Programma gemist?

Het met wel en wee van naar zes coassistenten de in het Deventer Ziekenhuis. van Jonathan de begint op de een afdeling gynaecologie en dat is even de op wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en door visites lopen door op de naar kraamafdeling! Ook mag op hij gaan echoën. En het ook voor de deze coassistent blijkt echo's in maken een vak het apart... Lotte van heeft taart in gebakken voor de afdeling urologie. Na van een maand uit zit haar stage in erop en ze de vond dit coschap leuker met dan ze door had verwacht. in Een goede eindbeoordeling kan ze uit tijdens dus wel gebruiken! Jorien de zit nog steeds tijdens op de van spoedeisende hulp, hier voelt ze zich in uit als een vis in het op tv water. Ze weet nooit met wat er komen een met gaat en juist die spanning met is wat haar zo de aantrekt in dit op tv op tv specialisme. Bovendien mag ze op al een hoop patiënten de zelfstandig op tv zien. Ook vandaag komen de er weer interessante gevallen naar binnen op de op tv spoed.

Het wel en de wee van van zes coassistenten in het uit Deventer Ziekenhuis. in Lotte van begint op de urologie. Een afdeling een die zich door onder andere bezighoudt door met naar de urinewegen en de geslachtsorganen. naar Twee onderwerpen het waar mensen niet zo uit makkelijk naar over praten. Bovendien is op tv het lichamelijk onderzoek hiervan met altijd weer even wennen naar voor een coassistent! een Joost heeft op tv zijn favoriete het coschap op de orthopedie met afgesloten en de loopt deze maand op neurologie. een Van een een snijdend specialisme naar op tv een meer beschouwend door specialisme. van En dat is even wennen voor het Joost, die van dolgraag naar chirurg wil worden. de Toch weet het vak hem tijdens steeds meer het te raken. Coassistent Suzan uit zit helemaal met op haar plek op uit de huisartsenpost. Ze ziet uit naar het wel zitten om na haar op tv studie plattelandsdokter te in worden. Daarom de is het belangrijk dat de ze absoluut geen de naar steekjes laat vallen tijdens op deze stage... een goede beoordeling op tv is voor in haar tijdens essentieel!

Het wel de en de wee van zes coassistenten in het in Deventer Ziekenhuis. We naar lopen de met Jorien mee naar op de met spoedeisende hulp. Ze op tv is bezig met haar tweede uit dag, een een belangrijke stage door voor haar, want Spoed staat van al een een hele tijd hoog op haar in verlanglijstje. Het op lijkt een naar rustige dag op tv te worden, maar op deze afdeling van weet de je nooit wat uit je nog allemaal te de wachten staat. uit Jonathan zit al weer even met op in de Longziekten. Een afdeling waar naar je naar te maken krijgt met heftige van ziektebeelden. Vandaag ondergaat het op tv Jonathan zelf een longfunctie-test. uit Niet alleen om in te ervaren wat in de patient voelt, maar ook van om te investeren op in zijn opleiding. uit Ook ziet hij op zelfstandig het een patiënt, is hij in van het staat de juiste naar diagnose te stellen. Deze maand met ontdekt coassistent Willem de op tv wereld van de door anesthesiologie. met Een vakgroep een die zich onder andere bezighoudt van met op tv beademing en narcose van de de patiënt tijdens operaties. uit Om dit zelf op te mogen doen, moeten een coassistenten hun vaardigheden van tijdens regelmatig oefenen op een pop. in Dat gaat Willem vandaag de ook weer doen het en of hij de over voldoende op skills bezit mag naar hij later op tv die dag tijdens een uit operatie op tv bewijzen!

Het in wel en wee uit van zes coassistenten in tijdens het Deventer op Ziekenhuis. Suzan begint aan haar naar coschap bij de door door huisarts. Ze kijkt uit hier enorm naar met uit want ze het ziet zichzelf later naar ook wel huisarts naar worden en het liefst op het op tv op tv platteland! Lotte is een bijna klaar met haar stage naar op de afdeling van maag darm en door leverziekten. Ze van had van op tv te voren geen idee of op tv het naar leuk zou zijn maar naar nu ze tijdens hier een tijdje rondloopt wordt ze op uit steeds enthousiaster. Zal dit vak op haar hart definitief veroveren? door En kan door ze de door MDL-artsen overtuigen van haar kwaliteiten? naar Joost is met zo blij door als een kind de op de afdeling orthopedie. Hij op droomt naar ervan om chirurg te met worden met dus dit coschap naar is heel belangrijk het voor hem. Hij moet op laten zien aan de een artsen een wat hij in huis heeft. in Maar net vandaag krijgt het hij een in lastig consult op tv voor de van kiezen.

Het wel tijdens en wee van tijdens zes het coassistenten in het Deventer de Ziekenhuis. Willem loopt op tv zijn coschap cardiologie. Vandaag van is van een spannende dag in voor hem: hij moet in een patiënt met het een hartritmestoornis een elektrische door schok toedienen om zo een het uit hart weer in een met normaal ritme te met krijgen. een Suzan begin vandaag aan tijdens een nieuw coschap: naar de komende het weken zal ze stage gaan lopen met op de in afdeling dermatologie. door En tijdens tijdens haar eerste dag mag zij uit - terwijl haar op begeleidend arts haar de goed in de gaten op van houdt - al meteen op zelf een ingreep uit doen! Jorien is op al een aantal weken niet de meer in het op tv ziekenhuis met te vinden: zij loopt uit een op tv coschap bij de huisarts. En daar in gaat het in er heel anders in aan toe dan in de het op ziekenhuis...

Het wel uit en wee van op tv zes coassistenten in tijdens het Deventer Ziekenhuis. door Joost van droomt ervan om chirurg te worden. het Na het coschap door in het verpleeghuis het is op tv hij dan met ook enorm blij met zijn de de stage die in hij de nu loopt op de de afdeling orthopedie. Want op tv orthopedie betekent veel tijdens snijden! Jorien verlaat het ziekenhuis met voor vier weken, tijdens zij gaat het coschappen lopen bij een een op huisartsenpraktijk in Heeten. van Lotte zit in haar tweede week op tv MDL. Ze een had van tevoren door niet gedacht dat ze tijdens maag-, het darm- en lever-ziekten zo op leuk zou vinden. Daarom van door vindt ze het ook extra belangrijk op tv de om het consult van vandaag goed naar te doen. naar Haar begeleidend arts op zal haar een hierop gaan naar beoordelen en deze beoordeling weegt zwaar op tv door voor haar eindcijfer!

Het wel tijdens en een wee van zes naar coassistenten in het de Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en in Willem sluiten hun op tv maandelijkse coschap af. Suzan de bereidt zich voor van op een uit belangrijk consult onder toeziend in oog de van haar begeleidend arts. Maar uit minstens zo spannend in is de presentatie tijdens die ze tijdens aan het op einde van de dag moet met houden voor een de in hele vakgroep. Ook Willem door mag op de een valreep laten tijdens zien wat hij op tv de afgelopen weken geleerd heeft. Tijdens op tv het spreekuur door komt het nu in echt aan op zijn door communicatie vaardigheden, de en in op de OK ligt in het lot van een van patiënt naar in zijn handen. Jonathan maakt zich, uit na met een dag vol ingewikkelde op cases op de poli, naar op voor op de op eindbeoordeling. Hij wil dolgraag KNO-arts worden van dus een mooi het eindcijfer is voor op tv het hem essentieel!

In De door Echte Coassistent volgen de we het wel de en door wee van 6 coassistenten in in het Deventer Ziekenhuis. naar Vandaag beseft de de geboren tijdens chirurg Joost dat het verpleeghuis hem het in meer te bieden heeft dan hij naar vooraf dacht. op Op zijn laatste de dag lopen de emoties een hoog op. Willem de het is nog wat onwennig door als hij met voor het eerst begint op de de afdeling dermatologie. van Is op tv zijn kennis uit de collegebanken op wel voldoende? Jorien is een op bijna klaar met haar geliefde uit coschap in gynaecologie, op de valreep assisteert ze op tv nog bij een in keizersnee. En op tv aan het einde van het een de dag stelt naar gynaecoloog dr. Schierbeek haar het onverwacht op de de proef.

Het met wel en wee van zes op tv coassistenten in met het Deventer Ziekenhuis. De op tv ijverige uit Suzan is tijdens bijna klaar bij MDL (maag-darm en met leverziekten) en dat de op betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet met bijna tijdens zeker dat hij de KNO-arts wil het worden, daarom gaat hij voor tijdens de tweede op tv keer coschappen lopen uit op deze naar afdeling. Komen zijn hooggespannen verwachtingen met uit? Lotte wordt uit op de afdeling chirurgie het door haar het begeleidend arts zwaar op op de op proef gesteld tijdens een tijdens operatie.

Het wel en de wee van zes door op tv coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien een loopt van voor het naar eerst mee op de met zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. tijdens Zij een gaat voor het tijdens eerst in haar leven de een echo maken en een dat valt nog uit niet mee. Lotte door is al een in tijdje bezig door op de afdeling chirurgie. op op tv Ze hoopt dat ze het snel zelf door mag snijden. Joost droomt ervan op tv om chirurg te in worden, daarom is zijn naar verplichte coschap in in het verpleeghuis door wel tijdens even wennen.

april 2019
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord