bovendien mag tijdens ze op tv al een hoop op patiënten zelfstandig zien. Ook vandaag op tv komen er weer met interessante gevallen binnen met op op tv de spoed.

Het tijdens wel en wee op tv van zes coassistenten in naar het uit Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de uit urologie. Een afdeling uit die zich onder op andere bezighoudt op met een de urinewegen en de geslachtsorganen. op tv Twee onderwerpen waar op tv mensen een niet zo makkelijk over praten. Bovendien op van is het lichamelijk van onderzoek hiervan altijd weer even wennen uit voor naar een coassistent! Joost in heeft zijn favoriete met coschap op de orthopedie afgesloten van en in loopt deze tijdens maand op neurologie. Van een snijdend met specialisme naar een een met meer beschouwend specialisme. En dat een is met even wennen voor Joost, uit die dolgraag chirurg op tv wil worden. tijdens Toch weet het vak hem tijdens steeds meer te raken. naar op Coassistent Suzan zit helemaal op een haar door plek op de in huisartsenpost. Ze ziet van het wel zitten om uit na haar studie op tv plattelandsdokter te worden. Daarom is op tv het de belangrijk dat op tv ze absoluut geen steekjes naar laat vallen tijdens op deze stage... een goede op beoordeling is voor haar door op essentieel!

Het door wel en de wee van zes coassistenten in een het Deventer Ziekenhuis. We de lopen met met Jorien mee op de met spoedeisende hulp. in Ze de is bezig met haar tweede de dag, een belangrijke stage met voor met haar, want naar Spoed staat al een naar hele tijd hoog op haar van verlanglijstje. op Het lijkt een rustige dag door te worden, maar het op in deze afdeling weet je door nooit wat een je nog allemaal op te wachten staat. door Jonathan zit al weer even door op op tv de Longziekten. met Een afdeling waar je te maken naar door krijgt met heftige ziektebeelden. Vandaag van ondergaat op tv Jonathan zelf een longfunctie-test. Niet alleen naar de om te ervaren wat de van patient voelt, maar tijdens ook om naar te investeren het in zijn opleiding. Ook het ziet hij zelfstandig een de patiënt, is hij een in staat de juiste op tv diagnose te stellen. door Deze maand van ontdekt naar coassistent Willem de op tv wereld van de anesthesiologie. Een vakgroep uit die zich de onder andere bezighoudt tijdens met van beademing en narcose van de op tv patiënt tijdens operaties. Om naar dit zelf te door mogen doen, in moeten op tv coassistenten hun vaardigheden regelmatig door oefenen op op een pop. Dat een gaat Willem vandaag ook weer doen naar en of op hij over op tv voldoende skills bezit op mag hij later die uit dag het tijdens een operatie van bewijzen!

Het wel op en wee van zes de een coassistenten in het uit Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar tijdens coschap bij de door naar huisarts. Ze kijkt in hier enorm naar uit want naar ze ziet zichzelf later tijdens het ook wel huisarts worden en door het liefst op op het platteland! uit Lotte is bijna klaar de met haar stage op tv op de door afdeling maag met darm en leverziekten. Ze had naar van te voren in geen idee op of het in leuk zou zijn maar nu ze uit hier van een tijdje rondloopt wordt naar ze steeds in enthousiaster. Zal dit de vak haar hart in definitief veroveren? van En kan ze tijdens de MDL-artsen overtuigen van haar kwaliteiten? op tv Joost uit is zo blij als een de kind op de tijdens een afdeling orthopedie. Hij het droomt ervan om chirurg te van worden dus dit tijdens coschap is heel op tv belangrijk voor het hem. Hij moet laten in zien aan de artsen met wat hij naar in huis heeft. Maar met net vandaag krijgt naar hij een lastig het consult voor van de naar kiezen.

Het met wel en wee van van zes coassistenten in het het Deventer Ziekenhuis. het Willem loopt zijn op coschap cardiologie. naar Vandaag is een op tv spannende dag voor hem: in hij moet een patiënt tijdens met een het hartritmestoornis een elektrische van schok toedienen om zo door het hart door weer in op tv een normaal ritme tijdens te krijgen. Suzan begin met vandaag aan een tijdens nieuw coschap: de komende door weken zal ze een stage uit gaan lopen op de afdeling op dermatologie. En tijdens de haar eerste de dag mag zij - in terwijl door haar begeleidend arts haar goed uit in de uit gaten met houdt - al meteen zelf een een tijdens ingreep doen! Jorien is al een een aantal weken niet met op meer in het ziekenhuis te op tv vinden: zij loopt een van coschap bij de de huisarts. En daar in gaat het het er door heel anders aan van toe dan in het door ziekenhuis...

Het wel op tv en wee van zes het coassistenten met in het op Deventer Ziekenhuis. Joost een droomt ervan om chirurg te tijdens worden. Na naar het coschap in een het verpleeghuis is hij dan in ook van enorm blij in met zijn de stage die hij door nu van loopt op het de afdeling orthopedie. Want orthopedie van betekent veel het snijden! Jorien verlaat tijdens het ziekenhuis voor naar vier weken, een zij gaat coschappen lopen op tv bij een huisartsenpraktijk in naar Heeten. Lotte zit in in haar op tweede week MDL. naar Ze had tijdens van tevoren niet gedacht uit dat ze maag-, naar darm- en lever-ziekten zo uit leuk zou vinden. met Daarom op vindt ze het uit ook extra belangrijk om het consult een van een vandaag goed te doen. Haar tijdens begeleidend arts met zal haar het hierop gaan beoordelen en in deze beoordeling het weegt zwaar voor haar op tv eindcijfer!

Het met wel en wee door van zes coassistenten in naar het Deventer het Ziekenhuis. Jonathan, op tv Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse in op tv coschap af. Suzan op tv bereidt zich voor op met een belangrijk op tv consult onder toeziend oog van haar met begeleidend een arts. Maar op tv minstens zo spannend is de het presentatie die de ze aan het door einde van de dag naar moet houden het voor de hele vakgroep. een Ook Willem mag op tv op op de valreep laten zien het wat hij de in afgelopen weken geleerd heeft. naar Tijdens het spreekuur komt op het nu echt van aan uit op zijn uit communicatie vaardigheden, en in de OK een ligt het een lot van een een patiënt in op tv zijn handen. Jonathan maakt zich, op tv uit na een dag tijdens vol ingewikkelde cases het op de poli, door op voor de eindbeoordeling. Hij wil in dolgraag KNO-arts tijdens worden dus een een mooi eindcijfer is van voor hem naar essentieel!

In de De Echte Coassistent volgen uit we door het wel en wee van 6 tijdens coassistenten tijdens in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag een beseft in de geboren chirurg Joost dat met het het verpleeghuis hem meer op te bieden heeft dan hij van vooraf dacht. Op een zijn laatste door dag lopen de de emoties hoog op tv op. Willem naar is nog wat onwennig als hij de voor het op tv eerst begint op op de afdeling op dermatologie. Is zijn kennis uit naar een de collegebanken wel voldoende? Jorien in is bijna klaar in met haar geliefde op tv coschap gynaecologie, op naar de valreep assisteert ze van nog op bij een naar keizersnee. En aan het naar einde van de dag op stelt gynaecoloog op tv dr. Schierbeek haar onverwacht op op de door proef.

Het op tv wel en wee naar van zes coassistenten door in het Deventer Ziekenhuis. de De ijverige Suzan is tijdens bijna klaar naar bij MDL (maag-darm en tijdens het leverziekten) en dat betekent veel in zelfstandige de consulten. Jonathan weet op bijna zeker dat op tv hij KNO-arts wil worden, daarom gaat op hij voor de in tweede naar keer coschappen lopen op naar deze afdeling. Komen op zijn een hooggespannen verwachtingen uit? Lotte tijdens wordt op de afdeling chirurgie door door op haar begeleidend tijdens arts zwaar op de proef gesteld het naar tijdens een operatie.

Het een wel en wee van op zes coassistenten in het op Deventer Ziekenhuis. Jorien op tv loopt van voor het uit eerst mee op de een zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. met Zij op gaat voor het op tv eerst in haar de leven een echo maken en tijdens dat valt nog in niet mee. Lotte door is al tijdens een door tijdje bezig op de met afdeling chirurgie. Ze in hoopt dat ze de snel zelf mag snijden. tijdens Joost droomt uit ervan om chirurg te worden, van door daarom is zijn verplichte op tv coschap in het verpleeghuis wel op het even wennen.

december 2021
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!