Programma gemist?

M!LF een haalt de echte man uit op door z'n negatieve spiraal! een Volg M!LF of Facebook, het Hyves & uit Twitter. Iedere tijdens vrijdagavond 22.40 uur op van Veronica!

Bekijk naar hier M!LF de van vrijdag 8 door april.

Vorige op tv week zagen we Wolter Kroes het "eruit vliegen", naar wie uit is er deze week een de "real cleanmachine": door Gerard Ekdom, Alistair Overeem, in Dick in Jol, Jody Bernal, Ferri Somogyi tijdens of Horace Cohen? uit M!LF vrijdagavond naar 22.40 uur het op Veronica!

M!LF Kijkerstip tijdens !!! de DIt kwamen we een tegen bij de op tv Amsterdamse zender at5. Vrijdagavond met 22.40 een nieuwe aflevering een door van M!LF voor op tv de Echte Mannen!

Het naar Man! Liberation Front op Veronica, een voor Echte naar Mannen! met Voortaan iedere vrijdagavond 22.40 uur door op met Veronica!

De Echte Man een is weer in in naar control van de afstandsbediening! Kijk van dus vanavond om naar 22.40 uur M!LF op de Veronica! Volg in ons op de Facebook, Hyves & uit Twitter!

Bekijk door hier M!LF een van dinsdag 29 een maart.

M!LF in heeft het ideale uit middel om de de opkomst van de nieuwe man door op neer te slaan! Vanavond op 21.30 uur op Veronica! Volg op tv ons met op Facebook, uit Hyves & Twitter

Dinsdag 21.30 in op tijdens Veronica, het Man! Liberation Front. tijdens Geert Hoes was duidelijk op tv het niet zo'n tietenman, wie in "vliegt er deze ronde in uit": Gerard Ekdom, tijdens Alistair naar Overeem, Dick Jol, door Jody Bernal, Ferri Somogyi, Wolter Kroes uit of Horace op tv Cohen?

Hier door nogmaals het hilarische fragment uit met aflevering 1. tijdens Kijk voor de hele in uitzending: http://www.veronicatv.nl/web/show/id=1488641/langid=43 Zie de de nieuwste M!LF in filmpjes via in hyves, facebook & met twitter.

Bekijk hier de M!LF op van dinsdag 22 van maart.

M!LF, een alleen voor echte mannen. door Iedere met dinsdagavond 21.30uur op Veronica! Volg M!LF met op Facebook, Hyves door &Twitter en zie een als door eerste alle nieuwe met filmpjes!

M!LF, met vanavond 21.30 uur op tijdens Veronica. tijdens Het programma voor in de Echte Man!

Het naar Man! Liberation uit Front. Elke dinsdagavond van om 21.30 uur op Veronica! Mannen door die dagcrème opsmeren, in mannen die aan in yoga doen, tijdens mannen in die willen vermageren, mannen tijdens die zinnen als 'Ik voel de mij naar daar niet helemaal lekker bij' met van in de mond nemen. Het is de genoeg geweest, de door échte mannen moeten met terug! een Het M!LF strijdt tegen een de de nieuwe man en met voor de terugkomst van met de échte naar man!

Relaties: even SLIKKEN op tv en tijdens weer doorgaan! op M!LF vanavond 22.40 uur op Veronica! met Volg M!LF naar op Facebook, in Hyves tijdens & Twitter.

december 2021
11-04-2011 22:05

Kinderen Verhinderen deel 2: de M!LF Anticonceptie stoel

M!LF - Kinderen Verhinderen deel 2: de M!LF Anticonceptie stoel

M!LF haalt de echte man uit z'n negatieve spiraal! Volg M!LF of Facebook, Hyves & Twitter. Iedere vrijdagavond 22.40 uur op Veronica!

08-04-2011 23:20

Aflevering3

M!LF - Aflevering3

Bekijk hier M!LF van vrijdag 8 april.

06-04-2011 22:19

M!LF gaat vrijdagavond in de Y factor op zoek naar de Echte Man onder de BN'ers.

M!LF - M!LF gaat vrijdagavond in de Y factor op zoek naar de Echte Man onder de BN'ers.

Vorige week zagen we Wolter Kroes "eruit vliegen", wie is er deze week de "real cleanmachine": Gerard Ekdom, Alistair Overeem, Dick Jol, Jody Bernal, Ferri Somogyi of Horace Cohen? M!LF vrijdagavond 22.40 uur op Veronica!

05-04-2011 11:38

Zou Demy de Zeeuw vanavond ook voetbal kijken...?

M!LF - Zou Demy de Zeeuw vanavond ook voetbal kijken...?

M!LF Kijkerstip !!! DIt kwamen we tegen bij de Amsterdamse zender at5. Vrijdagavond 22.40 een nieuwe aflevering van M!LF voor de Echte Mannen!

01-04-2011 09:21

M!LF zorgt dat een Echte Man altijd aan zijn trekken komt!

M!LF - M!LF zorgt dat een Echte Man altijd aan zijn trekken komt!

Het Man! Liberation Front op Veronica, voor Echte Mannen! Voortaan iedere vrijdagavond 22.40 uur op Veronica!

31-03-2011 23:44

De M!LF-zapper: een Echte Man is goed met knoppen!

M!LF - De M!LF-zapper: een Echte Man is goed met knoppen!

De Echte Man is weer in control van de afstandsbediening! Kijk dus vanavond om 22.40 uur M!LF op Veronica! Volg ons op Facebook, Hyves & Twitter!

29-03-2011 22:00

Aflevering 2

M!LF - Aflevering 2

Bekijk hier M!LF van dinsdag 29 maart.

28-03-2011 14:44

Martini met ijs?! Are you TOKKING to me...? M!LF slaat terug!

M!LF - Martini met ijs?! Are you TOKKING to me...? M!LF slaat terug!

M!LF heeft het ideale middel om de opkomst van de nieuwe man neer te slaan! Vanavond 21.30 uur op Veronica! Volg ons op Facebook, Hyves & Twitter

27-03-2011 19:56

M!LF gaat in de Y factor op zoek naar de Echte Man onder de BN'ers.

M!LF - M!LF gaat in de Y factor op zoek naar de Echte Man onder de BN'ers.

Dinsdag 21.30 op Veronica, het Man! Liberation Front. Geert Hoes was duidelijk niet zo'n tietenman, wie "vliegt er deze ronde uit": Gerard Ekdom, Alistair Overeem, Dick Jol, Jody Bernal, Ferri Somogyi, Wolter Kroes of Horace Cohen?

23-03-2011 01:04

M!LF: Kinderen kan je verhinderen!

M!LF - M!LF: Kinderen kan je verhinderen!

Hier nogmaals het hilarische fragment uit aflevering 1. Kijk voor de hele uitzending: http://www.veronicatv.nl/web/show/id=1488641/langid=43 Zie de nieuwste M!LF filmpjes via hyves, facebook & twitter.

22-03-2011 22:00

Aflevering 1

M!LF - Aflevering 1

Bekijk hier M!LF van dinsdag 22 maart.

22-03-2011 00:09

Als jullie zo nodig de man willen uithangen... M!LF

M!LF - Als jullie zo nodig de man willen uithangen... M!LF

M!LF, alleen voor echte mannen. Iedere dinsdagavond 21.30uur op Veronica! Volg M!LF op Facebook, Hyves &Twitter en zie als eerste alle nieuwe filmpjes!

21-03-2011 22:52

Eerst de kinderen... daarna is Mama aan de beurt voor wat lekkers!

M!LF - Eerst de kinderen... daarna is Mama aan de beurt voor wat lekkers!

M!LF, vanavond 21.30 uur op Veronica. Het programma voor de Echte Man!

21-03-2011 09:28

De terugkeer van 'Echte Mannen'. De officiële leader van M!LF!

M!LF - De terugkeer van 'Echte Mannen'. De officiële leader van M!LF!

Het Man! Liberation Front. Elke dinsdagavond om 21.30 uur op Veronica! Mannen die dagcrème opsmeren, mannen die aan yoga doen, mannen die willen vermageren, mannen die zinnen als 'Ik voel mij daar niet helemaal lekker bij' in de mond nemen....

18-03-2011 09:24

Vrouwen hebben toch moeite om zich oraal te uiten. M!LF

M!LF - Vrouwen hebben toch moeite om zich oraal te uiten. M!LF

Relaties: even SLIKKEN en weer doorgaan! M!LF vanavond 22.40 uur op Veronica! Volg M!LF op Facebook, Hyves & Twitter.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

M!LF gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van M!LF de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van M!LF bij M!LF liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van M!LF. Heb je een uitzending van M!LF gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

M!LF gemist

M!LF is een nieuwe show van Veronica, die opstaat tegen de te vrouwelijk wordende mannen in Nederland. Ze gebruiken dagcrèmes, doen aan yoga, drinken thee met een zoetje, en plannen weekendbezoekjes naar de woonboulevard. Ze proberen het nog te verbloemen met een trendwoord als ‘de metroman’ of ‘de nieuwe man’, maar in feite zijn deze verloren mannen gewoon hun oerinstinct kwijt. M!LF (Man! Liberation Front) neemt het heft in eigen hand en strijdt tegen deze ‘nieuwe mannen’ om ze te heropvoeden tot echte mannen. Die staan in het weekend namelijk op het voetbalveld, spelen met een cirkelzaag, doen niet aan de lijn en bepalen zonder overleg met hun vrouw hoe laat ze de kroeg verlaten.

Uitzending gemist van M!LF? Hier kun je alle uitzendingen van M!LF kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 21-05-2011 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!