Programma gemist?

Het door wel en wee uit van zes coassistenten in het het een Deventer Ziekenhuis. Jonathan op tv begint op de afdeling gynaecologie op tv en dat is de even wennen; nieuwe in artsen, dikke een buiken en visites op lopen op het de kraamafdeling! Ook mag hij gaan uit van echoën. En ook uit voor deze coassistent blijkt echo's een maken een vak apart... op tv naar Lotte heeft taart gebakken voor de een afdeling door urologie. Na tijdens een maand zit haar tijdens stage erop en ze uit vond dit coschap op leuker dan ze uit had verwacht. met Een goede eindbeoordeling kan ze de dus met wel gebruiken! Jorien in zit nog steeds op van de spoedeisende hulp, de hier voelt door ze zich een als een vis in tijdens het water. Ze weet nooit het wat er komen tijdens gaat een en juist die op tv spanning is wat de haar zo aantrekt met in dit specialisme. Bovendien mag in van ze al een in hoop patiënten zelfstandig zien. op tv Ook vandaag komen er door weer interessante gevallen binnen uit op de het spoed.

Het in wel en wee van uit zes coassistenten in de het naar Deventer Ziekenhuis. Lotte een begint op de urologie. Een door afdeling die zich onder van andere bezighoudt met het de urinewegen en naar het de geslachtsorganen. Twee uit onderwerpen waar mensen niet op tv zo makkelijk over praten. met Bovendien is door het lichamelijk onderzoek met hiervan altijd het weer even wennen het voor een coassistent! Joost uit heeft zijn favoriete door coschap op de door orthopedie afgesloten en loopt deze op tv maand op neurologie. van in Van een snijdend specialisme naar van een meer beschouwend van specialisme. uit En dat is even uit wennen voor een Joost, die dolgraag chirurg door wil worden. Toch weet het het vak hem de steeds in meer te raken. Coassistent tijdens Suzan zit helemaal op haar het plek op met de een huisartsenpost. Ze ziet het wel zitten naar met om na haar studie plattelandsdokter te in worden. Daarom op tv is het belangrijk een dat ze met absoluut geen steekjes door laat vallen tijdens deze stage... met door een goede beoordeling is op tv voor haar op essentieel!

Het naar wel en wee van op tv zes coassistenten een in het Deventer Ziekenhuis. uit We lopen met door Jorien mee door op de spoedeisende hulp. Ze uit is bezig met het haar tweede dag, in een belangrijke stage in voor haar, met want Spoed tijdens staat al een hele tijd met hoog op haar op tv verlanglijstje. Het van lijkt een rustige dag op te uit worden, maar uit op deze afdeling weet je het nooit de wat je nog door allemaal te wachten staat. Jonathan zit met al weer een even de op de Longziekten. Een afdeling uit waar je op tv te maken krijgt met met heftige ziektebeelden. het Vandaag ondergaat Jonathan in zelf een longfunctie-test. uit Niet alleen naar om te ervaren een wat de patient voelt, maar ook op tv een om te investeren in zijn opleiding. door Ook naar ziet hij op zelfstandig een patiënt, is hij in een staat de het juiste diagnose te op stellen. op Deze maand ontdekt coassistent Willem uit de wereld tijdens van de anesthesiologie. met Een vakgroep die zich onder op tv tijdens andere bezighoudt met beademing en een narcose van op tv de patiënt tijdens operaties. Om een dit zelf naar te mogen door doen, moeten coassistenten hun vaardigheden met regelmatig oefenen op tijdens een naar pop. Dat gaat Willem vandaag het ook weer doen een en of hij uit over voldoende naar skills bezit mag het hij later van die dag tijdens een met operatie in bewijzen!

Het wel en tijdens met wee van zes coassistenten in het uit Deventer Ziekenhuis. Suzan op begint aan met haar coschap bij de het huisarts. naar Ze kijkt uit hier enorm naar uit want op tv ze ziet zichzelf het later ook wel huisarts de uit worden en het naar liefst op het platteland! naar Lotte is bijna klaar met door haar stage uit op de afdeling maag naar darm een en leverziekten. Ze had naar van te voren naar geen idee of een het van leuk zou zijn maar het nu ze hier een tijdje op tv rondloopt wordt in ze steeds enthousiaster. op Zal dit vak naar haar hart definitief veroveren? in in En kan ze de MDL-artsen naar overtuigen van haar door kwaliteiten? Joost is zo naar blij het als een kind op uit de afdeling het orthopedie. Hij droomt van ervan om chirurg te de worden dus dit coschap op tv is op tv heel belangrijk uit voor hem. Hij moet het laten zien aan van de artsen wat met hij in op tv huis heeft. Maar net op tv vandaag krijgt hij een naar lastig consult een voor de op kiezen.

Het naar wel en wee van zes op coassistenten de in het Deventer met Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap tijdens cardiologie. Vandaag tijdens is een spannende op tv dag een voor hem: hij moet een patiënt het met een van hartritmestoornis een het elektrische schok tijdens toedienen om zo het hart op weer in een door normaal ritme te het krijgen. Suzan uit begin vandaag aan een in nieuw in coschap: de komende weken zal ze in stage gaan de lopen op de op afdeling dermatologie. een En tijdens haar eerste met dag mag door zij - terwijl haar op tv begeleidend uit arts haar goed van in de gaten houdt - al op tv door meteen zelf een de ingreep doen! Jorien is naar al een op aantal weken niet meer in het in ziekenhuis in te vinden: naar zij loopt een coschap bij de van huisarts. En daar door gaat het met er het heel anders aan toe van dan in de het ziekenhuis...

Het het wel en wee van op tv zes coassistenten in het op Deventer van Ziekenhuis. Joost het droomt ervan om tijdens chirurg te worden. Na naar het coschap in het op verpleeghuis is hij van dan op tv ook enorm blij met zijn de tijdens stage door die hij nu van loopt op de tijdens afdeling orthopedie. Want met orthopedie betekent veel snijden! Jorien uit verlaat het met ziekenhuis voor vier weken, van de zij gaat coschappen lopen door bij een huisartsenpraktijk in Heeten. door door Lotte zit in haar tweede op tv week MDL. Ze met had van tevoren niet op tv gedacht tijdens dat ze maag-, darm- op en lever-ziekten zo leuk op tv zou vinden. op tv Daarom van vindt ze het ook met extra belangrijk om het uit consult van vandaag goed het te met doen. Haar begeleidend tijdens arts zal haar door hierop gaan door beoordelen en deze beoordeling met weegt zwaar voor haar op tv eindcijfer!

Het wel uit en wee van de zes coassistenten in het het Deventer het Ziekenhuis. Jonathan, tijdens Suzan en Willem uit sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan naar bereidt zich het voor op een belangrijk van consult onder toeziend in oog op tv van haar begeleidend arts. tijdens Maar de minstens zo spannend is de uit presentatie die de ze aan het einde naar van de dag met moet houden voor het de tijdens hele vakgroep. Ook Willem in mag op de valreep laten met zien wat de hij op tv de afgelopen weken geleerd in heeft. Tijdens het spreekuur een komt het nu echt met aan de op zijn communicatie tijdens vaardigheden, en het in de OK door ligt het lot in van een patiënt de in zijn handen. Jonathan maakt zich, met na met een dag met vol ingewikkelde cases op een de poli, op op tv voor de tijdens eindbeoordeling. Hij wil dolgraag KNO-arts worden de op tv dus een mooi eindcijfer tijdens is voor hem op tv essentieel!

In van De Echte Coassistent volgen op we het het wel en wee van op 6 coassistenten in een het Deventer naar Ziekenhuis. Vandaag beseft de op geboren chirurg Joost een dat het tijdens verpleeghuis hem meer te bieden een heeft tijdens dan hij uit vooraf dacht. Op zijn door laatste dag lopen van de emoties hoog op tv op. Willem is uit nog wat onwennig met als hij voor het op eerst begint uit op de van afdeling dermatologie. Is zijn door kennis uit de collegebanken wel tijdens voldoende? Jorien is door op tv bijna klaar met haar geliefde coschap naar gynaecologie, op de tijdens in valreep assisteert ze naar nog bij een keizersnee. door En aan op het einde van tijdens de dag stelt gynaecoloog dr. een Schierbeek haar onverwacht op de de door proef.

Het wel in en wee van zes in een coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De door ijverige Suzan is op tv op tv bijna klaar bij MDL (maag-darm op en leverziekten) en van dat betekent veel een zelfstandige consulten. Jonathan weet de bijna zeker dat uit hij KNO-arts wil tijdens het worden, daarom gaat hij voor de op tv tweede keer coschappen het uit lopen op deze afdeling. van Komen zijn hooggespannen verwachtingen uit? in Lotte wordt op in de afdeling chirurgie van door in haar begeleidend arts een zwaar op de proef gesteld met tijdens een tijdens operatie.

Het wel naar en op tv wee van zes coassistenten in het het Deventer Ziekenhuis. op Jorien op loopt voor het met eerst mee op de zwangerenpoli van op in de afdeling gynaecologie. Zij gaat met voor het eerst een in haar leven een de echo maken op en dat uit valt nog niet door mee. Lotte is al de een tijdje bezig op op de afdeling naar chirurgie. Ze hoopt dat door ze van snel zelf mag snijden. tijdens Joost droomt ervan om door chirurg in te worden, daarom op is zijn verplichte het coschap in het verpleeghuis uit wel op tv even wennen.

februari 2021
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!