Programma gemist?

Afl.: naar Kind wordt uit hond. Leonard is door de het feetje veranderd in een met hond, op omdat hij zo bang met was voor het honden. Hoe een zouden de vader en moeder van tijdens op tv Leonard dat ervaren hebben? op Met Hak en in Plak speelt Jas het van verhaal van de de schrik van die in ouders. Het jongetje Leonard uit is intussen in ook in de schatkast de op verzeild geraakt. Maar als door hij eruit komt, is naar hij door een de plagerige fee weer door veranderd in een naar hond!

februari 2020
23-03-2011 10:10

Kind wordt hond

De Schatkast - Kind wordt hond

Afl.: Kind wordt hond. Leonard is door het feetje veranderd in een hond, omdat hij zo bang was voor honden. Hoe zouden de vader en moeder van Leonard dat ervaren hebben? Met Hak en Plak speelt Jas het verhaal van de schrik van die ouders. H...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Schatkast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Schatkast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Schatkast bij De Schatkast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Schatkast. Heb je een uitzending van De Schatkast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Schatkast gemist

Kleuters hebben al interesse in geschreven taal. De serie De Schatkast speelt hierop in en maaktkleutersmeer taalbewust.

Uitzending gemist van De Schatkast? Hier kun je alle uitzendingen van De Schatkast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-02-2014 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!