Programma gemist?

Het tijdens wel en naar wee van zes coassistenten op in het Deventer naar Ziekenhuis. Jonathan begint op naar de afdeling gynaecologie het en dat een is even op wennen; nieuwe artsen, dikke buiken op tv en visites de lopen op de kraamafdeling! het Ook mag op tv hij gaan echoën. En ook een voor deze op tv coassistent naar blijkt echo's maken een vak apart... naar Lotte heeft uit taart gebakken voor op de afdeling urologie. van Na een van maand zit haar stage naar erop en ze vond uit dit tijdens coschap leuker met dan ze had verwacht. Een goede tijdens eindbeoordeling tijdens kan ze dus wel gebruiken! van Jorien zit nog op steeds op de van spoedeisende hulp, hier door voelt tijdens ze zich tijdens als een vis in het uit water. Ze weet nooit van wat er het komen gaat en op tv juist die spanning is de wat uit haar zo aantrekt uit in dit op specialisme. Bovendien mag ze al een een de hoop patiënten zelfstandig zien. Ook de vandaag op tv komen er weer interessante gevallen binnen door op de in spoed.

Het uit wel en wee door van zes coassistenten naar in het Deventer op Ziekenhuis. Lotte begint op een de urologie. tijdens Een afdeling die zich onder de een andere bezighoudt met naar de urinewegen en de van geslachtsorganen. Twee tijdens onderwerpen waar mensen niet zo met makkelijk over praten. uit Bovendien is het tijdens lichamelijk onderzoek hiervan altijd op weer even wennen tijdens voor een tijdens coassistent! Joost heeft zijn uit favoriete naar coschap op een de orthopedie afgesloten en loopt deze uit het maand op neurologie. Van een snijdend in specialisme naar een uit meer beschouwend het specialisme. En dat met is even wennen met voor Joost, die dolgraag door door chirurg wil worden. Toch van weet het vak hem met steeds meer te raken. in Coassistent Suzan het zit helemaal op op haar plek op de naar huisartsenpost. Ze ziet het het wel van zitten op om na haar studie plattelandsdokter te door worden. in Daarom is het belangrijk dat naar ze absoluut op tv geen steekjes laat vallen uit tijdens deze stage... naar een goede beoordeling op naar is voor haar de essentieel!

Het wel de en het wee van zes uit coassistenten in het tijdens Deventer Ziekenhuis. We van lopen met Jorien mee op op tv de spoedeisende met hulp. Ze is bezig met de naar haar tweede dag, een belangrijke stage het voor haar, het want Spoed in staat al naar een hele tijd hoog op haar in verlanglijstje. Het lijkt uit een rustige met dag te worden, maar met op een deze afdeling weet het je nooit met wat je nog allemaal te in wachten staat. Jonathan tijdens zit op tv al weer even op een de Longziekten. Een afdeling waar de het je te maken naar krijgt met heftige ziektebeelden. Vandaag ondergaat in Jonathan zelf een door longfunctie-test. met Niet alleen om te naar ervaren wat op de patient voelt, maar ook het naar om te investeren in op zijn opleiding. Ook ziet tijdens hij zelfstandig een patiënt, het tijdens is hij in staat met de juiste diagnose de te stellen. Deze met maand ontdekt coassistent Willem de op tv wereld van de door anesthesiologie. Een vakgroep de die zich de onder andere bezighoudt op met het beademing en narcose van de door patiënt tijdens in operaties. Om dit zelf te de uit mogen doen, moeten coassistenten hun vaardigheden een regelmatig oefenen met op een een pop. Dat gaat Willem vandaag door ook het weer doen en of hij van over voldoende met skills bezit mag hij tijdens op tv later die dag tijdens een operatie de de bewijzen!

Het wel het en wee van zes door coassistenten tijdens in het Deventer Ziekenhuis. Suzan het begint het aan haar coschap bij naar de huisarts. op tv Ze kijkt hier enorm naar het uit uit want ze ziet zichzelf van later ook in wel huisarts tijdens worden en het liefst door op het platteland! naar Lotte is bijna klaar tijdens met haar stage het op de afdeling het maag darm en tijdens leverziekten. tijdens Ze had van te voren op tv geen een idee of het leuk op tv zou zijn maar nu ze van hier een het tijdje rondloopt wordt door ze steeds enthousiaster. Zal op dit op tv vak haar hart definitief uit veroveren? En kan ze de de de MDL-artsen overtuigen van de haar kwaliteiten? Joost met is zo blij door als een kind op een de op afdeling orthopedie. Hij droomt op ervan om door chirurg te worden dus dit coschap uit door is heel belangrijk voor hem. Hij een moet laten door zien aan de uit artsen wat hij in het huis heeft. Maar uit net vandaag op krijgt hij een naar lastig consult voor op de tijdens kiezen.

Het op wel en wee van in zes coassistenten in het van Deventer Ziekenhuis. Willem door loopt zijn coschap in cardiologie. tijdens Vandaag is een spannende uit dag voor hem: het hij moet een tijdens patiënt met een van hartritmestoornis op tv een elektrische schok door toedienen om zo het hart tijdens weer in een met normaal ritme uit te krijgen. Suzan begin vandaag de aan de een nieuw coschap: de komende op naar weken zal ze stage tijdens gaan lopen op de afdeling van dermatologie. in En tijdens haar eerste dag een door mag zij - in terwijl haar begeleidend arts haar een goed in de gaten de houdt - een al meteen zelf de een ingreep doen! naar Jorien naar is al een aantal naar weken niet meer in tijdens het met ziekenhuis te vinden: zij de loopt een coschap bij de op huisarts. uit En daar gaat het er tijdens heel anders aan door het toe dan in het uit ziekenhuis...

Het een wel en wee van zes een coassistenten in met het Deventer Ziekenhuis. met Joost droomt ervan van om met chirurg te worden. Na het met coschap in in het verpleeghuis is hij dan van ook enorm blij het met het zijn de op stage die hij naar nu loopt op de afdeling tijdens orthopedie. op Want orthopedie betekent veel snijden! Jorien op tv verlaat uit het ziekenhuis voor vier op tv weken, zij gaat coschappen in lopen bij tijdens een huisartsenpraktijk in Heeten. op tv Lotte zit in naar haar tweede week van MDL. Ze had naar van tevoren naar niet gedacht dat uit ze maag-, uit darm- en het lever-ziekten zo leuk uit zou vinden. Daarom vindt ze van het ook op tv extra belangrijk om het van consult van vandaag op tv goed te doen. naar Haar begeleidend op tv arts zal haar hierop een gaan van beoordelen en deze beoordeling weegt zwaar uit naar voor haar eindcijfer!

Het wel uit en wee van zes op tv coassistenten naar in het Deventer Ziekenhuis. van Jonathan, Suzan en Willem van sluiten hun van maandelijkse coschap af. Suzan het op bereidt zich voor op een belangrijk met consult onder door toeziend door oog van haar door begeleidend arts. Maar minstens zo in spannend het is de presentatie die het ze aan het einde van in de het dag moet houden voor van de het hele vakgroep. Ook op tv Willem mag op de de valreep laten zien wat hij de de op afgelopen weken geleerd uit heeft. Tijdens het spreekuur met komt het nu echt tijdens aan in op zijn communicatie vaardigheden, en het in tijdens de OK ligt een het lot van een een patiënt de in zijn handen. Jonathan in maakt zich, na een naar dag vol ingewikkelde cases door tijdens op de poli, op voor de met van eindbeoordeling. Hij wil dolgraag KNO-arts worden in dus naar een mooi een eindcijfer is voor hem naar essentieel!

In van De Echte Coassistent volgen van we naar het wel en wee van 6 op tv coassistenten in het met Deventer Ziekenhuis. in Vandaag beseft tijdens de geboren chirurg Joost uit dat van het verpleeghuis hem meer te op bieden heeft dan van hij vooraf de dacht. Op zijn in laatste dag in lopen de emoties hoog op. tijdens Willem is nog wat tijdens onwennig als hij naar voor het eerst op tv begint op de het afdeling in dermatologie. Is zijn kennis een uit de collegebanken op tv wel tijdens voldoende? Jorien is bijna een klaar met uit haar geliefde coschap gynaecologie, op de de valreep assisteert ze op tv nog bij een met keizersnee. En op aan het tijdens einde van de dag stelt de gynaecoloog dr. naar Schierbeek op haar onverwacht op de op proef.

Het in wel en op wee van zes coassistenten in in het uit Deventer Ziekenhuis. De ijverige van Suzan is bijna klaar bij naar MDL (maag-darm uit en leverziekten) en op tv dat op betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet tijdens het bijna zeker dat hij KNO-arts wil uit worden, het daarom gaat hij op tv voor de tweede keer de coschappen lopen uit op deze op tv afdeling. Komen zijn hooggespannen verwachtingen in uit? het Lotte wordt op de het afdeling chirurgie door haar begeleidend op uit arts zwaar op de proef door gesteld van tijdens een operatie.

Het op wel en wee van het zes coassistenten in het op tv Deventer Ziekenhuis. uit Jorien loopt voor het in eerst mee naar op door de zwangerenpoli van de afdeling een gynaecologie. Zij gaat door voor het eerst in het haar leven een naar echo maken en in dat de valt nog niet tijdens mee. Lotte is al met een tijdje bezig het op in de afdeling chirurgie. Ze uit hoopt dat ze naar snel zelf mag snijden. tijdens Joost droomt met ervan om de chirurg te worden, daarom is naar zijn verplichte coschap op in het verpleeghuis wel tijdens even van wennen.

juli 2017
24-05-2011 19:25

Aflevering 10

De echte coassistent - Aflevering 10

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan begint op de afdeling gynaecologie en dat is even wennen; nieuwe artsen, dikke buiken en visites lopen op de kraamafdeling! Ook mag hij gaan echoën. En ook voor deze ...

17-05-2011 19:25

Aflevering 9

De echte coassistent - Aflevering 9

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Lotte begint op de urologie. Een afdeling die zich onder andere bezighoudt met de urinewegen en de geslachtsorganen. Twee onderwerpen waar mensen niet zo makkelijk over praten...

03-05-2011 19:25

Aflevering 8

De echte coassistent - Aflevering 8

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. We lopen met Jorien mee op de spoedeisende hulp. Ze is bezig met haar tweede dag, een belangrijke stage voor haar, want Spoed staat al een hele tijd hoog op haar verlanglijstj...

26-04-2011 19:25

Aflevering 7

De echte coassistent - Aflevering 7

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Suzan begint aan haar coschap bij de huisarts. Ze kijkt hier enorm naar uit want ze ziet zichzelf later ook wel huisarts worden en het liefst op het platteland! Lotte is bijna...

19-04-2011 19:25

Aflevering 6

De echte coassistent - Aflevering 6

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Willem loopt zijn coschap cardiologie. Vandaag is een spannende dag voor hem: hij moet een patiënt met een hartritmestoornis een elektrische schok toedienen om zo het hart wee...

12-04-2011 19:25

Aflevering 5

De echte coassistent - Aflevering 5

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Joost droomt ervan om chirurg te worden. Na het coschap in het verpleeghuis is hij dan ook enorm blij met zijn de stage die hij nu loopt op de afdeling orthopedie. Want orthop...

05-04-2011 19:25

Aflevering 4

De echte coassistent - Aflevering 4

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jonathan, Suzan en Willem sluiten hun maandelijkse coschap af. Suzan bereidt zich voor op een belangrijk consult onder toeziend oog van haar begeleidend arts. Maar minstens zo...

29-03-2011 19:25

Aflevering 3

De echte coassistent - Aflevering 3

In De Echte Coassistent volgen we het wel en wee van 6 coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Vandaag beseft de geboren chirurg Joost dat het verpleeghuis hem meer te bieden heeft dan hij vooraf dacht. Op zijn laatste dag lopen de emotie...

22-03-2011 19:25

Aflevering 2

De echte coassistent - Aflevering 2

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. De ijverige Suzan is bijna klaar bij MDL (maag-darm en leverziekten) en dat betekent veel zelfstandige consulten. Jonathan weet bijna zeker dat hij KNO-arts wil worden, daarom...

15-03-2011 19:25

Aflevering 1

De echte coassistent - Aflevering 1

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis. Jorien loopt voor het eerst mee op de zwangerenpoli van de afdeling gynaecologie. Zij gaat voor het eerst in haar leven een echo maken en dat valt nog niet mee. Lotte is al ee...

De echte coassistent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De echte coassistent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De echte coassistent bij De echte coassistent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De echte coassistent. Heb je een uitzending van De echte coassistent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De echte coassistent gemist

Het wel en wee van zes coassistenten in het Deventer Ziekenhuis.

Uitzending gemist van De echte coassistent? Hier kun je alle uitzendingen van De echte coassistent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 24-05-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord