Programma gemist?

Het wel en op een wee van zes in coassistenten in het Deventer op tv Ziekenhuis. Jonathan tijdens begint op de afdeling gynaecologie en op door dat is even op tv wennen; nieuwe artsen, dikke buiken het en visites lopen naar op tijdens de kraamafdeling! Ook naar mag hij gaan echoën. uit En ook op tv voor deze coassistent blijkt echo's maken een een vak door apart... Lotte heeft de taart gebakken de voor de afdeling urologie. in Na door een maand zit haar een stage erop en ze vond op tv dit coschap op tv leuker dan het ze had op tv verwacht. Een goede eindbeoordeling naar kan ze dus wel gebruiken! in Jorien zit nog tijdens steeds op de de spoedeisende hulp, hier op voelt ze zich uit als door een vis met in het water. tijdens Ze weet nooit wat op er komen gaat door en juist die spanning is de wat haar op tv zo aantrekt in dit van de specialisme. Bovendien mag ze het al een hoop patiënten zelfstandig met de zien. Ook vandaag met komen er weer interessante gevallen van binnen op de op spoed.

Het naar wel en wee van van zes coassistenten in het tijdens Deventer Ziekenhuis. Lotte het begint op de in het urologie. Een afdeling tijdens die zich onder op tv andere bezighoudt met in de urinewegen en de op geslachtsorganen. Twee van onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk van over het praten. Bovendien tijdens is het lichamelijk onderzoek hiervan een altijd het weer even wennen voor de een coassistent! Joost heeft zijn op tv tijdens favoriete coschap op de orthopedie afgesloten door en loopt van deze maand op van neurologie. Van een snijdend op tv specialisme op tv naar een meer beschouwend het specialisme. En tijdens dat is een even wennen voor Joost, die tijdens dolgraag door chirurg wil worden. Toch weet het van vak hem steeds met meer te op tv raken. Coassistent Suzan een zit tijdens helemaal op haar plek met op de huisartsenpost. het Ze ziet het wel zitten op tv om na in haar naar studie plattelandsdokter te worden. van Daarom is het door belangrijk dat ze het absoluut geen steekjes in laat vallen naar tijdens deze stage... een goede beoordeling met is voor haar naar een essentieel!

Het met wel en een wee van zes coassistenten in tijdens het Deventer Ziekenhuis. We in lopen van met Jorien mee op uit de spoedeisende hulp. van Ze is bezig met tijdens haar tweede dag, uit een met belangrijke stage voor haar, want door Spoed staat al uit een op tv hele tijd hoog op haar van verlanglijstje. Het lijkt het de een rustige dag te van worden, maar op deze op tv afdeling weet je de nooit van wat je nog allemaal te wachten door staat. Jonathan zit uit al weer op even op de in Longziekten. naar Een afdeling waar je uit te maken krijgt met met heftige ziektebeelden. een Vandaag ondergaat Jonathan zelf een op longfunctie-test. Niet alleen de om te ervaren op tv met wat de patient voelt, maar ook op tv om te van investeren in zijn opleiding. op Ook ziet tijdens hij zelfstandig een patiënt, door is hij een in staat de naar juiste diagnose een te stellen. Deze maand in ontdekt met coassistent Willem de tijdens wereld van de anesthesiologie. Een de vakgroep die zich een onder andere bezighoudt de met beademing en narcose van van de patiënt uit tijdens operaties. op Om dit zelf te op mogen doen, moeten het coassistenten hun vaardigheden het regelmatig oefenen op een door een pop. Dat gaat het Willem vandaag ook weer in doen en van of hij over voldoende skills met bezit mag tijdens hij later die dag het tijdens een met operatie de bewijzen!

Het wel en uit met wee van zes in coassistenten in het Deventer het Ziekenhuis. Suzan de begint aan haar coschap bij op de op tv huisarts. Ze kijkt hier enorm een naar uit want in ze ziet zichzelf later de op ook wel huisarts worden naar en het liefst uit op het platteland! Lotte is het bijna klaar van met haar een stage op de afdeling maag de darm en op tv leverziekten. Ze had naar van door te voren geen idee of het door leuk met zou zijn maar op nu ze hier op een tijdje rondloopt wordt van ze in steeds enthousiaster. Zal dit vak naar haar met hart definitief veroveren? En tijdens kan ze de MDL-artsen een overtuigen van met haar kwaliteiten? naar Joost is zo blij als de een kind op de uit met afdeling orthopedie. Hij droomt een ervan om chirurg te worden tijdens dus dit het coschap is door heel belangrijk door voor hem. Hij moet laten zien het op aan de artsen wat hij met in huis heeft. van Maar net vandaag uit krijgt hij van een lastig op consult voor de uit kiezen.

Het op tv wel en op tv wee van zes coassistenten in het door uit Deventer Ziekenhuis. Willem loopt tijdens zijn coschap cardiologie. Vandaag uit is een spannende van dag voor hem: hij uit met moet een patiënt met van een hartritmestoornis een het elektrische schok toedienen om zo door het hart weer tijdens in een het normaal ritme te krijgen. tijdens Suzan begin vandaag de door aan een nieuw het coschap: de komende weken zal van ze naar stage gaan lopen een op de afdeling dermatologie. En tijdens uit haar eerste dag tijdens het mag zij - terwijl haar begeleidend in arts van haar goed in de in gaten van houdt - al meteen zelf met een ingreep een doen! Jorien is al in een aantal door weken niet meer in in het ziekenhuis te op tv vinden: zij loopt een van coschap bij in de een huisarts. En daar gaat op tv het er met heel anders aan toe dan in met naar het ziekenhuis...

Het op tv wel en wee van op tv zes coassistenten met in het Deventer Ziekenhuis. met Joost van droomt ervan om chirurg te worden. uit Na het op tv coschap in het tijdens verpleeghuis is hij dan van ook enorm van blij met zijn de in stage een die hij nu loopt op tv op uit de afdeling orthopedie. Want orthopedie betekent uit veel met snijden! Jorien verlaat uit het ziekenhuis voor vier weken, in zij gaat coschappen in het lopen bij een huisartsenpraktijk in Heeten. naar Lotte zit uit in door haar tweede week MDL. Ze tijdens had van van tevoren niet uit gedacht dat ze uit maag-, darm- en lever-ziekten een zo leuk zou vinden. Daarom op tv vindt ze het door ook extra belangrijk tijdens tijdens om het consult van vandaag door goed uit te doen. Haar de begeleidend arts zal op haar hierop gaan beoordelen en deze naar van beoordeling weegt zwaar voor met haar eindcijfer!

Het wel een en wee van zes op tv coassistenten in het op Deventer Ziekenhuis. Jonathan, naar Suzan en met Willem sluiten hun maandelijkse op tv op tv coschap af. Suzan bereidt van zich voor op een belangrijk met consult onder door toeziend op oog van haar op begeleidend arts. Maar minstens het zo spannend tijdens is de presentatie die op tv ze aan het einde in van op de dag moet houden voor de op hele vakgroep. Ook de naar Willem mag op de valreep laten naar zien wat hij op tv de afgelopen weken tijdens geleerd heeft. Tijdens door het spreekuur een komt het nu van echt met aan op zijn communicatie vaardigheden, en van in de OK het ligt van het lot op tv van een patiënt in zijn de handen. Jonathan maakt zich, van na een op dag in vol ingewikkelde cases op op de poli, op voor met de eindbeoordeling. een Hij wil dolgraag het KNO-arts worden dus een een mooi in eindcijfer is voor hem in essentieel!

In op tv De Echte Coassistent de volgen we het wel en het uit wee van 6 coassistenten in in het uit Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de op geboren chirurg Joost op dat het verpleeghuis een hem uit meer te bieden naar heeft dan hij vooraf tijdens dacht. Op met zijn laatste dag met lopen de emoties hoog door op. Willem naar is nog wat op tv onwennig als hij uit voor het eerst in begint op de afdeling met dermatologie. Is de zijn kennis uit de collegebanken een wel voldoende? Jorien is van bijna klaar een met haar geliefde coschap op tv gynaecologie, op de een valreep assisteert ze tijdens de nog bij een tijdens keizersnee. En aan het einde op tv van in de dag stelt gynaecoloog dr. uit Schierbeek het haar onverwacht op de een proef.

Het wel uit en op tv wee van zes coassistenten in in het Deventer Ziekenhuis. De naar ijverige Suzan het is bijna klaar bij met MDL (maag-darm en door leverziekten) en tijdens dat betekent veel door zelfstandige van consulten. Jonathan weet in bijna zeker dat hij KNO-arts wil de worden, naar daarom gaat naar hij voor de tweede keer naar coschappen lopen de op deze een afdeling. Komen zijn hooggespannen verwachtingen uit? door op tv Lotte wordt op de afdeling chirurgie in een door haar begeleidend arts zwaar op op tv de proef gesteld in tijdens een tijdens operatie.

Het op tv wel en wee van een zes coassistenten in het op tv Deventer Ziekenhuis. Jorien op tv loopt voor het uit eerst uit mee op de zwangerenpoli van naar de naar afdeling gynaecologie. Zij gaat van voor het de eerst in haar leven op een uit echo maken en op tv dat valt nog niet van mee. Lotte is al een het tijdens tijdje bezig op de afdeling op tv chirurgie. Ze het hoopt dat naar ze snel zelf mag snijden. Joost de droomt ervan om de chirurg met te worden, daarom de is zijn verplichte op tv coschap in het verpleeghuis wel door even uit wennen.

januari 2018
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord