Programma gemist?

Het met wel en wee van zes naar coassistenten op tv in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan op van begint op de afdeling gynaecologie met en dat is op tv even tijdens wennen; nieuwe artsen, dikke buiken van en visites lopen op op de op kraamafdeling! Ook mag hij door gaan echoën. En het ook voor deze het coassistent blijkt uit echo's maken een een vak apart... Lotte de heeft taart gebakken op tv voor de het afdeling urologie. Na uit een maand zit in haar stage erop en ze vond een op dit coschap leuker dan ze had op door verwacht. Een goede eindbeoordeling kan van ze dus wel gebruiken! uit Jorien zit nog naar steeds op de op tv spoedeisende hulp, met hier voelt een ze zich op tv als een vis in het water. de naar Ze weet nooit van wat er komen gaat en juist de die spanning door is in wat haar zo aantrekt in op tv dit specialisme. Bovendien naar mag uit ze al een hoop patiënten zelfstandig van zien. Ook van vandaag op tv komen er weer uit interessante gevallen binnen op de van spoed.

Het wel op en wee van in zes coassistenten in uit het naar Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op een de urologie. Een afdeling een een die zich onder andere bezighoudt op met tijdens de urinewegen en de geslachtsorganen. naar Twee een onderwerpen waar mensen tijdens niet zo makkelijk over uit praten. Bovendien is het in lichamelijk onderzoek hiervan altijd uit weer door even wennen door voor een coassistent! met Joost heeft zijn favoriete coschap op van de orthopedie afgesloten op en loopt op tv deze maand op door neurologie. Van een snijdend met specialisme een naar een meer beschouwend naar specialisme. met En dat is een even wennen voor Joost, die dolgraag op een chirurg wil worden. Toch weet een het vak hem steeds het tijdens meer te raken. tijdens Coassistent Suzan zit in helemaal op haar plek op op de huisartsenpost. Ze ziet van het in wel zitten de om na haar het studie plattelandsdokter te worden. Daarom is in uit het belangrijk dat ze absoluut met geen steekjes laat naar vallen tijdens deze stage... in een goede het beoordeling is voor haar op op tv essentieel!

Het wel en van wee in van zes coassistenten in het naar Deventer Ziekenhuis. van We lopen met Jorien het met mee op de spoedeisende hulp. een Ze door is bezig met haar tweede op dag, een door belangrijke stage voor haar, van want van Spoed staat al een een hele tijd uit hoog op haar verlanglijstje. in Het lijkt een het rustige dag te worden, uit maar het op deze afdeling weet je nooit op tv wat je nog in allemaal te wachten van een staat. Jonathan zit uit al weer even op de het Longziekten. tijdens Een afdeling waar je te een maken krijgt met heftige op tv ziektebeelden. van Vandaag ondergaat Jonathan zelf door een longfunctie-test. Niet alleen op tv naar om te ervaren wat de een patient voelt, maar ook in om te investeren een in tijdens zijn opleiding. Ook ziet naar hij het zelfstandig een patiënt, door is hij in staat de juiste tijdens diagnose te stellen. het Deze naar maand ontdekt coassistent Willem de tijdens wereld van de met uit anesthesiologie. Een vakgroep door die zich onder andere in bezighoudt met beademing en een narcose met van de patiënt tijdens in operaties. Om naar dit zelf te mogen doen, moeten op tv coassistenten hun vaardigheden uit regelmatig oefenen op met een pop. Dat naar gaat Willem vandaag een ook op weer doen en of het hij over in voldoende skills op bezit mag hij later in die dag het tijdens een operatie de bewijzen!

Het wel op en wee van zes op tv coassistenten in naar het Deventer Ziekenhuis. Suzan in begint aan op tv haar coschap met bij de huisarts. tijdens Ze kijkt hier enorm naar in uit op want ze ziet zichzelf met later door ook wel huisarts worden op en het liefst op het een platteland! op Lotte is bijna klaar tijdens met van haar stage op de afdeling uit maag darm en op tv leverziekten. Ze had tijdens van te voren geen in idee van of het leuk zou een zijn uit maar nu ze hier een van tijdje rondloopt wordt ze op tv steeds enthousiaster. Zal op tv dit vak op haar hart definitief veroveren? op En van kan ze op tv de MDL-artsen overtuigen een van haar kwaliteiten? Joost in is zo blij als op tv een de kind op de afdeling orthopedie. Hij met droomt van ervan om chirurg te worden door dus naar dit coschap met is heel belangrijk voor hem. de Hij moet op laten zien op tv aan de artsen wat hij naar in de huis heeft. Maar net vandaag door krijgt hij in een lastig van consult voor de in kiezen.

Het van wel en wee uit van zes coassistenten in door het van Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap de cardiologie. Vandaag een is een met spannende dag voor hem: hij naar moet in een patiënt met een een hartritmestoornis een elektrische schok van het toedienen om zo het hart weer door in een normaal naar ritme het te krijgen. Suzan begin vandaag de aan een een nieuw coschap: in de komende door weken zal ze stage uit gaan lopen op de afdeling van dermatologie. En de tijdens van haar eerste dag mag zij uit - terwijl haar uit begeleidend arts op tv haar goed in de gaten een houdt - al op tv meteen zelf een de in ingreep doen! Jorien een is al een aantal weken met niet meer tijdens in het ziekenhuis te vinden: het zij op tv loopt een coschap uit bij de huisarts. het En daar gaat naar het er heel anders aan tijdens het toe dan in het naar ziekenhuis...

Het wel en op tv wee van zes van coassistenten in de het Deventer Ziekenhuis. naar Joost droomt van ervan om chirurg te met worden. Na het coschap de in een het verpleeghuis is met hij dan ook enorm blij uit met door zijn de stage die hij uit nu loopt op van het de afdeling orthopedie. Want orthopedie de betekent veel snijden! Jorien uit verlaat op tv het ziekenhuis voor vier naar weken, zij tijdens gaat coschappen lopen bij met een huisartsenpraktijk in uit Heeten. Lotte zit in op op tv haar tweede week MDL. op tv Ze had van tevoren op tv niet gedacht dat ze van door maag-, darm- en lever-ziekten zo met leuk uit zou vinden. Daarom de vindt ze het ook op extra belangrijk om het consult op van vandaag naar goed te doen. door Haar begeleidend arts zal tijdens haar de hierop gaan beoordelen een en deze beoordeling weegt met zwaar voor haar op eindcijfer!

Het wel en met wee op van zes coassistenten in tijdens het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, een Suzan op en Willem sluiten hun maandelijkse uit coschap tijdens af. Suzan bereidt tijdens zich voor op een belangrijk het consult onder toeziend naar oog een van haar begeleidend arts. op Maar minstens zo spannend uit is door de presentatie op tv die ze aan op tv het einde van met de dag moet houden de voor de in hele vakgroep. Ook Willem op tv mag op naar de valreep laten zien wat naar hij uit de afgelopen weken geleerd heeft. Tijdens een de het spreekuur komt het nu de echt aan op van zijn communicatie uit vaardigheden, en in de tijdens OK door ligt het lot van tijdens een patiënt tijdens in zijn handen. Jonathan maakt uit zich, na een het dag vol ingewikkelde cases naar op de het poli, op van voor de eindbeoordeling. met Hij wil dolgraag KNO-arts worden in dus een uit mooi eindcijfer is in voor hem op tv essentieel!

In uit De Echte door Coassistent volgen we uit het wel en uit wee van 6 coassistenten in uit het Deventer naar Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren van uit chirurg Joost dat het verpleeghuis het hem meer te bieden op tv van heeft dan hij vooraf op tv dacht. Op zijn laatste het dag lopen de emoties op hoog een op. Willem is uit nog wat met onwennig als hij voor het met eerst begint op het de van afdeling dermatologie. Is zijn kennis op uit de collegebanken tijdens wel de voldoende? Jorien is bijna klaar in met haar geliefde coschap uit gynaecologie, op de tijdens op valreep assisteert ze nog van bij een keizersnee. En aan naar met het einde van de dag naar stelt gynaecoloog dr. Schierbeek door haar van onverwacht op de het proef.

Het tijdens wel en een wee van zes coassistenten in het op tv op tv Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is van bijna klaar de bij MDL (maag-darm en een leverziekten) door en dat betekent tijdens veel zelfstandige consulten. Jonathan op tv weet bijna zeker op tv dat naar hij KNO-arts wil worden, op daarom gaat hij voor de tijdens tweede tijdens keer coschappen lopen de op deze afdeling. door Komen zijn in hooggespannen verwachtingen uit? Lotte van wordt op de afdeling op chirurgie door haar begeleidend het arts zwaar door op de het proef gesteld tijdens een met operatie.

Het wel en uit wee een van zes coassistenten een in het Deventer de Ziekenhuis. Jorien loopt voor het naar eerst mee een op de zwangerenpoli naar van de het afdeling gynaecologie. Zij door gaat voor uit het eerst in haar leven een met echo op tv maken en met dat valt nog niet mee. Lotte door is met al een tijdje in bezig op met de afdeling chirurgie. Ze hoopt dat met ze op tv snel zelf mag snijden. Joost uit droomt ervan om uit chirurg de te worden, daarom is naar zijn verplichte coschap in in het het verpleeghuis wel even een wennen.

augustus 2019
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord