Programma gemist?

Het wel en naar wee van de zes coassistenten in in het Deventer van Ziekenhuis. Jonathan in begint op de afdeling gynaecologie en naar dat is even het wennen; nieuwe artsen, naar het dikke buiken en op tv visites lopen op de de kraamafdeling! Ook mag hij gaan uit uit echoën. En ook voor deze van coassistent blijkt echo's maken met naar een vak apart... Lotte heeft met taart door gebakken voor de afdeling op tv urologie. Na een maand uit zit haar stage erop het en een ze vond dit coschap leuker door een dan ze had naar verwacht. Een goede een eindbeoordeling kan ze dus wel gebruiken! van Jorien de zit nog steeds het op de spoedeisende met hulp, hier voelt ze zich op als een een vis in het water. uit tijdens Ze weet nooit wat er tijdens komen een gaat en juist het die spanning is wat haar zo het aantrekt tijdens in dit specialisme. Bovendien mag tijdens ze al een van door hoop patiënten zelfstandig zien. op tv Ook vandaag komen er de weer interessante het gevallen binnen op de met spoed.

Het op tv wel en wee van zes door coassistenten in naar het een Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op uit de urologie. het Een afdeling die op tv zich onder andere bezighoudt met uit de urinewegen en met de geslachtsorganen. Twee tijdens onderwerpen met waar mensen niet zo op makkelijk over praten. Bovendien het is het lichamelijk op onderzoek naar hiervan altijd een weer even wennen voor door een coassistent! Joost heeft van zijn favoriete coschap op naar de orthopedie afgesloten een en loopt deze naar maand op tijdens neurologie. Van een snijdend op tv specialisme naar op een meer beschouwend door specialisme. En op dat is even wennen voor naar Joost, die dolgraag in chirurg wil worden. het Toch weet het uit op tv vak hem steeds meer in te raken. Coassistent in Suzan zit helemaal op het haar plek op op de een huisartsenpost. Ze ziet het wel van zitten om na haar het studie van plattelandsdokter te in worden. Daarom is het belangrijk dat op tv ze absoluut naar geen steekjes naar laat vallen uit tijdens deze stage... een uit goede beoordeling is voor haar op tv het essentieel!

Het wel en op wee door van zes tijdens coassistenten in het op Deventer Ziekenhuis. We lopen tijdens met Jorien in mee op de spoedeisende hulp. Ze met is bezig met door haar tijdens tweede dag, een belangrijke van stage voor naar haar, want Spoed staat de al een hele tijd op op tv hoog op haar verlanglijstje. in Het lijkt een rustige naar dag te worden, in maar op deze door afdeling weet naar je nooit wat in je nog allemaal op tv te wachten staat. door Jonathan zit de al weer even op de Longziekten. tijdens Een afdeling van waar je te maken een krijgt op met heftige ziektebeelden. Vandaag uit ondergaat de Jonathan zelf een longfunctie-test. Niet met alleen om een te ervaren wat tijdens de patient voelt, maar ook door om van te investeren in de zijn opleiding. Ook met ziet hij zelfstandig op een patiënt, tijdens is hij in staat de op tv juiste diagnose te een stellen. Deze maand naar ontdekt coassistent door Willem de wereld van de uit anesthesiologie. Een vakgroep op tv die zich door onder naar andere bezighoudt met beademing een en narcose van de patiënt uit tijdens operaties. Om uit dit zelf naar te met mogen doen, moeten uit coassistenten hun vaardigheden het regelmatig oefenen op een tijdens pop. Dat gaat tijdens Willem vandaag ook het weer doen en of hij met over voldoende naar skills bezit mag met hij met later die dag het tijdens een operatie naar bewijzen!

Het wel en van wee van zes uit coassistenten in het in Deventer Ziekenhuis. op Suzan begint aan door haar coschap in bij de huisarts. een Ze kijkt hier enorm naar naar uit met want ze ziet op zichzelf later ook met wel huisarts worden en een het liefst tijdens op het platteland! Lotte is een de bijna klaar met haar uit stage op de tijdens afdeling maag darm het en leverziekten. in Ze had van te in voren geen idee of het in leuk zou tijdens zijn maar nu op tv ze hier op tv een tijdje naar rondloopt wordt ze steeds van enthousiaster. Zal de dit vak haar door hart definitief veroveren? op En kan ze de MDL-artsen overtuigen met de van haar kwaliteiten? Joost is zo de blij een als een van kind op de afdeling tijdens orthopedie. Hij droomt ervan om een naar chirurg te worden dus uit dit coschap is heel belangrijk het op voor hem. Hij een moet laten zien aan de artsen in naar wat hij in tijdens huis heeft. Maar net vandaag op krijgt uit hij een lastig van consult voor de van kiezen.

Het tijdens wel en wee van in zes coassistenten de in het het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap op cardiologie. Vandaag uit is een spannende tijdens dag voor hem: de hij moet op tv een patiënt in met een hartritmestoornis een elektrische uit schok toedienen op om zo het hart een weer een in een normaal ritme tijdens te krijgen. Suzan begin op tv vandaag aan een door nieuw coschap: op tv de komende de weken zal ze stage het gaan lopen op van de afdeling dermatologie. naar En tijdens haar eerste dag op tv in mag zij - terwijl haar begeleidend uit door arts haar goed door in de gaten houdt - het al meteen zelf in een ingreep van doen! Jorien is door al een aantal weken naar niet meer in het op tv ziekenhuis te vinden: naar zij loopt een door coschap van bij de door huisarts. En daar gaat het op er heel anders aan op tv met toe dan in het door ziekenhuis...

Het uit wel en met wee van zes coassistenten in uit het Deventer naar Ziekenhuis. Joost droomt een ervan om chirurg te worden. tijdens Na naar het coschap met in het verpleeghuis is hij van dan ook enorm blij de met een zijn de in stage die hij nu een loopt op de afdeling orthopedie. de Want orthopedie met betekent veel snijden! in Jorien in verlaat het ziekenhuis naar voor vier weken, naar zij gaat coschappen lopen op tv bij een huisartsenpraktijk in in Heeten. door Lotte zit in haar een tweede week MDL. met Ze had van tevoren op niet gedacht dat ze naar met maag-, darm- en een lever-ziekten zo leuk zou op tv vinden. Daarom op vindt ze het ook uit extra belangrijk om naar het consult van in vandaag goed te doen. Haar het begeleidend arts zal het haar door hierop gaan het beoordelen en deze beoordeling weegt van zwaar voor haar uit eindcijfer!

Het wel uit en uit wee van zes coassistenten in door het Deventer door Ziekenhuis. Jonathan, Suzan in en Willem het sluiten hun maandelijkse coschap af. tijdens Suzan bereidt zich voor op tv op van een belangrijk consult onder toeziend door oog door van haar begeleidend arts. Maar een minstens naar zo spannend is uit de presentatie het die ze aan het einde naar van door de dag moet houden voor de uit hele uit vakgroep. Ook Willem het mag op de valreep laten op zien wat van hij de afgelopen weken een naar geleerd heeft. Tijdens het spreekuur komt een op tv het nu echt aan op zijn naar communicatie vaardigheden, de en in de OK in ligt het lot van van een patiënt in in naar zijn handen. Jonathan maakt op zich, het na een dag vol ingewikkelde een cases op tv op de poli, op voor tijdens de eindbeoordeling. Hij wil op uit dolgraag KNO-arts worden op tv dus een mooi eindcijfer is voor van hem door essentieel!

In de De Echte de Coassistent volgen we het wel en van wee de van 6 tijdens coassistenten in het Deventer naar Ziekenhuis. Vandaag beseft het de geboren chirurg een Joost dat het door verpleeghuis hem meer te bieden met in heeft dan hij tijdens vooraf dacht. Op zijn laatste in dag lopen de emoties van hoog met op. Willem is nog op wat onwennig op als hij voor het eerst het door begint op de afdeling dermatologie. de Is van zijn kennis uit een de collegebanken wel voldoende? Jorien is de bijna op klaar met haar uit geliefde coschap gynaecologie, uit op de valreep naar assisteert ze door nog bij een keizersnee. En naar aan het van einde van de dag naar stelt gynaecoloog dr. met Schierbeek uit haar onverwacht op de de proef.

Het wel en het wee van van zes in coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De in van ijverige Suzan is bijna klaar op tv bij MDL (maag-darm en in naar leverziekten) en dat betekent het veel zelfstandige consulten. Jonathan op weet bijna het zeker dat de hij KNO-arts wil worden, van daarom gaat hij voor uit de tweede keer coschappen een tijdens lopen op deze afdeling. van Komen zijn hooggespannen verwachtingen uit? op tv Lotte wordt op op op tv de afdeling chirurgie door haar begeleidend naar arts zwaar door op de proef gesteld uit door tijdens een operatie.

Het wel en door wee van zes door coassistenten tijdens in het Deventer Ziekenhuis. naar Jorien loopt uit voor het naar eerst mee op de het zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. een uit Zij gaat voor het eerst in een haar leven een van echo naar maken en in dat valt nog uit niet mee. Lotte door is al een tijdje bezig op van een de afdeling chirurgie. Ze hoopt het dat met ze snel zelf met mag snijden. Joost droomt ervan om op met chirurg te worden, daarom is met zijn verplichte coschap tijdens in naar het verpleeghuis wel even naar wennen.

november 2018
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord