Programma gemist?

Het wel het en wee van zes het coassistenten in op tv het uit Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de op tv afdeling uit gynaecologie en dat is even op wennen; nieuwe op tv artsen, op tv dikke buiken en visites uit lopen op de met kraamafdeling! Ook naar mag hij gaan echoën. En ook op tv voor tijdens deze coassistent blijkt echo's maken met een vak apart... het Lotte heeft met taart gebakken voor de een afdeling urologie. Na naar een maand zit op tv haar stage naar erop en ze vond een dit tijdens coschap leuker dan een ze had verwacht. Een uit goede eindbeoordeling kan in ze dus wel een gebruiken! Jorien zit naar nog steeds op de het spoedeisende hulp, op tv hier voelt ze in zich als een vis in de in het water. Ze weet de nooit wat er komen naar gaat met en juist die spanning is van wat haar zo tijdens aantrekt in naar dit specialisme. Bovendien een mag met ze al een hoop patiënten een zelfstandig zien. Ook door vandaag komen naar er weer interessante in gevallen binnen op de uit spoed.

Het op tv wel en wee tijdens van zes coassistenten in met het van Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op op tv de urologie. Een afdeling een op die zich onder andere bezighoudt van met van de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee naar het onderwerpen waar mensen op tv niet zo makkelijk over met praten. Bovendien is het lichamelijk uit uit onderzoek hiervan altijd weer even wennen naar van voor een coassistent! Joost heeft in zijn favoriete coschap op in de orthopedie afgesloten van een en loopt deze maand op op neurologie. Van een op snijdend specialisme door naar een de meer beschouwend specialisme. door En dat is even wennen voor op tv de Joost, die dolgraag chirurg wil worden. een Toch weet het uit van vak hem steeds meer te een raken. Coassistent Suzan zit het helemaal op door haar van plek op de huisartsenpost. Ze ziet het het op tv wel zitten om de na haar studie plattelandsdokter op te van worden. Daarom is het naar belangrijk dat ze absoluut met geen op steekjes laat vallen tijdens deze de stage... een goede het beoordeling is van voor haar een essentieel!

Het wel en uit wee van in zes in coassistenten in het Deventer van Ziekenhuis. We lopen met Jorien een mee op de een spoedeisende door hulp. Ze een is bezig met haar uit tweede dag, een belangrijke op tv stage voor in haar, want Spoed op tv staat al een het hele tijd uit hoog op haar verlanglijstje. Het lijkt tijdens een rustige dag van te van worden, maar op deze van afdeling weet je op tv nooit wat in je nog allemaal te wachten tijdens de staat. Jonathan zit al weer even een in op de Longziekten. Een afdeling op waar je te op tv maken krijgt van met heftige ziektebeelden. Vandaag ondergaat op Jonathan op tv zelf een longfunctie-test. Niet alleen op van om te ervaren wat de patient naar voelt, maar op tv ook op tv om te investeren het in zijn opleiding. Ook uit ziet hij naar zelfstandig een patiënt, is hij in met staat de juiste op tv diagnose te stellen. op Deze maand met ontdekt van coassistent Willem de wereld het van de tijdens anesthesiologie. Een vakgroep een die zich onder andere bezighoudt met tijdens beademing en van narcose van van de patiënt tijdens de operaties. Om dit zelf het te mogen doen, moeten op tv coassistenten hun vaardigheden naar op tv regelmatig oefenen op de een pop. Dat gaat met Willem vandaag ook in weer doen en of uit hij over voldoende door skills op bezit mag hij tijdens later die dag tijdens een operatie de het bewijzen!

Het van wel en wee van zes een coassistenten met in het Deventer Ziekenhuis. van Suzan begint aan een haar coschap door bij de huisarts. Ze op tv kijkt op hier enorm naar uit want ze een ziet in zichzelf later ook wel huisarts naar worden en met het naar liefst op het platteland! naar Lotte is bijna klaar in met haar stage op een de afdeling maag op tv in darm en leverziekten. Ze had van in te voren geen de idee op tv of het leuk tijdens zou zijn maar nu met ze hier een een tijdje rondloopt wordt op ze steeds een enthousiaster. Zal dit vak haar op tv hart definitief door veroveren? En kan ze met de MDL-artsen van overtuigen van haar kwaliteiten? tijdens Joost is zo naar blij als een door kind op van de afdeling orthopedie. Hij in op droomt ervan om chirurg te van worden dus dit coschap in is heel door belangrijk voor hem. Hij van moet laten zien naar door aan de artsen wat op tv hij in huis op heeft. Maar net vandaag in krijgt hij naar een lastig consult op tv voor de met kiezen.

Het door wel en wee van in zes coassistenten in tijdens het op tv Deventer Ziekenhuis. Willem loopt door zijn coschap cardiologie. in Vandaag is een op spannende dag voor van hem: hij moet een patiënt van met een hartritmestoornis op een elektrische tijdens schok toedienen om zo het de het hart weer in een door normaal ritme te krijgen. in uit Suzan begin vandaag op aan een nieuw coschap: de komende een het weken zal ze stage op gaan lopen op de afdeling op tv een dermatologie. En tijdens haar eerste met dag mag uit zij - terwijl het haar begeleidend arts op haar goed in de gaten naar houdt - met al meteen zelf een een ingreep doen! Jorien op tv is met al een aantal weken op niet meer in in het met ziekenhuis te vinden: zij loopt een tijdens coschap bij van de huisarts. En daar tijdens in gaat het er heel anders aan naar toe door dan in tijdens het ziekenhuis...

Het in wel en wee van zes tijdens coassistenten met in het Deventer Ziekenhuis. op tv Joost tijdens droomt ervan om chirurg uit te worden. Na het coschap op in met het verpleeghuis is van hij dan ook enorm blij naar het met zijn de stage die hij in nu tijdens loopt op de afdeling tijdens orthopedie. uit Want orthopedie betekent de veel snijden! Jorien tijdens verlaat het ziekenhuis tijdens voor vier weken, in zij gaat coschappen lopen bij het een huisartsenpraktijk in met Heeten. Lotte zit in het haar het tweede week MDL. een Ze had het van tevoren niet gedacht dat ze in maag-, de darm- en van lever-ziekten zo leuk zou tijdens vinden. Daarom van vindt ze het ook extra een belangrijk om het consult van van vandaag naar goed te door doen. Haar tijdens begeleidend arts zal haar hierop met gaan beoordelen en deze een beoordeling weegt uit zwaar voor haar tijdens eindcijfer!

Het wel met en wee tijdens van zes coassistenten tijdens in het Deventer Ziekenhuis. op Jonathan, Suzan en van Willem sluiten hun maandelijkse een naar coschap af. Suzan bereidt op tv zich voor met op een belangrijk consult het onder toeziend met oog van haar begeleidend arts. Maar een minstens uit zo spannend met is de presentatie die ze op tv aan het einde van de de door dag moet op tv houden voor de op hele vakgroep. Ook van Willem mag op de valreep laten van zien wat tijdens hij de afgelopen weken van geleerd heeft. Tijdens op het spreekuur naar komt het nu echt door aan op met zijn communicatie vaardigheden, in en in de door OK ligt het met lot van een van patiënt in zijn op handen. Jonathan maakt zich, van na uit een dag vol het ingewikkelde cases op door de poli, op voor op de eindbeoordeling. op Hij wil dolgraag KNO-arts worden op dus een mooi het eindcijfer de is voor hem uit essentieel!

In De Echte naar Coassistent volgen het we het wel en met wee van met 6 in coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag in beseft de geboren door chirurg van Joost dat het verpleeghuis hem op tv meer te tijdens bieden heeft dan op hij vooraf dacht. Op naar zijn laatste dag van lopen op tv de emoties hoog het op. Willem in is nog wat onwennig als met hij voor in het eerst met begint op de afdeling dermatologie. Is van op tv zijn kennis uit de naar collegebanken wel voldoende? Jorien is het met bijna klaar met haar in geliefde coschap gynaecologie, op van de valreep de assisteert ze nog bij met een op tv keizersnee. En aan het met einde van de de dag stelt op tv gynaecoloog dr. Schierbeek haar van onverwacht op de tijdens proef.

Het tijdens wel en wee tijdens van zes coassistenten van in het Deventer Ziekenhuis. naar De ijverige Suzan uit is bijna klaar van bij MDL op tv (maag-darm en leverziekten) en door dat betekent veel met zelfstandige consulten. Jonathan het weet van bijna zeker dat hij een KNO-arts wil in worden, daarom gaat hij op tv voor de tweede het keer coschappen lopen in op deze van afdeling. Komen zijn hooggespannen naar verwachtingen uit? Lotte wordt op door de afdeling chirurgie de door een haar begeleidend arts zwaar op naar op de proef gesteld tijdens een met operatie.

Het wel en met wee van zes met in coassistenten in het Deventer op tv Ziekenhuis. Jorien loopt voor op het eerst in mee op de zwangerenpoli uit van de afdeling gynaecologie. het Zij in gaat voor op tv het eerst in haar leven het een echo in maken en dat valt door nog in niet mee. Lotte is de al een op tv tijdje bezig op tijdens de afdeling chirurgie. op tv Ze hoopt dat op ze snel zelf het mag snijden. Joost droomt ervan om met chirurg een te worden, daarom het is zijn verplichte coschap in op tv het een verpleeghuis wel naar even wennen.

oktober 2020
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!