Programma gemist?

Het op tv wel en wee op tv van zes coassistenten uit in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan uit begint op de van afdeling gynaecologie tijdens en dat is even tijdens wennen; nieuwe artsen, uit van dikke buiken en visites lopen op naar de kraamafdeling! Ook op uit mag hij gaan naar echoën. En ook voor de deze coassistent blijkt echo's met maken een vak apart... op tv met Lotte heeft taart gebakken met voor de afdeling op urologie. Na uit een maand zit uit haar stage erop en van ze vond dit de coschap leuker dan uit ze had uit verwacht. Een goede het eindbeoordeling kan ze dus wel gebruiken! het Jorien zit tijdens nog steeds tijdens op de spoedeisende op tv hulp, hier voelt ze zich op als uit een vis op in het water. Ze weet nooit een wat op tv er komen gaat en juist het op tv die spanning is wat de haar zo uit aantrekt in dit specialisme. tijdens Bovendien mag ze al door een hoop patiënten zelfstandig de een zien. Ook vandaag komen met er weer interessante uit gevallen binnen op de op spoed.

Het een wel en wee van op zes coassistenten in door het Deventer Ziekenhuis. door Lotte begint op de in urologie. Een in afdeling naar die zich onder in andere bezighoudt met de urinewegen van en de geslachtsorganen. van Twee uit onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk met over praten. met Bovendien de is het lichamelijk op tv onderzoek hiervan altijd weer even wennen door op tv voor een coassistent! van Joost heeft zijn favoriete coschap op de de het orthopedie afgesloten en loopt deze met maand op door neurologie. de Van een snijdend specialisme naar in een meer beschouwend het specialisme. in En dat is naar even wennen voor Joost, in die dolgraag chirurg de wil worden. Toch weet het naar vak uit hem steeds meer te naar raken. Coassistent Suzan tijdens zit helemaal op tijdens haar plek op op de huisartsenpost. Ze op tv ziet het het wel zitten om na uit haar studie op tv plattelandsdokter te naar worden. Daarom is het met belangrijk dat ze in absoluut geen op steekjes laat vallen tijdens de deze stage... van een goede beoordeling is voor op tv haar in essentieel!

Het een wel en wee van zes in coassistenten op tv in het uit Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien op mee door op de spoedeisende hulp. op Ze is bezig met van haar tweede naar dag, een belangrijke stage uit voor haar, uit want Spoed staat al de een hele tijd op hoog op op tv haar verlanglijstje. uit Het lijkt een van rustige dag te worden, in maar op een deze afdeling weet je uit nooit op wat je nog allemaal te van wachten staat. Jonathan zit op al weer door even op de Longziekten. op Een afdeling waar uit je tijdens te maken krijgt met heftige op ziektebeelden. Vandaag ondergaat in Jonathan naar zelf een longfunctie-test. Niet het alleen om te op ervaren wat door de patient door voelt, maar ook de om te investeren in zijn opleiding. uit Ook ziet de hij uit zelfstandig een patiënt, is hij tijdens in staat tijdens de juiste uit diagnose te stellen. Deze van maand ontdekt coassistent Willem op de van wereld van de anesthesiologie. op Een vakgroep die op tv zich onder de andere bezighoudt met de beademing en narcose van de patiënt op tv met tijdens operaties. Om dit zelf op tv te uit mogen doen, moeten coassistenten hun vaardigheden in regelmatig oefenen op op tv een pop. Dat een in gaat Willem vandaag ook weer doen in en of hij uit met over voldoende skills door bezit mag hij later de die dag tijdens een van operatie uit bewijzen!

Het naar wel en in wee van zes van coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. uit Suzan begint aan uit haar coschap met bij de met huisarts. Ze kijkt hier enorm op tv naar door uit want ze ziet zichzelf met later ook wel huisarts tijdens worden en met het liefst op van het platteland! in Lotte is het bijna klaar met haar stage op tv op de afdeling maag een darm en leverziekten. met op Ze had van te tijdens voren geen idee of het van leuk tijdens zou zijn maar tijdens nu ze een hier een tijdje rondloopt wordt tijdens ze steeds enthousiaster. Zal op dit vak haar naar hart van definitief veroveren? En kan ze naar de naar MDL-artsen overtuigen met van haar kwaliteiten? in Joost is zo blij als op tv een kind op tijdens de tijdens afdeling orthopedie. Hij droomt ervan op om chirurg te worden het van dus dit coschap is een heel belangrijk het voor hem. Hij moet naar laten zien uit aan de artsen wat de hij in huis heeft. Maar uit net vandaag krijgt op hij een lastig op tv consult een voor de een kiezen.

Het met wel en wee van zes het coassistenten het in het Deventer tijdens Ziekenhuis. Willem loopt uit zijn coschap in cardiologie. Vandaag is een het spannende dag voor hem: de hij moet op een patiënt een met een hartritmestoornis een elektrische schok op tv door toedienen om zo het door hart weer een in een normaal ritme op te krijgen. Suzan in begin vandaag aan een nieuw naar coschap: de komende van weken zal op tv ze stage gaan naar lopen op door de afdeling met dermatologie. En tijdens op haar eerste dag mag zij - het terwijl met haar begeleidend arts haar goed van in de naar gaten houdt - al de op tv meteen zelf een ingreep doen! een Jorien is al een uit aantal weken niet met meer in van het ziekenhuis te de vinden: zij loopt een door coschap tijdens bij de huisarts. En van daar gaat het op tv er heel uit anders aan toe dan in op tv het door ziekenhuis...

Het een wel en wee van zes door coassistenten tijdens in het Deventer Ziekenhuis. Joost met op droomt ervan om chirurg te met worden. Na het naar coschap in het verpleeghuis het tijdens is hij dan ook enorm de blij met zijn tijdens de stage die hij door nu loopt van op de afdeling op tv orthopedie. Want op tv orthopedie betekent tijdens veel snijden! Jorien verlaat het op ziekenhuis voor met vier weken, zij gaat het coschappen lopen bij een naar huisartsenpraktijk in uit Heeten. door Lotte zit in in haar tweede week MDL. Ze in had van tevoren niet naar gedacht dat ze door maag-, darm- en naar lever-ziekten zo in leuk door zou vinden. Daarom vindt uit ze het ook extra van belangrijk om in het consult het van vandaag goed te een doen. Haar begeleidend naar arts zal haar hierop tijdens gaan op tv beoordelen en deze beoordeling weegt zwaar op tv voor haar op tv eindcijfer!

Het tijdens wel en het wee van zes coassistenten het in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, uit Suzan het en Willem sluiten hun op tv maandelijkse coschap het af. Suzan op bereidt zich voor op een belangrijk van een consult onder toeziend de oog van haar een begeleidend arts. Maar door minstens zo spannend uit is de presentatie een die ze aan het einde op tv van de dag moet van uit houden voor de door hele vakgroep. Ook Willem mag op op tv de valreep het laten zien wat hij het de in afgelopen weken met geleerd heeft. Tijdens in het spreekuur komt van het nu echt aan op zijn in communicatie vaardigheden, een en in de op tv OK ligt het op tv lot van een met patiënt door in zijn handen. Jonathan maakt zich, een na op een dag het vol ingewikkelde cases op de naar poli, op op voor de eindbeoordeling. Hij wil van dolgraag door KNO-arts worden dus met een mooi eindcijfer met is voor hem op essentieel!

In in De Echte Coassistent volgen we van het wel tijdens en wee van met 6 door coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag op beseft de geboren met chirurg het Joost dat het verpleeghuis hem uit meer door te bieden heeft op tv dan hij een vooraf dacht. Op zijn laatste uit dag lopen de de emoties hoog op. Willem in is met nog wat onwennig de als hij voor door het eerst het begint op de afdeling dermatologie. Is het zijn kennis met uit de collegebanken wel een voldoende? Jorien is van in bijna klaar met het haar geliefde coschap gynaecologie, een op de valreep assisteert van ze van nog bij een keizersnee. En aan de het einde van uit de dag stelt het het gynaecoloog dr. Schierbeek haar onverwacht van op de het proef.

Het in wel en wee van zes op tv coassistenten op in het Deventer Ziekenhuis. tijdens De ijverige Suzan is van tijdens bijna klaar bij MDL (maag-darm door en leverziekten) en dat in betekent veel zelfstandige op tv consulten. uit Jonathan weet bijna de zeker dat hij KNO-arts wil naar op worden, daarom gaat de hij voor de tweede keer coschappen tijdens lopen op van deze door afdeling. Komen zijn hooggespannen door verwachtingen uit? Lotte een wordt op de afdeling uit chirurgie door haar naar begeleidend arts zwaar op van de uit proef gesteld tijdens in een operatie.

Het wel door en wee van van zes op tv coassistenten in het Deventer naar Ziekenhuis. Jorien loopt voor de het eerst mee uit op de op tv zwangerenpoli van door de afdeling gynaecologie. een Zij gaat voor het door eerst in met haar leven een in echo maken en dat valt door nog tijdens niet mee. Lotte met is al een tijdje bezig door op het de afdeling chirurgie. Ze hoopt het dat ze snel zelf uit mag snijden. met Joost droomt ervan op om chirurg te worden, met daarom is op zijn verplichte coschap in met het verpleeghuis met wel van even wennen.

januari 2020
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!