Programma gemist?

Het door wel en wee op tv van zes coassistenten in het op tv Deventer Ziekenhuis. Jonathan door de begint op de op afdeling gynaecologie en in dat is even wennen; nieuwe het artsen, dikke buiken en een door visites lopen op de kraamafdeling! met Ook mag hij in gaan echoën. En door ook het voor deze coassistent blijkt echo's van maken tijdens een vak apart... tijdens Lotte heeft taart gebakken de voor de afdeling urologie. een Na een naar maand zit de haar stage erop en ze vond door dit op tv coschap leuker dan ze had uit verwacht. Een goede door eindbeoordeling op tv kan ze dus wel op tv gebruiken! Jorien in zit nog tijdens steeds op de spoedeisende hulp, hier op voelt ze zich uit als een het vis in tijdens het water. Ze weet nooit naar door wat er komen gaat en in juist die spanning van is wat haar zo naar aantrekt door in dit door specialisme. Bovendien mag ze al uit een hoop patiënten zelfstandig op zien. op Ook vandaag komen er weer door interessante naar gevallen binnen het op de spoed.

Het in wel en wee van op tv zes coassistenten in het op Deventer een Ziekenhuis. Lotte op tv begint op de naar urologie. Een afdeling die naar zich onder andere bezighoudt naar met de urinewegen en de de de geslachtsorganen. Twee onderwerpen op tv waar mensen naar niet zo makkelijk over praten. Bovendien een het is het lichamelijk onderzoek hiervan op tv altijd de weer even wennen voor een uit coassistent! Joost van heeft zijn op tv favoriete coschap op op de orthopedie afgesloten en loopt deze een uit maand op neurologie. Van een een snijdend specialisme naar een het meer de beschouwend specialisme. op tv En dat is even op tv wennen voor Joost, die van dolgraag chirurg een wil worden. Toch tijdens weet het door vak hem steeds meer te uit raken. Coassistent Suzan zit naar helemaal op haar tijdens plek op de op tv huisartsenpost. op Ze ziet het wel zitten van tijdens om na haar studie uit plattelandsdokter te worden. de Daarom is het belangrijk dat een ze de absoluut geen steekjes laat in vallen tijdens van deze stage... uit een goede beoordeling is voor haar tijdens met essentieel!

Het naar wel en door wee van zes coassistenten het in het met Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien uit mee op de op spoedeisende hulp. met Ze is op tv bezig met haar tweede dag, de een belangrijke stage door voor haar, want door Spoed staat door al een hele tijd in hoog op haar in verlanglijstje. Het lijkt uit een rustige op tv dag te het worden, maar met op deze afdeling weet je van nooit wat je van nog allemaal te wachten op staat. Jonathan met zit al weer van even op tijdens de Longziekten. Een afdeling waar met op tv je te maken krijgt met de heftige ziektebeelden. van Vandaag ondergaat Jonathan zelf een een longfunctie-test. in Niet alleen om te ervaren naar op tv wat de patient voelt, naar maar ook om in te investeren in zijn opleiding. uit Ook ziet hij uit met zelfstandig een patiënt, is hij het in op staat de juiste diagnose te stellen. uit Deze maand een ontdekt coassistent Willem op tv de naar wereld van de anesthesiologie. Een naar vakgroep die een zich onder andere de bezighoudt met beademing in en narcose door van de patiënt tijdens operaties. Om in dit de zelf te mogen van doen, moeten coassistenten hun vaardigheden naar regelmatig uit oefenen op het een pop. Dat gaat Willem vandaag van ook weer doen van en of hij tijdens over voldoende skills tijdens naar bezit mag hij later op die dag tijdens de een operatie uit bewijzen!

Het wel en uit wee naar van zes coassistenten het in het Deventer Ziekenhuis. Suzan door begint aan haar op tijdens coschap bij de huisarts. Ze kijkt naar hier enorm de naar uit uit want ze ziet door zichzelf later ook tijdens wel huisarts naar worden en het liefst op het uit platteland! Lotte is naar de bijna klaar met van haar stage op de naar afdeling maag darm en leverziekten. uit Ze in had van te voren een geen uit idee of het leuk zou zijn door maar op tv nu ze een hier een tijdje rondloopt wordt ze het steeds enthousiaster. Zal de in dit vak haar hart definitief veroveren? van En de kan ze de MDL-artsen op tv overtuigen van door haar kwaliteiten? door Joost is zo blij als door een kind uit op de afdeling door orthopedie. Hij met droomt ervan om chirurg te worden naar dus op dit coschap het is heel belangrijk uit voor hem. Hij moet laten zien van aan de artsen de wat hij in de huis de heeft. Maar net naar vandaag krijgt hij een op tv lastig consult voor het de op tv kiezen.

Het uit wel en wee van zes op tv coassistenten in de het Deventer Ziekenhuis. de Willem loopt zijn door coschap de cardiologie. Vandaag is een spannende het dag voor tijdens hem: hij moet een een patiënt de met een hartritmestoornis door een elektrische schok toedienen op om zo het hart met weer in een naar normaal ritme te krijgen. een Suzan begin vandaag uit aan een nieuw naar door coschap: de komende van weken zal ze stage tijdens gaan lopen tijdens op de afdeling op tv dermatologie. En tijdens haar eerste tijdens dag mag het zij - terwijl haar begeleidend de van arts haar goed in uit de gaten houdt de - al meteen op tv zelf een uit ingreep doen! Jorien de is al een aantal in weken niet een meer in het ziekenhuis te naar vinden: zij loopt een door coschap door bij de op huisarts. En daar het gaat het er heel tijdens anders aan toe tijdens dan in het op tv ziekenhuis...

Het wel op en wee van van zes coassistenten in het de Deventer Ziekenhuis. Joost de met droomt ervan om chirurg te worden. tijdens Na het coschap op tv in het verpleeghuis uit is van hij dan ook enorm in blij met zijn met de op tv stage die hij nu loopt uit op de afdeling tijdens orthopedie. Want orthopedie betekent naar veel snijden! Jorien naar verlaat de het ziekenhuis voor door vier weken, met zij gaat coschappen lopen tijdens bij een huisartsenpraktijk in Heeten. door een Lotte zit in met haar tweede week op tv MDL. Ze had van tevoren niet de gedacht dat ze een maag-, van darm- en lever-ziekten zo op tv leuk tijdens zou vinden. Daarom vindt ze het in ook door extra belangrijk om op tv het consult van met vandaag goed te doen. Haar de begeleidend arts zal in haar hierop van gaan beoordelen de en deze beoordeling de weegt zwaar met voor haar eindcijfer!

Het wel op en wee van zes uit coassistenten in door het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, de Suzan naar en Willem van sluiten hun maandelijkse coschap af. het Suzan bereidt zich op voor op een belangrijk op tv consult onder op tv toeziend uit oog van haar begeleidend arts. van Maar minstens zo het spannend is in de presentatie die ze in aan het einde tijdens van de dag moet uit houden voor naar de hele vakgroep. Ook tijdens door Willem mag op de de valreep laten door zien wat hij in de afgelopen weken geleerd heeft. Tijdens de het spreekuur komt het het het nu echt aan op in zijn communicatie met vaardigheden, en in de het OK het ligt het lot met van een patiënt in zijn in handen. Jonathan maakt op zich, van na een dag vol ingewikkelde cases op op de met poli, op in voor de eindbeoordeling. Hij wil de dolgraag KNO-arts een worden de dus een mooi eindcijfer is in voor hem tijdens essentieel!

In De met Echte Coassistent volgen we door het met wel en een wee van 6 coassistenten in op tv het Deventer van Ziekenhuis. Vandaag beseft de een geboren chirurg Joost dat een het verpleeghuis hem naar meer op te bieden heeft dan hij de vooraf dacht. de Op zijn laatste door dag in lopen de emoties hoog op. op tv Willem het is nog wat naar onwennig als hij met voor het eerst met begint op de afdeling met dermatologie. Is zijn kennis door uit de op collegebanken wel voldoende? uit Jorien is bijna klaar een met haar de geliefde coschap gynaecologie, op de de valreep assisteert op ze het nog bij een keizersnee. En aan een het tijdens einde van naar de dag stelt gynaecoloog dr. uit Schierbeek een haar onverwacht op de het proef.

Het wel en de wee van met zes coassistenten van in het Deventer Ziekenhuis. een De ijverige Suzan op is bijna klaar bij tijdens MDL (maag-darm van en leverziekten) en dat op tv het betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet met bijna zeker uit dat hij KNO-arts de wil worden, daarom gaat van hij voor de naar tweede keer met coschappen op tv lopen op deze afdeling. Komen een zijn hooggespannen verwachtingen uit? tijdens Lotte wordt door op de afdeling in chirurgie door haar begeleidend van arts zwaar op door de proef tijdens gesteld in tijdens een operatie.

Het uit wel en wee van van zes coassistenten in naar het van Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt naar voor het van eerst mee op de zwangerenpoli van in de afdeling gynaecologie. de Zij van gaat voor een het eerst in haar naar leven een echo maken het en dat valt tijdens nog niet met mee. Lotte is al een de tijdje bezig op door de afdeling chirurgie. een een Ze hoopt dat ze snel in zelf mag een snijden. Joost door droomt ervan om uit chirurg te worden, daarom is van zijn verplichte op coschap in met het verpleeghuis wel even door wennen.

januari 2019
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord